skin.pl 17.11.05, 19:56 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kiauczau Dajmy Poznaniowi szanse 17.11.05, 20:59 Miasto Poznan po prostu chce zmienic swoj obraz po nieszczesnych skandalach z biskupem i dyrektorem choru, jak rowniez poprzednich ekscesach kochajacych inaczej. To piekne miasto zasluguje na cos lepszego niz etykietke polskiej Sodomy i Gomory! Let's give the city of Poznan a chance! Odpowiedz Link Zgłoś
m635 [...] 17.11.05, 21:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mobileinmobili Re: Upokorzenie i wściekłość. Po zakazie poznańsk 17.11.05, 21:46 naprawde , bezczelnosc niektorych przechodzi juz wszelkie granice, a wiec nie czuje sie w obowiazku dochowac jakichkolwiek granic tzw.tolerancji i napisze wam prosto z mostu, dopoki w Polsce tych co maja rodziny, wychowuja dzieci, reprezentuja obowiazujace w kraju obyczaje, jest wiekszosc, wy nie macie racji zabierania glosu idyktowania nam jak mamy sie w stosunku do was zachowywac. To jest chyba juz jasne. Chcecie robic zgromadzenia, apele, wynjamijcie sobie sale, stadion, ogloscie Polsce ze w dniu tym i tym , mozna was tam ogladac, wysluchac zalowi bolow upokorzenia, pogadac, wypic piwo, czy co tam innego. Kazde miasto w miare mozliwosci pomoze wam finansowo i moralnie. Ale ulice zostawcie prosze dla dzieci, rodzin, samochodow i nie zakolcajcie zycia kraju. I w tym zakresie nie przekonaja mnie najwieksze z najwiekszych wartosci tolerancji i zmilowania nad bliznim. Bardzo chetnie w tym zakresie przyjme od was miano mochera, czy ciemnoty, ale to jest moje twarde-nie-dla waszej histerii i oboszenie sie publiczne z choroba, czy jak tam wy to nazywacie. Odpowiedz Link Zgłoś
malpa-z-paryza zycie w hipokryzji? 18.11.05, 10:46 Ale ulice zostawcie prosze dla dzieci, rodzin, > samochodow i nie zakolcajcie zycia kraju. I w tym zakresie nie przekonaja mnie > najwieksze z najwiekszych wartosci tolerancji i zmilowania nad bliznim. Bardzo > chetnie w tym zakresie przyjme od was miano mochera, czy ciemnoty, ale to jest > moje twarde-nie-dla waszej histerii i oboszenie sie publiczne z choroba, czy j > ak tam wy to nazywacie. Ulica jest miejscem publicznym i kazdy ma prawo do marszu. Wlasnie ulica zawsze byla w krajach demokratycznych wyrazem manifestacji swych zadan, praw czy emocji. I to co sie dzieje w PL jest WBREW zasadom demokracji!!!! A co boi sie aby twoje dzieci nie dowiedzialy sie co to jest pedzio? Chce aby zyly w hipokryzji? Wlasnie od malego trzeba im wdrazac tolerancje i zasady demokracji. Odpowiedz Link Zgłoś
stagaz Re: małpie z paryża 18.11.05, 13:12 Nie wdraża się zasad demokracji prezentując dzieciom zboczenia... Odpowiedz Link Zgłoś
shygay Re: małpie z paryża 18.11.05, 13:42 Ależ owszem! Tyle, że zboczenie zboczeniu nierówne! To w wykonaniu Kościoła i jego funkcjonariuszy jest równiejsze i bardziej wartościowe. Odpowiedz Link Zgłoś
gniewko_syn_ryba Re: małpie z paryża 18.11.05, 15:21 Ale z ciebie homofob !!! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
qpalzm Re: małpie z paryża 22.11.05, 23:44 Oczywiście, masz w pełni rację. Tresowanie dzieci jak małpy - składanie rączek, klękanie i klepanie niezrozumiałych pacierzy oraz wmawianie im istnienia fikcyjnych postaci to jest wartościowe i moralnie i poznawczo! Brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
wilknsz HIPOKRYCI TO CI OD MARSZU 18.11.05, 15:57 NICKA MASZ DOBREGO. SIEDZ W PARYZU I PILNUJ SAMOCHODU ZEBY CI TOLERANCYJNI NIE SPALILI. Odpowiedz Link Zgłoś
fajka2 Re: Upokorzenie i wściekłość. Po zakazie poznańsk 18.11.05, 01:00 piszesz byle co i jak sądzę, myślisz byle co. Na początek: spróbuj sobie odpowiedziedzieć czy chcesz żyć w państwie prawa, czy w państwie fanaberi urzędnika.Potem odpowiedz sobie na pytanie czy jest różnica pomiędzy statystyczną odmiennością w jakiejkolwiek sferze a przestępstwem ( wyjaśnienienie dla małego rozumku: homoseksualizm nie jest przestępstwem, pedofilia , owszem tak).A zatem: skoro chcesz bronić dobrego imienia pedofilów, to jedż dalej. Są także gwałciciele, , mordercy, złodzieje. Ujmij się za nimi, niech nie będą traktowani jak pospolici przestępcy. Zastanów się tylko co rozumiesz ( jeżeli colkolwiek rozumiesz) pod określeniem "pospolity przestępca" Odpowiedz Link Zgłoś
galaxy2099 [...] 18.11.05, 04:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
czeslaw13131 [...] 18.11.05, 06:53 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
shygay Wściekłość 18.11.05, 08:57 Nigdy nie popierałem i nie popieram zachowań niegodnych w walce o słuszną sprawę. W tym przypadku sprawa jest niezmiernie ważna: walka o prawa człowieka i obywatela, w szczególności o wolność do zgromadzania się i prezentacji swoich poglądów. Te podstawowe prawo demokracji jest po raz kolejny bezczelnie łamane. Wściekłość jest więc uzasadniona, a za ewentualne zachowania ekstremalne będzie odpowiedzialne państwo, którego funkcjonariuszem jest prezydent Grobelny. Nie zdziwiłbym się zachowaniom ocierającym się o terroryzm, chociaż jak napisałem na wstępie, nie popieram takich akcji. Wszak również obecny senator Platformy chciał podkładać bomby w akcie walki z komunizmem. Ktoś mógłby zapytać: jak się ma komunizm do wolnośći i demokracji, która obecnie obowiązuje w Polsce? Niestety, w coraz większym stopniu polska demokracja zmierza w kierunku ideologicznego autorytaryzmu partii prawicowo-ludowo-katolickich, a działania te podsycane są przez instytucję Kościoła katolickiego. Również w ustroju komunistycznym mieliśmy konstytucję, która gwarantowała szereg praw obywatelskich. Konstytucja PRL nigdy jednak nie była wykonywana. Obecna ustawa zasadnicza to wzór dla demokracji - niestety jej zapisy coraz częściej pozostają jedynie na papierze, będąc zastępowane przez oparte na Katechiźmie Kościoła katolickiego, programy partii prawicowo-katolickich. Odpowiedz Link Zgłoś
gniewko_syn_ryba Re: Wściekłość 18.11.05, 15:27 "o wolność do zgromadzania się i prezentacji swoich poglądów" Nie wiedziałem, że te części ciała nazywacie "poglądami"... ;))) Może to od "pooglądania sobie" ???... ;)))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jaro_ss Mnie w GW nikt nie drukuje, idę na ulice...... 18.11.05, 09:00 Brawo dla mojego kochanego Poznania !!!! Mam tolerancję do "mniejszości seksualnych", nawet pewne kontakty na płaszcyźniie społecznej i towarzyskiej nic mi nie przeszkadzają - bo jest to właśnie szanowanie ich godności i prywatności... Ale zawsze będę przeciw propagowaniu zachowań homoseksualnych w sposób publiczny, udawaniu,że jest to powszechne, normalne i może jeszcze "społecznie pożadane"???? O nie, i postawa władz w tym kierunku będzie miała moje poparcie, a inne postawy i decyzje będę zwalczał.... Odpowiedz Link Zgłoś
grzeslaff Re: Mnie w GW nikt nie drukuje, idę na ulice..... 18.11.05, 11:08 zwalczał? uczynkiem też? Odpowiedz Link Zgłoś
panpaniscus Moze wlasnie jest czas zeby wyjsc na ulice... 18.11.05, 12:02 ...nie ogladajac sie na to, czy [...] urzednicy na to pozwalaja, czy nie. Nie chce, zeby moje dzieci wychowywaly sie w panstwie, w ktorym jesli sie jest ateista/katolikiem/muzulmaninem/gejem/lesbijka/heteroseksualnym/kobieta/mezczyzna, to jest sie za to dyskryminowanym. W tej chwili zastanawiamy sie z mezem, czy wracac do Polski - bo wyglada na to, ze jesli wrocimy to bedziemy musieli robic tak, jak robili nasi rodzice i dziadkowie: wychowywac dzieci w podwojnym swiecie- w przedszkolu/szkole/TV oficjalna wersja, zgodna z "jedynym wlasciwym panujacym swiatopogladem", a w domu wersja prawdziwa. A ludzie, ktorzy doszli do wladzy wygladaja, jakby potzrebowali pilnie terapii.. Odpowiedz Link Zgłoś
shygay Re: Moze wlasnie jest czas zeby wyjsc na ulice... 18.11.05, 13:09 Bo do władzy doszli ludzie z mocno zakorzenioną tożsamością "homo sovieticus" Odpowiedz Link Zgłoś
wilknsz NIE PLACZ MARTO - GEJE NIE SA TEGO WARCI 18.11.05, 15:56 shygay napisał: > Bo do władzy doszli ludzie z mocno zakorzenioną tożsamością "homo sovieticus" > Odpowiedz Link Zgłoś
kpix Polska jest tego warta, zeby nad nia plakac... 19.11.05, 12:43 ale placz nie pomaga i dlatego sie wychodzi na ulice: przeciw sukinsynom, ktorzy uwazaja, ze moga zabrac komus prawo do wolnosci zgromadzen i wypowiedzi. Prawo polskie i miedzynarodowe, spisane jasno i wyraznie. Odpowiedz Link Zgłoś
kpix Dokladnie tak: nauczylo to was 19.11.05, 12:40 zeby podczas rozmow autoryzowac sie, spisywac ustalenia, miec pod kurtka dyktafony. Trudno, to jedyna metoda na tych, ktorzy stawiaja sie ponad prawem. Odpowiedz Link Zgłoś
opty2005 Brawo Grobelny! 23.11.05, 18:03 Zupełnie słuszne jest stwierdzenie, że dla miejsce zgromadzeń dla pederastów i lesbijek powinno być wyodrębnione, bo przecież taki pochód utrudnia życie mieszkańcom miasta. Jeśli wolno głosić swoje idee w formie pochodu mniejszości, to dlaczego nie zakazać marszu np. hodowców kanarków, czy zwolenników antykoncepcji dla uczniów szkół podstawowych. Niech ta mniejszość zbiera się nawet na stadionach tak jak no. jehowcy, zapłaci za najem pomieszczeń i po sobie posprząta. Demonstracje uliczne dopuszczone są wyjątkowo i nie powinny mieć stałego charakteru. Odpowiedz Link Zgłoś