kot9999 Niech nam zyja 100 lat i jeszcze dluzej 22.12.05, 00:49 Sa wspaniala para i bardzo sie kochaja. Przesylam im gratulacje w imieniu tolerancyjnych i cywilizowanych Polakow Odpowiedz Link Zgłoś
bambooko Re: Niech nam zyja 100 lat i jeszcze dluzej 22.12.05, 01:03 kot9999 napisał: > Sa wspaniala para i bardzo sie kochaja. Przesylam im gratulacje w imieniu toler > ancyjnych i cywilizowanych > Polakow no i zycz im tez duzo dzieci to tez w imieniu tolerujacych ubijanie kupy w nadzieji na potomstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
kot9999 Re: Niech nam zyja 100 lat i jeszcze dluzej 22.12.05, 01:05 moga zaadoptowac bezdomne dzieci i dac im edukacje, duzo szczescia i radosci Odpowiedz Link Zgłoś
jarek.gurtowski Re: Niech nam zyja 100 lat i jeszcze dluzej 22.12.05, 01:43 kot9999 napisał: > moga zaadoptowac bezdomne dzieci i dac im edukacje, duzo szczescia i radosci i przekazać dar pederastii Odpowiedz Link Zgłoś
jarek.gurtowski Re: Niech nam zyja 100 lat i jeszcze dluzej 22.12.05, 01:25 kot9999 napisał: > Sa wspaniala para i bardzo sie kochaja. Przesylam im gratulacje w imieniu toler > ancyjnych i cywilizowanych > Polakow Życzenia to możesz im składać tylko w imieniu naszych krajowych pederastów. Tego określenia pisanego dużą literą z "P" na początku nie uzywaj lepiej w sąsiedztwie wzmianki o zboczeńcach. Odpowiedz Link Zgłoś
turtleheart Re: Ślub Eltona Johna - zdjęcia 22.12.05, 00:58 Serdeczne gratulacje dla Eltona i Davida :D mam nadzieje,ze nadal beda ze soba szczesliwi. Odpowiedz Link Zgłoś
gniewko_syn_ryba Re: Ślub Eltona Johna - zdjęcia 22.12.05, 23:07 "...oraz, że cię nie opuszczę aż do rozwodu"... ;))) Ciekawe, czy ten będzie tak huczny jak "ślub", czy cichaczem... ? Odpowiedz Link Zgłoś
bambooko A DLACZEGO WYSZEDL ZA MAZ A NIE OZENIL SIE? 22.12.05, 00:59 To ON jest ONA? Same pedzie pokrecily wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
kot9999 Re: A DLACZEGO WYSZEDL ZA MAZ A NIE OZENIL SIE? 22.12.05, 01:07 Oni sie po prostu pobrali Odpowiedz Link Zgłoś
jarek.gurtowski Re: A DLACZEGO WYSZEDL ZA MAZ A NIE OZENIL SIE? 22.12.05, 01:32 kot9999 napisał: > Oni sie po prostu pobrali Tak, posrali sie chyba. Małżeństwo to związek kobiety i mężczyzny. Facet plus facet, normalnie to kumple, przyjaciele, koledzy. Ale kumpel kumplowi nie wsadza członka w odbyt lub do ust. Conajwyżej do knajpy pójdą na wódkę albo na dziewczyny. To jest zdrowe i naturalne. I co, może jeszcze powiesz, że jakiś faszysta ze mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
noida Re: A DLACZEGO WYSZEDL ZA MAZ A NIE OZENIL SIE? 22.12.05, 10:54 Hahahaha, bo padnę. Od kiedy pójście na wódkę jest zdrowe i naturalne?? Już pomijając nawet zdrowotne walory picia wódki- czy w świecie zwierząt dwóch samców chadza na wódkę i na dziewczyny? Otóż nie. A homoseksualizm jest, i owszem, praktykowany zarówno wśród ptaków, jak i wielu małp, od których ponoć pochodzimy. Nie jesteś faszystą, za to bzdury gadasz. No z tą wódką to pojechałeś... Zdrowe i naturalne chodzenie na wódkę. Normalnie muszę to sobie zapisać :-D Odpowiedz Link Zgłoś
bambooko DLACZEGO PANNA MLODA NIE JEST NA BIALO I W SUKNI? 22.12.05, 01:08 jakas nowa moda czy co? A moze ktorys juz w ciazy? Odpowiedz Link Zgłoś
gniewko_syn_ryba Re: Jestes wulgarna i zdziczala osoba 22.12.05, 23:09 Moher uwiera ?... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
bambooko Nigdy nie lubilem spiewu tego pseudo muzyka 22.12.05, 01:09 sam lepiej spiewam hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
gniewko_syn_ryba Re: Nigdy nie lubilem spiewu tego pseudo muzyka 22.12.05, 23:11 Tak, to takie rozwolnione popłuczyny po Wladziu Liberace !!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jarek.gurtowski [...] 22.12.05, 01:10 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: o KU..! 22.12.05, 01:18 Wcale mnie nie przeszkadza, ze panowie, czy panie sie kochaja! Kazdemu wolno kochac, kazdego wg gustu, czy osobistych upodoban! I maja w tym 100% /procent/ racji. Ale jesli przy okazji usiluje sie robic EKSPERYMENTY z RODZINA, to sa to po prostu KU..IE eksperymenty. Cos tak na ksztalt eksperymentu komunizmu czy tez faszyzmu! To tyle, co mam do powiedzenia w tej sprawie! Odpowiedz Link Zgłoś
ochniunia Re: o KU..! 22.12.05, 05:07 a ktos ci kaze sie zachwycac?po co w ogole tu wchodzilas? Odpowiedz Link Zgłoś
miszkad [...] 22.12.05, 01:31 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kapitalizmkaputt Re: Ślub Eltona Johna - zdjęcia 22.12.05, 02:30 czy juz ujawniono ktory z tych dwoch zboczencow to panienka, a ktory superman co wsadza pod ogon Odpowiedz Link Zgłoś
sauternes Re: Ślub Eltona Johna - zdjęcia 22.12.05, 04:14 no nie wiem,ale mnie to rozsmieszylo kiedy ich tak widze razem. Autentyczny,szczery smiech:-)))) No i moze o to chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
werter-6 a szczekajcie sobie wy tu w Polsce 22.12.05, 05:43 Nikt was na swiecie nie slucha!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bambooko Elton wyglada jak swinia zarodowa 22.12.05, 07:17 w otoczeniu bezplodnych swin Odpowiedz Link Zgłoś
gniewko_syn_ryba Re: a szczekajcie sobie wy tu w Polsce 22.12.05, 23:14 Ty się lepiej zajmij formowaniem nowego SA w swojej przybranej ojczyźnie, ubergejmenschu... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek2784 Re: Ślub Potwora - z Unii Eurpejskiej 22.12.05, 06:05 To kompromitacja godna Blair'a . Wart Pac pałaca. Trzeba uciekać z tej degrengolady unijnej. Odpowiedz Link Zgłoś
123zly [...] 22.12.05, 07:12 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
downunderguy Re: polinezyjczycy macie najwiecej pedziow na 1000 22.12.05, 09:08 ludzi w eu-ciagle w klozecie-ciagle w zaklamaniu-koscielne sukienniki w 100% cioty-w melbourne trzy z nich zostaly niedawno publicznie wyklete przez imc zaluski-za komuny bylo cicho-a laznie miejskie z saunami to byly gejowskie burdele-na krakowskm przedmiesciu w w-wie nawet znane sportowe ciala byly do kupienia-i co tu duzo mowic o macho z polinezji-kazdy z was da dupy i pociagnie loda za $100-jaka jest wartoec bidoka z polinezji-300tys juz lize dupy angolom i sobie chwala-a reszta co-gorzej niz w zoo-upity ciec wybzykuje wszystko co sie rusza w rodzinie i jest git Odpowiedz Link Zgłoś
betasz Re: Ślub Eltona Johna - zdjęcia 22.12.05, 09:39 Elton John wyszedł za mąż. A może się ożenił?!!!! Kto jest kim w tym związku?... Odpowiedz Link Zgłoś
jwacek Re: Ślub Eltona Johna - zdjęcia 22.12.05, 10:18 Wreszcie wszystko jest normalne. Gratuluję , i duzo dobrego na nowej drodze zycia. Teraz Ty Polsko zacznij normalnieć!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
noida Re: Ślub Eltona Johna - zdjęcia 22.12.05, 11:05 Oj, ja nie wiem, co wy się tak popieracie tą normalnością. Nie ma czegoś takiego jak "normalne"- istnieje tylko "przyjęte". Prawo naturalne NIE ISTNIEJE. Wszelkie prawa wymyślił człowiek. Jakiekolwiek prawa brane "z natury" nie są uniwersalne, bo ile gatunków, tyle różnorodnych praw. Wśród wielu gatunków zwierząt homoseksualizm się zdarza, tak samo, jak wśród ludzi. U nas długo jeszcze homoseksualizm nie będzie "przyjęty" ze względu na wpływy Kościoła. Ale nie wiem, czy któryś z szanownych przedmówców wziął pod uwagę, że NIE KAŻDY w tym kraju musi być katolikiem. Zapewne to oznacza, że nie jest również Polakiem, tak? No cóż, szkoda. Mnie na przykład mało obchodzą przykłady z Biblii, jak równiesz mam w nosie, czy Bóg stworzył Adama i Ewę czy Adama i Stefana, bo nie wierzę, że stworzył cokolwiek. A w ogóle to bardzo jest ciekawe, że najbardziej was interesuje, kto kogo posuwa w tym związku? Czy to tak byłoby fajnie, jakby się wszyscy sąsiedzi zastanawiali, czy posuwacie swoje żony w tyłki, czy one może robią wam laski? Swoją drogą posunąć żonę w tyłek to jest fajnie, bo to naturalne, ale kolegę? Gdzie? Sodoma i Gomora! Myślałby kto. Jak babka robi loda to jest naturalne i zdrowe. Jak facet- perwersyjne i niedobre. Chyba coś się komuś pomyliło. Odpowiedz Link Zgłoś
2560a Re: Ślub Eltona Johna - zdjęcia 22.12.05, 18:35 Autor: noida Data: 22.12.05, 11:05 Oj, ja nie wiem, co wy się tak popieracie tą normalnością. Nie ma czegoś takiego jak "normalne"- istnieje tylko "przyjęte". Prawo naturalne NIE ISTNIEJE. Wszelkie prawa wymyślił człowiek. I to prawda ze czlowiek wymyslil ...ale by stworzyc pewien lad inaczej by po nas na Ziemi nie bylo sladu.Niestety jest COS NATURALNEGO w NAS a miedzy innymi podzial na osobnikow 2 i tylku dwoch plci. Chlop i baba tak zostali stworzeni przez Boga lub droga ewolucji, jak kto woli, ze do siebie pasuja i w wyniku tego pasowania ludzie przetrwali na Ziemi do dzisial.Pozostale konfiguracje seksualne nie sa naturalne ale moga sobie istniec na marginesie spoleczenstw jezeli to zainteresowanym sprawia przyjemnosc.Milosc francuska /nie mylic z miloscia do francuzek/ nie jest naturalna ale , jak kto lubi , moze ja uprawiac.Ktos lubi sie onanizowac, prosze bardzo, to jego ch.../pi...i jego/jej przyjemnosc. Wyobraz sobie, ze jutro oglosimy ze jest totalna swoboda,zadnych normalnosci,zadnych ograniczen,zadnych przykazan,... Widzisz taki swiat? Ja nie. Przez wieki 10 prostych przykazan regulowalo zacie i im bardziej je naruszamy tym wiecej problemow mamy do rozwiazania. Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: Ślub Eltona Johna - zdjęcia 22.12.05, 18:54 2560a napisał: Chlop i baba tak zostali > stworzeni przez Boga lub droga ewolucji, jak kto woli, ze do siebie pasuja i w > wyniku tego pasowania ludzie przetrwali na Ziemi do dzisial.Pozostale > konfiguracje seksualne nie sa naturalne ale moga sobie istniec na marginesie > spoleczenstw jezeli to zainteresowanym sprawia przyjemnosc.Milosc > francuska /nie mylic z miloscia do francuzek/ nie jest naturalna ale , jak kto > lubi , moze ja uprawiac.Ktos lubi sie onanizowac, prosze bardzo, to jego > ch.../pi...i jego/jej przyjemnosc. > Wyobraz sobie, ze jutro oglosimy ze jest totalna swoboda,zadnych > normalnosci,zadnych ograniczen,zadnych przykazan,... Widzisz taki swiat? Ja nie Przez wieki 10 prostych przykazan regulowalo zacie i im bardziej je naruszamy > tym wiecej problemow mamy do rozwiazania. jak to fajnie ,ze dwie trzecie ludzkosci na nie stosuje sie do prawd katolikow . Japonczycy nie slaszeli o 10 -ciu przykazaniach ,dlatego nigdy nie bedziemy druga Japonia tylko krajem buraczanym na zadupiu planety Ziemi. Odpowiedz Link Zgłoś
noida Re: Ślub Eltona Johna - zdjęcia 23.12.05, 10:24 Wiesz co, chyba nie bardzo wiesz, co chcesz powiedzieć. Sam przyznajesz, że jak ktoś chce się onanizować, to może. Dobrze wiadomo, że w przyrodzie, a więc w tej naturze, na którą tak bardzo chcesz się powoływać, istnieje homoseksualizm. Nie tylko wśród ludzi, ale i wśród zwierząt (nawiasem mówiąc, onanizm też u nich istnieje- wiedziałeś o tym?) a potem nagle mi mówisz, że wyobraźmy sobie świat beż żadnych norm. A co to ma jedno do drugiego? Kto mówi o świecie bez norm? Jedno z drugim nie ma nic wspólnego. Homoseksualiści są, byli i będą i trzeba się z tym pogodzić. A nie głosić hasła eksterminacji, jak niektórzy tutaj, bo akurat zbiorowe morderstwa w przyrodzie nie występują. Odpowiedz Link Zgłoś
gniewko_syn_ryba Re: Ślub Eltona Johna - zdjęcia 22.12.05, 23:23 noida napisała: > Swoją drogą posunąć żonę w tyłek to jest fajnie, bo to naturalne, ale kolegę? No chyba jest różnica pomiędzy mięciutką, gładziutką i okrąglutką damską pupą, a twardym włochatym męskim dupskiem ???... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
noida Re: Ślub Eltona Johna - zdjęcia 23.12.05, 10:13 No właśnie, jest zasadnicza różnica pomiędzy miękkimi damskimi ustami a twardą męską szczęką, i czemu my, biedne kobiety, jesteśmy skazane na wasze włochate męskie dupska?? Odpowiedz Link Zgłoś
gniewko_syn_ryba Re: Ślub Eltona Johna - zdjęcia 23.12.05, 11:45 No nie wiem... w każdym razie moja żona woli moją twardą męską szczeciniastą szczękę i moje twarde włochate dupsko (nie wspominając o czymś innym męskim i twardym... ;))) ) od damskich miękkich usteczek i pupć... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
gniewko_syn_ryba Re: Ślub Eltona Johna - zdjęcia 22.12.05, 23:19 jwacek napisał: > Wreszcie wszystko jest normalne. Tak jest - trzeba koniecznie zakazać NIENORMALNYCH związków heteroseksualnych !!! Odpowiedz Link Zgłoś
aferal.z.po Re: Ślub Eltona Johna - zdjęcia 22.12.05, 11:03 mamm nadzieje ze za 7, 8 lat będzie tak samo u nas Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: Ślub Eltona Johna - zdjęcia 22.12.05, 18:57 ;) optymisto ,gdzei ty zyjesz tak bedzie za lat ..... 20 my zawsze bedziemy na koncu ,taka mentalnosc od urodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: NO TO TERAZ KOLES PRZEGWINTUJE MU DOOPE NA M4 22.12.05, 18:58 Slusarz sie odezwal , ale nie wymagajmy za wiele ,badzmy tolerancyjni Odpowiedz Link Zgłoś
noida Re: KTORY Z NICH JEST DOOPODAJCA,A KTORY DOOPOBIO 23.12.05, 10:12 A co Ty taki ciekawy? Chcesz się podłączyć, czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
antykretyn Re: KTORY Z NICH JEST DOOPODAJCA,A KTORY DOOPOBIO 23.12.05, 14:12 noida napisała: > A co Ty taki ciekawy? Chcesz się podłączyć, czy co? Podlaczac sie nie mam zamiary bo mnie biora dziewczyny. Ale nigdy nie pojalem jak oni to robia i jaki jest podzial rol.Kto komu wpycha?? Bo u mnie to albo "tata na mame" ,albo "na jezdzca",zeby i dziewczyna miala przyjemnnosc. Natomiast poszukuje im trzeciego do koleczka bo jak sa we dwoch to ten z tylu wpycha temu z przodu ,a temu na przdzie fajfus furczy nadaremnie ,to moglby wepchnac trzeciemu z przodu a ten trzeci zamknalby koleczko wpychajac temu na koncu. A potem to juz tylko moga zabawic sie w "Jedzie pociag z daleka ,na nikogo nie czeka ,konduktorze laskawy zawiez nas do Warszawy itd ,itd Odpowiedz Link Zgłoś
usenetposts Re: KTORY Z NICH JEST DOOPODAJCA,A KTORY DOOPOBIO 23.12.05, 23:32 Spot the rent boy. I'm ashamed to say he's got the same name as me! Odpowiedz Link Zgłoś
cahir8 Re: Pedalskie media reklamują zboczeńców 26.12.05, 13:41 >Pedalskie media reklamują zboczeńców A w jakich gazetach lub czasopismach, bo mi to jakoś umknęło?? Odpowiedz Link Zgłoś
pokon Re: Pedalskie media reklamują zboczeńców 26.12.05, 17:55 niemal w kazdych...już sama informacja o tym pedalstwie jest reklamą tego stylu życia i propagowaniem zboczeństwa...Takie zdarzenia powinno sie ignorować i tyle... Rozpowszechnianych w mediach wiadomości na ten temat tylko poszerza skale zjawiska...zamiast ograniczać to co jest nienaturalne i co tu ukrywać - obrzydliwe... Odpowiedz Link Zgłoś