zamroczony 15.01.06, 12:22 PiS sieje destrukcje, dlatego PO z całą opozycją powinni zagłosować za budżetem i dać szansę porządzic PiSuarowi.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andrzejg ale byłby numer 15.01.06, 12:32 zamroczony napisał: > PiS sieje destrukcje, dlatego PO z całą opozycją powinni zagłosować za > budżetem i dać szansę porządzic PiSuarowi.. PiS przeciw budżetowi --->dla dobra Polski oczywiście reszta za budżetem----->jak wyżej A. Odpowiedz Link Zgłoś
centrolew Teoria spadających sondaży 15.01.06, 14:44 Zauważyłem przedziwną prawidłowość w działaniach polityków. Im niższe mają poparcie, tym więcej rozumu im wraca do głowy. Najlepsze rządy dla Polski miały minimalne poparcie, dobre projekty ustaw przechodziły dopiero wtedy, gdy opozycja świętowała tryumfy w sondażach... Marek Belka był lepszym premierem od Leszka Millera, Sejm kontraktowy był najbardziej odpowiedzialnym i propaństwowym parlamentem... Lepper traci w sondażach i już się staje politykiem "odpowiedzialnym". A najlepszym dowodem na słuszność tej teorii jest PiS. Im wyższe notowania, tym bardziej woda sodowa uderza im do głowy! Odpowiedz Link Zgłoś
zibiwrocek Teoria państwa - nocnego stróża 15.01.06, 16:13 w opini lewaka? Żąd Belki najlepszy? A co on zrobił - nic. Nawet nie pilnował spokoju nocą. Próba zmuszenia w wakacje policji do interwencji wobec pijaczków graniczyła z cudem. Sejm kontraktowa najlepszy? Z Jaruzelem jako prezydentem i Kiszczakiem jako szefem MSWiA, z likwidacją pionu przestępczości gospodarczej w Policji, z ustawami umożliwiającymi afery rublową, alkocholową, elektroniczną (dzień bez cła na elektronikę), itp.. Z samouwłaszczeniem nomenklatury, z grubą kreską dla siepaczy komunizmu. TO MOŻE SIĘ PODOBAĆ JEDYNIE POSTKOMUNIŚCIE LUB ZŁODZIEJOWI. Odpowiedz Link Zgłoś
marek.stepien Re: Teoria państwa - nocnego stróża 15.01.06, 16:18 Offtopicznie: dlaczego ci wszyscy "najprawdziwiej polscy prawicowcy" najczęściej robią koszmarne błędy ortograficzne, takie jak: "Żąd" czy "alkochol"? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
the.truth Re: Teoria państwa - nocnego stróża 15.01.06, 16:27 Może <niemyty moher> będzie wiedział :-) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=35002604&a=35005447 Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: bo szybko pisza i są dyslektykami 15.01.06, 16:42 to raczej dysortografia :P Odpowiedz Link Zgłoś
zkyc Zasłonna dymna w wykonaniu PiS-u! 15.01.06, 16:37 Autor: zamroczony >------------------------------------------------------------------------------- - PiS sieje destrukcje, dlatego PO z całą opozycją powinni zagłosować za budżetem i dać szansę porządzic PiSuarowi.. PO ma doświadczenia z PiS-em z koalicyjnego rządzenia w Warszawie i wie jakich numerów można się spodziewać po PiS-ie! Trzy lata rządów PiS-u w Warszawie, to totalny bałagan i jedyny kierunek: wycinanie PO z samorządów warszawskich!!! Takie działanie PiS przeniósł na Sejm, Senat i Rząd!!! Wynik: dużo zadymy, durnych ustaw i decyzji jarka, a sensownych konkretów brak i tak pozostanie w przyszłości (niestety)!!!! Po prostu PiS to partia prawników (papugi!), a dobrych specjalistów po prostu brak w szeregach PiS-u! Naiwni prawnicy myślą (a raczej udają, że myślą!), że rządzić uda się metodą wydawania ustaw, rozkazów, zakazów i nakazów!!!! Polacy taką lekcję już przerabiali od 1944 roku (równięż w czasie okupacji, a wcześniej w czasie zaborów) i mają wstręt do tego typu rządzenia!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
the.truth DLACZEGO PLATFORMA KŁAMIE ŻE CHCE KOALICJI Z PiS ? 15.01.06, 16:41 Wystarczy przeczytać takie opinie jak wyżej, żeby wywnioskować że tworzenia rządu z Kaczyńskimi tak naprawdę nigdy nie było w ich politycznych planach. Odpowiedz Link Zgłoś
zkyc [...] 15.01.06, 17:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
the.truth Tusk i Rokita łgali w żywe oczy wyborcom. 15.01.06, 17:24 Tak naprawdę nigdy nie chcieli koalicji i porozumienia z Kaczyńskimi - od samego początku nienawidzili ich i dalej nienawidzą. Wystarczy przeczytać posty PO'wców na forum :-) Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Tusk i Rokita łgali w żywe oczy wyborcom. 15.01.06, 17:47 the.truth napisał: > Tak naprawdę nigdy nie chcieli koalicji i porozumienia z Kaczyńskimi - > od samego początku nienawidzili ich i dalej nienawidzą. > Wystarczy przeczytać posty PO'wców na forum :-) Dwója z polityki - w tej ostatniej, nie ma miejsca na "nienawiść".... W polityce, owszem, liczy się kalkulacja i wyrachowanie.... do jakiego stopnia można to posunąć - przyjrzyj sie PiSiorom... :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
the.truth Re: Tusk i Rokita łgali w żywe oczy wyborcom. 15.01.06, 17:57 Jasne i rzeczowe stanowisko Kaczyńskiego : www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_060114/kraj/kraj_a_1.html Takie było i jest od zawsze - to nie PiS ma problem z koalicją, lecz Tusk. Któremu wciąż się wydaje że to on będzie dyktował warunki Kaczyńskiemu :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: DLACZEGO PLATFORMA KŁAMIE ŻE CHCE KOALICJI Z 15.01.06, 17:45 the.truth napisał: > Wystarczy przeczytać takie opinie jak wyżej, żeby wywnioskować że tworzenia > rządu z Kaczyńskimi tak naprawdę nigdy nie było w ich politycznych planach. O konusach i innych PiSiorach mówisz?? ... Ano rzeczywiście, nie było takiej koalicji w ich planach... Odpowiedz Link Zgłoś
the.truth Re: DLACZEGO PLATFORMA KŁAMIE ŻE CHCE KOALICJI Z 15.01.06, 18:01 A w planach Platformy jest jak widzimy. Wyrażanych przez głęboki szacunek sympatyków PO do "PiSiorów" :-))) I szefów tej partii. Odpowiedz Link Zgłoś
boorack Re: DLACZEGO PLATFORMA KŁAMIE ŻE CHCE KOALICJI Z 15.01.06, 19:35 Być może. Bo tam jest wojna. A za wojnę odpowiedzialny jest ten kto oddał pierwszy strzał. Czyli PiS pod tuż przed wyborami do parlamentu. BTW. Na prawdę wierzysz w te bajeczki Jarka Kaczyńskiego ? Czy wznosiś się razem z nim na szczyty hipokryzji (choćby nazywając się 'the.truth') ? Takiej samej hipokryzji jak Kaczyński walący publiczne kłamstwa i zarzekający się przy tym na Krzyż Święty ??? Odpowiedz Link Zgłoś
viscon Re: Teoria państwa - nocnego stróża 16.01.06, 04:23 to proste = bo taki jest stan ich inteligencji. brak zdolności myślenia samodzielnego zastąpiony tu jest wiernym powtarzaniem bełkotu ich wodza. w podobny sposób i na gruncie takiego właśnie nawozu społecznego rodzą sie wszelkiej maści nacjonalizmy, obsesyjne szowinizmy i inne neiszczęścia. Odpowiedz Link Zgłoś
the.truth Giertych z 3 % poparciem nawołujący do koalicji 15.01.06, 16:13 to humor miesiąca :-))) Kiedy dołączy do niego PSL i SLD ( obie poniżej wyborczego progu w sondażach ) ? Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus [...] 15.01.06, 17:53 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Giertych z 3 % poparciem nawołujący do koalic 15.01.06, 19:47 the.truth napisał: > to humor miesiąca :-))) > Kiedy dołączy do niego PSL i SLD ( obie poniżej wyborczego progu w sondażach ) > ? wspaniały jedeś... w wyrzucaniu postów... Czy to aby nie dyletantyzm polityczny podpowiada ci takie (najlepsze) rozwiązania...?? Odpowiedz Link Zgłoś
the.truth Re: Giertych z 3 % poparciem nawołujący do koalic 15.01.06, 19:56 nie ja zgłosiłem ten post, żałuję :-) Geniuszu analizy. Odpowiedz Link Zgłoś
looney1 Re: Teoria spadających sondaży 15.01.06, 18:13 Straszaki na niewiernych. NIe wiem kto się na to nabierze. Nie będzie powtórnych wyborów - przy tak małej próbie (na pewno znikoma frekwencja), za duże jest ryzyko przestrzelenia. -- Pokaż swoje zdjęcia i doceń konstruktywną krytykę obiektywni.pl Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Teoria spadających sondaży 15.01.06, 16:40 centrolew, co do Leppera, to mylisz się i to bardzo Lepper staje się politykiem tzw. "odpowiedzialnym", gdyż ma nadzieję, że jego skomlenie przyniesie w końcu efekt i PiS weźmie SO do rządu zobaczysz, jak sie zacznie kampania, znów zacznie "rozrabiać", krzyczeć, że wszyscy to złodzieje, a tylko SO nie miała jeszcze szansy dostatecznie dużo nakraść.... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
the.truth Re: Teoria spadających sondaży 15.01.06, 16:48 Serce rośnie patrzeć jak dzielnie wspierasz lewicę, droga miłośniczko Platformy :-) Szefowie waszych partii powinni pójść za marzeniami swoich sympatyków i zamiast bawić się w pseudonegocjacje z PiS od razu stworzyć koalicję SLD-PO. Odpowiedz Link Zgłoś
woocash7 Re: Teoria spadających sondaży 15.01.06, 16:58 Tylko zaslepienie albo krotkowzrocznosc takich jak ty "prawicowcow" laczy PO z SLD, to prawda najwiecej ustaw prorynkowych i prorozwojowych w poprzednim parlamencie bylo przeglosowanych glosami tych wlasnie partii, ale stosunek PO do SLD jest taki sam jak stosunek PIS-u do SLD, czyli totalne wykluczenie mozliwosci jakiejkolwiek wspolpracy. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Teoria spadających sondaży 15.01.06, 17:10 woocash7, zaczynam myśleć, że the.truth żyje we własnym świecie, w absolutnym oderwaniu od rzeczywistości, a to, co mu psuje obraz tego wyimaginowanego świata, ignoruje lub udaje, że tego nie ma matrix jest wszędzie.... ;D Odpowiedz Link Zgłoś
woocash7 Re: Teoria spadających sondaży 15.01.06, 17:14 Hehehe, szczerze mowiac nawet calkiem fajnie mi sie z the.truthem wczoraj dyskutowalo, ale jest rzeczywiscie strasznie powiedzialbym "nieugiety" w swoich wywodach, tym niemniej szanuje wszystkich, ktorzy szanuja innych. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
the.truth Re: Teoria spadających sondaży 15.01.06, 17:34 Rzeczywiście :-) W moim matrix'ie zwolennicy dekomunizacji i naprawy państwa raczej nie wspierają duchowo lewicy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Teoria spadających sondaży 15.01.06, 17:01 the.truth, nie mogę pojąć, skąd ten wniosek? Przecież odniosłam się do Leppera i to krytycznia.... ach, no tak, zapomniałam, że jesteś sympatykiem PiS i obecnie kibicujesz koalicji PiS + Samoobrona i jeszcze jedno, sympatyzuję z PO, czytuję "Tygodnik Powszechny", wierzę w ideały i brzydzę się osobami, które dla własnych celów są gotowe na wszystko....wiem, że jest to przez Ciebie źle widziane, ale godzę się z tym, w końcu akurat mnie tolerancji nie uczył o. dyr. ;) :P Odpowiedz Link Zgłoś
the.truth Re: Teoria spadających sondaży 15.01.06, 17:32 Sympatyzujesz tylko z PO ? Wczoraj pisałaś że darzyłaś sympatią PO i PiS :-) Na forum tymczasem działasz jak pogotowie psychiczne centrolewu i całej lewicy :-) To dość ciekawa oznaka sympatii dla antykomunistów z PiS :-) Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Teoria spadających sondaży 15.01.06, 17:46 the.truth, powiem więcej, w wyborach parlamentarnych zagłosowałam na PiS co prawda był i jest to mój znajomy, obecnie poseł, ale cóż... zresztą ma bardziej wyważony stosunek do PiS niż Ty, mam nadzieję, że to ostatnie zdanie przemyślisz... pozdrawiam serdecznie :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Teoria spadających sondaży 15.01.06, 17:50 the.truth napisał: > Sympatyzujesz tylko z PO ? > Wczoraj pisałaś że darzyłaś sympatią PO i PiS :-) > Na forum tymczasem działasz jak pogotowie psychiczne centrolewu i całej > lewicy :-) > To dość ciekawa oznaka sympatii dla antykomunistów z PiS :-) antykomuniści z PiS.... uśmiać się można!!!! Przeciez te PiSiory powielają najgorsze tradycje PRLu.... Nie wystarczy być PiSiorowo bogobojnym, żeby być antykomunistą.... PiS, to nic innego jak "czarny komunizm"... i nic wiecej... Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Teoria spadających sondaży 15.01.06, 18:06 sclavus, mam pytanko, jak sądzisz, co to jest "pogotowie psychiczne centrolewu i całej lewicy" zapytałabym the.truth, co miał na mysli, ale się boję.... ;D Odpowiedz Link Zgłoś
the.truth Re: Teoria spadających sondaży 15.01.06, 18:08 Wyjaśniałem wczoraj :-) Mam znów podać link do artykułu Urbana ? Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Teoria spadających sondaży 15.01.06, 18:26 the.truth, wiem, że mi wybaczysz, więc przyznaję się - niestety nie śledzę uważnie Twojej twórczości tudzież działalności na forum, a radosna twórczość Urbana interesuje mnie jeszcze mniej.... ja już znikam, życzę Ci tylko miłego wieczoru pa Odpowiedz Link Zgłoś
the.truth Re: Teoria spadających sondaży 15.01.06, 18:40 A wiesz, ten link podałem Ci wczoraj rozmawiając z Tobą :-) Tajemniczymi drogami wędruje pamięć elektoratu Platformy... Zaangażowanie w dialog z rozmówcą zupełnie jak u Tuska :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Teoria spadających sondaży 15.01.06, 19:53 isa.stern napisała: > sclavus, mam pytanko, jak sądzisz, co to jest "pogotowie psychiczne centrolewu > i całej lewicy" > zapytałabym the.truth, co miał na mysli, ale się boję.... ;D tego dyletanta (politycznego) rzeczywiście lepiej nie pytać... o nic... Co zaś tyczy twojego pytania, to jest to, jak sądzę, neologizm na poprawienie sobie humoru (rozumiem, że to jakiś PiSior puścił)... Kiedyś, takie numery nazywały sie "nowomową"... ale to stare czasy... :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
mfurgalinski Re: Teoria spadających sondaży 15.01.06, 17:20 Idz do sztabu! Zaraz Wam sie nowa narada zacznie. Nowa taktyke musi Wam Jacus K. nakreslic! Odpowiedz Link Zgłoś
nawrocony1 do czasu jak i jemu PiS da kosza to... 15.01.06, 16:53 zpowrotem wyprowadzi swoich kosynierow na drogi :) Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: ale byłby numer 15.01.06, 16:36 Jarosław pis Kaczyński powiedział wyraźnie ustami premiera Kazimierza Marcinkiewicza: rząd nie bedzie realizował popsutego przez opozycję budżetu Odpowiedz Link Zgłoś
tomekp1 Re: Giertych: rozmowy PiS o koalicji to "zasłona 15.01.06, 12:32 A PO I LPR boją się wyborów ?-dlaczego, czyż nie mają poparcia wsród Polaków. Przecież P.Tusk tyle razy powtarza ,że PiS KŁAMIE może już wszyscy w to uwierzyli,/chociaż może niektórzy nie chcą już w rządzie liderów PO-oni już pokazali jak potrafią rządzić./ Odpowiedz Link Zgłoś
atuskr Re: Giertych: rozmowy PiS o koalicji to "zasłona 15.01.06, 14:34 Kurde powiedz mi kiedy pokazali jak rzadzili? Odpowiedz Link Zgłoś
zibiwrocek Kiedy PO rządziła? 15.01.06, 16:20 A co robili Bielecki, Lewandowski, Komorowski, Merkel, Biernacki, Rokita, itd. itp. w bierki grali czy byli ministrami? Odpowiedz Link Zgłoś
marek.stepien Re: Giertych: rozmowy PiS o koalicji to "zasłona 15.01.06, 16:22 Platforma Obywatelska rządziła już w Polsce parę razy, ale pod innymi nazwami (Kongres Liberalno-Demokratyczny, Akcja Wyborcza Solidarność - Stronnictwo Konserwatywno-Ludowe, Unia Wolności). Jan Krzysztof Bielecki był swego czasu premierem, Rokita - szefem URM u Suchockiej, Komorowski - wiceministrem obrony u Buzka, a sam Buzek jest dzisiaj europosłem PO. Porządnych funkcji rządowych nie miał tylko Tusk, ograniczając się do wicemarszałkowania. Tak więc szans na wykazanie się platformersi mieli od 1989 r. całą masę. Kaczory zresztą też. A że się pokazali, jak się pokazali, to już "insza inszość". :) Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir Re: Powoli, bo powoli, jadnak prawda zaczyna 15.01.06, 12:36 docierać. PiSowi potrzeba tylko głosów w Sejmie, a nie wspólników do rządenia. Stanowiska pretorianów już są obsadzone, koalicjant ma tylko głosować za. Politykę robi Jarek popiera go Lech i chwacit. Odpowiedz Link Zgłoś
rtg Re: Giertych: rozmowy PiS o koalicji to "zasłona 15.01.06, 12:41 zamroczony napisał: > PiS sieje destrukcje, dlatego PO z całą opozycją powinni zagłosować za > budżetem i dać szansę porządzic PiSuarowi.. Uwazam,że jak maja byc przyspieszone wybory, co jest jak najbardziej wskazane, to musi PiS troche porzadzić nawet z Lepperem zostanie obnażony brak kompetencji i głupota rządzacych i społeczeństwo własciwie oceni PiS co spowoduje ostudzenie nawiedzonych PiSowców. Po aferze a sejmie i olejnictwie prezydenta IV RP zacząem doceniać prezydenturę A. Kwaśniewskiego pomimo, że nie akceptowałem jego przechyleń w lewą stronę . Odpowiedz Link Zgłoś
block_buster [...] 15.01.06, 12:53 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
rom48 Jak opozycja im urzadzi budzet to PiS bedzie mial 15.01.06, 12:48 zabawe. Przejda wszystkie poprawki i wszyscy z opozycji beda za:D Odpowiedz Link Zgłoś
puljan [...] 15.01.06, 12:53 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
rom48 Ty jestes nedzarzem i stac cie na Internet?? 15.01.06, 13:03 Falsz i obluda typowa dla PiS Odpowiedz Link Zgłoś
tomekp1 Re: do roma48 15.01.06, 13:07 rom48 napisał: > Falsz i obluda typowa dla PiS Czy trzeba być bogatym żeby mieć internet. rom48- mamy 21 wiek widać zapomiałeś o tym piszesz jak byłbyś trochę cofnięty /nie myślę o rozwoju tylko o czasie/ Odpowiedz Link Zgłoś
rom48 Ale tez nie mozna byc biedakiem Komputer kosztuje 15.01.06, 13:30 pare groszy a i opaty internetowe tez. Ja nie zaliczam sie do bogaczy a jestem zwolennikie normalnosci nie caglel walki lecz spokojnego rozwoju Odpowiedz Link Zgłoś
leon9910 Re: Ale tez nie mozna byc biedakiem Komputer kos 15.01.06, 14:07 rom48 napisał: > pare groszy a i opaty internetowe tez. Ja nie zaliczam sie do bogaczy a jestem > zwolennikie normalnosci nie caglel walki lecz spokojnego rozwoju >A co dla ciebie jest normalką??? To że Tylko Tusk,Rokita,Komorowski w TVN,Polsacie TVN i oczernia innych??czy nie widzisz że tym panom chodzi o rozpierdziche?? Odpowiedz Link Zgłoś
rom48 Oczywiscie tylko Kaczynskim chodzi o budowanie 15.01.06, 15:09 porozumienia i dobra kraju przeciez to widac! Widac szczegolnie po sposobie prowadzenia rozmow koalicyjnych i to nie zaleznie z kim. Jak chetnie dziela sie wladza. Bo odpowidzialnoscia to wcale. Za obecny stan odpowidzialni sa wszyscy tylko nie oni. To widac slychac i czuc:DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
zkyc Re: Oczywiscie tylko Kaczynskim chodzi o budowani 15.01.06, 16:54 rom48 napisał: > porozumienia i dobra kraju przeciez to widac! Widac szczegolnie po sposobie pro > wadzenia rozmow koalicyjnych i to nie zaleznie z kim. Jak chetnie dziela sie wl > adza. Bo odpowidzialnoscia to wcale. Za obecny stan odpowidzialni sa wszyscy ty > lko nie oni. To widac slychac i czuc:DDDD Kaczyńskim chodzi tylko o udawanie budowania, a tak naprawdę żadnym budowaniem nie są zainteresowani!!!!!!!!!!! Nie chcą za takie nic działanie ponosić odpowiedzialności i tylko szukają jelenia, którego taką odpowidzialnością można obciązyć!!!!!! I to jest jedyny kierunek rozmów koalicyjnych!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
matol13 Re: Oczywiscie tylko Kaczynskim chodzi o budowani 15.01.06, 19:01 Kochani moi.. zapomnieliśmy, że najlepiej działo się nam za tow. Bieruta Bolesława. Polska rozwijała się, wszyscy obywatele bogacili się, a ludzie mogli czuć się bezpiecznie, ponieważ ich spokoju pilnowali wspaniali fachowcy. Na ich wspaniałych przykładach wzrastali nam kolejni wielcy przywódcy, źle powiedziałem bo to byli bracia wszystkich kast: i robotników, i chłopów, no trochę nie po drodze byli inteligenci (ale to ich samych wina.). Jak z narodem zbratał się J. Wojciech pamiętnego dnia! A nasi ostatni wielcy? Ileż musieli się natrudzić aby tylko naród nie miał problemów z majątkami! Sami nadstawiali swoje grzbiety do dzwigania tego bogactwa! Jednym słowem powinniśmy zwrócić się do Wołodii aby przysłał nam kolejną ekipę gubernatorów, zapewniając wszystkim szczęście i dostatek! Moje matolskie przemyślenia kieruję przede wszystkim do wszystkich zklonowanych, którzy szczerze plują a mogli by zamilknąć, skoro nie chcą Polsce pomóc! Odpowiedz Link Zgłoś
zkyc Re: Oczywiscie tylko Kaczynskim chodzi o budowani 15.01.06, 21:56 Wyślij ten apel do jarka!!! Masz zagwarantowane, że w nagrodę otrzymasz "Spieprzaj dziadu!" lub grzeczniej "Bóg zapłać!". A może dadzą ci wybór?????:)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
leon9910 Re: Ty jestes nedzarzem i stac cie na Internet?? 15.01.06, 14:04 Falsz i obłuda to całe PO.Bez programu!!Ich program to rozwalić do końca co się da i dać dyla tak samo jak rządzili z AWS-em!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Giertych: rozmowy PiS o koalicji to "zasłona 15.01.06, 12:59 już SO zabiera się za wyważanie i równoważenie sceny politycznej ?. Wystarcza- jącym krytykiem i pośrednikiem jest PiS, Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.kosecki Re: cieszę się, że p. R. Giertycha, i jego 15.01.06, 13:01 partię, PiS wykończy ! Martwi mnie natomiast, że PiS, mógłby wprowadzić chama do rządu ! Wiem, że PiS przedterminowe wybory wygra w cuglach...jeśli ?! jeśli nie "przefajnuje". PiS niema potencjału intelektualnego aby rządzić samodzielnie. Dlatego te dwa gnomy musza zrozumieć, że jeśli, po wyborach, nie utworzy rządu z PO, to wyborcy wystawią im rachunek, który ich bedzie wiele kosztował. Zachodzi pytanie, kto ponosi winę, za to, że przez pół roku tracilismy czas na przepychanki bez sensu ? Moim zdaniem, li tylko, i wyłącznie PiS ! Ja, przypusczam ze i wielu innych, głosowało na koalicję PiS-u i PO. Zostałem przez PiS oszukany. W tym czasie świat zapie..ł, a Czesi wyprzedzili Portugalię. Odpowiedz Link Zgłoś
block_buster [...] 15.01.06, 13:11 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: cieszę się, że p. R. Giertycha, i jego 15.01.06, 13:34 istnieją złotouści propgandziści,ktorzy potrafią tylko mówić, przekonywać,motać natomiast nie są w stanie dzialać. Te kilka miesięcy było wystarczającym okresem proby. Odpowiedz Link Zgłoś
adebo Re: cieszę się, że p. R. Giertycha, i jego 15.01.06, 13:42 jerzy.kosecki napisał: > partię, PiS wykończy ! Martwi mnie natomiast, że PiS, mógłby wprowadzić chama > do rządu ! Po tej wypowiedzi widać wyraźnie kto tu kim jest. Odpowiedz Link Zgłoś
rtg Re: cieszę się, że p. R. Giertycha, i jego 15.01.06, 14:06 jerzy.kosecki napisał: .... >...Ja, przypusczam ze i wielu innych, głosowało na koalicję PiS-u > i PO. Zostałem przez PiS oszukany. W tym czasie świat zapie..ł, a Czesi > wyprzedzili Portugalię. a w Polsce kaczyzm wszczynając nowa wojne na górze doprowadzi do nastepnego zacofania zbliżonego do socjalizmu... Głupota wyborców jest osabiająca. Marnujemy czas .. juz "odnawiamy sie" ponad kwarta a zamiast IV RP jest II PRL z zamordyzmam i arogancją Dorna i głupotą PiSuarów. Odpowiedz Link Zgłoś
colombina kto to powiedzial?? 15.01.06, 14:13 ..ze niewazne zeby Polska byla bogata, wazne zeby byla katolicka... Czy ktos pamieta co to za medrzec powiedzial? rtg napisał: > Głupota wyborców jest osabiająca. > Marnujemy czas .. juz "odnawiamy sie" ponad kwarta a zamiast IV RP jest II PRL > z zamordyzmam i arogancją Dorna i głupotą PiSuarów. Odpowiedz Link Zgłoś
leon9910 Re: cieszę się, że p. R. Giertycha, i jego 15.01.06, 14:16 rtg napisał: > jerzy.kosecki napisał: > .... > >...Ja, przypusczam ze i wielu innych, głosowało na koalicję PiS-u > > i PO. Zostałem przez PiS oszukany. W tym czasie świat zapie..ł, a Czesi > > wyprzedzili Portugalię. > a w Polsce kaczyzm wszczynając nowa wojne na górze doprowadzi do nastepnego > zacofania zbliżonego do socjalizmu... Głupota wyborców jest osabiająca. > Marnujemy czas .. juz "odnawiamy sie" ponad kwarta a zamiast IV RP jest II PRL > z zamordyzmam i arogancją Dorna i głupotą PiSuarów. > Nie zostałeś oszukany przez PiS tylko przez PO Oni chcieli koalicji ,gdyż myśleli że wygrają wybory,a wrazie nie powodzenia mieliby na kogo zepchnąć wine!!PO to ludzie od propagandy PZPR-u Zobacz kto tam siedzi Twardzi ludze z SZMP i działaczy PZPR.Komorowski,Niesiołowski,Tusio aktywista mlodych socjalistów!! Odpowiedz Link Zgłoś
rtg Re: cieszę się, że p. R. Giertycha, i jego 15.01.06, 14:56 leon9910 napisał: > Nie zostałeś oszukany przez PiS tylko przez PO Oni chcieli koalicji ,gdyż > myśleli że wygrają wybory,a wrazie nie powodzenia mieliby na kogo zepchnąć > wine!!PO to ludzie od propagandy PZPR-u Zobacz kto tam siedzi Twardzi ludze z > SZMP i działaczy PZPR.Komorowski,Niesiołowski,Tusio aktywista mlodych socjalist > ów!! bzdety wypisujesz; aby dostac sie do jedenatolatki musiałem wstapić do ZMP, aby dostać sie na wyższą uczelnię musiaem pracowac jeden rok w fabryce aby uzyskac punkty jako "przodujący robotnik" bo pochodzenie mi dawało punkty ujemne. Komorowski i Niesioowski przypuszczalnie przeszli to samo lub podobnie. Masz zerowe pojęcie o okresie socjalizmu zwłaszcza lat 50 i 60. Proponuje duzo czytać i zabierac głos na końcu kolejki i nie ferować wyroków w pełnej niewiedzy Odpowiedz Link Zgłoś
tomekp1 Re: cieszę się, że p. R. Giertycha, i jego 15.01.06, 15:55 i właśnie przez takich ludzi jak rtg.mieliśmy taki socjalizn w latach 50,60 zapisywali się do ZMP czy PZPR tylko po to żeby coś zyskać- oszukiwali siebie i swoją ojczyznę /fałsz i obłuda/ Pewnie chciałeś uzyskać punkty za pochodzenie bo zabrakło tych za wiedzę. Wielu ludzi z lat 50,60 ukończyło studia bez pomocy ZMP,czy PZPR. Więc może Panie rtg czy te dodatkowe punkty nie świadczą o tym że Pan też powinien jeszcze troszeczkę poczytać. A Tym którzy zapisywali się do ZMP, ZMS czy PZPR z PRZEKONANIA należy się pełny szacunek. Odpowiedz Link Zgłoś
pvuii [...] 15.01.06, 16:22 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
rtg Re: cieszę się, że p. R. Giertycha, i jego 15.01.06, 16:57 mylisz sie opowiadając sie nieświadomie za doktryna komunistyczna która ograniczała dostęp do wiedzy ludziom z pochodzeniem inteligenckim tylko po to aby doprowadzić do zatracenia poczucia narodowego. Taki był plan Stalina i robiliśmy wszystko aby nie był realizowany z powodzeniem. Tylko domy inteligenckie w Polsce Ludowej zachowywały poczucie patriotyzmu i przynalezniości narodowej i dzieki temu nie nastąpiło zatracenie poczucia narodowego w dużej cześci społeczenstwa. ROBOTNIK PRACUJĄC ZA DARMO na rzecz państwa totalitarnego nie miał czasu na kształcenie swoich dzieci w duchu patriotycznym ... sam zresztą nie mając wiedzy na ten temat. A jak robił to nieporadnie ale skutecznie to tylko trzeba przed nim pochylić czoła. Odpowiedz Link Zgłoś
zibiwrocek Trzeba się było uczyć a nie punkty za pochodzenie 15.01.06, 16:30 czy przynależność ciółać aby sie do szkół dostać. Mój stary 10 lat za kołem podbiegunowym siedział. Do żadnych partii i stronnictw bratnich nikt z nas nie wstępował. Na studia się dostaliśmy bez problemów. Po drodze zaliczając kilka finałów olimpiad przedmiotowych. A jak nie potrafisz to nie pchaj się na afisz. Odpowiedz Link Zgłoś
rtg Re: Trzeba się było uczyć a nie punkty za pochodz 15.01.06, 17:06 zibiwrocek napisał: > czy przynależność ciółać aby sie do szkół dostać. > Mój stary 10 lat za kołem podbiegunowym siedział. Do żadnych partii i stronnict > w > bratnich nikt z nas nie wstępował. Na studia się dostaliśmy bez problemów. Po > drodze zaliczając kilka finałów olimpiad przedmiotowych. > A jak nie potrafisz to nie pchaj się na afisz. nie.... wstapiem do ZMP i PRPR z przekonania a punkty mi też były potrzbne bo nazwisko mam brzmiące ludowo niepoprawnie. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: cieszę się, że p. R. Giertycha, i jego 15.01.06, 17:25 Wow!!!! Musi masz jakieś tajne wiadomości ... od rydza chyba... Jak tylko okazało sie, że PiSiory maja 2% więcej do sejmu, zaczęli kombinować, jakby tu samemu porządzić... A jak tylko okazało się, że to konus jednak będzie siedział na fotelu w pałacu, wszelkie możliwości jakiejkolwiek koalicji z Platformą sięgnęły dna... chyba, że takiej, w której Platforma tylko przyklaskuję PiSiorom... przecież nie po to PiSiory mają I miejsce w Swjmie i Konusa na fotelu, żeby dzielić władzę... raczej Polskę... Odpowiedz Link Zgłoś
leon9910 Re: cieszę się, że p. R. Giertycha, i jego 15.01.06, 14:10 jerzy.kosecki napisał: > partię, PiS wykończy ! Martwi mnie natomiast, że PiS, mógłby wprowadzić chama > do rządu ! Wiem, że PiS przedterminowe wybory wygra w cuglach...jeśli ?! jeśli > nie "przefajnuje". PiS niema potencjału intelektualnego aby rządzić > samodzielnie. Dlatego te dwa gnomy musza zrozumieć, że jeśli, po wyborach, nie > Chamem to jesteś ty i do tego ciemniak ,który jest sterowany i sam nie potrafi logicznie myśleć!!! > utworzy rządu z PO, to wyborcy wystawią im rachunek, który ich bedzie wiele > kosztował. Zachodzi pytanie, kto ponosi winę, za to, że przez pół roku > tracilismy czas na przepychanki bez sensu ? Moim zdaniem, li tylko, i > wyłącznie PiS ! Ja, przypusczam ze i wielu innych, głosowało na koalicję PiS-u > i PO. Zostałem przez PiS oszukany. W tym czasie świat zapie..ł, a Czesi > wyprzedzili Portugalię. Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: cieszę się, że p. R. Giertycha, i jego 15.01.06, 17:28 wszystko się zgadza, ale na szczęście huraoptymizm - co do wyników PiS w przedterminowych wyborach - jest przedwczesny, a to dlatego, że wiele się wydarzy podczas kampanii nie sądzisz chyba, że Giertych, Lepper będą stać z założonymi rękami; podejrzewam także, że platforma przestanie się bawić w dżentelmenów i wynajmie jakiegoś kolesia od czarnego RP i w końcu Kurski będzie miał prawdziwego przeciwnika Odpowiedz Link Zgłoś
dominik.olsztyn Re: Giertych: rozmowy PiS o koalicji to "zasłona 15.01.06, 13:05 Do niedawna jedynie SLD było opozycją w tym sejmie. Opozycyjność reszty ugrupowań polegała na tym, że PiS ic olewał. Być może PO teraz przejrzało na oczy.. Reszta nadal prowadzi nieustanne umizgi do Jarka. Odpowiedz Link Zgłoś
saretest Re: Giertych: rozmowy PiS o koalicji to "zasłona 15.01.06, 13:17 Głosowałem na PIS i żałuję teraz tego cholernie. Miało być tak pięknie. Niech wybory będą jak najszybciej - oddam głos na normalmych ludzi a nie na ZADYMIARZY. Posłowie z PIS to tacy "sejmowi kibole". Życzę im wszytskiego najgorszego!!! Jeszcze kaczki sie posrają - niech tylko kwachu wróci. Odpowiedz Link Zgłoś
puljan Kwach wróć i zrób kaolicję z PO 15.01.06, 13:28 Kwachu wróć SLD pod przywództwem Kwacha. Tusk Rokita, Komorowski I PO w koalicji Niech żyje V Rzeczpospolita ! Schetyna na premiera, Sobotka zamiast Dorna Gazetra Wyborcza jako organ prasowy, TVN24+polsat jako stacje rządowe. Witajcie zwolennicy PO w nowym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
jan12121 Re: Kwach wróć i zrób kaolicję z PO 15.01.06, 13:58 puljan napisał: "Kwachu wróć ... ". Tak naród rozumie tę zawiłą i poważną sytuację, jaką zafundowały nam wyniki ostatnich wyborów (czyli my sami, zwłaszcza ci, którzy na wybory nie poszli. To, że PiS nie chce koalicji z PO było jasne od momentu, gdy pojawióło sie hasło "solidarni kontra liberalni". To zupełnie bzdurne merytorycznie i politycznie hasło, niestety, nie zostło przez PO obśmiane - wtedy by znikło szybciutko, jak znikło zwalczanie przez PiS komuny (dzięki czemu Olejniczak ma sporą drużynę). Moim zdaniem PiS zmierzza do brunatnych rządów (Dorn, Kamiński), zamordyzmu w mediach (Samoobrona i dziennikarze) oraz głuszenie opornych pieniędzmy rozdawanymi gdzie będzie potrzeba a zabieranymi gdzie bedą nieprawomyślni. To wszystko wyobrazenie o rządzeniu jako grze partyjnej, rodem z czystego PRL-u, dotego doszliśmy... Odpowiedz Link Zgłoś
leon9910 Re: Kwach wróć i zrób kaolicję z PO 15.01.06, 14:30 jan12121 napisał: > puljan napisał: "Kwachu wróć ... ". > Tak naród rozumie tę zawiłą i poważną sytuację, jaką zafundowały nam wyniki > ostatnich wyborów (czyli my sami, zwłaszcza ci, którzy na wybory nie poszli. To > , > że PiS nie chce koalicji z PO było jasne od momentu, gdy pojawióło sie hasło > "solidarni kontra liberalni". To zupełnie bzdurne merytorycznie i politycznie > hasło, niestety, nie zostło przez PO obśmiane - wtedy by znikło szybciutko, jak > znikło zwalczanie przez PiS komuny (dzięki czemu Olejniczak ma sporą drużynę). > Moim zdaniem PiS zmierzza do brunatnych rządów (Dorn, Kamiński), zamordyzmu w > mediach (Samoobrona i dziennikarze) oraz głuszenie opornych pieniędzmy > rozdawanymi gdzie będzie potrzeba a zabieranymi gdzie bedą nieprawomyślni. > To wszystko wyobrazenie o rządzeniu jako grze partyjnej, rodem z czystego PRL-u > , > Zapomniałeś chyba że ci właśnie z PO to aktywiści ze starej szkólki ZSMP.A w PRL-u ci co głośno się wydzierali dichodzili di władzy.I tą metode stosuje dzisiaj PO.Uciszeni ZSMP-owcy.Tak im kazał tow.Kwaśniewski!! Odpowiedz Link Zgłoś
offler Leon, udowodnij swije teorie- skad masz te 15.01.06, 14:55 wiadomosci o dzialaczach PO? Ilu z nich bylo w ZSMP? Z tych co byli w ZSMP to ilu potem dzialalo w Solidarnosci, a ilu w PZPR? Prosze badz konkretny w swoich zazutach bo Ty narazie to zucasz zazutami, a nic madrego nie powiedziales. PiS wygral wybory czesciowo dlatego, ze glowna ich zaleta bylo "odnawianie Polski", co po SLD bylo dobrze widziane. To mialo polegac na zapobieganiu oszustw. Niestety na tym sie ich kompetencja konczy. Oni zeczywiscie mieli dobry plan jak leczyc kumoterstwo na wyzszym szczeblu ale nie mieli planu na reszte rzadu. Co z tego, ze Polska bedzie szlachetna jesli bedzie bankrutem? Reszta ich propagandy polegala na przedstawianiu tego jak bedzie zle za PO, a nie jaki oni maja dobry plan- bo go nie mieli. Twierdzisz, ze PO nie mialo budzetu- to co bylo przez PiS i reszte tak krytykowane? PiS sie do rzadzenia nie nadaje, moga tylko byc ewentualnymi koalicjantami w sprawie tego "leczenia" i niesch pozwola Polska rzadzic ludziom ktorzy na to jakis pomysl maja. Odpowiedz Link Zgłoś
mistago po to kibel 15.01.06, 16:33 panowie z PO już rządzili i jakos gospodarka za ich czasu z kopyta nie ruszyła. Nie wiem więc skąd sie wzięła myśl, że platforma to spece od gospodarki. Chyba ,że dla kogoś mantry w stylu 3x15 to szczyt liberalizmu gospodarczego. Odpowiedz Link Zgłoś
zibiwrocek Ito chcieli robić ale PO chciało resortów siłowych 15.01.06, 16:40 a nie gospodarczych. Odpowiedz Link Zgłoś
niezapowiedziany Re: Kwach wróć i zrób kaolicję z PO 15.01.06, 15:24 to i tak jeszcze nic w porownaniu do Wassermana - prokuratora w PRL :) Odpowiedz Link Zgłoś
nawrocony1 Kwacho wroci i zrobi koalicje SLD z SLDPl 15.01.06, 16:50 I PiS wraz z PO wroca na swoje normalne miejsca z 15% poparciem :) Odpowiedz Link Zgłoś
puljan [...] 15.01.06, 13:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
leon9910 Re: Giertych: rozmowy PiS o koalicji to "zasłona 15.01.06, 14:22 saretest napisał: > Głosowałem na PIS i żałuję teraz tego cholernie. Miało być tak pięknie. Niech > wybory będą jak najszybciej - oddam głos na normalmych ludzi a nie na > ZADYMIARZY. Posłowie z PIS to tacy "sejmowi kibole". Życzę im wszytskiego > najgorszego!!! Jeszcze kaczki sie posrają - niech tylko kwachu wróci. > Wiem doskonale że tobie też życzymy jeszce gorszego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
niemyte_mohery UKARAJMY POLITYKOW 15.01.06, 13:37 Dlaczego wyborcy maja spokojnie i biernie przygladac sie co nowego odbije dzis politykom. Badzmi rownie kaprysni i nieprzewidywalni, nie bierzmy udzialu w ZADNYCH sondarzach popularnosci, czy akceptacji poszczegolnych partii. W ostatechnosci, jak juz cie swiezbi palec na myszy zeby kliknac, to klam i dla celow sondarzu wybierz partie ktora najmniej ci sie podoba. Ten prosty sposob moze przywroci politykom resztki rozsadku i nie bedac pewnymi swoich notowan wezma sie wreszcie do roboty zamiast kombinowac jak kon pod gore!!! Odpowiedz Link Zgłoś
puljan Po co ? 15.01.06, 13:40 Przecież ostatnie soandaże udowodniły że cokolwiek ludzie mówią i tak wygraywa PO i prezydent Tusk. Nie widzisz że GW wszystko jedno co myślisz ? Oni i tak myśla za Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
niemyte_mohery Re: Po co ? 15.01.06, 14:01 Staralam sie w swoim apelu byc ponadpartyjna, bo wszystkich nas politycy oszukuja i to za nasze wlasne pieniadze. Jesli Ci nie przeszkadza (lub nie zauwazasz) ze jestes robiony w konia to w porzadku. P.S. Zycze milej koalicji z Samoobrona. Lepper ma ta przewage nad Tuskiem, ze tak latwo nie da sie wykiwac. Odpowiedz Link Zgłoś
nawrocony1 Naiwna 15.01.06, 16:41 jak nikt na sądaż nie odpowie to prasa sama go wymysli Odpowiedz Link Zgłoś
blocme Re: Giertych: rozmowy PiS o koalicji to "zasłona 15.01.06, 13:54 PIS miało kilka miesiecy zeby pokazac co potrafi. okazalo sie ze niewiele. sondarze sondarzami. nie jestem przekonana, ze PIS zyska wiekszosc po przeprowadzeniu przedterminowych wyborów. jak ci co na nich głosowali teraz patrza na ten cyrk, to nie wiem czy drugi raz popełnia ten błąd. popierac kaczke sterujaca panem kaziem... dziekuje, postoje. Odpowiedz Link Zgłoś
pestycyd Re: Giertych: rozmowy PiS o koalicji to "zasłona 15.01.06, 13:59 Giertych, wracaj spowrotem na swoja galaz i nie cofaj ewolucji! Odpowiedz Link Zgłoś
leon9910 Re: Giertych: rozmowy PiS o koalicji to "zasłona 15.01.06, 14:00 W zadymie to widać że Romuś był spłodzony.I sa efekty tego !!! Odpowiedz Link Zgłoś
ja-polak Romek znów ma racje 15.01.06, 14:59 Romek nie odkryl ameryki mówiac, ze z nim nikt o niczym nie chce rozmawiac. Andrzej L. postawil na swoim, no i teraz Jarek bedzie bawil sie z nim odstawiajac Romka na bok. Byc moze, jak Romek postara sie o jakies nowe zabawki to Jarek wyrazi zainteresowanie, bo jak narazie to wyglada na to, ze Jarek jest egoista i nawet ze swoim przyjacielem z piaskownicy, z Donaldem, tez sie nie chce bawic... ...zastanawiajace, gdzie popelniono blad w wychowaniu... no coz, Jarek wyrósl z przyjazni i dzis ma innych przyjacól, aby nie nazwac Tadka - co bawi sie w radio... Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Re: Romek znów ma racje 15.01.06, 15:41 Nie popełniono żadnego błędu wychowawczego - po prostu bliźniaki takie są. Jeśli masz jakiekolwiek bliźniaki w swoim otoczeniu to spróbuj teraz przeanalizować ich sposoby działania, a sam się przekonasz, że te wszystkie kretactwa, mataczenia, kłamstwa kaczyńskich to dla bliźniaków normalka. Odpowiedz Link Zgłoś
nawrocony1 póki co to Romkowi wszystkie zabawki 15.01.06, 16:35 (wyborcow) zabral Jarek wiec Romka juz nie potrzebuje Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Giertych: rozmowy PiS o koalicji to "zasłona 15.01.06, 15:25 rzeczywiście, zamroczony jesteś.. i to nieźle... Odpowiedz Link Zgłoś
dzieciatko_o_dyrektora Re: Giertych: rozmowy PiS o koalicji to "zasłona 15.01.06, 16:36 masz racje : dac szanse PISowi , to jak zepchnac Polske do poziomu KRLD . Odpowiedz Link Zgłoś
qc Jaka roznica miedzy PiS i Al-Kaida ? 15.01.06, 15:37 Po akcjach Al-Kaidy mozna latwo posprzatac. Odpowiedz Link Zgłoś
dzieciatko_o_dyrektora A co maja ze soba wspolnego ? 15.01.06, 16:34 Poparcie fanatykow religijnych . Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Re: Giertych: rozmowy PiS o koalicji to "zasłona 15.01.06, 16:10 Popieram, dac im szansę zeby udowodnili swoją nijakość Odpowiedz Link Zgłoś
strong7 Re: Giertych: rozmowy PiS o koalicji to "zasłona 15.01.06, 16:13 Dziwne,ze J.Kaczyński nie chce koalicji z PO. Przecież czas pokazuje,że jest im po drodze,szczególnie teraz,kiedy wicepremierem została p. Gilowska. Dla dobra Polski należy wszelkie animozje odłożyć na bok i zacząć rozmawiać o tym co te partie łączy i utworzyć dobrą,sprawną koalicję,nie oglądając się na Leppera,Pawlaka i tym podobnym. Polska i Polacy zasługują na dobry rząd. Dobrze,gdyby o tym wiedzieli pp.Kaczyńscy. Odpowiedz Link Zgłoś
dzieciatko_o_dyrektora Re: Giertych: rozmowy PiS o koalicji to "zasłona 15.01.06, 16:32 strong7 napisał: > Dla dobra Polski należy ... -- To akurat ostatnia rzecz o ktorej wspominaja panowie przy korycie . Odpowiedz Link Zgłoś
nawrocony1 mylisz przyczyne ze skutkiem 15.01.06, 16:38 po to Gilowska dokoptowal by wnerwic PO i calkowicie zablokowac mozliwa wspolprace metoda "na kaczora" - jesli chce sie jakas partie wykonczyc to trzeba przejac jej program i projekty a wtedy konkurencyjna partia przestaje miec racje bytu. Odpowiedz Link Zgłoś
rtg Re: mylisz przyczyne ze skutkiem 15.01.06, 17:13 nawrocony1 napisał: > po to Gilowska dokoptowal by wnerwic PO i calkowicie zablokowac mozliwa wspolpr > ace > > metoda "na kaczora" - jesli chce sie jakas partie wykonczyc to trzeba przejac > jej program i projekty a wtedy konkurencyjna partia przestaje miec racje bytu. samo przejęcie programu to jest za mało trzeba jeszcze wiedzieć co z tym programem zrobić a..... tu juz widzy brak... tylko prawnicza niepena bo egzaminy zdawali po połowie i uczyli sie tylko połowę... kazdy... :-( Odpowiedz Link Zgłoś
the.truth JAKI JEST NAJNOWSZY SZCZYT BEZCZELNOŚCI ? 15.01.06, 16:34 Rozwalić finanse i krzyczeć o "destabilizowaniu" państwa :-) Uwielbiam PO. Odpowiedz Link Zgłoś
the.truth Re: JAKI JEST NAJNOWSZY SZCZYT BEZCZELNOŚCI ? 15.01.06, 16:38 Becikowym - oczywiście :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zkyc [...] 15.01.06, 16:43 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: JAKI JEST NAJNOWSZY SZCZYT BEZCZELNOŚCI ? 15.01.06, 16:49 the.truth, oczywiście pamiętasz, jak to się stało, że "becik" w ogóle zaistniał otóż, PiS handlował z LPR: wy poprzecie rząd Marcinkiewicza, a my w błyskawicznym tempie zajmiemy się ustawą tzw. "becikową" a to, że PiS "potknął się" o becik, to inna bajka... ;) :P Odpowiedz Link Zgłoś
the.truth Re: JAKI JEST NAJNOWSZY SZCZYT BEZCZELNOŚCI ? 15.01.06, 17:03 A jakie to ma znaczenie ? Faktem jest to, że to właśnie "odpowiedzialna i oszczędna" Platforma zawiązała "moherową koalicję" i w efekcie doprowadziła do budżetowej obstrukcji bijąc po kieszeni wszystkich podatników :-) Odpowiedz Link Zgłoś
woocash7 Re: JAKI JEST NAJNOWSZY SZCZYT BEZCZELNOŚCI ? 15.01.06, 17:21 Jak to jakie to ma znaczenie? Takie ma znaczenie ze PIS wysyla nieczytelne sygnaly i wysyla je swiadomie, sygnaly sprzeczne, lawiruje, a wszystko co zle jest wg nich wina PO, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tomekp1 Re: do woocash7 15.01.06, 19:07 PiS był za becikowym dla najuboższych.PO była przeciwna i żeby tylko namieszać zagłosowali przeciw sobie i to nawet na 1000 zl dla wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
woocash7 Re: JAKI JEST NAJNOWSZY SZCZYT BEZCZELNOŚCI ? 15.01.06, 16:53 Dla mnie ciekawsza byla postawa PIS-u, ktory caly czas gadal o becikowym, dzieki czemu chcial zyskac kolejne glosy, a w momencie glosowania odwrocil sie od pomyslu motywujac to odpowiedzialnoscia za budzet i zwalajac wszystko na PO i reszte opozycji. Tylko ze to manewrowanie im nie wyszlo, gdyby od poczatku byli temu przeciwni to nie dopusciliby do glosowania tej ustawy. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
the.truth Re: JAKI JEST NAJNOWSZY SZCZYT BEZCZELNOŚCI ? 15.01.06, 17:18 Wybacz, z Tobą już się wczoraj dostatecznie "narozmawiałem" :-) Pogadamy, jak już będziesz wiedział jaka jest różnica pomiędzy prawicą ( PiS ) i centroprawicą ( Tusk - PO ) :-) Na razie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
woocash7 Re: JAKI JEST NAJNOWSZY SZCZYT BEZCZELNOŚCI ? 15.01.06, 17:25 Hehehe, twoja "prawica" to przeciez socjalisci, taki maja program, wiec tak ich oceniam - ja jestem ekonomista, wiec dla mnie gospodarka ma najwieksze znaczenie i nie dam sobie oczu mydlic haselkami odnowy oralnej, czy ktorejs RP, przez ludzi ktorym nie ufam, ktorym nie da sie ufac i nie traktuj mnie protekcjonalnie, nie jestes animatorem, jesli nie chcesz nie odpowiadaj po prostu, ale ja bede zawsze cie krytykowal jesli nie bede sie z toba zgadzal. pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: JAKI JEST NAJNOWSZY SZCZYT BEZCZELNOŚCI ? 15.01.06, 17:38 woocash7, nie trzeba być ekonomistą, aby wiedzieć, że PiS póki co uprawia socjal, jak za najlepszych czasów PRL zresztą z miłośnikami PiS nie rozmawiaj o gospodarce, w końcu wódz Jarosław powiedział, że jego ekonomia nie interesuje!!! Niezły tekst w ustach szefa partii rządzącej... Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: JAKI JEST NAJNOWSZY SZCZYT BEZCZELNOŚCI ? 15.01.06, 17:49 Parę dni temu była tu ankieta: czy chciałbyś być piękny, bogaty, sławny, mądry? Jareczek wybiera władzę, która uczyni go pięknym, bogatym, sławnym i mądrym :-) isa.stern napisała: > woocash7, nie trzeba być ekonomistą, aby wiedzieć, że PiS póki co uprawia > socjal, jak za najlepszych czasów PRL > zresztą z miłośnikami PiS nie rozmawiaj o gospodarce, w końcu wódz Jarosław > powiedział, że jego ekonomia nie interesuje!!! Niezły tekst w ustach szefa > partii rządzącej... Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: JAKI JEST NAJNOWSZY SZCZYT BEZCZELNOŚCI ? 15.01.06, 17:57 taziuta napisał: > Parę dni temu była tu ankieta: czy chciałbyś być piękny, bogaty, sławny, mądry? > Jareczek wybiera władzę, która uczyni go pięknym, bogatym, sławnym i mądrym :- ) > > isa.stern napisała: > > > woocash7, nie trzeba być ekonomistą, aby wiedzieć, że PiS póki co uprawia > > > socjal, jak za najlepszych czasów PRL > > zresztą z miłośnikami PiS nie rozmawiaj o gospodarce, w końcu wódz Jarosł > aw > > powiedział, że jego ekonomia nie interesuje!!! Niezły tekst w ustach szef > a > > partii rządzącej... a może nawet i ... wyższym... :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Tak, władza go wywyższy! :-) 15.01.06, 18:00 Tak, również wyższym. To znaczy wywyższonym :-) sclavus napisał: > a może nawet i ... wyższym... :-)) > taziuta napisał: > > > Parę dni temu była tu ankieta: czy chciałbyś być piękny, bogaty, sławny, > > mądry? Jareczek wybiera władzę, która uczyni go pięknym, bogatym, sławnym i > > mądrym :-) > > Odpowiedz Link Zgłoś
the.truth Co faktycznie wywyższa Kaczyńskiego, tutaj : 15.01.06, 19:27 serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,68586,3109185.html Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Co faktycznie wywyższa Kaczyńskiego, tutaj : 15.01.06, 19:33 Dzięki za link. Ja bym się na miejscu PiS bał korzystnych sondaży. :-) the.truth napisał: > > serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,68586,3109185.html > Odpowiedz Link Zgłoś
the.truth Re: Co faktycznie wywyższa Kaczyńskiego, tutaj : 15.01.06, 20:07 To klasyczna gra na czas :-) Co się utrzyma dłużej : Platforma czy poparcie dla PiS. Jestem pewny, że nad tym właśnie sobie łamie głowę Kaczyński i Tusk. Odpowiedz Link Zgłoś
the.truth Re: JAKI JEST NAJNOWSZY SZCZYT BEZCZELNOŚCI ? 15.01.06, 17:52 Okazuje się, że Minister Finansów w rządzie PiS Zyta jest socjalistą :-) Kłamliwe Platformersy znów oszukały wyborców ... No ale grunt że się zrehabilitowały i pogoniły lewaczkę :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: JAKI JEST NAJNOWSZY SZCZYT BEZCZELNOŚCI ? 15.01.06, 17:58 Kićka ci się, ale nie przejmuj się tym. Jest was zdecydowana większość. Mówią, że nawet 70% widzów nie rozumie Wiadomości w TV :-) the.truth napisał: > Okazuje się, że Minister Finansów w rządzie PiS Zyta jest socjalistą :-) > Kłamliwe Platformersy znów oszukały wyborców ... > No ale grunt że się zrehabilitowały i pogoniły lewaczkę :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
the.truth Re: JAKI JEST NAJNOWSZY SZCZYT BEZCZELNOŚCI ? 15.01.06, 18:06 Bardzo rzeczowy i konkretny post :-) I przypominający "negocjacje" Kaczora i Tuska. To już apogeum czy twój repertuar jest bardziej zasobny :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: JAKI JEST NAJNOWSZY SZCZYT BEZCZELNOŚCI ? 15.01.06, 18:12 tak the.truth, podli i postępni platformersi uprowadzili kota Jarosława i w ten sposób wymogli na nim obsadzenie Zyty Gilowskiej na stanowisku wicepremiera i min. finansów... ;D the.truth napisał: Okazuje się, że Minister Finansów w rządzie PiS Zyta jest socjalistą :-) Kłamliwe Platformersy znów oszukały wyborców ... No ale grunt że się zrehabilitowały i pogoniły lewaczkę :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: JAKI JEST NAJNOWSZY SZCZYT BEZCZELNOŚCI ? 15.01.06, 18:26 isa.stern napisała: > tak the.truth, podli i postępni platformersi uprowadzili kota Jarosława i w ten > > sposób wymogli na nim obsadzenie Zyty Gilowskiej na stanowisku wicepremiera i > min. finansów... ;D > > > the.truth napisał: > Okazuje się, że Minister Finansów w rządzie PiS Zyta jest socjalistą :-) > Kłamliwe Platformersy znów oszukały wyborców ... > No ale grunt że się zrehabilitowały i pogoniły lewaczkę :-))) żeby ludzie pokroju... hehe, the.truth... mogli mówić, że to socjalistka... Odpowiedz Link Zgłoś
the.truth Re: JAKI JEST NAJNOWSZY SZCZYT BEZCZELNOŚCI ? 15.01.06, 18:31 No jakżesz nie socjalistka, jak socjalistka ! I dlatego została tak ciepło przyjęta przez tych demonicznych dyktatorskich faszystów czyli narodowych socjalistów z PiS :-) To wszystko faszyści :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: JAKI JEST NAJNOWSZY SZCZYT BEZCZELNOŚCI ? 15.01.06, 18:35 the.truth napisał: > No jakżesz nie socjalistka, jak socjalistka ! > I dlatego została tak ciepło przyjęta przez tych demonicznych dyktatorskich > faszystów czyli narodowych socjalistów z PiS :-) > To wszystko faszyści :-))) Kato-narodowy socjalizm - to PiS... Gilowska była tylko rachubą (chybioną) PiSiorów... Odpowiedz Link Zgłoś
the.truth Re: JAKI JEST NAJNOWSZY SZCZYT BEZCZELNOŚCI ? 15.01.06, 19:19 Ech, mam wrażenie że rozmawiam z voocashem ... Ta sama odpowiedź dla Ciebie co dla niego : forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=35002604&a=35016730 Z badań wynika że koalicji PiS i PO nadal chciałoby 50 % Polaków. Czy na forum jest choć jedna osoba która przedstawia tą konstruktywną opcję ? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: JAKI JEST NAJNOWSZY SZCZYT BEZCZELNOŚCI ? 15.01.06, 19:42 the.truth napisał: > Ech, mam wrażenie że rozmawiam z voocashem ... > Ta sama odpowiedź dla Ciebie co dla niego : > > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=35002604&a=35016730 > > > Z badań wynika że koalicji PiS i PO nadal chciałoby 50 % Polaków. > Czy na forum jest choć jedna osoba która przedstawia tą konstruktywną opcję ? > :-) > na to mogę ci jedynie odpowiedzieć, że i ja mam wrażenie.... w11mill??? Ta sama upierdliwość.... przy tych samych "tezach"... Odpowiedz Link Zgłoś
the.truth Re: JAKI JEST NAJNOWSZY SZCZYT BEZCZELNOŚCI ? 15.01.06, 20:04 nie wiem kim jest wi11mll :-) A post voodcasha masz tuż pod nosem. Wybacz, na dziś zakończyłem twórczą dyskusję z bezinteresownie destruktywną antykaczą opozycją w tym wątku :-) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: JAKI JEST NAJNOWSZY SZCZYT BEZCZELNOŚCI ? 15.01.06, 18:25 the.truth napisał: > Bardzo rzeczowy i konkretny post :-) > I przypominający "negocjacje" Kaczora i Tuska. > To już apogeum czy twój repertuar jest bardziej zasobny :-))) A w co??? bom tyż ciekaw.... Odpowiedz Link Zgłoś
the.truth Re: JAKI JEST NAJNOWSZY SZCZYT BEZCZELNOŚCI ? 15.01.06, 18:33 W to samo czego brak pseudodeklaracjom Tuska o chęci zawarcia przymierza z Kaczyńskimi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: JAKI JEST NAJNOWSZY SZCZYT BEZCZELNOŚCI ? 15.01.06, 18:37 the.truth napisał: > W to samo czego brak pseudodeklaracjom Tuska o chęci zawarcia przymierza z > Kaczyńskimi :-) trudno polemizować z kimś, kto ma dwóję z polityki... Powtarzanie, że to Tusk nie chciał koalicji z PiSiorami, to zwykła upierdliwość... Odpowiedz Link Zgłoś
the.truth Re: JAKI JEST NAJNOWSZY SZCZYT BEZCZELNOŚCI ? 15.01.06, 18:57 A kogo interesuje co było dwa miesiące temu :-) Ważne co mamy dzisiaj. To polityka - negocjacje, a nie małżeńskie kłótnie na poobiedniej herbatce u cioci. Jeśli PO tego nadal nie rozumie niech się nie ośmiesza i wraca do przedszkola. Kaczyński postawił sprawę jasno : www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_060114/kraj/kraj_a_1.html I czeka na przedstawienie konkretnych propozycji przez Tuska. N/m : Kolejny tekst ad personam z twojej strony kończy wymianę pogladów :-) Uprzedzam dla ścisłości. Odpowiedz Link Zgłoś
woocash7 Re: JAKI JEST NAJNOWSZY SZCZYT BEZCZELNOŚCI ? 15.01.06, 18:10 Okazuje sie, ze haslo "odnowa moralna" dla Kaczynskich ma dwa znaczenia, jesli to wzmacnia pozycje ich partii to nepotyzm, ktory stal sie powodem wydalenia pani Gilowskiej z PO, wcale PIS-owi nie przeszkadza. Nie znam szczegolow umowy pani G. z panem K., ale na pewno musiala ona zrezygnowac z wielu swoich liberalnych pomyslow - w czasie gdy powinna ona realizowac swoje pomysly zrodzone w czasach platformiarskich Polska sie "odnawia moralnie" - Kaczynskiemu nie chodzi o to kim kto jest, bo i tak niczyje pomysly bez jego aprobaty nie zostana zrealizowane, jego obchodzi tylko czy ten ktos, w tym przypadku pani Gilowska ,wzmacnia PIS. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
the.truth Re: JAKI JEST NAJNOWSZY SZCZYT BEZCZELNOŚCI ? 15.01.06, 18:27 voocash - ten temat zakończyliśmy już wczoraj. Uzgodniliśmy, iż PiS jest "be" i niegodzien koalicji z PO :-) Bo to socjaliści, faszyści i nacjonaliści* ( * można uzupełnić ) :-) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: JAKI JEST NAJNOWSZY SZCZYT BEZCZELNOŚCI ? 16.01.06, 00:35 analnej raczej odnowy, niz oralnej - kaczory wszystkich maja gleboko w kuprze :) Odpowiedz Link Zgłoś
nawrocony1 ale te finnse sa slabe 15.01.06, 17:53 skoro becikowe za 300 mln zdestabilizowalo je Odpowiedz Link Zgłoś
colombina pekaja przy becikowym? 15.01.06, 18:23 the.truth napisał: > Becikowym - oczywiście :-) To jak dadza rade z trzema milionami mieszkan? Odpowiedz Link Zgłoś
colombina SZCZYT BEZCZELNOŚCI PO!!! 15.01.06, 17:59 Szczytem bezczelnosci PO bylo zmuszenie PiSu aby dochowal wiernosci obietnicom wyborczym ktore PiS dal swoim wlasnym wyborcom. the.truth napisał: > Rozwalić finanse i krzyczeć o "destabilizowaniu" państwa :-) > Uwielbiam PO. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: JAKI JEST NAJNOWSZY SZCZYT BEZCZELNOŚCI ? 15.01.06, 18:43 the.truth napisał: > Rozwalić finanse i krzyczeć o "destabilizowaniu" państwa :-) > Uwielbiam PO. At, głupiś... PiSiory mogły łatwiutko niedopuścic do podwójnego "becikowego"... a nawet do pojedynczego.... Sami chcieli - to mają... Przewieźli się na "serdecznych koalicjantach".. Odpowiedz Link Zgłoś
klex1 P. Rokita chetnie pomajsterkowalby... 15.01.06, 16:43 "Zdaniem lidera PO Jana Rokity, Prawo i Sprawiedliwość nie jest obecnie w stanie skutecznie rządzić Polską. "Trzeba zastanowić się nad tym, co zrobić, by zmienić sytuację, w której władza spoczywa w rękach PiS i jest nieefektywnie sprawowana. Tak dalej być nie może" - zaznaczył." No, p. Janku. Mogl p. Tusk w 1992 liczyc glosy nocna pora, moze i pan sprobuje. No bo kto by tam w takiej sytuacji po raz drugi ryzykowal z oddawaniem wszystkiego w rece wyborcow. Chyba to zbyt duze ryzyko :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
dzieciatko_o_dyrektora Re: P. Rokita chetnie pomajsterkowalby... 15.01.06, 16:46 moze robic wybory do skutku (np : co mieaiac), az PIS dostanie wysniona wiekszosc absolutna . Odpowiedz Link Zgłoś
nawrocony1 po co sądząc po retooryce Jarka K. ,.. 15.01.06, 16:48 to zaraz będzie gotów ogłosic stan wojenny W 81 Kanie a potem general tez mowil o destruktywnej roli Solidarności Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: P. Rokita chetnie pomajsterkowalby... 15.01.06, 17:40 i w końcu doczekamy się czasów jak za Sadama - 100 proc. głosuje na Kaczyńskiego, bo w międzyczasie zmieni nam się ustrój... ;D Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinas Re: P. Rokita chetnie pomajsterkowalby... 15.01.06, 17:50 isa.stern napisała: > i w końcu doczekamy się czasów jak za Sadama - 100 proc. głosuje na > Kaczyńskiego, bo w międzyczasie zmieni nam się ustrój... ;D Nie desperuj. Nie powtarzaj sloganów wytwarzanych przez szmatławce . Kaczyński Saddamem..... Boże! JAcy ci ludzie są niewiarygodnie głupi... Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: P. Rokita chetnie pomajsterkowalby... 15.01.06, 17:56 mordzinas napisał: > isa.stern napisała: > > > i w końcu doczekamy się czasów jak za Sadama - 100 proc. głosuje na > > Kaczyńskiego, bo w międzyczasie zmieni nam się ustrój... ;D > > Nie desperuj. > Nie powtarzaj sloganów wytwarzanych przez szmatławce . > > Kaczyński Saddamem..... > > Boże! JAcy ci ludzie są niewiarygodnie głupi... > Nieprawdaż... mordzinasie.... Tylko, dlaczego wygłaszasz takie truizmy, stojąc przed lustrem??? Odpowiedz Link Zgłoś
luzak33 Re: P. Rokita chetnie pomajsterkowalby... 15.01.06, 18:08 Że oddali władzę w ręce dwóch braci. Odpowiedz Link Zgłoś
luzak33 Re: P. Rokita chetnie pomajsterkowalby... 15.01.06, 18:11 mordzinas napisał: > isa.stern napisała: > > > i w końcu doczekamy się czasów jak za Sadama - 100 proc. głosuje na > > Kaczyńskiego, bo w międzyczasie zmieni nam się ustrój... ;D > > Nie desperuj. > Nie powtarzaj sloganów wytwarzanych przez szmatławce . > > Kaczyński Saddamem..... > > Boże! JAcy ci ludzie są niewiarygodnie głupi... > że oddali władzę w ręce braci. Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: P. Rokita chetnie pomajsterkowalby... 15.01.06, 18:19 mordzinas, lepsze od mojego tekstu jest tylko to, że Ty wziąłeś go na poważnie ;D mordzinas napisał: > isa.stern napisała: > > > i w końcu doczekamy się czasów jak za Sadama - 100 proc. głosuje na > > Kaczyńskiego, bo w międzyczasie zmieni nam się ustrój... ;D > > Nie desperuj. > Nie powtarzaj sloganów wytwarzanych przez szmatławce . > > Kaczyński Saddamem..... > > Boże! JAcy ci ludzie są niewiarygodnie głupi... ale w przeciwieństwie do Ciebie daruję sobie określenie Twojej inteligencji, pewnie w Twoim mniemaniu jest wysoka, nie mam zamiaru wyprowadzać Cię z błędu :D Odpowiedz Link Zgłoś
bsc1 W 100% podzielam opinię R.Giertycha. 15.01.06, 18:21 Te wszystkie meandry PiS z budowaniem koalicji z PO a potem z innymi ugrupowaniami to "zasłona dymna" nad kłamstwami w kampanii wyborczej. Tu chodzi o zdobycie władzy absolutnej, by z nikim jej nie dzielić - oczywiście kosztem Społeczeństwa! Rozważania o desygnowaniu Leppera - człowieka z wyrokami - na Wicepremiera to parodia sprawiedliwości! Z Prawem i Sprawiedliwością Andrzej Lepper na pewno się Polakom nie kojarzy. Łączę więc noworoczne dedykacje : "Ile Lepper ma wyroków, tyle szczęścia w Nowym Roku" - dla PiS. Genialna strategia Kaczylandu! Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: W 100% podzielam opinię R.Giertycha. 15.01.06, 18:32 bsc1 napisał: > Te wszystkie meandry PiS z budowaniem koalicji z PO a potem z innymi > ugrupowaniami to "zasłona dymna" nad kłamstwami w kampanii wyborczej. > Tu chodzi o zdobycie władzy absolutnej, by z nikim jej nie dzielić - oczywiście > > kosztem Społeczeństwa! > Rozważania o desygnowaniu Leppera - człowieka z wyrokami - na Wicepremiera to > parodia sprawiedliwości! > Z Prawem i Sprawiedliwością Andrzej Lepper na pewno się Polakom nie kojarzy. > Łączę więc noworoczne dedykacje : > "Ile Lepper ma wyroków, tyle szczęścia w Nowym Roku" - dla PiS. > Genialna strategia Kaczylandu! > > > Giertych przywłaszczył sobie to, co już wszystkie wróble wyćwierkały dawno temu... ameryki nie odkrył... co gorsze, powtórzył to w wyniku frustracjii jakiej doznał, kiedy okazało sie, ze kaczorom wystarczy So+PSL... a tak mu sie marzyło byc :języczkiem u wagi".. Tymczasem, los (plityczny)... pokazał mu język.... Swiadomość, ze się jest niczym, przy jego manii wielkości... musi być straszna... Odpowiedz Link Zgłoś
zo10fr Re: W 100% podzielam opinię R.Giertycha. 15.01.06, 18:36 Tylko drobna uwaga. Klamać to możesz Ty czy ja. Polityk prowadzi "grę dyplomatyczną". Ich nie obowiązują normy moralne zwykłych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
kosa811 Praga 14. w U Ea u nas nastroje iście rewolucyjne 15.01.06, 18:51 patrzę na tego Machiavelliego dla ubogich i ledwo wstrzymuję odruchy wymiotne. słucham wnuczka faceta przymusowo wcielonego do armii bardzo obcej i dostaję białej gorączki. zerkam z nadzieją, cóż na to prezydent, a ten odwiedza wawel i kwiatki tam składa, zapewniając wszkaże że kocha drugiego półbliźniaka. a tu w tv zadowolona gęba opalonego kretyna niewykluczającego mozliwości zostania wicepremierem. e, wypiję następnego zlatego bażanta Odpowiedz Link Zgłoś
atezag-tks Re: Giertych: rozmowy PiS o koalicji to "zasłona 15.01.06, 18:54 Girtych się boi że Leper zorganizuje za niego marsz z pochodniami na obse media opluwające premiera. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof3 Podobno Putin zaoferował bratnią pomoc władzom RP 15.01.06, 19:04 w rozwiązaniu konfliktu grożącego stabilności w regionie Odpowiedz Link Zgłoś