jb777 19.01.06, 09:37 Czasami brakuje mi tego klasyka współczesnej polszczyzny. Panie P. należy przeskoczyć przez płot. Dla dobra kraju. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nathan.sharanski Wałęsa: Ostrzegałem przed Kaczyńskimi 19.01.06, 09:37 Pamiętam, jak swego czasu Wałęsa odbierał znaczek "Solidarności" Gazecie Wyborczej, a dziś wypłakuje się w rękaw dziennikarzom mediów Agory. Żałosny człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puchatek Re: Wałęsa: Ostrzegałem przed Kaczyńskimi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 09:42 Żałosne to jest zachowanie panów K. A Wałęsa - choć w wielu sprawach się z nim nie zgadzam - co do panów K. miał - jak widać 100% racji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kemor Re: Wałęsa: Ostrzegałem przed Kaczyńskimi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.06, 09:51 Ja tylko raz popierałem Wałęsę ale w tym wypadku czułem, że ma 100% racji i to się sprawdziło.Przecież to kaczory namówiły Włęsę do startu na prezydenta - przypomnijcie sobie ! A potem jak zobaczyli, że on nie jest tak głupi żeby oni rządzili to robili z niego głupka i debila. Wrócie kochani do tego i ich metamorfozy - to właśnie zawistne typy tak robią zawsze i tylko zawierucha bo nic więcej nie potrafią. W normaln ej pracy giną bo to typ tępaka. Już prezydent dał sygnał, że jest od pisu a nie Polski - do wora znim Odpowiedz Link Zgłoś
krasnov Re: Wałęsa miał rację 19.01.06, 10:47 Zwykle moje zdanie jest całkowicie rozbieżne ze zdaniem pana Wałęsy, nie uważałem go też np. za dobrego prezydenta, ale - jak widać - co do bliźniaków K. miał stuprocentową rację. W ogóle, wydaje mi się zresztą, że odkąd odszedł z polityki, to zaczął mówić 10 razy mądrzej… Odpowiedz Link Zgłoś
mgnat Re: Wałęsa miał rację 19.01.06, 11:33 > W ogóle, wydaje mi się zresztą, że odkąd odszedł z polityki, to zaczął mówić 10 > razy mądrzej… i na internecie się zna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rembka Re: Mgnat IP: 194.205.246.* 19.01.06, 13:09 ten belkot o wspolpracy Walesy z SB to wygegales z tlumu moherowych i wszechpolskich? tumanski lbie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hełm strażacki Re: Mgnat IP: 87.206.212.* 19.01.06, 16:04 Wspólpraca Wałęsy z SB jest poza dyskusja. Jako prezydent wypożyczył z archiwów swoją teczke i po jakimś czasie zwrócił ...ale niekompletną. Ciekawe czemu? Poza tym znam człowieka który był świadkiem tego jak Wałek chełpił sie i pokazuywał te materiały, akta z okresu 68-78. Jednoznacznie z nich wynikało że współpracował z SB. Odpowiedz Link Zgłoś
wlodwoz Re: Mgnat 19.01.06, 16:43 Ja też znam człowieka,którego cioteczna siostra znała ciotkę człowieka któremu się śniło,że jesteś prostym popaprańcem!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: kto zaknebluje tego dzikusa? W. skocz na cmen 22.01.06, 20:21 Walesa jest sto razy madrzejszy od Kaczynskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prazdeczka Re: kto zaknebluje tego dzikusa? W. skocz na cmen IP: *.net81-64-86.noos.fr 24.01.06, 18:40 nie przesadzajmy, to byl najgorszy prezydent jakiego miala polska od 1918 r. po prostu kukla polityczna trzymana na pasku wachowskiego. po 15 latach ocierania sie o salony zaczal w koncu mowic poprawna polszcyyzna, tez mi zielka sztuka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sw. Inkwizytor Re: agenci SB obalili komunizm??? IP: 129.81.192.* 19.01.06, 16:52 "helm strazacki", czy - raczej - kolejna "zakuta pala" na tym forum... P.S. Od lat pewna grupa ludzi (zazwyczaj takich, ktorzy nie moga sie pochwalic zrobieniem czegos pozytecznego, np. w latach siedemdziesiatych, czy osiemdziesiatych) wciaz powtarza historie o "Bolku" i innych "agentach", ktorzy zmienili Polske. Nie wiem na 100% czy oni byli "agentami", czy tez nie ale... przynajmniej zrobili cos istotnego (w przeciwienstwie do wiekszosci "internautow" regularnie sliniacych sie i plujacych zolcia na internatowych forach)! P.S. A o kaczorach to juz nawet nie warto wspominac... Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Strach, strach czuję u Wałęsy! I kiedyś głosowałem 19.01.06, 17:05 na tego prostaka, który uwierzył we własną legendę, i gotów dla jej obrony skumać się nawet z diabłem! Pociecha, że polityk z niego żaden! I niech w końcu poda nogę kwachowi! Odpowiedz Link Zgłoś
lisle POPIERAM WALESE !!! ZNA ICH OD 30 LAT !!!!!!! 19.01.06, 17:09 i wie ze to male zawistne kaczuszki :o) zdolne do walki a nie do pracy Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re:Samoobrona to przy nich roztrząsacz do obornika 19.01.06, 21:05 Koalicja pazerności władzy przed rozumem. Nie markuj, zrób dziecię trzecie Czy na drabinie, czy to w klozecie, czy to w obórce, czy na zagonie poczynaj w samoobronie! Szukam ochoty do życia. Mam dużą zdolność krycia. Jak członek w pozycji bojowej chcę służyć Czwartej Ludowej! Nażarłem się owsa, widzę „qrwiki”. Jestem ważny, jestem dziki. Porywam w swoje dłonie. Gwałcę w samoobronie! Szukam ochoty do życia. Mam dużą zdolność krycia. Jak członek w pozycji bojowej chcę służyć Czwartej Ludowej! Stosuję różne zabiegi, sieg hail ślę do kolegi, gdy będzie koleś w skłonie, wezmę go w samoobronie! Szukam ochoty do życia. Mam dużą zdolność krycia. Jak członek w pozycji bojowej chcę służyć Czwartej Ludowej! Tak głupie macie banki. Nabrałem od nich kaszanki. Utknie u mnie na bronie. Nie oddam w samoobronie! Szukam ochoty do życia. Mam dużą zdolność krycia. Jak członek w pozycji bojowej chcę służyć Czwartej Ludowej! Mój rechot biegnie po sali, aż mi „poślaki” klaskali, każdy na samogonie. Chleję w samoobronie! Szukam ochoty do życia. Mam dużą zdolność krycia. Jak członek w pozycji bojowej chcę służyć Czwartej Ludowej! Ja jestem chłopak szczery. Ze mną wszelkie afery. Wierni jak łyse konie kradniemy w samoobronie! Szukam ochoty do życia. Mam dużą zdolność krycia. Jak członek w pozycji bojowej chcę służyć Czwartej Ludowej! Ja biorę datki, Ja biorę składki. Puszczam fałszywe gadki. Mam radio w każdej stronie. Biorę w samoobronie! Szukam ochoty do życia. Mam dużą zdolność krycia. Jak członek w pozycji bojowej chcę służyć Czwartej Ludowej! I „hosztaplery, i profesory”, I konowały, czyli „dochtory”. Mam naturalne me feromony, to gnojowica samoobrony. Szukam ochoty do życia. Mam dużą zdolność krycia. Jak członek w pozycji bojowej chcę służyć Czwartej Ludowej! Wszędzie sodomia no i „gomoria”, won „liberały”, klerykom gloria. Zrobimy dziurę w każdym „kondonie” to demografia w samoobronie! Szukam ochoty do życia. Mam dużą zdolność krycia. Jak członek w pozycji bojowej chcę służyć Czwartej Ludowej! Wygasły już pluralizm, zanika liberalizm na politwiary falochronie, to solidarność w samoobronie! Szukam ochoty do życia. Mam dużą zdolność krycia. Jak członek w pozycji bojowej chcę służyć Czwartej Ludowej! Widzę koryto i jest tak blisko. Ja nie wybrzydzam i zjadam wszystko choć smród w salonie, byle do władzy w samoobronie! Szukam ochoty do życia. Mam dużą zdolność krycia. Jak członek w pozycji bojowej chcę służyć Czwartej Ludowej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość:"fany zaco" Re:Samoobrona to przy nich roztrząsacz do obornik IP: 81.15.180.* 20.01.06, 08:33 Możesz wykorzystać ten rym: "srutututu pęczek drutu" Odpowiedz Link Zgłoś
looney1 Re:Samoobrona to przy nich roztrząsacz do obornik 20.01.06, 11:01 W jednym można się z panem W. zgodzić. Powtórnych wyborów nie będzie, bo bracia K. nie zaryzykują utraty zdobytych pozycji. Mogliby w końcu się dogadać z kimkolwiek i zacząć realizować jakieś reformy bo stanie w miejscu jest najgorsze. -- fotografujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
alinea Dążą do władzy... Czy to dla polityka taka ujma? 22.01.06, 04:09 Po to się staje do wyborów, by sprawować władzę. Skutecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: POPIERAM WALESE !!! ZNA ICH OD 30 LAT !!!!!!! 22.01.06, 20:23 Kaczynskich czas minal, zanim sie zaczal. To zawistni mali ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaczor [...] IP: *.dip.t-dialin.net 20.01.06, 01:51 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fpitt Re: Strach, strach czuję u Wałęsy! I kiedyś głoso IP: *.devs.futuro.pl 20.01.06, 03:10 Hmm, Czy to moze pytanie retoryczne jakie zadajesz Sobie przed lustrem?Chyba masz racje? niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
erg_samowzbudnik Re: Strach, strach czuję u Wałęsy! I kiedyś głoso 20.01.06, 08:56 tales1 napisał: > na tego prostaka, który uwierzył we własną legendę, i gotów dla jej obrony > skumać się nawet z diabłem! Pociecha, że polityk z niego żaden! I niech w końcu > > poda nogę kwachowi! A co ty zrobiłes mały człowieczku. Podpisywanie się nazwiskiem znanego człowieka nie czyni cię nim. Odpowiedz Link Zgłoś
etylkapl Re: Strach, strach czuję u Wałęsy! I kiedyś głoso 20.01.06, 09:15 tales1 napisał: > na tego prostaka, który uwierzył we własną legendę, i gotów dla jej obrony > skumać się nawet z diabłem! Pociecha, że polityk z niego żaden! I niech w końcu > > poda nogę kwachowi! *************************************************************** nie jesteś w temacie, już dawno podał i nie tylko nogę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hełm strażacki Re: agenci SB obalili komunizm??? IP: 87.206.212.* 19.01.06, 18:02 Kto tu pluje żółcią nie trzeba nawet udowadniać. Ja mówie o niepodważalnych faktach ale wam furia zaślepiła zaczerwienione, przekrwione oczęta. Nie jestescie nawet w stanie racjonalnie argumentować. To ze te fakty nie pasują do waszej baśniowej wizji spiżowego herosa na którego jest kreowany Wałek...tym gorzej dla faktów. Samo pytanie "agenci SB obalili komunizm???" znamionuje taki infantylizm i prostactwo intelektualne że ręce opadają. Zapytajcie kogoś z IPN jaki procent w kierownictwie Solidarności stanowili agenci SB to może trochę rozświetlą się mroki spowijające wasze surogaty mózgów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sw. Inkwizytor Re: agenci SB obalili komunizm??? IP: 129.81.192.* 19.01.06, 18:09 Niestety "helmie strazacki" - nie mam przyjaciol w IPN-ie i dostepu do informacji "z pierwszej reki". Rozumiem zas, iz ty jestes w gronie dobrze (i bezposrednio) poinformowanych! Moze wiec podzielisz sie swoja wiedza (na forum) i zaraz udzielisz nam biednym i nieoswieconym (takim co wedlug ciebie maja li tylko "surogaty mozgow"...) odpowiedzi na pytanie "jaki procent w kierownictwie Solidarnosci stanowili agenci SB"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ironlord Re: agenci SB obalili komunizm??? IP: *.lodz.agora.pl 19.01.06, 18:49 Masz dowody to je ujawnij, a jak nie to zamilcz... PS. Jakoś mi się nie chce wierzyć żeby stado gorliwych SBeków obaliło komunizm, bo to nie było w ich interesie. A prostactwo to sam reprezentujesz skoro nie potrafisz napisać konkretnych popierających twoją teze dowodów, a jedynie obrzucać błotem wszystkich. Zachowujesz sie jak kaczory, oni wszyscy wiedzą najlepiej... Odpowiedz Link Zgłoś
critto chętny na proces o znieslawienie?? 19.01.06, 21:03 masz te "niepodwazalne fakty" jak na dloni i jestes gotow je przedstawic? Czy moze chcesz sie stawic na proces cywilny, ktory pewnie wytoczy Ci prezydent Walesa za znieslawienie?? Pomysl, czy masz czas i chec na ciaganie sie po sadach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiwi Re: agenci SB obalili komunizm??? IP: *.rochd3.qld.optusnet.com.au 19.01.06, 23:20 Czlowieku nie uzywaj takich madrych slow i przestan sie chwalic swoja glupota. Wiekszosci to zupelnie nie interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
etylkapl Re: agenci SB obalili komunizm??? 20.01.06, 09:20 Gość portalu: hełm strażacki napisał(a): ********************************************* brawo, to są fakty właśnie, dlaczego nie pozwolą Kaczyńskim odkryć prawdy? dlaczego PO=SLD=PD ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ironlord Re: Mgnat IP: *.lodz.agora.pl 19.01.06, 18:43 jedna Pani drugiej Pani.... Sam nie widziałeś to se gadaj zdrów.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rembka Re: Wałęsa miał rację IP: 194.205.246.* 19.01.06, 13:11 Sorry, przepraszam, odpowiedz poprzednia to nie do Ciebie, ktos napisal cos, co mnie wkurzylo, ale to nie Ty..... przepraszam bardzo, wybacz!!!! rembka Odpowiedz Link Zgłoś
marianna_777 31 stycznia na budzet - termin niekonstytucyjny 19.01.06, 16:34 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=35230010&a=35254292 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=35230010&a=35250103 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=35230010&a=35253327 Odpowiedz Link Zgłoś
erg_samowzbudnik Re: Wałęsa miał rację 20.01.06, 08:53 mgnat napisał: > > W ogóle, wydaje mi się zresztą, że odkąd odszedł z polityki, to zaczął mó > wić > 10 > > razy mądrzej… > > i na internecie się zna... Zachowywał sie tak bo miał takich doradców jak Kaczory , a teraz mysli sam. Odpowiedz Link Zgłoś
idiotyzmy-kacze Wałęsa nie był dobrym prezydentem, za to jego 19.01.06, 16:18 przepowiednie co do Kaczyńskich sprawdziły się w 100%. Ledwo zaczęli rządzić a już jest kryzys i nowe wybory. Oni po prostu się nie nadają - są zbyt zachłanni i żądni władzy Odpowiedz Link Zgłoś
jama314 Re: Wałęsa miał rację 19.01.06, 18:06 A jak pisze... to dopiero. No, klasyka polskiej literatury wręcz. Odpowiedz Link Zgłoś
enkkidu moje zyczenie 19.01.06, 18:27 oby te bliżniaki przepadły tak jak bracia CrissCross Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chl Re: moje zyczenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 21:42 hehehe :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaxa Re: Wałęsa miał rację IP: *.acn.waw.pl 19.01.06, 19:23 Ciekawe, swoją drogą, czy Polacy jakoś docenią to, co Kaczyńscy wyprawiają, i wywalą ich na śmietnik historii, czy dadzą się dalej oszukiwać. Ostatecznie taki parlament, taki prezydent, taki premier i taki marszałek sejmu, i sejm taki, to wybrańcy narodu, krew z krwi i kości z kości, odbicie twarzy narodu w lustrze. Patrzę, patrzę i nadziwić się nie mogę, ale może Polacy zasłużyli na to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luxo Re: Wałęsa miał rację IP: *.k310.webspeed.dk 19.01.06, 23:59 Popieram Cie w tym 100%. Mój tata zawsze mówil: problemem demokracji jest to, ze dwóch pijaków pod budka z piwem, maja wiecej do powiedzenia niz profesor z uniwersytetu. Chyba za duzo u nas tych pijaków a za malo profesorów, ze takie 2 male zawistne kaczory zostali szefami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ratio Re: Wałęsa miał rację IP: *.so.pkpik.pl / 81.219.116.* 20.01.06, 10:42 Zgadzam się z tym w 100% i żałuje że głos przedstawicieli elity społeczeństwa polskiego ma wage głosu pijaka spod budki z piwem... Więc albo wprowadzić coś na zasadzie demokracji szlachcekiej w sensie pewien poziom intelektu daje prawo wyborcze albo edukować społeczeństwo i żeby otrzymać prawo wyborcze należałoby zdać egzamin - np. taki jak na prawo jazdy, w końcu niewyedukowany wyborca jest tak samo szkodliwy społecznie jak kierowca nie znający przepisów ruchu drogowego... Odpowiedz Link Zgłoś
stefa12 Re: Wałęsa miał rację 20.01.06, 00:08 To dość kompromitująca uwaga - zdaje się że nie macie elementarnej wiedzy o historii naszej ojczyzny, może za krótko, albo nieuważnie żyjecie na tym padole, dlatego mało zrozumiałe jest Wasze podsumowanie. Za chwilę wmówicie wszystkim, że to PZPR, a później LSD obalił komunę, zlikwidował asygnaty dla wybranych, wprowadził wolny rynek, zaopatrzył sklepy w masło, czekoladę, mięso, cukier, ser, papier toaletowy, kawę itd. Jesteście specjalistami w chwytach propagandowych. Zawłaszczanie państwa przez "kolesi" promowanie miernych ale wiernych, teczkomania i ... ech wiele tych schorzeń można by jeszcze wymieniać, doprowadziło do patologii prawie w każdej dziedzinie naszego życia. Urządziliście nam niezłe piekło. Dla was obojętnym było czy w naszym kraju będzie porządek czy nie, ...to nie wasza ojczyzna. Wy, którzy niedawno ścigaliście i osądzaliście ludzi za posiadanie tzw zachodnich środków płatniczych(dolarów, marek i innych) wmawialiście nam, że to największe zło zagrażające nowoczesnemu (postępowemu) krajowi, sami zaś (podstępne gnidy) skrzętnie gromadziliście majątki w tychże walutach, fe.... , a teraz udajecie wzorowych kapitalistów. Wy i tobie podobni nie odpuścicie okazji, żeby skorzystać z sytuacji i stajecie zawsze w pierwszym szeregu, gdzie rozdają medale, a jeszcze lepiej - pieniądze, lewe renty, wysokie choć rzadko zasłużone emerytury. Jednym słowem, bezczelność czerwonych niedobitków nie zna granic. Panie, broń unię przed takimi jak wy. Mam nadzieję, że niedługo zapełnicie lawy oskarżonych. Bżydzę się wami, jesteście zakałą tej ziemi. Odpowiedz Link Zgłoś
pafcio.gazeta Re: Wałęsa miał rację 20.01.06, 04:20 tak, twoja uwaga jest rzeczywiscie kompromitujaca. (btw brzydze a nie bzydze;) Odpowiedz Link Zgłoś
stefa12 Re: Wałęsa miał rację 20.01.06, 09:32 pafcio.gazeta napisał: > tak, twoja uwaga jest rzeczywiscie kompromitujaca. > > (btw brzydze a nie bzydze;) bżydze-to było zamierzone Odpowiedz Link Zgłoś
etylkapl Re: Wałęsa miał rację 20.01.06, 09:29 tak się pisze brzydzę, zakałą tej ziemi są aferzyści i zdrajcy, których kaczory chcą ujawnić (więc liberałowie, czerwoni ipodejrzane figury są przeciw), a także analfabeci Odpowiedz Link Zgłoś
stefa12 Re: Wałęsa miał rację 20.01.06, 09:47 etylkapl napisała: > tak się pisze brzydzę, zakałą tej ziemi są aferzyści i zdrajcy, których kaczory > > chcą ujawnić (więc liberałowie, czerwoni ipodejrzane figury są przeciw), a > także analfabeci Bżydzę-to było zamierzone Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.G. Re: Wałęsa miał rację IP: *.e-wro.net.pl 20.01.06, 06:53 Całkowicie się zgadzam z opinią krasnowa.I też zawsze uważałem,że w tym ,choć niezbyt chlubnym dla nas okresie jego prezydentury miał conajmniej 3 celne uwagi czy propozycje: - ocena Kaczyńskich -ocena Walendziaka/wtedy kandydata KRRiT/ -i propozycja zakończenia eposu"Solidarności"rokiem 1989,by nie szargać wielkiego zrywu-świętości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ratio Re: Wałęsa miał rację IP: *.so.pkpik.pl / 81.219.116.* 20.01.06, 10:30 Zgadzam się. Może miał więcej czasu na przemyślenia jak społeczeństwo odstawiło go na troche. Myśle że Wałęsa zmądrzał albo zmienił (poprawił) język i łatwiej może artukułować swoje poglądy :) Niemniej podoba mi się rola, którą przyjął teraz bardziej spina społeczeństwo do kupy niż kiedy był prezydentem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawiedziony Re: Wałęsa miał rację IP: 5.5R6D* / *.sglcarbon.de 20.01.06, 12:42 Jezeli komuś sie wydaje ze Wałęsa mówi teraz mądrzej -to sie niestety myli. Po prostu występuje rzadziej ,słyszymy mniej głupot -stąd wrażenie ze jest mądrzej. Przez kilkanaście lat byłem gorącym zwolennikiem Wałesy,dzałałem w jego sztabach wuborczych ,zbierałem pieniądze na kampanie,nakleiłem dziesiątki plakatów wierzac w jego wielkość i tłumacząc jego "potknięcia " brakiem wykształcenia i "obycia ". NIESTETY -MYLIŁEM się . To zapyziały człowieczek który nie może pojąć że jest częścią, ogniwem, wielkiej organizacji, że jego wybór należał do strategii ,był dyktowany potrzebą czasu. Z upływem czasu zaczyna przypisywac sobie BOSKOŚĆ (MY prezydent), zniszczył przyjażnie ,zwalcza ludzi którzy go wykreowali . -Herod i wielu władców starożytnych zabijali swoich synów zby nie zagrażali utratą władzy- Obawiam się że nasz "wielki" LECHU nabawił sie kompleksów. Obawiam się że sprawa Bolka nie jest taka "czysta", Kaczyńscy dużo wiedzą -ze strachu próbuje ich niszczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cykada [...] IP: *.onlink.net 19.01.06, 15:22 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
wlodwoz Re: Wałęsa: Ostrzegałem przed Kaczyńskimi 19.01.06, 16:51 Stary,nie bądź sadystą.Kotu nie wykręca się ogona.Kota się bierze delikatnie i odwraca od końca,którym je,na koniec, którym się tegoż jedzenia pozbywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paniusa walesie znowu wiatr wieje w inna strone IP: *.hsd1.il.comcast.net 19.01.06, 16:56 ten wstretny typ po wygranej PiS zmienial barwy, jest oslizly. Nie wierze ,ze nie byl Bolkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator [...] IP: *.chello.pl 19.01.06, 17:46 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paniusa Re: walesie znowu wiatr wieje w inna strone IP: *.hsd1.il.comcast.net 19.01.06, 19:35 i niezbyt bystry obserwator pani usa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aker Re: walesie znowu wiatr wieje w inna strone IP: *.ny325.east.verizon.net 19.01.06, 20:23 Gość portalu: paniusa napisał(a): > ten wstretny typ po wygranej PiS zmienial barwy, jest oslizly. Nie wierze ,ze > nie byl Bolkiem. Hmmm, jeśli był Bolkiem, i tak zrobił swego czasu kawał dobrej roboty dla demokratyzacji i pluralizmu w Polsce. W takim razie był podwójnym agentem ze wskazaniem na ''S''. I chwała mu za to. Odpowiedz Link Zgłoś
etylkapl Re: walesie znowu wiatr wieje w inna strone 20.01.06, 09:33 Gość portalu: Aker napisał(a): W takim razie był podwójnym agentem ze > wskazaniem na ''S''. I chwała mu za to *************************************************** o ile ktoś lubi agentów, poza tym dokąd można tak pieprzyć, jak się ma taką kasę jak LW, czas przestać się kompromitować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowobogacki Re: walesie znowu wiatr wieje w inna strone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 21:59 we wlasciwa strone Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jak Re: walesie znowu wiatr wieje w inna strone IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.01.06, 17:24 No poza tymi na których donosił , główny obiek donosów już nie żyje ale rodzinę zawsze mozna przeprosić to nic nie kosztuje , a bolek to wyjątkowo pazerny i bezczelny agent był, oficjalną współpracę zakończył 1978r i gdyby się do tego przyznał np w r1990 to by mu caly naród wybaczył w końcu Piłsudski tez był agentem paru wywiadów a naród docenił jego wielkośc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ironlord Re: Wałęsa: Ostrzegałem przed Kaczyńskimi IP: *.lodz.agora.pl 19.01.06, 18:56 Czy zasluzenie to trudno powiedzieć. Za to napewno przegrał na kłamstwie wyborczym Kwaśniewskiego, choć przyznaje że Kwaśniewskiego oceniam dobrze jako prezydenta z nielicznymi wyjątkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GRAZYNA Re: Wałęsa: Ostrzegałem przed Kaczyńskimi IP: *.lot.pl 19.01.06, 15:30 Walesa-kocham Cie...........za to ze mowisz prawde i nie owijasz w piekne slowka. Nie zawsze zgadzalam sie ze wszystkim co robiles i co mowiles,ale w tej sprawie jestes bezbledny. czego jak czego to wyczucia i intuicji nie mozna Ci odmowic,brawo,brawo brawo za slowa prawdy. przepraszam za familiarny moj ton..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Old Hors Re: Wałęsa: Ostrzegałem przed Kaczyńskimi/Cień pok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 11:38 Pokorę lub jej cień można zauważyć jedynie u normalnych zwyczajnych ludzi dla polityka ta opcja jest nieznana a mówienie o niej wprowadza te osobniki w stan podwyższonej wściekłości . Old Hors ! Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Wałęsa: Ostrzegałem przed Kaczyńskimi 22.01.06, 20:19 Walesa ma racje. Kaczynscy to mali zawistni ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej [...] IP: *.dsl.pltn13.pacbell.net 27.01.06, 05:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
fritz.fritz Wałęsa dbajacy o "lewa noge" jest winien przejecia 19.01.06, 10:10 wladzy przez SLD. W wyniku tego Polska miala 8 lat wladzy komunistow, jedno z czolowych miejsc na liscie najbardziej na swiecie skorumpowanych krajow ( okolo 120; to jest juz za Uganda z Idi Aminem), wprowadzenie doslownie mafii (tej prawdziwej) do struktur panstwowych na najwyzszycm szczeblu (np. afera z automatami gry ). Skorumpowanej i kradnacej administracji w polaczeniu z takim samym aparatem sprawiedliwosci Polska zawdziecza ucieczke inwestorow na Wegry, Czech i Slowacji. W ten sposob dzieki temu postkomunistycznemu aparatowi, bronionemu teraz z cala determinacja przez PO, byla KL-D, partie aferalna Polacy zawdzieczaja utrate inwestycji wysokosci dziesiatkow miliardow euro, utrate transferu nowych technologie, utrate setek tysiecy miejsc pracy. Co gorsza, produkty te produkowane teraz za granica i importowane beda uniemozliwiac powstanie odpowiednich miejsc pracy w Polsce. Przeciwko niszczeniu idealow Solidarnosci przez Walese wystepowali Kaczynscy. Walesa przekazuje im teraz wyrazy sympatii i uznania. Jezeli w nastepnych wyborach PO dostanie zbyt duzo glosow, to za utrzymanie Polski skorumpowanej i zlodziejskiej bedzie mozna PO podziekowac no i wyborcom, ktorzy na nia glosowali. Odpowiedz Link Zgłoś
idiotyzmy-kacze A ile nakradli złodzieje z PC - partii Kaczyńskich 19.01.06, 16:16 Tyle piszecie Pisuary o rzekomych przekrętach KL-D ale jakoś dziwnym trafem nikt im nic nie udowodnił. Pewno dlatego, że te przekręty są wyssane z palca a nazwę "aferałowie" wymyślił Jerzy Urban. Za to przekręty PC są bardzo dobrze znane a prawa ręka Kaczyńskich i ich wspólnik ze spółki Telegraf (Zalewski)siedzi właśnie w więzieniu - za to że ostrzegł szefów Art-B o aresztowaniu dzięki czemu uciekli do Izraela. Chyba, że Kwaczyński zdążył go już ułaskawić bo ułaskawia tajnie Odpowiedz Link Zgłoś
etylkapl Re: A ile nakradli złodzieje z PC - partii Kaczyń 20.01.06, 09:41 idiotyzmy-kacze napisał: za to że ostrzegł szefów Art-B o aresztowaniu dzięki czemu > uciekli do Izraela. Chyba, że Kwaczyński zdążył go już ułaskawić bo ułaskawia t > ajnie ************************************************************************** to z Izraela aferzyści dziękowali LW, a co powiesz o szarej eminencji Wachowskim??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... A jak Lechu tym razem Kaczyński rozwiąże prlament IP: 64.124.166.* 19.01.06, 16:17 to znowu lewica dojdzie do władzy. Poza tym ostatnio SLD zdobyło władzę po nieudolnych czteroletnich rządach AWS z którego większość pisuarczyków się wywodzi... historia kołem się toczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belona Re: Wałęsa dbajacy o "lewa noge" jest winien prze IP: *.77.classcom.pl 19.01.06, 17:19 głos rozsądku.ale doliczyć trzeba koniecznie Panów Szecherta i spółkę na nieszczęście zbyt krótko trwają żądy PiS i ta banda podnosi łby. Cała ta afera przypomina noc Olszewskiego.Mam nadzieję że powtórna mobilizacja Rzeczypospolitej agentów spełznie na niczym, wtedy walczyli przeciwko słabemu Olszewskiemu teraz mają godnych przeciwników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ironlord Re: Wałęsa dbajacy o "lewa noge" jest winien prze IP: *.lodz.agora.pl 19.01.06, 19:00 bla bla bla bla... teoria spiskowa itp. itd. Najlepiej wszystkich zagazować nie ??? bo są źli, niedobrzy i nie są nasi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ironlord Re: Wałęsa dbajacy o "lewa noge" jest winien prze IP: *.lodz.agora.pl 19.01.06, 19:05 BTW: Masz jakieś złe informacje, bo to ludzie AWSu (cała gromadka obecnych PiSuarów) ropierdziela nam kraj w imie wszelkiej władzy dla dwóch małych zawistnych braci. Odpowiedz Link Zgłoś
d_arek_d Re: Wałęsa dbajacy o "lewa noge" jest winien prze 19.01.06, 20:47 fritz.fritz napisał mniej więcej coś takiego: wszystkiemu winni inni. PiS jest lekiem na całe zło i powinien już rządzić przynajmniej od 1986 roku. Mielibyśmy wtedy problem nielegalnej emigracji zarobkowej z USA. Ja nie rozwlekałbym tego aż do tych kilkudziesięciu wierszy. Ostatnio słyszałem rymowankę, którą podpowiadam wszystkim fanom populistycznej formacji. Może być stosowana z modyfikacjami jako riposta większości oskarżeń rzucanych niesprawiedliwie przez tych okropnych, brzydkich, niedobrych ludzi sprzeciwiających się koronowaniu dwóch w jednym - Kaczyńskich: ''Gdy zapytać PiSuarka która to godzina, On odpowie na to <<nie wiem, to Platformy wina>>.'' Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
seppuku Re: Wałęsa dbajacy o "lewa noge" jest winien prze 19.01.06, 21:32 fritz.fritz nareszcie jesteś, twoje wywody są jak miód na moje rany, tylko galby jeszcze brakuje- zasłuchał się w fale z Torunia? Odpowiedz Link Zgłoś
oktawianc Re: Wałęsa dbajacy o "lewa noge" jest winien prze 20.01.06, 07:30 Właśnie :))))) Gdyby nie oni, moje życie byłoby smutne... Odpowiedz Link Zgłoś
etylkapl Re: Wałęsa dbajacy o "lewa noge" jest winien prze 20.01.06, 09:38 fritz.fritz napisał: Jezeli w nastepnych wyborach PO dostanie zbyt duzo glosow, to za utrzymanie > Polski skorumpowanej i zlodziejskiej bedzie mozna PO podziekowac no i wyborcom, > > ktorzy na nia glosowali. ****************************************************************** i najważniejszym: AK i LW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ratio Re: Wałęsa dbajacy o "lewa noge" jest winien prze IP: *.so.pkpik.pl / 81.219.116.* 20.01.06, 12:03 A ja tylko czekam na następny raport dotyczący korupcji :) wtedy zobaczymy czy nowa władza coś z tym zrobiła. Wiesz jeśli wierzysz że przynależność partyjna jest gwarancją uczciwości to jedyną rzeczą którą można o tobie powiedzieć to to że powinenieś wrócić do przedszkola tam dzieciaki może w to uwierzą. Program PiSu polega na tym że na miejscu jednego złodzieja stawia się innego z jedyną różnicą polegającą na barwach partyjnych. Drogą do ograniczenia korupcji jest pozbycie się jak największej ilości urzędasów a nie zwiększanie ich ilości i zatrudnianiu kolejnych do ich kontrolowania. Takie rozwiązanie (proponowane przez PiS) jest po prostu dziecinnie naiwne (zresztą jak wszystko co mówi prezio Kaczyński). Ukraina, gdzie korupcja i łapownictwo jest rozpowszechnione na skale jaką trudno sobie wyobrazić idzie właśnie drogą proponowaną przez PiS tam nawet pani sprzedająca bilety w autobusie jest kontrolowana przez dwie inne osoby :))) i jakoś nie przynosi to skutków bo np moja ukraińska pomoc domowa kupuje od urzędnika państwowego paszport wystawiony na inne nazwisko bo polscy celnicy wbili jej w starym zakaz wjazdu na terytorium RP. Czy to jest normalne? Czy tak sobie wyobrażasz walke z korupcją? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania To są prywatne anse Wałęsy w stosunku do Kaczek IP: *.chello.pl 19.01.06, 18:14 I przykra sprawa, że podpiera się przy tym "dobrem kraju". "Żenada, brachu!" - jak by to powiedział czekoladowy ludzik w jednej z bardziej udanych reklam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J. Re: Wałęsa: Ostrzegałem przed Kaczyńskimi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 21:01 Zastanawiam się tylko kiedy przekona się o tym nasze społeczeństwo i czy nie będzie za późno... Nie chciałabym, żeby nas wyrzucili z Unii.. Odpowiedz Link Zgłoś
stefa12 Re: Wałęsa: Ostrzegałem przed Kaczyńskimi 20.01.06, 00:05 Gość portalu: Puchatek napisał(a): > Żałosne to jest zachowanie panów K. A Wałęsa - choć w wielu sprawach się z nim > nie zgadzam - co do panów K. miał - jak widać 100% racji. To dość kompromitująca uwaga - zdaje się że nie masz elementarnej wiedzy o historii naszej ojczyzny, może za krótko, albo nieuważnie żyjesz na tym padole, dlatego mało zrozumiałe jest twoje podsumowanie. Za chwilę wmówisz wszystkim, że to PZPR, a później LSD obalił komunę, zlikwidował asygnaty dla wybranych, wprowadził wolny rynek, zaopatrzył sklepy w masło, czekoladę, mięso, cukier, ser, papier toaletowy, kawę itd. Jesteście specjalistami w chwytach propagandowych. Zawłaszczanie państwa przez "kolesi" promowanie miernych ale wiernych, teczkomania i ... ech wiele tych schorzeń można by jeszcze wymieniać, doprowadziło do patologii prawie w każdej dziedzinie naszego życia. Urządziliście nam niezłe piekło. Dla was obojętnym było czy w naszym kraju będzie porządek czy nie, ...to nie wasza ojczyzna. Wy, którzy niedawno ścigaliście i osądzaliście ludzi za posiadanie tzw zachodnich środków płatniczych(dolarów, marek i innych) wmawialiście nam, że to największe zło zagrażające nowoczesnemu (postępowemu) krajowi, sami zaś (podstępne gnidy) skrzętnie gromadziliście majątki w tychże walutach, fe.... , a teraz udajecie wzorowych kapitalistów. Wy i tobie podobni nie odpuścicie okazji, żeby skorzystać z sytuacji i stajecie zawsze w pierwszym szeregu, gdzie rozdają medale, a jeszcze lepiej - pieniądze, lewe renty, wysokie choć rzadko zasłużone emerytury. Jednym słowem, bezczelność czerwonych niedobitków nie zna granic. Panie, broń unię przed takimi jak wy. Mam nadzieję, że niedługo zapełnicie lawy oskarżonych. Bżydzę się wami, jesteście zakałą tej ziemi. Odpowiedz Link Zgłoś
oktawianc Re: Wałęsa: Ostrzegałem przed Kaczyńskimi 20.01.06, 07:32 To taki dyżurny tekst? Odpowiedz Link Zgłoś
util Re: Wałęsa: Ostrzegałem przed Kaczyńskimi 19.01.06, 11:02 nathan.sharanski napisał: > Pamiętam, jak swego czasu Wałęsa odbierał znaczek "Solidarności" Gazecie > Wyborczej, a dziś wypłakuje się w rękaw dziennikarzom mediów Agory. Żałosny > człowiek. Ojej, pani Kolęda - Zaleska jest również dziennikarką TVN, czyli ITI - twoja koncepcja ma gó..ane nogi. Z dziennikarzami ITI też nie można rozmawiać? Lepiej do ojczulków pojechać i wychwalać Kaczyńskich? Nie czytasz rzeczywistości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sw. Inkwizytor Re: biedne, bezrozumne "PiS-iorki"... IP: 129.81.192.* 19.01.06, 16:58 "util"! Jak ktos przybiera sobie pseudonim "nathan.sharanski" to juz stanowi samo w sobie wystarczajaca "rekomendacje" dla pogladow i symatii tej osoby!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jama314 Re: Wałęsa: Ostrzegałem przed Kaczyńskimi 19.01.06, 17:24 A ja mam sposób na Wałęsę. Wystarczy że napisze kilka zdań... i mówić już nie musi nawet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: Wałęsa: Ostrzegałem przed Kaczyńskimi IP: *.astral.lodz.pl 19.01.06, 18:32 nie dość że masz porąbane pseudo to jeszcze piszesz pierdoły!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Wałęsa: Ostrzegałem przed Kaczyńskimi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.06, 19:33 to było w tok fm a nie w wyborczej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fpitt Re: Wałęsa: Ostrzegałem przed Kaczyńskimi IP: *.devs.futuro.pl 20.01.06, 03:07 moge nie kochac Walwsy, ale to co mowi, mowi jako "zwierze polityczne" - wie dokladnie - jak kaczory,l ze nastepne wybory - to nie dla nich - dadza dupy. I za to im chwala. Nareszcie. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: etylkapl Re: Wałęsa: Ostrzegałem przed Kaczyńskimi IP: 213.77.42.* 20.01.06, 07:57 nathan.sharanski napisał: > Pamiętam, jak swego czasu Wałęsa odbierał znaczek "Solidarności" Gazecie Wyborc > zej, a > dziś wypłakuje się w rękaw dziennikarzom mediów Agory. Żałosny człowiek. ===================================================================== popieram, niby ludzie umiejący czytać i pisać, a ciągle sięgają po opinie I- szego analfabety RP, już dosyć nas ośmieszył, a w ogóle, to przypominam, że pierwsze "wojny na górze" są dziełem Wałęsy. Teraz kumpel prezia, a może boi się, że wyjdzie na jaw w co był umoczony, wielu złamanych przez SB ludzi z "Solidarności" zaczyna mówić, daję pod rozwagę i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
queenbee Re: Wałęsa: Ostrzegałem przed Kaczyńskimi 20.01.06, 09:19 > Pamiętam, jak swego czasu Wałęsa odbierał znaczek "Solidarności" Gazecie Wyborc > zej, a > dziś wypłakuje się w rękaw dziennikarzom mediów Agory. Żałosny człowiek. Gazeta.pl > Radio TOK FM > Zapisy wywiadów Rozmawiała Katarzyna Kolenda-Zaleska Prawdą jest niestety, że zatrważający procent Polaków nie potrafi czytać ze zrozumieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Theo Re: Wałęsa: "Ostrzegałem przed Kaczyńskimi IP: *.chello.pl 19.01.06, 09:41 ...to mali, zawistni ludzie, uparcie dążący do władzy, nie wiem czy wiedzą, po co oni tą władzę chcą mieć. " Krótko i węzłowato. Jeszcze można tylko dodać, że są to ludzie dla których prawda nie jest żadną wartością. Odpowiedz Link Zgłoś
fritz.fritz Tja, Walesa startowal na "prezia": 0.5% dostal od 19.01.06, 10:16 Polakow. Polacy swietnie go ocenili. I mieli absolutnie racje. Ta wypowiedz w pelni potwierdza wyrok Polakow na Walese. Wszystko jednak wskazuje na to, ze przeskoczenie przez Walese 2.5 metrowego ogrodzenia stoczni (to jest nieoficjalny rekord swiata w skoku wzwyz ), jestem niczym z przeskoczeniem mentalnosci Walesy, przed ktora z takim samym zapalem w swoim czasie ostrzegala ... GW i cala lewica z UW i KL-D na czele, nie mowiac juz o SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: Tja, Walesa startowal na "prezia": 0.5% dosta IP: 80.48.211.* 19.01.06, 16:06 i niestety Wałesa udaje wariata, bo cwaniak z niego niezły, dla swojego jareczka załatwił posade posła u Tuska, którego poparł w drugiej turze prezydenckiej. Wałęsa to nie wariat to szczwany lis i zawsze węszy co by zdobyć na śmietnisku politycznym, czy to SLD czy PO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ironlord Re: Tja, Walesa startowal na "prezia": 0.5% dosta IP: *.lodz.agora.pl 19.01.06, 19:10 nie mydl oczu Walesa, tylko spójrz na swoich pupilków kaczyńskich. Mali ludzie są zawistni i nie będę się tu podpierać tym że znam to z autopsji, bo to widać jak na dłoni, tylko ślepy ciemnogród (jak to ślicznie PiSuar Jacek Kurski określił) da sobie wcisnąć wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motorowka Re: Tja, Walesa startowal na "prezia": 0.5% dosta IP: *.net81-64-86.noos.fr 24.01.06, 18:48 to byla raczej motorowka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cykada Re: Wałęsa: "Ostrzegałem przed Kaczyńskimi IP: *.onlink.net 19.01.06, 15:32 Theo chyba oglupiales. Jak narazie Kaczynscy nie splamili sie klamstwem, zlodziejstwem lub korupcja. Natomiast jedna z najwiekszych afer lapowkarskich wywodzi sie wlasnie z PO (13 milionow a radni pochodzili bodajze ze Szczecina,jakis diler Opla).CZyzbyscie o tym zapomnieli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Theo Re: Wałęsa: "Ostrzegałem przed Kaczyńskimi IP: *.chello.pl 19.01.06, 15:53 Gość portalu: Cykada napisał(a): > Theo chyba oglupiales. Jak narazie Kaczynscy nie splamili sie klamstwem, Na pewno nie było prawdą to, że będzie koalicja PO-PiS (żeby nie było wątpliwości: obciąża to również PO, ale bardziej PiS, bo PiS rozdaje karty i ponosi odpowiedzialność za rządzenie). Opinia Kaczyńskich na temat Leppera i Samoobrony potrafi się zmienić o 180 stopni w zależności od potrzeby chwili. Tak jak i propozycje w jej stronę stworzenia - nie stworzenia koalicji rządowej- nie rządowej. Natomiast wszelkie rekordy są bite w trakcie rozmów Kaczyńskich z PO, z któych relacje dwóch stron są całkowicie odmienne (np. kto z kim już nie chciał dłużej rozmawiać). Ponadto nie można mieć specjalnego zaufania do osoby która w wypowiedziach publicznych stale używa oskarżeń o popełnieniu poważnych przestępstw, ale - Uwaga! - przez nie wiadomo kogo, tylko na pewno z PO. Jeżeli J. Kaczyński wie o przestępstwie to powinien to ujawnić właściwym organom, bo inaczej sam popełnia przestępstwo. Kłamstwem było też oskarżenie Kwaśniewskiego że jest agentem KGB. Świetny agent, którego centrala KGB z Putinem na czele nienawidzi i najchętniej by rozszarpała! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sw. Inkwizytor Re: Prawdomowne kaczory??? IP: 129.81.192.* 19.01.06, 17:03 Cykada napisal(a) "Jak narazie Kaczynscy nie splamili sie klamstwem"... a mi wydaje sie, ze ich kampania wyborcza i kilka miesiecy mizernych rzadow to jedno wielkie pasmo klamstw i klamstewek"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cykada Re: Prawdomowne kaczory??? IP: *.onlink.net 19.01.06, 18:05 mnie natomiast nic sie nie wydaje ,mam 100% pewnosci, ze klamstwami, klamstewkami, oszustwami karmila nas PO .Obiecywali gruszki na wierzbie nie majac zadnego planu i przygotowania. Jedno co wiedzieli napewno to, to ze ze wszystkich sil i z calej mocy beda bronic skompromitowanych komuchow, ze absolutnie nie pozwola skrzywdzic zlodzieji rozkradajacych Polske bo sami beda robic to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sw. Inkwizytor Re: Prawdomowne kaczory??? IP: 129.81.192.* 19.01.06, 18:16 Rozumiem, iz wedlug "cykady" PiS-uar ma "plan i przygotowanie". Dlaczego wiec musza na gwalt sciagac do siebie fachowcow z innych partii? P.S. "Jedno co wiedzieli?" A moze przytoczysz nam (choc jedna, jedyna!) wypowiedz kogos z PO, ze "bedzie bronic ze wszystkich sil i z calej mocy skompromitowanych komuchow"? A moze to tylko kolejny wytwor wybujalej fantazji?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ironlord Re: Prawdomowne kaczory??? IP: *.lodz.agora.pl 19.01.06, 19:17 Z jakiej ty planety przyleciałeś...PIS nic nie miał, tylko stos pustych kartek... tylko wydymali platformę ... nabili w butelkę obietnicą koalicji... poznali program, plany i zręcznie się wycofali przedstawiając go jak swój. PS. Winnych trzeba ukarać, ale nie w sposób jaki chce PIS. PiS już prawie preparuje dowody żeby ktoś był winny, a chyba mamy państwo prawa i bez dowodów nie ma winy. Zatem PiS żeby nie być gołosłowny musi kłamać, bo jakżeby inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anvill Re: Prawdomowne kaczory??? IP: *.so.pkpik.pl / 81.219.116.* 20.01.06, 12:21 A ja nastawiam uszy zeby choć jedno dobre słowo usłyszeć od układu aktualnie rządzącego i nic a obietnice które dawali jakoś nawet nie mają szans się spełnić czyli co to jest jak nie kłamsto. Co do afer no to chyba wszyscy pamiętają Telegraf. Bedą mieli jeszcze dużo do pokazania przecie dobiero zaczynaja swoje rzady. Dla mnie afera jest juz to ze co chwile przedstawiani mi sa nowi dyrektorzy w mojej firmie i jakos wszyscy pochodza z urzedu miasta warszawy (pracuje w spółce państwowej) i jakoś zwykli urzednicy (nawet nie na kierowniczych stanowiskach) z UM staja sie prezesami ogromnych firm. Ja rozumiem że kazda nowa władza wsadza na stołki swoich ale niestety PiS nie ma kadr i dramatem jest niekompetencja tych ludzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ironlord Re: Wałęsa: "Ostrzegałem przed Kaczyńskimi IP: *.lodz.agora.pl 19.01.06, 19:12 buahaha.... kaczyńscy nie splamili się kłamstwem. a to dobre, przecież oni kłamią codziennie to jest ich drugie ja... dlatego PO im nie ufa i wcale się temu nie dziwie. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela55 Re: Wałęsa: "Ostrzegałem przed Kaczyńskimi 19.01.06, 23:14 Mam nadzieję,że młodzi ludzie mają większą wrażliwość i potrafią odróżnić dobro od zła. Podczas następnych wyborów zagłosują i pokażą Panom Kaczyńskim, że nie zgadzają się na taki sposób sprawowania funkcji publicznych. Czekałam na głos P. Lecha Wałęsy. Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kokoriko O co chodzi w tym tekscie? IP: *.hsd1.mn.comcast.net 19.01.06, 09:44 "Ale jeśli Kaczyńscy nadal będą wyrabiać to, co wyrabiają, to jedyne lekarstwo na Kaczyńskich, to tylko wybory - powiedział Lech Kaczyński w "Poranku radia TOK FM" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: logik filologiczny Tego nawet sam Adaś nie skuma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 10:26 Gość portalu: kokoriko napisał(a): > "Ale jeśli Kaczyńscy nadal będą wyrabiać to, co wyrabiają, to jedyne lekarstwo > na Kaczyńskich, to tylko > wybory - powiedział Lech Kaczyński w "Poranku radia TOK FM" ----------------------------------------- Tego nawet sam Adaś nie skuma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cykada Re: Tego nawet sam Adaś nie skuma IP: *.onlink.net 19.01.06, 15:36 a czy jest ktos w tym 40 milionowym kraju kto rozumie belkot tego oblakanca, przeciez on zawsze takie idiotyzmy wygadywal, ze bez tlumacza jez. polskiego to kretyna nie sposob zrozumiec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sw. Inkwizytor Re: Tego nawet sam Adaś nie skuma.... IP: 129.81.192.* 19.01.06, 17:11 JEZELI jest tak jak pisze "cykada" to miliony ludzi w Polsce powinny sie wstydzic (i to mocno!), iz tolerowaly belkot "oblakanca" i "kretyna" (jak to pisze cykajaca "cykada"...) jako przewodniczacego zwiazku zawodowego "Solidarnosc" i jako prezydenta RzP!! P.S. Moze "cykada" powinien sie takze podzielic swoimi uwagami z komitetami przyznajacymi Lechowi rozne (takze i Nobla) nagrody. Bo przecie to na calym swiecie normalne, iz nagradza sie "oblakancow i kretynow"??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zniesmaczony Re: Tego nawet sam Adaś nie skuma.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 17:43 Gość portalu: Sw. Inkwizytor napisał(a): > Bo przecie to na calym swiecie normalne, iz nagradza sie "oblakancow > i kretynow"??? --------------------------- W Noblu pokojowym i literackim- dokładnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sw. Inkwizytor Re: "zniesmaczony" nagrodami? IP: 129.81.192.* 19.01.06, 18:02 Problem w tym, iz Walesa dostal znacznie wiecej nagrod... Czy wszyscy nagradzajacy go mieli swiadomosc, iz nagradzaja 'oblakanca i kretyna' (szkoda, ze wowczas nie potrafili im tego wytlumaczyc nasi szanowni internauci z forum...)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cykada Re: "zniesmaczony" nagrodami? IP: *.onlink.net 19.01.06, 18:14 SZkoda ze nie slyszales tego "uczonego" w Cops Colosem w Hamilton. Polacy ze wstydu wlazili pod krzesla a tlumaczka oblewala sie potem zeby tylko temu belkotowi nadac "jakas twarz".Poza tym zapytaj samego siebie ile tych nagrod zostalo nadanych wariatowi zeby zrobic komunie na zlosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sw. Inkwizytor Re: wariat, czy nie-wariat? IP: 129.81.192.* 19.01.06, 18:26 Panie i panowie - starajmy sie podejsc do wszystkiego w mozliwie spokojny sposob... Ja wiem, iz Walesa nie jest oratorem i wielkim mowca. Ja nie twierdze (i nigdy nie twierdzilem), ze Walesie dziesiatki roznych nagrod przyznano za inteligencje! Twierdze natomiast (i to calkiem inna sprawa...), iz Walesa nie byl i nie jest wariatem, i nazywajac go w ten sposob niektorzy z dyskutantow 'przeginaja' zbyt duzo w druga strone! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cykada Re: wariat, czy nie-wariat? IP: *.onlink.net 19.01.06, 22:20 a jak nazwac faceta ktory co gebe otworzy to szkaluje demokratycznie wybranego prezydenta. Jemu nie podoba sie Kaczynski? Nie musi. Walesa tez nie wszystkim sie podobal i nie wszyscy uznawali go za swojego prezydenta . Zaden tez z prezydentow nie mowil, ze ostrzegal Polakow przed nieukiem i glupolem. Pamietam debate przedwyborcza z Kwasniewskim, ktory powiedzial wowczas do Walesy "dlaczego w Polsce nikt nie mowi o tym co sie bedzie dzialo jak wybory przegra Kwasniewski a wszyscy mowia o tym co sie bedzie dzialo jak wybory przegra Walesa". No i dzialo sie "ani be ani me " podawanie nogi, i tych innych swnstw i swinstewek nie spisalby na wolowej skorze. Czy tak robi normalny czlowiek ? Dla mnie Walesa to jednak okrutny przyglup. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ironlord Re: "zniesmaczony" nagrodami? IP: *.lodz.agora.pl 19.01.06, 19:24 Ehh kolego... przeciez.... Iloraz inteligencji wiekszości forumowiczów jest ograniczany odgórnie przez PiSowskie brednie i wyjątkowo kiepskiej jakości materiał biologiczny do poziomu znaczniej poniżej Foresta Gumpa. Nie ma się więc co dziwić że tak zajadle opluwają ludzi. Jakież to polskie, swojskie (wrecz przeraża jak komuna wypaczyła mózgi) przecież Polak nie potrafi docenić, Polak lepszego, znanego musi zniszczyć. Dopóki to się nie zmieni, dopóty Polska będzie takim Bangladeszem Europy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cykada Re: Tego nawet sam Adaś nie skuma.... IP: *.onlink.net 19.01.06, 18:08 na cale szczescie Sw. Inkwizytorze tam ten kretyn trzymal gebe zamknieta albo nauczyl sie czytac z kartki. Ksiazek nie czytywal ale juz kartki musial. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ironlord Re: Tego nawet sam Adaś nie skuma IP: *.lodz.agora.pl 19.01.06, 19:19 Zdanie jest bardzo proste i tylko wyjątkowy analfabeta nie mogłby go zrozumieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaja kobyły TW Maleszka źle zjustował ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 10:35 Odpowiedz Link Zgłoś
gw_klamie A oni ostrzegali juz dawno przed TW Bolkiem 19.01.06, 09:52 kapusiem SB, kumplem Kwacha i czerwonej mafii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrocławiak Prezydent Wałęsa ma niestety rację IP: 167.3.114.* 19.01.06, 09:57 Kaczyńscy to ludzie "nawiedzieni". Chcą zmieniać Polskę, ale tylko tak jak oni to sobie wymyślili. Zdanie innych się nie liczy. Do władzy po trupach. Cel uświęca środki. Czyżby Putin w dwóch osobach ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo Re: Prezydent Wałęsa ma niestety rację IP: *.ipartners.pl 19.01.06, 10:09 Nie wiem, czy szanowni forumowicze słyszeli już przewijającą się ostatnio zabawną myśl: "Kaczyńscy mają dwie lewe ręce" :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: Prezydent Wałęsa ma niestety rację IP: 80.48.211.* 19.01.06, 12:06 odpowiedz dla Wrocławiaka, a może dla Polski taki podwójny Putin jest potrzebny,my jestśmy dużo mniejszym krajem niż zaborcza Rosja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cykada Re: Prezydent Wałęsa ma niestety rację IP: *.onlink.net 19.01.06, 15:39 a moze ty Wroclawiak nie dorosles do wizji prezydenta Kaczynskiego i potrafisz zrozumiec tylko czlowieczka, ktory w zyciu zadnej ksiazki nie przeczytal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ironlord Re: Prezydent Wałęsa ma niestety rację IP: *.lodz.agora.pl 19.01.06, 19:31 Napisz coś konstruktywnego, bo na razie to pleciesz brednie jak dziecko, które zasłyszało je od starszego kolegi nie mającego oleju w głowie. Faktem jest nie podważalnym iż kaczyński ma swoją wizję i tylko ona się liczy, reszta jest nie ważna. Maskuje się ale tylko naiwni się dają nabrać. Wizja prezydenta kaczyńskiego to kaczyzm czyli pewnie coś na kształt komunizmu i faszyzmu... Ja się z tą wizją nie zgadzam... i niech chce mieć takiego prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
block-buster Walesa zna po prostu przyczyne choroby kaczorow 19.01.06, 19:33 Sa chorzy na WAAAAAAADZE... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: depart Re: Prezydent Wałęsa ma niestety rację IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 08:39 wystarczyło popracować madralo w warszawie w urzedzie to bys zobaczył swojego super prezydenta , he he od początku wałęsa miał rację a ze był sam wsród uczonych to go zjedli Odpowiedz Link Zgłoś
wlodwoz Re: A oni ostrzegali juz dawno przed TW Bolkiem 19.01.06, 16:58 Masz moherowy berecik? Nie? To na co czekasz leć do rydzykowni i szybko kup! Odpowiedz Link Zgłoś
malpa-z-paryza male, zawisne kaczki 19.01.06, 10:00 P Walesa, prosze uwazac na slowa, bo ta mala kaczka zawisna moze pozwac do sadu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ubek TW Bolek dalej wykonuje zadania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 10:21 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puchatek Re: TW Bolek dalej wykonuje zadania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 10:54 No, rzeczywiście. Gość pisze o "Bolku" i podpisuje się "ubek". Nick stposowny do treści. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Czy "Bolek" to również dziełko braci K.? 19.01.06, 12:27 Gość portalu: Puchatek napisał(a): > No, rzeczywiście. Gość pisze o "Bolku" i podpisuje się "ubek". Nick stposowny d > o treści. *********************************** A ja mam wrażenie, że obrazeni na Wałęsę bracia K. zainspirowali powstanie legendy o "Bolku". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sw. inkwizytor Re: TW Bolek dalej wykonuje zadania? IP: 129.81.192.* 19.01.06, 17:17 TW "Bolek" dalej wykonuje zadania, z ty przyjmujesz jego raporty? P.S. Od dawna (praktycznie wszedzie) znane sa powiastki o Polakach z ochota plujacych w swoje wlasne gniazdo. A to forum tysieczny raz potwierdza, iz owe powiastki sa (niestety...) prawdziwe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyszumowina Re: TW Bolek dalej wykonuje zadania? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 17:51 Gość portalu: Sw. inkwizytor napisał(a): > P.S. Od dawna (praktycznie wszedzie) znane > sa powiastki o Polakach z ochota > plujacych w swoje wlasne gniazdo. > A to forum tysieczny raz potwierdza, > iz owe powiastki sa (niestety...) > prawdziwe! ---------------------------------- Nie lękajmy się oczyszczać własne gniazdo z szumowin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cykada Re: TW Bolek dalej wykonuje zadania? do Inkwizyto IP: *.onlink.net 19.01.06, 18:17 Czy ty Inkwizytor aby nie jestes prywatnym adwokatem Walesy albo jego synem? Cos mi sie wydaje ,ze mam racje bo czlowiek przy zdrowych zmyslach nie moze takich farmazonow wypisywac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sw. Inkwizytor Re: od skrajnosci do skrajnosci? IP: 129.81.192.* 19.01.06, 18:34 Nie szanowna "cykado"... nie jestem synem Walesy, nie jestem jego adwokatem, ani nawet wielkim admiratorem polityki jaka uprawial! Chodzi mi tylko o to, iz czesc dyskutantow zbytnio sie zagalopowala przedstawiajac na tym forum Walese jako "wariata", czy czlowieka, ktorego nalezaloby zamknac w zakladzie psychiatrycznym. To tyle - koniec i kropka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe nie odpowiadaj jej... IP: *.ict.pwr.wroc.pl 19.01.06, 20:00 jest poczatkujaca, ma 3 grosze od posta i sie jej pomysly skonczyly. Lepiej popracuje przyv odgarnianiu sniegu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cykada Re: nie odpowiadaj jej... IP: *.onlink.net 19.01.06, 22:25 pepe juz twoj sam nick mowi ile masz rozumu w tej ciasnej glowce. Pepe, pepe, pepe i to wszystko co potrafisz powiedziec. O przepraszam, potrafisz jescze cos glupiego napisac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cykada Re: od skrajnosci do skrajnosci? IP: *.onlink.net 19.01.06, 22:23 Nalezaloby. Jak mi Bog mily , nalezaloby. Odpowiedz Link Zgłoś
galba Lechu! Byłeś wspaniałym prezydentem! 19.01.06, 10:48 Wszystko robiłeś najlepiej i wdzięczny Naród o mało co nie wybrał cię na II kadencję... A postawienie niejakiego Wachowskiego na pozycji nr 2 w państwie - po prostu majstersztyk. NIe wspomnę już o tych seryjnie ułaskawianych gangsterach i SBekach zatrudnionych w kancelarii. Ale największy i tak byłeś gdy podpisywałeś deklarację współpracy z bezpieką i gdy donosiłeś na kumpli. Odpowiedz Link Zgłoś
kakalak4 Re: Lechu! Byłeś wspaniałym prezydentem! 19.01.06, 10:50 Galba, spadaj, ubecki prowokatorze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puchatek Re: Lechu! Byłeś wspaniałym prezydentem! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 10:53 Galbuniu, mój ty Niezłomny Prawicowcze, a może przypomnij sobie, kto Tego Okropnego Wałęsę wyniósł na prezydencki fotel? Czy przypadkiem nie Twoi Idole Kaczyńscy? :) Odpowiedz Link Zgłoś
galba Naród 19.01.06, 10:56 Który TW Bolek później(?) zdradził. Zresztą jeśli mnie pamięć nie myli to TW Bolek twierdzi, że to on stworzył Kaczyńskich a nie oni jego... Cieszę się, że nie masz żadnych innych uwag (np. co do agenturalności LW i jego konszachtów z mafiozami). > Galbuniu, mój ty Niezłomny Prawicowcze, a może przypomnij sobie, kto Tego Okrop > nego Wałęsę wyniósł na prezydencki fotel? Czy przypadkiem nie Twoi Idole Kaczyń > scy? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puchatek Re: Naród IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 11:10 galba napisał: > Który TW Bolek później(?) zdradził. Oczywiście największą zdradą był fakt, że nie pozostał wierny Jedynie Prawym I Sprawiedliwym Bliźniakom? > Cieszę się, że nie masz żadnych innych uwag (np. co do agenturalności LW i jego > > konszachtów z mafiozami). Co do konszachtów - dowodów wciąż niewiele. Co do agenturalności - już Ci pisałem, co o tym sądzę. Nie raz. To, że nie zauważasz żadnych argumentów poza własnymi, to już nie moja wina. Jesteś typowym przykładem człowieka, dla ktorego własne idee są ważniejsze niż fakty. Pamiętam (pamiętliwy jestem, psia krew ;-) jak się pieniłeś, że przecież Wałęsie IPN nie dał statusu pokrzywdzonego, co uznawałeś za dowód na jego "agenturalność". Kiedy IPN dał mu tem status - natychmiast ogłosiłeś, że IPN jest be, a prof. Kieres nie ma racji. Tako rzecze Galba. Hwogh. Podziwiam, jak człowiek uważający się za prawicowca i ptzy każdej okazji komentujący "komuchów" może tak grzecznie i z przekonaniem dawać sobą manipulować. Paradoksalnie - ubeckie kłamstwa i intrygi okazują się niezwykle skuteczne, kiedy ich narzędziami staje się kolejne pokolenie "ideowych antykomunistów" powtarzających bez zastrzeżeń każde kłamstwo, każdą prowokację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcy Cały Galba - kłamstwa, kłamstwa, kłamstwa... IP: 193.192.62.* 19.01.06, 11:09 Sumienie musi cię potem napie..ć porządnie, opłaca się to w ogóle? Czy bliźniacy wiedzą, że tak bardzo różnicie się w ocenie Wałęsy? Koniecznie chcesz ich przebić w radykalizmie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sw. Inkwizytor Re: Czy przyjmowales "Galba" Lecha donosy??? IP: 129.81.192.* 19.01.06, 17:24 "Galba" to taki dyzurny "PiS-owszczyk"... Moze z biura pana Kurskiego?? On szybko, sprawnie i z checia opluje na forum kazdego kto nie darzy pelna miloscia oraz zaufaniem Wodzow i Zbawicieli narodu Polskiego w podwojnej kaczej osobie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cykada Re: Czy przyjmowales "Galba" Lecha donosy??? IP: *.onlink.net 19.01.06, 18:20 Jak narazie to ty i Walesa opluwacie Kaczynskich i im gorzej tym lepiej. Kazda potwarz dla was dobra aby tylko znieslawic Kaczynskich. Nie mam watpliwosci, ze Inkwizytor nazywa sie Walesa. Odpowiedz Link Zgłoś
galba Dlaczego Bolek nie pozwał Wyszkowskiego? 19.01.06, 11:00 Miał go pozwać za stwierdzenia, że LW to kapuś bezpieki. Potem z wielkim szumem medialnym złożył pozew ale... z zupełnie innym zarzutem (o jakieś kwestie dotyczące awantury na paryskim lotnisku i pieniądze które LW miał ukraść). Dlaczego Bolek nie chce by sprawą jego agenturalności zajął się ktoś poza zaufanym towarzyszem Kieresem? Wyszkowski ponownie o agencje Wałęsie: glos.com.pl/strona/walek.html > Czasami brakuje mi tego klasyka współczesnej polszczyzny. > Panie P. należy przeskoczyć przez płot. Dla dobra kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
idiotyzmy-kacze A dlaczego Jarosław Kaczyński nie upublicznił 19.01.06, 16:10 swojej teczki ? I dlaczego SB nie internowała go podczas stanu wojennego ? Ciekawscy chą wiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: A dlaczego Jarosław Kaczyński nie upublicznił IP: 80.48.211.* 19.01.06, 16:18 idotyzmy kacze-pozostaje dla autora-debilenko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzamiedzy Re: A dlaczego Jarosław Kaczyński nie upublicznił IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 19.01.06, 16:20 A dlaczego Kaczor Starszy nie upubliczni swojej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: am Re: Dlaczego Bolek nie pozwał Wyszkowskiego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 21:56 kolego, bądź sobie "Bolkiem", bądź sobie "Lolkiem" i zrób dla nas to co Pan Prezydent choćby razem z Wyszkowskim.Ocena kaczorów przetrafna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z. Stoczkowska Male zawistne karly. Pan Prezydent ma racje IP: *.in-addr.btopenworld.com 19.01.06, 11:06 Panie Prezydencie, moze ludzie robia odwrotnie niz to c Pan mowi, ale i tak na Pana wychodzi z czasem. Pan jak malo kto dal wlasciwa ocene temu Upiornemu Rodzenstwu - malosc, msciwosc, zazdrosc, zamordyzm, destrukcyjnosc. Mozna do tegp ddac manipulanctwo, upor, nie liczenie sie z prawem i regulaqmi demokratycznej gry. I mysle, ze spoleczenstwo to widzi i wycoiaga wnioski. Bo w gruncie rzeczy polska "milczaca wiekszosc" ma takie same instynkty panstwowe co Pan. Musimy uczynoc wszystko aby w nastepnych wyborarch tych karlow odsunac od koryta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DoRo Re: Male zawistne karly. Pan Prezydent ma racje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 16:08 dodam tylko... zanim oni nas i kraj zniszcza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cykada do pani S T O C Z K O W S K I E J !!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.onlink.net 19.01.06, 16:17 Z. Stoczkowska napisala tyle glupot ile jest tylko mozliwe.Czy pani zna osobiscie Kaczynskich czy opiera sie pani na opini jednego kretyna Walesy. Najlatwiej powtarzac opinie kogos kto pluje jadem a na dodatek kiedys mial pozycje.Czy nie uwaza pani, ze msciwosc,zazdrosc, zawisc,manipulanctwo,upor, nie liczenie sie z prawem i regulami mozna przypisac wylacznie Walesie? Co ten "waryjot" wygadywal na Kwasniewskiego po przegranych wyborach to naprawde trudno opisac, teraz robi to samo z Kaczynskimi bo nie po jego mysli stalo sie, ze syn nie pojdzie jego sladami, chociaz on przygotowal mu kocyk w PO. Jak bardzo nie liczyl sie z ludzmi stawiajac na 2 miejscu w kraju Wachowskiego, jak bardzo obrazal spoleczewnstwo mowiac, ze maja takiego prezydenta na jakiego zasluzyli,jak msciwie i niewdziecznie zachowuje sie w stosunku do Kaczynskich, na plecach ktorych szedl do wladzy. Czy pani tego nie widzi, nie wie o tym? Niechze pani przetrze oczy i spojrzy na swiat obiektywnie. Co do oceny czyjegos wzrostu to stawiam pania na pozycji karla rzeczywiscie. Leczy sie pani z kompleksow bo ma pani 5 cm wiecej? Mila pani nie wzrost ma znaczenie ale co kto ma w glowie, docentura, profesura same nie przyszly. A co ma pani idol?Jakas smetna zawodowke i w zyciu zadnej przeczytanej ksiazki. Ludzie, ktorzy maja podstawowe wyksztalcenie mowia poprawniej po polsku niz ten pani prezydent bo nie moj. Ja sie tylko za niego bardzo wstydzilam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: do pani S T O C Z K O W S K I E J !!!!!!!!!!! IP: 80.48.211.* 19.01.06, 16:33 dla Pani/a moje gratulacje za bardzo trafną ocenę człowieka który oszukał prawdziwych Polaków. Najsmutnejsze jest jednak to , że mimo jego oceny w wyborach prezydenckich, w których otrzymał zaledwie pół procenta wyborców, on dziś próbuje oceniać ludzi, którym nie jest wart czyścić buty. Niestety temu są winni niektórzy mierni dziennikarze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sw. Inkwizytor Re: do pana "jana" (prawdziwego Polaka?) IP: 129.81.192.* 19.01.06, 17:34 "Jan" napisal "czlowieka, ktory oszukal prawdziwych Polakow" (podkreslic nalezy wyraz "prawdziwych"!). Moze "janie' rozwiniesz te mysl - kogo uwazasz za "prawdziwego" Polaka? p.S. Czyje poglady uwazasz za blizsze swoim - Mlodzi Weszpolskiej, czy kolka rozancowego Oyca Rydzyka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cykada Re: do pana "jana" (prawdziwego Polaka?) IP: *.onlink.net 19.01.06, 18:30 a jak panskie poglady drogi Inkwizytorze maja sie w stosunku do PO, partii popierajacej komune i oslaniajacej jej przestepcow?To z PO wychodzily rowniez gigantyczne afery, ktore PO tak bardzo chce ukryc . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sw.Inkwizytor Re: Od skrajnosci do skrajnosci - raz jeszcze... IP: 129.81.192.* 19.01.06, 18:45 Nie jestem li tylko krytykiem PiS-su (choc sadze, iz program tej partii przewyzszyl ostatnio swoim populizmem nawet program "Samoobrony"). Nie jestem tez zupelnie bezkrytycznie nastawiony do programu PO i... z cala pewnoscia - w PO bylo przynajmniej kilku aferzystow. Oddzielajamy jednak, prosze, rzeczywistosc od fantazji - przytocz wiec "Cykado" jakies konkretne przyklady w jaki to sposob PO "popiera komune i oslania jej przestepcow"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ironlord Re: do pani S T O C Z K O W S K I E J !!!!!!!!!!! IP: *.lodz.agora.pl 19.01.06, 19:40 Wzrost nie ma znaczenia, ale z reguły mali ludzie są zwistni i to widać jak na dłoni tylko ślepi tego nie widzą. Profesura same nie przyszły, ale nie oznacza też że ten człowiek wie wszystko że zjadł wszystki rozumy i każdy ma trzymać "morde w kubeł". A tak się ci "profesorkowie" zachowują. Gardzę takimi ludźmi jak kaczyńscy, zawistnymi, manipulatami, krętaczami, szydercami i można by tak wymieniać jeszcze ukuwając obrźliwy termin na kogoś o podobnym zachowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyc h..... IP: *.ict.pwr.wroc.pl 19.01.06, 20:03 premie ci dali? A moze obiad? A moze lopate? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YES YES Re: do pani S T O C Z K O W S K I E J !!!!!!!!!!! IP: *.net81-64-86.noos.fr 24.01.06, 18:57 zgadzam sie z toba cyklado Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lex Re: Jak zwykle bełkot "autorytetu GW" IP: 194.181.197.* 19.01.06, 11:09 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haen Re: Wałęsa: Ostrzegałem przed Kaczyńskimi IP: *.chello.pl 19.01.06, 11:11 To dosyć podstawowa sprawa. Na czele państwa stał kiedyś zwyczajny chłopek roztropek awansowany w socjaliźmie na robotnika wykwalifikowanego. Miał dobre i złe momenty ale ogólnie sprawy szły dobrze bo wierzył ludziom a nie ich koncepcjom. Kaczorom nie ufał. Ma szacunek w świecie i miejsce w historii. Mamy Kaczorów - dwóch prawników i eksperyment ich konstrukcji prawnych na całym społeczeństwie. Zamienili kraj w salę sądową i bedą przeciągać procesy w nieskończoność aż wygrają lub przegrają. Za państwowe i prywatne pieniądze stron oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: Wałęsa: Ostrzegałem przed Kaczyńskimi IP: 217.153.160.* 19.01.06, 11:14 A kto to jest Wałęsa ? Odpowiedz Link Zgłoś
jan12121 Re: Wałęsa: Ostrzegałem przed Kaczyńskimi 19.01.06, 11:18 No, kto jak kto, ale Prezydent Wałęsa wie co mówi, jak odradza rozwiązanie Sejmu. Jego decyzja z 1992 roku to było wpuszczenie komuny spowrotem do władzy. Teraz bedzie pewnie podobnie, mam nadzieję, że nie aż do władzy, ale bedzie to zaprzepaszczenie okazji, żeby ich zmarginalizować lub zmusić do prawdziewej "socjaldemokratyzacji". Odpowiedz Link Zgłoś
mich1309 Re: Wałęsa: Ostrzegałem przed Kaczyńskimi 19.01.06, 11:21 Gdybym miał dom do rozbiórki, to wezwałbym do roboty Kaczyńskich. Może zrobiliby to chaotycznie, może nie obyłoby się bez małego zamieszania, a nawet ofiar w ludziach, ale byłoby szybko i skutecznie. Natomiast gdybym chciał zbudować nowy dom, to plac budowy obstawiłbym ochroną, która pilnowałaby, żeby Kaczyńscy nie zbliżali się do niego bliżej niż na kilometr. Odpowiedz Link Zgłoś
gniewek.113 W tym kraju nie wystarczy mieć racji. 19.01.06, 11:24 Trzeba do nich przekonać wyborców. Każda partia startująca w wyborach wybrała sobie odbiorcę swoich obietnic. PiS wybrał ludzi biednych, którzy nie radzą sobie w życiu. Ten właśnie elektorat - wg PiS - ma dać Polakom miejsca pracy.. Poza władzą, Kaczyńskich nie interesuje nic. PiS kupił sobie władzę. Dosłownie. Kupił ją obietnicami powrotu do socjalizmu. Będą zasiłki, będą minima socjalne, becikowe.. To jest właśnie rachunek, który płaci swoim wyborcom Kaczyński. Szkoda tylko, że używa do tego celu pieniędzy swoich przeciwników, ludzi przedsiębiorczych potrafiących tworzyć miejsca pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
angor50 Re: W tym kraju nie wystarczy mieć racji. 19.01.06, 12:35 PIS wybrał sobie ludzi biednych bo ludzie bogaci i przedsiębiorczy mają gdzieś politkę i nie poszli do wyborów chociaż tacy niby intyligientni. Dlatego zwycięży Polska mocherowych beretów wraz z o.Rydzykiem. PIS nie musi się bać żadnych następnych wyborów. Tym bardziej jak zaczną wypływać sprawy tych bogatch i przedsiebiorczych mafiozów.A p.Wałensa niech już nie doradza lepiej niech idzie sobie na ryby razem z A.Kwaśniewskim i sobie powspominaja jak to ulaskawiali przestepców w tym politycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
avin Drobna roznica 19.01.06, 11:26 Jaka jest roznica miedzy Lechem Walesa a Lechem Kaczynskim? Taka jak miedzy robotnikiem niewykwalifikowanym a profesorem uniwersytetu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toyayurek Re: Drobna roznica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 11:32 rzeczywiście jako właściwie nędzarz, który o niebieskim Johnym może tylko pomarzyć, a czarnego pija tylko od czasu do czasu, to z dwojga złego wolę PiS- owczyków od Pisorczyków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: perypatetyk Re: Drobna roznica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 11:34 różnica jest jak między robotnikiem a oszołomem dążącym do dyktatury. Odpowiedz Link Zgłoś
delfina77 Re: Drobna roznica 19.01.06, 17:29 Nie, różnica jest taka, jak między człowiekiem, którego zna i szanuje cały świat (symbol obalenia komunizmu w Europie wschodniej) a bliżej nieznanym kurduplem, który ten komunizm chce przywrócic w wersji kaczej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja Re: Wałęsa: Ostrzegałem przed Kaczyńskimi IP: *.nsw.bigpond.net.au 19.01.06, 11:41 przeskoczyc w ktora strone? Odpowiedz Link Zgłoś
bateau1 WAŁĘSA MA RACJĘ 19.01.06, 12:02 KACZYŃSCY CHCĄ CAŁEJ WŁADZY ALE NIE MAJĄ POMYSŁU JAK TĄ WŁADZĘ WYKORZYSTAĆ, ŻEBY COKOLWIEK W POLSCE POPRAWIĆ. PLAN KACZYŃSKICH: 1)WZIĄŚĆ TYLE WŁADZY ILE SIĘ DA 2) CO DALEJ? - TO SIĘ ZOBACZY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: WAŁĘSA MA RACJĘ IP: 80.48.211.* 19.01.06, 12:35 ja bym ci dał statek, zostajesz kapitanem masz załogę, z której 70 procent marzy aby przy najmniejszej okazji cię utopić. co byś zrobił wiedząc o tym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sw. Inkwizytor Re: zaloga statku nie chce isc na dno! IP: 129.81.192.* 19.01.06, 17:45 Bardzo mizerna historyjka panie "janie"... Problem w tym, iz wiekszosc (normalnych) ludzi w Rz.P. moze nie darzyc miloscia swojego "kapitana" (czy "kapitanow"...) ale tez wcale nie zamierza zatapiac statku i isc na dno!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lex Re: WAŁĘSA MA RACJĘ IP: *.olawa.sdi.tpnet.pl 19.01.06, 12:39 ale czego wymagać, skoro u nas idolem tłumów jest 55 letni facet, mieszkający z mamą i chwalący się tym, że niczego się w życiu nie dorobił ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: starzec Re: Wałęsa: Ostrzegałem przed Kaczyńskimi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.06, 12:34 żadko się zgadzam z Panem Prezydentem, ale w tym przypadku ma napewno rację Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonasz Re: Wałęsa: Ostrzegałem przed Kaczyńskimi IP: *.chello.pl 19.01.06, 12:47 Przyganiał kubeł wiadrowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pro Re: Wałęsa: Ostrzegałem przed Kaczyńskimi IP: *.aster.pl 19.01.06, 13:07 Duży wysyp na forum antypisuarowców. Dobrze. Trzeba być czujnym. Łomiaż realizuje swoja wizję państwa. Więzienia pelne, sądy nie nadążaja z wyrokami na przestepców politycznych , gospodarczych i kryminalnych. Lapanki, wywózki,wszędzie terror, budzenie o 5 rano, zakaz marszów rowności.Zamykane są szkoły, uniwersytety, palone ksiązki. Całe szczęscie,że PO czuwa, a Komorowski mówi głosne NIE łomowi i siekie- rze. Rownież pokojowy Noblista obudzony telefonem Kasi K-Z bluznąl na blizniaków. Tak trzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dustin Re: Wałęsa: Ostrzegałem przed Kaczyńskimi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 13:17 Kretynie chodzi o te zasady które maiły obowiązywać przy porodzie tej waszej wydumanej IVRP. Z przestępcami się nie rozmawia i tyle, chodzi mi o układanie się z samoobroną. Tego właśnie ludzie na poziomie znieść nie mogą ale wam to cóż jak widzę nie przeszkadza. Taki mamy zdewaluowany poziom dzisiejszej inteligencji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pro Re: Wałęsa: Ostrzegałem przed Kaczyńskimi IP: *.aster.pl 19.01.06, 14:16 dustin napisał(a):Kretynie. Nie pisz do siebie postów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cykada Same brednie "Gazety Wyborczej" IP: *.onlink.net 19.01.06, 16:34 NO wlasnie az jestem zdziwiona, ze tu na forum "GW" sami antypisowcy a wszyscy sa za PO, partia bez programu, partia, ktora chce bronic byla komune,partia ktora uwiklana jest w przekrety, korupcje ,klamstwa, manipulanctwo, lapowki. Az dziw bierze,ze wg "Wyborczej" Polacy, ktorzy byli tak zmeczeni rozkradaniem kraju nagle zapalali miloscia do parti przestepcow, popieraja bande skorumpowanych aparatczykow i tak pragna miec PO jako partie rzadzaco, ze prawie umieraja z pragnienia zeby dalej Polska byla rozkradana. Panowie z PO w ta bezczelna selekcje nikt nie wierzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borewicz0f12 Re: Same brednie "Gazety Wyborczej" IP: 65.110.6.* 20.01.06, 14:05 Do "cykada". To proste, GW czytaja w wiekszosci ludzie o pewnych pogladach, ludzie o pogladach odmiennych (np. ty) sa w mniejszosci. Proste. Widac ze PO jest najblizsze sercu GW. Nie mnie to oceniac. Widze jednak ze stosujesz metody pochodzace z przeszlosci polski, czyli naginanie faktow do wlsanycxh potrzeb. Sypiesz garsciami oskarzeniami, nie popierajac ich faktami. Stwierdzenia typu: PO jest partia aferzystow, broniaca komunistow. To nie sa argumenty osoby doroslej. To nie sa fakty, to sa pomowienia. Ergo nic nie wnosza. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: Wałęsa: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 12:54 Ostrzegałem przed Kaczyńskimi .......... i miałem nadzieję , że syn mój zostanie ( premierem, ministrem , wojewodą ....... ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sam Re: Wałęsa: Ostrzegałem przed Kaczyńskimi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 13:26 To sa bardzo madre slowa ubrane w specyficzny jezyk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dustin Re: Wałęsa: Ostrzegałem przed Kaczyńskimi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 13:43 Pampers już zmieniony? Odpowiedz Link Zgłoś
lodz123 OSTRZEGAM PRZED WALESA 19.01.06, 15:25 To bankrut polityczny i dziadek ktory juz sie nieliczy. Jako szef Solidarnosci byl niezly ale jako prezydent byl chyba najgorzy(remis z kwasem i jaruzelem). On wszczynal burdy w Sejmie, on odwolywal rzady np. ten Olszewskiego, on bratal sie z komuna, on dzielil aby rzadzic, on podobno byl agentem sb idlatego tlamsil ludzi ktorzy o tym wiedzieli, on osmieszal Polske na arenie miedzynarodowej swym nieuctwem i prostota. I jak ma czelnosc krytykowac Kaczynskich ktorzy w przeciwienstwie do niego chca Polske naprawiac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: OSTRZEGAM PRZED WALESA IP: 64.124.166.* 19.01.06, 16:27 Wiele, o Wałęsie, z tego co mówisz to prawda: > To bankrut polityczny i dziadek ktory juz sie nieliczy. Jako szef Solidarnosci > byl niezly ale jako prezydent byl chyba najgorzy(remis z kwasem i jaruzelem). > On wszczynal burdy w Sejmie, on odwolywal rzady np. ten Olszewskiego... Kaczyńscy też wszczynają burdy w sejmie i chcą niedopuścić do uchalenia budżetu własnego rządu > on bratal > sie z komuna, Bratają się z Lepperem - byłym sekretarzem PZPR a więc komuną >on dzielil aby rzadzic, on podobno byl agentem sb idlatego > tlamsil ludzi ktorzy o tym wiedzieli, on osmieszal Polske na arenie > miedzynarodowej swym nieuctwem i prostota. I jak ma czelnosc krytykowac > Kaczynskich ktorzy w przeciwienstwie do niego chca Polske naprawiac. dążą do podziału PO bo nie lubią jak im ktoś na ręce patrzy, ośmieszają Polskę na arenie międzynarodowej itd. Jak widać nie lepsi od Wałęsy tyle że od zrobił dobrą rzecz i wycofał się z aktywnej polityki, oni powinni zrobić to samo a raczej ludzie powinni to z nimi zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cykada Re: OSTRZEGAM PRZED WALESA IP: *.onlink.net 19.01.06, 16:39 lodz123 masz nie 100 lecz 1000% SWIETEJ RACJI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: OSTRZEGAM PRZED WALESA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.06, 18:31 lechu nie szkodz najlepiej rob wyklady w ameryce bo siejesz zamet jak mowisz w krajowych mediach chyba ci sie nogi pomylily kaczynscy maja mandat narodu zeby zrobic pozadek z dziadostwem iaferami usun sie w cien baw wnuki pojawiaj sie na akademiach jak cie zaprosza polityke zostaw innym pozostan wielkim lechem z czasow solidarnosci bo o wielkosci czlowieka noblisty swiadcza dokonania ito z jaka klasa schodzi ze swiecznika Odpowiedz Link Zgłoś