Dodaj do ulubionych

Tusk: jestem w stanie zaufać prezydentowi

19.01.06, 23:04
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • staar3 Tusk: jestem w stanie zaufać prezydentowi 19.01.06, 23:05
      Czyli dalej sieczka i nic nie wiadomo. Nowe wybory chyba tuż tuż....
      • navaira Koalicja z całkowicie nieodpowiedzialnymi? 19.01.06, 23:14
        Donald, proszę, nie osłabiaj mnie, przecież wiesz, że Kaczkodany postanowiły
        wygrać wybory tak, żeby mieć większość absolutną i jak się nie uda w marcu,
        kolejne wybory będą w czerwcu, aż się nareszcie uda. Udawaj dalej, że PO to
        ludzie inteligentni i "ponad to" i nie bredź jak potłuczony o nadziei na koalicję :P
        • gromek1 Re: Koalicja z całkowicie nieodpowiedzialnymi? 19.01.06, 23:15
          Czym się rózni M. Jurek od St. Małachowskiego?
          Tym czym sejm czteromiesięczny od Sejmu Czteroletniego
          • adas313 A może taki kompromis.... 19.01.06, 23:36
            Koalicja PO z PiSem, ale:
            1. Tusk dożywotnio wycofuje się z polityki
            2. Kaczyński dożywotnio wycofuje się z polityki
            • adas313 Re: A może taki kompromis.... 19.01.06, 23:36
              > 2. Kaczyński dożywotnio wycofuje się z polityki

Jarosław oczywiście.
              • mukroko Re: A może taki kompromis.... 19.01.06, 23:38
                nie nawidze idiotycznych "solidarnych" rozwiązań, to dobre w piaskownicy a nie
                w życiu
                • adas313 Re: A może taki kompromis.... 19.01.06, 23:39
                  Ja też nie.
                  Ta propozycja to oczywista prowokacja z mojej strony (jestem zdania, że
                  wystarczy spełnić punkt 2, żeby było lepiej ;o) ).
                  • lwaw Re: A może taki kompromis.... 20.01.06, 00:11
                    Wystarczy zrealizować punkt 1.
                    • mcov PO, niedajcie sie ograc KaczoLepperom! 20.01.06, 01:46

• altspringe Jakakolwiek stabilizacja solą w oku Tuska 20.01.06, 02:01
                        Tusk bedzie teraz mamił koalicją żeby zaszkodzić rysującej się perspektywie na
                        małą stabilizację. Jeśli PiS znów się da nabrać na te awanse i odpuści ten tzw
                        "pakt stabilizacyjny", to znów bedzie bajzel. Do rozmów z PO bez scyzoryka i
                        dyktafonu w kieszeni nie należy się zabierać.
                        • pantanal Ot, powiedzial co wiedzial 20.01.06, 06:38
                          • almagus Re:Z oszołomami lepiej nie rozmawiać! 20.01.06, 08:46
                            Z oszołomami lepiej nie rozmawiać!
                            Niech spijają nektar swojej głupoty, tak bardzo chcieli władzy, że kłamstwo
                            było niczym, a ksiądz ich rozgrzeszył!

Na przyszłe wybory będziemy wybierać półbuty, najlepiej Lewy i Prawy i tak ten
                            ograniczony moher się na tym nie pozna, że to tylko półbuty trumienne.
                            Wmówimy im, że to nie ruskie walonki i buciory wermachtu.
                            Na bilbordzie umieścimy półbuty papieża, kapcie ojca deerektora i gumofilce
                            Samoobrony.
                            Rządy Platformy przedstawimy przez dziurę w podeszwie, a dzieci w środku zimy
                            na bosaka.
                            Tylko Jarosław Kaczyński w roli Kopciuszka wiecznej dziewicy znajdzie złote
                            trzewiki, w karecie zaprzężonej w aniołki sztabu wyborczego zajedzie do swojego
                            brata króla.
                            I niech nam panują wiecznie.
                            I niech żyją bajki!
                            • hiob102 POLACY NIE SĄ TAK CIEMNI JAK WYDAJE SIĘ KURSKIEMU. 20.01.06, 09:11
                              Nie wydaje mi się, by "ciemnota" (tak liderzy PiS nazywają swój elektorat)
                              kupiła w najbliższej kampanii wyborczej podobny numer, jak ten ze znikająca z
                              lodówki kaszanką, a i PO nie da się wydmuchać zapewnieniem o "przyjaźni".
                              Dzisiaj, już tylko Lech uwierzy Jarosławowi, że to PO destabilizuje rządy w
                              kraju.
                              • fritz.fritz ....JAK sie wydaje Tuskowi, GW i gadzinowkom,,, 20.01.06, 09:13
                                • almagus Re: Rozumek jak ziarnko piasku i jeszcze skurcz 20.01.06, 09:26
                                  Rozumek jak ziarnko piasku i jeszcze się skurczył na mrozie.
                                  Jakim ministrem jesteś frycu?

Masz
                                  Stolik brydżowy rządowy
                                  i obrusik moherkowy.
                                  Cztery rogi, cztery nogi.
                                  Centralnie jedna noga.
                                  Dalej nogi jak stonoga.
                                  Kiedyś belki i szczebelki!
                                  Teraz przyszedł okres trwogi.
                                  Zamiast wiedzy same nogi!
                                  Moherkowy obrusik i święte obrazki.
                                  Radio Marryja daje wiedzy łaski.
                                  Wiesz w komunie była stonka,
                                  a in vitro to mrożonka.
                                  Kondom albo lewatywa,
                                  drugie w ciapie lepiej pływa.
                                  Nowa Polska to Rydzolek,
                                  a z komuną, no to Bolek.
                                  Pozamykać duże sklepy,
                                  bo buraki mają leppy.

Coś tam trzepie pod moherkiem,
                                  to głupota, jak ratlerkiem!!!
                                  Rydzol daje więcej mocy,
                                  aż polucje miałem w nocy!
                              • tkm333 Liderzy PO mówią o swoim elektoracie ciemnota ? 20.01.06, 09:31
                                To całkiem tak jak mówią wszyscy o tobie ! :)))
                                PO rzeczywiście uważa swój elektorat za ostatnich matołów, ale nie tylko ich.
                                Niestety resztę społeczeństwa również. W tym pierwszym przypadku w dużej mierze
                                należy się z połtuskami, gronkowcami i innymi POpie...cami zgodzić. W końcu nie
                                każdy miał najbliższą rodzinę w wehrmachcie i brał ślub kościelny na potrzeby
                                kampani wyborczej :)
                                • almagus Re: Musisz być malutki wzrostem bo doopa z głową 20.01.06, 09:45
                                  Musisz być malutki wzrostem bo doopa z głową o władzę nad Tobą się wykłuca!

Bogactwo nazw, ubóstwo treści.
                                  W nazwach PiSu się to mieści!
                                  Tylko PiS da beecikowym,
                                  jak SamoPiS PiSiakowym…
                                  PiS dowcipny, rozPiSka na role,
                                  PiSzczy liberały lub PiSzczy UWole.
                                  PiS jest prawy,chcecie wierzcie.
                                  Raz PiS dzielnie ma się w mieście.
                                  Jeśli przyjdzie im ochota,
                                  to dziadom pogonią kota!
                                  Teraz PiSzczki lub PrawiCzki.
                                  Rydzom kasa! Wam kapliczki!
                                  Czy cnotliwy, czy cieńkawy
                                  budżet robi się dziurawy.
                                  PiS jest lewy. PiS jest prawy,
                                  puszcza kulki dla zabawy,
                                  aż mu został pusty worek,
                                  tak poczyna se PiSiorek!

Coś tam trzepie pod moherkiem,
                                  to głupota, jak ratlerkiem!!!
                                  Rydzol daje więcej mocy,
                                  aż polucje miałem w nocy!
                                  • almagus Re:doopa z głową o władzę nad Tobą się wykłuca! 20.01.06, 09:50
                                    Musisz być malutki wzrostem bo doopa z głową o władzę nad Tobą się wykłuca!

Tyś to pewnie katolik znad Wizny i paplasz h-jowizny.
                                    W imię półbuta prawego i lewego, wnuka dziadka spod orła dwugłowego!
                                    Taki samoobronny i samogonny buraczek, u którego wychodek to krzaczek, pod
                                    bazyliką w Licheniu.
                                    Nie ma to jak swojska gnojowica w miejscach kultu bez toalet!
                                    • almagus Re:doopa z głową o władzę nad Tobą się wykłóca! 20.01.06, 09:53
                                      Moher zrozumie mohera, ja potrzebuję tłumacza i dlatego czytam Gazetę Wyborczą
                            • jama314 Re:Z oszołomami lepiej nie rozmawiać! 21.01.06, 13:10
                              Zgadza się, szczególnie z takimi co mają takie właśnie "mocne" argumenty jak
                              Twoje. Jak to nazwać zaczadzeniem?
                        • fritz.fritz Re: Jakakolwiek stabilizacja solą w oku Tuska 20.01.06, 09:11
                          altspringe napisał:

> Tusk bedzie teraz mamił koalicją żeby zaszkodzić rysującej się perspektywie na
                          > małą stabilizację. Jeśli PiS znów się da nabrać na te awanse i odpuści ten tzw
                          > "pakt stabilizacyjny", to znów bedzie bajzel. Do rozmów z PO bez scyzoryka i
                          > dyktafonu w kieszeni nie należy się zabierać.

Masz racje.
                          Do tego dochodzi jeszcze jeden punkt, mianowicie rzad PiS powinien byc w stanie
                          w ciagu najblizszych paru miesiecy, a wiec w okresie umowy koalicyjnej,
                          sprawdzic umowy troche umow "prywatyzacyjnych", tzn. sie gigantycznego rabunku
                          mienia podatnikow. Nie jest wykluczone, ze po tej kontroli duza czesc politykow
                          z PO, bezposrednio pochodzaca z partii aferalnej KL-D ( PO jest jej
                          kontynuatorka) zniknie po prostu z zycia politycznego.

To co pozostanie bedzie PO taka, na ktora glosowali wyborcy w nadzieji na
                          koalicje PO-PiSu.
                          • rtg Re: Jakakolwiek stabilizacja solą w oku Tuska 20.01.06, 11:04
                            fritz.fritz napisał:
                            ...
                            > w ciagu najblizszych paru miesiecy, a wiec w okresie umowy koalicyjnej,
                            > sprawdzic umowy troche umow "prywatyzacyjnych", tzn. sie gigantycznego rabunku
                            >
                            > mienia podatnikow.
                            mleko sie rozlao i co bedziesz je zbiera w szmatke i wyciska do kubeczka???
                            to jest gupota lepiej wytrzec i pójść do sklepu po nowe.. szkoda czasu i energi
                            na prace nieracjonalne to nic nie da poza szumem a energia stracona na bzdety,
                            które i tak wyjdą bokiem.. następnym pokoleniom naszego spoeczeństawa...
                    • jardo-g Re: A może taki kompromis.... 20.01.06, 09:59
                      Iwaw, gdyby problemem był Tusk miałbyś koalicję PiS z LPR, PSL i Samoobroną. Za
                      nic nie uwierzę, że problemem jest 5 liderów partyjnych, a nie Jaruś.
                • wf24 Re: A może taki kompromis.... 20.01.06, 09:50
                  A mówią że w POLSCE jest demokracja
              • funia81 Re: A może taki kompromis.... 20.01.06, 00:35
                No wlasnie tu jest klopot... Nigdy nie bedziemy wiedzieli, ktory Kaczynski sie
                wycofal.
                f.
              • ass.of.fire Re: A może taki kompromis.... 20.01.06, 00:41
                a moze taki kompromis:

1 Kaczyński dożywotnio wycofuje się z polityki
                2 Kaczyński dożywotnio wycofuje się z polityki

i nowe wybory na prezydenta...

.. ale zajebista koncepcja, az żal dupe sciska... moglo byc chociaz normalnie.
                boze jak sobie przypomne rzady LSD, troche kradli, raz na jakis czas jakas
                senna afera, po prostu sielanka....
                • adas313 Re: A może taki kompromis.... 20.01.06, 00:42
                  Zbyt piękne by było prawdziwe :o))))
                • rtg Re: A może taki kompromis.... 20.01.06, 11:10
                  ass.of.fire napisał:

> a moze taki kompromis:
                  >
                  > 1 Kaczyński dożywotnio wycofuje się z polityki
                  > 2 Kaczyński dożywotnio wycofuje się z polityki
                  >
                  > i nowe wybory na prezydenta...
                  >
                  > .. ale zajebista koncepcja, az żal dupe sciska... moglo byc chociaz
                  normalnie.
                  > boze jak sobie przypomne rzady LSD, troche kradli, raz na jakis czas jakas
                  > senna afera, po prostu sielanka....
                  a tu nie ma pewności, ze nie kradną, moze już próbują a bałagan jak w
                  prowincjonalnym burdelu i to by było prawdą do sprawdzenia bo w bałaganie
                  najatwiej...
          • zgryzliwyzenek A JA NIE, NIE MOGE JUZ UFAC. 19.01.06, 23:38
            Za duzo klamstw, za duzo kretactwa, za duzo spryciarstwa, a za malo wizji,
            programu, uczciwosci ...

Ciemny narod to kupi...
            Spieprzaj Dziadu...
            • sulineczka Re: A JA NIE, NIE MOGE JUZ UFAC. 19.01.06, 23:53
              Ani klamca Tusk, ani klamca Kaczynski ! Ludzie, oderwijcie sie od telewizorow i
              od prasy na trzy dni ! Zrobcie sobie te uprzejmosc ! Sa to polityczne
              rozgrywki, ktore Polacy po raz pierwszy widza golym okiem, nie upiekszane,
              czesto tendencyjnie pokazywane, harce politykow, ktorym nareszcie wolno mowic
              to, co chca i to publicznie. Ktos tego Kaczynskiego i Pis wybral i nie byly to
              krasnoludki! W polityce liczy sie efektywnosc rzadzenia, a nie emocjonalne
              wyznania ! Dajmy temu rzadowi kilka miesiecy, zobaczmy jakie wymierne,
              ekonomiczne i spoleczne efekty beda jego udzialem. A nade wszystko, przestajmy
              sie tak niepotrzebnie podniecac, albo zrozummy, ze to co sie dzieje, dzieje sie
              we wszystkich mlodych demokracjach. Inaczej przyjdzie zwariowac !
              • zuzanka101 Re: A JA NIE, NIE MOGE JUZ UFAC. 20.01.06, 01:21
                Zgoda! Obaj kłamią. Polityczne rozgrywki piewszy raz - przesada. "...harce
                politykow, ktorym nareszcie wolno mowić to, co chca i to publicznie..." - tak to
                już nie wolno mówić. A to niby dlaczego ma być im wolno? Może jeszcze pozwolić
                im na publiczne obelgi w furmańskim stylu? Gdzie ta efektywność rządzenia. Jakie
                to ustawy chce PiS przepchnąć w pierwszej kolejności? Nic o gospodarce. Na razie
                widać tylko zapowiedzi, że wezmą nas za pysk. Ten z krzywym uśmiechem lata po
                świecie i stale gada coś w telewizorni. Zwykle to prząca mowa, autoreklama. Jak
                tak dalej pójdzie to zostanie rekordzistą "turysta rządowy". Co mnie obchodzą
                młode demokracje, w których tak się dzieje. Ci politycy nie mają po naście lat.
                Mamy prawo wymagać rozsądku, wiedzy, spokoju, przejrzystego i planowego
                działania. Czy PiS chociaż próbował powiedzieć nam jaka to ma być ta IV RP?
        • aktawia Re: Koalicja z całkowicie nieodpowiedzialnymi? 20.01.06, 01:50
          ludzie o czym tu mowa,przeciez Tusk nie chce koalicji i z tego powodu zwykli
          ludzie, obywatele naszego PANSTWA wystawią mu rachunek za takie postepowanie.Ja
          nie jestem politykiem ale taki scenariusz zdarzeń przewiduję,ze Tusk pojdzie w
          odstawke.To straszne aby prawica,się nie dogadała w sprawach waznych dla
          społeczeństwa,chodzi Tuskowi o stołki-Panie Tusk na sieci znalazłam
          informacje,że ma Pan oszczędności nie w naszych bankach ale w banku
          niemieckim-wiec o czym to świadczy ?
          • gromek1 Re: aktawia 20.01.06, 01:51
            Poczytaj poprzednie wpisy ten wątek już był przerabiany do znudzenia
          • pantanal Re: Koalicja z całkowicie nieodpowiedzialnymi? 20.01.06, 06:41
            aktawia napisała:

>Panie Tusk na sieci znalazłam
            > informacje,że ma Pan oszczędności nie w naszych bankach ale w banku
            > niemieckim-wiec o czym to świadczy ?

Pewnie dziadek z grobu go do tego namowil
        • fritz.fritz Mam nadziej, ze Prezydent nie ufa Tuskowi. 20.01.06, 09:18
      • erg_samowzbudnik Re: Tusk: jestem w stanie zaufać prezydentowi 20.01.06, 00:06
        Tusk nie daj sie znowu orżnąć kaczorom.
    • maars29 Tusk: jestem w stanie zaufać prezydentowi 19.01.06, 23:05
      Chuck zauwazyl ze potrafi klasnac jedna dlonia. Spodobalo mu sie to. Wiec
      klasnal druga.
      • semiconductor Re: Tusk: jestem w stanie zaufać prezydentowi 19.01.06, 23:21
        Chuck wystartował kiedyś w wyborach prezydenckich przeciwko sobie. Wygrał.
        • zgryzliwyzenek To byl Waldemar nie Chuck .. 19.01.06, 23:27
          ;-)
    • brokowisko Tusk: jestem w stanie zaufać prezydentowi 19.01.06, 23:06
      A ja mam wieksze zaufanie do swojego brata! To czesto jest silniejsze niz
      logika i inne gornolotne slowa! Poprostu zycie panie Tusk!Tylko , ze ja nie
      nazywam sie Kaczynski i nie mam brata Jarka!
    • toteraja Tusk: jestem w stanie zaufać prezydentowi 19.01.06, 23:07
      jestes tusk dziecko we mgle przy kaczorach
    • ekiel Czyżby Happy End??:)) 19.01.06, 23:08
      Czyżby Happy End:))
      Czas pokaże... winnych...
    • kaigai Dorn jutro przydzieli Tuskowi patrol policyjny 19.01.06, 23:08
      nie lubię własnego kraju.... do czego to doszło.

• iwonaan1 Tusk: jestem w stanie zaufać prezydentowi 19.01.06, 23:08
      Ja już nie wierzę Tuskowi. Podobna sytuacja była kiedy do władzy weszło SLD.
      Krakusy i Kaszuby tak samo przeszkadzały. Powtórka z rozrywki.
      • pantanal Odpieprz sie od Krakowa, glupi ksenofobie 20.01.06, 06:43
    • galba Kłamca Tusk 19.01.06, 23:08
      Mówi, że jego intencje to koalicja PO-PIS. Ciekaw jestem jak się to ma do
      faktu, że w trakcie zeszłotygodniowego spotkania z J.Kaczyńskim, kiedy to
      podobno DT apelował o zawiązanie tej koalicji posłom PO rozdawano instrukcje
      co mają mówić dziennikarzom ("PIS rozwala państwo", "PIS to wszystkie grzechy
      III RP", itd) - tak wygląda szukanie porozumienia?
      • gromek1 Re: Kłamca Tusk 19.01.06, 23:10
        O zmiana Galby! You/re welcome
        • partner27 galba - jak cie lubie, tak pie..sz 19.01.06, 23:22
          spoleczenstwo jasno powiedzialo, ze chce rownowagi: chce i radykalnego w dekomunizacji i czyszczeniu
          pis i chce umiarkowanego po w gospodarce; spoleczenstwo chcialo koalicji i jesli tej koalicji nie jest w
          stanie stworzyc pis, ktore wygralo 3 % tzn, ze jej nie chce;

Czy to jest wreszcie jasne, ze spoleczenstwo nie dalo wladzy absolutnej pis, tylko zadecydowalo, ze ma
          byc kompromis ? Czy to jest wreszcie jasne, ze to nie Kaczynscy dostali absolutny monopol wladzy w tym
          kraju ? Ilez mozna pisac ? ...
          • ukropp Re: galba - jak cie lubie, tak pie..sz 20.01.06, 00:42
            proste, proste... nawet bardzo. niestety co z tego?
            jedno co my wiemy, drugie co dowiemy sie jutro z mediow. taki mikrokosmos sobie
            panowie politycy stworzyli. chyba faktycznie wprowadze jakies embargo na
            wiadomosci, bo jak sobie czlowiek poczyta to go tak nerw bierze...
            jak dzieci...
        • semiconductor Re: Kłamca Tusk 19.01.06, 23:22
          oczywiście, to samo robi kaczyński przecież
      • dundrub Re: Kłamca Tusk 19.01.06, 23:11
        galba.. skad ty to wziales?
        • galba Mówili o tym w Faktach TVNu 19.01.06, 23:18
          Pełny tekst "instrukcji" (dosyć odrażającej) jest w najnowszym numerze Gazety
          Polskiej.
          • gromek1 Re: Mówili o tym w Faktach TVNu 19.01.06, 23:19
            Galba zlituj się!
            Gazeta Polska jak wiarygodne źródło...
            • maciejslu Re: Mówili o tym w Faktach TVNu 19.01.06, 23:20
              gromek1 napisał:

> Gazeta Polska jak wiarygodne źródło...

Nie czepiaj się!

Jeśli dla kogoś Wyborcza jest zmanipulowana - to gdzie ma szukać źródeł
              informacji? W "Misiu"???
            • galba Ech... 19.01.06, 23:21
              gromek1 napisał:

> Galba zlituj się!
              > Gazeta Polska jak wiarygodne źródło...

Rozumiem, że fakt nie jest faktem do czasu aż jego prawdziwości nie zatwierdzi
              naczelny Michnik?
              • gromek1 Re: Ech... 19.01.06, 23:21
                Nie dlaczego. Nie jestem po prostu "ciemnym ludem żeby to kupić"
                • aisug Re: Ech... 20.01.06, 17:05
                  gromek1 napisał:
                  > Nie dlaczego. Nie jestem po prostu "ciemnym ludem żeby to kupić
                  ===========================================
                  najpierw kup parę numerów, poczytaj, pomyśl,porównaj a potem nadawaj kolor
                  ludowi
          • mukroko trattatatta 19.01.06, 23:23
            tak sie zlozyloze nawet widzialem jak ten koles z tvp dostal ta karteczke od
            jakiegos goscia w sejmie... nikt nawet nie probowal sprawdzic czy ta kartka
            jest autentyczna (pewno dlatego w rmf podali, tam nic nie sprawdzaja, a w tvp
            teraz wszysko propisowe od kad kaczorek nastraszyl krritv)

tak btw jak bym napisal cos takiego

Do posłow Platformy Obywatelskiej

Instrukcja zachowań w razie kontaktu z kaczorem:

złapać, i spalić.

Donald Tusk.

to tez pewno w rmf by to puscili (w tvp chyba tez)
            • ukropp Re: trattatatta 20.01.06, 00:39
              Zamknac pod kloszem ten cyrk na wiejskiej. Cichaczem przeniesc belweder gdzies
              pod Kazachstan i spokojnie zrobic nowe wybory. I tak sie nie zorientuja tak sa
              soba zajeci.
          • wiewiorzasta Re: Mówili o tym w Faktach TVNu 20.01.06, 04:21
            galba napisał:

> Pełny tekst "instrukcji" (dosyć odrażającej) jest w najnowszym numerze Gazety
            > Polskiej.
            >

O tym mówisz?
            wiadomosci.onet.pl/1307346,2677,1,1,kioskart.html
            Jeśli o tym, to gdzie ten "odrażający tekst instrukcji"?
      • kelowna Re: Kłamca Tusk 19.01.06, 23:13
        Galba, dla Ciebie istnieje tylko jeden lider - Jaroslaw Kaczynski i szkoda, ze
        wypisujesz te swoje bzdury.
        • gg1968 Martwi się 19.01.06, 23:16
          bo jak PO i PiS się dogadają to on straci pracę ... przynajmnie do następnej
          kampanii wyborczej
        • galba Spójnik "i"... 19.01.06, 23:20
          kelowna napisał:

> Galba, dla Ciebie istnieje tylko jeden lider - Jaroslaw Kaczynski i szkoda,
          ze
          > wypisujesz te swoje bzdury.

... sugerowałby, że zdanie powinno tworzyć jakąś logiczną całośc. Niestety jak
          by go nie czytać takowej nie tworzy.
          • mukroko Re: Spójnik "i"... 19.01.06, 23:25
            najwyrazniej kolega nie zna sie na propagandzie... musisz mu wybaczyc...
          • skyonee Galba dlaczego manipulujesz faktami? 19.01.06, 23:46
            Mówisz, ze Gazeta Polska jest obiektywna. A w radiu Maryja mówili, że jest na
            usługach masonów i układu tzw. grubej kreski.
            A na czas pomysłu Jarka Kaczyńskiego(ciekawe kiedy pokarze swoja CAŁĄ! teczkę?)
            o koalicji PIS+SO+PSL przepadłeś w nicości.
            A propo instrukcji partyjnych to radze zapytać posłów PISu ile takowych dostają
            dziennie. Wiec bądź proszę obiektywny w sprawie, kto i ile dostaje takich
            instrukcji. I nie czytaj tyle Naszego Dziennika.
            • swoboda_t Re: Galba dlaczego manipulujesz faktami? 20.01.06, 01:46
              A mnie tak przyszło do głowy, że w teczce Jarosława K. jest conieco o jego
              życiu seksualnym. Coś, co byłoby dlań całkowicie kompromitujące (w świetle
              dotychczasowych postaw PiS). Tak mi przyszło do głowy...
      • alkud masz racje Galba 19.01.06, 23:16
        > posłom PO rozdawano instrukcje
        > co mają mówić dziennikarzom ("PIS rozwala państwo", "PIS to wszystkie grzechy
        > III RP", itd) - tak wygląda szukanie porozumienia?

to było prymitywne i prostackie zagranie ze strony PO...

ciekawe dlaczego GW o tym nie pisała?
        TAKA OBIEKTYWNA!

===
        ISLAM
        18religiapokoju.blox.pl
        • maciejslu Re: masz racje Galba 19.01.06, 23:23
          alkud napisał:

> > posłom PO rozdawano instrukcje
          > > co mają mówić dziennikarzom ("PIS rozwala państwo", "PIS to wszystkie grz
          > echy
          > > III RP", itd) - tak wygląda szukanie porozumienia?
          >
          > to było prymitywne i prostackie zagranie ze strony PO...
          >
          > ciekawe dlaczego GW o tym nie pisała?
          > TAKA OBIEKTYWNA!

GW właśnie dlatego nie napisała o tym, bo jest obiektywna...
          • alkud ^^^ OBIEKTYWNOŚĆ GW ^^^ 19.01.06, 23:26
            > GW właśnie dlatego nie napisała o tym, bo jest obiektywna...

jeśli obiektywność GW objawia się gnojeniem PiSu, napastliwymi artykułami,
            to faktycznie jest to obiektywność, ale na modle Jurka Urbana

18religiapokoju.blox.pl
            • mukroko Re: ^^^ OBIEKTYWNOŚĆ GW ^^^ 19.01.06, 23:29
              wiesz trudno mi w gw zobaczyc gnojenie pisu, natomiast widze je na forum gw i
              to pewno dlatego bo wiekszosc ludzi czytajaca(co kolwiek) ma na tyle
              pofaldowane platy mozgu ze widzi bezprecedensowe (w ciagu ostatnich 16 lat)
              gwalcenie wszelkich norm w wykonaniu pisu
            • maciejslu Re: ^^^ OBIEKTYWNOŚĆ GW ^^^ 19.01.06, 23:29
              alkud napisał:

> > GW właśnie dlatego nie napisała o tym, bo jest obiektywna...
              >
              > jeśli obiektywność GW objawia się gnojeniem PiSu, napastliwymi artykułami,
              > to faktycznie jest to obiektywność, ale na modle Jurka Urbana

Obiektywność GW objawia się przede wszystkim w tym, że możesz tutaj wypisywać
              to, co Ci spłynie z głowy na klawisze.

W "Naszym Dzienniku" o taką obiektywność raczej trudno: tam nie ma forum... I
              pewnie nie będzie. Ciekawe dlaczego?

Rozumiem, że jeśli "Nasz Dziennik" gnoi PO - to jest obiektywny?
            • funia81 Re: ^^^ OBIEKTYWNOŚĆ GW ^^^ 20.01.06, 00:37
              > jeśli obiektywność GW objawia się gnojeniem PiSu

No kiedy wy wreszcie, galby i alkudy rozne, pojmiecie, ze PiSu nie trzeba gnoic?
              Sam sie podklada, swini, brata z gnojem...
              f.
          • kaczka701 Re: masz racje Galba 19.01.06, 23:34
            maciej ......od dawna widze twoje posty ....rzygac mi sie chce....daj na
            wstrzymanie..zajmnij sie hodowla jedwabnikow...
            • maciejslu Re: masz racje Galba 19.01.06, 23:36
              kaczka701 napisał:

> maciej ......od dawna widze twoje posty ....rzygac mi sie chce....daj na
              > wstrzymanie..zajmnij sie hodowla jedwabnikow...

Nie chcesz - nie czytaj.

Chcesz rzygać - rzygaj.

Twoje prawo...
              • kaczka701 Re: masz racje Galba 19.01.06, 23:41
                ...szkoda strzepic jezyka...kariery nie zrobisz w polityce....level low... ale
                to twoje problemy....dalej sie reklamuj moze Tobie sie uda...powodzenia.. zycze
                szczescia...i wielu naiwnych wielbicieli...
                • maciejslu Re: masz racje Galba 19.01.06, 23:43
                  kaczka701 napisał:

> ...szkoda strzepic jezyka...kariery nie zrobisz w polityce....

Nie mam takiego zamiaru. Nie jestem dość cyniczny i chyba zbyt prawdomówny ;-)
                  • kaczka701 Re: masz racje Galba 19.01.06, 23:47
                    ..wiec zajmnij sie czyms powaznym...wyzywaj sie w
                    biznesie,sporcie...itp....zostaw komentarze polityczne
                    innym..cynicznym,chamskim,sprytnym... powaznie..zajmnij sie czyms
                    pozytecznym....
                    • maciejslu Re: masz racje Galba 19.01.06, 23:49
                      kaczka701 napisał:

> ..wiec zajmnij sie czyms powaznym...wyzywaj sie w
                      > biznesie,sporcie...itp....zostaw komentarze polityczne
                      > innym..cynicznym,chamskim,sprytnym... powaznie..zajmnij sie czyms
                      > pozytecznym....

Zajmuję się czymś bardzo pożytecznym. A tutaj tylko wymieniam poglądy. Z tymi
                      co je mają...
                      • kaczka701 Re: masz racje Galba 19.01.06, 23:53
                        ..ok..pierwsza zasada ..nie szkodzic!!! twoje poglady sa szkodliwe..dla
                        ogolnie pojetej teorii panstwa.... kopac dolki duzo latwiej niz
                        budowac.....zreszta ..dobranoc..jutro mam duzo pracy..i nawracaniem bladzacych
                        nie mam zamiaru sie zajmowac...." robmy swoje"....i tyle ... i spokojnej nocy...
                        • maciejslu Re: masz racje Galba 19.01.06, 23:55
                          kaczka701 napisał:

> ..ok..pierwsza zasada ..nie szkodzic!!! twoje poglady sa szkodliwe..dla
                          > ogolnie pojetej teorii panstwa.... kopac dolki duzo latwiej niz
                          > budowac.....zreszta ..dobranoc..jutro mam duzo pracy..i nawracaniem
                          bladzacych
                          > nie mam zamiaru sie zajmowac...." robmy swoje"....i tyle ... i spokojnej
                          nocy..
                          > .

Uważasz, że moja (i nie tylko moja) wiara w możliwość koalicji PiS i PO - to
                          jest kopanie dołków???

Komu szkodzą moje poglądy, jeśli nikomu nie staram się ich wpoić siłą???
                          • kaczka701 Re: masz racje Galba 20.01.06, 00:03
                            ...tak.uwazam ze przez takich jak Ty jest realna szansa ze komuchy zdobeda
                            wladze spowrotem...i wszystko..doslownie wszystko szlag trafi..nastepne
                            pokolenie zmarnowane lata....i postaraj sie mnie przekonac ze masz
                            racje...wstyd..tylko komuchy i SB-cy na tym wygrywaja...ale po co tak sie
                            denerwuje ...i tak nie mieszkam w Polsce.....tylko szkoda ze Ty robisz rodakom
                            wode z mozgu....pozdrawiam i dobranoc
                            • maciejslu Re: masz racje Galba 20.01.06, 00:09
                              kaczka701 napisał:

> ...tak.uwazam ze przez takich jak Ty jest realna szansa ze komuchy zdobeda
                              > wladze spowrotem...i wszystko..doslownie wszystko szlag trafi..nastepne
                              > pokolenie zmarnowane lata....

Dlaczego sugerujesz, że koalicja PiS - PO miałaby przyczynić się do tego,
                              żeby "komuniści" przejęli władzę???

> i postaraj sie mnie przekonac ze masz
                              > racje...

Racja jest jak sam wiesz co - każdy ma własną ;-)

> ale po co tak sie
                              > denerwuje ...i tak nie mieszkam w Polsce.....

Więc albo masz dystans, albo masz to sam wiesz gdzie. W pierwszym przypadku -
                              chętnie porozmawiam.

Jeszcze raz powtarzam - nie jestem zwolennikiem SLD i innych tworów po-PZPR-
                              owskich i nigdy nie byłem. Nawołuję do spokoju i koalicji - bo to jest szansa,
                              że komunizm nie tylko się nie odrodzi (na to raczej szans nie ma), ale nawet
                              łba nie podniesie. Chcę, aby moi synowie mieli łatwiejsze życie niż moi
                              rodzice. To wszystko.
                            • ass.of.fire Re: masz racje Galba kaczka701 20.01.06, 00:49
                              qrwa, nastepny muł pasiasty...

ten PiS gdzies ich chyba produkuje... masowa produkcja klakierów i lizodupów
                              forumowych... galba, alkud i kaczka 701 to prototypy...

• gromek1 Re: masz racje Galba kaczka701 20.01.06, 00:53
                                galba w porównaniu np z frycem to AS
                                moim "ulubieńcem" jest m15 ten ma przegotowane 4 posty i strzela nimi losowo.
                                Galba Ty chyba jesteś szefem napisz m15 kilka nowych bo te co wysyła się już
                                nieco zużyły
                              • maciejslu Re: masz racje Galba kaczka701 20.01.06, 01:00
                                ass.of.fire napisał:

> qrwa, nastepny muł pasiasty...
                                >
                                > ten PiS gdzies ich chyba produkuje... masowa produkcja klakierów i lizodupów
                                > forumowych... galba, alkud i kaczka 701 to prototypy...

Wykaż się odrobina dobrej woli i przyjmij hipotetyczne założenie, że oni tak
                                naprawdę myślą. I staraj się ich przekonać, że myślą źle (jeśli tak uważasz)
                                argumentami a nie obelgami...

Ja się z nimi nie zgadzam, ale daleki jestem od wyzywania kogokolwiek. Bo to do
                                niczego nie prowadzi - vide PiS i PO ;-)
                    • dundrub Re: masz racje Galba 19.01.06, 23:49
                      > biznesie,sporcie...itp....zostaw komentarze polityczne
                      > innym..cynicznym,chamskim,sprytnym...

to jest wlasnie obraz polskiego "polityka" jedynie komentowac potrafi - najlepiej jak najgorzej swoich
                      juz nawet nie przeciwnikow a wrogow wrecz, a na prawdziwej polityce nie zna sie wcale
                      tragedia!
      • laaazy_boy Re: Kłamca Tusk 19.01.06, 23:21
        galba napisał:

> Mówi, że jego intencje to koalicja PO-PIS. Ciekaw jestem jak się to ma do
        > faktu, że w trakcie zeszłotygodniowego spotkania z J.Kaczyńskim, kiedy to
        > podobno DT apelował o zawiązanie tej koalicji posłom PO rozdawano instrukcje
        > co mają mówić dziennikarzom ("PIS rozwala państwo", "PIS to wszystkie grzechy
        > III RP", itd) - tak wygląda szukanie porozumienia?

Fakt. Intencje Kaczyńskiego są jasne jak słońce. Władza, władza i jeszcze raz
        władza. Dla samej władzy oczywiście. Zauważ, że pod przykrywką wielkiej odnowy,
        zrobili to samo, co wczęśniej AWS i SLD, tylko że skuteczniej ; ustawili swoich
        we wszystkich radach nadzorczych, urzędach, zmodyfikowali na swoją korzyść
        ustawę o krritv i ipn, słowem - odnowa polega na przywróceniu do życia słynnego
        tkm. Prawica, jak zawsze - sprawdza się w robieniu totalnej degrengolady w
        sejmie. Galba, czy to naprawdę ciebie tak bardzo cieszy?
        • midi.max Re: Kłamca Tusk 20.01.06, 01:11
          zapominasz kolego, ze ta WLADZA zostala dana w dmokratycznych wyborach.
          Kaczynski nie ma pelnej wladzy poniewaz nie ma wekszosci w sejmie.

Inne tzw partie opozycyjne /glownie PO i SLD/ robia wszystko zeby torpedowac
          decyzje rzadu
          Np Beciokowe
          czy , kuriozum ustawa budzetowa.
          Najpierw Tusk mowi ze Po bedzie glosowac za odrzuceniem, a pozniej kiedy JAREK
          mowi , w takim razie wybory, chce sie pzabijac i glosowac chocby w niedziele.
          Rownie idiotycznie zachowuje sie Olejnik. Zapowiada glosowanie pzreciw ustawie
          budzetowej, swojego , SLDowskiego rzadu, ktora wczesniej chwalil..
          wiec do cholery co to jest?
          tu chodzi o interes czyj?
      • funia81 Re: Kłamca Tusk 20.01.06, 00:36
        Przynajmniej klamac nie musieli...
        f.
      • ass.of.fire Re: Kłamca Tusk 20.01.06, 00:44
        galba nie pierdo1, blagam idz srac do swojego bloga....
        • ass.of.fire Re: Kłamca Tusk 20.01.06, 00:50
          ....Lewy sierpowy w paszczy galby.....
    • laaazy_boy Tusk: jestem w stanie zaufać prezydentowi 19.01.06, 23:11
      Cóż, jak dotychczas dali niezły POPiS. Kaczyński się zakiwał, Tusk spokorniał
      i rozmawia ze zwieszoną głową, Lepper uciekł do Chin, a wszyscy trzęsą się
      przed perspektywą wyborów. Prawica zrobiła to, co potrafi najlepiej ; jeden,
      wielki burdel. A miało być tak pięknie, prawda?

• premier_pacynka Chec udzialu we wladzy jest jak widac WIELKI 19.01.06, 23:11
      gigantycznie u PO! Trzeba miec pewne zasady! Pierwsza gowna sie nie dotykac bo
      smierdzi!
      • cymber.gaj Re: Chec udzialu we wladzy jest jak widac WIELKI 20.01.06, 00:01
        premier_pacynka napisał:

> Trzeba miec pewne zasady! Pierwsza gowna sie nie dotykac bo
        > smierdzi!

Otóż to!
    • alkud Problem z DONALDEM TUSKIEM polega na tym... 19.01.06, 23:11
      że Jacek Kurski jest przy nim ideałem cnoty i prawdomówności...

ISLAM KORAN EUROPA
      18religiapokoju.blox.pl
    • norton2005 Re: Tusk: jestem w stanie zaufać prezydentowi 19.01.06, 23:11
      >>> jebac PISuary >>>

Z takimi zwolennikami Platforma daleko nie zajedzie.
      • dundrub Re: Tusk: jestem w stanie zaufać prezydentowi 19.01.06, 23:12

> Z takimi zwolennikami Platforma daleko nie zajedzie.

nie napisal ze zwolennik PO ale dal do zrozumienia, ze przeciwnik PIS
      • gromek1 Re: Tusk: jestem w stanie zaufać prezydentowi 19.01.06, 23:13
        Z jego postu wynika tylko, że jest przeciwnikiem PiS, nic nie pisał o poparciu
        dla Platformy
      • bokaj Re: Tusk: jestem w stanie zaufać prezydentowi 19.01.06, 23:15
        im dłużej słucham Tuska, tym bardziej dziwię się, że kaczor jest prezydentem. Tylko u Tuska widzę jakies poczucie odpowiedzialności.
        ludzie wybrali kaczora chyba dla jaj - to je teraz mają!
    • maciejslu Re: Tusk: jestem w stanie zaufać prezydentowi 19.01.06, 23:15
      Czyżby światełko w tunelu?

Mam nadzieję, że do długo oczekiwanej koalicji jednak dojdzie. I myślę, że
      wszycy - oprócz lewicy i skrajnych populistów - zyskają na tym. Oby tak się
      stało!
    • langston TUSK MASZ SZANSE SIE ZRECHABILITOWAC 19.01.06, 23:15
      Przeszlo ci juz?
      To wez sie chlopie w garsc i tego bajarza ludowego Rokite i zacznijcie pracowac
      jak faceci z jajami!

www.przekroj.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=951&Itemid=48&limit=1&limitstart=0
      • maciejslu Re: TUSK MASZ SZANSE SIE ZRECHABILITOWAC 19.01.06, 23:17
        A Ty być może masz szansę poprawić swoja ortografię; podobno na naukę nigdy nie
        jest za późno ;-)
        • czerwonymsmierc Re: TUSK MASZ SZANSE SIE ZRECHABILITOWAC 19.01.06, 23:22

a jak niewiadomo o co chodzi to chodzi o many
          ciekawy jaki bank da kredyt PO na nowe wybory
          • gromek1 Re: TUSK MASZ SZANSE SIE ZRECHABILITOWAC 19.01.06, 23:23
            PiSowi pewnie BOŚ
            • mukroko dobre ;] 19.01.06, 23:26
          • langston PO- DA DEUTSCHE BANK-ROKITA TAM MA KONTO 19.01.06, 23:33
            Rokita ma konto w Deutsche Banku (a Tusk moze rodzine) to dostana kredyt
            bez pudla...ale nie za darmo...a za co? oto pytanie

Rokita ma konto w Deutsche Banku -wystarczy wejsc na strone sejmu i przeczytac
            jego osw. majatkowe.
            • adas313 Re: PO- DA DEUTSCHE BANK-ROKITA TAM MA KONTO 19.01.06, 23:34
              A co, nie wolno?
              Gdzieś muszą...
              • langston Re: PO- DA DEUTSCHE BANK-ROKITA TAM MA KONTO 19.01.06, 23:35
                "Premier" bieze kredyt w obcym (wrogim) panstwie (banku)
                ...a czy to nie jest grozne dla Polski?
                • adas313 Re: PO- DA DEUTSCHE BANK-ROKITA TAM MA KONTO 19.01.06, 23:37
                  Bredzisz jak potłuczony.

Dlaczego "wrogim"?
                  A tak swoją drogą, są jakieś polskie banki jeszcze?
                  • mukroko Re: PO- DA DEUTSCHE BANK-ROKITA TAM MA KONTO 19.01.06, 23:38
                    pkobp ;]
                    • adas313 Re: PO- DA DEUTSCHE BANK-ROKITA TAM MA KONTO 19.01.06, 23:39
                      A kto ma w nim udziały?
                      • mukroko Re: PO- DA DEUTSCHE BANK-ROKITA TAM MA KONTO 19.01.06, 23:47
                        co najmniej 51% pkobp jest w rekach skarbu panstwa

www.msp.gov.pl/index_msp.php?inne=import&id=99&szukaj=Powszechna&szukajw=1
                        • adas313 Re: PO- DA DEUTSCHE BANK-ROKITA TAM MA KONTO 19.01.06, 23:48
                          Dzięki.
                          Ale Skarb Państwa... mający dziwne związki z nie wiadomo kim.. ;)
                          • mukroko Re: PO- DA DEUTSCHE BANK-ROKITA TAM MA KONTO 19.01.06, 23:50
                            o co ci chodzi? jakie dziwne zwiazki? przeciez istotne fakty co do pkobp sa
                            powszechnie dostepne, wystarczy wejsc na www.google.pl
                            • adas313 Re: PO- DA DEUTSCHE BANK-ROKITA TAM MA KONTO 19.01.06, 23:52
                              No jak to?
                              Kolega nie słyszał o czworokącie psującym Polskę ? ;o)
                              • mukroko Re: PO- DA DEUTSCHE BANK-ROKITA TAM MA KONTO 19.01.06, 23:56
                                mysle ze figury geometryczne nie maja wielkiego zastosowania w bankowosci
                  • langston Re: PO- DA DEUTSCHE BANK-ROKITA TAM MA KONTO 19.01.06, 23:39
                    A nie slyszales o wrogim przejeciu BIG Banku Gdanskiego przez Deutsch bank.
                    Mowil o tym sam Belka ktorego w trybie pilnym wzyawal z Davos Kwach jakis czas
                    temu.
                    Radze bardziej interesowac sie swiatem.
                    • xpander Re: PO- DA DEUTSCHE BANK-ROKITA TAM MA KONTO 20.01.06, 00:27
                      Niech sobie biora kredyty na Kajmanach. Ich swiete prawo.

Przynajmniej ich skarnik nie jest wiceprezesem banku w ktorym biora kredyty
          • xpander Re: TUSK MASZ SZANSE SIE ZRECHABILITOWAC 20.01.06, 00:18
            Ktory? KAZDY.

Przy poparciu oko 25-30procent i splaceniu tamtej kampanii, nie widze problemu. Zreszta przeczytaj dzisiejsza Rzepe, tam co nieco o tym bylo napisane.
        • wet3 Kiedy wreszcie Tusk przestanie bruzdzic? 19.01.06, 23:23
          Pewnie nigdy. Ciagle nie moze pogodzic sie z przegrana. Ale te moherowe berety
          zrobily go w konia za odmowe dysputy w Toruniu! A na dodatek ktos powiedzial
          jeszcze, ze Tusk ma wilcze oczy. I wiecie co? - Ten "ktos" nie mylil sie.
          Popatrzcie na zdjecie.
          • gromek1 Re: Kiedy wreszcie Tusk przestanie bruzdzic? 19.01.06, 23:25
            Kto powiedział? Bardzo jestem ciekawy.
            • wet3 do gromek1 19.01.06, 23:28
              gromek1 napisał:

> Kto powiedział? Bardzo jestem ciekawy.

O.Rydzyk. To byl tytul jednego z artykulow w GW. (Yusk ma wilcze oczy)
              • maciejslu Re: do gromek1 19.01.06, 23:31
                wet3 napisał:

> gromek1 napisał:
                >
                > > Kto powiedział? Bardzo jestem ciekawy.
                >
                > O.Rydzyk. To byl tytul jednego z artykulow w GW. (Yusk ma wilcze oczy)

O. Rydzyk - Pierwszy Obiektywny IV RP???
          • maciejslu Re: Kiedy wreszcie Tusk przestanie bruzdzic? 19.01.06, 23:27
            wet3 napisał:

> Pewnie nigdy.

Przestanie "bruździć", jak PiS przestanie kłamać...
            • szmaciana Re: Kiedy wreszcie Tusk przestanie bruzdzic? 20.01.06, 00:59
              jak ktos przestanie ciagnac za linki - pewnie dopiero wtedy ta zalosna marioneta
              sie uspokoi...
              • maciejslu Re: Kiedy wreszcie Tusk przestanie bruzdzic? 20.01.06, 01:09
                szmaciana napisał:

> jak ktos przestanie ciagnac za linki - pewnie dopiero wtedy ta zalosna
                marionet
                > a
                > sie uspokoi...

Sugerujesz, że Jarosław Kaczyński jest "ciągany za sznurki"???

To absurd - jest politykiem niezależnym!
          • aktawia Re: Kiedy wreszcie Tusk przestanie bruzdzic? 20.01.06, 02:16
            wet3 napisał:

> Pewnie nigdy. Ciagle nie moze pogodzic sie z przegrana. Ale te moherowe berety
            > zrobily go w konia za odmowe dysputy w Toruniu! A na dodatek ktos powiedzial
            > jeszcze, ze Tusk ma wilcze oczy. I wiecie co? - Ten "ktos" nie mylil sie.
            > Popatrzcie na zdjecie.
            nie zalicze go do przystojnych mężczyzn-wole kaczora oczywiscie gdybym miala
            taki wybór,ale Tusk ma bardzo cienka szyjkę co swiadczy o jego słabosci
            psychicznej,czym sie wykazał zreszta,boje sie o to aby osobowośc tak słaba
            psychicznie mogla
            żadzic naszym państwem,to by dopiero była katastrofa...
    • leon9910 Re: Tusk: jestem w stanie zaufać prezydentowi 19.01.06, 23:22
      Tusio zaczynasz pieprzyć ja Wałęsa,Tylko ja i ja!!!
      Po,prostu jesteś kanalią!!
      • maciejslu Re: Tusk: jestem w stanie zaufać prezydentowi 19.01.06, 23:32
        leon9910 napisał:

> Tusio zaczynasz pieprzyć ja Wałęsa,Tylko ja i ja!!!
        > Po,prostu jesteś kanalią!!

Ty za to, nie mając odwagi podpisać się własnym imieniem i nazwiskiem, uważasz
        się zapewne za jedynego sprawiedliwego, anonimowo wyzywając innych ludzi od
        kanalii?
    • qweta0 ile można się dawać zwodzić 19.01.06, 23:24
      patrzcie na to realistycznie! o koalicji popis w tym sejmie nie powinno być już
      mowy, chyba, że PO przyjeła strategie pisu zwodzenia przeciwnika i
      społeczeństwa pustymi obietnicami...
      • witawa Dziękuję Kaczyńskim 19.01.06, 23:36
        Polubiłem Niesiołowskiego.
    • langston CZEMY ROKITA MA KONTO W DEUTSCHE BANKU??? 19.01.06, 23:34
      Rokita ma konto w Deutsche Banku (a Tusk moze rodzine) to dostana kredyt
      bez pudla...ale nie za darmo...a za co? oto pytanie

Rokita ma konto w Deutsche Banku -wystarczy wejsc na strone sejmu i przeczytac
      jego osw. majatkowe.
      • adas313 Re: CZEMY ROKITA MA KONTO W DEUTSCHE BANKU??? 19.01.06, 23:35
        Każdy ma gdzieś konto.
        Jakby miał gdzie indziej też byś rozsiewał takie korupcyjne de facto insynuacje?
      • maciejslu Re: CZEMY ROKITA MA KONTO W DEUTSCHE BANKU??? 19.01.06, 23:35
        langston napisał:

> Rokita ma konto w Deutsche Banku

I co z tego wynika?
        • langston Re: CZEMY ROKITA MA KONTO W DEUTSCHE BANKU??? 19.01.06, 23:36
          ...a moze to ze Deutsche Bank da wielki kredyt PO jesli PO bedzie realizowac
          polityke zgodna z interesem Niemiec?
          • gromek1 Re: CZEMY ROKITA MA KONTO W DEUTSCHE BANKU??? 19.01.06, 23:37
            Tak a ja mam konto w ING Bank Śląski i realzuję politykę holenderską
            • langston Re: CZEMY ROKITA MA KONTO W DEUTSCHE BANKU??? 19.01.06, 23:40
              Ty tez "premier" a skad:))

Panie gromek1 Pan jest zerem -LM
              • gromek1 Re: CZEMY ROKITA MA KONTO W DEUTSCHE BANKU??? 19.01.06, 23:41
                To jestem w towarzystwie jakiegoś ministra!
            • adas313 Re: CZEMY ROKITA MA KONTO W DEUTSCHE BANKU??? 19.01.06, 23:41
              No to już w ogóle skandal...

Nie dość że to niemoralny kraj, to jeszcze ten bank... Lew, konto z LWEM. Rywinem?
              I do tego POMARAŃCZOWY kolor... kolor PO i pomarańczowego towarzycha, które
              dorwało się do władzy na Ukrainie za forsę Sorosa i CIA...

(swoją drogą ja też mam tam konto :o) )
              • xpander Re: CZEMY ROKITA MA KONTO W DEUTSCHE BANKU??? 20.01.06, 00:31
                i ja tez. to chyba znaczy, ze jestesmy wrogimi Polsce silami;p.
            • mukroko wszyscy obywatele majace pieniadze w obcym banku 19.01.06, 23:41
              realizuja polityke obcych krajow, moja sasiadka ma konto w ing i nie pozwolila
              mi skorzystac z suszarni wczoraj !!!!!!!!!!!!!!!! przez co nie mialem
              wysuszonej koszuli i na egzamin poszlem w jakiejs szmacie, profesor jak mnie
              tak ubranego zobaczyl od razu powiedzial ze nie zdalem, i tak wlasnie polska
              pozbyla sie jednego czlowieka z wyzszym wyksztalceniem...
              • gromek1 Re: wszyscy obywatele majace pieniadze w obcym ba 19.01.06, 23:42
                Ciekawe w jakim banku ma konto O. Rydzyk?
                • langston Re: wszyscy obywatele majace pieniadze w obcym ba 19.01.06, 23:43
                  ...a co Rydzyk bedzie "premierem z Torunia"
                  • mukroko nie ale moze byc ekskomunikowany ;D 20.01.06, 00:02
              • xpander Re: wszyscy obywatele majace pieniadze w obcym ba 20.01.06, 00:34
                Cale szczescie! Po co nam magistrzy mowiacy "poszlem"?
          • maciejslu Re: CZEMY ROKITA MA KONTO W DEUTSCHE BANKU??? 19.01.06, 23:38
            langston napisał:

> ...a moze to ze Deutsche Bank da wielki kredyt PO jesli PO bedzie realizowac
            > polityke zgodna z interesem Niemiec?

I to wszystko dlatego, że Rokita ma tam konto osobiste???
            • langston Re: CZEMY ROKITA MA KONTO W DEUTSCHE BANKU??? 19.01.06, 23:42
              ...a moze nie tylko konto osobiste. Nie wiem ale warto uwazac.
              Rokita to nie jest Jan Kowalski tylko ...hmmm no przeciez premier i to z
              Krakowa
              • adas313 Re: CZEMY ROKITA MA KONTO W DEUTSCHE BANKU??? 19.01.06, 23:43
                Gorzej: to przyjaciel z PO :o)))))))
              • maciejslu Re: CZEMY ROKITA MA KONTO W DEUTSCHE BANKU??? 19.01.06, 23:45
                langston napisał:

> ...a moze nie tylko konto osobiste. Nie wiem ale

Ale sugerujesz bardzo zgrabnie ;-)

> Rokita to nie jest Jan Kowalski tylko ...hmmm no przeciez premier i to z
                > Krakowa

Rokita jest premierem? Coś się zmieniło w ciągu ostatniej godziny???
                • langston Re: CZEMY ROKITA MA KONTO W DEUTSCHE BANKU??? 19.01.06, 23:47
                  Sorry tylko cieniem premiera...ale z Krakowa prawdziwego:))
              • jb777 Langston -robisz dla DB -robisz marketing szeptany 20.01.06, 08:23
                tzn realizujesz politykę obcych Państw
                buahabuaha
            • wet3 Re: CZEMY ROKITA MA KONTO W DEUTSCHE BANKU??? 20.01.06, 00:10
              maciejslu napisał:

> langston napisał:
              >
              > > ...a moze to ze Deutsche Bank da wielki kredyt PO jesli PO bedzie realizo
              > wac
              > > polityke zgodna z interesem Niemiec?
              >
              > I to wszystko dlatego, że Rokita ma tam konto osobiste???

Wydaje mi sie, ze politycy i czlonkowie rzadu nie powinni deponowac pieniedzy w
              obcych bankach - chocby dlatego aby uniknac tego rodzaju podejrzen.

• langston Re: CZEMY ROKITA MA KONTO W DEUTSCHE BANKU??? 20.01.06, 00:11
                Mnie tez, ale wielu tutaj tego nie rozumie.

Aby uniknac podejrzen i...pokus.
                • dundrub Re: CZEMY ROKITA MA KONTO W DEUTSCHE BANKU??? 20.01.06, 00:13
                  > Mnie tez, ale wielu tutaj tego nie rozumie.
                  >
                  > Aby uniknac podejrzen i...pokus.

rozumiem, ze powinni tez:
                  jadac tylko polska zywnosc, jezdzic tylko polskimi autami, korzystac tylko z uslug poczty polskiej itd
                  itd?
                  • gromek1 Re: CZEMY ROKITA MA KONTO W DEUTSCHE BANKU??? 20.01.06, 00:15
                    O k... a ja mam w kompterze INTEL INSIDE
                    • langston Re: CZEMY ROKITA MA KONTO W DEUTSCHE BANKU??? 20.01.06, 00:16
                      ...ty jestes zerem ...a moze tez premierem jak Rokita:))
                      • gromek1 Re: CZEMY ROKITA MA KONTO W DEUTSCHE BANKU??? 20.01.06, 00:26
                        Po raz trzeci mnie obrażasz. Ja się Ciebie presonalnie nie czepiam i może Cię
                        to zdziwi ale jeżeli napiszesz do mojego postu dowcipny komentarz to nie będe
                        toczył piany tylko się uśmiechnę.
                        • langston Re: CZEMY ROKITA MA KONTO W DEUTSCHE BANKU??? 20.01.06, 00:27
                          Przepraszam nie chcialem cie urazic.
                          • maciejslu Re: CZEMY ROKITA MA KONTO W DEUTSCHE BANKU??? 20.01.06, 00:29
                            langston napisał:

> Przepraszam nie chcialem cie urazic.

I to jest prawdziwy duch kompromisu, porozumienia i przyznania się do swoich
                            (wierzę, że niezamierzonych) błędów. Chciałbym, żeby PiS i PO wzięły z Was
                            przykład :-)))
                  • maciejslu Re: CZEMY ROKITA MA KONTO W DEUTSCHE BANKU??? 20.01.06, 00:16
                    dundrub napisał:

> > Mnie tez, ale wielu tutaj tego nie rozumie.
                    > >
                    > > Aby uniknac podejrzen i...pokus.
                    >
                    > rozumiem, ze powinni tez:
                    > jadac tylko polska zywnosc, jezdzic tylko polskimi autami, korzystac tylko z
                    us
                    > lug poczty polskiej itd
                    > itd?

Zwłaszcza to "itd" (w kontekście małżonki Jana Rokity) zabrzmiało dwuznacznie...
                    • langston Re: CZEMY ROKITA MA KONTO W DEUTSCHE BANKU??? 20.01.06, 00:17
                      Dobrze rozumujesz...beda z Ciebie ludzie
                      Malzonka tez z Deutsche jakbys nie wiedzial...
                      • maciejslu Re: CZEMY ROKITA MA KONTO W DEUTSCHE BANKU??? 20.01.06, 00:21
                        langston napisał:

> Dobrze rozumujesz...beda z Ciebie ludzie

:-)))

> Malzonka tez z Deutsche jakbys nie wiedzial...

Nie wiedziałem. Ale wiesz co? Cała ta dyskusja przypomina mi stary dowcip, w
                        którym Rosjanin próbował przekonać Amerykanina, że w Związku Radzieckim nie ma
                        antysemityzmu. I tłumaczył to tak: "W orkiestrze Teatru Wielkiego gra siedmiu
                        Żydów. A my tę orkiestrę wypuszczamy za granicę. Czy to jest antysemityzm? Ilu
                        Żydów gra w orkiestrze Metropolitan OPera?". A na to Amerykanin: "Nie mam
                        bladego pojęcia..."
                        • langston Re: CZEMY ROKITA MA KONTO W DEUTSCHE BANKU??? 20.01.06, 00:27
                          ...ale bagatelizujesz powazne problemy.
                          Malzonka p. Rokity urodzila sie w rodzinie niemieckiej w ZSRR, byla w Polsce na
                          stypendium rzadu niemieckiego w latach 80tych i tak sie poznali z Janem.
                          Nelly Arnold-Rokita.

Czy wiesz co wyprawial w 1935r Goebbels by tylko spotkac sie z Jadwiga Beck
                          (notabene piekna i najlepiej ubrana kobieta owczesnej Europy) jakie fortele,
                          jakie sztuczki...w koncu Jadwiga Beck mylac go uciekla przez Prage do Polski.

...a tu dzis prosze zona premiera (i to z Krakowa) na tacy i jeszcze konto!
                          • adas313 Re: CZEMY ROKITA MA KONTO W DEUTSCHE BANKU??? 20.01.06, 00:30
                            Napisz od razu, że Nelly Rokita robi za polską Wallis Simpson, podstawioną przez
                            niemiecki wywiad by namieszać w polityce :o))))))
                            • langston Re: CZEMY ROKITA MA KONTO W DEUTSCHE BANKU??? 20.01.06, 00:32
                              Masz 100% pewnosci ze nie?
                              • dundrub Re: CZEMY ROKITA MA KONTO W DEUTSCHE BANKU??? 20.01.06, 00:34
                                > Masz 100% pewnosci ze nie?

co za gadanie.. udowodnij, ze jest - istnieje cos takiego jak domniemanie niewinnosci pszepana
                                • langston Re: CZEMY ROKITA MA KONTO W DEUTSCHE BANKU??? 20.01.06, 00:36
                                  Ja nie powiedzialem ze jest i nie mam zamiaru!!!

Czyli sluzby specjalne swiata obserwuja tylko tych ktorzy maja na czole napisane
                                  "jestem agentem" tak?
                                  • dundrub Re: CZEMY ROKITA MA KONTO W DEUTSCHE BANKU??? 20.01.06, 00:38
                                    > Ja nie powiedzialem ze jest i nie mam zamiaru!!!
                                    ty nie mowisz wprost.. ty sugerujesz.. a pozniej rakiem do tylu jakby co.. aa bo to slowko to w
                                    domysle.. a bo ja tak nie powiedzialem.. takie kurskiego akcje on tez powiedzial, ze nie powiedzial ze
                                    dziadek na bank, tylko ze sluchy takie chodza.. a swoje tym zrobil
                                    zaczynam sie toba brzydzic

>
                                    > Czyli sluzby specjalne swiata obserwuja tylko tych ktorzy maja na czole napisan
                                    > e
                                    > "jestem agentem" tak?
                              • xpander Re: CZEMY ROKITA MA KONTO W DEUTSCHE BANKU??? 20.01.06, 00:39
                                a czym ona miesza?
                              • adas313 Re: CZEMY ROKITA MA KONTO W DEUTSCHE BANKU??? 20.01.06, 00:42
                                Wręcz przeciwnie.
                                Ponoć Nelly Rokita namawia(ła) męża, by się przepisał do PiS :o))))))))))
              • gromek1 Re: CZEMY ROKITA MA KONTO W DEUTSCHE BANKU??? 20.01.06, 00:13
                Jak zdefiniujesz "obcy" bank? Ile % udziałów krajowych? Faktycznie pozostaje
                tylko NBP.
              • maciejslu Re: CZEMY ROKITA MA KONTO W DEUTSCHE BANKU??? 20.01.06, 00:14
                wet3 napisał:

> maciejslu napisał:
                >
                > > langston napisał:
                > >
                > > > ...a moze to ze Deutsche Bank da wielki kredyt PO jesli PO bedzie r
                > ealizo
                > > wac
                > > > polityke zgodna z interesem Niemiec?
                > >
                > > I to wszystko dlatego, że Rokita ma tam konto osobiste???
                >
                > Wydaje mi sie, ze politycy i czlonkowie rzadu nie powinni deponowac pieniedzy
                w
                >
                > obcych bankach - chocby dlatego aby uniknac tego rodzaju podejrzen.

A tu się akurat zgadzam. Ale posiadanie takiego konta w "obcym" banku nie może
                być podstawą do snucia teorii spiskowych!
                • langston Re: CZEMY ROKITA MA KONTO W DEUTSCHE BANKU??? 20.01.06, 00:16
                  ...a dlaczego?
                  W przypadku premiera...i to z Krakowa? Moze i powinno-dla bezpieczenstwa
                  panstwa.
          • adas313 Rzeczywiście Polska jest krajem bezprawia... 19.01.06, 23:43
            skoro można pulicznie zarzucić komuś bezkarnie zdradę stanu.
      • maciejslu Re: CZEMY ROKITA MA KONTO W DEUTSCHE BANKU??? 19.01.06, 23:47
        langston napisał:

> Rokita ma konto w Deutsche Banku

A co powiesz na takie rozwiązanie - oddział tego banku jest usytuowany koło
        mieszkania Jana Rokity, więc ma niedaleko po wyciągi? ;-)
        • langston Re: CZEMY ROKITA MA KONTO W DEUTSCHE BANKU??? 19.01.06, 23:50
          Mozliwe. Ja nie powiedzialem ze Rokita to agent niemiecki albo chocby... cien
          agenta.

• maciejslu Re: CZEMY ROKITA MA KONTO W DEUTSCHE BANKU??? 19.01.06, 23:52
            langston napisał:

> Mozliwe. Ja nie powiedzialem ze Rokita to agent niemiecki

Tak jak Kurski nie powiedział, że dziadek Tuska zgłosił się na ochotnika do
            Wehrmahtu? ;-)
            • langston Re: CZEMY ROKITA MA KONTO W DEUTSCHE BANKU??? 19.01.06, 23:56
              Przeginasz!
              napisalem ze Rokita ma konto w Deutsche banku wiec moze latwiej PO dostanie tam
              kredyt niz w innym...a to mogloby byc groznie z uwagi na fakt ze bank (Niemcy)
              mogliby wymuszac pewna lojalnosc. Nie badz dziecko i nie przypisuj mi slow
              ktorych nie napisalem.
              • maciejslu Re: CZEMY ROKITA MA KONTO W DEUTSCHE BANKU??? 19.01.06, 23:59
                langston napisał:

> Przeginasz!

Nie przeginam, tylko żartuję...

> napisalem ze Rokita ma konto w Deutsche banku wiec moze latwiej PO dostanie
                tam
                >
                > kredyt niz w innym...a to mogloby byc groznie z uwagi na fakt ze bank
                (Niemcy)
                > mogliby wymuszac pewna lojalnosc.

No - teraz Ty żartujesz... PO miałaby dostać kredyt w jakimś banku dlatego, że
                Jan Rokita ma tam konto??? I w zamian za ów kredyt ten bank (a raczej
                działające "przezeń" Obce Państwo) miałby żądać... czego?

> nie przypisuj mi slow ktorych nie napisalem.

Bez obaw - nie jestem z PiS-u ;-)
                • langston Re: CZEMY ROKITA MA KONTO W DEUTSCHE BANKU??? 20.01.06, 00:02
                  Nie zawracaj glowy, krecisz sie w kolko. Nie chce mi sie powtarzac
                  • dundrub Re: CZEMY ROKITA MA KONTO W DEUTSCHE BANKU??? 20.01.06, 00:03
                    > Nie zawracaj glowy, krecisz sie w kolko. Nie chce mi sie powtarzac

to moze powtorz to co naprawde powiedziales i nie wstawiaj w to juz slowka MOZE ;)
                    "Rokita ma konto w Deutsche Banku (a Tusk moze rodzine) to dostana kredyt
                    bez pudla...ale nie za darmo...a za co? oto pytanie"
                • cymber.gaj Re: CZEMY ROKITA MA KONTO W DEUTSCHE BANKU??? 20.01.06, 00:06
                  maciejslu napisał:

> No - teraz Ty żartujesz... PO miałaby dostać kredyt w jakimś banku dlatego, że
                  > Jan Rokita ma tam konto??? I w zamian za ów kredyt ten bank (a raczej
                  > działające "przezeń" Obce Państwo) miałby żądać... czego?

Jak to czego? Naszych Ziem Zachodnich, oczywiście. Puszczanie takich smrodków to specjalność PISowców, tych "patryjotów" z Dzieciątkiem Rydzyk w klapie.
                  • langston Re: CZEMY ROKITA MA KONTO W DEUTSCHE BANKU??? 20.01.06, 00:07
                    Glosowalem na PO i prezydenta Kaczynskiego.
                    Uwazalem ze tak byloby najlepiej -nie jest coz...
                    • maciejslu Re: CZEMY ROKITA MA KONTO W DEUTSCHE BANKU??? 20.01.06, 00:12
                      langston napisał:

> Glosowalem na PO i prezydenta Kaczynskiego.
                      > Uwazalem ze tak byloby najlepiej -nie jest coz...

Nie jest - bo PO nie wygrało wyborów parlamentarnych. Siebie za to nie wiń ;-)

A poważnie - gdyby PO wygrała wybory parlamentarne koalicja chyba by powstała.
                      Koalicja z PiS rzecz jasna. Ale na pewno nie byłoby nawet mowy o jakichkolwiek
                      rozmowach z Samoobroną...
              • dundrub Re: CZEMY ROKITA MA KONTO W DEUTSCHE BANKU??? 19.01.06, 23:59
                powiedziales tak:

to brzmi jak posadzenie korupcyjne kolego
                • langston Re: CZEMY ROKITA MA KONTO W DEUTSCHE BANKU??? 20.01.06, 00:03
                  Nie to brzmi jak przewidywanie mozliwych zdarzen i ostroznosc
                  • dundrub Re: CZEMY ROKITA MA KONTO W DEUTSCHE BANKU??? 20.01.06, 00:05
                    > Nie to brzmi jak przewidywanie mozliwych zdarzen i ostroznosc

Exupery powiedzial, ze slowa sa zrodlem nieporozumien. O jedno slowo "czasopisma" cala zadyma..
                    wiec jesli nie wstawiasz MOZE to wychodzi jakbys sugerowal a nie przewidywal.. hmmm?
                    • langston Re: CZEMY ROKITA MA KONTO W DEUTSCHE BANKU??? 20.01.06, 00:06
                      "madrej glowie dosc dwie slowie"
                      • dundrub Re: CZEMY ROKITA MA KONTO W DEUTSCHE BANKU??? 20.01.06, 00:09
                        > "madrej glowie dosc dwie slowie"

gorzej, kiedy tylko jedno .. wtedy zawsze mozna sie wycofac, ze o co innego biegalo.. hmmm? ;)
                        • langston Re: CZEMY ROKITA MA KONTO W DEUTSCHE BANKU??? 20.01.06, 00:10
                          Ciagle pisze ze jest to mozliwe i prawdopodobne a nie -pewne.
                          • dundrub Re: CZEMY ROKITA MA KONTO W DEUTSCHE BANKU??? 20.01.06, 00:12
                            > Ciagle pisze ze jest to mozliwe i prawdopodobne a nie -pewne.

Implikujesz.. nie pytasz
            • adas313 Re: CZEMY ROKITA MA KONTO W DEUTSCHE BANKU??? 19.01.06, 23:57
              Podobnie podczas wyborów 5 lat temu Ryszard Kalisz ZAPYTAŁ (nie mylić z
              "powiedział") czy za zawirowaniami w lustracji Wałęsy stoi Wiesław Walendziak :o))))
              • langston Re: CZEMY ROKITA MA KONTO W DEUTSCHE BANKU??? 19.01.06, 23:59
                ...pewne oznaki sluzalczosci sa...
                zaproszenie Steinbach przez Tuska (Marszalka Sejmu)
                Glosowanie poslow PO przeciwko uchwale dotyczacej reparacji (albo nadaniu praw
                wlasnosci na Ziemiech Odzyskanych-juz nie pamietam)
                • dundrub Re: CZEMY ROKITA MA KONTO W DEUTSCHE BANKU??? 20.01.06, 00:01
                  > ...pewne oznaki sluzalczosci sa...
                  > zaproszenie Steinbach przez Tuska (Marszalka Sejmu)

rozumiem, ze Lepper to sluzalczyk Mao Tse Tunga?

> Glosowanie poslow PO przeciwko uchwale dotyczacej reparacji (albo nadaniu praw
                  > wlasnosci na Ziemiech Odzyskanych-juz nie pamietam)

to doczytaj zanim zaczniesz pluc
                  • langston Re: CZEMY ROKITA MA KONTO W DEUTSCHE BANKU??? 20.01.06, 00:05
                    Chinczycy tez chca od nas jakies nieruchomosci?
                    Cholera niedlugo sie dowiem ze nawet Eskimosi zglaszaja pretensje do Gdanska.

I wcale nie pluje-stwierdzam fakty (suche)
                    • dundrub Re: CZEMY ROKITA MA KONTO W DEUTSCHE BANKU??? 20.01.06, 00:07

> I wcale nie pluje-stwierdzam fakty (suche)

mam wrazenie, ze dla ciebvie posiadanie przez polityka konta w obcym banku to FAKT zdrady stanu i
                      koniecznosci pozniejszych niby ustepstwo wobec kraju, z ktorego bank pochodzi ;)
                      nie pluj.. a zwlaszcza nie pod wiatr
                      • langston Re: CZEMY ROKITA MA KONTO W DEUTSCHE BANKU??? 20.01.06, 00:09
                        Nic takiego nie napisalem.
                        Napisalem ze jest to mozliwe...
                        • dundrub Re: CZEMY ROKITA MA KONTO W DEUTSCHE BANKU??? 20.01.06, 00:11
                          > Nic takiego nie napisalem.
                          > Napisalem ze jest to mozliwe...

eee.. gdzie napisales, ze jest to mozliwe? toz to najnormalniejsza logiczna implikacja
                          Ma konto - dostana kredyt - musza dac cos w zamian
                          Gdzie tutaj pytanie?
                          • langston Re: CZEMY ROKITA MA KONTO W DEUTSCHE BANKU??? 20.01.06, 00:14
                            ...a nie widzisz znaku zapytania na koncu mojego zdania?
                            Moze ZA niski procent,...a moze ZA jakas ustawe.

Przeciez PO dogadala sie w sprawie becikowego x2 z Lepperm i Giertychem w
                            zamian za ustawe o samorzadzie warszawskim by PIS nie mogl utrzymywac komisarza
                            w Warszawie tylko zarzadzic nowe wybory.
                            Z Lepperem sie dogadali w takiej sprawie to Deutsche Bankiem sie nie dogadaja?
                            • dundrub Re: CZEMY ROKITA MA KONTO W DEUTSCHE BANKU??? 20.01.06, 00:18
                              langston napisał:

> ...a nie widzisz znaku zapytania na koncu mojego zdania?
                              > Moze ZA niski procent,...a moze ZA jakas ustawe.

twoje pytanie nie dotyczy tego DLACZEGO ma tam konto (bo to wyraznie implikujesz) ale tego, CO ZA
                              kredyt bedzie musial dac

> Przeciez PO dogadala sie w sprawie becikowego x2 z Lepperm i Giertychem w
                              > zamian za ustawe o samorzadzie warszawskim by PIS nie mogl utrzymywac komisarza

a propos PIS mowil, ze wyborow w Wawie ma nie byc bo kosztowne a Panstwa na to sstac.. wiec
                              rozwalaja wszystko dookola, klamiac i maklaczac i organizuja nowe wybory i Panstwo na nie stac?
                              zenada!

> Z Lepperem sie dogadali w takiej sprawie to Deutsche Bankiem sie nie dogadaja?

kolejne insynuacje? brawo :D
                            • gromek1 Re: CZEMY ROKITA MA KONTO W DEUTSCHE BANKU??? 20.01.06, 00:20
                              Można też powiedzieć, że przy becikowym PiS dogadał się z SLD bo głosowali tak
                              samo

"Ile razy Pan powie Lepper to ja powiem Urban"
                          • adas313 Re: CZEMY ROKITA MA KONTO W DEUTSCHE BANKU??? 20.01.06, 00:18
                            > Ma konto - dostana kredyt - musza dac cos w zamian
                            > Gdzie tutaj pytanie?

Ja myślę, że langston po prostu nie wie, że opłatą za kredyt są odsetki od kredytu.
                            Jeśli kredyt spory to i odsetki spore.
                            A że PO weźmie taki kredyt (i to o niskim ryzyku bo zapewne dostanie zwrot z
                            budżetu) jest przez to bardzo atrakcyjnym kontrahentem.
                            • langston Re: CZEMY ROKITA MA KONTO W DEUTSCHE BANKU??? 20.01.06, 00:20
                              hahahahahahaaa
                              No niezle, niezle...myslalem ze juz takich ludzi nie ma.
                  • cymber.gaj Re: CZEMY ROKITA MA KONTO W DEUTSCHE BANKU??? 20.01.06, 00:12
                    dundrub napisał:

> rozumiem, ze Lepper to sluzalczyk Mao Tse Tunga?

Raczej odwrotnie.
                    • dundrub Re: CZEMY ROKITA MA KONTO W DEUTSCHE BANKU??? 20.01.06, 00:15

> > rozumiem, ze Lepper to sluzalczyk Mao Tse Tunga?
                      >
                      > Raczej odwrotnie.
                      >

no ba! medium beger posredniczy w naradach ;)
      • dkrytyk55 Re: CZEMY ROKITA MA KONTO W DEUTSCHE BANKU??? 20.01.06, 08:21
        To wszystko jest jedna UE,jakby miał w banku szwajcarskim to byłoby
        dobrze,jesteś jeszcze na poziomie 4-ech pancernych.
    • estr Donald, uważaj, 19.01.06, 23:34
    • mk0101 A ja chce koalicji PO z PiS 19.01.06, 23:35
      To tylko dobrze wyjdzie Polsce. Ciagle spory tylko burza,a nie buduja. Tej
      koalicji oczekiwali wyborcy. Tego oczekiwalam ja glosujac na PO
    • michal.setlak Kaczorom nie wolno ufać!!! 19.01.06, 23:35
      Błąd, panie Donaldzie!!! Czy przez tyle tygodni nie zauważł Pan, że Bliźniakom
      nie wolno ufać? Ich jedynym celem jest WŁADZA dla samej władzy i nic innego się
      nie liczy, oni są w stanie poświęcić wszystko i wszystkich (honor, słowo,
      ojczyznę, rodaków, pzyjaciół, brata) za WŁADZĘ!!! Dlatego otaczają się wyłącznie
      ludźmi słabymi, którzy nie będą w stanie przyćmić ich pozycji... Osobowości nie
      są im potrzebne.
      • langston Re: Kaczorom nie wolno ufać!!! 19.01.06, 23:37
        Trudno zeby rzadowi mniejszosciowemu nie chodzilo o zapewnienie sobie wladzy.
        Przestan pieprzyc
      • mk0101 Re: Kaczorom nie wolno ufać!!! 19.01.06, 23:38
        I na tym niestety polega problem PO. Niech buduja,a nie obrazaja sie na to,ze
        przegrali wybory. Jak bede widziala,ze dzialaja to nastepnym razem tez na PO
        zaglosuje.
    • estr Donald, nie daj się przerobić 19.01.06, 23:37
      Jaro od tak dawna obcuje z kotami, że do perfekcji opanował sztukę robienia
      kupy na strychu i zwalania na kota, odwracania go ogonem i pieprzenia za pomocą
      młotka, że może próbować tych sztuczek z tobą. Nie daj się.
    • szaq3 Re: Tusk: jestem w stanie zaufać prezydentowi 20.01.06, 00:01
      Tusk miej swoje zdanie ! Nie blagaj o koalicje , tylko rob swoje , bo zrazisz
      do siebie tych ktorym mowiles ze Pis jest be !
      • langston ZEBY ON WIEDZIAL CO TO "ROBIC SWOJE" 20.01.06, 00:08
        www.przekroj.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=951&Itemid=48&limit=1&limitstart=0
        • xpander Re: ZEBY ON WIEDZIAL CO TO "ROBIC SWOJE" 20.01.06, 00:51
          mowiles, ze glosowales na PO, a zawsze i wszedzie krytykujesz kazdy ich ruch. Nieladnie klamac drogi Langstonie. Nie udawaj "nawroconego"
          • langston Re: ZEBY ON WIEDZIAL CO TO "ROBIC SWOJE" 20.01.06, 00:53
            Glosowalem na PO w 2001...teraz nie bralem udzialu.
            Wiesz ze neofici sa najgorliwsi...
            Zrazilem sie do PO-liczylem na POPIS a to z winy PO do niego nie doszlo.
      • midi.max DONALD i PO na KOLANA !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) 20.01.06, 00:08
        LOL
    • dokktor Re: Tusk: jestem w stanie zaufać prezydentowi 20.01.06, 00:11
      sam jesteś pisuarem, gnoju
      • x2468 Re: Tusk: jestem w stanie zaufać prezydentowi 20.01.06, 00:21
        Arogancja,buta i glupota.To pis.Rozmowa z politykierami pis to faktyczne "gadal
        dziad do obrazu".A wlasciwie "gadal dziad do pisuaru.
    • wuuuj Przyszla koza do woza. Niemiec Tusk umiera ze 20.01.06, 00:14
      strachu, ze juz niedlugo czeka go smietnik historii. Obciagnie Kaczynskiemu,
      byle tylko sobie troche porzadzic i zrealizowac cele oplacone z gory przed
      wyborami przez Niemcow. Kaczor nie daj sie!
      • jarmul Re: Przyszla koza do woza. Niemiec Tusk umiera ze 20.01.06, 00:16
        pojebalo patalacha.
      • cymber.gaj Re: Przyszla koza do woza. Niemiec Tusk umiera ze 20.01.06, 00:20
        wuuuj napisała:

> Kaczor nie daj sie!

Nie ma obawy. Już jutro twój Kaczor oświadczy, że on oczywiście chciał jak najlepiej, ale PO jest destrukcyjna. Bo o to tylko mu chodzi.

- Panie Kaczyński, która godzina?
        - Nie wiem, ale to wina PO.
        • alterpars Tusk jest w stanie zaufac prezydnetowi 20.01.06, 00:23
          podziwiam Cie donaldzie bo ja za gros znie jestem w stanie zaufac ani PiSowi ani
          Prezydentowi. Czekam jak na zmilowanie az to pierdzielnie a SLD wroci do wladzy.
          Chcetnie wtedy zawiazemy koalicje z PO
          • midi.max Re: Tusk jest w stanie zaufac prezydnetowi 20.01.06, 00:35
            alterpars napisał:

> podziwiam Cie donaldzie bo ja za gros znie jestem w stanie zaufac ani PiSowi
            an
            > i
            > Prezydentowi. Czekam jak na zmilowanie az to pierdzielnie a SLD wroci do
            wladzy
            > .

TAK!!

Juz jeden Posag SIERPNIA

WLADEK /FRASYNIUK i jego PD..brata sie z z SLD

Brawo
            jeszce Walesy tam barkuje

JAREK !!! Trzymaj sie.. bij to skurw... ta POwska Cholote
            > Chcetnie wtedy zawiazemy koalicje z PO
            • gromek1 Re: Tusk jest w stanie zaufac prezydnetowi 20.01.06, 00:40
              Dwa posągi jeżeli już bo w UP jest Bujak. Nie wiem ile miałeś wtedy lat ale
              jeżeli cokolwiek z tego okresu pamiętasz to nieco więcej szacunku.
              • midi.max Re: Tusk jest w stanie zaufac prezydnetowi 20.01.06, 00:49
                dla kogo?
                dla ZYDoKOMUNY?
                nigdy

wlasnie teraz beda realizowac program sierpnia z SLD
                • alterpars Re: Tusk jest w stanie zaufac prezydnetowi 20.01.06, 00:51
                  jak milo patrzec jak sie prawica tlucze....mam nadzieje ze po wyborach wykosimy
                  to towarzystwo. Ten kraj jest zprzeznacony dla lewicy....
      • pantanal Wuuj czy chu.. 20.01.06, 07:36

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka