tades1 Re: Ojciec Rydzyk: współczuję ministrowi Jurgielo 08.02.06, 11:20 Wpadają mi czasem Twoje komentarze , ale dzisiaj mnie zaskoczyłeś . Odpowiedz Link Zgłoś
wilczurowaty1 Re: Ojciec Rydzyk: współczuję ministrowi Jurgielo 08.02.06, 11:31 Wlasnie auto mi siadlo...Zadzwonic, a moze i nie zadzwonic? Dlaczego po pana Rydzyka przyjezdzaja, a nie maja po mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Ojciec Rydzyk: współczuję ministrowi Jurgielo 08.02.06, 11:34 niebezpieczna uległość i podatność na wpływy urzędników pństwowych,niebawem in- ni przyjdą z prośbą o przysługę i kopertą. Odpowiedz Link Zgłoś
callafior JAK TO POŻYCZYŁ SAMOCHÓD!? 08.02.06, 11:38 Przecież Tadziu ma Maybach'a, a Skodę pożycza?! Odpowiedz Link Zgłoś
awersja Re: JAK TO POŻYCZYŁ SAMOCHÓD!? 08.02.06, 11:41 callafior napisał: > Przecież Tadziu ma Maybach'a, a Skodę pożycza?! "Prędziej Skoda przejdzie przez ucho igielne, niźli Maybach dostanie się do nieba." Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: rycyk to zimnikrwisty cwaniak 08.02.06, 11:51 cwaniak zimna krwia argumentuje ,ze Jurgiel mu "pozyczyl" auto "udzielil pomocy blizniemu". trzeba byc naprawde cwaniakiem i ostatnim sku..elem bez sumienia aby tak argumentowac. Ten kolek minister wiesniaczy "pozyczyl" mu auto sluzbowe ,auto podatnika Jesli robia naduzycia i okradaja spoleczenstwo w sprawach marginalnych .To nie trzeba miec duzej wyobrazni ,jakie przewalki robia gdy chodzi o kase i wplywy. Odpowiedz Link Zgłoś
wysokiktos nie slucham Radia Maryja, ale... 08.02.06, 11:47 cytowana wypowiedz Rydzyka jest jak najbardziej wywazona. Na jej tle, teksty gazety i innych mediow wygladaja wrecz ekstremalnie :))))) Wyglada na to, ze nie taki diabel straszny ;) I Lepper i Rydzyk to chlopaki swojaki :) Jak Ty z nimi, tak oni z toba :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rogerja Wychodzi na to ze polowa wypowiadajacych sie tu 08.02.06, 12:12 Polakow MUSI miec PANA ktoremu wszystko wolno!!! Calowanie w reke i kleczenie juz nie wystarcza. Czyzby slowo slawe pochodzilo od slowianina czy odwrotnie? Odpowiedz Link Zgłoś
domk1 PRZEDSIĘBIORSTWO TAKSÓWKOWE JURGIEL&sp.z o.o. 08.02.06, 11:51 I w dodatku z "dobrym sercem". Normalnie byłaby dymisja, ale Polska to nie jest normalny kraj. Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: rycyk zimnokrwisty zalgany cwaniak 08.02.06, 11:53 cwaniak zimna krwia argumentuje ,ze Jurgiel mu "pozyczyl" auto "udzielil pomocy blizniemu". trzeba byc naprawde cwaniakiem i ostatnim sku..elem bez sumienia aby tak argumentowac. Ten kolek minister wiesniaczy "pozyczyl" mu auto sluzbowe ,auto podatnika Jesli robia naduzycia i okradaja spoleczenstwo w sprawach marginalnych .To nie trzeba miec duzej wyobrazni ,jakie przewalki robia gdy chodzi o kase i wplywy. Odpowiedz Link Zgłoś
resu Moralność Kalego Rydzyka 08.02.06, 11:54 SLDowiec pomógł kolesiowi - zły uczynek, kato-minister pomógł Rydzykowi - dobry uczynek. Żydowi zabrać - dobry uczynek, na rydzo-katolika coś powiedzieć - zły uczynek. "Człowieka nie można kopnąć... chyba, że czerwonego". Czyje to słowa? Odpowiedz Link Zgłoś
idlawx1 Głupocie zawsze trzeba współczuć. 08.02.06, 11:56 Tu w pełni podzielam słowa pana Rydzyka. Pan Rydzyk zapomniał tylko, że Pomaga się na własny rachunek i za własne pieniądze. Jeśli takich podstaw się nie rozróżnia, a piastuje takie stanowisko to czego się można spodziewać po takim człowieku. Podziwiam Pana premiera za odwagę i pogląd na ten temat. Uczcie się panowie politykierzy, macie wzór do naśladowania. Odpowiedz Link Zgłoś
romn Re: Ojciec Rydzyk: współczuję ministrowi Jurgielo 08.02.06, 12:00 życzliwy za "niczyje Pieniążki" jak każdy politykier Odpowiedz Link Zgłoś
princealbert nie moge, Rydzyk wzbudza we mnie nienawisc! 08.02.06, 12:06 Jestem spokojnym czlowiekiem ale wypowiedzi tego obludnego typa wyprowadzaja mnie z rownowagi. Ciekaw jestem czy 'dobry czlowiek' Jurgiel zaplaci mi za taksowke z Okecia na Dworzec Centralny gdy bede nastepnym razem w Warszawie? Odpowiedz Link Zgłoś
resu Moralność Kalego Rydzyka 08.02.06, 12:06 Podesłać rządową limuzynę na hasło Rydzyka - dobry uczynek. SLDowiec pomaga kolesiowi - zły uczynek. "Nie można kopnąć człowieka, chyba, że czerwonego". Kto to powiedział? Odpowiedz Link Zgłoś
oraw Min.JURGIEL-LOMBROZOWSKI TYP !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.02.06, 12:24 Męka wysiłku"intelektualnego" rysuje się na tym obliczu!!!!! Myśli i zastanawia się!!!!!!! I ODGRAŻA W DUCHU !!!!! My wam pismaki damy jeszcze do wiwatu!!!! SPALIMY WAS NA STOSIE W TORUNIU NA OFIARĘ TATUSIOWI GRZYBKOWI!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mlekolaborant Wiecie kto rządzi naszym krajem? 08.02.06, 12:24 PiSda, gwałcona przez zboczeńca w sutannie! Odpowiedz Link Zgłoś
zbirut Kleche wozić na koszt państwa to dobry uczynek 08.02.06, 12:28 Gratulacje. Odpowiedz Link Zgłoś
olbin6 Re: szkolenie dla członków rządu 08.02.06, 12:37 galba napisał: > Członkom rządu powinno się zrobić jakieś szkolenie Patrzę na fotografię ministra, i myślę,że potrzebne byłoby w tym wypadku BARDZO DLUGIE SZKOLENIE.A może on poprostu tak wyglada na zdjęciu, a w rzeczywistościjego oczy i twarz wprost promienieją inteligencją.> Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: szkolenie dla członków rządu 08.02.06, 13:10 Świadek żonaty? Nie, proszę Wysokiego Sądu, ja od dzieciństwa mam taką głupią minę. Odpowiedz Link Zgłoś
ania_lock Re: Ojciec Rydzyk: współczuję ministrowi Jurgielo 08.02.06, 12:38 tak sie zastanawiam, moj brat nie ma jak wrócić z egzaminu, może niezdążyć na pociąg do domu. chyba zadzwonie do pana ministra niech przyśle po niego samochód. wkońcu jak sie jest ''dobrym człowiekiem'' to trzeba ludziom pogagać. czyż nie?wkońcu w czym jest lepszy ksiądz od mojego brata? Odpowiedz Link Zgłoś
tonato Re: Ojciec Rydzyk: współczuję ministrowi Jurgielo 08.02.06, 12:54 Alez niech Pan Minister pomaga potrzebujacum. Mogl np zadzwonic ze SWOJEGO telefonu i zamowic ksiedzu taksowke. Odpowiedz Link Zgłoś
daavid Re: Ojciec Rydzyk: współczuję ministrowi Jurgielo 08.02.06, 13:00 ta, Pan Minister powinien Rydzykowi prać i gotować. No i jeszcze ...... dziadostwo.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: Ojciec Rydzyk: współczuję ministrowi Jurgielo 08.02.06, 13:06 panstwowa bryka dla rydzyka ..... na kost podatnika pierwszy moralista IV RP rydzyk cwaniaczek niewidzi nic zlego w okradaniu podatnika ....on nawet sobie z tego nie zdaje sprawy !!!!! ze gdyby doszlo do tej "pomocy " blizniego ... byloby to zlodziejstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
clivis Re: Ojciec Rydzyk: współczuję ministrowi Jurgielo 08.02.06, 12:59 Pismo dla debili to i prowokacja na tym samym poziomie. Niech się debile podniecają. Odpowiedz Link Zgłoś
p26 MAM PYTANIE DO FANÓW OJCA TADKA 08.02.06, 13:02 ""Nie wiem za co premier przeprasza. Szanuję go, ale nie można przepraszać za to, że się żyje. Tamten człowiek (Jurgiel - PAP) chciał zrobić dobry uczynek. I za to go potępiać? Dziękować Bogu, że jeszcze są ludzie z sercem" - mówił o. Rydzyk w nocnej audycji. " ""Bardzo współczuję panu ministrowi Jurgielowi. Dziękuję za jego życzliwość, to świadczy tylko o klasie człowieka, że chce pomóc potrzebującym" - powiedział o. Rydzyk." "Ojciec Rydzyk prowokację dziennika "Fakt" określił jako zachowanie nieetyczne i przestępcze. "Na miejscu pana Jurgiela oddałbym sprawę do prokuratury, bo to było zlekceważenie legalnie wybranej władzy, wyśmiewanie organów Rzeczypospolitej" - dodał." MOJE PYTANIE: ON TYLKO TAK UDAJE CZY FAKTYCZNIE JEST TAKIM DURNIEM?? Bo już naprawdę nie wiem. Mam czasami wrażenie że blefuje i co innego myśli a co innego mówi. A może jest sprawny umysłowo inaczej? Odpowiedz Link Zgłoś
ginusia Re: MAM PYTANIE DO FANÓW OJCA TADKA 08.02.06, 13:09 p26 napisał: > >> MOJE PYTANIE: ON TYLKO TAK UDAJE CZY FAKTYCZNIE JEST TAKIM DURNIEM?? Bo już > naprawdę nie wiem. Mam czasami wrażenie że blefuje i co innego myśli a co > innego mówi. A może jest sprawny umysłowo inaczej? > > Nie, on nie udaje; to jest drogi internauto zadza wladzy(bardzo powszechna u przedstawicieli kleru) o ktorej my, zwykli ludzie nie mamy pojecia.> > > Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: MAM PYTANIE DO FANÓW OJCA TADKA 08.02.06, 13:12 To jest również efekt, utwierdzania takich ludzi jak pan T.R. w przekonaniu, że im się należy. Po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
ginusia Re: MAM PYTANIE DO FANÓW OJCA TADKA 08.02.06, 13:30 uu1 napisała: > To jest również efekt, utwierdzania takich ludzi jak pan T.R. w przekonaniu, że > im się należy. Ze im sie nalezy co?? To nie efekt utwierdzani z mojej strony, taka jest ich mentalnosc. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: MAM PYTANIE DO FANÓW OJCA TADKA 08.02.06, 13:42 Sorki, przecież nie napisałem, że to Ty ich utwierdzasz w tym przekonaniu. Robią to miliony Twoich rodaków. Odpowiedz Link Zgłoś
ginusia Re: MAM PYTANIE DO FANÓW OJCA TADKA 08.02.06, 13:56 uu1 napisała: >że to Ty ich utwierdzasz w tym przekonaniu. Robi > ą > to miliony Twoich rodaków. A Ty nie jestes moja rodaczka? ;-) Ja nie utwierdzam go w niczym, ja sie smieje i czekam na wybory :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: MAM PYTANIE DO FANÓW OJCA TADKA 08.02.06, 14:00 ginusia napisała: > uu1 napisała: > > >że to Ty ich utwierdzasz w tym przekonaniu. Robi > > ą > > to miliony Twoich rodaków. > A Ty nie jestes moja rodaczka? ;-) > Ja nie utwierdzam go w niczym, ja sie smieje i czekam na wybory :-)))))) Nie śmiej się... Czyzbyś nie wiedziała, ze wystarczy jeden .. podPiS.... Dzisiaj - już!?! Odpowiedz Link Zgłoś
ginusia Re: MAM PYTANIE DO FANÓW OJCA TADKA 08.02.06, 14:12 sclavus napisał: >> Nie śmiej się... Czyzbyś nie wiedziała, ze wystarczy jeden .. podPiS.... > Dzisiaj - już!?! No niestety zostal mi tylko smiech.....Chyba zaczyna to do mnie dochodzic, jeden podPIS mowisz, o psiakrew, gorzej niz myslamam.... Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: MAM PYTANIE DO FANÓW OJCA TADKA 08.02.06, 14:02 > A Ty nie jestes moja rodaczka? ;-) > Ja nie utwierdzam go w niczym, ja sie smieje i czekam na wybory :-)))))) Nie. Najwyżej rodakiem. Mam nadzieję, że nie będzie to płacz przez łzy. :-( Odpowiedz Link Zgłoś
ginusia Re: MAM PYTANIE DO FANÓW OJCA TADKA 08.02.06, 14:13 uu1 napisała: > > > Nie. Najwyżej rodakiem. Mam nadzieję, że nie będzie to płacz przez łzy. :-( Drogi Rodaku, w takim razie, ja tez mam taka nadzieje. :) Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: MAM PYTANIE DO FANÓW OJCA TADKA 08.02.06, 13:31 p26 napisał: > ""Nie wiem za co premier przeprasza. Szanuję go, ale nie można przepraszać za > to, że się żyje. Tamten człowiek (Jurgiel - PAP) chciał zrobić dobry uczynek. I > > za to go potępiać? Dziękować Bogu, że jeszcze są ludzie z sercem" - mówił o. > Rydzyk w nocnej audycji. " > > ""Bardzo współczuję panu ministrowi Jurgielowi. Dziękuję za jego życzliwość, to > > świadczy tylko o klasie człowieka, że chce pomóc potrzebującym" - powiedział o. > > Rydzyk." > > "Ojciec Rydzyk prowokację dziennika "Fakt" określił jako zachowanie nieetyczne > i przestępcze. "Na miejscu pana Jurgiela oddałbym sprawę do prokuratury, bo to > było zlekceważenie legalnie wybranej władzy, wyśmiewanie organów > Rzeczypospolitej" - dodał." > > MOJE PYTANIE: ON TYLKO TAK UDAJE CZY FAKTYCZNIE JEST TAKIM DURNIEM?? Bo już > naprawdę nie wiem. Mam czasami wrażenie że blefuje i co innego myśli a co > innego mówi. A może jest sprawny umysłowo inaczej? Raczej to drugie... Na pewno - to drugie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jotteem prawica,lewica - co za różnica 08.02.06, 13:11 lewica-skorumpowana i przebiegła prawica-nieprzygotowana do rządów i naiwna efekty są zawsze podobne, niestety Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: prawica,lewica - co za różnica 08.02.06, 13:34 jotteem napisał: > lewica-skorumpowana i przebiegła > prawica-nieprzygotowana do rządów i naiwna > efekty są zawsze podobne, niestety Czyżbyś był o cztery lata za młody... żeby wiedzieć co wyprawiały Buzkowate???? Nie za łatwo tylko lewicy przyklejasz łatkę "skorumpowana i przebiegła"??? W sumie ta lewica rządziła ile lat w ciągu ostatnich szesnastu???? Odpowiedz Link Zgłoś
jarojak O co wy się czepiacie??!! 08.02.06, 13:16 Przecież Ojciec Tadeusz to jedyny Prawdziwy Polski Autorytet moralny i należy mu się szacunek ze strony rządu i rządowa limuzyna! Przecież to jedyny obrońca Prawdziwej Polskiej Tradycji!! A jak wiadomo z kart historii Polska zawsze była biednym, rolniczym , zacofanym intelektualnie, gospodarczo i społecznie krajem katolickim,a nie żadną nowoczesną libertyńską republiką!! Tylko Ojciec Tadeusz może wskazać rządowi jak zniszczyć wymyśloną przez żydo-masono-komuchów wolność słowa i wymyślone przez antypolskich (prawdopodobnie niemieckich) satanistów wolne media! A jak wiadomo podłe wolne (czyt. antypolskie) media niszczą Prawdziwą Polskość naszej młodzieży i skłaniają je do niedopuszczalnego samodzielnego myślenia i (co najgorsze) posiadania własnych poglądów! Odpowiedz Link Zgłoś
nowinator Re: O co wy się czepiacie??!! 08.02.06, 17:28 Teksty > K > Kazik > Spowiedź święta "W imię Ojca i Syna i Ducha Świętego Niech będzie pochwalony Jezus Chrystus Ostatnio u spowiedzi byłem Trochę dawno, grzechów nie zataiłem Pokutę odprawiłem psze księdza z nami Obraziłem Boga grzechami To przesrane! Tak ściana w ścianę Jak pabela je..a niepowiększana W siedem osób: Ojciec, matka, siostra, mąż, dziecko, ja, babka Telewizja od rana, co by nie pokazywali Film, sejm, owce na hali Gdzieś tam na Podhalu Dziennik przede wszystkim W norze tej jest najważniejszy Babka głucha, głową wywija Z telewizją ryczy Radio Maryja Szału można dostać w takim momencie Dziecko jeszcze ryczy wszędzie Trwa atmosfera. Mąż siostry się rozbiera Do wyra ją ciągnie, teraz go przypiera Ojciec budzi się znad gazety Patrzy źle po terenie planety Małp. Matka na to czeka Uniósł łeb - zupę mu podtyka Gdy żre, nie gada. Jest ciszej Zaciskam pięści, nie chcę nic słyszeć Ale ch... A do tego wszystkiego Słychać łeb żony sąsiada tłuczonej przez niego Równo w ściany sąsiadujące Dzielnicowy ma to w dupie, trwa to miesiące Radio ciszej mówi, więc babka podgłaśnia Radio ryczy, ojciec Rydzyk wyjaśnia On wyjaśnia życie, radio gra głośniej Jęczy siostra, płacze dziecko donośnie Nie słychać, co mówią w telewizji "Głośniej telewizor" ojciec krzyczy Zeżarł zupę. Więcej nie dostanie Zaczyna komentarz gazety czytania: "Sku..syny, ja bym ich zajebał Gdybym rewolwer tylko miał" Mąż siostry nie kończy wtedy co swoje Złazi z niej by się kłócić z ojcem Stoi bez gaci i kłóci się z ojcem Mąż mojej siostry jest prawicowcem Nad łóżkiem swoim, prawda jest taka Powiesił zdjęcie Zygmunta Wrzodaka Ojciec za komuny do partii należał Wierny jej pozostał Kłócą się. Syf dookoła A okna zamknięte by nie przywiać dziecka Siedzę w kącie. Sięgam do kieszeni Dwie kreski zdobyć przestrzeni Rozsypuję. Chwila nieuwagi Matka szmatą przetarła myśląc że to ślad mąki Gorzej się robi. Oni się kłócą Po ryjach chyba zaraz sobie dadzą W dzienniku - wiadomości sportowe Cisza na chwilę. Tam maski gazowe Gady piorą się z kibolami Ranni, zabici, z obrażeniami Prognoza pogody, Grażyna Padee Reklamowy syfilis między rzeczy te Koniec ciszy, koniec ze szczętem Szwagier krzyczy, że Kwaśniewski jest żydowskim agentem Ojciec nie wytrzymuje, w twarz mu pluje Nic tu się dzisiaj nie uratuje Szamotanie, z telewizji muzyka Zagłuszają głos radia Rydzyka Babka podgłaśnia, apokaliptyka Obraz rodziny, a z nim muzyka Chętnie bym ich widział na marach Daj pokutę, niech minie mnie kara Nie wiem, ale chyba czuję Że nie za wszystkie grzechy swoje żałuję" Odpowiedz Link Zgłoś
poket Re: Ojciec Rydzyk: współczuję ministrowi Jurgielo 08.02.06, 13:25 ON ma na imie Krzysztof nie Kazimierz !!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś