kwiecien45 23.02.06, 12:34 Andrzej Lepper więdnie w oczach. Ograniczył aktywność. Coraz gorzej wygląda. Czy on nie jest czasem bardzo chory? Tragedia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pogromca_mrowek Mąż stanu sie zmartwił. Na ból podobno NOSPA dobra 23.02.06, 12:37 Odpowiedz Link Zgłoś
block-buster Ile mioliardow ma kosztowac paliwo dla rolnikow 23.02.06, 12:42 za pol ceny?Dwa?Piec?rOLNIK PODJEDZIE CIAGNIKIEM POD cpn i dajcie 200 litrow napedu.Potem sto zawiezie sasiadowi taksowkarzowi,a 50 sprzeda na rynku komus z miasta.Jemu na hektar wystarczy reszta... A kto zaplaci?No,tak,jak w "MIsiu":pan zaplaci,pani zaplaci,ja zaplace,ty zaplacisz...A oborowy bedzie sie puszyl,ze "ZALATWIL" paliwo dla rolnikow.To sama brona "ZALATWILA",,,Q...mac:oszolomstwo przy sterze i rozdaje sie podatki dla tych,co maja lepiej od 10 milionow biedakow w miastach... Odpowiedz Link Zgłoś
antyklerykal Andrzejku Lepper - daj se na wstrzymanie 23.02.06, 15:10 Czego się spodziewałeś innego? Że będziesz wicepremierem? Załosne. LEPIEJ NIE KLIKAJ, LEPIEJ NIE WIEDZIEĆ Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit ROZWÓJ roknictwa musi być priorytetem 23.02.06, 15:29 W kraju głodujących milionów dzieci i bezrobotnych. Odpowiedz Link Zgłoś
polakmoronslayer Re: MaTaCtWa WyBi 23.02.06, 19:04 Moze Leppera wreszcie rak zzera. Odpowiedz Link Zgłoś
18261826www Re: ROZWÓJ roknictwa musi byc´ priorytetem 23.02.06, 16:20 Kiedys zadalem ci pytanie .W USA w latach 70-tych z kazdego dolara zainwestowanego farmer mial srednio 50 centow zysku.Dzisiaj z kazdego dolara farmer ma tylko osiem centow zysku, czyli najbiedniejszy musi zaiwestowac milion dolarow aby miec 80 tysiecy pozwalajace tylko na przezycie.Pytam sie jeszcze raz ciebie ile moze zainwestowac w swoje pole cztero-hektarowy chlop,aby nie umzec z glodu?Czy rozumiesz pytanie? Odpowiedz Link Zgłoś
justas32 Lepper: boli mnie zachowanie rządu 23.02.06, 12:38 Panie Andrzeju - APAP trzeba wziąść !!! Niech zachowanie rządu Pana nie boli bo idzie w dobrą stronę - WSI się rozwiąże to będziemy bezpieczniejsi. Prasę się złapie za mordę to nie będą pisać o waszych partiach. Sędziów i adwokatów się zastraszy i zweyfikuje to nie będą tak skorzy do sądzenia i węszenia. Pieniędzy się dodrukuje to wszystkim starczy i będą zadowoleni. Pan powinien tylko coś zrobić żeby to Pan był Premierem a Pani Hojarska Ministrem Sprawiedliwości. Ale to już pozostawiam w Pana światłych rękach ... Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk33 Początek upadku trumwiratu? 23.02.06, 13:39 „Centrum nowego budowanego przez braci Kaczyńskich UKŁADU jest nowy czworokąt władzy - ojciec dyrektor Tadeusz Rydzyk, Jarosław Kaczyński, Andrzej Lepper i Roman Giertych. Rycerze nowej krucjaty, która jak zwykle, ma na względzie interesy wyłącznie własnych taborów. Pierwszym beneficjentem owej krucjaty jest... o. Rydzyk, który załatwił sobie korzystną zmianę w sprawie koncesji w ustawie medialnej.”(RG) Odpowiedz Link Zgłoś
uriel.blog.pl Re: Początek upadku trumwiratu? 23.02.06, 14:05 Jaki triumwirat? Jaki czworokąt? Układać to się może Rydzol z kotem Pusiem, Koniu i Wieprzku to tylko statyści. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Początek upadku trumwiratu? 23.02.06, 14:17 uriel.blog.pl napisał: > Jaki triumwirat? Jaki czworokąt? Układać to się może Rydzol z kotem Pusiem, > Koniu i Wieprzku to tylko statyści. Nie przezywaj się! Kot ma na imię Buś, nie - Puś. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Początek upadku trumwiratu? 23.02.06, 14:15 No cóż, budżet podpisany, nie ma na co czekać... Odpowiedz Link Zgłoś
cziriklo Justas 32! Dzieki serdeczne! Pisz wiecej. 23.02.06, 15:10 Justas, jestes cudny. Zrywamy boki czytajac twoje wpisy. Jestes bodaj tak dobry jak Stanislaw Tym w Rzepie. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanka.dorna zrzucamy sie dla wiesniakow na KRUS, na podatki 23.02.06, 12:39 na doplaty z UE, na skupy interwencyjne, mamy jeszcze na paliwo? to moze od razu uchwalic, ze kazde miastowa rodzina odac musi jedno dziecko na parobka na wies na 25 lat i jeszcze bedzie placic za jego wyzywienie, opierunek, ubezpieczenie itp. Odpowiedz Link Zgłoś
uriel.blog.pl parobka? 23.02.06, 14:13 Najpierw musiałby mieć co robić. I ktoś musiałby go poganiać. Chłop potęgą jest i basta, więc zbyt jest zajęty przepijaniem renty czy jakichkolwiek innych świadczeń, żeby się takimi rzeczami martwić. Odpowiedz Link Zgłoś
werbus Re: Lepper: boli mnie zachowanie rządu 23.02.06, 12:39 Lepper jest nagi,nosił jaja na wierzchu i kaczki mu zjadły.Andrzejku pora się zabierać z powrotem do wideł. Odpowiedz Link Zgłoś
publico_bono Re: Lepper wygląda gorzej... 23.02.06, 12:51 A jak Ty byś wyglądał, gdyby Cię ścigało prawo (zresztą zasłuzenie)? Przecież główna aktywność sportowa Leppiego to slalom między prokuratorami, pompki budżetowe, niestawianie się w sądach, oraz nieskończone batalie słowne, w których musi się popisać pomysłową głupotą. To naprawdę trudne! Bądź wyrozumiały! Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit A michnik wcale nie wygląda. 23.02.06, 15:37 Powiedziałabym że wygląda jak 43 powiedzmy roku ? ( życia) Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: Lepper: boli mnie zachowanie rządu 23.02.06, 12:54 > Andrzej Lepper więdnie w oczach. Ograniczył aktywność. > Coraz gorzej wygląda. > Czy on nie jest czasem bardzo chory? Z dnia na dzień coraz bledszy. Chyba nie ma już czasu na częste wizyty w solarium. Pakt destabilizacyjny zżera mu wolny czas i nerwy... Odpowiedz Link Zgłoś
albacor Re: Lepper: boli mnie zachowanie rządu 23.02.06, 13:34 I bardzo dobrze, niech cię boli - zasłużyłes na to jak nikt inny. Cierpienie może cię uszlachetni, chociaż wątpię. Odpowiedz Link Zgłoś
zzamiedzy Re: Lepper: boli mnie zachowanie rządu 23.02.06, 13:57 Bez opinii "joli z dywit" nie moge miec w tej sprawie wlasnego zdania. A, ze Jedrus przybladl to fakt. Moze ma kochanke, bo jego slubna to caly czas z gumofilcow nie wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy30 Re: Lepper: boli mnie zachowanie rządu 23.02.06, 14:23 kaczki jaja mu odgryzly to jest smutny Odpowiedz Link Zgłoś
babariba-babariba przynajmniej nikt nie powie, kurew jest jakaś... 23.02.06, 15:13 ...Endriju Leppiej. Za darmo dupy daje Odpowiedz Link Zgłoś
unicef123 Re: Lepper: boli mnie zachowanie rządu 23.02.06, 15:59 kwiecien45 napisał: > Andrzej Lepper więdnie w oczach. Ograniczył aktywność. > Coraz gorzej wygląda. > Czy on nie jest czasem bardzo chory? > Tragedia. "...jam nie z roli ani z soli jeno z tego co mnie boli..." przydupasy zawsze tak mają myślał,że jest Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk33 Czas na igrzyska z udziałem Leppera 23.02.06, 18:16 ...„Zza manipulacji naiwnością ludzką, zza populizmu obietnic i cynizmu kłamstw przedwyborczych wyrasta mroczny cień zakompleksionego polityka, który atakuje nowych "rewanżystów" pragnących mu przeszkodzić w oczyszczaniu Polski. Spoza politycznego marketingu wyrasta - rysowany peerelowską nowomową - plan przekreślenia 17 lat wysiłków wielu Polek i Polaków w imię spiskowej teorii dziejów. Ci, którzy się w ostatnich latach czegokolwiek dorobili, są - w myśl teorii braci Kaczyńskich - elementem "układu". Nie ma dla nich miejsca pośród zwykłych Polaków, gdyż dorobili się przecież kosztem innych - biednych, oszukanych. Tymi ostatnimi zaopiekuje się teraz PiS, dając im zamiast pracy i chleba coś pewniejszego - porządek.”(RG) Odpowiedz Link Zgłoś
przyladek.dobrej.nadziei Re: Lepper: boli mnie zachowanie rządu 23.02.06, 19:02 Podpisalo sie cyrograf, to trzeba chodzic na postronku opalony doktorze przestepco. Odpowiedz Link Zgłoś