Dodaj do ulubionych

Donald Tusk: Nie pozwolimy na wybory

• jacek.jarecki Kaczyńscy są do chrzanu 28.01.06, 16:21
      ten cały Tusk to już zupełny ananas i bełkotliwy garnek. Co do Kaczyńskich (
      tyczy też Wałęsy i Kwaśniaka ) powinno się wprowadzić ,tyczący mężczyzn zakaz
      sprawowania eksponowanych funkcji publicznych przez osoby , które nie dorosły
      do 175 cm. No bo jak ktoś nawet urosnąć nie potrafi...
      Kompleksy leczyć chłopcy pod pierzyną !
      Oczywiście zakaz dla matołów kompletnych także , aby się Giertch czy inny
      Olechowski nie załapali. cześć
      • wet3 Najbardziej rzetelna i trafna ocene Tuska 28.01.06, 16:32
        dali na samym poczatku forumowicze: "palnick", "fritz.fritz"
        oraz "silesius.monachijski". Nic dodac, ani ujac. Tusk zaczyna gadac na tym
        samym poziomie jak niejaki Bolek. A swoja droga, Tusk roztrwonil pewnie wielki
        szmal swoich fundatorow i powoli dostaje bialej goraczki.
      • mordzinas TUSK ! JESTEŚ PARANOIKIEM! LECZ SIĘ CZŁOWIEKU 28.01.06, 16:33
        Tusk powinien się leczyć.
        Tusk jest człowiekiem chorym.

To co wyprawia w Polsce TUSK i jego partia , po przegranych wyborach
        jest objawamen całkowitego braku odpowiedzialności.

Tusk jest chory z nienawiści.
        Tusk jest chory z zawiściu.

Już myślał że będzie prezydentem a jego partia bedzie rządzić krajem.

ALE WIĘKSZOŚĆ POLAKÓW NIE CHCĄ PLATFORMY OBYWATELSKIEJ!!!

Dziś Tusk wzywa do "nieposłuszeństwa obywatlelskiego"....

Przecież ten człowie zatracuił już zdolność logicznego myślenia!!!

Ludzie Platformy Obywatelskiej muszą coś zrobić z Tuskiem.

Ten człowiek podpala Polskę. Bo dla niego liczy się tylko władza.

Tusk bez władzy jest chory.

Dla tej władzy gotów jest zrobić każdą podłość.

Powtarzam jeszcze raz : Tuskiem powinni zająć się lekarze psychiatrzy.

• mukroko fak, znowu ta propaganda.... 28.01.06, 16:21
      bedzie pucz i ja pojde za tuskiem, to co robi pisuar jest skandalem!!! jeszcze
      nas z ue wywala za tych pajacow... swoja droga znam wielu ludzi ktorzy sa w pis
      i naprawde maja juz tego dosyc...
    • czuwaj5 Re: Do Panów fritz.fritz i silesius.monachijski 28.01.06, 16:23
      panie Doctor , prosze zawsze komentowac abysmy my biedni za granica ,cos z
      tego balaganu tam rozumieli.
    • leon9910 Re: Donald Tusk: Nie pozwolimy na wybory 28.01.06, 16:33
      Wywrotowca i rasiste pod sąd!!!A radio żyt antypaństwowe zdelegalizować,
      szmatławca GW też!!!
    • mondokane Re: Donald Tusk: Nie pozwolimy na wybory 28.01.06, 16:36
      Mam wrażenie, że Tusk wciąż nie może wrócić do siebie po porażce w wyborach prezydenckich. Myślę, że pół roku przerwy powinno mu dobrze zrobić.
    • vapin PO nie zna Konstytucji RP, to nieuki. Najpierw 28.01.06, 16:36
      zdziwili sie, kiedy dotarło do nich, kiedy jest ostateczny czas na złozenie
      budżetu.

Potem Rokita zapowiadał, że złoży skargę konstytucyjną odnośnie ustawy
      medialnej czy samorządowej, już nie pamiętem, zupełnie nie mając pojęcia, co to
      jest skarga konstytucyjna i czego może dotyczyć.

Teraz Tusk zarzuca PiS-owi łamanie prawa, chociaz PiS nie robi nic innego, jak
      działa zgodnie z Konstytucją.

Czy naprawdę nikt w PO nie ma czasu, żeby przeczytac Konstytucję???
      • planitnyk Po pierwsze to nie bardzo wiesz o czym mowisz :) 28.01.06, 16:51
        A skoro tak to sie osmieszasz ::) zarzcajac to innym :)

widze ze Cie PiSiorki naladowaly na caly tydz propaganda :)
        • vapin Re: Po pierwsze to nie bardzo wiesz o czym mowisz 28.01.06, 17:01
          a o czym nie wiem, że piszę? Wiem, że Rokita zapowiedział złożenie skargi
          konstytucyjnej, mimo, że nie ma do tego uprawnień.
          Czy uważasz, że to jest w porządku, chlapnąć coś, a potem dopiero się
          zastanawiać co?
          • planitnyk No widzisz i znow sie osmieszyles...:) 28.01.06, 17:08
            Podmiotem uprawnionym do wniesienia skargi jest każdy obywatel polski.-
            • vapin Re: No widzisz i znow sie osmieszyles...:) 28.01.06, 17:38
              Boże, ale ty jesteś ograniczony.

Poczytaj sobie najpierw, kiedy mozna wnieść skargę. To jest w kazdym
              podręczniku do prawa konstytucyjnego.
        • vapin Re: Po pierwsze to nie bardzo wiesz o czym mowisz 28.01.06, 17:06
          serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34308,3134067.html
          poczytaj sobie o swoim genialnym Jasiu i jego pomyśle.
    • yetti50 Re: Donald Tusk: Nie pozwolimy na wybory 28.01.06, 16:36
      Skandal-Pan Donald Tusk ww wypowiedzia skompromintowal sie-ciekawe jak zareaguja
      koledzy z PO!!!!!!!
    • tomekp1 Re: Donald Tusk: Nie pozwolimy na wybory 28.01.06, 16:38
      Pan Tusk powinien odpocząć,widać i słychać że jest już bardzo zmęczony.
      • plateado Re: Donald Tusk: Nie pozwolimy na wybory 28.01.06, 16:50
        Ja też jestem zmęczony. Prostytucją polityczną PiSowskich moralistów. Niech ich
        piekło pochłonie razm z ich aliantami spod znaku Leppera i Giertycha.
        Nigdy się z bliźniakami nie zgadzałem ale uważałem że są pryncypialni. Teraz
        widzę jak się szmacą. Ciekaw jestem tylko, czy Tusk będzie konsekwentnie
        pokazywał, że ma charakter, czy jednak go władza i bliźniacy skuszą...
    • jacek2216 Re: Donald Tusk: Nie pozwolimy na wybory 28.01.06, 16:43
      Tusk i jego PO, która prawdopodobnie zawarła jawną lub tajną koalicję z SLD,
      oznacza dla Polski syjonistyczno-germańską alternatywę. Dlatego też potrzebna
      jest mobilizacja wszystkich sił patriotycznych i wolnościowych, aby do tego nie
      dopuścić, gdyż pokusa "lepszego chleba u Niemca" jest bardzo silna dla wielu
      Polaków.
    • sacerdos PO - dzieci z piaskownicy 28.01.06, 16:45
      Przepraszam bardzo, ale całe PO przypomina mi dzieci, które ze względu na to,
      że nikt nie chciał im dać najładniejszej łopatki obraziły się i powiedziały:
      Bawcie się sami w tym piasku, a my będziemy wam najwyżej rzucać Wam piaskiem po
      oczach. Wciąż tylko socjotechnika na najwyższym poziomie. PO w tej sytuacji w
      jakiej znajduje się teraz PiS nie zrobiłoby nic i tego jestem pewny... Pozwólmy
      PiS - owi się wykazać.
      • pantanal Szanowny ksieze, czy ksiadz jest obiektywny? 28.01.06, 16:53
      • planitnyk Pozwolmy PiSowi sie wykazac -- dokladnie :)) 28.01.06, 17:00
        O to przeciez chodzi ze WYGRANA partia RZADZI czlowieku !!!!!!

Co za kraj i co za ludzie
        • r0b0l PIS się wykazuje: czego dotknie spieprzy c[---]m 28.01.06, 17:05
          więc popierajmy PIS dalej, po nich nawet potop nie zaszkodzi
        • the.truth To partia przegrana powinna rządzić ! 28.01.06, 17:19
          I powinna mieć decydujący głos w koalicji :-)
          Właśnie pięknie przedstawiłeś sposób myślenia kierownictwa PO, kontynuuj :-)
          • planitnyk Re: To partia przegrana powinna rządzić ! 28.01.06, 17:24
            Niee oczywiscie partia ktora zdobyla niewiele mniej glosow ma byc popychadlem PiSiorkow GRATULUJE myslenioa totalitarnego :) widac ze wielbisz WODZA NACZELNEGO calym sercem :)
            • the.truth Re: To partia przegrana powinna rządzić ! 28.01.06, 17:38
              Ależ skąd !
              Jestem całym sercem za PO - przegrali więc im się należy więcej :-)))
              To jasne jak słońce.
              • planitnyk Re: To partia przegrana powinna rządzić ! 28.01.06, 17:41
                Alez skad powinni TYLKO lapki podnosic na glosowaniach za pomyslami PiSu wiecej im nie trzeba.

Przeciez zawsze tak sie koalicje budowalo.
                • the.truth Re: To partia przegrana powinna rządzić ! 28.01.06, 18:17
                  A teraz co robią nasi dzielni reformatorzy z PO :-)
                  Poza lamentowaniem, biadoleniem i atakowaniem PiS - oczywiście.

• planitnyk Re: To partia przegrana powinna rządzić ! 28.01.06, 18:24
                    A co robi PiS poza biadoleniem i lamentowanie ze PO jest beeeeeeee ?? oprocz LAMANIA OBIETNIC przedwyborczych o ZNAWCO WSZELKIECH TEMATOW :))) ??
                    • the.truth Re: To partia przegrana powinna rządzić ! 28.01.06, 20:47
                      Pis stworzył rząd i rządzi krajem, z dużym powodzeniem i przy największej od
                      lat akceptacji społecznej.
                      A co robi PO - czekam na odpowiedź :-)
                      • planitnyk Re: To partia przegrana powinna rządzić ! 28.01.06, 20:54
                        Duza akceptacja ???? No ile wedlug Ciebie bo moim skromnym zdaniem za bardzo marginalizujesz poparcie dla PO. O ile premier jest spokojnym czlowiekiem ktory sadze da sie lubic prywatnie :) hehe to kieruja nim niestety ludzie ktorym wladza uderzyla do glowy.
                        • the.truth Re: To partia przegrana powinna rządzić ! 28.01.06, 21:22

serwisy.gazeta.pl/kraj/1,69906,3120654.html

Tylko 10 % stanowią przeciwnicy rządu Marcinkiewicza, ależ cię wyizolowała
                          propaganda PO :-)

• planitnyk Re: To partia przegrana powinna rządzić ! 28.01.06, 21:34
                            Moglbym odpowiedziec tak jak i Wy zawsze... sondaze to BUJDA :) a poparcie dla rzadu z poparciem dla partii nie ma wiele wspolnego jak widac tez. Marcinkiewicz jest powodem tego poparcia bo jak mowilem jest clakiem mily i nie oszukuj sie ze ludzie popierajka MINISTROW heheh ktorych nie widac poza kilkoma. Marcinkiewicz to jest odpowiedz.
                            • the.truth Re: To partia przegrana powinna rządzić ! 28.01.06, 22:04
                              Sondaże są różne - trzeba umieć je czytać i wyciągać wnioski.
                              Z tego który podałem wynika jednoznacznie, że defetyzm jest rozsiewany przez
                              niewielką grupę zindoktrynowanych frustratów - natomiast zwyczajny przeciętny
                              Polak jest bardziej niż zadowolony z rządu PiS i jego polityki.
                              Tak wysokich notowań od lat nie miał żaden rząd.
                              • planitnyk Re: To partia przegrana powinna rządzić ! 28.01.06, 22:19
                                ojj wyciagasz ZBYT daleko idace wnioski :) zdecydowanie

to NIC TAKIEGO NIE ZNACZY
                                • the.truth Re: To partia przegrana powinna rządzić ! 28.01.06, 22:28
                                  A co oznacza 24 % poparcia w ostatnich wyborach dla PO :-)
                                  Uwzględniając fakt, że tylko 30 % Polaków interesuje się polityką.
                                  Pomyśl.
                                  • planitnyk Re: To partia przegrana powinna rządzić ! 28.01.06, 22:51
                                    No co Ty ?? tylko 30 % to ja w to nie wierze :) polacy WSZYSCY sie polityka interesuja heheh upssssss zapomnailoem ze odpisuje na posta hehehh wiec dalej pisze;

to znaczy ze te 26 % to swiadomi wyborcy PO z tej 30 % a reszta ktora glosowala na PiS pochodzi z tych ktorym polityka wisi i powiewa. hehehe
      • leon9910 Re: PO - dzieci z piaskownicy 28.01.06, 17:52
        sacerdos napisał:

> Przepraszam bardzo, ale całe PO przypomina mi dzieci, które ze względu na to,
        > że nikt nie chciał im dać najładniejszej łopatki obraziły się i powiedziały:
        > Bawcie się sami w tym piasku, a my będziemy wam najwyżej rzucać Wam piaskiem po
        >
        > oczach. Wciąż tylko socjotechnika na najwyższym poziomie. PO w tej sytuacji w
        > jakiej znajduje się teraz PiS nie zrobiłoby nic i tego jestem pewny... Pozwólmy
        >
        > PiS - owi się wykazać.

>Oto chodzi tym ludziom z PO żeby ,jątrzyć i przeszkadzać!!!A media
        polskojęzyczne i Adaśkutas zrobi reszte!!!
    • planitnyk W 2012 koniec swiata spowodowany przez PO 28.01.06, 16:47
      Z dobrze poinformaowanych zrodel zblizonych do rzecznika prasowego PiS dowiedzielismy sie ze zmiana biegunowosci ziemi jest spowodowana przez sily liberalne w naszej Ojczyznie. Sluzby specjalne moherowego krolestwa sledza te poczyanania jednak zmiany jakie spowodowali LIBERALOWIE sa tak znaczne ze nie wieadomo czy uda sie odwrocic to co wydaje sie nieuniknione.
    • wysokiktos ZALOSNI LUDZIE 28.01.06, 16:47
      "nie bo nie" oto co Tusk mowi od kilku miesiecy. Wiekszosc ludzi na TYM forum
      rowniez :))) Gratuluje gw skutecznego odmozdzenia "obywateli", ktorzy
      dobrowolnie rezygnuja z prawa glosowania :))) Mam nadzieje ze bedziecie
      konsekwentni polglowki i nie pojdziecie do urn, jesli beda przedwczesne wybory
      :)))) W ten sposob, platforma nie przekroczy progu procentowego :))) A kto
      bedzie sie najbardziej cieszyl? Nie, nie PIS (oni nie maja sie czym przejmowac),
      ale zjednoczone SLD!!! Wiwat Michnik i general i Walesa. Ostatnie miesiace
      pokazuja dobitnie o czym byly rozmowy w Magdalence. Postsolidarnosciowcy i
      postkomunisci to jedno bagno.
      • planitnyk Zalosny to jestes Ty. 28.01.06, 16:57
        Skoro wierzysz w brednie Twojego pana Blizniaka to musisz byc super inteligentny hahahaha.

Nie bo nie co za bzdura normalnie trzeba byc idiota zeby nie widziec co wyprawia PiS. ale ja juz sie przyzwyczailem ze w tym kraju to norma byc kretynem.
      • wysokiktos PLATFORMA STRZELILA SOBIE W NOGE :)))) 28.01.06, 16:57
        albo w bardziej czule miejsce :)))) Doprawdy, gratuluje platformowcom ich
        slynnej "inteligencji" :)))) Co za polglowki!!!!! Czekamy na dalsze wypowiedzi
        panie Tusk :))))
    • adam.2x Donald Tusk ma dobre intencje ale czy pasuja do .. 28.01.06, 16:50
      .... polskiego spoleczenstwa na obecnym stopniu rozwoju?

PiS chyba prawidlowo odgadl ze to nie brak wolnosci w PRLu, nie SB, TW, nie
      PZPR i w ogole komunisci byli glownym powodem niezadowolenia spolecznego.
      Glownymi powodami rewolucji stal sie brak taniej kielbasy i chec zycia jak na
      zachodzie tylko bez ryzyka, zobowiazan i odpowiedzialnosci.

Tesknoty za PRL staly sie motorem napedowym poparcia dla PiSu. Ludzie chetnie
      zrezygnuja z wielu swobod jesli tylko poczuja mala stabilizacje. Przynajmniej
      to pokolenie ktore wychowywalo sie w PRLu. Wiedzac to, PiS staral sie bedzie
      wychowywac nowe pokolenia rowniez w tym samym duchu.

Panie Donaldzie, chyba wysforowaliscie sie troche przed polska spolecznosc ale
      Wasze wysilki sa wazne dla przyszlosci Polski i zycze powodzenia
    • liebermanns Nieodpowiedzialność PiS i PO 28.01.06, 16:50
      Teraz widać jak na dłoni poziom PO i PiS, obydwie partie to po prostu
      awanturnicy. PO może mniejsi, ale po tym jak dzisiaj błysnął Tusk mam
      wątpliwości. Na kłamstwa i grę PiSu, które mają na celu oszukanie wyborców i
      naruszanie lub przynajmniej chodzenie po krawędzi demokracji, PO proponuje
      równie odpowiedzialne środki. Wstyd po prostu, a sądząc po sondażu, który
      wskazuje, że dobrze zrobił odnosze wrażenie, że zwolennicy PO gdyby sytuacja po
      ostatnich wyborach była odwrotna popierali by metody stosowane obecnie przez
      PiS, krótko mówiąc kiedy mówią o zamachu na demokrację i zawłaszczaniu państwa
      nie chodzi im o zasady tylko o to, że robią to nie ta partia. Mam nadzieje, że
      koalicja rozsądku SLD-SDPL-PD wygra te wybory i wyrwie Polskę ze szponów
      nieodpowiedzialnej prawicy.
    • r0b0l apel do PP Kaczyńskich i PIS 28.01.06, 16:52
      Szanowni i Ukochani Wodzowie 4 RP
      To co się stało jest skandalem.
      Żądam aby Pan Prezes Jarosław oraz Jego Rząd i Jego Prezydent natychmiast
      wszelkimi środkami prawnymi i siłowymi zdusili w zarodku tę kontrrewolucję
      mającą na celu znizczenie Naszej Ukochanej Solidarnej i Katolicko - Narodowej
      Ojczyzny.
      Wszystkich POwców, cyklistów i innych wrogów Państwa należy wyłapać i umieścić
      w miejscach odosobnienia, najgorszych wydusić niczym wszy a pośrednich wygnać
      bezpowrotnie za granicę.
      Naród będzie z Partią współdziałał w duchu solidarności i wiary katolickiej, ja
      w każdej chwili jestem gotowy zadenuncjować wszelką hołotę antypolską ze sobą
      na czele.
      Niech żyje 4 Rzeczpospolita, wiwat Kaczyńscy, wiwat O. Rydzyk,
      wiwat wiwat niech żyje
      naród z partią partia z narodem
      gott mit uns !!!
      • planitnyk Zdecydowanie Narod ZAWSZE z Partia !!! 28.01.06, 17:03
        Pomozemy zdusic te rewolucje w zarodku. Liberalowie dybia na nasze moherowe bereciki ale my ich nie oddamy. Po naszych trupkach !!!!!!
        • the.truth Re: Zdecydowanie Narod ZAWSZE z Partia !!! 28.01.06, 17:09
          A kogo uważasz za liberałów :-)
          Czyżby Platformę ?
          • planitnyk Re: Zdecydowanie Narod ZAWSZE z Partia !!! 28.01.06, 17:12
            Za liberalow uwazam WSZYSTKICH ktorych wskaze mi moj WODZ naczelny KACZUSZKA I i jego brat pelniacy role KACZUSZKI I bis

Liberalizm trzeba usunac z naszej JASNIE OSWIECONEJ OJCZYZNY !!!
            • the.truth Re: Zdecydowanie Narod ZAWSZE z Partia !!! 28.01.06, 17:41
              A kogo w takim razie uważasz za socjalistów ?
              :-)
              • planitnyk Re: Zdecydowanie Narod ZAWSZE z Partia !!! 28.01.06, 17:51
                Za socjalistow uwazam kazdego kogo wskaze mi moj WODZ NACZELNY Kaczuszka I i jego brat zastepca. Oczywiscie moze to byc tez czlowiek kto0rego wskaze prymas polski O Dyrektor lub czyje nazwisko pojawi sie w oficjanym organie wladzy : Nasz Dziennik.
                • the.truth Re: Zdecydowanie Narod ZAWSZE z Partia !!! 28.01.06, 20:45
                  Kaczuszka rozkazuje ci opuścić to forum.
                  Wykonać!
                  I co teraz :-)
                  • planitnyk Re: Zdecydowanie Narod ZAWSZE z Partia !!! 28.01.06, 20:58
                    Wodz powiedzial : " przyjda falszywe kaczuszki i beda wam mowic co robic ale nie wierzcie im bo to gnidy liberalne naslan przez tego tfu tfu tfu TUSKA. TYlko osobisty rozkaz moj albo mojego klona moze byc dla was wiazacy"

oto co mpowiedzial NAJAJSNIEJSZY Ojciec Narodu Jutrzenka Poranna i Wieczorna, Nauczyciel Ludu, Wielki (duchem) Prawodawca.
                    • the.truth Re: Zdecydowanie Narod ZAWSZE z Partia !!! 28.01.06, 21:25
                      :-)))
                      A jak odróżnić prawdziwych i fałszywych Wodzów - autentyki mają hologram ?
                      • planitnyk Re: Zdecydowanie Narod ZAWSZE z Partia !!! 28.01.06, 21:35
                        Autentyki maja wodzowski uscis dloni i siegaja mi .... no nie wazne :)
                        • the.truth Re: Zdecydowanie Narod ZAWSZE z Partia !!! 28.01.06, 22:35
                          Zasada nr 1. - nigdy nie wspominać o wymiarach Wodza.
                          Zostałeś zdemaskowany jako notoryczny antykaczysta podszywający się pod
                          PiS'owca.
                          Jaki wybierasz rodzaj anihilacji.
                          • planitnyk Re: Zdecydowanie Narod ZAWSZE z Partia !!! 28.01.06, 23:33
                            GDZIE MOJ POST ????? odpowiadalem na to pytanie !!!!!!!

tak sadzilemze sie w tym kraju juz nie da zyc. wspomnailem o krwawym ludwiku i juz posta nie ma. cenzura lepsza niz w chinach :)
        • r0b0l nie będzie wemacht pluł nam w twarz 28.01.06, 17:10
          ni dzieci nam liberalizował
          Ojcze Rydzyku i Wodzu Kaczyński, prowadźcie Naród do boju o Jedyną Prawdę
          • planitnyk Re: nie będzie wemacht pluł nam w twarz 28.01.06, 17:27
            Zdecydowanie. Nie pozwolimy zeby germanscy potomkowie zolnierzy wermachtu nam rzadzili czy kaszubscy wszystko jedno. Niech nas prowadzi Swiatlo jakie roztacza Ojciec Narodu i jego kapelan O Dyrektor

• r0b0l Tusk zapluty agent 5 międzynarodówki brukselskiej 28.01.06, 17:43
              wróg narodu i państwa!!!
              po chrześcijańsku należy go napomnieć: na początek rozrywanie końmi
              • adam.2x Re: Tusk zapluty agent 5 międzynarodówki bruksels 28.01.06, 18:09
                r0b0l napisał:

> ... po chrześcijańsku należy go napomnieć: na początek rozrywanie końmi
                --------------

Wiecej wyobrazni polecam. Przypominam link do naprawde dobrych metod. PiS z
                pomoca Samoobrony i LPR + nowy rzecznik praw obywatelskich moga to rozwazyc.

www.dim.com/~randl/racking.htm

• r0b0l Re: Tusk zapluty agent 5 międzynarodówki bruksels 28.01.06, 18:42
                  Ojcowie KK znają te narzędzia i ich zastosowanie najlepiej.
                  Ale chętnie kilka bym zastosował i zrobił dobrze jarosławowi. Jest tam taka
                  ciekawostka do wtykania ;-))
      • zatrwozona Re: apel do PP Kaczyńskich i PIS 28.01.06, 19:15
        Masz slusznosc!!!
        I znowu caly swiat peknie ze smiechu widzac co Polak potrafi.
    • hanulla Re: Donald Tusk: Nie pozwolimy na wybory 28.01.06, 16:52
      Smutek mnie ogarnia,czytajac te banialuki.To bylo takie proste!Utworzyc koalicje PiS i PO,zabrac sie do roboty,bo my,wyborcy tego od Was oczekujemy!Zgoda buduje,niezgoda rujnuje,mielismy juz tyle przykladow!Te pretensje PO sa zenujace,dosyc krzykaczy,my i nasze dzieci chcemy zyc w spokoju.Przestancie gadac i gadac po proznicy!Wroccie po rozum,bo wypadl w tym szlenczym biegu..Szczesc Boze.
    • miejscowy2 Re: JA WYPOWIADAM POSŁUSZEŃSTWO !!! :) 28.01.06, 16:55
      haha wyprzedziłem pana Donalda Tuska! już dawno wypowiedziałem kaczkom
      obywatelskie posłuszeństwo!!! NIE dla tego rządu! nic nie zrobili! tylko do
      koryta im śpieszno,byle więcej i dalej! niedługo do łóżka nam będą zaglądać!!!
      pozdro dla wszystkich sympatyków PO!
      • r0b0l Re: JA WYPOWIADAM POSŁUSZEŃSTWO !!! :) 28.01.06, 17:46
        za zdradę stanu zostaniesz rozstrzelany/a o świcie.
        Zaocznie

podpisano
        Trybunał Doraźny Rewolucji Moralnej w imiueniu 4 rzycipospolitej
        • nawrocony1 Re: JA WYPOWIADAM POSŁUSZEŃSTWO !!! :) 28.01.06, 17:57
          > Trybunał Doraźny Rewolucji Moralnej w imiueniu 4 rzycipospolitej

znaczy Trybunał Doraźny Rewolucji Mocherowej
          • planitnyk Re: JA WYPOWIADAM POSŁUSZEŃSTWO !!! :) 28.01.06, 18:03
            ewentualnie przepadniesz bez sladu kiedy przyjda o 5 nad ranem heheheh
          • r0b0l Re: JA WYPOWIADAM POSŁUSZEŃSTWO !!! :) 28.01.06, 18:45
            miałem na myśli moralność i mentalność katolicką i narodową co obecnie można
            nazwać mocherową.
            Moralnością Kalego to nie bo Afryka Czarna by się zdenerwowała
          • colombina Re: JA WYPOWIADAM POSŁUSZEŃSTWO !!! :) 28.01.06, 19:02
            nawrocony1 napisał:

> > Trybunał Doraźny Rewolucji Moralnej w imiueniu 4 rzycipospolitej
            >
            > znaczy Trybunał Doraźny Rewolucji Mocherowej

Mowisz Moher Myslisz Rydzyk. Juz to raz Polacy cwiczyli.
    • dzakarta Re: Donald Tusk: Nie pozwolimy na wybory 28.01.06, 16:59
      Donald, wprawdzie "PISUAR" jest stokroć gorszy od twojej PO, ale nie
      przesadzaj!
      Twoja wypowiedź o obywatelskim nieposłuszeństwie z powodu nowych wyborów to
      wielka przesada i duży błąd taktyczny. Nie bójcie się nowych wyborów! Lepiej
      zacznijcie się dobrze przygotwowywać! Wielu ludzi was poprze bo nie może
      ścierpieć oszołomstwa Pisuaru, LPR-u czy Samoobrony. O PSL-wcach nie wspominam
      bo to przekupne gnojki bez honoru, które sprzedają się za parę złotych lub za
      dwa pośledniejsze stanowiska.
    • todundliebe Re: MacDonald Tusk 28.01.06, 16:59
      MacDonald z tej pozadliwosci, bo prezydentem juz zostal, nie wie co wybrac, czy
      masturbacje z Janem Maria w gabinecie cieni czy sodomie z SLD.
    • krzysio28 mukoko=idiota 28.01.06, 17:02
      za glupi jestes zeby stawiac takie tezy... proponuje playstatio albo nintendo...
      • mukroko prownuje jedynie,,, 28.01.06, 17:38
        widac ze nawet nie zastanowiles sie nad moim porownaniem, btw brak jakichkolwiek
        argumentow z twojej strony...
        • xyzx1 Re: prownuje jedynie,,, 28.01.06, 18:04
          dziecinko znajdź argumenty w swojej wypowiedzi.... h ahaa ahaa
          • mukroko Re: prownuje jedynie,,, 28.01.06, 18:48
            argumentem jest analogia pomedzy kaczorem a hitlerem
        • fritz.fritz Podstawa demokracji sa wolne wybory. Prezydent 28.01.06, 18:10
          musi je rozpisac, kiedy sejm nie jest w stanie wylonic wiekszasci mogacej
          rzadzic krajem co jest absolutna podstawa i koniecznosci funkcjonowania i
          przezycia panstwa. Nowy sejm jest wylaniany przez obywateli w wolnych wyborach.

Tusk stara sie zablokowac wolne wybory, chce wiec zablokowac powstanie
          nastepnego rzadu wybranego przez Polakow w wolnych wyborach. To jest zachowanie
          charakterystyczna dla wszystkich dyktatorow, takich jak Suddam, Stalin czy
          Hitler. Twoje porownanie jest wiec sluszne jezeli chodzi o Hitlera, ale odnosic
          sie powinno do Tuska.

I w ten sposob Tusk pokazal kim jest: wscieklym warcholem bojacym sie osadu
          Polakow w wolnych wyborach.

W ten sposob Tusk w sposob nie pozostawiajacy nic do zyczenia odrzucil
          najbardziej podstawowa ze wszystkich zasad demokracji, wolne wybory jako srodek
          podejmowania decyzji przez narod.

Tym samym Tusk nie rozni sie niczym od islamskich fanatykow w Iraku mordujacych
          w Irakijczykow pulapkami bombowymi w celu zapobiezenia wlasnie... wolnym
          wyborom.

Irakijczycy nie dali sie zastraszyc... ciekawe, kiedy Tusk zacznie nawolywac do
          kladzenia bomb i czy Polacy dadza sie zastraszyc.

Jeszcze jedna rzecz interesuje mnie niezwykle:

To co Tusk powiedzial stanowi bezposrednie zagrozenie dla bezpieczenstwa
          istnienia panstwa. Wlasciwie odpowiednie sluzby powinny nim sie z urzedu
          natychmiast zajac. Problem polega na tym, ze te sluzby byly do dzisiaj
          bastionem komunistow i ukladow postkomunistycznych, a reformy co prawda
          zaczeto, ale nie wiem jak daleko zostaly przeprowadzone.

Ojcem chrzestnym ukladow postkomunistycznych byla z jednej strony SLD a z
          drugiej rzad Bieleckiego (pierwszy rzad po rzadzie Mazowieckiego). Bielecki
          nalezal do KL-D. Szefem KL-D byl Tusk.

W ten sposob kolo sie zamyka. Tusk chce doprowadzic do kryzysu panstwa
          demokratycznego blokujac wolne wybory.

Nawet Lukaszenko nie probuje blokowac wyborow. Pod tym wzgledem Tusk moglby sie
          od niego uczyc demokracji, co jest zapewne olbrzymim zaskoczniem dla
          wszystkich, rowniez dla mnie.

Swietna jest rowniez wypowiedz Tuska, "ze nowe wybory najwiekszy kryzys od 15
          lat": o co mu chodzilo, o lewy czerwcowy i przeprowadzony defacto zamach stanu
          czy o okragly stol, dzieki ktoremu (PZPR /SLD) i dzieki KL-D Polska jest
          obecnie najbardziej skorumpowanym krajem w Uni a przedtem, za czasow KL-D i
          szefostwa Tuska, jednym z najbardziej skorumpowanych na swiecie: zajmowala 120
          miejsce ma liscie Transparency International.
          • mukroko [...] 28.01.06, 18:49
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • lodz123 PO POWINNA WYPOWIEDZIEC POSLUSZENSTWO TUSKOWI!!! 28.01.06, 17:06
      On PO jaki i Polske chce prowadzic na manowce. To jest krwiozercza bestia i
      awanturnik ktory chce wladzy za wszelka cene. Chce obalic tak jak kiedys za
      czasow Olszewskiego jedyny prawdziwie Polski rzad.
      A w dodatku jest to kameleon polityczny ciagle zmieniajacy poglady, taka podla
      choragiewka ktora obraca sie jak mu wiatr zawieje. Kiedys w czasach PRLu dla
      tuska wicher wial z moskwy. Teraz wieje z brukseli. Pokazuje to malostkowosc,
      gotowosc zdradzania i sluzalczosc tego potomka wermachtowca.
      Reszta ludzi swiatlych w PO w tym Rokita powinna wypowiedziec posluszenstwo
      tuskowi.
    • mrozycki Re: Donald Tusk: Nie pozwolimy na wybory 28.01.06, 17:12
      Panie Tusk - zgadzam sie z Panem calkowicie. Musicie jednak panowie zmienic
      styl wypowiedzi - niestety jezyk trzeba uproscic zeby zwykli ludzie zrozumieli.
      Nic milego obnizyc loty do poziomy pana kaminskiego, goszewskiego, ze juz nie
      wspomne o kurskim...ale taka jest koniecznosc. To nie bedzie ujma dla PO, taki
      sam trend mozna zaobserwowac prawie w calej Europie-tylko trzeba to ludziom
      powiedziec...Z populistami i oszolomami z pisu inaczej sie nie da konkurowac,
      szczegolnie ze oni moga mowic ile i co chca w swoich "rzadowych" mediach w
      toruniu...
      trzymam mocno kciuki!
      • liebermanns Do zwolenników PO 28.01.06, 17:24
        Jest tak jak myślałem zwolennicy PO, uznają metody niedemokratyczne za
        dozwolone, choć pod warunkiem, że stosuje je ich partia. Naprawde zadziwia mnie
        to jak niby w elitarnej PO można opowiadac takie brednie. Wpadł Tusk w pułapkę
        zastawioną przez PiS i też zachował się jak gó..arz. Co to w ogóle znaczy? PO
        ma decydować kiedy coś jest niekonstytucyjne i wyprowadzi ludzi na ulice? Toż
        przecież niedługo kłamstwa Jurka i Marcinkiewicza i gry Kaczyńskich to będzie
        wzór przestrzegania demokracji. Nie bądzcie tacy jak oni wznieście się ponad
        głupawą wypowiedź Tuska bo wyjdziecie na idiotów takich jak zwolennicy PiSu,
        którzy icg ślepo popierają. Na Boga myślcie samodzielnie!!! . . . TYLKO SLD I
        SDPL TO SIŁY ODPOWIEDZIALNE! (?)
        • olbin6 Re: Do zwolenników PO 28.01.06, 17:52
          Słuszne spostrzeżenia.Tak z Kaczorami grać nie można.W jesiennych wyborach
          parlamentarnych wzięło udział12milionów Polaków a 18 milionów nie.Kaczory
          otrzymały 3.185.714 głosów.I więcej nie uzbierają.A 18 milionów głosów jest do
          wzięcia.Jak Tusk bEdzie się tak nieszczęśnie wypowiadał to PO z PiS-em nie wygra
          w wiosennych wyborach.A wtedy niech to diabli wezmą a nawet SLD
        • colombina Re: Do zwolenników PO 28.01.06, 18:46
          Cala wypowiedz Tuska ma inny oddzwiek (mowi on o obronie konstytucji w razie
          gdyby PiS dazyl do jej zlamania, czy obalenia), ale zgadzam sie z Twoja opinia,
          ze nie powinien tego powiedziec. Jego wypowiedz zostanie przez PiS (kurskiego?)
          okrojona i wypaczona i uzyta przeciwko PO. Bardzo niepolitycznie!

Co do SLD, to niech sobie chlopaki troche odpoczna po aferach, choc przyzam ze
          oderwanie tych ryjow od zloba w cudowny sposob wplynelo na zwiekszenie ich
          troski o Kraj.
      • leon9910 Re: Donald Tusk: Nie pozwolimy na wybory 28.01.06, 18:01
        mrozycki napisał:

> Panie Tusk - zgadzam sie z Panem calkowicie. Musicie jednak panowie zmienic
        > styl wypowiedzi - niestety jezyk trzeba uproscic zeby zwykli ludzie zrozumieli.
        >
        > Nic milego obnizyc loty do poziomy pana kaminskiego, goszewskiego, ze juz nie
        > wspomne o kurskim...ale taka jest koniecznosc. To nie bedzie ujma dla PO, taki
        > sam trend mozna zaobserwowac prawie w calej Europie-tylko trzeba to ludziom
        > powiedziec...Z populistami i oszolomami z pisu inaczej sie nie da konkurowac,
        > szczegolnie ze oni moga mowic ile i co chca w swoich "rzadowych" mediach w
        > toruniu...
        > trzymam mocno kciuki!

>Mrozycki tu nie język trzeba zmienićn niech zmienią kraj.OD 16 lat kłamią i
        okradają to z UW,KDL,a ostatnio z SLD.Poznaliśmy się na waszych gierkach!!!
    • bekon6 Re: Donald Tusk: Nie pozwolimy na wybory 28.01.06, 17:17
      TUSK KAPUT
    • olbin6 Re: Donald Tusk: Nie pozwolimy na wybory 28.01.06, 17:22
      Problemy PiS-ui Platformy to nie są ich problemy,bo tu chodzi o Polskę.Bardzo
      obrazowo opisałeś Donalda Tuska.Zapomniałeś dodać,że ma ładną żonę i dzieci -
      czyli chłop z jajami.A Twoi idole?Jarosław - mały,gruby,mamroczący pod nosem.A
      gdzie jego żona,dzieci?Gość bez ikry ichyba bez popędu seksualnego wyżywa się w
      matactwie politycznym.O pani Lechowej nie napiszę - powieś sobie jej zdjęcie nad
      łożkiem a będziesz miał erotyczne sny !!!!Taki poziom dyskusji sam
      określiłeś,ale to co ja napisałem to przynajmniej jest prawdą.I nie obrażaj
      więcej Kaszubów.
      • planitnyk O staryy :) Szacunek :) 28.01.06, 17:36
        Doskonaly tekst. Zgadzam sie w 100 % :))

• lodz123 [...] 28.01.06, 17:49
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • palnick Re: Donald Tusk: Nie pozwolimy na wybory 28.01.06, 19:56
        olbin6 napisał:

I nie obrażaj więcej Kaszubów.
        --------
        Kaszubów obraża Tusk. Dlatego na Kaszubach przegrał :) Oni uważają go za
        uzurpatora.
    • mdzj Re: Donald Tusk: Nie pozwolimy na wybory 28.01.06, 17:25
      Tusk wreszcie nazwał rzeczy po imieniu. Jeżeli się to komuś nie podoba to niech
      skieruje swoje pretensje do autorów zaistniałego bałaganu.

Widać, ze Platforma powoli uczy się reguł panujących na naszym polskim
      podwórku. Szkoda, że dopiero teraz. Gdyby wcześniej zrozumiała kogo ma
      za "partnera" to może zasady gry w międzyczasie nie ewoluowały by to tak
      zbójeckiej postaci.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka