opt Re: Prezydent zasadził dąb królewski na Placu Zam 21.03.06, 18:38 ale synem niech już naród nie uszczęśliwia. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Wredni to są sympatycy PO na forach GW jak wi 21.03.06, 19:46 Świat nie jest tak dualistyczny jak ci się wydaje;) Poza tym wśród zwolenników PO przeważają ludzie z mniejszym lub większym poczuciem humoru, czego nie można powiedzieć o zwolennikach PiS...no, ale skoro mają takie przykłady z góry, to nic dziwnego;) Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: Wredni to są sympatycy PO na forach GW jak wi 21.03.06, 21:20 Zgadzam się w 100%! Brak poczucia humoru to wielki problem polityków PiS. Wyjątki w postaciach premiera i posła Cymańskiego wiosny nie czynią. Cała reszta to całe stado zakompleksionych ponuraków, którzy wszystko biorą do siebie, reagują alergicznie na krytykę, nie rozumieją żartów na żaden temat, a świat jest dla nich czarno-biały. W dodatku ich poziom intelektualny jest delikatnie mówiąc taki sobie. Przykładem skrajnym jest poseł Gosiewski (IQ 50- 60 to góra), ale Wasserman, Dorn i Zawisza niewiele od niego lepsi. Uśmiechajcie sie posłowie - bo w uśmiechu każdy uroczy... spróbuję tak sparafrazować Czerwone Gitary. Jestem jednak pewna, że na próżno. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Wredni to są sympatycy PO na forach GW jak wi 21.03.06, 23:21 wikal napisała: > Zgadzam się w 100%! Brak poczucia humoru to wielki problem polityków PiS. > Wyjątki w postaciach premiera i posła Cymańskiego wiosny nie czynią. Polemizowałabym:( Nie każdy błazen jest śmieszny, każdy nieśmieszny błazen jest żałosny:( Odpowiedz Link Zgłoś
tigerizi COO ?? PO Waszym POczuciu humoru to Anglicy 21.03.06, 21:25 zaczna jezdzic ludzkim POgotowiem Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: COO ?? PO Waszym POczuciu humoru to Anglicy 21.03.06, 21:49 Rzeczywiście ten "dowcip" rozumieją tylko ludzie PiS-u. Inni potrzebują instrukcji, z czego się mają śmiać. Odpowiedz Link Zgłoś
ogieras Rogi 21.03.06, 18:47 przyprawiam już od dłuższego czasu zdeklarowanemu miłośnikowie Platformy Obywatelskiej. Felek jest mały łysy i biedny. Śmiejemy się z jego żoną do upadłego z jego preferencji politycznych i niezaradności. Czasem jak przynieśie wypłatę to udaje mi się coś skubnąć bo nie chce oddać paru stówek które pozyczył jakieś 2 lata temu. Mówie mu idź do idoli, może ci dadzą pare groszy żebyś im wstydu nie robił. Jako kolega jest cienki. Nie może wypić nawet jednego "łiskacza" na głowę. Nic nie potrafi i nigdzie nikogo nie zna. Jego jedyną zaletą jest jego żona, którą znam już odkąd poznałem Felicjana w szkole średniej. Odpowiedz Link Zgłoś
pussy-control Re: Prezydent zasadził dąb królewski na Placu Zam 21.03.06, 18:48 lhotse89 napisał: > będzie wykuć koronę. Moze ktoś powie temu cieciowi że jest od zawiadowania > państwem a nie od wpisywania sie tandetnymi zagrywkami w królewskie annały bo > póki co królem nie jest. sam jeteś cieć i burak Odpowiedz Link Zgłoś
zielona.budka Bo Kaczyński to chłop jak dąb 21.03.06, 18:55 a jajka jak żołędzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
rbrbr Re: Bo Kaczyński to chłop jak dąb 21.03.06, 18:59 Sądząc po kompleksach braci K. raczej jak orzeszki... Odpowiedz Link Zgłoś
oldyeboos Re: Bo Kaczyński to chłop jak dąb 21.03.06, 19:13 Z ciebie pewnie chłop jak świeca...dużo łoju mały knot.... Odpowiedz Link Zgłoś
zielona.budka widzę, że młodzież wszechpolska 21.03.06, 19:20 się odzywa, z własnych doświadczeń:((( Odpowiedz Link Zgłoś
oldyeboos Re: widzę, że młodzież wszechpolska 21.03.06, 19:31 Ubawiłeś mnie wręcz niemożebnie...zaliczając do młodzieży...rogasiu...ha ha ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
oldyeboos Re: ależ właśnie dlatego, "alter Sack.."... 21.03.06, 19:38 Tylko tyle ci zostało...nie dziwne... jak każdemu z kompleksem...ha ha ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
oldyeboos Re: ależ właśnie dlatego, "alter Sack.."... 21.03.06, 19:42 siureczka...ha ha ha ha ha ha.............. Odpowiedz Link Zgłoś
the.gypsy Re: Prezydent zasadził dąb królewski na Placu Zam 21.03.06, 18:59 uschnie. Odpowiedz Link Zgłoś
cetriolo Re: Śpieszcie się kochać PO 21.03.06, 19:31 > tak szybko odchodzi... dlatego ze krol zasadzil swoj dab? :) Odpowiedz Link Zgłoś
koniecdemokracji Re: Prezydent zasadził dąb królewski na Placu Zam 21.03.06, 19:03 ale kabaret Odpowiedz Link Zgłoś
baba-jaga Re: Prezydent zasadził dąb królewski na Placu Zam 21.03.06, 19:15 nastepny twardoglowiec w rodzinie krolewskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
cyntia5 Re: Prezydent zasadził dąb królewski na Placu Zam 21.03.06, 19:19 Panie prezydencie! W samym środku wojny o Białoruś bawi się Pan w ogrodnika? Na łeb Pan dostał? Pod tym względem Kwaśniewski był o wiele lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
zanel I wiecie wyznawcy judenblatu co najbardziej cieszy 21.03.06, 19:20 gdy tak czytam te wasze gorzkie posty? wasza bezsilność. Przywykliście do swego kwachola i michniorka i balcerka i beleczki ale cóż -już nikt was tu nie chce . Idzcie sobie gdzieś, może do kibla tam podobno dobrze sie myśli, a wam troche autorefleksji sie przyda ... po tylu spektakularnych klęskach. Długo czekaliśmy na to aby widzieć na stronach wybiorowej takie wkur..nie. Miło. Jak to mówia kremlowskie kuranty same graja mazurka. papa Odpowiedz Link Zgłoś
cetriolo A na debie pieniadze, a z pieniedzy bogactwo:) 21.03.06, 19:29 > Idzcie sobie gdzieś, może do kibla tam podobno dobrze sie myśli, a wam troche > autorefleksji sie przyda ... Ten kraj trzeba reformowac i dobrze ustawic na arenie miedzynarodowej, a nie cieszyc sie ze ktos sie nie cieszy. Chyba ze zamiast reform ow dab krolewski bedzie rodzil pieniadze i tak sie rozwiaza polskie problemy. To ze Kaczynski nie zna zadnego jezyka obcego tez Cie cieszy? Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: I wiecie wyznawcy judenblatu co najbardziej c 21.03.06, 19:48 zanel napisał: > gdy tak czytam te wasze gorzkie posty? wasza bezsilność. Przywykliście do swego > kwachola i michniorka i balcerka i beleczki ale cóż -już nikt was tu nie chce . > Idzcie sobie gdzieś, może do kibla tam podobno dobrze sie myśli, a wam troche > autorefleksji sie przyda ... po tylu spektakularnych klęskach. Długo czekaliśmy > na to aby widzieć na stronach wybiorowej takie wkur..nie. Miło. Jak to mówia > kremlowskie kuranty same graja mazurka. papa Jakie wkur***nie?:) Przecież my sie świetnie bawimy...kochamy pana prezydenta sadzącego dąb, serio;)) Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: I wiecie wyznawcy judenblatu co najbardziej c 21.03.06, 19:52 Ty cały ten post tak z niczego czyli z głowy? No, to się prawica postkomunistyczna kadr dorobiła. Pozazdrościć. Odpowiedz Link Zgłoś
remeq Kaczor, car Indonezji - zbeszcześcił polską flagę 21.03.06, 20:03 coś tak głupiego nie przydarzyło się żadnemu prezydentowi od 1918 roku, a to dopiero początek kadencji. Wart jest pijaka Kwacha w kwestii obciachu dla Polski. Oby chociaż tego dęba zakopał gałęziami do góry, bo potem PiSiaki będą szczekać, że to Platformy wina, że królewskie drzewo uschło. Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: I wiecie wyznawcy judenblatu co najbardziej c 21.03.06, 20:25 zanel napisał: > gdy tak czytam te wasze gorzkie posty? wasza bezsilność. Przywykliście do swego > kwachola i michniorka i balcerka i beleczki ale cóż -już nikt was tu nie chce . > Idzcie sobie gdzieś, może do kibla tam podobno dobrze sie myśli, a wam troche > autorefleksji sie przyda ... po tylu spektakularnych klęskach. Długo czekaliśmy > na to aby widzieć na stronach wybiorowej takie wkur..nie. Miło. Jak to mówia > kremlowskie kuranty same graja mazurka. papa Zanel.Przywykaj powoli do Lepperka i do owsa na śniadanie.W oczkach po nim będziesz miał.....iskierki! Odpowiedz Link Zgłoś
buj_w_chutach Re: I wiecie wyznawcy judenblatu co najbardziej c 21.03.06, 22:53 Ruscy i wrogowie Polski to aż ręce zacierają, bo już nie musza wmawiać całemu światu,że Poak jest jest ciemny, głupi, antysemita, prymityw, który nie potrafi zarządaząc krajem. Dotyczas twierdzili tak bezpodstawnie. Od końca 2005 sami daliśmy im dowody na poparcie tych tez dając władzę właśnie takim osobnikom jak opisanym powyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
rory_andrew Re: Jezykow by sie pouczyl, a nie bzdetami zajmow 21.03.06, 19:32 no jasne DAB...a dzieci gloduja...rzygac mi sie chce jak widze tych gosci...sorki..pol-gosci w TV ____________ www.buyflats.pl Odpowiedz Link Zgłoś
zielona.budka Lepiej nie bo Katrina mogłaby wrócić... 21.03.06, 19:35 i dąb przewrócic... Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Jezykow by sie pouczyl, a nie bzdetami zajmow 21.03.06, 19:49 Przecież zna. Do G. Busha powiedział - do ju spik inglisz? Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Jezykow by sie pouczyl, a nie bzdetami zajmow 21.03.06, 19:57 uu1 napisała: > Przecież zna. Do G. Busha powiedział - do ju spik inglisz? A nie dodał po przecinku - honej? Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Jezykow by sie pouczyl, a nie bzdetami zajmow 21.03.06, 20:01 > A nie dodał po przecinku - honej? Możliwe, nie jestem pewien. Room with him. Odpowiedz Link Zgłoś
jollyroger3 Re: Jezykow by sie pouczyl, a nie bzdetami zajmow 21.03.06, 20:06 Yeah...and kitchen with you... Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Jezykow by sie pouczyl, a nie bzdetami zajmow 21.03.06, 20:18 I will animal to you, ze chyba jeden z nas nie zatrybił. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jollyroger3 Re: Jezykow by sie pouczyl, a nie bzdetami zajmow 21.03.06, 21:04 Nie zatrybił...dowcipnik...ubawiłem się nie powiem....inteligentną interpretacją słowa room.....wg uu1 ..pokój to poĸój... No cóż ...elita.. Słuchać chamy.. Odpowiedz Link Zgłoś
cetriolo Re: Jezykow by sie pouczyl, a nie bzdetami zajmow 21.03.06, 21:09 uu1, jak powiedziec pilka do metalu? :) Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Jezykow by sie pouczyl, a nie bzdetami zajmow 21.03.06, 21:18 Nie znam tego żartu. (ball to metal?) Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Jezykow by sie pouczyl, a nie bzdetami zajmow 21.03.06, 21:10 Czemu zachowujesz się jak członek Ligi Republikańskiej? Jeżeli czegoś nie rozumiesz, nie znaczy, że nikt nie rozumie. I tower you, że jeszcze przemyślisz swoje teksty. :) Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Jezykow by sie pouczyl, a nie bzdetami zajmow 21.03.06, 23:08 uu1 napisała: > Czemu zachowujesz się jak członek Ligi Republikańskiej? Jeżeli czegoś nie > rozumiesz, nie znaczy, że nikt nie rozumie. I tower you, że jeszcze przemyślisz > swoje teksty. :) jeszcze myśli..to dobry znak:)) Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Jezykow by sie pouczyl, a nie bzdetami zajmow 21.03.06, 23:20 Warto wierzyć w człowieka nawet z postkomunistycznej prawicy. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Jezykow by sie pouczyl, a nie bzdetami zajmow 21.03.06, 23:28 jezeli chodzi o moja skromna osobe, to nikt nigdy nie "wygna" z mojej mozgownicy, i Hannach Arendt, i Simone Wiel i Edith Stein (najpiewr kobiety), i Husserla, i Ingardena, i Levinasa, i Hayeka, i Poppera, i Arona, i Tocqevilla, itd., itp; juz taki jestem, i pozostane uu1 napisała: > Warto wierzyć w człowieka nawet z postkomunistycznej prawicy. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Jezykow by sie pouczyl, a nie bzdetami zajmow 21.03.06, 23:33 Ale w dechę. Kto Ci pisze takie fajne ściągi? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Jezykow by sie pouczyl, a nie bzdetami zajmow 21.03.06, 23:38 sam sobie pisze; i kupuje "ksiegi" - dawno juz zapomniane - po antykwariatach; ostatnio kupilem "Braci Karamazow" i "Nienasycenie" (tez jestem nienasycony) Witkacego; trudno mnie "rozgryzc", uu1 uu1 napisała: > Ale w dechę. Kto Ci pisze takie fajne ściągi? Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Jezykow by sie pouczyl, a nie bzdetami zajmow 21.03.06, 23:40 > trudno mnie "rozgryzc", uu1 Obawa przed absmakiem? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Jezykow by sie pouczyl, a nie bzdetami zajmow 21.03.06, 23:43 nie, chyba nie tak; ja jestem soba; to Wy/inni mnie "szufladkuja"; bawie sie tym uu1 napisała: > > trudno mnie "rozgryzc", uu1 > Obawa przed absmakiem? Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Jezykow by sie pouczyl, a nie bzdetami zajmow 21.03.06, 23:44 silesius.monachijski napisał: > nie, chyba nie tak; ja jestem soba; to Wy/inni mnie "szufladkuja"; bawie sie ty > m > > Wy? Inni? Czyli którzy?? kto jest ze mną w podzbiorze drogi silu?:) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Jezykow by sie pouczyl, a nie bzdetami zajmow 21.03.06, 23:52 trudno mi to ocenic; sama sobie lepiej na to pytanie odpowiesz bio.mum napisała: > silesius.monachijski napisał: > > > nie, chyba nie tak; ja jestem soba; to Wy/inni mnie "szufladkuja"; bawie > sie > ty > > m > > > > Wy? Inni? Czyli którzy?? kto jest ze mną w podzbiorze drogi silu?:) > > Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Jezykow by sie pouczyl, a nie bzdetami zajmow 22.03.06, 00:12 silesius.monachijski napisał: > trudno mi to ocenic; sama sobie lepiej na to pytanie odpowiesz nie odpowiem sobie sama na to pytanie. Spytałam ciebie. Nie znasz odpowiedzi. > > bio.mum napisała: > > > silesius.monachijski napisał: > > > > > nie, chyba nie tak; ja jestem soba; to Wy/inni mnie "szufladkuja"; > bawie > > sie > > ty > > > m > > > > > > Wy? Inni? Czyli którzy?? kto jest ze mną w podzbiorze drogi silu?:) > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Jezykow by sie pouczyl, a nie bzdetami zajmow 21.03.06, 23:45 Ten się bawi, kto się bawi ostatni - powiedział dziadek, który zarznął babcię. Nożem. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Jezykow by sie pouczyl, a nie bzdetami zajmow 21.03.06, 23:53 masz na mysli dziadka Tuska? tego szczegolu nie znalem uu1 napisała: > Ten się bawi, kto się bawi ostatni - powiedział dziadek, który zarznął babcię. > Nożem. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Jezykow by sie pouczyl, a nie bzdetami zajmow 21.03.06, 23:55 Juz znasz. Puść w obieg, zgodnie z obyczajem działaczy PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Jezykow by sie pouczyl, a nie bzdetami zajmow 22.03.06, 00:07 najpierw musze sprawdzic; nie wierze lumpenliberalom uu1 napisała: > Juz znasz. Puść w obieg, zgodnie z obyczajem działaczy PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Jezykow by sie pouczyl, a nie bzdetami zajmow 22.03.06, 00:11 I tower you. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Jezykow by sie pouczyl, a nie bzdetami zajmow 22.03.06, 00:13 me too uu1 napisała: > I tower you. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Jezykow by sie pouczyl, a nie bzdetami zajmow 22.03.06, 00:13 uu1 napisała: > I tower you. fajnie ma. Tym razem ja zazdroszczę;) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Jezykow by sie pouczyl, a nie bzdetami zajmow 22.03.06, 00:22 eee tam, bio.mum; Niemcy - moi przyjaciele - uwazaja -, ze jestem niereformowalny; ja wogole reform nie lubie (nosily je panie przed II wojna swiatowa); czego tu zazdroscic? bio.mum napisała: > uu1 napisała: > > > I tower you. > > fajnie ma. Tym razem ja zazdroszczę;) > Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Jezykow by sie pouczyl, a nie bzdetami zajmow 22.03.06, 00:25 ja wogole reform nie lubie (nosily je panie przed II wojna > swiatowa); czego tu zazdroscic? Ciepłej d... Nie ma nic gorszego niz ciepła wódka i zimna d... Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Jezykow by sie pouczyl, a nie bzdetami zajmow 22.03.06, 00:27 uu1 napisała: > ja wogole reform nie lubie (nosily je panie przed II wojna > > swiatowa); czego tu zazdroscic? > Ciepłej d... Nie ma nic gorszego niz ciepła wódka i zimna d... :)) dobranoc uu1. Dogorywam. I dziękuję (ostatni papieros). tobie tez dobranoc Sil. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Jezykow by sie pouczyl, a nie bzdetami zajmow 22.03.06, 00:30 Hi. Kolorowych snów. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Jezykow by sie pouczyl, a nie bzdetami zajmow 22.03.06, 00:31 uu1 napisała: > Hi. Kolorowych snów. dopalam;) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Jezykow by sie pouczyl, a nie bzdetami zajmow 22.03.06, 00:44 nie uciekaj bio.mum; bede rozpaczac bio.mum napisała: > uu1 napisała: > > > ja wogole reform nie lubie (nosily je panie przed II wojna > > > swiatowa); czego tu zazdroscic? > > Ciepłej d... Nie ma nic gorszego niz ciepła wódka i zimna d... > > > :)) dobranoc uu1. Dogorywam. I dziękuję (ostatni papieros). > > > tobie tez dobranoc Sil. > > Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Jezykow by sie pouczyl, a nie bzdetami zajmow 22.03.06, 00:49 silesius.monachijski napisał: > nie uciekaj bio.mum; bede rozpaczac Twoja rozpacz jest tak samo prawdziwa jak twoja nienawiść do gazety wyborczej;) Ty juz sam nie jestes w stanie policzyc, ile kobiet na tym forum uwiodłeś:D > > Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Jezykow by sie pouczyl, a nie bzdetami zajmow 22.03.06, 01:01 Na tym forum zadnej kobiety nie "uwiadlem"; zrob sondaz - ulubiona metoda GW: zobaczysz, ze wiele kobiet (pewnie i mezczyzn) mnie jakos tam rozumie i ceni, ale o uwodzeniu nie ma mowy; jestem, jaki jestem; moja portugalska przyjaciolka (od 13 lat) ma super chate w Lizbonie, cala rodzina Ines (ojciec uratowal polskiego ambasadora Rurarza przd KGB w Tokio w 1981 roku: cale zycie pan Pedro byl ambasadorem, i kochal, wolnosc jednostki) chciala, zebym tam zostal, a ja nie moge; "kocham Ines" (ona tez tak mysli) na swoj sposob, ale nie potrafie pojsc na latwizne (podobnie bylo i Francuzka Anne: chata z basenem kolo Saint Tropez); jest moja cudowna przyjaciolka, nie mozemy (do konca nie chcemy) byc razem, a przy kazdym wylocie z Lizbony jest na lotnisku, i u niej, i u mnie, lzy w oczach; naprawde istnieje przyjazn damsko-meska (bez podtekstow) bio.mum napisała: > silesius.monachijski napisał: > > > nie uciekaj bio.mum; bede rozpaczac > > Twoja rozpacz jest tak samo prawdziwa jak twoja nienawiść do gazety wyborczej;) > > Ty juz sam nie jestes w stanie policzyc, ile kobiet na tym forum uwiodłeś:D > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Jezykow by sie pouczyl, a nie bzdetami zajmow 22.03.06, 01:07 silesius.monachijski napisał: > Na tym forum zadnej kobiety nie "uwiadlem"; zrob sondaz - ulubiona metoda GW: > zobaczysz, ze wiele kobiet (pewnie i mezczyzn) mnie jakos tam rozumie i ceni, > ale o uwodzeniu nie ma mowy; jestem, jaki jestem; moja portugalska przyjaciolka > > (od 13 lat) ma super chate w Lizbonie, cala rodzina Ines (ojciec uratowal > polskiego ambasadora Rurarza przd KGB w Tokio w 1981 roku: cale zycie pan Pedro > > byl ambasadorem, i kochal, wolnosc jednostki) chciala, zebym tam zostal, a ja > nie moge; "kocham Ines" (ona tez tak mysli) na swoj sposob, ale nie potrafie > pojsc na latwizne (podobnie bylo i Francuzka Anne: chata z basenem kolo Saint > Tropez); jest moja cudowna przyjaciolka, nie mozemy (do konca nie chcemy) byc > razem, a przy kazdym wylocie z Lizbony jest na lotnisku, i u niej, i u mnie, > lzy w oczach; naprawde istnieje przyjazn damsko-meska (bez podtekstow) > > to cudowne co napisaleś;)) ide spać Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Jezykow by sie pouczyl, a nie bzdetami zajmow 22.03.06, 01:15 nie spij bio.mum; badz solidarna; ja spac i tak nie moge bio.mum napisała: > > to cudowne co napisaleś;)) ide spać > > > Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Jezykow by sie pouczyl, a nie bzdetami zajmow 22.03.06, 01:17 silesius.monachijski napisał: > nie spij bio.mum; badz solidarna; ja spac i tak nie moge ty mozesz sobie odkorokowac kolejne wino..poza tym musi być kara. sam wiesz... > > bio.mum napisała: > > > > to cudowne co napisaleś;)) ide spać > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Jezykow by sie pouczyl, a nie bzdetami zajmow 22.03.06, 01:23 nie mam juz co odkorkowywac (musze dbac o zdrowie, wiec sie strasznie kontroluje); ciesze sie, ze tutaj jestes; co do kwestii kary: nie protestuje, i rozumie; jest mi troche przykro, ale musze zgodzic sie z Toba - 100% racji po Twojej stronie -, ze kto decyduje sie na pewien krok, ten musi i "zakosztowac tego owocow"; nie ma zadnych usprawiedliwien; rozumie i akceptuje; ciesze sie, ze mozemy normalnie i po ludzku porozmawiac; za to jestem Ci bardzo wdzieczny; uklany w Toja strone - po tysiackroc zasluzone bio.mum napisała: > silesius.monachijski napisał: > > > nie spij bio.mum; badz solidarna; ja spac i tak nie moge > > ty mozesz sobie odkorokowac kolejne wino..poza tym musi być kara. sam wiesz... > > > > bio.mum napisała: > > > > > > to cudowne co napisaleś;)) ide spać > > > > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Jezykow by sie pouczyl, a nie bzdetami zajmow 22.03.06, 00:43 wodki nie pijam (raczej rzadko); jak ja sie cieszylem pobytem w Lizbonie: "bacalhau" i do tego vinho verde; nawet nie wiecie, co tracicie; gdybym mial troche kasy, to juz mnie tutaj nie ma: jezeli bede mial choc troche kasy, to "zmykam" do Portugalii (Costa de Lisboa); w Portugalii ozywam uu1 napisała: > ja wogole reform nie lubie (nosily je panie przed II wojna > > swiatowa); czego tu zazdroscic? > Ciepłej d... Nie ma nic gorszego niz ciepła wódka i zimna d... Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Jezykow by sie pouczyl, a nie bzdetami zajmow 21.03.06, 23:59 silesius.monachijski napisał: > masz na mysli dziadka Tuska? tego szczegolu nie znalem Sil...a ty w ogóle znasz jakiegos innego dziadka? Miales jakiegoś czy nie jestes pewien? > > uu1 napisała: > > > Ten się bawi, kto się bawi ostatni - powiedział dziadek, który zarznął ba > bcię. > > Nożem. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Jezykow by sie pouczyl, a nie bzdetami zajmow 22.03.06, 00:08 niestety, moli dziadkowie zmarli przed moim urodzeniem; ale wielu innych dziadkow znam; i nie zadzgali babci nozem bio.mum napisała: > silesius.monachijski napisał: > > > masz na mysli dziadka Tuska? tego szczegolu nie znalem > > Sil...a ty w ogóle znasz jakiegos innego dziadka? Miales jakiegoś czy nie > jestes pewien? > > > > uu1 napisała: > > > > > Ten się bawi, kto się bawi ostatni - powiedział dziadek, który zarz > nął ba > > bcię. > > > Nożem. > > Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Jezykow by sie pouczyl, a nie bzdetami zajmow 22.03.06, 00:11 silesius.monachijski napisał: > niestety, moli dziadkowie zmarli przed moim urodzeniem; ale wielu innych > dziadkow znam; i nie zadzgali babci nozem dobra rada zupelnie za adarmo - zejdź juz z tego dziadkla Tuska. Wszyscy wiemy co myslisz o tusku i jego dziadku. > Don't they know that I promised to die? I'm keeping in practice. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Jezykow by sie pouczyl, a nie bzdetami zajmow 22.03.06, 00:12 no wlasnie: zaproponuj uu1 temat babci; wtedy nie bedzie juz Tuska bio.mum napisała: > silesius.monachijski napisał: > > > niestety, moli dziadkowie zmarli przed moim urodzeniem; ale wielu innych > > dziadkow znam; i nie zadzgali babci nozem > > dobra rada zupelnie za adarmo - zejdź juz z tego dziadkla Tuska. Wszyscy wiemy > co myslisz o tusku i jego dziadku. > > > Don't they know that I promised to die? > I'm keeping in practice. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Jezykow by sie pouczyl, a nie bzdetami zajmow 21.03.06, 23:42 silesius.monachijski napisał: trudno mnie "rozgryzc", uu1 > przemilczę;)))) >Don't they know that I promised to die? I'm keeping in practice. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Jezykow by sie pouczyl, a nie bzdetami zajmow 21.03.06, 23:44 jak zawsze jestes wspaniala/wspanialomylsna bio.mum; chyle czola bio.mum napisała: > silesius.monachijski napisał: > trudno mnie "rozgryzc", uu1 > > > > przemilczę;)))) > > > >Don't they know that I promised to die? > I'm keeping in practice. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Jezykow by sie pouczyl, a nie bzdetami zajmow 21.03.06, 23:47 Nie wiesz jak bardzo masz w tym wypadku rację. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Jezykow by sie pouczyl, a nie bzdetami zajmow 21.03.06, 23:47 silesius.monachijski napisał: > jak zawsze jestes wspaniala/wspanialomylsna bio.mum; chyle czola wiesz, że co złego to nie ja;)mamy swoje tajemnice:) > > Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Jezykow by sie pouczyl, a nie bzdetami zajmow 21.03.06, 23:54 wiem; i nawet uu1 mnie nie "podpusci" bio.mum napisała: > silesius.monachijski napisał: > > > jak zawsze jestes wspaniala/wspanialomylsna bio.mum; chyle czola > > wiesz, że co złego to nie ja;)mamy swoje tajemnice:) > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 Re: Jezykow by sie pouczyl, a nie bzdetami zajmow 22.03.06, 07:32 Dzizus Maria! Nie dość, że ten folksdojcz jesy śląskim księciem, nie dość, że proszą go, żeby wszedł do niemieckiego rzadu, to jeszcze on..... CZYTA KSIĄŻKI!!!!! Czy to nie wspaniałe? PS "Bracia Karamazow" i "Nienasycenie" księgami zapomnianymi???? Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Jezykow by sie pouczyl, a nie bzdetami zajmow 21.03.06, 23:41 uu1 napisała: > Warto wierzyć w człowieka nawet z postkomunistycznej prawicy. ;) poskomunistyczna prawica albo nicea;)) Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Jezykow by sie pouczyl, a nie bzdetami zajmow 21.03.06, 23:42 Nicea albo Układ. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Jezykow by sie pouczyl, a nie bzdetami zajmow 21.03.06, 23:43 uu1 napisała: > Nicea albo Układ. Morda w kubeł albo wybory. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Jezykow by sie pouczyl, a nie bzdetami zajmow 21.03.06, 23:46 a czemu to PO nie chce wyborow? moze beda mieli szanse na koalicje z SLD? bio.mum napisała: > uu1 napisała: > > > Nicea albo Układ. > > Morda w kubeł albo wybory. > > Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Jezykow by sie pouczyl, a nie bzdetami zajmow 21.03.06, 23:48 Cisza albo do jaccuzi. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Jezykow by sie pouczyl, a nie bzdetami zajmow 21.03.06, 23:55 ja wanny nie potrzebuje; wystarczy wedrowka w gory z Wiktoria (Ukrainka z Kijowa) i Rolfem; po co mi jacuzzi? uu1 napisała: > Cisza albo do jaccuzi. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Jezykow by sie pouczyl, a nie bzdetami zajmow 21.03.06, 23:57 > po co mi jacuzzi? Żebyś przyżył dreszcz prawdziwego podniecenia. Porazi, nie porazi. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Jezykow by sie pouczyl, a nie bzdetami zajmow 22.03.06, 00:03 uu1 napisała: > > po co mi jacuzzi? > Żebyś przyżył dreszcz prawdziwego podniecenia. Porazi, nie porazi. Popieści, nie popieści:) Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Jezykow by sie pouczyl, a nie bzdetami zajmow 22.03.06, 00:05 > Popieści, nie popieści:) A jak popieści to ziemia się poruszy czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Jezykow by sie pouczyl, a nie bzdetami zajmow 22.03.06, 00:09 uu1 napisała: > > Popieści, nie popieści:) > A jak popieści to ziemia się poruszy czy nie. Oby szybko..zanim jeszcze mozna swierszczyk legalnie kupić;)) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Jezykow by sie pouczyl, a nie bzdetami zajmow 22.03.06, 00:11 papieru toaletowego mam ci tutaj pod dostatkiem; "swierszczyk"? czytalem w przedszkolu; bio.mum napisała: > uu1 napisała: > > > > Popieści, nie popieści:) > > A jak popieści to ziemia się poruszy czy nie. > > > Oby szybko..zanim jeszcze mozna swierszczyk legalnie kupić;)) > > Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Jezykow by sie pouczyl, a nie bzdetami zajmow 22.03.06, 00:10 hmmm, hmmm bio.mum napisała: > uu1 napisała: > > > > po co mi jacuzzi? > > Żebyś przyżył dreszcz prawdziwego podniecenia. Porazi, nie porazi. > > > Popieści, nie popieści:) > Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Jezykow by sie pouczyl, a nie bzdetami zajmow 22.03.06, 00:09 gdzie tam porazi; juz nawet "wypociny" michnika mnie nie "kopia" uu1 napisała: > > po co mi jacuzzi? > Żebyś przyżył dreszcz prawdziwego podniecenia. Porazi, nie porazi. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Jezykow by sie pouczyl, a nie bzdetami zajmow 21.03.06, 23:45 z JMR ostanio sie nie kontaktuje; bedac w Krakowie, odrzucilem propozycje wspolnej kolacji z przyjaciolmi; niech w koncu bedzie "mezczyzna" bio.mum napisała: > uu1 napisała: > > > Warto wierzyć w człowieka nawet z postkomunistycznej prawicy. ;) > > poskomunistyczna prawica albo nicea;)) > > Odpowiedz Link Zgłoś
tinakon Tuba z aktem 21.03.06, 19:55 Pan Prezydent Wielki IV RP posadził pięcdziesięcioletni, dwunastometrowy dąb! Posadził? Jak to zrobił? Czytając tytuł myślałam, że prezydent za własne pieniądze kupił sadzonkę dębu w jakiejś szkółce ogrodniczej i po prostu posadził ją na Placu Zamkowym. To już nie jest śmieszne i nie jest normalne. Kto zezwolił na wykopanie tego dębu, kto za to zapłacił? Ile zapłacił? Ile kosztowało "posadzenie" dębu? I jeszcze ta tuba i ten Kochanowski. Z kogo robi się idiotów? Chyba wystarczy tej farsy i głupoty. Nie chcę mieć głupiego, zakompleksiałego prezydenta. Nie chcę wysłuchiwać żadnych prezesów. Chcę żyć w "zdrowym" kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Tuba z aktem 21.03.06, 20:03 tinakon napisała: > Pan Prezydent Wielki IV RP posadził pięcdziesięcioletni, dwunastometrowy dąb! > Posadził? Jak to zrobił? Czytając tytuł myślałam, że prezydent za własne > pieniądze kupił sadzonkę dębu w jakiejś szkółce ogrodniczej i po prostu > posadził ją na Placu Zamkowym. To już nie jest śmieszne i nie jest normalne. > Kto zezwolił na wykopanie tego dębu, kto za to zapłacił? Ile zapłacił? Ile > kosztowało "posadzenie" dębu? I jeszcze ta tuba i ten Kochanowski. Z kogo robi > się idiotów? Chyba wystarczy tej farsy i głupoty. Nie chcę mieć głupiego, > zakompleksiałego prezydenta. Nie chcę wysłuchiwać żadnych prezesów. Chcę żyć > w "zdrowym" kraju. Ech...i tak trudno się do niego przyzwyczaić:( Nie da się. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Tuba z aktem 21.03.06, 20:04 > Nie chcę mieć głupiego, > zakompleksiałego prezydenta. Nie chcę wysłuchiwać żadnych prezesów. Za poźno. Odpowiedz Link Zgłoś
wampirius Re: Prezydent zasadził dąb królewski na Placu Zam 21.03.06, 20:01 Kaczynski ist einer Schwein ohne Eier, Kaczynski muss weggehen!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tinakon Kiedy następna uroczystość? 21.03.06, 20:04 Kiedy nastąpi nadanie imienia dębowi? Jakie to będzie imię? Lech? Może Jarosław? Wielki to on może nie wyróść! Odpowiedz Link Zgłoś
jollyroger3 Re: Kiedy następna uroczystość? 21.03.06, 20:18 "wyróść"polszczyzna "niemoherowych" intelektualistów... nie ze "wschodniej ściany" oczywiście......... Odpowiedz Link Zgłoś
tinakon Wyróść! 21.03.06, 20:24 Wyrosnąć też może. A wiesz, kto może bezkarnie kląć? Odpowiedz Link Zgłoś
jollyroger3 Re: Wyróść! 21.03.06, 20:37 A co polszczyzna której uzywasz ma wspólnego z przeklinaniem? Zbyt wysokie wyzyny intelektualne...nie kumam... Odpowiedz Link Zgłoś
zielony31 Re: Prezydent zasadził dąb królewski na Placu Zam 21.03.06, 20:18 Na placu Zamkowym pod świerzo zasadzonym dębem dwie kaczki grają w szachy - H5 -N1 Szach mat Odpowiedz Link Zgłoś
chachar1 Re: Prezydent zasadził dąb królewski .... 21.03.06, 20:25 Dobre bo "świerze" Pod...śmy i Słońce...ha ha ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
kleo_m Do tartaku? 21.03.06, 20:35 Najpierw sadzi i się poidnieca, a w sobotę oświadczy, że tego nie przemyślał do końca, bo Donald T. nie przyjmuje do wiadomości kto wygrał wybory i media zapewnią nam raporty z "wojenki" w mediach. Odpowiedz Link Zgłoś
exdziewica Re: lhotse89 napisał: 21.03.06, 20:36 Jesli 89 to twój rocznik urodzenia to znaczy ,że masz tylko 17 lat ale mimo tak młodego wieku nauczyłeś się już na klawiaturze wpisywać słowa i nawet układać je w zdania. Z takim pakietam startowym możesz przystąpić do gry zwanej Zycie i wyrażać swoją głębię przemyśleń w nadzieji ,że wraz z upływem czasu Twoje możliwości intelektualne będą się rozwijać. Jeżeli jednak 89 to nie twój rocznik a Ty jesteś dorosłym człowiekiem to też się nie martw bo to forum jest właśnie dla takich jak TY Odpowiedz Link Zgłoś
kostek555 Prezydencie Wałęsa ponosisz odpowiedzialność 21.03.06, 20:36 Po sławnej wojnie na górze wypromowałeś kłótliwców z trzeciego rzędu Solidarności,stworzyłeś Golemów . Kto ich powstrzyma? Odpowiedz Link Zgłoś
zielony31 Re: Prezydent zasadził dąb królewski na Placu Zam 21.03.06, 20:40 Panie Prezydencie! Jak to jest ,że pańscy partyjni koledzy ijednojajowy brat nie dają rady rządzić a Pan znajduje czas na sadzenie drzewka? Ubliża Pan narodowi.... Boi się Pan podejmować decyzji? Do roboty chłopie bo jak nie to na jesieni wykopki... Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz1965 Re: Prezydent zasadził dąb królewski na Placu Zam 21.03.06, 20:42 Bo Kwacu to byl fajny gosc, nie? Wodki z Lukaszenka popil, na grobach katynskich pohulal. Jeszcze glupku zatesknisz za takim prezeydentem, jak Kaczynski Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Prezydent zasadził dąb królewski na Placu Zam 21.03.06, 20:45 > jeszcze glupku zatesknisz za takim prezeydentem, jak > Kaczynski Zatęskni dlatego, że jest głupkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
zielony31 Re: Prezydent zasadził dąb królewski na Placu Zam 21.03.06, 20:48 A po co taki jak nic nie robi! A ty nie działaj jak panowie z Mysiej 2/czy wiesz co tam było?/by czytać to co nie napisane.Ani słowa o śp Kwachu. Zupełnie jak komuna przed 89.... Odpowiedz Link Zgłoś
buj_w_chutach Re: Prezydent zasadził dąb królewski na Placu Zam 21.03.06, 22:58 Nie z Kwachem Kaczora porównuj a z Gomułką,bo to jest podobny poziom. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz1965 Ludzie, za co wy go tak nienawidzicie? 21.03.06, 20:57 Co ten facet wam zrobil? Czy to, ze nie zmienil pogladow przez 15 lat? Ze nie chla wodki na grobach katynskich? Ze nie zadaje sie z podejrzanymi lobbystami o zakazanych mordach? Ze nie ma lalkowatej zony o wsiowym wygladzie i ze wsiowym akcentem? Marzy wam sie fircykowaty PO-owiec z geba pelna frazesow, o wygladzie Dyla Sowizdrzala i takich manierach? Typek, co przez 5 lat nosil teczke za Balcerowiczem? Facet, ktory podczas kampanii wyborczej nie raczyl sprzatnac mieszkania przed wizyta telewizji? Puknijcie sie lepiej w te zakute lby, bo jeszcze kiedys zatesknicie za tym prezydentem. Odpowiedz Link Zgłoś
zielony31 Re: Ludzie, za co wy go tak nienawidzicie? 21.03.06, 21:09 Po co to zacietrzewienie/znowu ptak../człowieku każdy ma swoje poglądy i je tu wyraża.Czyż chcesz tego zabronić?Poczytaj Folwark zwierzęcy i pomyśl...tego chcesz?Wolny kraj przejawia się wolnością osobistą jednostki i wolnością wyrażania opinii.O to walczyłem do 89r!!!Jak chcesz zamknąć mi usta to się lekko pomylisz.Wtedy też się nie bałem to i teraz nie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tea-sci Re: Ludzie, za co wy go tak nienawidzicie? 21.03.06, 21:21 tadek niejadek nie kuma bazy szkoda twych slow Odpowiedz Link Zgłoś
sw.patryk Re: Ludzie, za co wy go tak nienawidzicie? 21.03.06, 22:49 Ten facet mi calkowicie nic nie zrobil . I niech na tym zakonczy ! Brak oglady , kultury , brak znajomosci jezykow jakichkolwiek, obawiam sie , ze i z polskim nietego ( slyszales goscia ? ) . Sodowa na potege, trudnosci w wypowiedzeniu prostych trsci . Az trudno uwierzyc , ze ten gosc jest profesorem prawa. Za co mu ten tytul przyznano ? Ten mily gosc moglby nawet sprztnac klatke schodowa i chodnik przed domem i nic z tego nie bedzie wynikalo. Z kim sie ten gosc zadaje dowiemy sie za kilka lat . Napewno z bratem i to juz wystarczy , zeby go zdyskwalifikowac. Odpowiedz Link Zgłoś