Dodaj do ulubionych

Jurek: Rząd miał dobry start

09.02.06, 11:14
Fabryka czystego dobra z dodatkiem odchodow kota pracuje cala
moca.Funkcjonariusze fabryki sa happy.Najslabszy w historii polskiego
parlamentaryzmu marszalek Sejmu uprawia marketing polityczny chwalac wlasnych
kolegow,tez robotnikow fabryki czystego dobra z dodatkiem odchodow
kota.Codziennie przybywa 1000 bezrobotnych,ale becikowe dane,Trwam
informuje,Rydzyk namaszcza,Lepper staje sie krysztalowym czlowiekiem.
W piekle kaczorow dokonuje sie na naszych oczach CUD BAJKA...
Obserwuj wątek
    • alkud czy Jurek przeprosil Muzulmanow? :D 09.02.06, 11:19
      j/w
      religiapokoju.blox.pl
      • Gość: brat ajatollah fundamentaliści nie muszą przepraszać... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 11:30
        oni już są po stronie islamu
        mały przykład : Tomasz P. Terlikowski, Redaktor naczelny Ekumenicznej Agencji
        Informacyjnej Ekumenizm.pl, dziennikarz Redakcji Programów Katolickich TVP
        napisał w dzisiejszej Rzeczpospolitej :
        "W sytuacji wyboru między kulturą, która religię sprowadziła do
        pseudokabalistycznych sznureczków na nadgarstkach gwiazdek popkultury, a
        kulturą, która dla religii i świętości (niekiedy fałszywie pojętej) potrafi
        zdecydować się na śmierć - trudno nie wybrać tej ostatniej."
        www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_060209/publicystyka/publicystyka_a_2.html
    • rezydent.klamczynski Gratuluję dobrego samopoczucia (n.t.) 09.02.06, 11:30
    • Gość: jack Podstawowa zasada - zaprzeczać. Taki jest IP: *.icpnet.pl 09.02.06, 12:10
      sukces tego rządu i jego zaplecza. Mówić że nieprawdą jest jakoby ... Taki brak
      samokrytyki jest wybitnym osiągnięciem tego rządu i formacji.
    • iiirek1 Re: Jurek: Rząd miał dobry start 09.02.06, 12:31
      do block bustera- niepowtarzaj bzdur za donem tuskiem o 1000 bezrobotnych
      kazdego dnia tylko sprawdż statystyki z lat ubiegłych i sobie porównaj.Zawsze co
      roku o tej porze liczba bezrobotnych rośnie a gdyby pierwsze 100 dni rządów
      marcinkiewicza przypadało na m-ce lipiec,sierpień ,wrzesień to wyniki byłyby
      zgoła inne i nie byłoby tych idiotycznych argumentów.Wiem że dla zapatrzonych w
      rokitę i tuska gorących zwolenników liberalizmu nic to nie oznacza ale trochę
      pokory i obiektywizmu- bo w wylewaniu pomyj osiągneliście już doskonałośc
      • Gość: koloratura1 Re: Jurek: Rząd miał dobry start IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.02.06, 13:15
        Grunt to PROPAGANDA sukcesu, zwłaszcza gdy z sukcesem cienko...

Taa, ci spod znaku Czystego Dobra są w tym nawet lepsi od ekipy Gierka.
    • Gość: Antony Re: Jurek: Rząd miał dobry start IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 16:12
      Katarzyna Kolenda-Zaleska: Słuchał pan ministrów? Ja słuchałam i ministrowie
      mają świetne samopoczucie, zrobili wszystko dobrze, jak się coś nie udało, to
      siła wyższa, kajania czy poczucia, że można coś lepiej, to nie widziałam.

Panie Marszałku: następnym razem prosze do studia TOK FM a już szczególnie do
      Pani Katarzyny wejść na kolanach, przeprosić za to że rząd jeszcze funkcjonuje
      i za to że społeczeństwo dostrzega pozytywne zmiany w Polsce.
      • block-buster Kto ci Antek dal prawo mowic w imieniu spoleczenst 09.02.06, 16:27
    • Gość: JRR T. Re: Jurek: Rząd miał dobry start IP: *.bytom.compnet.com.pl 09.02.06, 16:39
      "Ja nie jestem od tego zeby sie cieszyć. Ja jestem od tego żeby patrzeć" - mówi
      Pani Katarzyna. To w Tok FM mają widzące mikrofony ? W moich książkach
      podsłuchiwał (via kruki) Saruman, czerwone oko miał Sauron, cieszyła się
      Szeloba, a i to - jak pamiętacie - do pewnego momentu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka