kapitan_stopczyk [...] 23.03.06, 09:51 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
arka-satana Film Telewizji TRWAM 23.03.06, 09:52 A TERAZ WYOBRAŹCIE SOBIE JAK BĘDZIE WYGLĄDAŁ PROPAGANDOWY FILM TELEWIZJI TRWAM SKIEROWANY PRZECIWKO TEJ AKCJI OWSIAKA... 8:00 rano. W jednej z polskich podstawówek zaczynają się lekcje. Pani nauczycielka - młoda, lekko przestraszona - mówi: "Drogie dzieci, dzisiaj miała się odbyć lekcja języka polskiego. Ale zamiast zgłębiać piękno ojczystej literatury, będziemy się dziś uczyć udzielania pierwszej pomocy..." Z trzaskiem otwierają się drzwi. Przy akompaniamencie głośnej, death-metalowej muzyki do sali wtaczają się instruktorzy Owsiaka. Pierwszy to gigantyczny metal: szafa 2 na 2 metry, długie, tłuste, czarne włosy; mnóstwo piercingów, satanistyczne dziary, a spod poprzebijanej ćwiekami skórzanej kurtki wyziera koszulka VADERa. Drugi to wychudzony ćpunek, w obdartych ubraniach, cały się trzęsie; w jednej ręce ściska słoiczek z kompotem i co parę minut wychodzi walnąć sobie strzała. Metal: - Ave, pomioty Satana! Ja i mój chłopak (tutaj zalotne spojrzenie w kierunku ćpunka) przybyliśmy nauczyć was udzielania pierwszej pomocy. Hehe, a przynajmniej tak myśli dyrektor! (złowrogi uśmiech) Tak naprawdę będziemy was uczyć jak czcić Satana, zostać gejem, dobrze się naćpać i wstąpić do masonerii! A to wszystko dlatego że nie słuchaliście pani Nowak, głupcy! Szema Israel! Metal i Ćpunek zrzucają kurtki. Okazuje się że obaj byli zakamuflowanymi rabinami: pod spodem mają chałaty oraz masońskie fartuszki, a tatuaże w kształcie pentagramów były tak naprawdę gwiazdami Dawida. Zaczyna się monumentalna orgia. Powolny odjazd kamery, fadeout. Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan_stopczyk Na koniec wbiega Owsiak i rozdaje strzykawki 23.03.06, 09:59 ...z kompotem oraz częstuje skrętami z marychą. Przebitka na rozmodloną Rodzinę radia Maryja..... Odpowiedz Link Zgłoś
ir3 Zróbmy coś! 23.03.06, 09:52 A może tak byśmy coś zrobili zamiast tylko dawać upust uzasadnionej wściekłości? Proponuję 4 kwietnia o godz. 12.00 użycie klaksonów samochodowych (prywatnych, taksówek itd.). Kto nie ma klaksonu, czegokolwiek innegi, co robi hałas. W ten sposób nasze poparcie dla Owsiaka będzie słychać, będzie wreszcie słychać także nasz protest przeciwko zamykaniu ust! Odpowiedz Link Zgłoś
abstracto Re: Zróbmy coś! 23.03.06, 10:08 Swoją drogą to trzeba zrobić inaczej. Tekst na forum nie zadziała. Imho trzeba tak: 1/piszesz maila do ludzi, którym ufasz i którzy cię poprą. 2/ oni robią to samo - wybierając tak samo zaufanych i wiedząc już, że nie będą sami 3/ itd itd itd Wtedy zadziała. Odpowiedz Link Zgłoś
pisofil Słusznie! Dosyć demoralizacji w szkołach, dosyć 23.03.06, 09:53 tego "róbta co chceta". Czas skończyć z bandyckimi napadami na nauczycieli, narkotykami i pijaństwem w szkołach. Czas skończyć z nachalną demoralizacją narzucaną przez politycznie poprawne media i ich pupila. Ktoś musi wskazać młodzieży właściwe wzorce postępowania. Odpowiedz Link Zgłoś
qc Ktoś musi wskazać 23.03.06, 10:00 A kto? Niech zgadne: Kursskie, Leppery, Dorny, Ziobra, Kaczynskie, Hojarskie, i to na samej powierzchni, potem robi sie tylko glebiej i mroczniej. Kto? Odpowiedz Link Zgłoś
stop_pisuarom [...] 23.03.06, 10:43 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupacka Miło popatrzeć jak PIS się pogrąża 23.03.06, 09:53 Z nimi nie trzeba walczyć, wystarczy poczekać i przewietrzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
kosher_moher Re: Miło popatrzeć jak PIS się pogrąża 23.03.06, 10:44 nas pograza a nie siebie, niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Bo metoda "usta - usta" jest niemoralna!!! 23.03.06, 09:53 Czy caly PiS to dewianci? Odpowiedz Link Zgłoś
kosama Mam dosyć takiej Polski!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.03.06, 09:54 Banda oszołomów dorwała sie do władzy i rządzi. Jak umie... Zamordyzm, głupota panosząca się jak ptasia grypa. A wszystko pod cieplusia pierzynką wypełnioną frazesami o ojczyźnie, prawdziwych polakach z dokumentami oryginalności i opatentowanym prawem do Jednej i jedynej racji. Bogiem wycierają wszystkie rządowe, sejmowe i prezydenckie podłogi. Rydzyk im patronem i świętym. Owsiak, Balcerowicz i GW - diabelska trójcą winną wszystkiemu złu... mam dość tej paranoi, trzeba ich wysłać na madagaskar (albo łaskawiej - na Bali)... Odpowiedz Link Zgłoś
ir3 Re: Mam dosyć takiej Polski!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.03.06, 09:55 Proponuję 4 kwietnia o godz. 12.00 użycie klaksonów samochodowych (prywatnych, taksówek itd.). Kto nie ma klaksonu, czegokolwiek innegi, co robi hałas. W ten sposób nasze poparcie dla Owsiaka będzie słychać, będzie wreszcie słychać także nasz protest przeciwko zamykaniu ust! Odpowiedz Link Zgłoś
malpa-z-paryza Pis boi sie konkurencji! 23.03.06, 09:56 jak to aby ktos nie z Pis lub RM mial takie poparcie i na dodatek robil "dobra robote" w spoleczenstwie, trzeba go przeciez zgnoic! chyba ze owiasiak zapisze sie do Pis.. Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Wywalic religie ze szkol, wprowadzic pierwsza 23.03.06, 09:55 pomoc Jurka Owsiaka. Niech sie Katole przestana panoszyc! Odpowiedz Link Zgłoś
tbigoszewski Re: PiS: Owsiak, precz ze szkoły! 23.03.06, 09:55 jak dotychczas to Owsiak i jego WOŚP pomogła wielu osobom, póki co PiS tylko szkodzi, szkoda,że tacy ludzie zapobiegają dobru pomimo wcześniejszych deklaracji Odpowiedz Link Zgłoś
kunaizagiel Kacze kupy marnotrawia pieniadze 23.03.06, 09:55 np 200 mln na wybory ponowne.A jak ktos od lat zarabia pieniadze uczciwie i przekazuje na szczytny cel to juz to kaczym kupom przeszkadza. Nie pomoze im te 20 mln wpakowane w klechow z wilanowa jak beda zdychac na boku jakiejs drogi w srodku nocy a w okol beda stac ludzie i dzieci, z ktorych nikt nie bedzie wiedzial jak im pomoc. Rozetrzyjmy kacze kupy o mur naszej obojetnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
ir3 Trąbimy 4-go kwietnia! 23.03.06, 09:57 Proponuję 4 kwietnia o godz. 12.00 użycie klaksonów samochodowych (prywatnych, taksówek itd.). Kto nie ma klaksonu, czegokolwiek innego, co robi hałas. W ten sposób nasze poparcie dla Owsiaka będzie słychać, będzie wreszcie słychać także nasz protest przeciwko zamykaniu ust! Odpowiedz Link Zgłoś
czerniakowianka Re: Trąbimy 4-go kwietnia! 23.03.06, 10:06 Może o 18, o 12 większość uczciwych ludzi pracuje żeby mieć z czego zapłacić podatki tej bandzie złodziei :( Odpowiedz Link Zgłoś
abstracto Re: Trąbimy 4-go kwietnia! 23.03.06, 10:11 Swoją drogą to trzeba zrobić inaczej. Tekst na forum nie zadziała. Imho trzeba tak: 1/piszemy maila do ludzi, którym ufamy i którzy nas poprą. 2/ oni robią to samo - wybierając tak samo zaufanych i wiedząc już, że nie będą sami 3/ itd itd itd Wtedy zadziała. Odpowiedz Link Zgłoś
ir3 Re: Trąbimy 4-go kwietnia! 23.03.06, 10:19 Masz rację. I dodać do tego SMS-y. Czy ktoś ma kontakty w mediach? Spróbujmy to nagłośnić. Odpowiedz Link Zgłoś
czerniakowianka Mam dosyć :( 23.03.06, 09:56 "Niesprawdzonych osób (albo wręcz takich, które nie wykazały się jeszcze niczym pozytywnym) (...)" Pani Nowak, pani się przejdzie po oddziałach noworodkowych szpitali. Pani policzy naklejki z czerwonym serduszkiem. Pani przyjrzy się sprzętowi oznaczonemu sercem. Pani policzy karetki z sercem WOŚP. Pani się dowie co to jest retinopatia wcześniacza, gdzie się ją najwcześniej wykrywa i najlepiej leczy. Pani się, k..., dokształci, bo inaczej ja sobie z żalu strzelę w łeb :( To jakiś koszmar :( Odpowiedz Link Zgłoś
tea-sci Re: Mam dosyć :( 23.03.06, 10:13 a zobacz jakie popracie maja te glaby...jak to matol kurski powiedzial ciemna masa i kropka.. Odpowiedz Link Zgłoś
antziel Re: PiS: Owsiak, precz ze szkoły! 23.03.06, 09:59 To może wprowadźmy do szkoły zamiast kanapki czy szklanki mleka jak to niegdyś bywało działkę koki lub jakiegoś innego świństwa.Taki właśnie kierunek wytycza nam demokracja a może coś innego?????? Odpowiedz Link Zgłoś
qva Re: PiS: Owsiak, precz ze szkoły! 23.03.06, 10:00 no najprawdpopodobniej. głupia krowa. Odpowiedz Link Zgłoś
sky027 Re: PiS: Owsiak, precz ze szkoły! 23.03.06, 10:00 Ciekaw jestem czy jest wsrod obecnych politykow PIS-u, taki ktory zrobil co najmniej tak duzo dla polskich dzieci, jak Owsiak?! To musi byc zazdrosc o tak ambitny cel, albo brak wiedzy, ze taki program moze pomoc uratowac kilkaset lub nawet wiecej ludzi kazdego roku. Widze Polske z zagranicy i czasami przypomina to wszystko jeden wielki cyrk! Odpowiedz Link Zgłoś
ml73 Re: PiS: Owsiak, precz ze szkoły! 23.03.06, 10:02 Mam nadzieje, że ta "pani" będzie potrzebowała kiedyś pomocy, lub ktoś z jej rodziny. I ta pomoc nie nadejdzie !!! Już modle się o to !!! Odpowiedz Link Zgłoś
amero Bydlaki!!! 23.03.06, 10:02 Jestem ciekawy co takie zera jak piłka czy jakaś tam Nowak mają do p. Owsiaka, poza tym że pewnie używa prezerwatywy ( straszne!! ). Moje dziecko choruje na zespół nerczycowy i podczas wizyt w szpitalu widziałem ile wspaniałego sprzętu dzięki niemu zostało zakupione. Ten sprzęt ratuje zdrowie mojemu i innym dzieciom. Panie Piłka i Pani Jakaśtam nie osiągneliście nawet setnej części tego co dokonał Jurek. Od was ( czyli od parlamentarzystów ) dostałem refundację na najtańsze i najgorsze leki których nigdy nie podam mojemu dziecku, sprowadzam sobie sam najlepsze z Niemiec. Płacę też za większość badań które moje ( poważnie chore !! )dziecko musi mieć bo lekarze albo nie mogą wypisać skierowań bo obligują ich jakieś wasze kretyńskie przepisy, albo boją się że podpadną komuś wyżej. Stać mnie na to, ale większość pacjentów nie?? Reasumując to żygać mi się chce gdy czytam takie coś bo oni podcinają skrzydła wszystkim którzy chcą coś zrobić , sami nie robiąc nic! I póki co to uczę intensywnie córkę języków, niech spieprza stąd jak najszybciej, szkoda życia... Odpowiedz Link Zgłoś
ir3 Trąbimy 4-go kwietnia!!! 23.03.06, 10:13 Proponuję 4 kwietnia o godz. 12.00 (lub 18-tej)użycie klaksonów samochodowych (prywatnych, taksówek itd.). Kto nie ma klaksonu, czegokolwiek innegi, co robi hałas. W ten sposób nasze poparcie dla Owsiaka będzie słychać, będzie wreszcie słychać także nasz protest przeciwko zamykaniu ust! Czy ktoś ma kontakty w mediach? Trzeba nagłośnić akcję. Wysyłajmy SMS-y. Niech nas usłyszą! Odpowiedz Link Zgłoś
rudzik51 Re: PiS: Owsiak, precz ze szkoły! 23.03.06, 10:03 Chorzy ludzie,którzy nie chcą się leczyć sami odpowiadją za swoje postępowanie. Uniemożliwianie nabycia umiejętności udzielania pomocy innym powinno być ścigane tak jak przestępstwo. Podpieranie się przy tym autorytetem pseudokatolika Rydzyka dodaje ostatecznej pikanterii temu przedsięwzięciu. Chrońmy tylko dzieci niepoczęte. Odpowiedz Link Zgłoś
moon_nick Re: PiS: Owsiak, precz ze szkoły! 23.03.06, 10:05 Kurski miał rację. To jest ciemny lud. A najciemniejsze jego gwiazdy świecą w szeregach PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
akpic Re: PiS: Owsiak, precz ze szkoły! 23.03.06, 10:07 Kurski to też ciemniak. Myślicie, że on sam z siebie taki cwaniak? To cienias i głupek bez własnego zdania. Potrafi się tylko nauczyć paru zdań na pamięć... Odpowiedz Link Zgłoś
vitek25 AMOK zdewociałych karłów 23.03.06, 10:05 do czegokolwiek się prawicowcy zbliżą, mogą tylko SZKODZIĆ!... Odpowiedz Link Zgłoś
fredperry Re: PiS: Owsiak, precz ze szkoły! 23.03.06, 10:06 "Nie słuchałam pana Owsiaka, ale nawet bez znajomości szczegółów jestem przeciwna, żeby prowadził program pierwszej pomocy w szkołach." Doprawdy ciekawy argument...... myśle że już najwyższy czas opuścić ten kraj.... Odpowiedz Link Zgłoś
zabrzanin Maria.Nowak@sejm.pl napisz list 23.03.06, 10:07 zamiast narzekać na Panią Poseł proponuje wysłac do niej list i opisać, co o niej myslicie, ja to przed chwilą zrobiłem jej adres to: Maria.Nowak@sejm.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ir3 Trąbimy 4 kwietnia! 23.03.06, 10:07 A może tak byśmy coś zrobili? Proponuję 4 kwietnia o godz. 12.00 użycie klaksonów samochodowych (prywatnych, taksówek itd.). Kto nie ma klaksonu, czegokolwiek innegi, co robi hałas. W ten sposób nasze poparcie dla Owsiaka będzie słychać, będzie wreszcie słychać także nasz protest przeciwko zamykaniu ust! Odpowiedz Link Zgłoś
abstracto Re: Maria.Nowak@sejm.pl napisz list 23.03.06, 10:20 Ach, jak mi się to podoba. Wygląda na to, że pisiory zafundowały nam przyspieszony kurs społeczeństwa obywatelskiego. A po kursie zostaną zwolnieni! :))) Alleluja i do przodu !!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
awersja Re: Maria.Nowak@sejm.pl napisz list 23.03.06, 11:22 Drogi Zabrzaninie... jakkolwiek Twoja propozycja jest racjonalna i szczytna to zważ, że pani Maria Nowak jest osobą ułomną psychicznie i pozbawioną zdolności realnego postrzegania świata. Doprawdy nie wiem ile trzeba mieć w sobie zakłamania i podłości, aby publicznie w obliczu Boga łamać Przykazania... "Nie mów fałszywego świadectwa przeciw bliźniemu swemu." Obawiam się, że do osoby tak niezrównoważonej nie warto pisać listów. Z pewnością sprawa znajdzie swój finał w sądzie. Miejmy nadzieję, że popełniając grzech ciężki sprawa pani Marii Nowak już została wpisana na wokandzie Sądu Ostatecznego. Przy okazji pozwolę sobie pogratulować 9866 Katowiczanom wyboru posłanki Nowak na kolejną kadencję do Sejmu RP. Ciąle jestem pod wrażeniem strony internetowej pani poseł www.marianowak.pl/ ... Odpowiedz Link Zgłoś
koniecdemokracji Re: PiS: Owsiak, precz ze szkoły! 23.03.06, 10:08 TERAZ TO PRZEGIELI POLECĄ notowania I TO Z HUKIEM Owsiak ma międzynarodową sławę i uznanie za WOŚP w tym kraju nie ma człowieka który by nie miał w domu serduszka Odpowiedz Link Zgłoś
emeryt21 Re: PiS: Owsiak, precz ze szkoły! 23.03.06, 10:09 posel Pilka powiedzial,ze do szkol nie powinny byc wpuszczane organizacje budzace kontrowersje.Tak jest,przede wszystkim tacy poslowie jak pan Pilka.Najlepiej odrazu wprowadzic szariat katolicki. Odpowiedz Link Zgłoś
polka33 Sam nie zje, psu nie da! 23.03.06, 10:10 Tak najkrócej można określic zachowanie przedstawicieli PiS-u. Pani się nie zapoznała ze szczegółami,ale swoje zdanie ma.To najważniejsze mieć swoje zdanie na każdy temat!A czy pani ma jakąś lepszą propoozycję dla młodzieży,kto wie, może właśnie przedstawiciele PiS-u tworzą nową organizację ku tym celom-trzeba iść z prądem-chwytac żelazo póki gorące.... Skandal!!! Odpowiedz Link Zgłoś
uwagiluzne kim jest ta piękna pani? 23.03.06, 10:19 Kim jest ta Marysia Nowak, która odrzuca naukę (również miłosierdzia) dla naszych dzieci? Kim jest Marysia Nowak, która w ciągu całego swojego życia nie ocali więcej istnien ludzkich, niz Owsiak w ciagu jednego dnia? Kim jest ta Maryska, dla której tylko walka ideologiczna jest priorytetem? Kim jest ta Marynia, która nie wie, że trzeba pomagać, owszem, ale trzeba wiedzieć JAK. Kim jest ta Mary Nowak? Odpowiedz Link Zgłoś