Dodaj do ulubionych

Jarosław Kaczyński Człowiekiem Roku wg ''Wprost''

06.12.05, 18:35
A TERAZ NAJWIEKSZY PRZEGRANY 2005
Obserwuj wątek
    • buraque Wprost jak zwykle włazi w pupę 06.12.05, 18:37
      ...najbardziej wpływowym. Szelest papieru na wietrze...
      • taziuta Blisko, ale jednak pudło :-) 06.12.05, 18:57
        WPROST jest tabloidem, czyli pisze to co miłe jego czytelnikom. Innymi słowy
        schlebia gustom swoich czytelników, a nie stara się ich kształtować :-)

buraque napisał:
        Re: Wprost jak zwykle włazi w pupę
        > ...najbardziej wpływowym. Szelest papieru na wietrze...
        • pamin1 Re: Blisko, ale jednak pudło :-) 06.12.05, 19:02
          taziuta napisał:

> WPROST jest tabloidem, czyli pisze to co miłe jego czytelnikom. Innymi słowy
          > schlebia gustom swoich czytelników, a nie stara się ich kształtować :-)
          >

Pod ta definicje mozna by podciagnac wiekszosc mediow w RP.
          • taziuta Re: Blisko, ale jednak pudło :-) 06.12.05, 19:22
            Zgadza się. I dlatego twierdzę, że to jedno wielkie stado (dziennikarze)
            goniące za sensacją, bez krzty krytycyzmu :-)

pamin1 napisał:
            > Pod ta definicje mozna by podciagnac wiekszosc mediow w RP.

> taziuta napisał:
            >
            > > WPROST jest tabloidem, czyli pisze to co miłe jego czytelnikom. Innymi sł
            > > owy schlebia gustom swoich czytelników, a nie stara się ich kształtować :-)
            > >
            >

• taziuta Re: Wyjątkiem GW, NIE i POLITYKA :-) 06.12.05, 19:23
              taziuta napisał:

> Zgadza się. I dlatego twierdzę, że to jedno wielkie stado (dziennikarze)
              > goniące za sensacją, bez krzty krytycyzmu :-)
              >
              > pamin1 napisał:
              > > Pod ta definicje mozna by podciagnac wiekszosc mediow w RP.
              >
              > > taziuta napisał:
              > >
              > > > WPROST jest tabloidem, czyli pisze to co miłe jego czytelnikom. Inn
              > ymi sł
              > > > owy schlebia gustom swoich czytelników, a nie stara się ich kształt
              > ować :-)
              > > >
              > >
              >
              • filo_de_putino Tak, oczywiście. Zwłaszcza NIE. :) 06.12.05, 19:29

• dominik.olsztyn Re: Tak, oczywiście. Zwłaszcza NIE. :) 06.12.05, 19:33
                  Widziałeś NIE chociaż kiedyś. Chyba tylko na stojaku w kiosku...
                  • poki442003 TRAFNY WYBÓR!!! 06.12.05, 20:06
                    w pełni zasłużył na ten tytuł, siedząc sobie spokojnie z boku zdobywa w Polsce władzę kawałek po kawałku, niedługo całe to państwo będzie jego czego przeciętny Polak nie będzie w ogóle świadomy, a on dzięki temu będzie mógł spokojnie kontynuować swoją politykę
                    • szatek100 Zupełnie jak Miller 4 lata temu.... 06.12.05, 23:29
                      Zauwazyliscie , ze "Wprost" zawsze przyznaje tytuły tym , którzy sa u szczytu
                      popularnosci , by póxniej ich gnoic.Kilka lat temu tytułowali
                      Millera "kanclerzem" a potem ukazali się nam jako radykalni antykomunisci...

Eh , trzeba przyznać , że TW Rycerz ma zdolnośc wyczuwania koniunktury i
                      zmienianie frontu wychodzi mu znakomicie..

pzdr
                      • sklis Re: Zupełnie jak Miller 4 lata temu.... 07.12.05, 00:09
                        ...i mam nadzieje, ze tak samo skonczy, tylko szybciej. A moze bedzie mial mniej
                        szczescia niz Miller w smiglowcu i wpadnie pod jakiegos TIRa? (Kaczory boja sie
                        latac samolotami, jakby mieli warunki, pewnie jezdziliby pociagiem jak Kim Dzong
                        Il!)
                        • meritum3 Re: Zupełnie jak Miller 4 lata temu.... 07.12.05, 00:33
                          sklis napisał:

> ...i mam nadzieje, ze tak samo skonczy, tylko szybciej. A moze bedzie mial mnie
                          > j
                          > szczescia niz Miller w smiglowcu i wpadnie pod jakiegos TIRa? (Kaczory boja sie
                          > latac samolotami, jakby mieli warunki, pewnie jezdziliby pociagiem jak Kim Dzon
                          > g
                          > Il!)
                          Czy kaczory to nieloty ???
                • taziuta Re: Sie nie znasz, sie NIE odzywaj :-) 06.12.05, 19:41
                  Zdaje się że nie wiesz o czym piszesz. Kup sobie numer lub dwa (i przeczytaj,
                  poczekaj z podcieraniem) i wtedy się zamelduj :-)

filo_de_putino napisał:
                  Re: Tak, oczywiście. Zwłaszcza NIE. :)
                  >
              • bio.mum Re: Wyjątkiem GW, NIE i POLITYKA :-) 06.12.05, 20:48

Forum, Przekrój i Przegląd...że się wetnę.
                • taziuta Re: Prawda :-) 06.12.05, 20:55
                  To jest, potwierdzam Twoje rozwinięcie, a nie dodaję następny tytuł :-)

bio.mum napisała:

>
                  > Forum, Przekrój i Przegląd...że się wetnę.
                  • bio.mum Re: Prawda :-) 06.12.05, 20:58

A już się przestraszyłam, że Najwyższa Prawda... Szkoda, że Rydzykowi ukradli
                    taką piekną nazwę...to jego sekta powinna tak sie nazywać.
                    • taziuta Rydzykowi nikt niczego nie ukradł! Odwrotnie :-) 06.12.05, 21:09
                      Jak się Mu spodoba Najwyższa Prawda, to ślicznie wywiedzie, jak to jemu jacyś
                      uzurpatorzy ukradli ten pomysł, hołubiony przezeń od seminarium.
                      A propos, czy ktoś może potwierdzić wykształcenie Rydzyka? Czy to jeszcze jeden
                      Dimitr Samozwaniec, czy raczej samomianowaniec (a może dwa w jednym)? :-)

bio.mum napisała:
                      Re: Prawda :-)
                      >
                      > A już się przestraszyłam, że Najwyższa Prawda... Szkoda, że Rydzykowi ukradli
                      > taką piekną nazwę...to jego sekta powinna tak sie nazywać.
                      • pamin1 Re: Rydzykowi nikt niczego nie ukradł! Odwrotnie 06.12.05, 21:11
                        taziuta napisał:

> Jak się Mu spodoba Najwyższa Prawda, to ślicznie wywiedzie, jak to jemu jacyś
                        > uzurpatorzy ukradli ten pomysł, hołubiony przezeń od seminarium.
                        > A propos, czy ktoś może potwierdzić wykształcenie Rydzyka? Czy to jeszcze
                        jeden
                        >
                        > Dimitr Samozwaniec, czy raczej samomianowaniec (a może dwa w jednym)? :-)
                        >
                        > bio.mum napisała:
                        > Re: Prawda :-)
                        > >
                        > > A już się przestraszyłam, że Najwyższa Prawda... Szkoda, że Rydzykowi ukr
                        > adli
                        > > taką piekną nazwę...to jego sekta powinna tak sie nazywać.

Mysle, ze znajdzie sie ich na peczki... Jak u prezia "magistra".
                      • bio.mum Re: Rydzykowi nikt niczego nie ukradł! Odwrotnie 06.12.05, 21:13

taziuta napisał:

> > A już się przestraszyłam, że Najwyższa Prawda... Szkoda, że Rydzykowi ukr
                        > adli
                        > > taką piekną nazwę...to jego sekta powinna tak sie nazywać.

Orelka by wiedziała, szkoda, że jej tu dzisiaj z nami nie ma:D
                        • pamin1 Re: Rydzykowi nikt niczego nie ukradł! Odwrotnie 06.12.05, 21:16
                          bio.mum napisała:

>
                          > taziuta napisał:
                          >
                          > > > A już się przestraszyłam, że Najwyższa Prawda... Szkoda, że Rydzyko
                          > wi ukr
                          > > adli
                          > > > taką piekną nazwę...to jego sekta powinna tak sie nazywać.
                          >
                          >
                          > Orelka by wiedziała, szkoda, że jej tu dzisiaj z nami nie ma:D

No jak to nie ma?
                          • taziuta Re: Przyznajesz, żeś dwa w jednym? :-) 06.12.05, 21:20
                            pamin1 napisał:

> bio.mum napisała:
                            >
                            > >
                            > > taziuta napisał:
                            > >
                            > > > > A już się przestraszyłam, że Najwyższa Prawda... Szkoda, że R
                            > ydzyko
                            > > wi ukr
                            > > > adli
                            > > > > taką piekną nazwę...to jego sekta powinna tak sie nazywać.
                            > >
                            > >
                            > > Orelka by wiedziała, szkoda, że jej tu dzisiaj z nami nie ma:D
                            >
                            > No jak to nie ma?
                          • bio.mum Re: Rydzykowi nikt niczego nie ukradł! Odwrotnie 06.12.05, 21:20
                            pamin1 napisał:

> bio.mum napisała:
                            >
                            > >
                            > > taziuta napisał:
                            > >
                            > > > > A już się przestraszyłam, że Najwyższa Prawda... Szkoda, że R
                            > ydzyko
                            > > wi ukr
                            > > > adli
                            > > > > taką piekną nazwę...to jego sekta powinna tak sie nazywać.
                            > >
                            > >
                            > > Orelka by wiedziała, szkoda, że jej tu dzisiaj z nami nie ma:D
                            >
                            > No jak to nie ma?

No to odkurz ją! Czekamy! Dawaj ją tu! Niech nas wszystkich poustawia po
                            kątach:)))
                            • taziuta Re: Brak nam jej upierdliwości, co uu1? :-) 06.12.05, 21:29
                              bio.mum napisała:
                              > No to odkurz ją! Czekamy! Dawaj ją tu! Niech nas wszystkich poustawia po
                              > kątach:)))

> pamin1 napisał:
                              > > No jak to nie ma?

bio.mum napisała:
                              > > > Orelka by wiedziała, szkoda, że jej tu dzisiaj z nami nie ma:D
                              • bio.mum Re: Brak nam jej upierdliwości, co uu1? :-) 06.12.05, 21:30

Zajrzyj na chwilę na MŚ!! Albo włącz...wiesz co.
                                • taziuta Re: Brak nam jej upierdliwości, co uu1? :-) 06.12.05, 21:51
                                  Co to jest MŚ? Co mam włączyć? :-(

bio.mum napisała:

>
                                  > Zajrzyj na chwilę na MŚ!! Albo włącz...wiesz co.
                                  • taziuta Re: Brak nam jej upierdliwości, co uu1? :-) 06.12.05, 21:52
                                    OK. MŚ już zrozumiałem :-)

taziuta napisał:

> Co to jest MŚ? Co mam włączyć? :-(
                                    >
                                    > bio.mum napisała:
                                    >
                                    > >
                                    > > Zajrzyj na chwilę na MŚ!! Albo włącz...wiesz co.
            • pamin1 Re: Blisko, ale jednak pudło :-) 06.12.05, 19:26
              taziuta napisał:

> Zgadza się. I dlatego twierdzę, że to jedno wielkie stado (dziennikarze)
              > goniące za sensacją, bez krzty krytycyzmu :-)
              >
              > pamin1 napisał:
              > > Pod ta definicje mozna by podciagnac wiekszosc mediow w RP.
              >
              > > taziuta napisał:
              > >
              > > > WPROST jest tabloidem, czyli pisze to co miłe jego czytelnikom. Inn
              > ymi sł
              > > > owy schlebia gustom swoich czytelników, a nie stara się ich kształt
              > ować :-)
              > > >
              > >
              >
              Taziuta!!! To chyba pierwszy raz, jak sie ze soba zgadzamy...Zapisze to kreda
              na scianie!!
              • taziuta Re: I tak ci Orelki nie darują :-) 06.12.05, 20:04
                pamin1 napisał:
                > Taziuta!!! To chyba pierwszy raz, jak sie ze soba zgadzamy...Zapisze to kreda
                > na scianie!!

> taziuta napisał:
                >
                > > Zgadza się. I dlatego twierdzę, że to jedno wielkie stado (dziennikarze)
                > > goniące za sensacją, bez krzty krytycyzmu :-)
                > >
                > > pamin1 napisał:
                > > > Pod ta definicje mozna by podciagnac wiekszosc mediow w RP.
                > >

• bio.mum Re: I tak ci Orelki nie darują :-) 06.12.05, 20:51
                  Jak to napisał mi dzisiaj jeden forumowicz, którego z nicka nie wymienię...

"Orelka ma wypukłośc jak sie pamin przy klawiaturze podnieci... :-)):D
                  • taziuta Re: I tak ci Orelki nie darują :-) 06.12.05, 20:54
                    Nawet chciałem mangolda poprosić o zgodę na umieszczenie tego bon motu w mojej
                    stopce, ale ktoś mnie ubiegł :-)

bio.mum napisała:

> Jak to napisał mi dzisiaj jeden forumowicz, którego z nicka nie wymienię...
                    >
                    > "Orelka ma wypukłośc jak sie pamin przy klawiaturze podnieci... :-)):D
                    • bio.mum Re: I tak ci Orelki nie darują :-) 06.12.05, 21:00
                      taziuta napisał:

> Nawet chciałem mangolda poprosić o zgodę na umieszczenie tego bon motu w
                      mojej
                      > stopce, ale ktoś mnie ubiegł :-)

Teraz juz możesz skoro sie wydało:)))) Uważam że jest genialna, a poza tym on
                      sie na pewno nie obrazi...dużo trzeba, żeby się obraził..naprawdę, tylko
                      nielicznym to się udaje;))A i też trzeba się postarać.
                  • pamin1 Re: I tak ci Orelki nie darują :-) 06.12.05, 21:02
                    bio.mum napisała:

> Jak to napisał mi dzisiaj jeden forumowicz, którego z nicka nie wymienię...
                    >
                    > "Orelka ma wypukłośc jak sie pamin przy klawiaturze podnieci... :-)):D

kosa jestes!!!
                    • bio.mum Re: I tak ci Orelki nie darują :-) 06.12.05, 21:07

pamin1 napisał:

> bio.mum napisała:
                      >
                      > > Jak to napisał mi dzisiaj jeden forumowicz, którego z nicka nie wymienię.
                      > ..
                      > >
                      > > "Orelka ma wypukłośc jak sie pamin przy klawiaturze podnieci... :-)):D
                      >
                      > kosa jestes!!!

Znowu zaczynasz?? Przeloguj się najpierw!
          • sclavus Re: Blisko, ale jednak pudło :-) 06.12.05, 19:50
            a co by na to powiedziała "orellafellaci"??
            • bio.mum Re: Blisko, ale jednak pudło :-) 06.12.05, 20:52

sclavus napisał:

> a co by na to powiedziała "orellafellaci"??

Chwilka, daj sie chłopakowi przelogowac:))
          • zolty_kubek Re: Blisko, ale jednak pudło :-) 06.12.05, 21:14
            No, może oprócz NIE Urbana ;)
        • silesius.monachijski Re: Blisko, ale jednak pudło :-) 06.12.05, 19:10
          a mnie sie wydawalo, ze tak charakterystyka dobrze pasuje do innych tytulow
          (jeden nawet zdazyl sie rozmnozyc, zeby lepiej schlebiac gustom itd...)

taziuta napisał:

> WPROST jest tabloidem, czyli pisze to co miłe jego czytelnikom. Innymi słowy
          > schlebia gustom swoich czytelników, a nie stara się ich kształtować :-)
          >
          > buraque napisał:
          > Re: Wprost jak zwykle włazi w pupę
          > > ...najbardziej wpływowym. Szelest papieru na wietrze...
          • taziuta Re: Blisko, ale jednak pudło :-) 06.12.05, 19:25
            Patrz mój komentarz wyżej, 19:23 :-)

silesius.monachijski napisał:

> a mnie sie wydawalo, ze tak charakterystyka dobrze pasuje do innych tytulow
            > (jeden nawet zdazyl sie rozmnozyc, zeby lepiej schlebiac gustom itd...)
            >
            > taziuta napisał:
            >
            > > WPROST jest tabloidem, czyli pisze to co miłe jego czytelnikom. Innymi sł
            > owy
            > > schlebia gustom swoich czytelników, a nie stara się ich kształtować :-)
            > >
            > > buraque napisał:
            > > Re: Wprost jak zwykle włazi w pupę
            > > > ...najbardziej wpływowym. Szelest papieru na wietrze...
          • bikej5 [...] 06.12.05, 19:28
            Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
            • taziuta Re: Kupi nowy komp, z nowym IP, zmieni nick :-) 06.12.05, 19:42
              bikej5 napisała:

> Ty Silesiusz GW daje tobie to co kochanka daje kochankowi;zadawala jego
              prOznoś
              > ć,pozwoli się zj......ać,wyslucha elaboratów (przydlugich-czesto)i
              > CODZIENNIE jest -dla twojej prózności,pychy...toteż szanuj ją-bo cie wytnie
              na
              > dobre??? I co zrobisz biedaczyno???
              • silesius.monachijski Ech nie, wysoko dzierze sztandar monachijskiego 06.12.05, 19:54
                silesiusa; i jeszcze nie przyszlo mi go wyprowadzac

taziuta napisał:

> bikej5 napisała:
                >
                > > Ty Silesiusz GW daje tobie to co kochanka daje kochankowi;zadawala jego
                > prOznoś
                > > ć,pozwoli się zj......ać,wyslucha elaboratów (przydlugich-czesto)i
                > > CODZIENNIE jest -dla twojej prózności,pychy...toteż szanuj ją-bo cie wytn
                > ie
                > na
                > > dobre??? I co zrobisz biedaczyno???
                • taziuta Re: Ech nie, wysoko dzierze sztandar monachijskie 06.12.05, 19:59
                  Ale popatrz, nie ja jeden jestem wujek dobra rada :-)
                  Każdy to rozumie, tylko nie Ty! Odczep się do GW i Michnika, a podyskutujemy
                  sobie tu do usioru :-)

> silesiusa; i jeszcze nie przyszlo mi go wyprowadzac
                  >
                  > taziuta napisał:
                  >
                  > > bikej5 napisała:
                  > >
                  > > > Ty Silesiusz GW daje tobie to co kochanka daje kochankowi;zadawala
                  > jego
                  > > prOznoś
                  > > > ć,pozwoli się zj......ać,wyslucha elaboratów (przydlugich-czesto)i
                  > > > CODZIENNIE jest -dla twojej prózności,pychy...toteż szanuj ją-bo ci
                  > e wytn
                  > > ie
                  > > na
                  > > > dobre??? I co zrobisz biedaczyno???
              • bikej5 Re: Kupi nowy komp, z nowym IP, zmieni nick :-) 06.12.05, 19:57
                ale daruje tak bezpardonowe porzucenie???jak by sie "zakochał" w ND-to i dvd-dostalby we wianie:)))
                • taziuta Re: Silesiusz nas kocha :-) 06.12.05, 20:01
                  I wbrew pozorom jest reformowalny. Nie wiem czy go pamiętasz z radosnego okresu
                  przedwyborczego. Bez bata nie podchodź :-)

bikej5 napisała:

> ale daruje tak bezpardonowe porzucenie???jak by sie "zakochał" w ND-to i dvd-
                  do
                  > stalby we wianie:)))
                  • silesius.monachijski Re: Silesiusz Was kocha :-) 06.12.05, 20:06
                    opromieniony wspanialym zwyciestwem wyborczym swoich sojusznikow
                    wspanialomyslnie otwiera ramiona i przygarnia kazdego z adwersarzy; ciezka
                    robote wykonal, to i dorodne owoce teraz z roszkosza kosztuje

taziuta napisał:

> I wbrew pozorom jest reformowalny. Nie wiem czy go pamiętasz z radosnego
                    okresu
                    >
                    > przedwyborczego. Bez bata nie podchodź :-)
                    >
                    > bikej5 napisała:
                    >
                    > > ale daruje tak bezpardonowe porzucenie???jak by sie "zakochał" w ND-to i
                    > dvd-
                    > do
                    > > stalby we wianie:)))
                    • taziuta Re: Tryumfujący PiSior! Przeczytajcie :-)))))))) 06.12.05, 20:16
                      Komu to 4 lata temu zarzucaliśmy tryumfalizm? Cholera, zapomniałem :-(
                      Ale pamiętam jak skończyli :-)

Re: Silesiusz Was kocha :-)
                      > opromieniony wspanialym zwyciestwem wyborczym swoich sojusznikow
                      > wspanialomyslnie otwiera ramiona i przygarnia kazdego z adwersarzy; ciezka
                      > robote wykonal, to i dorodne owoce teraz z roszkosza kosztuje
                      >
                      > taziuta napisał:
                      > Re: Silesiusz nas kocha :-)
                      > > I wbrew pozorom jest reformowalny. Nie wiem czy go pamiętasz z radosnego
                      > > okresu przedwyborczego. Bez bata nie podchodź :-)
                      • bikej5 [...] 06.12.05, 20:29
                        • silesius.monachijski Re: Tryumfujący PiSior! Przeczytajcie :-)))))))) 06.12.05, 20:51
                          a grzesze bikej grzesze; wiesz, jest takie peikne niemeickie
                          przyslowie: "Totgesagte leben laenger", czyli uznani za nmieboszczykow zyja
                          dluzej; a w przenosci oznacza to, ze ci, ktorzy mieli przegrac zrobili psikusa
                          potencjalnym championom; zas w branzy tekstylnej oznacza to, ze wartosc
                          moherowych beretow jets wyzsza od wartosci aksamitnych kapeluszy

bikej5 napisała:

> Zlotousty Silesiusz pychą i samozadowoleniem grzeszy-ot , obyczaje tych co
                          zawl
                          > aszczyli PARNAS z hasłem TKM!!!
                      • silesius.monachijski Ja sie tylko ciesze; bo w tej walce wyborczej 06.12.05, 20:47
                        bylem po stronie slabszego, na ktorego wszelkie mozliwe media (z gospodarzem
                        tegoz forum na czele) "najezdzaly" bezustannie, a ten slabszy zrobil wszytskim
                        psikusa i wygral; zawsze - nawet w futbolu - jestem po stronie albszego i z
                        gory skazanego na porazke; lubie niespodzianki

taziuta napisał:

> Komu to 4 lata temu zarzucaliśmy tryumfalizm? Cholera, zapomniałem :-(
                        > Ale pamiętam jak skończyli :-)
                        >
                        > silesius.monachijski napisał:
                        > Re: Silesiusz Was kocha :-)
                        > > opromieniony wspanialym zwyciestwem wyborczym swoich sojusznikow
                        > > wspanialomyslnie otwiera ramiona i przygarnia kazdego z adwersarzy; ciezk
                        > a
                        > > robote wykonal, to i dorodne owoce teraz z roszkosza kosztuje
                        > >
                        > > taziuta napisał:
                        > > Re: Silesiusz nas kocha :-)
                        > > > I wbrew pozorom jest reformowalny. Nie wiem czy go pamiętasz z rado
                        > snego
                        > > > okresu przedwyborczego. Bez bata nie podchodź :-)
                        • bikej5 Re: Ja sie tylko ciesze; bo w tej walce wyborczej 06.12.05, 20:52
                          Slabszego panie dzieju ???A ojciec Rydzyk z moherowa krucjatą to pikuś???
                          • silesius.monachijski Re: Ja sie tylko ciesze; bo w tej walce wyborczej 06.12.05, 21:00
                            co tam rydzyk przy miss rapaczynski i agorze? to rzeczywiscie maly pikus

bikej5 napisała:

> Slabszego panie dzieju ???A ojciec Rydzyk z moherowa krucjatą to pikuś???
                            • taziuta Re: I Hercules dupa, kiedy ludzi kupa :-) 06.12.05, 21:13
                              Nic rozum nie poradzi, gdy głupich mrowie :-)

> co tam rydzyk przy miss rapaczynski i agorze? to rzeczywiscie maly pikus
                              >
                              > bikej5 napisała:
                              >
                              > > Slabszego panie dzieju ???A ojciec Rydzyk z moherowa krucjatą to pikuś???
                              • bio.mum Re: I Hercules dupa, kiedy ludzi kupa :-) 06.12.05, 21:18
                                Oraz "nie ma sensu kopać się z koniem";) Ciekawe czy tropiciele postkomuchów
                                wiedzą z kogo to cytat i czego dotyczył; )
                                • carlitos35 Re: A DLACZEGO NIKT NIE WSPOMINA... 06.12.05, 21:31
                                  ... MARIANNY -

że ja się wetnę, no ?-
                                  • taziuta Re: Bo się qrva przecież nie rozdwoi :-) 06.12.05, 21:36
                                    Wiemy, rozumiemy :-)

carlitos35 napisał:

> ... MARIANNY -
                                    >
                                    > że ja się wetnę, no ?-
                                    • bikej5 Re: Bo się qrva przecież nie rozdwoi :-) 06.12.05, 21:38
                                      no to ilu jest w koncu forumowiczów???Gubie sie...Totalna konspira:))))
                                      • bio.mum Re: Bo się qrva przecież nie rozdwoi :-) 06.12.05, 21:40
                                        bikej5 napisała:

> no to ilu jest w koncu forumowiczów???Gubie sie...Totalna konspira:))))

Uprasza się, żeby Droga Koleżanka zajrzała za chwilę do swojej skrzynki.
                        • sclavus Re: Ja sie tylko ciesze; bo w tej walce wyborczej 06.12.05, 20:55
                          czy ty naprawdę wierzysz w to wszystko co piszesz???
                          • pamin1 Re: Ja sie tylko ciesze; bo w tej walce wyborczej 06.12.05, 21:00
                            sclavus napisał:

> czy ty naprawdę wierzysz w to wszystko co piszesz???

Nie sclavus. Pryncypialny i na bazie jestes tylko ty.
                            • bio.mum Re: Ja sie tylko ciesze; bo w tej walce wyborczej 06.12.05, 21:05
                              pamin1 napisał:

> sclavus napisał:
                              >
                              > > czy ty naprawdę wierzysz w to wszystko co piszesz???
                              >
                              > Nie sclavus. Pryncypialny i na bazie jestes tylko ty.

Jaka kultura..nonono. Widzę, że tu kilka osób jednocześnie przechodzi
                              powyborcza metamorfozę...Panie Adamie!! To pańska zasługa!~! Jako wierna
                              czytelniczka - serdecznie, z całego serca dziekuję!!
                              • pamin1 Re: Ja sie tylko ciesze; bo w tej walce wyborczej 06.12.05, 21:06
                                bio.mum napisała:

> pamin1 napisał:
                                >
                                > > sclavus napisał:
                                > >
                                > > > czy ty naprawdę wierzysz w to wszystko co piszesz???
                                > >
                                > > Nie sclavus. Pryncypialny i na bazie jestes tylko ty.
                                >
                                >
                                > Jaka kultura..nonono. Widzę, że tu kilka osób jednocześnie przechodzi
                                > powyborcza metamorfozę...Panie Adamie!! To pańska zasługa!~! Jako wierna
                                > czytelniczka - serdecznie, z całego serca dziekuję!!

Sklavusik w kaciku uczy sie polskiego i przyslal pania adwokat?
                                • bio.mum Re: Ja sie tylko ciesze; bo w tej walce wyborczej 06.12.05, 21:12

pamin1 napisał:

> Sklavusik w kaciku uczy sie polskiego i przyslal pania adwokat?

"Sclavusikowi" to ty nie jestes godzien butów czyścić. Zresztą on się sam
                                  obroni, nie potrzebuje adwokatów. Na szczęście ma ten komfort, że do niego
                                  jakiś Dooreń nie wyśle zawiadomienia o popełnieniu przestępstwa, a do mnie
                                  może. Oczywiście chodzi o lżenie Bonaparstków. Innych grzechów nie
                                  pamietam...chociaz tego też bym lżeniem nie nazwała...Orelko.
                                  • pamin1 Re: Ja sie tylko ciesze; bo w tej walce wyborczej 06.12.05, 21:15
                                    bio.mum napisała:

>
                                    > pamin1 napisał:
                                    >
                                    > > Sklavusik w kaciku uczy sie polskiego i przyslal pania adwokat?
                                    >
                                    > "Sclavusikowi" to ty nie jestes godzien butów czyścić. Zresztą on się sam
                                    > obroni, nie potrzebuje adwokatów. Na szczęście ma ten komfort, że do niego
                                    > jakiś Dooreń nie wyśle zawiadomienia o popełnieniu przestępstwa, a do mnie
                                    > może. Oczywiście chodzi o lżenie Bonaparstków. Innych grzechów nie
                                    > pamietam...chociaz tego też bym lżeniem nie nazwała...Orelko.

Nawet jak bym bardzo poprosil to mi nie pozwoli? Prosze, wstaw sie za
                                    mna...Prosze, prosze, prosze.
                  • bikej5 Re: Silesiusz nas kocha :-) 06.12.05, 20:08
                    taa i potrzebuje.Kto go wyslucha jak nie my??? ,kto 'pochyli sie nad nim z troską'???Tylko my -wierni fani GW.O ironio!!!
                    Wcześniejszego wcielenia nie pamiętam-szkoda(?!)
                    • silesius.monachijski Re: Silesiusz nas kocha :-) 06.12.05, 20:10
                      rzeczywiscie szkoda; bylo czym sie zachwycac; walka na calego; czasami -
                      przyznaje - nie do konca rycerska; staralem sie odpokutowac

bikej5 napisała:

> taa i potrzebuje.Kto go wyslucha jak nie my??? ,kto 'pochyli sie nad nim z
                      t
                      > roską'???Tylko my -wierni fani GW.O ironio!!!
                      > Wcześniejszego wcielenia nie pamiętam-szkoda(?!)
                      • taziuta Re: Nie do końca rycerska walka!? Ot, eufemizm :-) 06.12.05, 20:18
                        To było chamidło pierwszej wody :-)

> rzeczywiscie szkoda; bylo czym sie zachwycac; walka na calego; czasami -
                        > przyznaje - nie do konca rycerska; staralem sie odpokutowac
                        >
                        > bikej5 napisała:
                        >
                        > > taa i potrzebuje.Kto go wyslucha jak nie my??? ,kto 'pochyli sie nad n
                        > im z
                        > t
                        > > roską'???Tylko my -wierni fani GW.O ironio!!!
                        > > Wcześniejszego wcielenia nie pamiętam-szkoda(?!)
                        • silesius.monachijski No coz adwersarze tez nie grzeszyli Parnasem 06.12.05, 20:54
                          taziuta napisał:

> To było chamidło pierwszej wody :-)
                          >
                          >
                          > > rzeczywiscie szkoda; bylo czym sie zachwycac; walka na calego; czasami -
                          > > przyznaje - nie do konca rycerska; staralem sie odpokutowac
                          > >
                          > > bikej5 napisała:
                          > >
                          > > > taa i potrzebuje.Kto go wyslucha jak nie my??? ,kto 'pochyli sie n
                          > ad n
                          > > im z
                          > > t
                          > > > roską'???Tylko my -wierni fani GW.O ironio!!!
                          > > > Wcześniejszego wcielenia nie pamiętam-szkoda(?!)
                          • taziuta Re: Nie wszyscy, kochaniutki. Nie wszyscy :-) 06.12.05, 21:17
                            Re: No coz adwersarze tez nie grzeszyli Parnasem

> taziuta napisał:
                            > Re: Nie do końca rycerska walka!? Ot, eufemizm :-)
                            > > Silesiusz? To było chamidło pierwszej wody :-)
                            > >
                      • pamin1 Re: Silesiusz nas kocha :-) 06.12.05, 20:34

> rzeczywiscie szkoda; bylo czym sie zachwycac; walka na calego; czasami -
                        > przyznaje - nie do konca rycerska; staralem sie odpokutowac
                        >
                        > bikej5 napisała:
                        >
                        > > taa i potrzebuje.Kto go wyslucha jak nie my??? ,kto 'pochyli sie nad n
                        > im z
                        > t
                        > > roską'???Tylko my -wierni fani GW.O ironio!!!
                        > > Wcześniejszego wcielenia nie pamiętam-szkoda(?!)

Przyznaje - zaczynam kochac silesjusza.(nic z tych rzeczy, zonaty, dzieci sztuk
                        2) Podziwiam odpornosc. Zrobia z ciebie jeszcze wiele razy Adolfa, poniemiecki
                        leb itd. itd. Trzymam kciuki.
                        • kosa44 Re: Silesiusz nas kocha :-) 06.12.05, 20:40
                          Z całą sympatią...myslisz że jemu naprawdę chodzi o dobro Polski...
                          Bo cosik wątpię ...ale błądzić ludzka rzecz..
                        • bio.mum Re: Silesiusz nas kocha :-) 06.12.05, 20:56
                          pamin1 napisał:
                          >
                          > 2) Podziwiam odpornosc. Zrobia z ciebie jeszcze wiele razy Adolfa,
                          poniemiecki
                          > leb itd. itd. Trzymam kciuki.

Orelka ci głowę urwie jak przeczyta, co za herezje wypisujesz:))))
                        • silesius.monachijski Re: Silesiusz nas kocha :-) 06.12.05, 20:56
                          bardzo mi milo; co do tego, ze jeszcze niejedna/niejeden mi "po rycersku"
                          odpowie, i takoz samo zaatakuje, to nie ma zludzen; narazie pale fajke pokoju

pamin1 napisał:

>
                          > > rzeczywiscie szkoda; bylo czym sie zachwycac; walka na calego; czasami -
                          > > przyznaje - nie do konca rycerska; staralem sie odpokutowac
                          > >
                          > > bikej5 napisała:
                          > >
                          > > > taa i potrzebuje.Kto go wyslucha jak nie my??? ,kto 'pochyli sie n
                          > ad n
                          > > im z
                          > > t
                          > > > roską'???Tylko my -wierni fani GW.O ironio!!!
                          > > > Wcześniejszego wcielenia nie pamiętam-szkoda(?!)
                          >
                          > Przyznaje - zaczynam kochac silesjusza.(nic z tych rzeczy, zonaty, dzieci
                          sztuk
                          >
                          > 2) Podziwiam odpornosc. Zrobia z ciebie jeszcze wiele razy Adolfa,
                          poniemiecki
                          > leb itd. itd. Trzymam kciuki.
                • silesius.monachijski Re: Kupi nowy komp, z nowym IP, zmieni nick :-) 06.12.05, 20:02
                  ale coz to bylaby za milosc do ND? nudy; tutaj i poklocic sei mozna, przytulic
                  i odtracic, czasam i obelga rzucic, poirytowac sie na kochanke (choc nie od
                  razu trzeba sie jakac); gdzie taka druga znajde? zal bedzie sie rozchodzic, ale
                  nic w zyciu nie trwa wiecznie

bikej5 napisała:

> ale daruje tak bezpardonowe porzucenie???jak by sie "zakochał" w ND-to i dvd-
                  do
                  > stalby we wianie:)))
            • silesius.monachijski Re: Blisko, ale jednak pudło :-) 06.12.05, 19:53
              znajde sobie inna kochanke; a co nie stac mnie na to?

bikej5 napisała:

> Ty Silesiusz GW daje tobie to co kochanka daje kochankowi;zadawala jego
              prOznoś
              > ć,pozwoli się zj......ać,wyslucha elaboratów (przydlugich-czesto)i
              > CODZIENNIE jest -dla twojej prózności,pychy...toteż szanuj ją-bo cie wytnie
              na
              > dobre??? I co zrobisz biedaczyno???
              • sclavus Re: Blisko, ale jednak pudło :-) 06.12.05, 19:54
                czy już się znacząco ubezpieczyłes na taką ewentualność??
                • silesius.monachijski Re: Blisko, ale jednak pudło :-) 06.12.05, 19:56
                  alez oczywiscie: nie zansz znangeo przeciez hasla: "przezorny zawsze
                  ubezpieczony" w Allianzie

sclavus napisał:

> czy już się znacząco ubezpieczyłes na taką ewentualność??
              • sclavus Re: Blisko, ale jednak pudło :-) 06.12.05, 19:56
                jeżeli to ma być "Nasz Dziennik", doradzam jakieś srodki anty, na wzór
                antykoncepcyjnych....
                • kosa44 [...] 06.12.05, 20:04
                • silesius.monachijski Re: Blisko, ale jednak pudło :-) 06.12.05, 20:07
                  a b. przepraszam; z ND funkcjonuje tylko kalendarzyk

sclavus napisał:

> jeżeli to ma być "Nasz Dziennik", doradzam jakieś srodki anty, na wzór
                  > antykoncepcyjnych....
                • sclavus Re: Blisko, ale jednak pudło :-) 06.12.05, 20:50
                  kosa?? .. akurat trafiłas na kamień.... podostrz się...
        • mindhardcore Re: Blisko, ale jednak pudło :-) 06.12.05, 20:31
          Na pewno nie gorszym niż GW
      • kow3l Re: Wprost jak zwykle włazi w pupę 06.12.05, 19:17
        Polemizowalbym...W tym przypadku musieli postapic obiektywnie.Czy sie komus
        podoba czy nie to Kaczynski wywarl najwiekszy wplyw.Takie sa fakty. Natomiast
        Wprost w innych, mozliwych do zajecia czyjejs strony kwestiach mieli swoje
        zdanie np jak byly wybory w USA, w sprawie wojny w Iraku... "Polityka"
        czy "Newsweek" bali sie sparzyc, wiec ich artykuly byly ni z gruszki ni z
        pieruszki. DLatego szanuje Wprost
      • 1europejczyk W towarzystwie Milllera, Kwasniewskiego itd ...... 06.12.05, 19:24
        Szkoda, ze nie ma tam Wachowskiego, a moze nie widzialem,
        bo wcale by mnie nie zdziwilo gdyby byl w tej mafijnej
        (z paroma wyjatkami) smietance.
        A to dopiero bedzie dumny !
        Gratulacje Panie Jaroslawie Kaczynski.
        Nie wiem czy bys pan ze swojej strategi nie zrezygnowal gdybys pan wiedzial do
        jakiego to "towarzystwa" pana "zaprowadzi"!!
        • sulineczka Re: W towarzystwie Milllera, Kwasniewskiego itd . 06.12.05, 19:35
          O co wy macie pretensje do kaczynskiego ??? Przeciez to nie Kaczynski sie
          wybral na czlowieka roku a " Wprost" go wybral. Logiki w tych glowach ani na
          lekarstwo.
          • joeef Rodzina, ach rodzina. 07.12.05, 00:38
            No to brakuje tylko Lecha a potem jego kaszalota. Mamy juz Mamuske roku, kaczke
            starsza, Roku Mamuska Rzyci w Warszawie (oh, sorry: Zycia Warszawy)i tak od
            rzemyczka do koniczka... Ogloscie Hodowle Drobiu Roku, dolaczcci Ducka Donalda,
            powolajcie Macierewicza, niech zrobi w tym "kurniku" (kaczniku?) porzadek jak
            za Olszewskiego (chcial zrobic)i juz mozemy zaczac swieta, potem Sylwestra,
            Nowy Rok, nowe wybory- takze ludzi roku...
    • antonioni1 Re: Jarosław Kaczyński Człowiekiem Roku wg ''Wpro 06.12.05, 18:39
      Jest adwent... Czas zadumy i refleksji. Tygodnik "Wprost" mógłby oszczędzić
      sobie żartów. Chyba, że jest to jakiś niepoważny periodykt.
      • enkibilal Re: Jarosław Kaczyński Człowiekiem Roku wg ''Wpro 06.12.05, 19:11
        Chyba, że jest to jakiś niepoważny periodyk - nie "chyba", tylko - "na pewno".
    • galba A kto jest największą porażką roku? 06.12.05, 18:39
      Dla ułatwienia podam inicjały: DT.
      • pamin1 Re: A kto jest największą porażką roku? 06.12.05, 18:41
        galba napisał:

> Dla ułatwienia podam inicjały: DT.
        >

Czy mozna dac nagrode zespolowa?
        • pozlotemu Re: A kto jest największą porażką roku? 06.12.05, 19:02
          Donald von Platform

• sclavus Re: A kto jest największą porażką roku? 06.12.05, 20:53
          pamin1 napisał:

> Czy mozna dac nagrode zespolowa?

ty i orellafellaci??? spróbuj...
          • pamin1 Re: A kto jest największą porażką roku? 06.12.05, 20:59
            sclavus napisał:

> pamin1 napisał:
            >
            > > Czy mozna dac nagrode zespolowa?
            >
            > ty i orellafellaci??? spróbuj...

Stary, ty jestes bezkonkurencyjny....W zmienianiu pogladow.
      • monster1972 naród polski... jest największym przegranym 06.12.05, 18:56
        niestety...

ale to wyjdzie w pełni na jaw za 2-3 lata

Polak
        • pozlotemu Re: naród niemiecki... jest największym przegranym 06.12.05, 19:04
          monster1972 napisał:

> niestety...
          >
          > ale to wyjdzie w pełni na jaw za 2-3 lata
          >
          > Polak

Widac jestes Polak-monster1972
    • create Wiktor Juszczenko (2004). 06.12.05, 18:40
      Najwiekszy wplyw na bieg wydarzeń w Polsce w 2004r. miała pomaranczowa rewolucja?
    • sheitan Jarosław Kaczyński Człowiekiem Roku wg ''Wprost'' 06.12.05, 18:41
      Największy wpływ, mocne porównanie ale Hitler także mógłby zostać trakim
      człowiekiem w latach...
      • kaczuszki2 Re: Jarosław Kaczyński Człowiekiem Roku wg ''Wpro 06.12.05, 19:28
        A czy wyzej wymieniony pan H. nie zostal onegdaj (w '38 zdaje sie) czlowiekiem
        roku wg "Time"?
        • behemot68 Re: Jarosław Kaczyński Człowiekiem Roku wg ''Wpro 06.12.05, 19:42
          Onegdaj to nie znaczy wcale dawno temu, polecam słownik. Czy Amerykanie nie mówią przypadkiem na takich jak wprost brązowe nosy?
    • mundo.v Re: Jarosław Kaczyński Człowiekiem Roku wg ''Wpro 06.12.05, 18:42
      I Wprost znowu sie podlizalo aktualnej wladzy.
      Wprost robi za scierke dla kazdych butow. Teraz przyszedl czas na Kaczorow,
      zeby sobie o nia pletwy wytarli:)))
      Kaczorowi bedzie przyjemnie w tym towarzystwie.
      Podwojny Miller, Kwasniewski i .... jeszcze jeden sekretarz PZPR..
      To tak jakby Marszalek Pilsudski na starosc zapisal sie do KPP:)))
      Ciekawe czy Kaczor przyjmie fawor, czy oPiSuje z gory na dol?
      • dominik.olsztyn Re: Jarosław Kaczyński Człowiekiem Roku wg ''Wpro 06.12.05, 19:38
        mundo.v napisał:

> I Wprost znowu sie podlizalo aktualnej wladzy.
        > Wprost robi za scierke dla kazdych butow. Teraz przyszedl czas na Kaczorow,
        > zeby sobie o nia pletwy wytarli:)))
        > Kaczorowi bedzie przyjemnie w tym towarzystwie.
        > Podwojny Miller, Kwasniewski i .... jeszcze jeden sekretarz PZPR..
        > To tak jakby Marszalek Pilsudski na starosc zapisal sie do KPP:)))
        > Ciekawe czy Kaczor przyjmie fawor, czy oPiSuje z gory na dol?

Osobiście nie mam nic przeciwko sekretarzom uhonorowanym ongiś przez "Wprost",
        ale jesli kolege interesuje ich śledzenie, to może warto zauważyć, iż
        redaktorem naczelnym tego tabloidu jest tow. Marek Król, sekretarz d/s
        propagany w KC PZPR.
    • david_silbermann Czlowiek roku wg. GAZETY 06.12.05, 18:44
      ciekawe kto by nim zostal, gdyby gazeta przyznawala taki tytul. na pewno nie
      Jaroslaw.
      • kow3l Re: Czlowiek roku wg. GAZETY 06.12.05, 19:19
        Odpowiedz bylaby prosta - Adam Michnik
      • mlodygniewny1 uprzejmie przypominam,że"GW" w 2000roku 06.12.05, 19:31
        przyznała swój "order" człowieka roku Georgowi Sorosowi.A Soros,to wielki
        hochsztapler i spekulant giełd światowych,co zresztą jest potwierdzone w samej
        "GW"/"Złe skutki wędrówki kapitału" z 14 czerwca 2000.
        A Soros jest Fundatorem polskiej fundacji Batorego,w której to jako członek
        zarządu pracuje min.Jarosław Kurski.
    • krzysztof3 Wybitnie destrukcyjny, sapiący ksenofob 06.12.05, 18:50
      niepotrafiący sklecić 2 logicznych fraz spoza obszaru odkomuszania. Dobre
      uzupełnienie innego obdarowańca 'wprost', co to niby miał po męsku kończyć
      • dominik.olsztyn Re: Wybitnie destrukcyjny, sapiący ksenofob 06.12.05, 19:40
        krzysztof3 napisał:

> niepotrafiący sklecić 2 logicznych fraz spoza obszaru odkomuszania. Dobre
        > uzupełnienie innego obdarowańca 'wprost', co to niby miał po męsku kończyć

Ten od kończenia po mesku jednak klecił frazy całkiem zaawansowane i ambitne.
        • pamin1 Re: Wybitnie destrukcyjny, sapiący ksenofob 06.12.05, 19:42
          dominik.olsztyn napisał:

> krzysztof3 napisał:
          >
          > > niepotrafiący sklecić 2 logicznych fraz spoza obszaru odkomuszania. Dobr
          > e
          > > uzupełnienie innego obdarowańca 'wprost', co to niby miał po męsku kończy
          > ć
          >
          > Ten od kończenia po mesku jednak klecił frazy całkiem zaawansowane i ambitne.

To zaloz sobie klub jego wielbicieli.
          • dominik.olsztyn Re: Wybitnie destrukcyjny, sapiący ksenofob 06.12.05, 19:50
            > dominik.olsztyn napisał:
            >
            > > krzysztof3 napisał:
            > >
            > > > niepotrafiący sklecić 2 logicznych fraz spoza obszaru odkomuszania.
            > Dobr
            > > e
            > > > uzupełnienie innego obdarowańca 'wprost', co to niby miał po męsku
            > kończy
            > > ć
            > >
            > > Ten od kończenia po mesku jednak klecił frazy całkiem zaawansowane i ambi
            > tne.
            >
            > To zaloz sobie klub jego wielbicieli.

Być może Cię bawią fancluby. Mnie nie. Lepszy jednak klub jego wielbicieli, niż
            kółko różańcowe, czy młodzieżówka PiS.
            • pamin1 Re: Wybitnie destrukcyjny, sapiący ksenofob 06.12.05, 19:55
              dominik.olsztyn napisał:

> > dominik.olsztyn napisał:
              > >
              > > >
              >> > To zaloz sobie klub jego wielbicieli.
              >
              > Być może Cię bawią fancluby. Mnie nie. Lepszy jednak klub jego wielbicieli,
              niż
              >
              > kółko różańcowe, czy młodzieżówka PiS.

No i doloz sobie jeszcze uwielbianego w Olsztynie szefa spoldzielni
              mieszkaniowej. Lepsze to niz ....czekam na propozycje.
              • dominik.olsztyn Re: Wybitnie destrukcyjny, sapiący ksenofob 06.12.05, 19:57
                pamin1 napisał:

> dominik.olsztyn napisał:
                >
                > > > dominik.olsztyn napisał:
                > > >
                > > > >
                > >> > To zaloz sobie klub jego wielbicieli.
                > >
                > > Być może Cię bawią fancluby. Mnie nie. Lepszy jednak klub jego wielbiciel
                > i,
                > niż
                > >
                > > kółko różańcowe, czy młodzieżówka PiS.
                >
                > No i doloz sobie jeszcze uwielbianego w Olsztynie szefa spoldzielni
                > mieszkaniowej. Lepsze to niz ....czekam na propozycje.

Szef spółdzielni z Olsztyna będąc radnym najlepiej dogadywał się z kolesiami z
                PiS. Gdybyś wiedział, to byś sie nie wydurnił, co ?
                • pamin1 Re: Wybitnie destrukcyjny, sapiący ksenofob 06.12.05, 20:25
                  dominik.olsztyn napisał:

> pamin1 napisał:
                  >
                  > > dominik.olsztyn napisał:
                  > >
                  > > > > dominik.olsztyn napisał:
                  > > > >
                  > > > > >
                  > > >> > To zaloz sobie klub jego wielbicieli.
                  > > >
                  > > > Być może Cię bawią fancluby. Mnie nie. Lepszy jednak klub jego wiel
                  > biciel
                  > > i,
                  > > niż
                  > > >
                  > > > kółko różańcowe, czy młodzieżówka PiS.
                  > >
                  > > No i doloz sobie jeszcze uwielbianego w Olsztynie szefa spoldzielni
                  > > mieszkaniowej. Lepsze to niz ....czekam na propozycje.
                  >
                  > Szef spółdzielni z Olsztyna będąc radnym najlepiej dogadywał się z kolesiami
                  z
                  > PiS. Gdybyś wiedział, to byś sie nie wydurnił, co ?

Coz, znam Olsztyn jako ostoje kolejno PZPR-u, SDPL, SLD...Ale pewnie znowu sie
                  wydurnilem. A jesli chodzi o dobre wychowanie... Czy ja ci drogi
                  dominiku.olsztyn sugerowalem, ze np. twoja milosc do Leszka M. to wydurnianie
                  sie?
                  • dominik.olsztyn Re: Wybitnie destrukcyjny, sapiący ksenofob 06.12.05, 20:42

> > PiS. Gdybyś wiedział, to byś sie nie wydurnił, co ?
                    >
                    > Coz, znam Olsztyn jako ostoje kolejno PZPR-u, SDPL, SLD...Ale pewnie znowu
                    sie
                    > wydurnilem. A jesli chodzi o dobre wychowanie... Czy ja ci drogi
                    > dominiku.olsztyn sugerowalem, ze np. twoja milosc do Leszka M. to wydurnianie
                    > sie?

Zgadza się. Znów sie nieco wygłupiłeś. Po pierwsze z kolejnością partii
                    politycznych, myląc SDRP z SDPL. Po drugie nie zachowuj się jak działacz MW i
                    nie wypominaj innym, że kogoś kochają , zwłaszcza że mnie nawet nie znasz...
                    • pamin1 Re: Wybitnie destrukcyjny, sapiący ksenofob 06.12.05, 20:43
                      dominik.olsztyn napisał:

>
                      > > > PiS. Gdybyś wiedział, to byś sie nie wydurnił, co ?
                      > >
                      > > Coz, znam Olsztyn jako ostoje kolejno PZPR-u, SDPL, SLD...Ale pewnie znow
                      > u
                      > sie
                      > > wydurnilem. A jesli chodzi o dobre wychowanie... Czy ja ci drogi
                      > > dominiku.olsztyn sugerowalem, ze np. twoja milosc do Leszka M. to wydurni
                      > anie
                      > > sie?
                      >
                      > Zgadza się. Znów sie nieco wygłupiłeś. Po pierwsze z kolejnością partii
                      > politycznych, myląc SDRP z SDPL. Po drugie nie zachowuj się jak działacz MW i
                      > nie wypominaj innym, że kogoś kochają , zwłaszcza że mnie nawet nie znasz...

Widzisz dominiczku - ty tez mnie nie znasz, a od dwoch postow obrazasz. Ladnie
                      to tak?
                      • dominik.olsztyn Re: Wybitnie destrukcyjny, sapiący ksenofob 06.12.05, 20:53
                        > Widzisz dominiczku - ty tez mnie nie znasz, a od dwoch postow obrazasz.
                        Ladnie
                        > to tak?

To Ty zacząłeś. Najpierw każesz mi bawić się w nastolatka i zakładać czyjś
                        fanklub, a później przypisujesz ludziom z miasta, z którego pochodzę (w domyśle
                        i mnie) uwielbienie dla eks-prezesa Procyka, dla prostaka, wobec którego zawsze
                        miałem negatywne odczucia.
    • qfc Czyli Kwachu, Miller teraz Kaczor... 06.12.05, 18:54
      ... na miejscu Kaczora grzecznie podziekowalbym takiego towarzystwa.
      • kosa44 Re: Czyli Kwachu, Miller teraz Kaczor... 06.12.05, 19:27
        Nie mam wątpliwości że tak zrobi...ale grzecznie i ostentacyjnie.....
    • piotr7777 Re: Jarosław Kaczyński Człowiekiem Roku wg ''Wpro 06.12.05, 18:55
      Czyli wazeliny ciąg dalszy.
    • indris Człowiekiem Roku 1939... 06.12.05, 18:56
      ...byłby wg tej zasady Adolf Hitler.
      • silesius.monachijski Re: Człowiekiem Roku 1939... 06.12.05, 19:10
        albo Josef Tusk

indris napisał:

> ...byłby wg tej zasady Adolf Hitler.
        • taziuta Re: Człowiekiem Roku 1939... 06.12.05, 19:31
          Jak możesz z Wodzem III Rzeszy porównywać Kaszubę, który w 1939 roku jeszcze
          nie wiedział (ani nikt inny, jeśli o to chodzi), że za kilka lat siłą go wcielą
          do wermachtu? :-)
          Dziś w Polsce wyrasta nam postać nawet większa - Wódz IV RP!
          Postać zdecydowanie ponad swoje 156 cm wzrostu! :-)

> albo Josef Tusk
          >
          > indris napisał:
          >
          > > ...byłby wg tej zasady Adolf Hitler.
          • ajkaj Re: Człowiekiem Roku 1939... 06.12.05, 19:53
            ty musisz być wyjątkowym kurduplem...
            • sclavus Re: Człowiekiem Roku 1939... 06.12.05, 21:03
              ajkaj napisała:

> ty musisz być wyjątkowym kurduplem...

o kim mówisz?? o Jarku czy o Lesiu????
              Razem mają 3,12... nie takie kurduple znowu....
          • silesius.monachijski Re: Człowiekiem Roku 1939... 06.12.05, 19:58
            kazdy porownuje wg swojego smaku; jako, ze od poczatku przeczuwalem, ze
            zgrabnie "przeprowadzisz wywod" od hitlera do wodza IV RP, wiec postanowilem
            Cie ubiec; a "ostatnich gryza psy" (to oczywiscie zarcik bazujacy na slowach
            znanej filmowej priosenki)

taziuta napisał:

> Jak możesz z Wodzem III Rzeszy porównywać Kaszubę, który w 1939 roku jeszcze
            > nie wiedział (ani nikt inny, jeśli o to chodzi), że za kilka lat siłą go
            wcielą
            >
            > do wermachtu? :-)
            > Dziś w Polsce wyrasta nam postać nawet większa - Wódz IV RP!
            > Postać zdecydowanie ponad swoje 156 cm wzrostu! :-)
            >
            >
            > > albo Josef Tusk
            > >
            > > indris napisał:
            > >
            > > > ...byłby wg tej zasady Adolf Hitler.
            • taziuta Re: Czasami piszesz za dużo, czasami za mało :-( 06.12.05, 20:10
              Rozwiń myśl. Bo mi umknęła jej głębia :-)
              Może dlatego, że (tymczasowo, oczywiście) rzuciłem rzucanie picia wina? :-(

> kazdy porownuje wg swojego smaku; jako, ze od poczatku przeczuwalem, ze
              > zgrabnie "przeprowadzisz wywod" od hitlera do wodza IV RP, wiec postanowilem
              > Cie ubiec; a "ostatnich gryza psy" (to oczywiscie zarcik bazujacy na slowach
              > znanej filmowej priosenki)
              >
              • silesius.monachijski Re: Czasami piszesz za dużo, czasami za mało :-( 06.12.05, 20:27
                chodzilo o to, iz przeczuwalem, ze podkusi Cie, aby zgrabnie pociagnac linie w
                argementacji od hitlera do kaczora; no ja szybko wstawilem swojego tuska, zeby
                troche namotac, i Ci zabawe popsuc

taziuta napisał:

> Rozwiń myśl. Bo mi umknęła jej głębia :-)
                > Może dlatego, że (tymczasowo, oczywiście) rzuciłem rzucanie picia wina? :-(
                >
                >
                > > kazdy porownuje wg swojego smaku; jako, ze od poczatku przeczuwalem, ze
                > > zgrabnie "przeprowadzisz wywod" od hitlera do wodza IV RP, wiec postanowi
                > lem
                > > Cie ubiec; a "ostatnich gryza psy" (to oczywiscie zarcik bazujacy na slow
                > ach
                > > znanej filmowej priosenki)
                > >
                • kosa44 Re: Czasami piszesz za dużo, czasami za mało :-( 06.12.05, 20:34
                  No tak i Tusio jest za wiosennymi ponownymi wyborami..jak w gazecie napisano...
                  pełne pory ...entuzjazmu...a gdzie ta Haja/Chaja/HGW...liderka w ruchu Odnowy
                  w Duchu Świetym...aaa ..zostanie prezydentem W-wy...w następnym wcieleniu....
                  • sclavus Re: Czasami piszesz za dużo, czasami za mało :-( 06.12.05, 21:05
                    znowu kamień!!... ech kosa, kosa...
        • sclavus Re: Człowiekiem Roku 1939... 06.12.05, 21:02

> albo Josef Tusk
          >
          > indris napisał:
          >
          > > ...byłby wg tej zasady Adolf Hitler.

Kurski, niestety, wszystko zepsuł.... ale juz napowrót jest w objęciach...
          • pamin1 Re: Człowiekiem Roku 1939... 06.12.05, 21:04
            sclavus napisał:

>
            > > albo Josef Tusk
            > >
            > > indris napisał:
            > >
            > > > ...byłby wg tej zasady Adolf Hitler.

>
            > Kurski, niestety, wszystko zepsuł.... ale juz napowrót jest w objęciach...

Napowrot, napowrot, napowrot...sklavus, musita na powrot do podstawowki.
            • sclavus Re: Człowiekiem Roku 1939... 06.12.05, 21:07
              orellafellaci ci podpowiedziała tego posta??
            • sclavus Re: Człowiekiem Roku 1939... 06.12.05, 21:10
              nie uważasz, że to zbyt łatwe, takie czepianie sie literówek???
              • pamin1 Re: Człowiekiem Roku 1939... 06.12.05, 21:13
                sclavus napisał:

> nie uważasz, że to zbyt łatwe, takie czepianie sie literówek???

To nie literowka. To blad ortograficzny. A mowili, ze nieuki glosowali na PiS.
                • sclavus Re: Człowiekiem Roku 1939... 06.12.05, 21:23
                  pamin1 napisał:

> sclavus napisał:
                  >
                  > > nie uważasz, że to zbyt łatwe, takie czepianie sie literówek???
                  >
                  > To nie literowka. To blad ortograficzny. A mowili, ze nieuki glosowali na PiS.

a jednak literówka... a dla ciebie pretekst...
                  ale, ale... nie wypowiedziałes się o orelce: to ona?? pamin-orelka??
            • bio.mum Re: Człowiekiem Roku 1939... 06.12.05, 21:16
              pamin1 napisał:

Napowrot, napowrot, napowrot...sklavus, musita na powrot do podstawowki.

Argumencików brakuje, że się literówek czepiasz?? Oj jak nisko Orelko upadłaś.
              I to od wczoraj. Jak się czujesz zdekonspirowana??

• pamin1 Re: Człowiekiem Roku 1939... 06.12.05, 21:19
                bio.mum napisała:

> pamin1 napisał:
                >
                > Napowrot, napowrot, napowrot...sklavus, musita na powrot do podstawowki.
                >
                > Argumencików brakuje, że się literówek czepiasz?? Oj jak nisko Orelko
                upadłaś.
                > I to od wczoraj. Jak się czujesz zdekonspirowana??
                >
                Jszcze jeden nieuk. Miedzy literowka a bykiem ortograficznym jest mala,
                subtelna roznica. Nie uczyli, czy nie uczeszczala?
                • bio.mum Re: Człowiekiem Roku 1939... 06.12.05, 21:23

pamin1 napisał:

> bio.mum napisała:
                  >
                  > > pamin1 napisał:
                  > >
                  > > Napowrot, napowrot, napowrot...sklavus, musita na powrot do podstawowki.
                  > >
                  > > Argumencików brakuje, że się literówek czepiasz?? Oj jak nisko Orelko
                  > upadłaś.
                  > > I to od wczoraj. Jak się czujesz zdekonspirowana??
                  > >
                  > Jszcze jeden nieuk. Miedzy literowka a bykiem ortograficznym jest mala,
                  > subtelna roznica. Nie uczyli, czy nie uczeszczala?

Poważnie?? Czyli zbyt słabe naciśnięcie spacji to jest według ciebie to samo co
                  zamiast U z katalogu dostepnych nam polskich liter wybrac Ó??? Gratuluję
                  poczucia humoru.

Aż poprawiłam uważniej wszystkie ogonki:D
                  • pamin1 Re: Człowiekiem Roku 1939... 06.12.05, 21:31
                    Poważnie?? Czyli zbyt słabe naciśnięcie spacji to jest według ciebie to samo co
                    >
                    > zamiast U z katalogu dostepnych nam polskich liter wybrac Ó??? Gratuluję
                    > poczucia humoru.
                    >
                    >
                    > Aż poprawiłam uważniej wszystkie ogonki:D

Dzieciatko, sypnelas sie... " z katalogu dostepnych nam polskich liter wybrac
                    Ó???" Dostepnych nam?? To ty jestes Wy? Cieniaski jestescie. No to ja sobie
                    teraz bede ten tekst bio.mum/sclavusika wklejal, gdzie tylko popadnie. Bingo!!

• bio.mum Re: Człowiekiem Roku 1939... 06.12.05, 21:34

pamin1 napisał:

> Poważnie?? Czyli zbyt słabe naciśnięcie spacji to jest według ciebie to samo c
                      > o
                      > >
                      > > zamiast U z katalogu dostepnych nam polskich liter wybrac Ó??? Gratuluję
                      > > poczucia humoru.
                      > >
                      > >
                      > > Aż poprawiłam uważniej wszystkie ogonki:D

NAM. Chodziło ci o mnie i o ciebie honej:)) Oraz o wszystkich, którzy
                      korzystają z polskiej klawiatury:)))

Uwaga!!!!..Pamin1 powoli przepoczwarza sie w Orelkę!!!!! Ciekawe czy sie
                      przebiera za dziewczyne jak zmienia nicka:))))))
                      • pamin1 Re: Człowiekiem Roku 1939... 06.12.05, 21:39
                        >
                        > NAM. Chodziło ci o mnie i o ciebie honej:)) Oraz o wszystkich, którzy
                        > korzystają z polskiej klawiatury:)))
                        >
                        >
                        > Uwaga!!!!..Pamin1 powoli przepoczwarza sie w Orelkę!!!!! Ciekawe czy sie
                        > przebiera za dziewczyne jak zmienia nicka:))))))

Angielski tez cienki.....To znaczy zero. Ale mimo wszystko dzieki. Okazuje sie,
                        ze nie wszyscy niewyksztalceni glosowali na PiS. Bede spal spokojnie.
                        • bio.mum Re: Człowiekiem Roku 1939... 06.12.05, 21:45

pamin1 napisał:

> Angielski tez cienki.....To znaczy zero. Ale mimo wszystko dzieki. Okazuje
                          sie,
                          >
                          > ze nie wszyscy niewyksztalceni glosowali na PiS. Bede spal spokojnie.

Nie rozumiem cię Orelko. Twój Wódz został Człowiekiem Roku według najbardziej
                          obiektywnego polskiego tygodnika:))) Powinnaś byc szczęśliwa a nie jakaś
                          taka..... przygaszona:D:D
                          • pamin1 Re: Człowiekiem Roku 1939... 06.12.05, 21:50
                            bio.mum napisała:

>
                            > pamin1 napisał:
                            >
                            > > Angielski tez cienki.....To znaczy zero. Ale mimo wszystko dzieki. Okazuj
                            > e
                            > sie,
                            > >
                            > > ze nie wszyscy niewyksztalceni glosowali na PiS. Bede spal spokojnie.
                            >
                            >
                            > Nie rozumiem cię Orelko. Twój Wódz został Człowiekiem Roku według najbardziej
                            > obiektywnego polskiego tygodnika:))) Powinnaś byc szczęśliwa a nie jakaś
                            > taka..... przygaszona:D:D

Tak jak poprzednio pisalem: do jutra podstawy gramatyki, za angielski sie nie
                            bierz, nie ma sensu, honej(hi, hi, hi).
                  • carlitos35 Re: A dlaczego nikt nie wspomina Marianny 06.12.05, 21:35
                    że ja się "wetnę " ?-
                    • sclavus Re: A dlaczego nikt nie wspomina Marianny 06.12.05, 21:41
                      od: wciąć... mogłoby eventualnie być: ja się wkroję, ale "wetnę się" brzmi
                      ładniej, bardziej optymistycznie...
                      pozdro..
                      • carlitos35 Re: A dlaczego nikt nie wspomina Marianny 06.12.05, 21:44
                        I ja pozdro...-
                        Zupełnie nie nadążam za tempem i elokwencją dzisiejszych dyskutantów.-

sclavus napisał:

> od: wciąć... mogłoby eventualnie być: ja się wkroję, ale "wetnę się" brzmi
                        > ładniej, bardziej optymistycznie...
                        > pozdro..
                        • sclavus Re: A dlaczego nikt nie wspomina Marianny 06.12.05, 21:51
                          ech... chciałeś wiedziec dlaczego bio.mum się wciął... i ja tak po
                          znajomości....
                          a do swojej skrzynki @gazeta.pl zaglądasz??
                          • taziuta Silesiusza zabanowali! Czy można temu zaradzić? 06.12.05, 21:54
                            Zajrzyj na MŚ!

sclavus napisał:

> ech... chciałeś wiedziec dlaczego bio.mum się wciął... i ja tak po
                            > znajomości....
                            > a do swojej skrzynki @gazeta.pl zaglądasz??
                          • carlitos35 Re: WŁAŚNIE ! 06.12.05, 21:55
                            cO TO znaczy do skrzynki ? . Prosze mnie
                            poprowadzić technicznie !
                            Serio !

sclavus napisał:

> ech... chciałeś wiedziec dlaczego bio.mum się wciął... i ja tak po
                            > znajomości....
                            > a do swojej skrzynki @gazeta.pl zaglądasz??
                            • taziuta Re: WŁAŚNIE ! 06.12.05, 22:00
                              Dowiesz się, pewnego dnia. Teraz ratuj Silesiusza. Patrz najnowszy mój
                              post/apel do admina :-)

carlitos35 napisał:

> cO TO znaczy do skrzynki ? . Prosze mnie
                              > poprowadzić technicznie !
                              > Serio !
                              >
                              > sclavus napisał:
                              >
                              > > ech... chciałeś wiedziec dlaczego bio.mum się wciął... i ja tak po
                              > > znajomości....
                              > > a do swojej skrzynki @gazeta.pl zaglądasz??
    • domk1 A CO Z DEKOMUNIZACJĄ NACZELNEGO "WPROST"? 06.12.05, 19:05
      Czyżby Jarosław Kaczyński przyjmując ten tytuł od pana Króla (byłego sekretarza
      KC PZPR) wyznawał RELATYWIZM MORALNY?
      • pamin1 Re: A CO Z DEKOMUNIZACJĄ NACZELNEGO "WPROST"? 06.12.05, 19:11
        domk1 napisał:

> Czyżby Jarosław Kaczyński przyjmując ten tytuł od pana Króla (byłego
        sekretarza
        >
        > KC PZPR) wyznawał RELATYWIZM MORALNY?

Naczlny Wprost chodzi na pewno co tydzien do komunii wiec problem dekomunizacji
        nie istnieje.
        • enkibilal Re: A CO Z DEKOMUNIZACJĄ NACZELNEGO "WPROST"? 06.12.05, 19:12
          jak dobrze być neofitą...
          • pamin1 Re: A CO Z DEKOMUNIZACJĄ NACZELNEGO "WPROST"? 06.12.05, 19:13
            enkibilal napisał:

> jak dobrze być neofitą...

Mowiac wprost, duzo tego nad Wisla.
    • mlodygniewny1 "Wprost" to organ sekretarza KC PZPR Marka Króla 06.12.05, 19:14
      Marek Król=jeden z ostatnich sekretarzy KC PZPR,uwłaszczył się na PRLowskim
      tytule "Wprost"=przejął tytuł na swoją własność,podobnie zresztą jak Jerzy
      Baczyński(ten sam żonaty rzymskikatolik,co na boku zrobił dziecko znanej
      dziennikarce TVP2),który przejął na własność PRLowski tygodnik "Polityka".
      Nagroda od organu prasowego towarzysza Marka Króla jest bardzo prestiżowa w
      obecnej RP.Gratuluję towarzyszowi Królowi sprytu w przejęciu PRLowskiego"Wprost"
      -ale prawo,które mu w tym pomogło uchwalali min.kolesie od stolika brydżowego.
      Nie gratuluję Jarosławowi Kaczyńskiemu,bo to przecież prawy polityk RP,chcący
      budować nową IV RP,któremu tylko niechcący przytrafił się skazany za łapówy
      koleś z partii PC organizujący dla tej partii kasę/Telegraf...Każdy,który dostał
      ów "order" towarzysza Króla,kończył,kończy,lub będzie kończył...b.żle...
      Jarek nie daj się,ty masz jeszcze szanse ze świecznika nie pójść na dno...NIE
      przyjmuj łapy od towarzysza Króla...
    • silesius.monachijski veritas est adaequatio rei et intellectus 06.12.05, 19:14
      W takim znaczeniu trudno byloby o inny, bardziej trafiony wybor
      • mlodygniewny1 veritas odium parit 06.12.05, 19:22
        • silesius.monachijski Re: veritas odium parit 06.12.05, 19:59
          kwestia dobrego smaku i gustu
    • gg1968 Buzek, Miller to teraz Kaczyński 06.12.05, 19:35
      skończy tak jak poprzednicy. A swoją drogą to ten Wprost nieźle w dupę włazi
      • sclavus Re: Buzek, Miller to teraz Kaczyński 06.12.05, 21:25
        gg1968 napisał:

> skończy tak jak poprzednicy. A swoją drogą to ten Wprost nieźle w dupę włazi

ma to po życiu Warszawy... i po królu...
    • princealbert właśnie dlatego czytam POLITYKĘ 06.12.05, 19:36
      klakierzy z Wprost to wazeliniarze kato-prawicy. to oczywiste
      • pamin1 Re: właśnie dlatego czytam POLITYKĘ 06.12.05, 19:38
        princealbert napisała:

> klakierzy z Wprost to wazeliniarze kato-prawicy. to oczywiste

I pewnie drogi rezydencie Monaco, jestescie tacy kulturalni. Inaczej.
        • princealbert Re: właśnie dlatego czytam POLITYKĘ 06.12.05, 19:44
          hm?

nie sądzę żeby kultura miała coś do tego.

Wprost jest ewidentnie na prawo i nawet nie sili się na obiektywizm. A Polityka
          jest fachowa i poziom analizy bieżących wydarzeń jest nieporównywalnie wyższy.
          • pamin1 Re: właśnie dlatego czytam POLITYKĘ 06.12.05, 19:47
            princealbert napisała:

> hm?
            >
            > nie sądzę żeby kultura miała coś do tego.
            >
            > Wprost jest ewidentnie na prawo i nawet nie sili się na obiektywizm. A
            Polityka
            >
            > jest fachowa i poziom analizy bieżących wydarzeń jest nieporównywalnie wyższy.

Kultura Wprost rzeczywiscie nie ma nic do tego...
    • an9991 nie ma sie czy chwalic... 06.12.05, 19:37
      wprost to ścisła czołowka polskich szmatlawcow, gazetka lubująca sie w
      oczernianiu ludzi. a do tego na wyjątkowo niskim poziomie intelektualnym.
      • garbusmoneta Re: nie ma sie czy chwalic... 06.12.05, 19:43
        a Gabryel Piotr, zbolszewizowany zyd, to co? pikus?
    • jur.jam Re: B. sekretarz KC PZPR nagradza komuchożerce 06.12.05, 19:43
      Ale jaja ........jak ten Król /Rycerz/ może robić takie cyrki .
    • sclavus człowiek roku... 06.12.05, 19:49
      a nie Kurski przypadkiem.... ten to ponazmieniał biegi wypadków...
      • mlodygniewny1 Re: człowiek roku... 06.12.05, 20:21
        Kurski zrobił co zrobił...ale okazał się skuteczny...a faktem pozostaje,że
        historyk Tusk jako "człowiek z zasadami" winien przy pisaniu książki o swoich
        przodkach wpaść na jeden dzień do archiwów(podstawowe żródło historyka) w
        Berlinie i podać na stronach owej książki,że dziadek był w Wehrmachcie...
        z akt tych nie wynika,że został wcielony siłą,ani,że sam się zgłosił...Wolę
        jednak lesniczówke Kurskiego...
        • taziuta Wiesz co to uwłaszczanie się nomenklatury? :-) 06.12.05, 20:42
          Wolisz leśniczówkę Kurskiego, bo nie rozumiesz co to uwłaszczanie nomenklatury!
          Chyba, że nie podoba ci sie to zjawisko tylko wówczas gdy uwłaszczają się
          komuchy. A jak kradną nasi, to ok. Może i mi, ich wiernemu wyznawcy coś skapnie?

mlodygniewny1 napisał:

> Kurski zrobił co zrobił...ale okazał się skuteczny...a faktem pozostaje,że
          > historyk Tusk jako "człowiek z zasadami" winien przy pisaniu książki o swoich
          > przodkach wpaść na jeden dzień do archiwów(podstawowe żródło historyka) w
          > Berlinie i podać na stronach owej książki,że dziadek był w Wehrmachcie...
          > z akt tych nie wynika,że został wcielony siłą,ani,że sam się zgłosił...Wolę
          > jednak lesniczówke Kurskiego...
          • kosa44 Re: Wiesz co to uwłaszczanie się nomenklatury? :- 06.12.05, 21:07
            Krzyk rozpaczy..............ale przekręt...nie to co Orlen,,,,,,,ile to tysięcy....
            kupił ruderę ..a nie zbankrutowany Orlen,,kryminalista
            • taziuta Re: Relatywizm moralny kosy? :-) 06.12.05, 21:21
              Małe przestępstwo jest ok? To takie polskie, to takie nasze? :-)

kosa44 napisał:

> Krzyk rozpaczy..............ale przekręt...nie to co Orlen,,,,,,,ile to
              tysięcy
              > ....
              > kupił ruderę ..a nie zbankrutowany Orlen,,kryminalista
            • sclavus Re: Wiesz co to uwłaszczanie się nomenklatury? :- 06.12.05, 21:31
              kurcze... Znowu kamień!! ... Nieźle wyszczerbiona już musisz być, kosa...
              szczerbata...
    • szymon.niemiec Re: Jarosław Kaczyński Człowiekiem Roku wg ''Wpro 06.12.05, 19:50
      Ehhh gdyby ten człowiek powiedział prawdę o sobie... jakże byśmy się cieszyli...
      • kosa44 Re: Jarosław Kaczyński Człowiekiem Roku wg ''Wpro 06.12.05, 20:22
        Marzenia pana Szymona Niemca....bardzo wysublimowane...i takie arystokratyczne..
        a nie tam jak zwykły cham...
    • stachu44 Zawsze maja jakiegos trupa w szafie - WPROST jest 06.12.05, 19:54
      rewelacyjne.
      • zhk Re: Zawsze maja jakiegos trupa w szafie - WPROST 06.12.05, 20:51
        Owszem. Rewelacyjnie się do dupy nadaje. Jak ktośma sraczkę od razu widać na
        obrazkach.
    • zenek2011 Dupowlaz Krol nagradza..... 06.12.05, 20:19
      A potem, jak zleci nagrodzony ze swiecznika, to w swym tygodniku opluje hehehehee
    • aferal.z.po Re: Jarosław Kaczyński Człowiekiem Roku wg ''Wpro 06.12.05, 20:26
      wg mnie największy sukces w tym roku odniósł niestety ojciec Rydzyk
      • etc_etc Re: Jarosław Kaczyński Człowiekiem Roku wg ''Wpro 06.12.05, 20:40
        I tu sie zgadzam z toba calkowicie. Biedni oglupieni ludzie czekaja na cud.
        • zhk Re: Jarosław Kaczyński Człowiekiem Roku wg ''Wpro 06.12.05, 20:44
          A ja się nie zgadzam. To kaczor go wkorzystał jak barana do swoich celów. I to
          mu się chwali. Załatwił go na cacy.
          • aferal.z.po Re: Jarosław Kaczyński Człowiekiem Roku wg ''Wpro 06.12.05, 21:04
            jeśli się Rydzol kapnie to jest już poPiSie..przeprosi Romana zjednoczy go z
            Lepperem i PSLem i dopiero bedziemy mieli pasztet
      • sclavus Re: Jarosław Kaczyński Człowiekiem Roku wg ''Wpro 06.12.05, 21:43
        aferal.z.po napisał:

> wg mnie największy sukces w tym roku odniósł niestety ojciec Rydzyk

Przecież jednak nie może być "człowiekiem" roku... to ksiądz...
    • carlitos35 Re: POPROSTU - ZAWRÓT GŁOWY !!! 06.12.05, 20:31
      • taziuta Re: POPROSTU - ZAWRÓT GŁOWY !!! 06.12.05, 20:45
        "Po Prostu", to był Urban. Wprost, to Sekretarz KC PZPR Marek Król, nasz
        ukochany kołtun zawierucha - zawsze zgodnie z aktualnym kierunkiem wiatru :-)
        • zhk Re: POPROSTU - ZAWRÓT GŁOWY !!! 06.12.05, 20:47
          Wyjątkowo wredny typ. No i co za tym idzie te pisemko do dupy się nadaje.
        • carlitos35 Re: POPROSTU - ZAWRÓT GŁOWY !!! 06.12.05, 21:01
          To Urban (Po Prostu) taki stary jak mądry ?-
          :-)

taziuta napisał:

> "Po Prostu", to był Urban. Wprost, to Sekretarz KC PZPR Marek Król, nasz
          > ukochany kołtun zawierucha - zawsze zgodnie z aktualnym kierunkiem wiatru :-)
          • taziuta Re: Nio! Urban, to nasz niedościgły wzorzec! :-) 06.12.05, 21:02
            carlitos35 napisał:
            Re: POPROSTU - ZAWRÓT GŁOWY !!!
            > To Urban (Po Prostu) taki stary jak mądry ? :-)
            >
        • sclavus Re: POPROSTU - ZAWRÓT GŁOWY !!! 06.12.05, 21:44
          "bywalec" jesteś...
          • carlitos35 Re: POPROSTU - ZAWRÓT GŁOWY !!! 06.12.05, 21:50
            "bywam" tutaj też !

sclavus napisał:

> "bywalec" jesteś...
            • sclavus Re: POPROSTU - ZAWRÓT GŁOWY !!! 06.12.05, 21:53
              Po prostu - Urban; Urban=bywalec... nie wiedziałeś??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka