Dodaj do ulubionych

PiS: Owsiak, precz ze szkoły!

• kapitan_stopczyk [...] 23.03.06, 09:51
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • arka-satana Film Telewizji TRWAM 23.03.06, 09:52
      A TERAZ WYOBRAŹCIE SOBIE JAK BĘDZIE WYGLĄDAŁ PROPAGANDOWY FILM TELEWIZJI TRWAM SKIEROWANY PRZECIWKO TEJ AKCJI OWSIAKA...

8:00 rano. W jednej z polskich podstawówek zaczynają się lekcje. Pani nauczycielka - młoda, lekko przestraszona - mówi: "Drogie dzieci, dzisiaj miała się odbyć lekcja języka polskiego. Ale zamiast zgłębiać piękno ojczystej literatury, będziemy się dziś uczyć udzielania pierwszej pomocy..."

Z trzaskiem otwierają się drzwi. Przy akompaniamencie głośnej, death-metalowej muzyki do sali wtaczają się instruktorzy Owsiaka. Pierwszy to gigantyczny metal: szafa 2 na 2 metry, długie, tłuste, czarne włosy; mnóstwo piercingów, satanistyczne dziary, a spod poprzebijanej ćwiekami skórzanej kurtki wyziera koszulka VADERa. Drugi to wychudzony ćpunek, w obdartych ubraniach, cały się trzęsie; w jednej ręce ściska słoiczek z kompotem i co parę minut wychodzi walnąć sobie strzała.

Metal: - Ave, pomioty Satana! Ja i mój chłopak (tutaj zalotne spojrzenie w kierunku ćpunka) przybyliśmy nauczyć was udzielania pierwszej pomocy. Hehe, a przynajmniej tak myśli dyrektor! (złowrogi uśmiech) Tak naprawdę będziemy was uczyć jak czcić Satana, zostać gejem, dobrze się naćpać i wstąpić do masonerii! A to wszystko dlatego że nie słuchaliście pani Nowak, głupcy! Szema Israel!

Metal i Ćpunek zrzucają kurtki. Okazuje się że obaj byli zakamuflowanymi rabinami: pod spodem mają chałaty oraz masońskie fartuszki, a tatuaże w kształcie pentagramów były tak naprawdę gwiazdami Dawida. Zaczyna się monumentalna orgia. Powolny odjazd kamery, fadeout.
      • kapitan_stopczyk Na koniec wbiega Owsiak i rozdaje strzykawki 23.03.06, 09:59
        ...z kompotem oraz częstuje skrętami z marychą.

Przebitka na rozmodloną Rodzinę radia Maryja.....
    • ir3 Zróbmy coś! 23.03.06, 09:52
      A może tak byśmy coś zrobili zamiast tylko dawać upust uzasadnionej wściekłości?
      Proponuję 4 kwietnia o godz. 12.00 użycie
      klaksonów samochodowych (prywatnych, taksówek itd.). Kto nie ma klaksonu,
      czegokolwiek innegi, co robi hałas. W ten sposób nasze poparcie dla Owsiaka
      będzie słychać, będzie wreszcie słychać także nasz protest przeciwko zamykaniu ust!

• abstracto Re: Zróbmy coś! 23.03.06, 10:08
        Swoją drogą to trzeba zrobić inaczej. Tekst na forum nie zadziała. Imho trzeba tak:
        1/piszesz maila do ludzi, którym ufasz i którzy cię poprą.
        2/ oni robią to samo - wybierając tak samo zaufanych i wiedząc już, że nie będą
        sami
        3/ itd itd itd

Wtedy zadziała.
    • pisofil Słusznie! Dosyć demoralizacji w szkołach, dosyć 23.03.06, 09:53
      tego "róbta co chceta". Czas skończyć z bandyckimi napadami na nauczycieli,
      narkotykami i pijaństwem w szkołach. Czas skończyć z nachalną demoralizacją
      narzucaną przez politycznie poprawne media i ich pupila. Ktoś musi wskazać
      młodzieży właściwe wzorce postępowania.
      • qc Ktoś musi wskazać 23.03.06, 10:00
        A kto?
        Niech zgadne:
        Kursskie, Leppery, Dorny, Ziobra, Kaczynskie, Hojarskie,
        i to na samej powierzchni, potem robi sie tylko glebiej i mroczniej. Kto?
      • stop_pisuarom [...] 23.03.06, 10:43
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • ciupacka Miło popatrzeć jak PIS się pogrąża 23.03.06, 09:53
      Z nimi nie trzeba walczyć, wystarczy poczekać i przewietrzyć.
      • kosher_moher Re: Miło popatrzeć jak PIS się pogrąża 23.03.06, 10:44
        nas pograza a nie siebie, niestety...
    • grogreg Bo metoda "usta - usta" jest niemoralna!!! 23.03.06, 09:53
      Czy caly PiS to dewianci?
    • kosama Mam dosyć takiej Polski!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.03.06, 09:54
      Banda oszołomów dorwała sie do władzy i rządzi. Jak umie... Zamordyzm, głupota
      panosząca się jak ptasia grypa. A wszystko pod cieplusia pierzynką wypełnioną
      frazesami o ojczyźnie, prawdziwych polakach z dokumentami oryginalności i
      opatentowanym prawem do Jednej i jedynej racji. Bogiem wycierają wszystkie
      rządowe, sejmowe i prezydenckie podłogi. Rydzyk im patronem i świętym. Owsiak,
      Balcerowicz i GW - diabelska trójcą winną wszystkiemu złu... mam dość tej
      paranoi, trzeba ich wysłać na madagaskar (albo łaskawiej - na Bali)...
      • ir3 Re: Mam dosyć takiej Polski!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.03.06, 09:55
        będzie słychać, będzie wreszcie słychać także nasz protest przeciwko zamykaniu ust!

• malpa-z-paryza Pis boi sie konkurencji! 23.03.06, 09:56
        jak to aby ktos nie z Pis lub RM mial takie poparcie i na dodatek robil "dobra robote" w spoleczenstwie,
        trzeba go przeciez zgnoic!

chyba ze owiasiak zapisze sie do Pis..
    • piwi77 Wywalic religie ze szkol, wprowadzic pierwsza 23.03.06, 09:55
      pomoc Jurka Owsiaka. Niech sie Katole przestana panoszyc!
    • tbigoszewski Re: PiS: Owsiak, precz ze szkoły! 23.03.06, 09:55
      jak dotychczas to Owsiak i jego WOŚP pomogła wielu osobom, póki co PiS tylko
      szkodzi, szkoda,że tacy ludzie zapobiegają dobru pomimo wcześniejszych
      deklaracji
    • kunaizagiel Kacze kupy marnotrawia pieniadze 23.03.06, 09:55
      np 200 mln na wybory ponowne.A jak ktos od lat zarabia pieniadze uczciwie i
      przekazuje na szczytny cel to juz to kaczym kupom przeszkadza. Nie pomoze im te
      20 mln wpakowane w klechow z wilanowa jak beda zdychac na boku jakiejs drogi w
      srodku nocy a w okol beda stac ludzie i dzieci, z ktorych nikt nie bedzie
      wiedzial jak im pomoc. Rozetrzyjmy kacze kupy o mur naszej obojetnosci.
      • ir3 Trąbimy 4-go kwietnia! 23.03.06, 09:57
        czegokolwiek innego, co robi hałas. W ten sposób nasze poparcie dla Owsiaka
        • qc To musza rozpoczac Studenci !!!! 23.03.06, 10:06
        • czerniakowianka Re: Trąbimy 4-go kwietnia! 23.03.06, 10:06
          Może o 18, o 12 większość uczciwych ludzi pracuje żeby mieć z czego zapłacić
          podatki tej bandzie złodziei :(
          • ir3 Re: Trąbimy 4-go kwietnia! 23.03.06, 10:09
            To o 18-tej!
            • abstracto Re: Trąbimy 4-go kwietnia! 23.03.06, 10:11
              Swoją drogą to trzeba zrobić inaczej. Tekst na forum nie zadziała. Imho trzeba tak:
              1/piszemy maila do ludzi, którym ufamy i którzy nas poprą.
              2/ oni robią to samo - wybierając tak samo zaufanych i wiedząc już, że nie będą
              sami
              3/ itd itd itd

Wtedy zadziała.
              • ir3 Re: Trąbimy 4-go kwietnia! 23.03.06, 10:19
                Masz rację. I dodać do tego SMS-y. Czy ktoś ma kontakty w mediach? Spróbujmy to
                nagłośnić.
    • czerniakowianka Mam dosyć :( 23.03.06, 09:56
      "Niesprawdzonych osób (albo wręcz takich, które nie wykazały się jeszcze niczym
      pozytywnym) (...)" Pani Nowak, pani się przejdzie po oddziałach noworodkowych
      szpitali. Pani policzy naklejki z czerwonym serduszkiem. Pani przyjrzy się
      sprzętowi oznaczonemu sercem. Pani policzy karetki z sercem WOŚP. Pani się
      dowie co to jest retinopatia wcześniacza, gdzie się ją najwcześniej wykrywa i
      najlepiej leczy. Pani się, k..., dokształci, bo inaczej ja sobie z żalu strzelę
      w łeb :(
      To jakiś koszmar :(
      • pokla Re: Czy bierzemy udział w chorym spektaklu? 23.03.06, 10:02
      • qc Wybory ? "Nie ide to i tak nic nie zmieni" 23.03.06, 10:05
        PAMIETASZ ??????
      • tea-sci Re: Mam dosyć :( 23.03.06, 10:13
        a zobacz jakie popracie maja te glaby...jak to matol kurski powiedzial ciemna masa i kropka..
    • antziel Re: PiS: Owsiak, precz ze szkoły! 23.03.06, 09:59
      To może wprowadźmy do szkoły zamiast kanapki czy szklanki mleka jak to niegdyś
      bywało działkę koki lub jakiegoś innego świństwa.Taki właśnie kierunek wytycza
      nam demokracja a może coś innego??????
    • monia734 Wyborów, ja chcę wyborów!!! 23.03.06, 10:00
      Poprawmy, co zepsuliśmy.
    • qva Re: PiS: Owsiak, precz ze szkoły! 23.03.06, 10:00
      no najprawdpopodobniej. głupia krowa.
    • sky027 Re: PiS: Owsiak, precz ze szkoły! 23.03.06, 10:00
      Ciekaw jestem czy jest wsrod obecnych politykow PIS-u, taki ktory zrobil co
      najmniej tak duzo dla polskich dzieci, jak Owsiak?! To musi byc zazdrosc o tak
      ambitny cel, albo brak wiedzy, ze taki program moze pomoc uratowac kilkaset lub
      nawet wiecej ludzi kazdego roku. Widze Polske z zagranicy i czasami przypomina
      to wszystko jeden wielki cyrk!
    • ml73 Re: PiS: Owsiak, precz ze szkoły! 23.03.06, 10:02
      Mam nadzieje, że ta "pani" będzie potrzebowała kiedyś pomocy, lub ktoś z jej
      rodziny. I ta pomoc nie nadejdzie !!! Już modle się o to !!!
    • amero Bydlaki!!! 23.03.06, 10:02
      Jestem ciekawy co takie zera jak piłka czy jakaś tam Nowak mają do p. Owsiaka,
      poza tym że pewnie używa prezerwatywy ( straszne!! ). Moje dziecko choruje na
      zespół nerczycowy i podczas wizyt w szpitalu widziałem ile wspaniałego sprzętu
      dzięki niemu zostało zakupione. Ten sprzęt ratuje zdrowie mojemu i innym
      dzieciom. Panie Piłka i Pani Jakaśtam nie osiągneliście nawet setnej części
      tego co dokonał Jurek. Od was ( czyli od parlamentarzystów ) dostałem
      refundację na najtańsze i najgorsze leki których nigdy nie podam mojemu
      dziecku, sprowadzam sobie sam najlepsze z Niemiec. Płacę też za większość badań
      które moje ( poważnie chore !! )dziecko musi mieć bo lekarze albo nie mogą
      wypisać skierowań bo obligują ich jakieś wasze kretyńskie przepisy, albo boją
      się że podpadną komuś wyżej. Stać mnie na to, ale większość pacjentów nie??
      Reasumując to żygać mi się chce gdy czytam takie coś bo oni podcinają skrzydła
      wszystkim którzy chcą coś zrobić , sami nie robiąc nic! I póki co to uczę
      intensywnie córkę języków, niech spieprza stąd jak najszybciej, szkoda życia...
      • ir3 Trąbimy 4-go kwietnia!!! 23.03.06, 10:13
        Proponuję 4 kwietnia o godz. 12.00 (lub 18-tej)użycie
        Czy ktoś ma kontakty w mediach? Trzeba nagłośnić akcję. Wysyłajmy SMS-y.
        Niech nas usłyszą!
    • rudzik51 Re: PiS: Owsiak, precz ze szkoły! 23.03.06, 10:03
      Chorzy ludzie,którzy nie chcą się leczyć sami odpowiadją za swoje postępowanie.
      Uniemożliwianie nabycia umiejętności udzielania pomocy innym powinno być ścigane
      tak jak przestępstwo. Podpieranie się przy tym autorytetem pseudokatolika
      Rydzyka dodaje ostatecznej pikanterii temu przedsięwzięciu. Chrońmy tylko dzieci
      niepoczęte.
    • moon_nick Re: PiS: Owsiak, precz ze szkoły! 23.03.06, 10:05
      Kurski miał rację. To jest ciemny lud. A najciemniejsze jego gwiazdy świecą w
      szeregach PiS.
      • akpic Re: PiS: Owsiak, precz ze szkoły! 23.03.06, 10:07
        Kurski to też ciemniak. Myślicie, że on sam z siebie
        taki cwaniak? To cienias i głupek bez własnego zdania.
        Potrafi się tylko nauczyć paru zdań na pamięć...
    • vitek25 AMOK zdewociałych karłów 23.03.06, 10:05
      do czegokolwiek się prawicowcy zbliżą, mogą tylko SZKODZIĆ!...
    • fredperry Re: PiS: Owsiak, precz ze szkoły! 23.03.06, 10:06
      "Nie słuchałam pana Owsiaka, ale nawet bez znajomości szczegółów jestem
      przeciwna, żeby prowadził program pierwszej pomocy w szkołach."

Doprawdy ciekawy argument...... myśle że już najwyższy czas opuścić ten kraj....
    • zabrzanin Maria.Nowak@sejm.pl napisz list 23.03.06, 10:07
      zamiast narzekać na Panią Poseł proponuje wysłac do niej list i opisać, co o
      niej myslicie, ja to przed chwilą zrobiłem
      jej adres to: Maria.Nowak@sejm.pl
      • ir3 Trąbimy 4 kwietnia! 23.03.06, 10:07
        A może tak byśmy coś zrobili? Proponuję 4 kwietnia o godz. 12.00 użycie
      • abstracto Re: Maria.Nowak@sejm.pl napisz list 23.03.06, 10:20
        Ach, jak mi się to podoba. Wygląda na to, że pisiory zafundowały nam
        przyspieszony kurs społeczeństwa obywatelskiego. A po kursie zostaną zwolnieni! :)))
        Alleluja i do przodu !!! ;)
      • awersja Re: Maria.Nowak@sejm.pl napisz list 23.03.06, 11:22
        Drogi Zabrzaninie...

jakkolwiek Twoja propozycja jest racjonalna i szczytna to zważ, że pani Maria
        Nowak jest osobą ułomną psychicznie i pozbawioną zdolności realnego
        postrzegania świata. Doprawdy nie wiem ile trzeba mieć w sobie zakłamania i
        podłości, aby publicznie w obliczu Boga łamać Przykazania...

"Nie mów fałszywego świadectwa przeciw bliźniemu swemu."

Obawiam się, że do osoby tak niezrównoważonej nie warto pisać listów. Z
        pewnością sprawa znajdzie swój finał w sądzie. Miejmy nadzieję, że popełniając
        grzech ciężki sprawa pani Marii Nowak już została wpisana na wokandzie Sądu
        Ostatecznego.

Przy okazji pozwolę sobie pogratulować 9866 Katowiczanom wyboru posłanki Nowak
        na kolejną kadencję do Sejmu RP. Ciąle jestem pod wrażeniem strony internetowej
        pani poseł www.marianowak.pl/ ...
    • koniecdemokracji Re: PiS: Owsiak, precz ze szkoły! 23.03.06, 10:08
      TERAZ TO PRZEGIELI POLECĄ notowania I TO Z HUKIEM
      Owsiak ma międzynarodową sławę i uznanie za WOŚP w tym kraju nie ma człowieka
      który by nie miał w domu serduszka
    • emeryt21 Re: PiS: Owsiak, precz ze szkoły! 23.03.06, 10:09
      posel Pilka powiedzial,ze do szkol nie powinny byc wpuszczane organizacje
      budzace kontrowersje.Tak jest,przede wszystkim tacy poslowie jak pan
      Pilka.Najlepiej odrazu wprowadzic szariat katolicki.
    • polka33 Sam nie zje, psu nie da! 23.03.06, 10:10

Tak najkrócej można określic zachowanie przedstawicieli PiS-u.
      Pani się nie zapoznała ze szczegółami,ale swoje zdanie ma.To najważniejsze mieć
      swoje zdanie na każdy temat!A czy pani ma jakąś lepszą propoozycję dla
      młodzieży,kto wie, może właśnie przedstawiciele PiS-u tworzą nową organizację
      ku tym celom-trzeba iść z prądem-chwytac żelazo póki gorące....
      Skandal!!!
      • uwagiluzne kim jest ta piękna pani? 23.03.06, 10:19
        Kim jest ta Marysia Nowak, która odrzuca naukę (również miłosierdzia) dla
        naszych dzieci? Kim jest Marysia Nowak, która w ciągu całego swojego życia nie
        ocali więcej istnien ludzkich, niz Owsiak w ciagu jednego dnia? Kim jest ta
        Maryska, dla której tylko walka ideologiczna jest priorytetem? Kim jest ta
        Marynia, która nie wie, że trzeba pomagać, owszem, ale trzeba wiedzieć JAK. Kim
        jest ta Mary Nowak?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka