Dodaj do ulubionych

W telewizji pokazali: Metapolityka o. Rydzyka

12.01.06, 22:14
Przeczytałem bez specjalnego zainteresowana to kolejne ogniwo z łańcuszka w
nagonce na RM. Rozumiemy wszyscy te zabiegi "Gazety" mające na celu
podzielenie Kościoła Katolickiego w Polsce wszelkimi możliwymi metodami. Ja
zapytam tylko wszystkowiedzących "nasłuchiwaczy" RM aby wskazali mi adres pod
którym mógłbym posłuchać o. T. Rydzyka nawołującego do "zatopienia Platformy".
Będę wdzięczny.
Obserwuj wątek
    • belaqua Próżny trud! Apelujesz do ludzi wychowanych na 12.01.06, 22:29
      mitach np. micie zdobycia Bastylii przez lud Paryża, micie mordu w Jedwabnem
      dokonanym przez Polaków etc. Skoro GW napisałą, że o. Rydzyk jeździ maybachem
      albo że chce zatopić PO oznacza to ponad wszelką wątpliwość, że jest to fakt.
      Inną sprawą natomiast jest, że owe "gazetowowyborcze" fakty nic nie mają
      wspólnego z prawdą i rzeczywistością, ale czy to obchodzi czytelnika GW?...:)
      • mister_a Re: Próżny trud! Apelujesz do ludzi wychowanych n 12.01.06, 22:44
        fajnie się czyta takie posty... szczególnie śmiesznie się zrobiło z tą bastylią
        i jedwabnem, chcoiaż nie kumam co ma jedno z drugim. No i dlaczego GW miało by
        zależeć żebym myślał że Bastylię zburzono w ogniu rewoluji, a nie później
        rozebrano? :)
        A co do Jedwabnego, w którym paru polskich bandytów zamordowało poliskich
        obywateli żydowskich... stary, żal mi cię...
        • dobroduszny Jedwabne - to była zemsta za Bastylię 13.01.06, 15:00
      • soulworm sam wierzysz w mit o obronie jasnej gory, 13.01.06, 12:36
        w niepokalane poczecie i inne wynalazki...
      • supfire Re: Próżny trud! Apelujesz do ludzi wychowanych n 13.01.06, 18:28
        Nowe logo GW: G-Wno zawsze na wierzchu!
    • obalmykaczyzm PRECZ Z RYDZYKOWYM KACZYZMEM! 12.01.06, 22:50
    • fajka2 Re: W telewizji pokazali: Metapolityka o. Rydzyka 13.01.06, 00:27
      mów od siebie, ja nie jestem Twoje "wszyscy" A RM uważam za gadzinówkę i mi wolno.
    • goffythedog Re: W telewizji pokazali: Metapolityka o. Rydzyka 13.01.06, 03:34
      a durczok to dal d... na calej linii, przeciez wlasciwie nie wiadomo, o co
      chodzilo w calej tej rozmowie, a w dodatku, zupelnie nieadekwatny ona tytul
      miala... coz... moze jakby redaktor nabyl sobie jeden egzemplarz ich dziennika i
      przecyztal przy rannej kawie, to moglby neico bardziej przekonujaco, bo i
      przykladami popierajac, rozprawiac o retoryce nienawisci. ciekawe, dlaczego
      pominal taka mozliwosc??
      pzdr
    • altspringe Beznadziejny tekst. Głupio-protekcjonalny 13.01.06, 05:54
    • ass.of.fire Re: W telewizji pokazali: Metapolityka o. Rydzyka 13.01.06, 06:14
      ten Cymanski to niezly kawal katalickiego oszołoma, prawdziwy aktywista
      partyjny. wszedzie go pełno z tym zachwalaniem ryja, a ten text z "prawdziwa
      wolnoscia" na antenie rm to po prostu perełka w koronie jego idiotycznych
      wypowiedzi.do kompletu obrazu, morda z nosem jak klamka od zakrystii...

kolejny wielki lizodup czarnuchow... zbawią nas za zycia.
    • realista1000 Biedna GW! Spychana w niebyt przez RM, TVTrwam i 13.01.06, 07:59
      "Nasz Dziennik"? Obseja, deprsja maniakalno-paranoidalna, mania prześladowcza
      czy po prostu wściekłość ze spadającego nakładu?
    • sobekx różnica między mediami o. Rydzyka 13.01.06, 08:21
      a "mediami Michnika" jest taka, że do mediów Rydzyka zaprasza się
      tylko "prawdziwych Polaków", którzy mają swobodę ("wolność") głoszenia swojej
      jedynej prawdy; natomiast w mediach typu GW czy TP jest pluralizm, czyli
      pozwolenie na wymianę myśli, zaprasza się gości o różnych światopoglądach - na
      e-stronach tych mediów są fora publiczne, na których każdy może się wypowiadać,
      kto tylko chce - nie dziwię się, że poseł Cymański czuje wolność tylko w
      mediach Rydzyka - "ten typ tak ma", obawiam się, że on i jego partia chcą
      zaprowadzić taką "wolność" w całym kraju
    • jubara Autorka dostała gotowca, czy sama już potrafi 13.01.06, 08:55
      pisać pod Szefa? Bo ja oglądałem ten sam program, ale jakby inny.
      • soulworm Re: Autorka dostała gotowca, czy sama już potrafi 13.01.06, 12:39
        to chyba masz zeza, bo ten program wygladal dokladnie tak.
    • maruda.r Re: W telewizji pokazali: Metapolityka o. Rydzyka 13.01.06, 09:08

Dla Stanisława Michalkiewicza (publicysty "Najwyższego Czasu") była to mowa zbyt
      trudna.

Nazywanie antysemickiego bełkotu Michalkiewicza publicystyką jest co najmniej
      wyróżnieniem dla tego oszołoma.

• maruda.r Mesjasz Cymański? 13.01.06, 09:11

Tadeusz Cymański (PiS) z widoczną wprawą odwrócił kota ogonem. - Cel Kościoła
      nie jest z tego świata, ale wszystko realizujemy tutaj, w realnym świecie.
      Granica między sferą prywatną i publiczną jest płynna - przekonywał.

Cymański, ilekroć otworzy usta, powinien natychmiast je zapchać wiechciem słomy.

• strong7 Re: W telewizji pokazali: Metapolityka o. Rydzyka 13.01.06, 10:04
      Politycy LPR i PiS zainteresowali się Radiem M. nie dla religijnych tresci,ale
      z powodu słuchaczy,którymi można sterować i przekształcić w posłuszny elektorat.
    • chris12 Słuchając Cymańskiego chce się być muzułmaninem 13.01.06, 11:48
      Co ten pajac gada i jak on gada to wykracza nawet poza hipokryzyjno-dewocyjny
      styl PiS-u. Jedno jest pewne jako katolik nie utozsamiam się z "jego
      wierzemiem".
    • chris12 Wybierzmować Radio Maryja i solidnie prześwięcić 13.01.06, 12:01
      Podobnie postapić z osobami Rydzyka i świętobliwego prałata Jankowskiego.
      • sauternes Re: Wybierzmować Radio Maryja i solidnie prześwię 13.01.06, 12:33

RAdio Maryja jest pod obstrzalem ,bo mowi o dominacji Zydow w polskim zyciu
        publicznym ; tak w polityce jak i w innych dziedzinach.

Polska bez Zydow?? Wolne zarty..
        Antysemickosc to mowienie prawdy o Zydach;?
        Jak w tak podobno antysemickim kraju jak Polska Zydzi robia piekne kariery
        polityczne ,artystyczne ,dziennikarskei itd..?????

Najwiecej Zydow jesr w rzadzie; tylko sami ninistrowie spraw zagranicznych
        Polski to zydzi; Bartoszewski,z honorowym obywatelstwem
        Izaela,Olechowski,Geremek,Cimoszewicz,Rotfeld, Mueller, ...kto nastepny??

Dziennikarstwo roi sie od pieknych karier osob z zydowskim rodowodem;
        Urban,otwiera te niekonczaca sie liste...razem z Michnikiem, dalej,Wildstein,
        W radio mamy Manna,Materne,Pienkowska,
        Niedzwieckiego ,Kaczkowskiego,Micbniewicz,....

Gdzie sa Polacy??Sa ;ale coraz bardziej w mniejszosci.
        • soulworm moje prawdziwe nazwisko: 13.01.06, 12:38
          Zuckermensch
        • obseerwator Re: Wybierzmować Radio Maryja i solidnie prześwię 13.01.06, 12:38
          sauternes napisała:

> Najwiecej Zydow jesr w rzadzie; tylko sami ninistrowie spraw zagranicznych
          > Polski to zydzi; Bartoszewski,z honorowym obywatelstwem
          > Izaela,Olechowski,Geremek,Cimoszewicz,Rotfeld, Mueller, ...kto nastepny??
          >
          stali bywalcy anteny radia ojca Tadeusza:min Dorn i Wassermann :)

no i widzisz, że Twoje argumenty są gó.. warte
        • dobroduszny Najgorsze, że na tym forum też są sami Żydzi 13.01.06, 15:35
          • chris12 Antysemityzm jest reakcją na nasze nieudacznictwo 13.01.06, 17:03
            Co potrafi przeciętny Żyd, nie potrafi dwa plutony polaczków od Rydzyka.
            • golota20 Re: Antysemityzm jest reakcją na nasze nieudaczni 16.01.06, 20:36
              chris12 napisał:

> Co potrafi przeciętny Żyd, nie potrafi dwa plutony polaczków od Rydzyka.

Ale trafiles

Bomba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • hatteras Re: Najgorsze, z˙e na tym forum tez˙ sa˛ sami Z˙yd 13.01.06, 17:34
            Zw?aszcza ten zboczeniec Davidmors z RM!
    • chris12 Dzieciorób Cymański powinien modlić się o rozum 13.01.06, 15:11
      ...bo ta jego trzódka (tłumek dzieci) wydaje się być jedynym ziemskim
      osiągnięciem tego przedstawiciela narodu.
      Kto głosował na takiego barana?
    • aisug Re: W telewizji pokazali: Metapolityka o. Rydzyka 13.01.06, 17:48
      Rydzyjko ma przeciwko sobie wszystkie różowe salonowe media (prasę, telewizję
      i radio) przesiąknięte agenturą UB/SB-ecką. Michnikoidy nigdy nie przeboleją i
      nie wybaczą swej klęski, stracili monopol informacyjny i nie mogą już jako
      jedyne słuszne medium bezkarnie indokrynować, zwłaszcza ludzi młodych.
      Jesteśmy codziennie zalewani wrogimi informacjami o Rydzyku, często
      bezsensownymi i kłamliwymi, w czym celuje Wybiórcza. W każdum numerze Rydzyk i
      tylko Rydzyk Rydzykiem pogania. Szczekają nieustannie szczekaczki jednej opcji,
      myśląc, że mają do czynienia z naiwniakami - to już nie te czasy panowie i
      panie redaktorki, jesteście wystarczająco skompromitowani by wam wierzyć..

• normalny_inaczej Re: W telewizji pokazali: Metapolityka o. Rydzyka 13.01.06, 19:09
        Idź podziel się tą wiedzą na stronie RM.

O przepraszam, zapomniałem - komtur z Torunia nigdy nie zezwolił na jakąkolwiek dyskusję.

---------
        www.bies.pl
        Rewolucja oralna
        • bozena_l Panie normalny_inaczej 15.01.06, 04:33
          Panie normalny_inaczej

Przepiekna strona ta pana www.bies.pl

Jako gleboka katoliczka jestem za propagowaniem rewolucji oralnej gdyz wiemy z
          historii jakia role pelnia przekazy oralne ...
    • pinochetfzg72 Re: W telewizji pokazali: Metapolityka o. Rydzyka 16.01.06, 08:48
      Oglądałem ten program i co na pewno dało się zauważyć, to alergię Zająca na
      Radio Maryja, ślepy apologetyzm posła Cymańskiego, dyletanckie komentarze
      senatora Gowina.
      Jedyne rzeczowe i wywarzone opinie wypowiadał w tym programie Stanisław
      Michalkiewicz.
      Szkoda tylko, że GW potrafi wszystko "odwrócić ogonem", i z nietolerancji na
      inność (w podejściu do pewnych niechlubnych patologii społeczno politycznych-
      jakie ukazuje właśnie Radio Maryja), z głosów nawołujących do wyważonego sądu
      na temat tego socjo-rligijnego fenomenu jakim bez wątpienia jest Radio Maryja-
      zbywa wszystko hasłem cenzury prewencyjnej, pouczaniem Kościoła w temacie tego
      co jest a co nie jest już Katolickie.
      To żałosne, gdy najbardziej opiniotwórcza (rzekomo) gazeta w tym kraju, pouczać
      chce Kościół w temacie zgodności z nauczaniem Kościoła, gdy sama przychylnym
      okiem patrzy na "marsze równości", zjawisko agresywnego feminizmu, czy
      życzliwie udziela swoich łamów dla wywiadów ludzi pokroju ex-minister Środy,
      których o przychylność dla społecznej nauki Kościoła katolickiego trudno
      posądzić.
    • the.bill1 Rodzina Gazety Wyborczej i Ojciec Redaktor 16.01.06, 10:29
      jest złą alternatywa dla Polski.
      Moglismy się przekonac o tym od 89 roku i dalej sie przekonujemy cztając juz nie
      informacje, ale pszkwile i ulotki propagandowo - indoktrynacyjne w GW
      • adrem63 Re: Rodzina Gazety Wyborczej i Ojciec Redaktor 16.01.06, 21:23
        Ten skowyt nad Radiem Maryja to reakcja Grupy Trzymającej Media, której
        nadepnięto na monopol :-)).
    • ronsorensen RYDZYK KRADNIE CHORYM PIENIADZE NA BURDELE 17.01.06, 20:35
    • nowakowskaalbina Re: W telewizji pokazali: Metapolityka o. Rydzyka 19.01.06, 23:04
      Człowieku przejrzyj na oczy ja jestem katoliczka lecz słuchjąc kiedys kazania
      tego człowieka miałam ochote wyjść z kościoła.On zieje nienawiścią a gdzie tu
      MIŁŁość blizniego
      • adrem63 Re: W telewizji pokazali: Metapolityka o. Rydzyka 20.01.06, 17:51
        Bardzo rzadko słucham kazań, ale zachęcony "strasznymi wieściami" o Radiu
        o.Rydzyku zacząłem oglądać TV Trwam i jak dotąd nie zauważyłem żadnej
        nienawiści, żadnego sączenia jadu. Audycje społeczne i dyskusje są ciekawe i
        dobrze prowadzone ( o wiele lepiej niż w TVP1 lub TVN gdzie jeden drugiego jak
        wariat przekrzykuje, a prowadzący ma w głowie tylko zegar ). Jest sporo
        ciekawych audycji i jak zauważyłem TV Trwam może być dla wielu alternatywą, dla
        skomercjalizowanej telewizji pełnej polityki, manipulacji, natrętnych i
        niechcianych reklam. Proszę podać kiedy o.Rydzyk wygłasza kazania, może i ja
        dojdę do tego samego wniosku co ty.
    • ronsorensen ZAMKNAC MORDE TEMU ANTYSEMICIE RYDZYKOWI 22.01.06, 23:33
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka