me-e JEZELI LEPER JEST SOCJALIBERALEME... 18.11.05, 18:38 ...to kim jest her tusk...bo sie juz gubie...-))) ...prawicoliberalem...-))) Odpowiedz Link Zgłoś
nawrocony1 Na co Lepper liczy? 18.11.05, 18:46 ha ha - a moze Lepper liczy moze na nowa koalicje: PO + SLD + SO Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: Na co Lepper liczy? 18.11.05, 18:55 nawrocony1 napisał: > ha ha - a moze Lepper liczy moze na nowa koalicje: PO + SLD + SO ...lepper premierem...niczym pawlak po nocnej zmianie...ktory to pawlak popieral rzad olszewskiego przed nocna zmiana...-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kaspera Re: JEZELI LEPER JEST SOCJALIBERALEME... 18.11.05, 19:05 > ...to kim jest her tusk...bo sie juz gubie...-))) > > > ...prawicoliberalem...-))) Chyba się nie zastanowiłeś nad tym co piszesz. Istotą prawicowośći jest nie tylko, anykomunizm, antysocjalizm, odwoływanie się do wartości chrześcijańskich, ale przede wszystkim liberalne podejście do gospodarki. Dlatego też w sprawach gospodarczych PO jest partią prawicową, a PIS lewicową. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: JEZELI LEPER JEST SOCJALIBERALEME... 18.11.05, 22:20 ...Chyba się nie zastanowiłeś nad tym co piszesz...pomysl tylko ...deficyt budzetowy bedzie nizszy za pis niz proponowal liberalny her tus z po...i belka...mowi ci to cos...-))) kaspera napisał: > > > ...to kim jest her tusk...bo sie juz gubie...-))) > > > > > > ...prawicoliberalem...-))) > > Chyba się nie zastanowiłeś nad tym co piszesz. Istotą prawicowośći jest nie > tylko, anykomunizm, antysocjalizm, odwoływanie się do wartości > chrześcijańskich, ale przede wszystkim liberalne podejście do gospodarki. > > Dlatego też w sprawach gospodarczych PO jest partią prawicową, a PIS lewicową. Odpowiedz Link Zgłoś
kaspera Re: JEZELI LEPER JEST SOCJALIBERALEME... 18.11.05, 22:35 Kolego to są na razie zapowiedzi, a rzekłbym wręcz czyste mrzonki. Przekonamy się za kilka lat jak skończą rządzić (choć szczerze mówiąc życze im wszystkiego dobrego). A wydaje mi się, że skończą jak poprzednim razem, za Bauca, z 40 mln dziura budżetową. Niestety nie ma takiej możliwości, żeby rozdawać i oszczędzać jednocześńie. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: JEZELI LEPER JEST SOCJALIBERALEME... 19.11.05, 01:18 ...a gdzie rozdawanie widzisz...kolego...jezeli mozna zapytac...pozatym rozumie twa sceptycznosc kolego po szesnastu latach...bajerow i obiecanek...zycze wiecej ...ENTUZJAZMU...-))) kaspera napisał: > Kolego to są na razie zapowiedzi, a rzekłbym wręcz czyste mrzonki. Przekonamy > się za kilka lat jak skończą rządzić (choć szczerze mówiąc życze im wszystkiego > > dobrego). A wydaje mi się, że skończą jak poprzednim razem, za Bauca, z 40 mln > dziura budżetową. > Niestety nie ma takiej możliwości, żeby rozdawać i oszczędzać jednocześńie. Odpowiedz Link Zgłoś
kaspera Re: JEZELI LEPER JEST SOCJALIBERALEME... 19.11.05, 01:58 > ...a gdzie rozdawanie widzisz...kolego...jezeli mozna zapytac... A widzę, widzę... I Bóg tez widzi, a nie grzmi np. w becikowym, w wydłużaniu urlopów maciezyńskich, w zapowiadaniu przez panią min. finansów większej dziury budżetowej itd. pozatym rozumie > twa sceptycznosc kolego po szesnastu latach...bajerow i obiecanek...zycze > wiecej ...ENTUZJAZMU...-))) Szczerze, zawsze byłem optymistycznie nastawiony do polityki, ale po tym jak wybory wygrało PIS i nie zawiązano zapowiadanej koalicji POPIS, to z każdym dniem coraz mniej mi do smiechu. A tak w ogóle to trochę odbiegamy od tematu naszej dyskusji. Sformułowałeś określenie "prawicoliberał", w domyśle, aby ośmieszyć Tuska. Tyle że on i PO właśńie taką partią są - prawicowo-liberalną, a ściślej rzecz ujmując, są jedyną partią stricte prawicową w obecnym polskim parlamencie. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: JEZELI LEPER JEST SOCJALIBERALEME... 19.11.05, 03:47 ...sam sobie zadaje pytanie...a tY sam pod soba dolki kopiesz...becikowe* to dla ciebie ratunek- kolego...moze bedziesz mial emeryture...przyzwoita...europejska...-))) ...*400 m rocznie... kaspera napisał: > > > ...a gdzie rozdawanie widzisz...kolego...jezeli mozna zapytac... > > A widzę, widzę... I Bóg tez widzi, a nie grzmi > np. w becikowym, w wydłużaniu urlopów maciezyńskich, w zapowiadaniu przez panią > > min. finansów większej dziury budżetowej itd. > > pozatym rozumie > > twa sceptycznosc kolego po szesnastu latach...bajerow i obiecanek...zycze > > > wiecej ...ENTUZJAZMU...-))) > > Szczerze, zawsze byłem optymistycznie nastawiony do polityki, ale po tym jak > wybory wygrało PIS i nie zawiązano zapowiadanej koalicji POPIS, to z każdym > dniem coraz mniej mi do smiechu. > > A tak w ogóle to trochę odbiegamy od tematu naszej dyskusji. > Sformułowałeś określenie "prawicoliberał", w domyśle, aby ośmieszyć Tuska. > Tyle że on i PO właśńie taką partią są - prawicowo-liberalną, a ściślej rzecz > ujmując, są jedyną partią stricte prawicową w obecnym polskim parlamencie. Odpowiedz Link Zgłoś
thymon Re: Lepper: stawiamy na socjalliberalizm 18.11.05, 18:43 Sprzedawczyk, zdrajca, a tacy są najmniej szanowani i cenieni. Palant do entej potęgi. Przyszły cytat: Lepper musi odejść! Odpowiedz Link Zgłoś
tysprag Re: Lepper: Szela na PiS 18.11.05, 18:55 Od dawna jestem zdania, i wątpię bym kiedykolwiek je zmienił, że Samoobrona to partia hybrydalna, tj. bezideowa (jeśli nie liczyć żądzy władzy dla samej władzy), taka która może przystosować się do każdych warunków, jednego roku może być skrajnie lewicowa (lewacka), następnego narodowo-katolicka, by jeszcze w następnym być ... liberalna. Wódz decyduje. A, że wódz to prymityw, zdolny nawet do zdrady (wychwala Łukaszenkę, jest czołobitny wobec Żyrinowskiego) - to juz świadczy o kondycji Polski i Polaków. Samoobrona to partia typu bolszewickiego: łukaszenkowsko-bezideowo- lumpenproletariacka. Nieważne co teraz lub w przyszłości Lepper powie. Traktowanie tego co Lepper powiedział 1 kwietnia 2020 roku lub innego jak modlitwy, to doprawdy żałosne. Twierdzę, że jeśli PiS da legitymację przyzwoitości tej lumpenproletariackiej organizacji, to stanie się to - prędzej, później - przyczyną jej hańby. Odpowiedz Link Zgłoś
t324911 Lepper liberalem ?? 18.11.05, 19:05 Niech mu ktos wytlumaczy co znaczy liberal bo jak zwykle myli pojecia . Odpowiedz Link Zgłoś
antyrus [...] 18.11.05, 19:02 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
antyrus KIEDY GO SZLAG JASNY TRAFI/ZWROT ZEGARKA SZWAJCARS 18.11.05, 19:04 KIGO WSKAZANY/ Odpowiedz Link Zgłoś
antyrus KRAWATY CHAMOOBRONY DO ZŻARCIA PRZEZ POPLECZNIKÓW 18.11.05, 19:06 SMACZNEGO Odpowiedz Link Zgłoś
antyrus [...] 18.11.05, 19:08 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
winetou74 Lepper jest KŁAMCO-ZŁODZIEJEM 18.11.05, 19:12 Jak walczy o poparcie zrozpaczonych, biednych i bezrobotnych to jest socjalistą większym od Marksa, Engelsa i Lenina. Jak trzeba ustawić się w realiach w kolejce do rządu czyli realnej władzy to jest liberałem. A jak nikt nie widzi i nie słyszy to zaprasza do swego grona największych drani, złodziei i przestępców bogacących sie kosztem tych najbiedniejszych!! A więc LEPPER TO PODŁA KANALIA, GNÓJ, NIEPRZECIĘTNY WIEPRZ, CHAM, KTÓREGO BYM NAJCHĘTNIEJ ZAPRJIIDOULIŁ GOŁYMI RĘKAMI!!! UCIĄĆ GNOJOWI JAJA I SOLIĆ A W DUPE MU WSADZIĆ TURBO WIERTARKĘ Z SZCZOTKAMI NA KOŃCU!! Odpowiedz Link Zgłoś
cocolinko [...] 18.11.05, 19:14 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
chamoobrona [...] 18.11.05, 19:19 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
nawrocony1 Re: Lepper jest KŁAMCO-ZŁODZIEJEM 18.11.05, 19:17 "Sa ludzie stworzeni do rzadzenia, i cala reszta ktora trzeba rzadzic. Ja potrafie rzadzic od zawsze (...)" - Lepprer Odpowiedz Link Zgłoś
nawrocony1 Kolegom z PISu gratulujemy koalicjanta 18.11.05, 19:20 -- Dosiadł mnie osioł okrakiem i rykiem obwieścił donośnym Że na wierzchu takim Będzie jeźdźcem wolności ... 1980 J.Kaczmarski Odpowiedz Link Zgłoś
dialog Dziś zaczęła się IV RP 18.11.05, 19:22 To pierwszy dzień IV RP, a jej początkiem jets orędzie generalissimusa Leppera: BALCEROWICZ MOŻE ZOSTAĆ". To prawdziwy przełom w tysiącletniej historii Polski Odpowiedz Link Zgłoś
ciociaklocia5 Re: Lepper: stawiamy na socjalliberalizm 18.11.05, 19:27 P.Endrju chyba byle co je.Moja ciocia zawsze mówi,że jak się byle co je to się byleco mówi.Klasyczny przypadek.Poprostu powalający! Odpowiedz Link Zgłoś
rerana Re: Lepper: stawiamy na socjalliberalizm 18.11.05, 21:07 Endremu zaszkodziło czyste powietrze na śląsku!! Odpowiedz Link Zgłoś
mariotrs Wyborcom PiS dziekujemy! 18.11.05, 19:31 dzieki Wam w Polsce nie sposob sie nudzic - kazdy nowy dzien oznacza nowa szopke i komedie.....juz kiedys ktos to mowil (chyba Pietrzak)- lepiej nie bedzie, ale napewno smieszniej (jak on przewidzial program PiS juz wtedy..?) Odpowiedz Link Zgłoś
wrobertw Lepper jest cool 18.11.05, 19:31 To jeden z niewielu poslow u ktorego nie ma objaw choroby psychicznej.Jego ewolucja postawy jest godna podziwu.Z cietrzewia zamienia sie powoli w golabka.Jego przyklad moze byc wzorcem dla niektorych poslow z Platformy i PiSu. Kultury nam trzeba w sejmie. Pozdrawiam forumowiczow Odpowiedz Link Zgłoś
mariotrs Re: Lepper jest cool 18.11.05, 19:32 czega nam potrzeba? wiecej poslow z wyrokami? ale bredzisz... Odpowiedz Link Zgłoś
rerana Re: Lepper jest cool 18.11.05, 21:10 Jeszce leprzym jest przykładem szybkiej ewolucji z małpy na człowieka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ljubav3 Re: Lepper jest cool 18.11.05, 23:44 wrobertw napisał: > To jeden z niewielu poslow u ktorego nie ma objaw choroby psychicznej. Jak to nie ma? A wcześniejsze okresy schizofrenii? A obecne problemy z wielokrotną osobowością? To b. ciężki przypadek psychiatryczny. Odpowiedz Link Zgłoś
ws21 Werdykt. 18.11.05, 19:31 Skonsultowałem problem z politologiem. Jestem socjalliberałem oznacza że jestem idiotą. Odpowiedz Link Zgłoś
kaspera Lepper ma rozdwojenie jaźni 18.11.05, 22:19 JA zawsze myślałem, że liberalizm jest zaprzeczeniem socjalizmu, a tu proszę można je połączyć... Któż by inny mógł wpaść na tak genialny pomysł? teraz już wiemy jak połączyć ogień z wodą... A tak na poważnie, dla tych którzy nie rozumieją użytego tu terminu "socjalliberalizm" oraz toku myślenia gjenialnego Andrzeja L. pseudonim "chamoobrona", podaję kilka określeń z tego samego nurtu: -katolateista -prawolewicowiec -dobrozłodziej -filoantysemita -racjointuista -itd. To całkiem fajna zabawa... Niech Bolesław Leśmian żałuje, że nie doczekał Leppera. Ten politykier to czyste arcynatchnienie do tworzenia neologizmów. Czuję, że właśnie stałem się poetą! Odpowiedz Link Zgłoś
harbour5 Idiota 18.11.05, 19:34 No ten to zawsze jest kameleon. Jak mu będzie pasowało to powie, że jest gó... Odpowiedz Link Zgłoś
jerber SOCJALLIBERAŁ SPRAWIEDLIWY i SZANUJĄCY PRAWO. 18.11.05, 19:37 Ponadto zapewne przeciwny aborcji, zapłodnieniom "in vitrio" i refundacji środków antykoncepcyjnych. Natomiast jako rolnik POPIERA JAKNAJWYŻSZE DOPŁATY DLA ROLNIKÓW. Teraz jest już PRZECIW podniesieniu podatku dochodowego do 50% dla najbogatrzych co sam niedawno zgłaszał. Zapewne już znalazł się w gronie tych, którzy musieliby taki 50% podatek płacić. Czy można wymyślić lepszą nazwę dla jego partii ? No może inaczej to pisać ? n.p. SAMO-obrona. Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: SOCJALLIBERAŁ SPRAWIEDLIWY i SZANUJĄCY PRAWO 18.11.05, 22:17 > Czy można wymyślić lepszą nazwę dla jego partii ? No może inaczej to pisać ? > n.p. SAMO-obrona. Albo Same-Brednie. Odpowiedz Link Zgłoś
michnix2 Jaki socjaliliberal??? Zwyczajny socjalista. 18.11.05, 19:42 Zwyczajny czerwony. Co on ma wspolnego z liberalizmem??? No chyba ze on rozumuje 'liberalizm' podobnie jak czerwoni z nieslawnego KLD - czyli 'mozna krasc'. W takim sensie napewno jest 'liberalem'. Odpowiedz Link Zgłoś
mariotrs Re: Jaki socjalista??? Zwyczajny populista 18.11.05, 19:55 ani socjalizm, ani liberlaizm nie ma tu nic do rzeczy - facet bredzi, co mi jest chwilowo wygodne....ja mysle, ze on nawet nie wie dokladnie, co te slowa znacza Odpowiedz Link Zgłoś
rerana Re: Jaki socjaliliberal??? Zwyczajny socjalista. 18.11.05, 21:16 W pierwszj kadencj finansowało go SLD teraz widać dostał kase od PO Odpowiedz Link Zgłoś
john_jasny Usprawiedliwienie Joli_z_dywit 18.11.05, 20:22 Joli_z_dywit nie bierze dzisiaj udzialu w dyskusji poniewaz zachorowala na chorobe wscieklych krow, czyli rozmiekczenia gabczastego mozgu.Byl to skutek obciagania pewnemu bykowi popularnie nazwanemu "Leper" Odpowiedz Link Zgłoś
doktorhabilitowany.1 Re: Usprawiedliwienie Joli_z_dywit 18.11.05, 20:52 Raz zaryczala - pewnie pelna mleka:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kaspera Re: Usprawiedliwienie Joli_z_dywit 18.11.05, 22:23 zachorowała po prostu na rozdwojenie jaźni Odpowiedz Link Zgłoś
rom48 To kim jest J M.Rokita?Ultrasocjal liberal:) 18.11.05, 20:34 Ten dupeki oszuszjuz nie jest nawet sniesny jast tragikomiczny Odpowiedz Link Zgłoś
doktorhabilitowany.1 No jak to? Rokita blokowal drogi! Nie pamietasz? 18.11.05, 20:53 Odpowiedz Link Zgłoś
jeremy.white Re: Lepper: stawiamy na socjalliberalizm 18.11.05, 20:40 piasek nadstawił dupke w stronę bardziej pękatego penisa.. Odpowiedz Link Zgłoś
ezpa7z9 Światełko w tunelu... 18.11.05, 20:41 Lepperek poszedł na salony i szybciej p..dolnie niż N.P.(niesławnej pamięci ):UW,demokraci.pl,KLD a za chwilę PO.Jaka uga.A już myślałem ,że ten burak zostanie w polityce na dłużej. Odpowiedz Link Zgłoś