taziuta Krzewienie średniowiecznych wartości, czy budżet? 16.11.05, 20:07 Wg Marcinkiewicza, do tej pory Polska w Brukseli milczała w sprawach dlań najważniejszych, tj. w sprawach ochrony życia. Będzie tam teraz walczyć o prawo do życia każdej jednej komórki jajowej, w którą trafił plemnik. Bo uważa, że od tego momentu, jest to już człowiek! Nie interesuje go co inni o tym sądzą! Obawiam się więc, że wkrótce będzie o nas bardzo głośno w Europie. Zostaniemy na pewno zauważeni! Choć nie w ten sposób, na jakim by nam raczej zależało. :-( Obawiam się też skutku ubocznego, czyli tego, że spadnie nasza pozycja przetargowa w sprawach naprawdę ważnych, np. nasz wpływ na podział budżetu Unii. Ale misjonarze zapewne powiedzą, że nie szkodzi. Najważniejsze jest krzewienie naszych średniowiecznych wartości w tej zgniłej, współczesnej Europie! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l Re: Krzewienie średniowiecznych wartości, czy bud 16.11.05, 20:40 no to nas wyp.. z hukiem z tej pedalskiej - jak Prawdziwi Polacy nazywają - UE . Gorzej jak przyjdzie zwracać pieniążki bo bezinteresownie nie dali. Smród się zacznie za jakieś 3 miesiące, na razie to nieśmiałe przymiarki Kazia pod dyktando Jarcia Wielkiego Jak Kazio narozrabia za bardzo to na jego miejsce wskoczy Pan na Klewkach i ruszymy z krucjatą. Pamiętam jak się narobilo w Iranie: rewolucja religijna, odnowa moralna i obyczajowa. Jak już naprawili wszystko w kraju to znaleźli wroga zewnętrznego, Irak na bodajże 8 lat. My też mamy takiego Chomeiniego w kraju, nasz Prezio Wszystkich Polaków też skończy niedługo jak Rezapachlawi. Stawiam że wojna będzie z Białorusią, potem Europa spacyfikuje nas jako pierwszorzędne zagrożenie. A do zachwiania równowagi w Europie juz tylko krok od tego. W każdym razie będzie głośno o chrystusie i pawiu narodów czy jakoś podobnie Odpowiedz Link Zgłoś
idiotyzmy-kacze Jan Olszewski się cieszy 16.11.05, 20:08 Jego rząd nie będzie juz uznawany za najgorszy w dziejach III RP. Dużo gorzej oceniany będzie "rząd" żulika Marcinkiewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: Jan Olszewski się cieszy 16.11.05, 23:47 A Miller jaka będzie miał prasę za jakieś 3 miesiące!!! Za dobry ten jego rząd nie był, afera w SLD co tydzień. Ale teraz to afer nie będzie, niestety tylko dlatego, że nawet ukraść nie będzie co. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.kosecki Re: Marcinkiewicz: będę miał doradcę ds. obrony ż 16.11.05, 20:30 Boże, dlaczego mnie karzesz takimi oszołomami sprawującymi władzę w moim kraju ? Przeciesz to są jakieś jaja ? Może ja śnię ? Odpowiedz Link Zgłoś
kbengi ZLODZIEJKA 16.11.05, 20:37 Jak Lepper wejdzie do rzadu, a na to sie zapowiada to mozemy byc swiadkami nowego urzedu, ktorego Andrzej zostanie szefem: Zrzeszenie Ludowe Obrony Dotknietych Zaciagnieciem i Egzekucja Jakiegokolwiek Kredytu Agrarnego w skrocie ZLODZIEJKA. Andrzej ma juz doswiadczenie w tego typu dzialalnosci. Chyba nie po to rolnicy brali kredyt, zeby go pozniej splacac... bo niby z czego? Mercedes dochodu nie przynosi... Odpowiedz Link Zgłoś
chris12 Aborcja powinna być wykonywana tylko potajemnie 16.11.05, 20:58 Problem, który nie jest nagłośniony nie istnieje - to etyka IV RP. Odpowiedz Link Zgłoś
philips8 Kurski wrocil wiec juz jestesmy w SZOSTEJ RP! 16.11.05, 21:00 Zrozumiano??? Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: Kurski wrocil wiec juz jestesmy w SZOSTEJ RP! 16.11.05, 21:09 Się pałka przestawiła sprzed na tył? :) Odpowiedz Link Zgłoś
goldilock Re: Aborcja powinna być wykonywana tylko potajemn 16.11.05, 21:40 Dokladnie tak. A hierarchia koscielna powinna miec swobodny wstep do sypialni mlodych klerykow w seminariach wzorem biskupa Paetza (czy jaK tam go zwa) Ci, ktorzy beda na tyle bezczelni, ze powaza sie na krytyke Hierarchi beda paleni na stosie, bo krytykowanie ksiedza to atak na Kosciol. Polacy to podobno 95% katolicy, skad wiec te lapowki, kretactwa i inne bezecnosci. Czy to zasluga tych 5% procent, czy moze ksieza maja problem z wszczepieniem podstaw moralnosci. A moze ucza czego innego. Zanim zaczna nawracac Europe niech zrozumieja o co chodzi w wierze Chrystusowej. Bo jak trafia na Niemca, ktoremu Polski katolik podp... po raz 10 samochod to moga goscia niezle wk... Odpowiedz Link Zgłoś
bogobojny44 Re: Aborcja powinna być wykonywana tylko potajemn 16.11.05, 21:46 Ale ale, to nie wiesz ze to wlasnie te 5% jest wszystkiemu winne, Oni już działaja żydzi i masoni(acha no i ja jeszcze)- nie daja budowac mieszkan(wiec sory ale nie bedzie 3milionow),promuja in vitro i homików, sypią piasek w tryby naszej wielkiej maszyny. Ale my z wrogami systemu sie rozprawimy, mowimy im glosne nie!!! hahaha i skad ja to znam....;(( Odpowiedz Link Zgłoś
ajhbergen Re: Marcinkiewicz: będę miał doradcę ds. obrony ż 16.11.05, 21:08 Rzady psychopatow: Pierwsze kroki: zakaz demonstracji Osczednosci w administracji: urzad d s obrony zygot, Ekonomia: zniesc RPP, kaczory beda robic co zechca poparcie dla awantur LPR w Brukseli wspolpraca z LPR, MW i stormfront.org (miedzynarodowe zrzeszenie psychopatow) Za duzo bylo wolnosci, wracamy do komuny Odpowiedz Link Zgłoś
fulana CZAS NA REAKCJE SPOLECZENSTWA OBYWATELSKIEGO 16.11.05, 21:14 to jest juz szczyt szczytow, brak slow na okreslenie takiego debilizmu wstyd mi za moj rzad i za moj kraj chyba czas na reakcje ludzi ktorzy zdaja sobie sprawe ze ten rzad robi z nas idiotow w srodowisku miedzynarodowym, mam wrazenie jakby marcinkiewicz i spolka wychowali sie w jakims totalnym odosobnieniu i przekonaniu ze nadal mamy XIX wiek (albo i gorzej) mam wielka nadzieje ze bedzie odzew spoleczny, nie dajmy sie stlamsic tym chorym na glowe ludziom, wiem ze wydaje sie ze na takie kretynskie pomysly nie ma sensu nawet odpowiadac ale chyba dopoki nie bedzie na to jakiejs wyrazniej odpowiedzi ze strony spoleczenstwa bedzie tylko gorzej NIE DAJMY SIE ZDOMINOWAC NACJONALISTYCZNO SZOWINISTYCZNO ULTRAKATOLICKIEJ WIZJI 25% SPOLECZENSTWA!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bikej5 Re: No to jak sie zabrac za tych chorych psychopa 16.11.05, 21:22 Nic nie zrobisz lud wybral, lud chciał i co najmniej 4 lata w plecy... Odpowiedz Link Zgłoś
philips9 Ządamy po kilo kiszki i pol litra dla kazdego..... 16.11.05, 21:25 w ramach obrony zycia napoczetego! Odpowiedz Link Zgłoś
fulana CZAS NA REAKCJE SPOLECZENSTWA OBYWATELSKIEGO 16.11.05, 21:28 niestety najwazniejsza szansa stracona... gdyby tyle osob wyborow nie olalo to moze nie byloby tego wszystkiego ( nie chce mowic a nie mowilam...) naprawde wierze ze stac nas chociaz na jakas manifestacje - przeciez to gorsze od terroryzmu a przeciw w wojnie w iraku wyszlo na ulice mnoswto ludzi blagam zrobmy cos bo ja tego dlzej nie zniose Odpowiedz Link Zgłoś
philips9 nic sie nie boj ta sama holota co ich wybrala... 16.11.05, 21:30 bedzie ich niedlugo wieszac na hakach rzezniczych... Historia sie powtarza, na szczescie. Klamstwo zawsze przegrywa, choc czasem troche trzeba czekac. Odpowiedz Link Zgłoś
bikej5 Re: nic sie nie boj ta sama holota co ich wybrala 16.11.05, 21:44 Jestes optymistą- w kolejce czeka Lepper i Liga.Z mojego doswiadczenia historia sie ROWNIEZ powtarza ,ale w naszym kraju jakoś dziwnie ludzie kochają banialuki i z tego względu nie liczę na otrzeżwienie. Odpowiedz Link Zgłoś
bikej5 Re: CZAS NA REAKCJE SPOLECZENSTWA OBYWATELSKIEGO 16.11.05, 21:36 zapomnij o spoleczeństwie obywatelskim przez najblizsze 4 lata,glosowalam i co z tego ???Ludzie uwierzyli w 3 mln. mieszkań....ktore nie powstaną ale mamy becikowe na otarcie lez..i rzeczniczkę do ochrony życia...przyzwyczajaj sie-to jest Lepperiada. Odpowiedz Link Zgłoś
fulana Re: CZAS NA REAKCJE SPOLECZENSTWA OBYWATELSKIEGO 16.11.05, 21:41 ty glosowalas ale miliony inteligentych ludzi to olalo bo stierdzilo ze gorzej byc juz nie moze.. uwazam ze to wstyd i mam nadzieje ze to co sie teraz wyprawia posluzy za nauczke dla wsyzstkich ktorzy nie wierza w swoja indywidulana odpowiedzialnosc jako wyborcy Odpowiedz Link Zgłoś
bikej5 i jeszcze w dodatku poparcie im wzrasta, pieprzone 16.11.05, 21:24 rankingi... Odpowiedz Link Zgłoś
bengal a jak ma im nie wzrasatac 16.11.05, 21:33 skoro mastraszyli osrodki badania opinii ;-) mnie sie wydaje, ze to jest powtorka z rozrywki: partia z narodem narod z partia! popieramy jedyna sluszna mysl przewodnia! Odpowiedz Link Zgłoś
fulana CZUJE SIE ZNIEWAZONA JAKO KOBIETA 16.11.05, 21:31 czy marcinkiewisz naprawde mysli ze jak zaoferuje 1000 zl za dziecko to jakakolwiek kobiete ktora juz nie jest katolickim dzieciorobem przekona ta kuszaca propozycja zeby nagle porzucila wszystko i zrobila sobie dziecko??? wynik bedzie taki ze bedzie sie mnozyla biedota i najgorsze elementy spoleczne no bo to dodatkowy 1000 na wodke nie? a inteligentnych kobiet taki argument nie przekona... Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l w katolickim kraju kobieta jest narzędziem 16.11.05, 21:43 do rodzenia głównie, ten tysiąc należy się Twemu Panu i Władcy ;-)) Mężczyźnie - Człowiekowi Znam biedote która mnoży się tylko dlatego że dostaje 60 złotych miesiącznie zasiłku na każde dziecko. Wszak to na kilka butelek starczy. A dzieci głoduja dalej na koszt państwa, sąsiadów, rodziny. Kiedyś pomagałem kilku takim rodzinom ale wzrost gospodarczy jest taki że mnie nie stać. Zresztą nauczyłem się: nie moje i jeśli przestanę pomagać to może nie zrobią kolejnych Odpowiedz Link Zgłoś
fulana Re: w katolickim kraju kobieta jest narzędziem 16.11.05, 21:56 wlasnie wrocilam do polski po 1,5 roku pobytu na stypendium zagranica i nie wierze po prostu w to co sie tu wyprawia polityka to jedno - mozna olac gadajace glowy w tv ale nie jezeli rzad ktory ma mnie reprezentowac na arenie miedzynarodowej kompromituje w ten sposob moj kraj i koncentruje swoje dzialania na obrazaniu mnie jako inteligentnej i zdolnej do wlasnych wyborow kobiety Odpowiedz Link Zgłoś
bikej5 Re: w katolickim kraju kobieta jest narzędziem 16.11.05, 22:00 Oj Fulana! gadaj zdrow!!!To samo przezywalam 3 lata temu , wróciwszy z peregrynacji ,inteligencja z wola ludu ZAWSZE przegrywa..Ale trzeba się śmiać-jest dobry na skołatane nerwy:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
fulana Re: w katolickim kraju kobieta jest narzędziem 16.11.05, 22:04 niestety chyba ze bylby to (wymuszony) smiech przez lzy zajmuje sie tematyka gender i naprawde jestem przerazona jak tak dalej pojdzie to mnie nawet z uniwersytetu wywala za podzeganie do spisku przeciwko racji stanu Odpowiedz Link Zgłoś
bengal Re: w katolickim kraju kobieta jest narzędziem 16.11.05, 22:06 i tak Cie wywala, boz likwiduja kierunki gender na wszystkich uniwersytetach w kaczokracji; lepiej uciekaj, poki mozesz Odpowiedz Link Zgłoś
magdolot Re: w katolickim kraju kobieta jest narzędziem 17.11.05, 02:14 Nie, Bengal. Tak nie mów. Ja jeszcze pamiętam, jak Jurek mówił, że "w polskiej szkole nie będzie miejsca dla pacyfistów i nihilistów". Wtedy ledwie na chleb zarabiałam, a alimentów mi obrońca życia jeden nie płacił /AWS, PiS/ i strasznie było. Fulana! Nie damy Cię, nie damy gender. Ani guzika od płaszczyka, psiakrew! Pewnych rzeczy się nie da wycofać. Miś Olszewski wywrócony został, a Kurski nam instrukcję nakręcił i rozkolportował obficie!!! Jakby co - skorzystamy. Odpowiedz Link Zgłoś
premier_pacynka DEJA VU jak aws obejmowal rzady tez najwazniejszym 16.11.05, 21:49 problemem byly sprawy religijne. Mam nadzieje ze pis tez tak skonczy ale ze juz nigdy to gowno nie wyplylnie na wierzch Odpowiedz Link Zgłoś
fulana Re: DEJA VU jak aws obejmowal rzady tez najwaznie 16.11.05, 21:51 premierze pacynk mysle ze powinienes sie zglosic do kancelarii premiera i zaoferowac swoje know-how;) Odpowiedz Link Zgłoś
galleahad Re: Marcinkiewicz: będę miał doradcę ds. obrony ż 16.11.05, 21:50 Siać, trzeba siać... Z takim nastawieniem, niedługo dojdzie do połączenia funkcji kościelnych i państwowych. Odpowiedz Link Zgłoś
dogen45 I doradcę d/s drenażu budżetu przez kościół kat. 16.11.05, 21:51 Ponieważ duże kwoty tracimy poprzez zwolnienia podatkowe kościoła, jeszcze większe przez wymuszanie przez kościół darowizn z firm państwowych i prywatnych a najwięcej tracimy poprzez postawienie funkcjonariuszy kościelnych ponad prawem. Dysponują ogromnymi wpływami politycznymi, nie są karani za współprace z mafią (Częstochowa), za zabójstwa (Łomża) oraz doprowadzają do marnotrawnego rozporządzenia publiczymi pieniędzmi (20 mln zł. przekazane z woj. mazowieckiego na budowę świątyni opatrzności bożej). Chyba są pilniejsze potrzeby niż wazelinowanie się Struzika kościołowi. Odpowiedz Link Zgłoś
totalna_apokalipsa Ależ się tu można ubawić:)))))))) 16.11.05, 22:02 Serdecznie pozdrawiam wszystkich piszących na drugiej stronie komentarzy, bo poplakałam sie ze śmiechu...niektóre teksty były doskonałe:))))))) PS. A tak w ogóle to może ten rzecznik d/s obrony zycia bedzie też strzegł przed łódzkim pogotowiem? Odpowiedz Link Zgłoś
fulana NASUWA SIE POROWNANIE Z IRANEM 16.11.05, 22:00 w polsce tez bedzie obowiazywal szariat tylko ten katolicki - zdaje sie ze do tego zmierza ajatollach rydzyk ze wsparciem wyraznym ze strony rzadu Odpowiedz Link Zgłoś
bengal i o to wlasnie chodzi 16.11.05, 22:02 bedziemy miec panstwo religijne, katolickie czyli jedyne sluszne i wszyscy bedziemy szczesliwi Odpowiedz Link Zgłoś
friedmar mocherowa popelina 16.11.05, 22:23 Oby tematy zastępcze nie zapominajmy mocherowych obietnic SAMO-PISu, wszak: PIS zapowiadał rewolucję - powrót do finansowania z budżetu państwa tak jak przed 1999 r. Narodowy Fundusz Zdrowia miał być zlikwidowany, a kontrakty ze szpitalami i przychodniami podpisywałby wojewoda. Należy wybudować w ciągu najbliższych ośmiu lat od 3 do 4 mln mieszkań. PiS nie obiecuje gruszek na wierzbie". Obietnica "kotwicy budżetowej", czyli stałym deficycie budżetu państwa na poziomie 30 mld zł – oby 18 i 32 proc – ściema! Wyższy przedział ma już objąć więcej podatników (o dochodach ponad 80 tys. rocznie, a nie ponad 100 tys.). Ulgi na dzieci. Likwidacja tzw. podatku Belki od lokat i zysków z giełdy. Kontrola państwa nad setką spółek. Wydłużenie urlopów macierzyńskich. Podniesienie zasiłków rodzinnych. Emerytom i rencistom większe podwyżki. Wprowadzenie ubezpieczenia od bezrobocia. . Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: Marcinkiewicz: będę miał doradcę ds. obrony ż 16.11.05, 22:33 Panie Premierze! Pokornie oczekujemy Pełnomocnika d/s Walki z Antykoncepcją! Wszak to tajna aborcja!! Czemu, skoro chronimy jajo zapłodnione (zamrożone?), mielibyśmy nie chronić tego nizapłodnionego też?! Kochani współobywatele! Oto na naszych oczach tworzy sie państwo wyznaniowe całą gębą! Tylko czekać, jak dzieci nie uczeszczające na religię zostaną poddane przymusowej indoktrynacji, a ich rodzice staną przed sądem rodzinnym! To naprawdę jest możliwe, jeśli umożliwimy tym fanatykom rządzenie przez 4 lata! Następnych wyborów nie będzie, wybiorą się sami, oczywiście dla naszego własnego dobra. Na szczęście za 2 lata są wybory samorządowe i trzeba wyciąć to kościelne tałatajstwo w pień. Rydzyk przegiął i w tym cała nadzieja. Przepraszam za patetyczną wypowiedź, to nie leży w moim charakterze, ale dotąd sie tylko śmiałam z kaczych wyczynów, dzisiaj sie przestraszyłam, bo łzy wstydu na nasz głupi kraj łykam od ładnych kilkunastu dni. Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l o co chodzi kaczkom???????????????????????? 16.11.05, 22:34 bo tematy becikowego czy zapłodnienia w probóce są zastępcze. Dużo bicia piany i nic z tego nie wynika. Co kaczory nam szykują w tle? Ja stawiam na stan wyjątkowy w obronie wiary i wartości narodowych plus zamknięcie pół miliona liberałów, pedałów i innych zakał społecznych Kto ma lepsze pomysły? Odpowiedz Link Zgłoś
bengal maja kompleks nizszosci ;-) 16.11.05, 22:49 (jak Napoleon? tylko ich jest dwoch; latwiej rozladowac frustracje; nie trzeba podbijac swiata; wystarczy Polska...) Odpowiedz Link Zgłoś
1europejczyk Re: o co chodzi kaczkom???????????????????????? 16.11.05, 23:37 <<Dużo bicia piany i nic z tego nie wynika. Co kaczory nam szykują w tle? >> Calkowita racja: Polski porzadek: Jesli liberalami nazywamy tych co sie wzbogacili na "liberalnych" przetargach panstwowych to na pewno beda objeci sprzataniem, "kaczki" nie maja duzego wyboru: na kim innym oprzec w Polsce dzialania majace na celu przywrocenie do lask idee silnej panstwowosci jak nie na tej opartej o wartosci narodowe. Jak inaczej funkcjonowac miedzy Niemcami a Rosja, ktore w swoich dzialaniach kieruja sie interesem narodowym? Ucieczka w przyszlosc, jaka bylo ostatnich 15 lat, podkopala rowniez nasze fundamenty. Dalsza grozi zawaleniem "konstrukcji" Duza czesc handlu w rekach Francuzow, duza czesc telekomunikacji podobnie, duza czesc prasy w rekach Niemcow, w sektorze bankowym ostaly sie dwa duze polskie banki, dostawy ropy w rekach Rosjan. Liste mozna dlugo ciagnac dalej. Czy PT jest lepsza dlatego, ze jest w rekach FT ? Czy polski klient jest obsluzony lepiej, taniej ? Czy polski rynek na tym zyskal ? Czy powstala polska siec hypermarketow mogaca rywalizowac z istniejacymi zagranicznymi? Co zrobiono z pieniedzmi uzyskanymi ze sprzedazy naszego rynku detalicznego ? Czy w ogole ten rynek zostal sprzedany ? Oddano go jako posag przy wejsciu do UE mamiac budzetem rozwojowym ktorego wlasnie nie ma ! Pozyjemy zobaczymy ! Odpowiedz Link Zgłoś
1kalina Re: Marcinkiewicz: będę miał doradcę ds. obrony ż 16.11.05, 22:36 To chba zart...!!!! Czy to jakis zly sen??? Ludzie, kaczory trzeba zamknac natychmiast, wraz z innymi szalencami- tym od wanny z jakuzi i tym, co zamierza tak bardzo chronc zycie,ze zakaze zaplodnienia in-vitro. NIEMOZLIWE,ZE TO SIE DZIEJE NAPRAWDE. Odpowiedz Link Zgłoś
philips9 Wasserman = elektryczny meczennik..... 16.11.05, 22:39 Co za arogancki wredniak... Odpowiedz Link Zgłoś
bikej5 Re: Wasserman = elektryczny meczennik..... 16.11.05, 23:07 Ale piękną fryzure ma ,a może to tupecik???? Odpowiedz Link Zgłoś
toman5 Re: Marcinkiewicz: będę miał doradcę ds. obrony ż 16.11.05, 22:45 No śmiesznie jest, nie? No już tak śmiesznie że boki zrywać. Odpowiedz Link Zgłoś
maggisterr Więcej bękartów z gwałtów dla łojczyzny 16.11.05, 23:43 Coś około miesiąc temu GW walnęła artykulik "Gwałt nie gwałt, musisz rodzić" o barmance z Sosnowca, która została zmuszona do urodzenia bękarta z gwałtu. I to działo się za rządów "wrogów życia z SLD". Wyobrażacie sobie, co będzie się działo teraz (choć ustawa jest wciąż ta sama)? Im więcej pomiotu po bandytach tym lepiej. A jak to będą chłopcy, to może odziedziczą po tatusiach doskonałe geny i sami będą się mnożyć w ten jakże skuteczny sposób - najważniejsze, żeby nie zostali pedałami! Taki IMHO jest tok myślenia moherowej elyty: niech się mnożą gwałciciele, niech porządni ludzie nie mają prawa do in vitro. Jeżeli ktoś zaprostestuje, że taka jest nauka KK, a oni starają się tylko być jej wierni, odpowiadam - tak, to prawda. Tyle tylko, że IMHO KK nie ma tutaj racji - za paragrafami rzekomo wywiedzionymi z przykazań nie widzi ludzkich tragedii. Odpowiedz Link Zgłoś
piekny_romanek to jest to tanie pisuarowe panstwo?? 16.11.05, 22:47 Moze jeszcze doradca od becika, doradca od relacji z ojcem ryzykiem i doradca od wprowadzania idei taniego panstwa? Jak do tej pory pisuary zamiast zredukowac liczbe zbednych stolkow to tylko je pomnozyli - wicemarszalkowie, nowe ministerstwa, nowe sluzby, itd itp. Jak zwykle wieprze dostana sie do koryta, a ciecia beda tam gdzie ludzi brakuje - czyli na samym dole urzedasowej piramidki. Odpowiedz Link Zgłoś
elessar1 Re: Marcinkiewicz: będę miał doradcę ds. obrony ż 16.11.05, 23:06 efka_2 napisała: > w kaczolandzie zygota będzie miała swojego obrońcę - ale tylko póki nie stanie > się kobietą... a mi się 2 miesiące temu wydawało, że żyję w chorum kraju... Ale właściwie o co Ci chodzi?? To przecież dobrze, że premier, nawet z nielubianego przeze mnie PiS, chroni człowieka jako wielkiej wartości samej w sobie. Bałbym sie gdyby powoływał ekspertów ds. skazywania ludzi na karę śmierci, albo skutecznego uśmiercania ludzi - np. eutanazja. Trzeba umieć się zgodzić nawet z tymi, których sie nie lubi. Bo nie poglądy poszczególnych ludzi są najważniejsze ale obiektywne dobro. Odpowiedz Link Zgłoś
bikej5 Re: Marcinkiewicz: będę miał doradcę ds. obrony ż 16.11.05, 23:15 obiektywne dobro?????Masz na myśli te ,ktorym to nasz kochany Kazio promieniuje na seansach w RM???JaK I CALA RODZINA OJCA????HI,HI,HI Odpowiedz Link Zgłoś
colombina mowi partia, mysli Lenin 17.11.05, 04:45 elessar1 napisał: > Ale właściwie o co Ci chodzi?? To przecież dobrze, że premier, nawet z > nielubianego przeze mnie PiS, chroni człowieka jako wielkiej wartości samej w > sobie. Bałbym sie gdyby powoływał ekspertów ds. skazywania ludzi na karę > śmierci, albo skutecznego uśmiercania ludzi - np. eutanazja. to taka PiSowska nowomowa: mowi pelnomocnik ds. ochrony zycia a mysli ochrony zycia poczetego i jeszcze nienarodzonego. Odpowiedz Link Zgłoś
niebieska_helena Re: Marcinkiewicz: będę miał doradcę ds. obrony ż 17.11.05, 00:38 nie no, czas umierac. taliban nadchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
marqo wcale nie smieszne... 17.11.05, 01:35 Pierwsza decyzja wagi panstwowej naszego Kazia Marcinkiewicza bylo zainstalowanie w swoim gabinecie dwoch goracych lini - jedna prosto do Jarka, a druga do Torunskiej Kwatery Glownej. bez pozdrowien smiech przez łzy :( Odpowiedz Link Zgłoś
kantdupy Re: Marcinkiewicz: będę miał doradcę ds. obrony ż 17.11.05, 01:48 niebieska_helena napisał: > nie no, czas umierac. taliban nadchodzi. Czy wy wszystkie wredne, czerwono tęczowe cioty nie macie swojego forum? Większość postów w Gazecie od zboków. Normalnych ludzi naprawdę nie interesuje to wasze myślenie inaczej (odbytnicą zamiast mózgu). Odpowiedz Link Zgłoś
legrange Re: Marcinkiewicz: będę miał doradcę ds. obrony ż 17.11.05, 01:25 Ani się obejrzymy jak staniemy się pośmiewiskiem całego świata. Ale będzie chryja jeśli doradcą od poczęć zostanie ksiądz lub zakonnica. Proponuję za każdą próbę poczęcia 100 zł. dla małżonków, a figę z makiem dla "kociarzy". Mogą też powstać inne pomysły,jak na Ubulandię przystało. Ale jajcarze! Buzki i Millery to przy nich kocięta. Odpowiedz Link Zgłoś
goldilock Re: Marcinkiewicz: będę miał doradcę ds. obrony ż 17.11.05, 01:38 liberal=pedal=zyd=niemiec=cyklista=niechrzczony=Blcerowicz Odpowiedz Link Zgłoś
aurora.we.mgle jesli popiera pan zbrodnie na narodzie irackim 17.11.05, 01:44 oraz na niewinnych zolnierzach amerykanskich i polskich wysylanych kaprysnie do mordowania niewinnych Irakczykow, jest pan wrogiem zycia. Zycie juz urodzonych i rozwinietych ludzi ma wieksza warytosc niz zycie zygoty, ktora jest tylko komorka. Radze poczytac sobie odpowiednia literature i skonczyc z hipokryzja. 85% Amerykaniw jest dzis przeciw barbarzynskiej wojnie z Irakczykami, a Pan nadal ja popiera? Odpowiedz Link Zgłoś
lukasztolerancja1 Re: Marcinkiewicz: będę miał doradcę ds. obrony ż 17.11.05, 02:08 to dobrze panie premierze, wolno nam swoje opinie wypowiadac, wolno nam z innymi sie nimi dzielic, sam jestem przecinikiem aborcji, ale na zdrowy rozsadek, to nie moralne wrecz zmuszac innych do zycia naszymi kategoriami, Odpowiedz Link Zgłoś
aneczka.r Re: Marcinkiewicz: będę miał doradcę ds. obrony ż 17.11.05, 02:26 To jakiś koszmar! Przeraża mnie przyszłość tego kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
mniklas5 Re: Marcinkiewicz: będę miał doradcę ds. obrony 17.11.05, 02:39 a moze lepiej bezrobotnego , ty glupi katafianie Marcinkiewicz. Tym razem krwawa rewolucja szykuje sie w tym kraju, cala nadzieja w UE Odpowiedz Link Zgłoś