stagaz 02.12.05, 15:14 No, mam nadzieję, że to prawda. W Polsce to pół biedy, a tam by narobił nam poruty na cały świat Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forresty Re: ...tak ja mu wierze. 02.12.05, 16:07 No atlent to ty bracie masz. Ostatnio tak się składa że wyszło na to że masz fantastyczny talent to plucia narodowi w twarz Odpowiedz Link Zgłoś
heraldek Przeciez Kwaśniewski jest mongolem i azjata... 02.12.05, 16:19 ....latwiej bylo zostac sekretarzem PZPR niz sekretarzem ONZ... Odpowiedz Link Zgłoś
przyladek.dobrej.nadziei Re: Przeciez Kwaśniewski jest mongolem i azjata.. 02.12.05, 16:55 heraldek napisał: > ....latwiej bylo zostac sekretarzem PZPR > niz sekretarzem ONZ... Najwazniejsze, zeby byc sekretarzem. Organizacja nieistotna. Odpowiedz Link Zgłoś
przyladek.dobrej.nadziei Ja dysponuję wieloma talentami 02.12.05, 16:54 Najlepiej wychodzi ci taniec i spiew. Odpowiedz Link Zgłoś
1993q Re: Kwaśniewski: sprawa mojego kandydowania na sz 02.12.05, 17:18 To tylko plotki prasowe?Biedaczek myślał że go wybiora, ale Putinek któremu Kwas wchodził do dupy bez mydła powiedział niet.ha ha ha!! I po co były ci te wędrówki do Moskwy. Odpowiedz Link Zgłoś