katolik_polski1 12.11.05, 22:33 Taka kryptoreklama musi dobrze kosztowac . Ciekawe ile zaplacil za to ten wlasciciel ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jagnieszkaa PSi park czy PiS park? 12.11.05, 22:45 Ja myślę, że właścicielem musi być PiS, albo nawet sam Wassermann. Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Re: PSi park czy PiS park? 12.11.05, 22:49 Jagnieszka jak mozesz ??? Taka ladna dziewczyna (dziewczyna ? ), a tak PSioczy . Odpowiedz Link Zgłoś
izaak_hilarowicz Re: PSi park czy PiS park? 12.11.05, 22:54 Najwyższa pora aby w Polsce nauczono się sprzątać po czworonogach, na zachodzie grożą za taką ohydę na trawnikach wysokie kary, które trzeba dodać są egzekwowane. Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Re: PSi park czy PiS park? 12.11.05, 23:03 Ty chyba jeszcze nigdy nie byles na Zachodzie . I nie widziales jak te czworonogie bestie sraja dzieciom do piaskownic . I nie pozliznales sie na psim gownie w Londynie . Odpowiedz Link Zgłoś
fritz.fritz Re: PSi park czy PiS park? 13.11.05, 00:08 W Szwajcarii jest obowiazek sprzatania po psie. Wszedzie kolo parkow czy tez czesto na ulicach stoja male pojemniki. Przy tych pojemnikach jest rowniez umieszczona rolka z bezplatnymi torebkami plastikowymi. Idac z pieskiem na spcer bierze sie jedna czy tez dwie torebki ze soba i jak piesek sie zalatwi, odrazu sie zbiera do torebki. Torebke zaklada sie na reka, tak ze rownoczesnie funkcjnuje jak rekawiczka. Wracajac ze spaceru, wrzuca sie torebke do pojemnika. System ten stosowany z powodzeniem jest od dziesiatek lat. No i ulice sa czyste, naprawde niezwykle zadko napotyka sie na psie odchody. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Mnie tez szczeka opadla: u nas darmowych torebek 13.11.05, 02:06 tez nikt nie daje, ale sa tanie, w kazdym sklepie typu polskich 1001 drobiazgow, ze o pet shopach nie wspomne: rozne, pachnace i nie, chowane w raczke psiej smyczy etc. Tak jak u ciebie: najwygodniejsze te co wklada sie na lape (sam takich uzywam, brazowe i pachnace, zawartosci nie widac i nie cuchnie), zeby kupke zgarnac. I sa kosze z "pieskiem". Ile tego w Lodzi za koszt owego parku mozna by bylo postawic:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Mnie tez szczeka opadla: u nas darmowych tore 13.11.05, 11:14 Nie napisano, czy ten park to inwestycja komercyjna. Nawet biorąc 1 zł za bilet wstępu zarobi na siebie. W każdym razie dobry pomysł. Pies może się wybiegać i nie przeszkadza tym, którzy sobie psów nie życzą. Należałoby to naśladować. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Psi park otwarto w Łodzi 12.11.05, 22:53 Podoba mi się pomysł psiego parku, gdzie właściciele będą mogli spuścić psy ze smyczy, żeby sie wybiegały, nie przeszkadzając innym użytkownikom terenu. Natomiast komiczny mi sie wydaje pomysł wydzielonej psiej toalety. Ciekawe, jak pomysłodawcy proponują wytłumaczyć pieskom, żeby robiły, co trzeba, w ściśle określonym miejscu? Pies przeważnie zrobi swoje jeszcze zanim dojdzie do owego parku, zwłaszcza, gdy jest do niego kawałek. Inna sprawa, to sprzątanie po psach; należałoby to kategorycznie egzejwować od właścicieli. Muszę jednak przyznać, że chyba coś drgnęło, ponieważ jeszcze kilka lat temu, gdy - nie ukrywam - wręcz demonstracyjnie sprzątałam po moim psie, ludzie przystawali i pukali się w czoło, a panie, wyglądające przez okna, wołały sąsiadki, żeby też zobaczyły "tę wariatkę z psem". Obecnie już od dłuzszego czasu nie napotykam takich reakcji, a nawet zdarza mi się widzieć takich, którzy też sprzątają po swoich psach. A więc - idzie ku lepszemu! Odpowiedz Link Zgłoś
poczciwiec Re: Psi park otwarto w Łodzi 13.11.05, 00:11 w jakis sposob sprzatasz? przypuszczam ze to Twoje sprzatanie polega na wrzuceniu gowienka do foliowej torebki i wrzucenie tego do kosza . . . jesli tak to lepiej sobie daruj sprzatanie, niech sie te kupsko rozlozklada i uzyznia glebe bo na nawozy dla trawnikow pieniedzy nie ma! Odpowiedz Link Zgłoś
martha_black Czy czlonkowie POLSKIEGO ZWIAZKU PSOW RASOWYCH tez 12.11.05, 23:30 byli? Odpowiedz Link Zgłoś
nicram112 w misescie Lodzi gdzie nawet bieganie psom 12.11.05, 23:56 szkodzi... Wiwat ZChN i Kropiwnicki. To ich najwiekszy sukces. Odpowiedz Link Zgłoś
prezio7 Re: w misescie Lodzi gdzie nawet bieganie psom 13.11.05, 00:16 Ludzie. Czy Wy nie wiecie, ze żyjemy w nowej RP. W IV RP !!!!. Teraz nie mówi się psi park, ale PiS park... A Ojciec Dyrektor tyle czasu poświęca w naszy RM, zeby zaszczepic te nowe wartości... Odpowiedz Link Zgłoś
rechott Re: Psi park otwarto w Łodzi 13.11.05, 00:38 Psi park na każdym osiedlu - zamiast świetlicy dla młodzieży? Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Czy tam były kaczki,a kaczor ten od roweru jest 13.11.05, 02:06 Pedały są w rowerze nizbędnym elementem Odpowiedz Link Zgłoś
gozal szkoda, że Szczecin o to nie dba 13.11.05, 09:45 W Szczecinie jest duuuuużo psich kup, ale władzom i właścicielom kudłaczy to nie przeszkadza. Mnie bardzo! Jak ktoś nie dojrzał do sprzątania kupsk po swoim sraluchu, niech po prostu nie kupuje psa i nie naraża lokalnej społeczności na brud, smród i bakterie. Odpowiedz Link Zgłoś