Dodaj do ulubionych

J.Kaczyński: nie możemy zostawić Polski bez wła...

• yetti50 Re: J.Kaczyński+ A.Lepper+Pawlak+kilkunastu z PO 14.01.06, 00:57
      I bardzo dobrze-oby tylko lepperek +pawlak spokojnie i konsekwentnie mysleli o
      Polsce(a moze kilkoma kolesiami zainteresowac sie prokurator)--->PO podzieli los
      AWS-u i za kilka lat zostanie PiS(prawa strona-Kaczory)+Samoobrona(lewa
      strona-Krowy)-patrz USA osioł/sloń
    • okrutnik1 Jak Kaczor PO podnieca... 14.01.06, 01:02
      Czwartek, dzień targowy w Ostrowie Lubelskim. Do gościa w kaszkiecie,
      handlującego śliwkami mirabelkami podchodzi kobitka.
      - Na ile mirabelki?
      - 10 złotych kilo.
      Babeczka podnosi spódnicę:
      - A teraz ile?
      - 8 złotych – mruczy gościu.
      Babeczka podnosi spódnicę jeszcze wyżej:
      - A tak to ile?
      - 4 złote – chrypi.
      Babeczka podnosi jeszcze wyżej:
      - A teraz?!
      Gościu wyjmuje rękę spod stołu, wyciera w marynarkę i mówi:
      - 10 złotych kilo.

• a.ba Kaczyński: nie mogię bez władzy 14.01.06, 01:06
      kaczyński bierze do rządu kogo popadnie Byleby tylko WŁĄDZA się nie DZIELIĆ -
      bo koalicja z po wymagalaby rzeczywistego podzielenia się władzą....
      • ylam Re: Kaczyński: nie mogię bez władzy 14.01.06, 01:29
        Kiedys Kaczor stworzył formułe TKM. A teraz PiS. Pierdo.... się i Spie......
        Pół roku temu Lepper był sowieckim agentem i warchołem a teraz jest
        odpowiedzialnym "politykiem". I mamy IV RP. Nawet SLD odrzegnywane od czci i
        wiary nie zdecydowało się na jawną, rządową koalicje z samąBronią, a czciciele
        moralności proszę bardzo. Będzie fajnie. Jak mówi premier jest dobrze ale mogło
        być lepiej. Jak za komuny emeryci do urn, lub gdybysmy mieli mieso zrobilibysmy
        konserwy ale nie mamy blachy.
        Wyrazy współczucia 4all. 3majcie się
    • me-e JAK TO BEZ WLADZY... 14.01.06, 01:50
      ...przeciez marysia jest premierem...a tuska prezydentem...
    • r0b0l no to po ptoku jak powiedziałchłop przy sieczkarce 14.01.06, 02:19
    • anarchy23 WLADZA ZAWSZE BYLA ZLA!!!!!!!!!!!!! 14.01.06, 03:18
      coz, wladza psuje najlepszych ludzi.
      a ci zli to dopiero kwitna.

rozumiem ze ktos lubi(-l) kwacha, kaczora, walese itd., ale gdy doszli do wladzy
      i tak nigdy nie bylo lepiej, moze krotkoterminowo...........

im mniej wladzy, tym lepiej.
      kto innym czyni zlo - zadzi nim. kto nie czyni innemu zla - nie zadzi nim.
      a moze by zostawic polske bez wladzy?
      ale konsekwentnie! to jest wazne!!!!!!!!!!!

spojz na moje pseudo:-)
    • johngalt Czerwony z czerwonym zawsze sie dogada n/t 14.01.06, 04:41
      • mniklas5 Re: dobrze ze j. polski nie jest 14.01.06, 04:50
        tak popularny jak j angielski] i swiat sie dowie jakie posmiewisko z siebie
        Polska robi wsrod Poloni
    • ascofer Re: J.Kaczyński: nie możemy zostawić Polski bez w 14.01.06, 04:51
      Raczej nie moze zostawic wladzy dla PO.PO broni starych wspolnych z sld i
      lewym businessem ukladow, oprocz tego
      broni ukradzionych przez kolesi pieniedzy , broni rowniez dostepu do prawdy o
      tym kto w szeregach PO i dawnej UW pracowal dla bezpieki . Udawalo im sie to
      przez 15 lat i jesli osiagna swoj cel zeby obalic ten rzad , bedzie im sie to
      udawalo nadal za poparciem biednych matolkow ktorych tak duzo na forum ,nie
      majacych pojecia o co naprawde chodzi.15 lat propagandy gaz. wyborczej i
      p.Michnika wypralo czesci spoleczenstwa , szczegolnie mlodym ludziom mozgi ,
      bardziej niz to zrobila komuna przez 50 lat.Tak fajnie jest powiedziec ze
      rzadzi ciemnogrod , kaczki , ciemniactwo , my jestesmy tacy cool na luzie nie
      chcemy ciemnogrodu . Nie maja biedacy pojecia co i kogo popieraja. Barwne
      slowka p. Tuska i innych przemalowanych na liberalow komuchow , wydaja sie
      takie madre i europejskie , tylko tak naprawde chodzi o co innego o dalsze
      napychanie kasy na konta pseudo businessmanow powiazanych ukladami z PO i
      SLD .Nie jestem za mieszaniem sie kosciola do polityki i wedlug mnie Radio
      Maryja powinno umilknac.Mam nadzieje ze PIS da sobie rade i oczysci kraj z
      tego calego bagna, po to by moc stworzyc normalnie dzialajacy kraj , taki jak
      inne rozwiniete demokracje.pozdrawiam
      • pacal2 cała Pana argumentacja się w ogóle kupy nie trzyma 14.01.06, 05:27
        >broni ukradzionych przez kolesi pieniedzy , broni rowniez dostepu do prawdy o
        > tym kto w szeregach PO i dawnej UW pracowal dla bezpieki .

Jasne, szczególnie że PO chciało jeszcze bardziej otwartego dostępu do archiwów
        IPN niż proponuje PiS. Muszę pochylić czoło z pokorą i przyznać że to najlepszy
        sposób na ukrycie prawdy.

> slowka p. Tuska i innych przemalowanych na liberalow komuchow , wydaja sie
        > takie madre i europejskie , tylko tak naprawde chodzi o co innego o dalsze

To Tusk jest byłym komuchem? Ciekawe. Była już wersja z wehrmachtem, teraz
        komuna? Niech kolega sprzeda tego newsa Kurskiemu, on już zrobi z tego stosowny
        użytek. BTW. Skąd kolega wyciągnął tego newsa - z akt SB zapewne?

Te słówka się nie wydają mądre - one często są mądre (w kazdym razie słówka o
        gospodarce - komentować innych nie czuję się władny).
        Czego nie można powiedzieć o wypowiedziach przyszłych koalicjantów SO i PSL.

> Raczej nie moze zostawic wladzy dla PO.PO broni starych wspolnych z sld
        > lewym businessem ukladow,

Wiadomo, i dlatego zamiast wejść w koalicję i robić coś dla ochrony tych układów
        zajęli ławy opozycji i tylko patrzą z daleka jak PiS układ demontuje.
        To znana taktyka przebiegłych wrogów narodu.

I tak dalej, i tak dalej... Chyba wystarczy tych przykładów syndromu oblężonej
        twierdzy i paranoi spiskowej, szkoda dalej pisać.
    • altspringe Jazgot bałwanów 14.01.06, 06:11
      Tylko ślepy mógł nie zauważyć, że cała polityka PO nakierowana jest na jeden
      cel: wykończyc i skompromitowac kaczorów. Wszystko to sie odbywa przy pomocy
      jazgotu stronniczej prasy i mediów z GW na czele. Teksty polityczne w tej
      gazecie jak np pana Wrońskiego, Szackiego czy Załuski świadczą bądz o ich
      zupełnym infantyliźmie politycznym, zwykłej głupocie albo sprzedajności. Do
      chóru dołączają inni - wszelkiej maści komuchy (ale to zrozumiałe), i
      narcystyczne, ubogie myślowo bałwany jak Tomasz Lis & co. Za plecami tych
      dziennikarskich idiotów czają się prawdziwi gracze na scenie, czyli chachmęty,
      których interesom zagraża IV RP.
      • antonioni1 Re: Jazgot bałwanów 14.01.06, 07:05
        altspringe napisał:

> Tylko ślepy mógł nie zauważyć, że cała polityka PO nakierowana jest na jeden
        > cel: wykończyc i skompromitowac kaczorów. Wszystko to sie odbywa przy pomocy
        > jazgotu stronniczej prasy i mediów z GW na czele. Teksty polityczne w tej
        > gazecie jak np pana Wrońskiego, Szackiego czy Załuski świadczą bądz o ich
        > zupełnym infantyliźmie politycznym, zwykłej głupocie albo sprzedajności. Do
        > chóru dołączają inni - wszelkiej maści komuchy (ale to zrozumiałe), i
        > narcystyczne, ubogie myślowo bałwany jak Tomasz Lis & co. Za plecami tych
        > dziennikarskich idiotów czają się prawdziwi gracze na scenie, czyli chachmęty,
        > których interesom zagraża IV RP.
        Dziękuję za powtórzenie mi dzisiejszej prasówki z Radia Maryja. Identico!
        Oczywiście przegląd prasy był tylko z jednego, naprawdę polskiego, naprawdę
        katolickiego, naprawdę bożego, naprawdę maryjnego Naszego Dziennika.
      • korby Re: Jazgot bałwanów 14.01.06, 07:47
        altspringe napisał:

> dziennikarskich idiotów czają się prawdziwi gracze na scenie, czyli chachmęty,

Oczywiście za wszystko to ospowiedzialne jest PO, no i jeszcze koklusz i opady
        śniegu. Czyś Ty kolego spadł z byka? Po co do tego plątasz PO. Zdaje się, że to
        nie PO żądzi, nie oni wygrali, nie oni opanowali całość władzy, nie oni rozdają
        karty, nie oni budują "IV" RP z pospolitym przestępcą pod rękę. Najlepiej kota
        odwórcić ogonem, a PiS to święty jest... Mam wrażenie, że jakby PiS miało 400
        mandatów w sejmie to Jarek musiałby się pokłucić z samym sobą i też byłaby to
        wina PO.

korby
        • mario.osh tak właśnie 14.01.06, 09:23
          "to Jarek musiałby się pokłucić z samym sobą" - dobrze scharakteryzował ten tym
          postaci Robin Skynner w "żyć w rodzinie i przetrwać" ew. w drugim tomie o
          społeczeństwie.
          zainteresowanych odsyłam. doskonała i ciekawa lektura.

jarosław to człowiek zaburzony.
          powinien się leczyć [i mieć normalną rodzinę] a nie żyć tylko z kotem bo to
          tylko nakręca jego obsesje.
          • zigzaur Re: tak właśnie 14.01.06, 11:26
            Jarosław Kaczyński żyje nie tylko z kotem.
            On także żyje ze swoją mamą.
      • nawrocony1 Re: Jazgot bałwanów 14.01.06, 07:51
        no a gdzie tu miejsce dla masonerii czyzby nie miala wplywu na te
        kompromiytacje, a zydzi, a cyklisci

panie kolego dajcie tez innym troche udzialu w tej kompromitacji
      • lwaw Trafnie to ująłeś. 14.01.06, 08:00
        altspringe napisał:

• korby ładnie kontunujesz kampanię Kurskiego towarzysz... 14.01.06, 08:33
          lwaw napisał:

No dalej, zrzuć jeszcze coś na innych za to, że PiS daje d*** samoobronie.
          "Ciemny lud i tak w to uwierzy"... Na szczeście za 4-ry lata was z tego rozliczą
          wyborcy.

korby
    • antonioni1 Re: J.Kaczyński: nie możemy zostawić Polski bez w 14.01.06, 06:50
      Niestety! Kaczyńskiego przerasta polityka. Były tylko chęci, ale poza nimi
      trzeba mieć jeszcze intelekt polityka. No i polityczne wykształcenie. PiS
      udławi się własnym sukcesem. Wchodzenie w układy w pezetpeerowskim watażką to
      hańba, hańba i jeszcze raz hańba!!!
    • homosexualista2 Czyzby KACZORY zachłysnely sie wladza hahahahaha 14.01.06, 07:32
      To za Prosiaczka
      hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • krzych.korab Re:Nie możemy zostawić Polski bez NASZEJ władzy 14.01.06, 07:45
      zapomniał dodać NASZEJ.
    • dialog J.Kaczyński: nie mogę zostać bez władzy 14.01.06, 08:10
      To jest cała prawda, a nie frazesy o Polsce. Utrata raz zdobytej władzy byłaby
      dla niego tragedią ,więc będzie ją trzyamał za wszelką cenę- nioe licząc sie z
      wyborcami, obietnicami, programami, honorem ( a co to takiego?), kumał z
      przestępcami, byle miec władzę.
      • korby Re: Lepiej bym tego nie ujął :) 14.01.06, 08:18
    • woltron Re: J.Kaczyński: nie możemy zostawić Polski bez w 14.01.06, 08:24
      "Dodał, że w obecnej sytuacji, kiedy Polsce grożą "chociażby kolejne kryzysy w
      stosunkach ze Wschodem"

Czyżby Kaczyński chciał wypowiedzieć wojnę Rosji, bo tylko do tego potrzebny
      jest mu tak naprawdę sejm i senat, ponieważ do reszty w zupełności wystarcza
      rząd i MSZ :)

"Jeśli dojdzie do takiej sytuacji, będę się czuł jak człowiek, który uratował
      Polskę przed tym, co najgorsze, tzn. przed sytuacją kiedy w istocie żadnego
      rządu nie ma. Bo rząd, który nie ma poparcia w parlamencie, nie jest do końca
      rządem".

LOL. Rząd który nie ma poparcia w parlamencie nazywa się rządem mniejszościowym
      i jest jak najbardziej rządem. Przykre, że prezes dużego ugrupowania o tym nie
      wie i nie zna tej jakże typowej dla demokracji formy rządów.
      Swoją drogą to ciekawe jak szybko można dostosować się do politycznych warunków
      i podeptać to co się samemu mówiło o tow. Lepperze - jeszcze cztery miesiące
      temu jednym z haseł Kaczek było odsunięcię "agenta SLD" i ludzi z wyrokami
      (których Andrzejek ma kilka) od władzy... a dziś, proszę Lepper pewnie będzie w
      rządzie. Przypomia mi się pewien rząd i pewna partia która też uważała, że
      Leppera należy cywilizować.

"Mogę na to przysiąc na krzyż, a wszyscy którzy mnie znają wiedzą, że jestem
      człowiekiem wierzącym (...) - tak było. Zaproponowałem rozmowę poza Sejmem.
      Oblężenie, które wczoraj państwo tam zorganizowali, zniechęcało do rozmów w
      Sejmie, i usłyszałem w odpowiedzi milczenie, w polityce to jest odpowiedź
      jednoznaczna" - powiedział Kaczyński.

Cudo :) Rozumiem, że jak oskarżą mnie o kradzież lub kłamstwo, to jak powiem że
      mogę przysiąc na krzyż i że wszyscy moi znajomi którzy mnie znają wiedzą, że
      jestem człowiekiem wierzącym, to mówię tylko prawdę. Proponuję od razu
      wprowadzić starą (bo średniowieczną) metodę próby żelaza, a także przywrócić
      instytucję sądów bożych.
      Chociaż chciałbym bardzo wyraźnie zaznaczyć, że nie wiem kto w tym sporze
      (Kaczor-Tusk) kłamie, ponieważ mamy słowo przeciw słowu...
    • carlitos35 czy z tego wszystkiego będzie jeszcze... 14.01.06, 08:43
      jakie "ludzkie", rozsądne wyjście ?
      Czy cyrk (!) rozgościł się na dobre ?
    • giuseppe53 PiS = Przestepcy i Samowola 14.01.06, 08:46
    • obalmykaczyzm Kaczynski MOZE zostawic Polske bez wladzy. Spoko. 14.01.06, 09:14
    • 123rbr Re: J.Kaczyński: nie możemy zostawić Polski bez w 14.01.06, 09:20
      Niech Polskę zostawią w spokoju. Niech nie niszczą dorobku III RP. Niech
      uwolnią kraj od siebie.
    • 5-45p Re: J.Kaczyński: nie możemy zostawić Polski bez w 14.01.06, 09:45
      Miejmy nadzieję ze kaczynski w końcu stworzy ten rząd ale lepiej bez samoobrony
      ilpru pozostaje nam tylko patrzeć na rozwijającą się sytuację.
      • kurtho Ci, którzy krzyczą o ewentualnych koalicjantach... 14.01.06, 11:07
        mówił szef PiS - powinni się zastanowić, bo sami doprowadzili do tego stanu...

Nie tylko bezczelne klamstwo i proba przeniesienia wlasnych win na przeciwnika,
        ale w dodatku idiotyczna wypowiedz, ktora trzeba rozumiec w ten sposob, ze PiS
        nie ma niczego pod kontrola, a sytuacja w kraju rzadzi opozycja... Ta partia
        nie nadaje sie do rzedzenia krajem!
        • tamaya Re: Ci, którzy krzyczą o ewentualnych koalicjanta 14.01.06, 11:27
          Szczera prawda. I ja bym wolała, żeby p. Kaczyński mi Lepperem Polski nie
          ratował. I niech sobie przypomni co mówił na temat Samoobrony 2-3 lata temu.
          PIS to partia bez kręgosłupa, za władzę odda wszystko. Sprzymierzy się nawet
          z "wyrokowcami". Ale jeszcze 4 lata temu SLD też miała 40% poparcie... Więc
          poczekajmy, może się w końcu nad nami Pan Bóg zlituje...
    • premier_pacynka Wywolac pozar potem go samemu ugasic i nadac 14.01.06, 11:29
      temu wydarzeniu wielkie hallo ze uratowano polske - jak strazacy z OSP Tłuki:)
    • bloody_rabbit Re: J.Kaczyński: nie możemy zostawić Polski bez w 14.01.06, 12:28
      "Mogę przysiąc na krzyż"

Tęsknię do czasów kiedy politycy nie wycierali sobie gęby takimi słowami.
    • zebra2341 Kaczyński to mentalnie drugi Gomółka 14.01.06, 12:40
      kaczyzm = komunizm. Czy różnią sie kaczki od Gomółki? Prawdę mówiąc chyba
      niczym. Tacy sami prymitywni dyktatorzy.
    • zamienswojastara Re: J.Kaczyński: nie możemy zostawić Polski bez w 27.01.06, 20:59
      allegro.pl/show_item.php?item=83420578

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka