vigla 18.02.06, 16:48 Szkoda, że mozna tylko1%. Przydadlaby sie mozliwosc odpisu co najmniej 5% na fundusz stypendialny dla studentow. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vigla Re: Dobroczynność: oddaj 1 % 18.02.06, 16:49 'propozycje uproszczenia odliczeń jednego procentu już przekazano resortowi finansów to krok w bardzo dobrym kierunku ! Odpowiedz Link Zgłoś
matola19 Re: Nie dam 18.02.06, 17:21 Bo znowu się za moje wykształcą takie Kaczory albo inne buce. Odpowiedz Link Zgłoś
666kgb Re: Nie dam 19.02.06, 09:28 matola19 napisał: > > Bo znowu się za moje wykształcą takie Kaczory albo inne buce. popieram w całej rozciągłości.... buce :) Odpowiedz Link Zgłoś
ciotka_zenobia Re: Dobroczynność: oddaj 1 % 18.02.06, 17:30 vigla napisała: > Szkoda, że mozna tylko1%. Przydadlaby sie mozliwosc odpisu co najmniej 5% na > fundusz stypendialny dla studentow. Odpowiedz Link Zgłoś
tenare Nie dawać nic tym pasożytom. 18.02.06, 17:45 Dałem kasę takim jednym z listy uprawnionych w zeszłym roku Potem poprosiłem ( oczywiście po okresie sprawozdawczym )o bilans, rachunek zysków i strat, do czego mam prawo. Ale goście wysłali mnie na drzewo, a na dowidzenia powiedzieli mi, żebym się nie wtrącał do nie swoich spraw. Kto to był - zapomniałem. Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Niech zmienią przepisy 18.02.06, 23:30 I wprowadzą rubrykę do przekazania - wpisze się nazwę i nr ewid. i po kłopocie. Odpowiedz Link Zgłoś