me-e GDZIE SIE PODZIAL A WASZA...TOLERANCJA 23.12.05, 23:53 ...OSZOLOMY...dlaczego zucacie kamieniemi...wiecej milosci i poszanowania blizniego a zwlaszcza prezydenta polski...ziejace nienawiscia kundelki...to dopiero pierwszy dzien prezydenta...a lewactwo na ...gazecie...juz go ukamieniowalo...niezle was zaklonowno ...klony...ale bez obawy...polska jeszcze was wyciagnie za uszy...chamy...wyspianski ciagle wieczny...-))) Odpowiedz Link Zgłoś
miszkad Re: GDZIE SIE PODZIAL A WASZA...TOLERANCJA 23.12.05, 23:57 me-e napisał: > ...OSZOLOMY...dlaczego zucacie kamieniemi...wiecej milosci i poszanowania > blizniego a zwlaszcza prezydenta polski...ziejace nienawiscia kundelki...to > dopiero pierwszy dzien prezydenta...a lewactwo na ...gazecie...juz go > ukamieniowalo...niezle was zaklonowno ...klony...ale bez obawy...polska jeszcze > > was wyciagnie za uszy...chamy...wyspianski ciagle wieczny...-))) Nie nazywaj oszołamami tych, którzy nie są godni tego miana. Oszołom, to brzmi dumnie! Odpowiedz Link Zgłoś
me-e SOND A...JEST ZABUJCZA..-))) 24.12.05, 00:05 ...w sam raz dla was lewactwo...wizjonerzy ...kto byl /bedzie...najlepszym...a za co wy tak kochacie magistra...za korupcje nawieksza w swiecie...bezrobocie...wybudowane mieszkania dla wszystkich mlodych...czy moze za balangi chorej golenii na wizji...czy raczej za przywileje dla bolszewikow...zawetowanie ustawy reprywatyzacyjnej za skutki , ktorej jeszcze z wlasnej kieszeni zaplacicie...-))) ...mee, sonda... ...ktore opony byly/beda najlepsze...-))) SONDAŻ Kto był/będzie najlepszym prezydentem po 1990 r.? 61% Aleksander Kwaśniewski (4559) 26% Lech Kaczyński (1953) 12% Lech Wałęsa (905) Liczba oddanych głosów: 7417 Odpowiedz Link Zgłoś
zygfryd.okrutny Jestem doglebnie rozczarowany 24.12.05, 00:22 tym panem medialnie i terscia oredzia. Przeciez mialo byc przelomowe, a sluchajc go tylko w kolko tem mynek buddyjski, socjalistycznej nomenklatury: ucziwosc, solidarnosc, sprawiedliwosc. Tak jakby znalazl swiatowa formule na wprowadzenie pojecia tych slow w panstwie. Kacznski uswiadomil Polakom, ze dotychczas 16 lat zylismy w bagnie, a on nas teraz uszczesliwi tanim i dobrym Panstwem. Trudno oprzec sie wrazeniu, ze za cala ta retoryka stoi doktryna tego socjalisty Pilsudskiego, ktory w koncu zostal dyktatorem, osadzajacym ludzi w obozach koncentracyjnych, ktore jako pierwsze w Europie powstaly na ziemi polskiej. Ta dobroc i poswiecenie, to zaslona dymna tego pana, ktory okazal sie w Warszawie bardzo miernym gospodarzem, a wiec trudno mu wierzyc , chocby w jedno zdanie. Narodowo-socjalistczy akcent ordedzie to niewatpliwie przywiazanie do tradycji / wielkomocarstwoej/ , butne tony w stosunku do Niemiec i Rosji. Nie zapomnial tez o Ukrainie i Litwie. Kto zna historie i depresyjne zachoewania Pisludskiego, ten znajdzie natychmiast rownoleglosc tych symulowanych programow SANACJI z roku 1933. Jaka Polska , tacy i przywodcy, krlo Macius I, objal walsnie tron, z krzyku, bedzie kupa smiechu, chociaz w swojej zlosliwosci i nieufnosci, wyrzadzi jeszcze wielu ludziom krzywde. W inmie Polski i innych bzdetow, z podrcznika wodza Pilsudskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
miszkad Re: Jestem doglebnie rozczarowany 24.12.05, 00:51 zygfryd.okrutny napisał: > tym panem medialnie i terscia oredzia. Przeciez mialo byc przelomowe, a sluchaj > c go tylko w kolko tem mynek buddyjski, socjalistycznej nomenklatury: ucziwosc, > solidarnosc, sprawiedliwosc. Tak jakby znalazl swiatowa formule na wprowadzeni > e pojecia tych slow w panstwie. Kacznski uswiadomil Polakom, ze dotychczas 16 l > at zylismy w bagnie, a on nas teraz uszczesliwi tanim i dobrym Panstwem. > > Trudno oprzec sie wrazeniu, ze za cala ta retoryka stoi doktryna tego socjalist > y Pilsudskiego, ktory w koncu zostal dyktatorem, osadzajacym ludzi w obozach ko > ncentracyjnych, ktore jako pierwsze w Europie powstaly na ziemi polskiej. ???????????????????SOCJALISTY????????????????????OBOZY KONCENTRACYJEN??????????? SOMTHONG POJEBAŁOS????????? UCZ SIĘ HISTORII CIECIU, A POTEM SIE WYPOWIADAJ. PIŁSUDSKI- SOCJALISTA? WIĘKSZEJ BZDURY DAWNO NIE SŁYSZAŁEM! Ta do > broc i poswiecenie, to zaslona dymna tego pana, ktory okazal sie w Warszawie ba > rdzo miernym gospodarzem, a wiec trudno mu wierzyc , chocby w jedno zdanie. > > Narodowo-socjalistczy akcent ordedzie to niewatpliwie przywiazanie do tradycji > / wielkomocarstwoej/ , butne tony w stosunku do Niemiec i Rosji. Nie zapomnial > tez o Ukrainie i Litwie. Kto zna historie i depresyjne zachoewania Pisludskiego > , ten znajdzie natychmiast rownoleglosc tych symulowanych programow SANACJI z r > oku 1933. > > Jaka Polska , tacy i przywodcy, krlo Macius I, objal walsnie tron, z krzyku, be > dzie kupa smiechu, chociaz w swojej zlosliwosci i nieufnosci, wyrzadzi jeszcze > wielu ludziom krzywde. W inmie Polski i innych bzdetow, z podrcznika wodza Pils > udskiego. W IMIĘ "POLSKI I INNYCH BZDETÓW" SAM JESTES BZDET! Kaczyński mówi Polska, mówi Sprawiedliwość, mówi uczciwośc i potwierdza te słowa swoją dziłalnoscią, nie skur..wieniem sie przez cały okres swojej działalnosci... powinieneś pouczyć sie troche o Piłsudskim, a potem piszczeć bzdury, intelektualisto za dychę...Wanda Wasilewska sni się po nocach, nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś
zygfryd.okrutny Re: Jestem doglebnie rozczarowany 24.12.05, 01:06 Pilsudski na poczatku swej kariery i pozniej tez byl lewakiem socjalistycznym, po przewrocie stal sie dyktatorem i faszysta, ktory z Hitlerem robil wspolne interesy. Odpowiedz Link Zgłoś
miszkad Re: Jestem doglebnie rozczarowany 24.12.05, 01:15 zygfryd.okrutnie.niedokształcony napisał: > Pilsudski na poczatku swej kariery i pozniej tez byl lewakiem socjalistycznym, > po przewrocie stal sie dyktatorem i faszysta, ktory z Hitlerem robil wspolne in > teresy. Piłsudski był faszystowskim lewakiem socjalistycznym który robił interesy z Hitlerem. Tak jak Stalin, co nie? Ucz się historii, ćwoku. Wysuń wnioski z Polską przed 1917 rokiem, potem przed zamachem majowym, po zamachu, i po śmierci Piłsudskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
zygfryd.okrutny Re: Jestem doglebnie rozczarowany 24.12.05, 01:19 oczywiscie, ze mozna postawic Pilsudskiego w jednym szeregu z Hitlerem i Stalinem, jezeli chodzi o jego imperialistyczna polityke Polski od morza do morza, przeciez napadl na ukraine, napadl nalitwe, napadl na czechoslowacje, zagarniajac zaolzie, razem z hitlerowskim zaborem. Ten Pilsudski to byl dobry gagatek. Odpowiedz Link Zgłoś
miszkad Re: Jestem doglebnie rozczarowany 24.12.05, 01:32 zygfryd.okrutny napisał: > oczywiscie, ze mozna postawic Pilsudskiego w jednym szeregu z Hitlerem i Stalin > em, jezeli chodzi o jego imperialistyczna polityke Polski od morza do morza, ???????????POJEBAŁO? pr > zeciez napadl na ukraine,??????????????? Współpraca z ukraincami, koncepcja federacji, tamte czasy... wszystko dal ciebie oczywiste jest? napadl nalitwe, Wilno nie było Polskie nieprawdaż napadl na czechoslowacje, zagarniajac Zaolzie Historia magistra vitae ... baranie. "W stosunkach polsko-czeskich ostatnich czasów są dwie daty, których ta sentencja dotyczy w sposób szczególny. Jest to przemilczana coraz bardziej z upływem lat, zarówno w Polsce jak i w Czechach data 23 stycznia 1919 oraz wypaczana pod względem faktów data 2 października 1938 – przy konsekwentnym uchylaniu się od opublikowania w Czechach dokumentów z nią związanych. Z tych powodów podajemy tu m.in. najpierw zwięzłą kwintesencję cytatów z części korespondencji Benesz – Mościcki z września 1938, następnie krótkie omówienie podstępnej napaści wojsk czeskich na Polskę zapoczątkowanej 23 stycznia 1919, a na zakończenie pełny tekst wykorzystanych dokumentów z omawianej korespondencji z r. 1938, których oryginały w języku francuskim zdeponowano w archiwum byłego Instytutu Historii Komunistycznej Partii Czechosłowacji (A.Ú.D.K.S.Č- T. „Polskie noty i pertraktacje”) w Pradze – vide też archiwum MSZ - w Warszawie. Jak to w rzeczywistości było w r. 1938 z tą rzekomą „polską okupacją Zaolzia”? Czy była ona konsekwencją ustaleń monachijskich, jak po II wojnie światowej utrzymywały czynniki oficjalne, karząc za to polskie organizacje na Zaolziu konfiskatą ich, do dziś, nie oddanego im mienia? W dniu 22.9.1938, a więc na cały tydzień przed „Monachium” – czyli dyktatem monachijskim Benesz pisał do Mościckiego: ... „Przedkładam ... w imieniu ... Państwa Czechosłowackiego ... propozycje ... wyrównania ... problemu polskiej ludności w Czechosłowacji. Pragnąłbym ułożyć tę sprawę na płaszczyźnie zasady rektyfikacji granic.” Mościcki w odpowiedzi do Benesza w dniu 27.9.1938 (a więc na dwa dni przed „Monachium”): ... „Również ja jestem zdania, że ... wysuwa się ... na pierwszy plan decyzja w sprawie kwestii terytorialnych, które w ciągu niemal 20 lat uniemożliwiały polepszenie atmosfery między naszymi krajami.” Czeski minister spraw zagranicznych Krofta do polskiego ambasadora Papée 30.9.1938 (w dzień po „Monachium”): „Zapoznałem się z treścią noty z 27 września, w której Wasza Ekscelencja proponuje ... zawarcie ... umowy, normującej ... sprawę terytorium, zamieszkałego przez ludność narodowości polskiej . .. Rząd Czechosłowacki chciałby podkreślić, że chodzi tu o akt dobrej woli wynikający z jego własnej inicjatywy i własnej decyzji....” „Zostałaby ... utworzona ... komisja polsko-czechosłowacka.. Komisja ta uformowałaby kwestię ... przesiedlenia .. ludności...” ...Zostałby ustalony termin, w którym powinno nastąpić przejęcie terenów.... przejęcie terenu mogłoby nastąpić najwcześniej 31 października, a najpóźniej 1 grudnia” (1938 r.!). Z uwagi na to, że są to cytaty z pism osób najbardziej miarodajnych w sprawie powrotu Zaolzia do Polski w r. 1938 oraz wychodząc z ewidentnego faktu, że ich zestawienie nie przeczy wymowie odnośnych dokumentów, należy stwierdzić: To strona czeska, na cały tydzień przed tzw. Monachium, jako pierwsza i z własnej inicjatywy zaproponowała Polsce przejęcie - a więc nie okupację! – Zaolzia. To ona wysunęła propozycje wysiedlenia ludności czeskiej z tego terenu, proponując jednak terminy, w których hitlerowskie Niemcy miałyby dosyć czasu, by przy okazji zajmowania Sudetów weszły na Zaolzie przed polskim wojskiem i zyskały kartę przetargową o Gdańsk i „korytarz”. Polskie ultimatum z końca września 1938 r. w wyniku którego Wojsko Polskie, tylko o 29 dni wcześniej, niż proponowali Czesi, weszło na Zaolzie 2 października 1938 bez jedynego wystrzału, bez przelania jednej kropli krwi, witane przez ludność łzami szczęścia i kwiatami, przedłużyło życie wielu Polakom zaolziańskim niemal o jeden rok, gdyż o tyle później weszli na Śląsk Cieszyński niemieccy gestapowcy! Opisane targi o terminy zwrotu Zaolzia odsłaniały powyżej wymienione intencje Benesza i stały się ostatecznie przejrzyste już od połowy II wojny światowej, po zerwaniu przez niego w Londynie polskiej inicjatywy konfederacji polsko-czeskiej. Świadczy o nich również i to, że w r.1945, w oparciu o tzw. dekrety Benesza władze czeskie, pod fałszywym zarzutem „partycypacji” w zdradzie monachijskiej stawianym Polakom na Zaolziu, bezprawnie skonfiskowały polskim organizacjom zaolziańskim ich mienie społeczne, celowo likwidując podstawy materialne bytu narodowego. Przyczyniło się to m.in. do radykalnego (czterokrotnego w okresie 1920 – 2000) zmniejszenia liczebności ludności polskiej na tym terenie. Należy tu podkreślić, że państwo czeskie po dzień dzisiejszy nie oddało polskiemu społeczeństwu zaolziańskiemu ani tego mienia, ani jego równowartości, choć jako państwo prawa, aspirujące do członkostwa w Unii Europejskiej dawno powinno było to uczynić. Przypomnieć tu trzeba zapewnienia pod adresem ludności polskiej ze strony czeskich urzędów, które się tam w r. 1920 instalowały: „Polacy, myśmy tu nie przybyli po to, aby was wynarodowić!”. Jak wynika z przytoczonych faktów to nie Polacy wbili Czechom nóż w plecy w r. 1938. To Czesi wbili go Polakom w r. 1919 poprzez napaść zbrojną na ich południowe rubieże w chwili antypolskiej agresji na Wschodzie ze strony bolszewickiej Rosji. W trakcie tej czeskiej napaści przelano krew, ginęli bezbronni polscy jeńcy, zakłuci bagnetami." > zaolzie, razem z hitlerowskim zaborem. Ten Pilsudski to byl dobry gagatek. UCZ SIĘ HISTORII ĆWOKU. Odpowiedz Link Zgłoś
zygfryd.okrutny Re: Jestem doglebnie rozczarowany 24.12.05, 01:38 lo jezu, ales sie nakopiowal, tylko wisz co? to co podajesz to jest jakas falszywka, gdzie indziej pisza co innego. Napisz cos od siebie,co ty z tego belkotu co kopiujesz zrozumiales, bolo tam wyraznie jest napisane, ze to faszyta europejski, ktory zagrazal pokojowi w Europie. Odpowiedz Link Zgłoś
miszkad Re: Jestem doglebnie rozczarowany 24.12.05, 01:47 zygfryd.okrutny napisał: > lo jezu, ales sie nakopiowal, tylko wisz co? to co podajesz to jest jakas falsz > ywka, gdzie indziej pisza co innego. Napisz cos od siebie,co ty z tego belkotu > co kopiujesz zrozumiales, bolo tam wyraznie jest napisane, ze to faszyta europe > jski, ktory zagrazal pokojowi w Europie. Przeczytaj najpierw ten "bełkot", pogadaj z Zaolziakmi, to zrozumiesz, że nic nie jest takie proste jak się wydaje... Gdzie indziej piszą co innego... Zdaje się, że wiesz tylko o tym, co "gdzie indziej" piszą... Reszta nie dociera, i nie ma znaczenia. Każdy kij ma dwa końce, zdaje się, że o tym nie wiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
phun Re: Jestem doglebnie rozczarowany 24.12.05, 01:47 Czesi maja sie uczyc demokracji od Polakow, dobre sobie zwlaszcza teraz kiedy wladze przejmuje katofaszysta kwaczor Odpowiedz Link Zgłoś
miszkad Re: Jestem doglebnie rozczarowany 24.12.05, 01:57 katofaszysta? coś się w móżdżku pojebałos? Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek2005 Za pierwszym miejscu wymienił bezpieczenstwo socja 24.12.05, 00:26 Za pierwszym miejscu wymienił bezpieczenstwo socjalne dla nierobów i darmozjadów Wiec o co Ci chodzi? Grubego nieroba z palacu, ktory oby nie wracal, przeciez tez uwzglednil.... Odpowiedz Link Zgłoś
me-e SPRAWIEDLIWOSC...SOLIDARNOSC...UD CIWOSC... 24.12.05, 00:27 ...szanujmy sie ...bo jezeli wy sie sami nie szanujecie...to kto was bedzie szanowal...-))) Odpowiedz Link Zgłoś
zygfryd.okrutny rownosc, wolnosc, braterstwo 24.12.05, 00:32 zawsze slychac te tony, gdy komunisci, albo faszyci ruszaja do boju....od wiekow, ale ile razy mozna dac sie nabrac na ten kit Odpowiedz Link Zgłoś
me-e SOLIDARNOSC... 24.12.05, 00:35 zygfryd.okrutny napisał: > zawsze slychac te tony, gdy komunisci, albo faszyci ruszaja do boju....od wieko > w, ale ile razy mozna dac sie nabrac na ten kit ...to typowo polski produkt ...made in poland...trzeba do tego dobrego dziela zniszczonego przez bolszewikow ...powrocic...-))) Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: SOLIDARNOSC... 24.12.05, 00:39 ...Prezydent Kaczyński powiedział, że "jednym z elementów budowy nowej rzeczywistości w Polsce" jest "umowa społeczna", o której mówił w orędziu inauguracyjnym. Poproszony o przybliżenie tej idei powtórzył, że jest to umowa w sprawie zasad dzielenia wspólnego dorobku - produktu narodowego. Odpowiedz Link Zgłoś
zygfryd.okrutny Re: SOLIDARNOSC... 24.12.05, 00:43 a co to za umowa spoleczna, bo ja o niej nic nie wiem, a co mnie interesuje to wlasnie ten podzial, jak, kto i co beda dzielic, czy rowno? kazdemu wg potrzeb, czy kazdemu wg.mozliwosci? Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: SOLIDARNOSC... 24.12.05, 00:48 zygfryd.okrutny napisał: > a co to za umowa spoleczna, bo ja o niej nic nie wiem, a co mnie interesuje to > wlasnie ten podzial, jak, kto i co beda dzielic, czy rowno? kazdemu wg potrzeb, > czy kazdemu wg.mozliwosci? ...SOLIDARNIE...niczym w starej-dawnej unii europejskiej...-))) Odpowiedz Link Zgłoś
zygfryd.okrutny unia osrala leszka 24.12.05, 00:51 www.timesonline.co.uk/article/0,,13509-1957325,00.html to jak beda sie dzielic? Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: unia osrala leszka 24.12.05, 00:54 zygfryd.okrutny napisał: > www.timesonline.co.uk/article/0,,13509-1957325,00.html > to jak beda sie dzielic? ...zwroc uwage...prawilem o starej unii...bo w tej nowej rozbudowanej...to dzungla...-))) Odpowiedz Link Zgłoś
zygfryd.okrutny Re: unia osrala leszka 24.12.05, 01:02 eh, pamietasz jeszcze ta stara unie i stany, jak my wmawiali motlochowi, ze ZSRR, to czerwony diabel, a bezniew, to osama laden. motloch to przelknal i patrze cos sie porobilo, tera wszystcy chca byc unia albo stany. Odpowiedz Link Zgłoś
zygfryd.okrutny Re: SOLIDARNOSC=braterstwo 24.12.05, 00:40 ta nazwa tez bolszewicka, narzucona z zewnatrz, tego co bylo nie ma, a bylo moze z 5%, po 25 latach zostalo rowno 0. Lumpenproletariat nie istnieje, to z kim tu i rewolucje robic, ze zwiazkiem emerytow na ukrainie? Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: SOLIDARNOSC= udciwosc...sprawiedliwosc... 24.12.05, 00:43 ...ta udciwosc i sprawiedliwosc jest niejako wbudowana w strukture... w jadro slowa...solidarnosc...i wszystko jasne...brawo polska ...brawo prezydent kaczynski...TERZA POLSKA...-))) Odpowiedz Link Zgłoś
zygfryd.okrutny te mee, czy juz mozecie obchodzic w Stanach 24.12.05, 00:46 swieta, bo juz slyszalem, ze Patriot Act nie obowiazuje, napisz tez jak pogoda u ciebie, bo u mnie leje, u mnie tzn Achorange /Alaska/. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: te mee, czy juz mozecie obchodzic w Stanach 24.12.05, 00:53 zygfryd.okrutny napisał: > swieta, bo juz slyszalem, ze Patriot Act nie obowiazuje, napisz tez jak pogoda > u ciebie, bo u mnie leje, u mnie tzn Achorange /Alaska/. ...i co mee, z ta kapusta z alski ma zrobic...nic tylko przytulic...-))) ...weather.yahoo.com/forecast/USNJ0078_f.html ...oczywiscie choinka juz swieci w domu od paru dni...na balkonie jelen rusza glowa pelen swiatelek...a dzieci juz co niektore prezety z pod choinki rozpakowali nie czekajac na sw. mikolaja...takze dzisiaj musiale troche prezentow dokupic...-))) Odpowiedz Link Zgłoś
zygfryd.okrutny Re: te mee, czy juz mozecie obchodzic w Stanach 24.12.05, 00:58 dobrze ze tam macie jeszcze jakies swieta, bo u nas tu mowia, ze u was tam rezym i zamordyzm stalinowski. Ale nie daj sie, jak co to zrob cos w podziemiu, jak za Solidarnosci:-) To do nara, jakby co to wesolych i pogodnych swiat i nowego roku, oczywiscie bez alarmow i tyranii. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: te mee, czy juz mozecie obchodzic w Stanach 24.12.05, 01:02 zygfryd.okrutny napisał: > dobrze ze tam macie jeszcze jakies swieta, bo u nas tu mowia, ze u was tam rezy > m i zamordyzm stalinowski. Ale nie daj sie, jak co to zrob cos w podziemiu, jak > za Solidarnosci:-) > To do nara, jakby co to wesolych i pogodnych swiat i nowego roku, oczywiscie be > z alarmow i tyranii. ...ty chyba cos brales dzisiaj...okrutny...badz laskaw dla siebie...-))) Odpowiedz Link Zgłoś
seawolfie Re: te mee, czy juz mozecie obchodzic w Stanach 24.12.05, 01:00 Achorange? Nie ma takiego miejsca na Alasce. Jest Anchorage (czyli dosłownie Kotwicowisko). Znalazłeś stary atlas w portierni, czy cos zapamiętałeś z gazety?? Poza tym , na Alasce teraz nie może lać, co najwyżej śnieżyć, jak diabli. Nie ten klimat. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: te mee, czy juz mozecie obchodzic w Stanach 24.12.05, 01:04 seawolfie napisał: > Achorange? Nie ma takiego miejsca na Alasce. Jest Anchorage (czyli dosłownie > Kotwicowisko). Znalazłeś stary atlas w portierni, czy cos zapamiętałeś z > gazety?? > > Poza tym , na Alasce teraz nie może lać, co najwyżej śnieżyć, jak diabli. Nie > ten klimat. ...no i oczywiscie alaska nie nalezy do rosji...jak sugeruje ...okrutny...napisz co tam u was w stanach bo ja mieszkam na alasce...))) Odpowiedz Link Zgłoś
zygfryd.okrutny Re: te mee, czy juz mozecie obchodzic w Stanach 24.12.05, 01:10 a to wy maslicie jeszcze ze alaska nalezy do stanow??? nie wiecie co sie stalo?? Stany chca odsprzedac Alaske Rosjanomo, ktora wyludzili za 70 000 $ od carycy, bo nie maja kasy na wojne w Iraku,Iranie,Afganistanie,Syrii. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: te mee, czy juz mozecie obchodzic w Stanach 24.12.05, 01:19 zygfryd.okrutny napisał: > a to wy maslicie jeszcze ze alaska nalezy do stanow??? nie wiecie co sie stalo? > ? Stany chca odsprzedac Alaske Rosjanomo, ktora wyludzili za 70 000 $ od carycy > , bo nie maja kasy na wojne w Iraku,Iranie,Afganistanie,Syrii. ...to sie nazywalo perspektywiczne glowkowanie...tyle ropy...a jakie krajobrazy...okrutny...czy ty przypadkiem nie pracowales w ...propagandzie...za generala mroza...-))) Odpowiedz Link Zgłoś
zygfryd.okrutny Re: te mee, czy juz mozecie obchodzic w Stanach 24.12.05, 01:22 te mee, choc zrobimy taki test, jaka panuje wolnosc w stanach...po prostu napisz cos krytycznego o Rumsfeldzie, czy o Bushu, w ogole o zbrodniczych praktykach CIA...co ty uwazasz na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: te mee, czy juz mozecie obchodzic w Stanach 24.12.05, 01:25 zygfryd.okrutny napisał: > te mee, choc zrobimy taki test, jaka panuje wolnosc w stanach...po prostu napis > z cos krytycznego o Rumsfeldzie, czy o Bushu, w ogole o zbrodniczych praktykach > CIA...co ty uwazasz na ten temat? ...polecam ci ksiazkie...jest tez w j. polskim...msciciel...frederick forsyth...przeczytaj...podyskutujemy na poruszone przez ciebie tematy...-))) Odpowiedz Link Zgłoś
zygfryd.okrutny Re: te mee, czy juz mozecie obchodzic w Stanach 24.12.05, 01:26 ale napisz cos od siebie, chyba sie nie boisz, wyrazic na ten temat wlasne zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: te mee, czy juz mozecie obchodzic w Stanach 24.12.05, 01:30 zygfryd.okrutny napisał: > ale napisz cos od siebie, chyba sie nie boisz, wyrazic na ten temat wlasne zdan > ie ...dzieki bogu mamy busha w tych trudnych czasach dla ameryki a nie clintona...))) Odpowiedz Link Zgłoś
miszkad Re: te mee, czy juz mozecie obchodzic w Stanach 24.12.05, 02:00 Mamy Busha? Bush- "Kraków stolica prawosławia" -gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: te mee, czy juz mozecie obchodzic w Stanach 24.12.05, 02:02 miszkad napisał: > Mamy Busha? Bush- "Kraków stolica prawosławia" -gratulacje ...ty to jestes taki cwaniaczek...czlowieka w cieniu...eustachego rylskiego...))) Odpowiedz Link Zgłoś
miszkad Re: te mee, czy juz mozecie obchodzic w Stanach 24.12.05, 01:36 me-e napisał: > zygfryd.okrutny napisał: > > > te mee, choc zrobimy taki test, jaka panuje wolnosc w stanach...po prostu > > napis > > z cos krytycznego o Rumsfeldzie, czy o Bushu, w ogole o zbrodniczych > praktykach > > CIA...co ty uwazasz na ten temat? > > > ...polecam ci ksiazkie...jest tez w j. polskim...msciciel...frederick > forsyth...przeczytaj...podyskutujemy na poruszone przez ciebie tematy...-))) frederick forsyth- ŚMIECHU WARTE....znajdź sobie lepszych nauczycieli.... Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: te mee, czy juz mozecie obchodzic w Stanach 24.12.05, 01:40 miszkad napisał: > me-e napisał: > > > zygfryd.okrutny napisał: > > > > > te mee, choc zrobimy taki test, jaka panuje wolnosc w stanach...po > prostu > > > > napis > > > z cos krytycznego o Rumsfeldzie, czy o Bushu, w ogole o zbrodniczyc > h > > praktykach > > > CIA...co ty uwazasz na ten temat? > > > > > > ...polecam ci ksiazkie...jest tez w j. polskim...msciciel...frederick > > forsyth...przeczytaj...podyskutujemy na poruszone przez ciebie tematy...- > ))) > > frederick forsyth- ŚMIECHU WARTE....znajdź sobie lepszych nauczycieli.... ...czy ty juz tego mee, kiedys nie pisales...nie nauczycie a jeden z najlepszych pisazy na swiecie...pisze o faktach...co by amerykanie nie zrobili...nie wiadomo ile pieniedzy na pomoc nie przeznaczyli...i tak beda nienawidziec ameryke...z zadrosci...-))) Odpowiedz Link Zgłoś
miszkad Re: te mee, czy juz mozecie obchodzic w Stanach 24.12.05, 01:55 me-e napisał: > miszkad napisał: > > > me-e napisał: > > > > > zygfryd.okrutnnie ślepy napisał: > > > > > > > te mee, choc zrobimy taki test, jaka panuje wolnosc w stanach > ...po > > prostu > > > > z cos krytycznego o Rumsfeldzie, czy o Bushu, w ogole o zbrod > niczyc > > h > > > praktykach > > > > CIA...co ty uwazasz na ten temat? > > > ...polecam ci ksiazkie...jest tez w j. polskim...msciciel...frederi > ck > > > forsyth...przeczytaj...podyskutujemy na poruszone przez ciebie tema > ty...- > > ))) > > > > frederick forsyth- ŚMIECHU WARTE....znajdź sobie lepszych nauczycieli.... > > > > ...czy ty juz tego mee, kiedys nie pisales...nie nauczycie a jeden z > najlepszych pisazy na swiecie...pisze o faktach...co by amerykanie nie > zrobili...nie wiadomo ile pieniedzy na pomoc nie przeznaczyli...i tak beda > nienawidziec ameryke...z zadrosci...-))) Pisz wyraźniej.. Jeden z najlepszych? Fajnie piesze, ale z realnością nie ma to nic wspólnego... każdy, kto żył w Prl-u śmioał sie z opisów Forshyta dotyczących rzeczywistości życia w "państwie socjalistycznym"... Z realem te opisy nie miały nic wspólnego.... Tzw. "Psy Wojny" to też niezła beka dla psów wojny... beletrystyka Forsytha to dla nich tzw. "beka" Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: te mee, czy juz mozecie obchodzic w Stanach 24.12.05, 01:59 miszkad napisał: > Pisz wyraźniej.. > Jeden z najlepszych? Fajnie piesze, ale z realnością nie ma to nic wspólnego... > każdy, kto żył w Prl-u śmioał sie z opisów Forshyta dotyczących rzeczywistości > życia w "państwie socjalistycznym"... Z realem te opisy nie miały nic > wspólnego.... Tzw. "Psy Wojny" to też niezła beka dla psów wojny... > beletrystyka Forsytha to dla nich tzw. "beka" ...psy wojny zostaly zfilmowane ...i zapewne stad go znasz...bo czytajac statystycznie jedna ksiazke rocznie...watpie ,ze czytales fredericka...-))) Odpowiedz Link Zgłoś
zhk Re: te mee, czy juz mozecie obchodzic w Stanach 24.12.05, 01:11 JUż się nachlaliście przed Wigilią? Żal d. ściska. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: te mee, czy juz mozecie obchodzic w Stanach 24.12.05, 01:22 zhk napisał: > JUż się nachlaliście przed Wigilią? Żal d. ściska. ...-)))...wyobraznia ci za mocno ...pracuje...-))) Odpowiedz Link Zgłoś
zhk Re: Lech Kaczyński złożył przysięgę prezydencką 24.12.05, 01:03 Co by tu nie gadać, to dopiero teraz skończył się w Polsce komunizm. Kaws czego by nie robił, komuchem był i zostanie. Symbol zniewolenia i kolaboracji z Sowetami. Historia w końcu upomniała się o Polskę. Symbol jest oczywisty. Kto tego nie rozumie ten jest ... -< tu wstawićwyraz powszechnie uważany za obelżywy. Odpowiedz Link Zgłoś
doctore Re: Lech Kaczyński złożył przysięgę prezydencką 24.12.05, 01:04 no i teraz 5 lat dekomunizacji, dekretacji, lustracji, rekorupcji, dzielenia stołeczków, warczenia raz na Niemcy - raz na Rosję i rozmaite zagrywki strzelane pod publiczkę na szczęście bilety na Schiphol coraz tańsze. Groetjes Odpowiedz Link Zgłoś
miszkad [...] 24.12.05, 01:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
anonimowiec_szyderca Re: Lech Kaczyński złożył przysięgę prezydencką 24.12.05, 03:53 Panie Prezydencie szanuję pana oraz małżonkę, ale nie rzecz w zwycięstwie. Oczywiście "rozumiemy pańskie dobre intencje" lecz jak zwykle pojawiają się "ale". Ciężka praca rządu oraz wszystkich współpracowników z pewnością nie dają spać wielu urzędnikom.Jest wiele kontrowersyjnych spraw, których z pewnością nie da się wyjaśnić w "5" minut. Uważam jednak, że są sprawy na które należy zwrócić szczególną uwagę... -znów pojawia się kolejny konflikt. Zdaję sobie sprawę, że nie jest Pan w stanie sprostać wszystkiemu, ale mam nadzieję, iż sprosta Pan najważniejszym ideom, czyli temu co Pan obiecał -pokładam w Panu wielką nadzieję, choć przyznam, że głosowałem na kogoś innego lecz mimo wszystko wierzę, ze nie zawiedzie mnie Pan. Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
fromwindsor Re: Lech Kaczyński złożył przysięgę prezydencką 24.12.05, 04:21 Free at last free at last thanks Almighty God Free at last!!! Odpowiedz Link Zgłoś
senny Re: Lech Kaczyński złożył przysięgę prezydencką 24.12.05, 15:02 A co to,kurna, jest ?? Jakiś debil z Ameryki się odezwał? Odpowiedz Link Zgłoś
mathyy [...] 24.12.05, 04:25 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mxp4 Re: Lech Kaczyński złożył przysięgę prezydencką 24.12.05, 04:27 kazen napisała: > Za pierwszym miejscu wymienił bezpieczenstwo socjalne dla nierobów i darmozjadó > w > To jest żenujace!!! Jacy wy tutaj jestescie glupi i to jest dopiero zenujace a co gorsza kazdy z was jest przekonany, ze jest geniuszem. Sieroty! Odpowiedz Link Zgłoś
kantdupy [...] 24.12.05, 04:59 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
762mm NIE MA JAK POMPA 24.12.05, 09:08 J.Urbanowi też podobała się program uroczystość, a oto co napisał: "Uzyskaliśmy drukowany program odbytej 23 grudnia inauguracji Lecha Kaczyńskiego. Wydźwięk dzieła mniej więcej taki : godz. 13.11 prezydent RP stawia lewą nogę. 13.11,5 Pan Prezydęt podciąga prawą nogę. Szpaler oficerów prezentuje broń przed prawą nogą, biskupi modlą się za nogę lewą. Pan prezydent podciąga nogą i zwiera krocze - wojska grają fanfary, Pan Prezydent wstępuje z małżonką na komnaty, dekoruje się orderami i wybywa, korpus składa hołdy, armia strzela saluty. 14.01 Pan prezydent słupieje, 14.02 Pan p. schodzi. Chóry katedralne śpiewają chwalmy pana prezydenta. W krypcie byłych prezydentów byli prezydenci uchylają płyty sarkofagów i oklaskują przyszłego współlokatora. Moc truchleje. Itp. Itd. Mniej śmiesznie byłoby Kaczyńskiego po prostu koronować na króla Rzeczpospolitej Pajaców" Odpowiedz Link Zgłoś
carlitos35 Re: NIE MA JAK POMPA 24.12.05, 12:05 Przebudziliśmy się dziś i - TO nie okazało się groteskowym snem... niestety.- Odpowiedz Link Zgłoś
szerszen039 Re: Lech Kaczyński złożył przysięgę prezydencką 24.12.05, 09:09 Dobrej i spokojnej Wigilji zycze nowowybranemu Prezydentowi Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
centurion14 Re: Lech Kaczyński złożył przysięgę prezydencką 24.12.05, 10:17 A ja myślę odlądając wczorajszą transmisję z zaprzysiężenia prezydenta, że powinniśmy zmienić ustrój na monarchię konstytucyjną.Wiwat król wiwat wszystkie stany... Odpowiedz Link Zgłoś
carlitos35 Re: Lech Kaczyński złożył przysięgę prezydencką 24.12.05, 12:06 vladomir napisał: > R.I.P. Ryp ?!!! To by było - zaś ! Odpowiedz Link Zgłoś
gazekrysta Re: Lech Kaczyński złożył przysięgę prezydencką 24.12.05, 10:38 Rozszyfrowanie hasła IV Rzeczpospolita wydaję się następujące: składa się mianowcie z 4 słów: drobnomieszczańska, policyjna rzeczpospolita wyznaniowa. Czy nie tak? AleksXZdEBnik Odpowiedz Link Zgłoś
carlitos35 Re: Czy TRZYGŁOWY orzeł... 24.12.05, 12:03 przemówi o północy ludzkim głosem... ?- Odpowiedz Link Zgłoś
meritum3 Re: Lech Kaczyński złożył przysięgę prezydencką 24.12.05, 12:03 Kaczyński maleńki wzrostem ale reszta ---wielki co najmniej jak Piłsudzki - tylko ta pierwsza dama ???. Trzeba było Jokę w WIELKIM PAŁACU zostawić. Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Re: Lech Kaczyński złożył przysięgę prezydencką 24.12.05, 12:09 Naucz się patrioto pisać poprawnie... Piłsudski! Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Lech Kaczyński złożył przysięgę prezydencką 24.12.05, 12:38 meritum3 napisał: > Kaczyński maleńki wzrostem ale reszta ---wielki co najmniej jak Piłsudzki - Jarek będzie rządził jak Piłsudski, Lech będzie udawał jak Mościcki !! Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Mniamuśne :-)))!!! 24.12.05, 21:22 mangold napisał: > Jarek będzie rządził jak Piłsudski, Lech będzie udawał jak Mościcki !! Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk To smutny dzień dla Polski 24.12.05, 12:07 Z żalem witam nowego prezydenta RP. Odpowiedz Link Zgłoś
seawolfie Re: To piękny dzień dla Polski 24.12.05, 12:25 A ja z radością i ogromną satysfakcja witam nowego Prezydenta. Wreszcie prawdziwy prezydent, a nie prezio! Swoją drogą, polecam wszystkim kundelkom wypisującym tu te wszystkie przerażliwe bzdury, by przeczytali swoje wypociny jednym ciągiem- zwrócą wigilijną kolację, jak nic. Chyba, że tacy, jak oni dzielą się jajeczkiem. Tradycyjnie, hi,hi! Hellooo! Obudżcie się- kampania wyborcza sie skończyła, można juz wrócic do rzeczywistości, policzyc do 10, odetchnać, pogodzic się z wynikiem. Wesołych Świąt! Wszystkiego najlepszego- i więcej rozumu. Odpowiedz Link Zgłoś
szukacz_waw Re: To piękny dzień dla Polski 24.12.05, 12:32 No cóż... ktoś tu będzie mądry, ale po szkodzie... Odpowiedz Link Zgłoś
mangold JESZCZE 1825 DNI DO KOŃCA KADENCJI :-DD 24.12.05, 12:34 Merry Christmas, Happy Hanuka and Rasta Forever !!! Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: JESZCZE 1825 DNI DO KOŃCA KADENCJI :-DD 24.12.05, 13:30 Merry Christmas, Happy Hanuka and Rasta Forever !!! Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: JESZCZE 1825 DNI DO KOŃCA KADENCJI :-DD 24.12.05, 13:33 me-e napisał: ...pomysl ile razy przez te prawie dwa tys dni...bedziesz sie bawil ptaszkiem...mangold...-))) Ma już nowa nazwę-kaczusia....:-D Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: JESZCZE 1825 DNI DO KOŃCA KADENCJI :-DD 24.12.05, 13:35 mangold napisał: > me-e napisał: > > ...pomysl ile razy przez te prawie dwa tys dni...bedziesz sie bawil > ptaszkiem...mangold...-))) > > Ma już nowa nazwę-kaczusia....:-D ...przeciez wiem co cie podnieca ...-))) Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: JESZCZE 1825 DNI DO KOŃCA KADENCJI :-DD 24.12.05, 13:41 me-e napisał: > ...przeciez wiem co cie podnieca ...-))) Dobra nazwe go me-e..też ładnie..Wesołych ja juz spadam.... Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: JESZCZE 1825 DNI DO KOŃCA KADENCJI :-DD 24.12.05, 13:43 mangold napisał: > me-e napisał: > > > ...przeciez wiem co cie podnieca ...-))) > > Dobra nazwe go me-e..też ładnie..Wesołych ja juz spadam.... ...nie uciekaj dopiero sie rozkrecamy...jeszcze osmej nie ma...wszystko pozamykane...-))) Odpowiedz Link Zgłoś
seawolfie Re: JESZCZE 1825 DNI DO KOŃCA KADENCJI :-DD 24.12.05, 13:41 A potem drugie 5 lat. A twoi akurat zaczną wychodzić z kryminałów, hi,hi! Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: JESZCZE 1825 DNI DO KOŃCA KADENCJI :-DD 24.12.05, 13:42 seawolfie napisał: > A potem drugie 5 lat. Jarosława ?? Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: JESZCZE 1825 DNI DO KOŃCA KADENCJI :-DD 24.12.05, 13:46 mangold napisał: > seawolfie napisał: > > > A potem drugie 5 lat. > > Jarosława ?? ...jaroslawa to beda nastepne dwie kadencje...po lechu...-))) Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: JESZCZE 1825 DNI DO KOŃCA KADENCJI :-DD 24.12.05, 13:44 seawolfie napisał: > A potem drugie 5 lat. A twoi akurat zaczną wychodzić z kryminałów, hi,hi! ...wspolczuje jego ptaszkowi...na smierc go zajezdzi...-))) Odpowiedz Link Zgłoś
senny Re: To piękny dzień dla Polski 24.12.05, 13:20 No cóż, faktycznie, wynik trzeba przyjąć do wiadomości. Smutne jest to, że prezydent jest taki jak naród. Mały, tłusty burak, na kolanach, z gębą pełną frazesów. Ja po prostu natychmiast zmieniam kanał, jak go widzę, podobnie jak jego przydupasów. Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 bardzo mi sie podobala ta cala pompatyczna 24.12.05, 13:05 uroczystosc, szczegolnie w zamku, jak siedzial nasz nowyc prezydent na srodku sali bylo w ogole bardzo fajnie i przyjemnie Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Tylko trzech króli z darami brakowało jeszcze 24.12.05, 13:10 Baranków zaś był dostatek...:-DD Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: Tylko trzech króli z darami brakowało jeszcze 24.12.05, 13:14 tu sa raczej wszyscy zadowoleni :> www.freerepublic.com/focus/f-news/1546102/posts aha trzej krolowie mogliby przybyc, :P i co nie lepiej jakby byla monarchia byloby jeszcze fajniej ;( Puka akwizytor do drzwi. Otwiera mu kobieta. Akwizytor zaczyna nawijać o swoim produkcie, a kobieta najwyraźniej wkurzona jego wizytą: - Spadaj, pan - i trzaska drzwiami przed jego nosem. Jednak drzwi się nie domknęły i się lekko uchylają, więc akwizytor dalej nawija o swoim wspaniałym produkcie. Kobieta juz cala w nerwach. Nawet nic nie powiedziała tylko znowu trzaska mocno drzwiami. No, ale drzwi znowu się nie domknęły, wiec akwizytor dalej nawija. Baba juz nie wytrzymała, wzięła zamach i z całej siły przywaliła drzwiami. Cisza i nagle hrrrrrrrrrrrrrrr.... Drzwi się znowu otworzyły, a akwizytor zmieszany troszkę: - Jak pani nie wyjmie kota, to one się nigdy nie zamkną... Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Tylko trzech króli z darami brakowało jeszcze 24.12.05, 13:18 -Tatusiu kochasz mnie ?? -Ależ oczywiście Zosiu.... -A kiedy przestaniesz ?? -Juz dochodzę kochanie...... Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: Tylko trzech króli z darami brakowało jeszcze 24.12.05, 13:20 hahahahaha sorisne, prymitywne kawaly ;)))))))) te mnie najbardziej bawia :D W szkole pani pyta dzieci co robili w wakacje, doszła do Jasia: - A Ty Jasiu co robiłeś w wakacje? - Nie Jasiu tylko John! No więc co robiłeś w wakacje John? - Ja leżałem na werandzie, jadłem śniadanie, znowu leżałem na werandzie, jadłem obiad, leżałem na werandzie, jadłem kolację, leżałem na werandzie... - Ale to musiało być strasznie nudne? No dobrze, a Ty Małgosiu co robiłaś w wakacje? - Nie Małgosia, tylko Weranda... Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Tylko trzech króli z darami brakowało jeszcze 24.12.05, 13:22 gekon1979 napisał: > hahahahaha > sorisne, prymitywne kawaly ;)))))))) te mnie najbardziej bawia :D Też je kocham..bo ja juz taki prymityw jestem.... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=30055&w=29418696&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Tylko trzech króli z darami brakowało jeszcze 24.12.05, 13:24 Dwa małżeństwa spotkały się na małym przyjątku, u jednego z nich w domku letniskowym. Wieczorem, po udanej kolacji jeden z facetów zaproponował drugiemu, by zamienili się żonami na noc. Ten drugi myśląc sobie "A co tam, moja i tak ma miesiączkę" zgodził się. Na koniec uzgodnili między sobą, że przy śniadaniu dadzą sobie tajemne znaki, ile razy każdy z nich miał kolegi żonę, pukając w słoik z dżemem. Nazajutrz rano, jeden z nich, z uśmiechniętą twarzą stuknął łyżeczką w słoik z dżemem dwa razy, drugi stuknął raz w słoik z dżemem, a po chwili wahania jeszcze dwa razy w słoik z Nutellą... Odpowiedz Link Zgłoś
mangold i jeszcze szybciutko zanim mnie zbanują.... 24.12.05, 13:20 www.max.boo.pl/ibf/index.php?showtopic=1118 Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: i jeszcze szybciutko zanim mnie zbanują.... 24.12.05, 13:24 czemu mieliby ciebie zbanowac?? a no tak zapomnialem przeciez to pie..ik poprawnosci politycznej ;d Odpowiedz Link Zgłoś
kupsztajn Wiem że żydzi mogą nie grzeszyć wzrostem. 24.12.05, 13:14 ale czy mam obowiązek przechodzić nad tym do poządku dziennego?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
me-e MERRY CHRISMAS i CHANUKAH... 24.12.05, 13:17 ...inaugiracja uroczystosci prezydenta kaczynskiego niczymsie nie roznila od uroczytosci jego poprzednikow...u kaczynskiego byla dodatkowo tylko masza sw.i to cala roznica z czego lewactwo zrobilo aj waj...-))) Odpowiedz Link Zgłoś
gigiart Re: MERRY CHRISMAS i CHANUKAH... 24.12.05, 15:53 i on ma byc prezydentem polakow??prawdziwy polak nie jest katolikiem a on zaczyna swoja prezydenture od mszy;/;/ szkoda slow Odpowiedz Link Zgłoś
lmblmb "Obejmując z woli Narodu..."??? 24.12.05, 13:59 "Obejmując z woli Narodu ..." Z woli CZĘŚCI narodu! Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: "Obejmując z woli Narodu... 24.12.05, 14:06 ...dokladnie z woli narodu...bo z demokracja jak z meczem pilkarskim w finalach...tylko jedna druzyna wygrywa...i czy wowczas stwierdzisz ...ze final byl niewazny...tylko dlatego ,ze twoja druzyna przegrala...-))) Odpowiedz Link Zgłoś
areopag Re: "Obejmując z woli Narodu... 24.12.05, 15:25 Ne meczu wynik nie zależy od głosowania kibiców, a Kaczyński uzyskał większość głosów. Jest więc prezydentem części Polaków. Już w przysiędze skłamał. Taka to jest sprawiedliwość - na poPiS. Odpowiedz Link Zgłoś
mozart Re: Lech Kaczyński złożył przysięgę prezydencką 24.12.05, 14:07 Nie bronie Lecha Kaczynskiego, ale przedstawiona ankieta jest bez sensu, bo oceniac mozemy jedynie bylych przydentow RP. Gdybym mial porownywac Walese z Kwasniewskim, wybralbym Kwasniewskiego. Odpowiedz Link Zgłoś