Dodaj do ulubionych

Marcinkiewicz: będę miał doradcę ds. obrony życia

• taziuta Krzewienie średniowiecznych wartości, czy budżet? 16.11.05, 20:07
      Wg Marcinkiewicza, do tej pory Polska w Brukseli milczała w sprawach dlań
      najważniejszych, tj. w sprawach ochrony życia. Będzie tam teraz walczyć o prawo
      do życia każdej jednej komórki jajowej, w którą trafił plemnik. Bo uważa, że od
      tego momentu, jest to już człowiek! Nie interesuje go co inni o tym sądzą!
      Obawiam się więc, że wkrótce będzie o nas bardzo głośno w Europie. Zostaniemy
      na pewno zauważeni! Choć nie w ten sposób, na jakim by nam raczej zależało. :-(
      Obawiam się też skutku ubocznego, czyli tego, że spadnie nasza pozycja
      przetargowa w sprawach naprawdę ważnych, np. nasz wpływ na podział budżetu
      Unii.
      Ale misjonarze zapewne powiedzą, że nie szkodzi. Najważniejsze jest krzewienie
      naszych średniowiecznych wartości w tej zgniłej, współczesnej Europie! :-)
      • r0b0l Re: Krzewienie średniowiecznych wartości, czy bud 16.11.05, 20:40
        no to nas wyp.. z hukiem z tej pedalskiej - jak Prawdziwi Polacy nazywają - UE
        .
        Gorzej jak przyjdzie zwracać pieniążki bo bezinteresownie nie dali.
        Smród się zacznie za jakieś 3 miesiące, na razie to nieśmiałe przymiarki Kazia pod dyktando Jarcia Wielkiego
        Jak Kazio narozrabia za bardzo to na jego miejsce wskoczy Pan na Klewkach i ruszymy z krucjatą.
        Pamiętam jak się narobilo w Iranie: rewolucja religijna, odnowa moralna i obyczajowa. Jak już naprawili wszystko w kraju to znaleźli wroga zewnętrznego, Irak na bodajże 8 lat. My też mamy takiego Chomeiniego w kraju, nasz Prezio Wszystkich Polaków też skończy niedługo jak Rezapachlawi.
        Stawiam że wojna będzie z Białorusią, potem Europa spacyfikuje nas jako pierwszorzędne zagrożenie. A do zachwiania równowagi w Europie juz tylko krok od tego.
        W każdym razie będzie głośno o chrystusie i pawiu narodów czy jakoś podobnie
    • idiotyzmy-kacze Jan Olszewski się cieszy 16.11.05, 20:08
      Jego rząd nie będzie juz uznawany za najgorszy w dziejach III RP. Dużo gorzej oceniany będzie "rząd" żulika Marcinkiewicza.
      • wikal Re: Jan Olszewski się cieszy 16.11.05, 23:47
        A Miller jaka będzie miał prasę za jakieś 3 miesiące!!! Za dobry ten jego rząd
        nie był, afera w SLD co tydzień. Ale teraz to afer nie będzie, niestety tylko
        dlatego, że nawet ukraść nie będzie co.
    • jerzy.kosecki Re: Marcinkiewicz: będę miał doradcę ds. obrony ż 16.11.05, 20:30
      Boże, dlaczego mnie karzesz takimi oszołomami sprawującymi władzę w moim
      kraju ? Przeciesz to są jakieś jaja ? Może ja śnię ?
      • kbengi ZLODZIEJKA 16.11.05, 20:37
        Jak Lepper wejdzie do rzadu, a na to sie zapowiada to mozemy byc swiadkami
        nowego urzedu, ktorego Andrzej zostanie szefem:
        Zrzeszenie Ludowe Obrony Dotknietych Zaciagnieciem i Egzekucja Jakiegokolwiek
        Kredytu Agrarnego w skrocie ZLODZIEJKA. Andrzej ma juz doswiadczenie w tego
        typu dzialalnosci. Chyba nie po to rolnicy brali kredyt, zeby go pozniej
        splacac... bo niby z czego? Mercedes dochodu nie przynosi...
    • chris12 Aborcja powinna być wykonywana tylko potajemnie 16.11.05, 20:58
      Problem, który nie jest nagłośniony nie istnieje - to etyka IV RP.
      • philips8 Kurski wrocil wiec juz jestesmy w SZOSTEJ RP! 16.11.05, 21:00
        Zrozumiano???
        • chateau Re: Kurski wrocil wiec juz jestesmy w SZOSTEJ RP! 16.11.05, 21:09
          Się pałka przestawiła sprzed na tył? :)
          • philips9 To nasz nowy Ribbentropik 16.11.05, 21:10
      • goldilock Re: Aborcja powinna być wykonywana tylko potajemn 16.11.05, 21:40
        Dokladnie tak. A hierarchia koscielna powinna miec swobodny wstep do sypialni
        mlodych klerykow w seminariach wzorem biskupa Paetza (czy jaK tam go zwa)
        Ci, ktorzy beda na tyle bezczelni, ze powaza sie na krytyke Hierarchi beda
        paleni na stosie, bo krytykowanie ksiedza to atak na Kosciol.
        Polacy to podobno 95% katolicy, skad wiec te lapowki, kretactwa i inne
        bezecnosci. Czy to zasluga tych 5% procent, czy moze ksieza maja problem z
        wszczepieniem podstaw moralnosci. A moze ucza czego innego. Zanim zaczna
        nawracac Europe niech zrozumieja o co chodzi w wierze Chrystusowej. Bo jak
        trafia na Niemca, ktoremu Polski katolik podp... po raz 10 samochod to moga
        goscia niezle wk...
        • bogobojny44 Re: Aborcja powinna być wykonywana tylko potajemn 16.11.05, 21:46
          Ale ale, to nie wiesz ze to wlasnie te 5% jest wszystkiemu winne, Oni już
          działaja żydzi i masoni(acha no i ja jeszcze)- nie daja budowac mieszkan(wiec
          sory ale nie bedzie 3milionow),promuja in vitro i homików, sypią piasek w tryby
          naszej wielkiej maszyny. Ale my z wrogami systemu sie rozprawimy, mowimy im
          glosne nie!!! hahaha i skad ja to znam....;((
    • ajhbergen Re: Marcinkiewicz: będę miał doradcę ds. obrony ż 16.11.05, 21:08
      Rzady psychopatow:
      Pierwsze kroki: zakaz demonstracji
      Osczednosci w administracji: urzad d s obrony zygot,
      Ekonomia: zniesc RPP, kaczory beda robic co zechca
      poparcie dla awantur LPR w Brukseli
      wspolpraca z LPR, MW i stormfront.org (miedzynarodowe zrzeszenie psychopatow)

Za duzo bylo wolnosci, wracamy do komuny
      • philips9 Zabrac Giertychom paszport do cholery! 16.11.05, 21:10
    • fulana CZAS NA REAKCJE SPOLECZENSTWA OBYWATELSKIEGO 16.11.05, 21:14
      to jest juz szczyt szczytow, brak slow na okreslenie takiego debilizmu

wstyd mi za moj rzad i za moj kraj

chyba czas na reakcje ludzi ktorzy zdaja sobie sprawe ze ten rzad robi z nas
      idiotow w srodowisku miedzynarodowym, mam wrazenie jakby marcinkiewicz i spolka
      wychowali sie w jakims totalnym odosobnieniu i przekonaniu ze nadal mamy XIX
      wiek (albo i gorzej)

mam wielka nadzieje ze bedzie odzew spoleczny, nie dajmy sie stlamsic tym chorym
      na glowe ludziom, wiem ze wydaje sie ze na takie kretynskie pomysly nie ma sensu
      nawet odpowiadac ale chyba dopoki nie bedzie na to jakiejs wyrazniej odpowiedzi
      ze strony spoleczenstwa bedzie tylko gorzej

NIE DAJMY SIE ZDOMINOWAC NACJONALISTYCZNO SZOWINISTYCZNO ULTRAKATOLICKIEJ WIZJI
      25% SPOLECZENSTWA!!!!!!!!!!!!!!
      • philips9 No to jak sie zabrac za tych chorych psychopatow?? 16.11.05, 21:17
        • bikej5 Re: No to jak sie zabrac za tych chorych psychopa 16.11.05, 21:22
          Nic nie zrobisz lud wybral, lud chciał i co najmniej 4 lata w plecy...
          • philips9 Ządamy po kilo kiszki i pol litra dla kazdego..... 16.11.05, 21:25
            w ramach obrony zycia napoczetego!
        • fulana CZAS NA REAKCJE SPOLECZENSTWA OBYWATELSKIEGO 16.11.05, 21:28
          niestety najwazniejsza szansa stracona... gdyby tyle osob wyborow nie olalo to
          moze nie byloby tego wszystkiego ( nie chce mowic a nie mowilam...)

naprawde wierze ze stac nas chociaz na jakas manifestacje - przeciez to gorsze
          od terroryzmu a przeciw w wojnie w iraku wyszlo na ulice mnoswto ludzi

blagam zrobmy cos bo ja tego dlzej nie zniose
          • philips9 nic sie nie boj ta sama holota co ich wybrala... 16.11.05, 21:30
            bedzie ich niedlugo wieszac na hakach rzezniczych... Historia sie powtarza, na
            szczescie. Klamstwo zawsze przegrywa, choc czasem troche trzeba czekac.
            • bikej5 Re: nic sie nie boj ta sama holota co ich wybrala 16.11.05, 21:44
              Jestes optymistą- w kolejce czeka Lepper i Liga.Z mojego doswiadczenia historia sie ROWNIEZ powtarza ,ale w naszym kraju jakoś dziwnie ludzie kochają banialuki i z tego względu nie liczę na otrzeżwienie.
          • bikej5 Re: CZAS NA REAKCJE SPOLECZENSTWA OBYWATELSKIEGO 16.11.05, 21:36
            zapomnij o spoleczeństwie obywatelskim przez najblizsze 4 lata,glosowalam i co z tego ???Ludzie uwierzyli w 3 mln. mieszkań....ktore nie powstaną ale mamy becikowe na otarcie lez..i rzeczniczkę do ochrony życia...przyzwyczajaj sie-to jest Lepperiada.
            • fulana Re: CZAS NA REAKCJE SPOLECZENSTWA OBYWATELSKIEGO 16.11.05, 21:41
              ty glosowalas ale miliony inteligentych ludzi to olalo bo stierdzilo ze gorzej
              byc juz nie moze.. uwazam ze to wstyd i mam nadzieje ze to co sie teraz wyprawia
              posluzy za nauczke dla wsyzstkich ktorzy nie wierza w swoja indywidulana
              odpowiedzialnosc jako wyborcy

• bikej5 i jeszcze w dodatku poparcie im wzrasta, pieprzone 16.11.05, 21:24
      rankingi...
      • philips9 No to po litrze na kazdego, dzieciakom tez! 16.11.05, 21:26
      • bengal a jak ma im nie wzrasatac 16.11.05, 21:33
        skoro mastraszyli osrodki badania opinii ;-)

mnie sie wydaje, ze to jest powtorka z rozrywki:

partia z narodem narod z partia!

popieramy jedyna sluszna mysl przewodnia!
    • fulana CZUJE SIE ZNIEWAZONA JAKO KOBIETA 16.11.05, 21:31
      czy marcinkiewisz naprawde mysli ze jak zaoferuje 1000 zl za dziecko to
      jakakolwiek kobiete ktora juz nie jest katolickim dzieciorobem przekona ta
      kuszaca propozycja zeby nagle porzucila wszystko i zrobila sobie dziecko???

wynik bedzie taki ze bedzie sie mnozyla biedota i najgorsze elementy spoleczne
      no bo to dodatkowy 1000 na wodke nie? a inteligentnych kobiet taki argument nie
      przekona...
      • r0b0l w katolickim kraju kobieta jest narzędziem 16.11.05, 21:43
        do rodzenia głównie, ten tysiąc należy się Twemu Panu i Władcy ;-)) Mężczyźnie - Człowiekowi

Znam biedote która mnoży się tylko dlatego że dostaje 60 złotych miesiącznie zasiłku na każde dziecko. Wszak to na kilka butelek starczy.
        A dzieci głoduja dalej na koszt państwa, sąsiadów, rodziny.
        Kiedyś pomagałem kilku takim rodzinom ale wzrost gospodarczy jest taki że mnie nie stać. Zresztą nauczyłem się: nie moje i jeśli przestanę pomagać to może nie zrobią kolejnych
        • fulana Re: w katolickim kraju kobieta jest narzędziem 16.11.05, 21:56
          wlasnie wrocilam do polski po 1,5 roku pobytu na stypendium zagranica i nie
          wierze po prostu w to co sie tu wyprawia

polityka to jedno - mozna olac gadajace glowy w tv ale nie jezeli rzad ktory ma
          mnie reprezentowac na arenie miedzynarodowej kompromituje w ten sposob moj kraj
          i koncentruje swoje dzialania na obrazaniu mnie jako inteligentnej i zdolnej do
          wlasnych wyborow kobiety

• bikej5 Re: w katolickim kraju kobieta jest narzędziem 16.11.05, 22:00
            Oj Fulana! gadaj zdrow!!!To samo przezywalam 3 lata temu , wróciwszy z peregrynacji ,inteligencja z wola ludu ZAWSZE przegrywa..Ale trzeba się śmiać-jest dobry na skołatane nerwy:)))))
            • fulana Re: w katolickim kraju kobieta jest narzędziem 16.11.05, 22:04
              niestety chyba ze bylby to (wymuszony) smiech przez lzy

zajmuje sie tematyka gender i naprawde jestem przerazona jak tak dalej pojdzie
              to mnie nawet z uniwersytetu wywala za podzeganie do spisku przeciwko racji stanu
              • bengal Re: w katolickim kraju kobieta jest narzędziem 16.11.05, 22:06
                i tak Cie wywala, boz likwiduja kierunki gender na wszystkich uniwersytetach w
                kaczokracji;

lepiej uciekaj, poki mozesz
                • magdolot Re: w katolickim kraju kobieta jest narzędziem 17.11.05, 02:14
                  Nie, Bengal. Tak nie mów. Ja jeszcze pamiętam, jak Jurek mówił, że "w polskiej
                  szkole nie będzie miejsca dla pacyfistów i nihilistów". Wtedy ledwie na chleb
                  zarabiałam, a alimentów mi obrońca życia jeden nie płacił /AWS, PiS/ i
                  strasznie było.
                  Fulana! Nie damy Cię, nie damy gender. Ani guzika od płaszczyka, psiakrew!
                  Pewnych rzeczy się nie da wycofać.
                  Miś Olszewski wywrócony został, a Kurski nam instrukcję nakręcił i
                  rozkolportował obficie!!! Jakby co - skorzystamy.
    • premier_pacynka DEJA VU jak aws obejmowal rzady tez najwazniejszym 16.11.05, 21:49
      problemem byly sprawy religijne. Mam nadzieje ze pis tez tak skonczy ale ze juz
      nigdy to gowno nie wyplylnie na wierzch
      • fulana Re: DEJA VU jak aws obejmowal rzady tez najwaznie 16.11.05, 21:51
        premierze pacynk mysle ze powinienes sie zglosic do kancelarii premiera i
        zaoferowac swoje know-how;)
    • galleahad Re: Marcinkiewicz: będę miał doradcę ds. obrony ż 16.11.05, 21:50
      Siać, trzeba siać... Z takim nastawieniem, niedługo dojdzie do połączenia
      funkcji kościelnych i państwowych.
    • dogen45 I doradcę d/s drenażu budżetu przez kościół kat. 16.11.05, 21:51
      Ponieważ duże kwoty tracimy poprzez zwolnienia podatkowe kościoła, jeszcze
      większe przez wymuszanie przez kościół darowizn z firm państwowych i prywatnych
      a najwięcej tracimy poprzez postawienie funkcjonariuszy kościelnych ponad
      prawem. Dysponują ogromnymi wpływami politycznymi, nie są karani za współprace
      z mafią (Częstochowa), za zabójstwa (Łomża) oraz doprowadzają do marnotrawnego
      rozporządzenia publiczymi pieniędzmi (20 mln zł. przekazane z woj.
      mazowieckiego na budowę świątyni opatrzności bożej). Chyba są pilniejsze
      potrzeby niż wazelinowanie się Struzika kościołowi.
      • totalna_apokalipsa Ależ się tu można ubawić:)))))))) 16.11.05, 22:02
        Serdecznie pozdrawiam wszystkich piszących na drugiej stronie komentarzy, bo
        poplakałam sie ze śmiechu...niektóre teksty były doskonałe:)))))))

PS. A tak w ogóle to może ten rzecznik d/s obrony zycia bedzie też strzegł przed
        łódzkim pogotowiem?
    • fulana NASUWA SIE POROWNANIE Z IRANEM 16.11.05, 22:00
      w polsce tez bedzie obowiazywal szariat tylko ten katolicki - zdaje sie ze do
      tego zmierza ajatollach rydzyk ze wsparciem wyraznym ze strony rzadu
      • bengal i o to wlasnie chodzi 16.11.05, 22:02
        bedziemy miec panstwo religijne, katolickie czyli jedyne sluszne

i wszyscy bedziemy szczesliwi
    • friedmar mocherowa popelina 16.11.05, 22:23
      Oby tematy zastępcze nie zapominajmy mocherowych obietnic SAMO-PISu, wszak:
      PIS zapowiadał rewolucję - powrót do finansowania z budżetu państwa tak
      jak przed 1999 r. Narodowy Fundusz Zdrowia miał być zlikwidowany, a kontrakty
      ze szpitalami i przychodniami podpisywałby wojewoda.
      Należy wybudować w ciągu najbliższych ośmiu lat od 3 do 4 mln mieszkań.
      PiS nie obiecuje gruszek na wierzbie".
      Obietnica "kotwicy budżetowej", czyli stałym deficycie budżetu państwa
      na poziomie 30 mld zł – oby
      18 i 32 proc – ściema! Wyższy przedział ma już objąć więcej podatników
      (o dochodach ponad 80 tys. rocznie, a nie ponad 100 tys.).
      Ulgi na dzieci.
      Likwidacja tzw. podatku Belki od lokat i zysków z giełdy.
      Kontrola państwa nad setką spółek.
      Wydłużenie urlopów macierzyńskich.
      Podniesienie zasiłków rodzinnych.
      Emerytom i rencistom większe podwyżki.
      Wprowadzenie ubezpieczenia od bezrobocia. .
    • wikal Re: Marcinkiewicz: będę miał doradcę ds. obrony ż 16.11.05, 22:33
      Panie Premierze! Pokornie oczekujemy Pełnomocnika d/s Walki z Antykoncepcją!
      Wszak to tajna aborcja!! Czemu, skoro chronimy jajo zapłodnione (zamrożone?),
      mielibyśmy nie chronić tego nizapłodnionego też?! Kochani współobywatele! Oto
      na naszych oczach tworzy sie państwo wyznaniowe całą gębą! Tylko czekać, jak
      dzieci nie uczeszczające na religię zostaną poddane przymusowej indoktrynacji,
      a ich rodzice staną przed sądem rodzinnym! To naprawdę jest możliwe, jeśli
      umożliwimy tym fanatykom rządzenie przez 4 lata! Następnych wyborów nie będzie,
      wybiorą się sami, oczywiście dla naszego własnego dobra. Na szczęście za 2 lata
      są wybory samorządowe i trzeba wyciąć to kościelne tałatajstwo w pień. Rydzyk
      przegiął i w tym cała nadzieja. Przepraszam za patetyczną wypowiedź, to nie
      leży w moim charakterze, ale dotąd sie tylko śmiałam z kaczych wyczynów,
      dzisiaj sie przestraszyłam, bo łzy wstydu na nasz głupi kraj łykam od ładnych
      kilkunastu dni.
    • r0b0l o co chodzi kaczkom???????????????????????? 16.11.05, 22:34
      bo tematy becikowego czy zapłodnienia w probóce są zastępcze.
      Dużo bicia piany i nic z tego nie wynika.
      Co kaczory nam szykują w tle?
      Ja stawiam na stan wyjątkowy w obronie wiary i wartości narodowych plus zamknięcie pół miliona liberałów, pedałów i innych zakał społecznych
      Kto ma lepsze pomysły?
      • bengal maja kompleks nizszosci ;-) 16.11.05, 22:49
        (jak Napoleon? tylko ich jest dwoch; latwiej rozladowac frustracje; nie trzeba
        podbijac swiata; wystarczy Polska...)
      • 1europejczyk Re: o co chodzi kaczkom???????????????????????? 16.11.05, 23:37
        <<Dużo bicia piany i nic z tego nie wynika.
        Co kaczory nam szykują w tle? >>

Calkowita racja:
        Polski porzadek:
        Jesli liberalami nazywamy tych co sie wzbogacili na "liberalnych" przetargach
        panstwowych to na pewno beda objeci sprzataniem,
        "kaczki" nie maja duzego wyboru: na kim innym oprzec w Polsce dzialania majace
        na celu przywrocenie do lask idee silnej panstwowosci jak nie na tej opartej o
        wartosci narodowe. Jak inaczej funkcjonowac miedzy Niemcami a Rosja, ktore w
        swoich dzialaniach kieruja sie interesem narodowym?
        Ucieczka w przyszlosc, jaka bylo ostatnich 15 lat, podkopala rowniez nasze
        fundamenty. Dalsza grozi zawaleniem "konstrukcji"
        Duza czesc handlu w rekach Francuzow, duza czesc telekomunikacji podobnie, duza
        czesc prasy w rekach Niemcow, w sektorze bankowym ostaly sie dwa duze polskie
        banki, dostawy ropy w rekach Rosjan. Liste mozna dlugo ciagnac dalej.

Czy PT jest lepsza dlatego, ze jest w rekach FT ?
        Czy polski klient jest obsluzony lepiej, taniej ?
        Czy polski rynek na tym zyskal ?
        Czy powstala polska siec hypermarketow mogaca rywalizowac z istniejacymi
        zagranicznymi?
        Co zrobiono z pieniedzmi uzyskanymi ze sprzedazy naszego rynku detalicznego ?
        Czy w ogole ten rynek zostal sprzedany ?
        Oddano go jako posag przy wejsciu do UE mamiac budzetem rozwojowym ktorego
        wlasnie nie ma !

Pozyjemy zobaczymy !
    • 1kalina Re: Marcinkiewicz: będę miał doradcę ds. obrony ż 16.11.05, 22:36
      To chba zart...!!!! Czy to jakis zly sen???
      Ludzie, kaczory trzeba zamknac natychmiast, wraz z innymi szalencami- tym od
      wanny z jakuzi i tym, co zamierza tak bardzo chronc zycie,ze zakaze zaplodnienia
      in-vitro.
      NIEMOZLIWE,ZE TO SIE DZIEJE NAPRAWDE.
      • philips9 Wasserman = elektryczny meczennik..... 16.11.05, 22:39
        Co za arogancki wredniak...
        • bikej5 Re: Wasserman = elektryczny meczennik..... 16.11.05, 23:07
          Ale piękną fryzure ma ,a może to tupecik????
      • toman5 Re: Marcinkiewicz: będę miał doradcę ds. obrony ż 16.11.05, 22:45
        No śmiesznie jest, nie? No już tak śmiesznie że boki zrywać.
        • maggisterr Więcej bękartów z gwałtów dla łojczyzny 16.11.05, 23:43
          Coś około miesiąc temu GW walnęła artykulik "Gwałt nie gwałt, musisz rodzić" o
          barmance z Sosnowca, która została zmuszona do urodzenia bękarta z gwałtu. I to
          działo się za rządów "wrogów życia z SLD".
          Wyobrażacie sobie, co będzie się działo teraz (choć ustawa jest wciąż ta sama)?
          Im więcej pomiotu po bandytach tym lepiej. A jak to będą chłopcy, to może
          odziedziczą po tatusiach doskonałe geny i sami będą się mnożyć w ten jakże
          skuteczny sposób - najważniejsze, żeby nie zostali pedałami!

Taki IMHO jest tok myślenia moherowej elyty: niech się mnożą gwałciciele, niech
          porządni ludzie nie mają prawa do in vitro. Jeżeli ktoś zaprostestuje, że taka
          jest nauka KK, a oni starają się tylko być jej wierni, odpowiadam - tak, to
          prawda. Tyle tylko, że IMHO KK nie ma tutaj racji - za paragrafami rzekomo
          wywiedzionymi z przykazań nie widzi ludzkich tragedii.
    • piekny_romanek to jest to tanie pisuarowe panstwo?? 16.11.05, 22:47
      Moze jeszcze doradca od becika, doradca od relacji z ojcem ryzykiem i doradca
      od wprowadzania idei taniego panstwa? Jak do tej pory pisuary zamiast
      zredukowac liczbe zbednych stolkow to tylko je pomnozyli - wicemarszalkowie,
      nowe ministerstwa, nowe sluzby, itd itp. Jak zwykle wieprze dostana sie do
      koryta, a ciecia beda tam gdzie ludzi brakuje - czyli na samym dole urzedasowej
      piramidki.
    • elessar1 Re: Marcinkiewicz: będę miał doradcę ds. obrony ż 16.11.05, 23:06
      efka_2 napisała:

> w kaczolandzie zygota będzie miała swojego obrońcę - ale tylko póki nie stanie
      > się kobietą... a mi się 2 miesiące temu wydawało, że żyję w chorum kraju...

Ale właściwie o co Ci chodzi?? To przecież dobrze, że premier, nawet z
      nielubianego przeze mnie PiS, chroni człowieka jako wielkiej wartości samej w
      sobie. Bałbym sie gdyby powoływał ekspertów ds. skazywania ludzi na karę
      śmierci, albo skutecznego uśmiercania ludzi - np. eutanazja.
      Trzeba umieć się zgodzić nawet z tymi, których sie nie lubi. Bo nie poglądy
      poszczególnych ludzi są najważniejsze ale obiektywne dobro.
      • bikej5 Re: Marcinkiewicz: będę miał doradcę ds. obrony ż 16.11.05, 23:15
        obiektywne dobro?????Masz na myśli te ,ktorym to nasz kochany Kazio promieniuje
        na seansach w RM???JaK I CALA RODZINA OJCA????HI,HI,HI
      • colombina mowi partia, mysli Lenin 17.11.05, 04:45
        elessar1 napisał:

> Ale właściwie o co Ci chodzi?? To przecież dobrze, że premier, nawet z
        > nielubianego przeze mnie PiS, chroni człowieka jako wielkiej wartości samej w
        > sobie. Bałbym sie gdyby powoływał ekspertów ds. skazywania ludzi na karę
        > śmierci, albo skutecznego uśmiercania ludzi - np. eutanazja.

to taka PiSowska nowomowa: mowi pelnomocnik ds. ochrony zycia a mysli ochrony
        zycia poczetego i jeszcze nienarodzonego.
    • 4krzych1 to musi być jakiś potomek Bruce Lee z probówki.. 16.11.05, 23:30
    • niebieska_helena Re: Marcinkiewicz: będę miał doradcę ds. obrony ż 17.11.05, 00:38
      nie no, czas umierac. taliban nadchodzi.
      • astra99 CO ZA SZCZESCIE.... 17.11.05, 00:47
        ze nie mieszkam w polsce :-))
        • marqo wcale nie smieszne... 17.11.05, 01:35
          Pierwsza decyzja wagi panstwowej naszego Kazia Marcinkiewicza bylo
          zainstalowanie w swoim gabinecie dwoch goracych lini - jedna prosto do Jarka, a
          druga do Torunskiej Kwatery Glownej.
          bez pozdrowien
          smiech przez łzy :(
      • kantdupy Re: Marcinkiewicz: będę miał doradcę ds. obrony ż 17.11.05, 01:48
        niebieska_helena napisał:

> nie no, czas umierac. taliban nadchodzi.

Czy wy wszystkie wredne, czerwono tęczowe cioty nie macie swojego forum?
        Większość postów w Gazecie od zboków. Normalnych ludzi naprawdę nie interesuje
        to wasze myślenie inaczej (odbytnicą zamiast mózgu).
    • legrange Re: Marcinkiewicz: będę miał doradcę ds. obrony ż 17.11.05, 01:25
      Ani się obejrzymy jak staniemy się pośmiewiskiem całego świata. Ale będzie
      chryja jeśli doradcą od poczęć zostanie ksiądz lub zakonnica. Proponuję za
      każdą próbę poczęcia 100 zł. dla małżonków, a figę z makiem dla "kociarzy".
      Mogą też powstać inne pomysły,jak na Ubulandię przystało. Ale jajcarze! Buzki i
      Millery to przy nich kocięta.
    • goldilock Re: Marcinkiewicz: będę miał doradcę ds. obrony ż 17.11.05, 01:38
      liberal=pedal=zyd=niemiec=cyklista=niechrzczony=Blcerowicz
    • aurora.we.mgle jesli popiera pan zbrodnie na narodzie irackim 17.11.05, 01:44
      oraz na niewinnych zolnierzach amerykanskich i polskich wysylanych kaprysnie
      do mordowania niewinnych Irakczykow, jest pan wrogiem zycia. Zycie juz
      urodzonych i rozwinietych ludzi ma wieksza warytosc niz zycie zygoty, ktora
      jest tylko komorka. Radze poczytac sobie odpowiednia literature i skonczyc z
      hipokryzja. 85% Amerykaniw jest dzis przeciw barbarzynskiej wojnie z
      Irakczykami, a Pan nadal ja popiera?
    • lukasztolerancja1 Re: Marcinkiewicz: będę miał doradcę ds. obrony ż 17.11.05, 02:08
      to dobrze panie premierze, wolno nam swoje opinie wypowiadac, wolno nam z innymi sie nimi dzielic,
      sam jestem przecinikiem aborcji, ale na zdrowy rozsadek, to nie moralne wrecz zmuszac innych do
      zycia naszymi kategoriami,
    • aneczka.r Re: Marcinkiewicz: będę miał doradcę ds. obrony ż 17.11.05, 02:26
      To jakiś koszmar! Przeraża mnie przyszłość tego kraju.
      • mniklas5 Re: Marcinkiewicz: będę miał doradcę ds. obrony 17.11.05, 02:39
        a moze lepiej bezrobotnego , ty glupi katafianie Marcinkiewicz. Tym razem
        krwawa rewolucja szykuje sie w tym kraju, cala nadzieja w UE

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka