Dodaj do ulubionych

Lepper przeprosił Morozowskiego

13.04.06, 10:49
Lepper powinien dzienikarzom wytoczyc proces za oszustwo.. Nie dotrzymali
warunkow i zlamali slowo, probujac osmieszyc polityka ( i obojetne czy sie on
mass-mediom podoba czy nie..)
Obserwuj wątek
    • mangold nie da się ukryć, ze się uniósł..politykowi to nie 13.04.06, 10:51
      przystoi, ale w przeciwieństwie do swoich prawie koalicjantów przeprosił...Panie
      dorn, panie Kaczyński itp bierzcie przykład z Leppera!!
      • m15 broń panie boże ,by z leppera przykład brali 13.04.06, 11:03
        mangold napisał:

> przystoi, ale w przeciwieństwie do swoich prawie koalicjantów
        przeprosił...Pani
        > e
        > dorn, panie Kaczyński itp bierzcie przykład z Leppera!!
        • konread ********** S_A_M_0_G_Ł_U_P_0_T_A ********** 13.04.06, 11:11
          Jolu czekamy na twe ustosunkowanie się do przeprosin!!!
          W ostatnich postach pisałaś że popierasz stanowczą postawę swego Wielkiego
          Czerwonego Wodza w gnojeniu dziennikarzy. Nawet byś nie miała nic przeciwko
          cenzurze. No i co teraz nam powie dziewczę z Mazur???
          • kobieta_rakieta Re: ********** S_A_M_0_G_Ł_U_P_0_T_A ********** 13.04.06, 11:54
            Czerwony wodz lub polski mulat numero 1

--
            www.euromason.blox.pl
            Nieregularnik masońsko-pogański.
            • pogromca_mrowek "By wygrać zrobie wszystko" 13.04.06, 13:43
              Wassermann też przepraszał Kwaśniewską...
              • szymek.jajcarz.z.tvn Za Co ? Przecierz Nie Dał Mu w P-A-P-Ę ! ! ! ! ! 13.04.06, 14:39
                Lepper nie powinien przepraszać !!!!!!!!!!!
                bo miał rację !!!!!!!

Co najwyżej powinien tym chamskim jołopom
                z gadzinówki tvn
                dać w papę i wtedy przeprosić !!!!
                • szymek.jajcarz.z.tvn Łżedziennikarze Powinni Dostawać w P-A-P-Ę ! ! 13.04.06, 14:47
                  ..... "ja i tak jestem cierpliwy,
                  wytrzymałem tam wczoraj i Morozowski
                  nie dostał w papę, za to co zrobił".
                  Lepper ocenił, że zachowanie dziennikarzy było "chamskie".
                  ........

wobec skorumpowania jeszcze
                  nie oczyszczonych
                  z esbecji sądów
                  jedyną radą na perfidnych
                  i chamskich dziennikarskich piesków
                  jest dawać im w PAPĘ !!!!!

• gdzies_czyli_wewpolsce Lpper - to wlasnie człowiek nowych czasów! 13.04.06, 16:43
                  Misiu, oczywiscie, masz racje! Tam, skad Lepjerenko sie wywodzi - tam sie leje
                  w pape oraz okrada banki. Tyle, tylko, ze obecnie ten burak jest wicepremierem
                  in spe oraz wicemarszałkiem sejmu. Tego sie nie czyni. Ten burak jest polskim
                  politykiem, a nie jakims jełopem. Osobiscie, dla mnie jest kanalia. Obraził
                  mnie, obraził swoim zachowaniem godło tego kraju i jego honor. Ale w Polsce
                  wlasnie burakow wybiera sie na premierow, poniewaz takim jestesmy narodkiem!
          • gsmkomis NIE kupujcie gazet one kłamią zwłaszcz GW!!!!! 13.04.06, 14:28
            KOLEJNY TENDENCYJNY ARTYKUŁ
        • mangold Tylko w tym przypadku baranku.... 13.04.06, 11:54
          miało byc "baranie" ale swięta idą.....kolorowych PiSanek!!
          "Zgaś światło, flecie, bo szyby polecą" - nadgorliwi żałobnicy, kwiecień
          2005,akcja wyłączania światła o 21.37
          • plaszcz Lepper niepotrzebnie dał się sprowokować :)))) 13.04.06, 13:15

• jola_z_dywit Wspólny FR0NT walki z SAM00Br0NĄ 13.04.06, 14:33
          Antypolskie media których korzenie wiodą w kierunku działań wasalnych na rzecz
          ZSRR. Zarówno antypolska Gw organ pogrobowców KPP jak i TVN Mariusza Waltera
          wiernego sługi komunistycznych mediów to koncerny medialne założone w dość
          niejasnych warunkach a źródła ich finnasowania budzą zastrzeżenia.Nadto należy
          również wspomnieć że prawdziwe nazwiska tych ludzi brzmią inaczej. Szpigelbaum i
          Szechter i cała maszyna dezinformująco propagandowa założona i zasilana w
          okolicznościach upadku gospodarczego politycznego i moralnego Ojczyzny,oraz
          dokonujących się przewłaszczeń na rzecz owych Ludzi.Proszę sprawdzić na jakich
          pozycjach na listach najbogatszych są owi ludzie ogłupiający Polaków i jakie
          apanaże za tę wrogą działalność zawłaszczyli.
          Samoobrona jako patriotyczny ruch Polski który kieruje się racją stanu Ojczyzny
          , walczy z patologicznym zwiewoleniem gospodarczym i medialnym podając ukrywane
          informacje , jest za tą działalność dyskredytowana w każdy sposób,by w Polsce
          nie przewrócić poszanowania prawa a rzeczywista władza by nie służyła Narodowemu
          interesowi Polski.
          • protoplex Re: Wspólny FR0NT walki z SAM00Br0NĄ 13.04.06, 14:58
            Przepraszam Panią bardzo za moją seksistowską uwagę, ale jak tak panią słucham
            to mam silne i nieodparte wrażenie, że pani to już dawno chłopa nie miała i
            hormony pani źle pracują.
            • jola_z_dywit Re: Wspólny FR0NT walki z SAM00Br0NĄ 13.04.06, 16:38
              Przepraszam Panią bardzo za moją seksistowską uwagę, ale jak tak panią słucham
              > to mam silne i nieodparte wrażenie, że pani to już dawno chłopa nie miała i
              > hormony pani źle pracują.
              Przepraszam bardzo również ,jeśli jak Pan zapewnia słyszy jakieś
              głosy?,czytając moje wypowiedzi ? To rzeczywiście ma znamiona uszkodzenia CUN.
          • marianblacklord Re: Wspólny FR0NT walki z SAM00Br0NĄ 13.04.06, 15:09
            Jola błagam Cie.... nie pogrążaj polskich obywateli - Twoja pomsta do nieba jest
            porównywalna z LPR - jest was DUŻO ZA MAŁO - i zawsze będziecie fanatykami...
            nie zdziwie się jak zaczniecie zabijać takich jak ja np - grających w kapelach
            metalowych i plujących na wasze postępowanie !
            • jola_z_dywit Re: Wspólny FR0NT walki z SAM00Br0NĄ 13.04.06, 16:40
              Jola błagam Cie.... nie pogrążaj polskich obywateli - Twoja pomsta do nieba jes
              > t
              > porównywalna z LPR - jest was DUŻO ZA MAŁO - i zawsze będziecie fanatykami...
              > nie zdziwie się jak zaczniecie zabijać takich jak ja np - grających w kapelach
              > metalowych i plujących na wasze postępowanie !

Fanatykami ???
              Czego?????
              • kw55 Re: Wspólny FR0NT walki z SAM00Br0NĄ 13.04.06, 16:49
                fanatykami GŁUPOTY ! Dotarło czy trzeba jaśniej ?
          • tim7 Re: Wspólny FR0NT walki z SAM00Br0NĄ 13.04.06, 15:33
            Debilizm tej kobiety przekracza wszelkie granice. Można by rzec, że jest
            obywatelką świata...
          • tadluzny Re: Wspólny FR0NT walki z SAM00Br0NĄ 13.04.06, 16:33
            Przeciez Lepper to byly PZPRowiec i komunista, a SamoZaglada zostala zalozona -
            przynajmniej wedlug Kaczynskich - przez bylych SBekow? Wiec...
          • gdzies_czyli_wewpolsce Re: Wspólny FR0NT walki z SAM00Br0NĄ 13.04.06, 16:35
            Po takim tekscie Joluniu, widac, ze cie przewiałoi! Zakładaj barchany oraz pij
            herbatkie lipowe - to pomaga. A twoj idol - coz a to Polska wlasnie -
            przewalacze do koryta, porzadni na emigracje!
            Ciekawi mnie, czy tovarisc Ljeppjerenko nie zacznie budowac zapor drogowych (w
            tym jest mistrzuniem swiata!) - dobry sposob na robienie kasy. Swojaki -
            przejezdzajom, a łobce muszom bezalowac!
            Targowica tez była patriotycznym ruchem wynikajacymi z checi obrony wolnosci
            szlacheckich przeciw wolnomularstwu i innym swinstwom, (he, he, he!!!!!)
      • gdzies_czyli_wewpolsce Re: nie da się ukryć, ze się uniósł..politykowi t 13.04.06, 16:30
        No to witamy na Białorusi. Juz nam Andrjej Leppierenka pokaze, czym kaczka wode
        pije!
    • zymzyk Re: Lepper przeprosił Morozowskiego 13.04.06, 10:52
      jak wyzej:) pozdrawiam

13 marca 1956

Represje FBI wobec uczestnika wycieczki doPolski
    • wp2221 a Morozowski go przeprosił ? ... a powinien 13.04.06, 10:56
      !
      • hh7 Jak uznał że go oszukali mógł się wycofać 13.04.06, 10:59
        ale pogoń za poularnością jest silniejsza.Nawet na salonach cham będzie chamem.
      • dobrasekta Re: a Morozowski go przeprosił ? ... a powinien ?? 13.04.06, 11:01
        Czy oglądałeś program skoro mówisz, że Morozowski powinien przeprosic? Wolne
        żarty , nie było tam nic obraźliwego dla leppera - tylko raczej coś co nie dało
        mu uciec od pewnych odpowiedzi ( inna sprawa ze szczwany lis sie wykrecał jak
        to on juz potrafi ) , ale nie bylo najmniejszego powodu by prowadzacy mieliby
        tego dreso-polityka przepraszać
        • dobrasekta Re: a Morozowski go przeprosił ? ... a powinien ? 13.04.06, 11:06
          i jeszcze jedno - po programie jakoś nie miał tych chęci "bicia w pape" - to co
          , dopiero nastepnego dnia po obejrzeniu programu zobaczył jak nędznie wyszedł ?

----------------------------
          moherfucker.com i tyle
      • voodeen Re: a Morozowski go przeprosił ? ... a powinien 13.04.06, 11:16
      • voodeen dziennikarze nie przepraszają 13.04.06, 11:21
        to taka niepisana zasada tej profesji. Oto pojawiła się w Polsce grupa
        prawdziwych "nietykalnych". Ale do czasu panie i panowie, do czasu.
        • 4g63 Re: dziennikarze nie przepraszają 13.04.06, 11:35
          co poślesz ich w kamasze?
          dziennikarz ma właśnie takie zadanie w społeczeństwie,
          i bardzo dobrze, że chociaż oni to robią,
          a Ty jedź do rosji, póki jeszcze tam, rozumują podobnie jak ty
          • neimi Re: dziennikarze nie przepraszają 13.04.06, 12:51
            Na Białoruś będzie bliżej, a sytuacja ta sama...

Jedna prawda bije po oczach: prawdziwa cnota krytyk się nie boi, a Lepper na
            sam widok oponentów poczuł że mu się zapaliło gdzie-niegdzie... To chyba o
            czymś świadczy???
            • voodeen Re: dziennikarze nie przepraszają 13.04.06, 13:30
              Ludzie, ale o czy wy mówicie? Ja mówię o dziennikarzynach, którzy stoją ponad
              prawem, a wy o Białorusi i Lepperze .... Ja sprzeciwiam się, żeby ktokolwiek
              stał ponad prawem, czy to Lepper, czy Kwaśniewski, czy Morozowski z Sekielskim.
              I to miałem na myśli pisząc, że pora to skończyć. Problem w tym, że połowa tzw
              dziennikarzy to ludzie przypadkowi, którzy na oczy nie widzieli ustawy prawo
              prasowe i w związku z tym plotą co im ślina na język lub inni informatorzy
              przyniosą. A odpowiedzialności za słowo ZERO ! Do tego wydaje się im, że tak
              wolno, bo przecież są dziennikarzami ! A ja mówię nie.
              • neimi Re: dziennikarze nie przepraszają 13.04.06, 13:54
                No tak, ale tutaj Lepperowi nie chodziło o to, co Morozowski z Sekielskim
                POWIEDZIELI, ale kogo ZAPROSILI.
                Natomiast owszem, zgadzam się z tym, że absolutnie NIKT nie powinien stać ponad
                prawem, łącznie z dziennikarzami i rządzącymi - tylko czy zapraszanie kogoś-tam
                przez gospodarza programu oznacza, że stoi ponad prawem??
                • voodeen Re: dziennikarze nie przepraszają 13.04.06, 15:07
                  Nie wiem czyś chłopak czy dziewczyna, ale dla przykładu: jeśli ja zaprosiłbym
                  jakiegoś gościa który publicznie na oczach wielusettysiecznej widowni
                  powiedział, że się prostytuujesz, a twój ojciec to złodziej to mnie mogłabyś
                  pozwać do sądu zarzucając, że współuczestniczyłem, pomagałem osobie 3 szkalować
                  ciebie i Twoją rodzinę. Ale jeśli S&M zapraszają kogoś to jeśli nawet ktoś
                  oskarża kogoś to nie wyobrażam sobie pociągnięcia ich do jakiejkolwiek
                  odpowiedzialności, bo przecież są dziennikażami a program był emitowany na żywo
                  i nie mieli wpływu na treść wypowiedzi. A ja twierdzę, że z całą pewnością
                  wiedzieli co zaproszeni mają do powiedzenia. I raz jeszcze podkreślam, że
                  czekam na postępowanie prokuratorskie, które wyjaśni wszystkie te twierdzenia
                  które padły w programie, ale fakt pozostaje faktem i mam nadzieję, że choć w
                  części uznasz moją argumentację.
                  • neimi Re: dziennikarze nie przepraszają 13.04.06, 15:31
                    W części uznam, ale...
                    Polityk, nawet zaskoczony taką sytuacją, powinien umieć z tego wybrnąć, wyjść z
                    tego z twarzą. Jeśli pan Andrzej L. nie ma sobie nic do zarzucenia, powinien
                    spokojnie odpierać argumenty adwersarzy swoimi kontrargumentami, a nie obrażać
                    się jak stara panna jak jej wytkną brak cnoty...
                    Szczucie jednych na drugich nie jest ładne, to fakt, ale od polityków należy
                    wymagać jakiegoś poziomu kultury. Andrzej Lepper w pierwszym momencie nie
                    błysnął kulturą, w drugim momencie przeprosił. Chwała mu za to - dorosły
                    człowiek podobno potrafi przyznać się do błędu.

(zmykam, dzięki za spór na poziomie :o) )
                    • voodeen Re: dziennikarze nie przepraszają 13.04.06, 16:10
                      I ja również dziękuję! Skoro politycy nie trzymają poziomu, to chociaż my "na
                      dołach" powinniśmy :)
    • grali1 Re: Lepper przeprosił Morozowskiego 13.04.06, 10:58
      Czego to się nie robi aby tylko dostać stołek. No, no, no!
      PS. kiedy, gdzie, w jakich okolicznościach i jakimi słowami te przeprosiny były
      wyrażone. Może w stylu o. Rydzyka.
    • alkud ^^^^^^^^^Niech Lepper przeprosi... za Łyżwińskiego 13.04.06, 10:58
      To, że ktoś ponoć brał kase bez wiedzy Leppera jest tak prawdopodobne jak to,
      że Rydzyk nnie wiedział, że Radio Maryja zbierało kasę na Stocznie Gdańską

---
      religiapokoju.blox.pl/2006/04/Jedzenie-w-nikabie.html
    • m15 czuć komuchem na kilometr,śwynska entelegencja 13.04.06, 11:02
      antykagan napisał:

> buszek3 napisał:
      >
      > > Lepper powinien dzienikarzom wytoczyc proces za oszustwo.. Nie dotrzymali
      >
      > > warunkow i zlamali slowo, probujac osmieszyc polityka ( i obojetne czy si
      > e on
      > > mass-mediom podoba czy nie..)
      >
      >
      >
      > Buszek, w jakim kraju mieszkasz, przyznaj się? Dlaczego się wstydzisz?
      • zgodnik1 były sobie świnki trzy,,Leper,Kurski i JKaczyński 13.04.06, 13:13
        i jeszcze mają dużo rodzeństwa!
    • carwszechrusi I zstąpił duch twój! I odnowił oblicze ziemi... 13.04.06, 11:03
      No i masz narodzie. Chciałeś to masz. Buractwo na salonach. Buractwo ustanawia
      prawo... i zstąpił duch twój, odnowił oblicze ziemi.. tej ziemi... Z CHŁOPA
      KRÓL!
      • m15 było tak wspaniale,na salonach buractwo,ale czerwo 13.04.06, 11:05
        carwszechrusi napisał:

> No i masz narodzie. Chciałeś to masz. Buractwo na salonach. Buractwo
        ustanawia
        > prawo... i zstąpił duch twój, odnowił oblicze ziemi.. tej ziemi... Z CHŁOPA
        > KRÓL!
        ne,granetem od pługa oderwane i za zasługi w utrwalaniu władzy na salony
        przeniesione
        • pinia1a Na salonach buractwo, od pługa... 13.04.06, 12:45
          Fakt jest taki, że przedwojenna inteligencja ziemię już gryzie.
          80% powojennej tzw."inteligencji " tak naprawdę pochodzi ze wsi i małych
          miasteczek.Teraz sie wstydza swego pochodzenia. Na studia poprzyjeżdżali do
          Warszawy, Poznania czy Krakowa... i zostali a teraz grają inteligentów.
          Potomków starej przeddwojennej inteligencji jest mało i giną w tej bezbarwnej
          masie. TAKA PRAWDA NIESTETY...
    • niewyspany_pawian Re: Lepper przeprosił Morozowskiego 13.04.06, 11:05
      W kręgach polskich wieśniaków mordobicie jest popularnym sportem i chyba nie
      należy im mieć tego za złe, ponieważ jest to chyba element autentycznego
      folkloru. Za komuny była nawet taka piosenka ze słowami:
      "Spotkasz chłopa - gęba sina,
      Oj, nie wraca ci on z kina,
      Taka gmina!"
    • zuckerman Na "antysemite" i "język przemocy" 13.04.06, 11:06
      Tak można każdego złamać.
    • bjkor Re: Lepper przeprosił Morozowskiego 13.04.06, 11:07
      no i jak wam w pyszczku widzicie jaki to porządny facet przynajmniej teraz ale poczekajci da wam popalić
    • bih Anre Le Perr to B_U_R_A_K !!! 13.04.06, 11:12
    • palekh Re: Lepper przeprosił Morozowskiego 13.04.06, 11:13
      Znasz formułe programu czy nie? Obejżyj mastępny program Teraz my to może się
      połapiesz.
    • jacek230 Oczywiscie, Lepper jest czysty jak krysztal. 13.04.06, 11:16
      Nigdy nie wymawia brzydkich slow, nikogo nigdy nie uderzyl (nawet dziecka
      sciera przez plecy), nigdy nie wywalil ani ziarenka na ulice, nigdy nie
      zablokowal zadnej drogi. Bedzie ci z niego swietny wicepremier. Ot, jak wizja
      wladzy lagodzi obyczaje. I tylko POLSKI zal.
    • london13 No cale szczescie ze Andrzej ochlonal 13.04.06, 11:18
      bo jakby sie serio wsciekl to by ich wszystkich pozamykal w prekuratuże!
      • trzyczwartelitra Re: No cale szczescie ze Andrzej ochlonal 13.04.06, 14:42
        nowe hasło ENDRJU to:

MOROZOWSKI MUSI ODEJŚĆ !!!!!!!!!!!!!!
        i zabrać ze soba Sekielskiego:)

Potwornie żałuję, że nie oglądałem

niepowetowana strata

ale wiadomo...

mój pech :)
    • himhith Re: Lepper przeprosił Morozowskiego 13.04.06, 11:19
      buszek3 napisał:

> Lepper powinien dzienikarzom wytoczyc proces za oszustwo.. Nie dotrzymali
      > warunkow i zlamali slowo, probujac osmieszyc polityka ( i obojetne czy sie on
      > mass-mediom podoba czy nie..)

Buahaha. Dla zaistnienia przestepstwa "oszustwa" potrzebne jest doprowadzenie
      pokrzywdzonego do niekorzystnego rozporzadzenia mieniem. Z taka wiedza nadajesz
      na ministra sprawiedliwosci z rzadzie Sami-Pis. :))))
    • abstracto Re: Lepper przeprosił Morozowskiego 13.04.06, 11:20
      He,he Ja tam oczekują od dziennikarzy, że będą walić w politykierskie łby jak
      bębny. Nikt ich nie zmuszał by bawić się w politykę, to niech się z tym liczą.
      Jak się nie podoba - to zawsze można wrócić do swojego PGR-u.
    • argentina82 Morozowski = nowy Gembarowski 13.04.06, 11:25
      jw.
    • piss-on-pis4 Nowy styl RM+SO+PiS przeproszamy i robimy to samo 13.04.06, 11:30
      buszek3 napisał:
      > Lepper powinien dzienikarzom wytoczyc proces za oszustwo.. Nie dotrzymali
      > warunkow i zlamali slowo, probujac osmieszyc polityka ( i obojetne czy sie on
      > mass-mediom podoba czy nie..)

Idiotów o nic oskarżyć się nie da podobnie jak i nieudaczników.
    • 4g63 Re: Lepper przeprosił Morozowskiego 13.04.06, 11:32
      >Lepper powinien dzienikarzom wytoczyc proces za oszustwo.. Nie dotrzymali
      >warunkow i zlamali slowo, probujac osmieszyc polityka ( i obojetne czy sie on
      >mass-mediom podoba czy nie..)

Co?... jakie oszustwo ?? ma coś do ukrycia to mu wstyd i pyskuje - normalne ...
      • lpatezag Re: Lepper przeprosił Morozowskiego 13.04.06, 11:44
        lepper powienien dawno odejsc-wstyd dla Polski.Dawac w pape moze chlop po budka
        z piwem a nie vicemarszalek sejmu,przyszly vicepremier,hanba! Jesli brakuje
        argumentow to trzeba dawac w pape,brawo!4RP.....
        • vitabravo Re: Lepper przeprosił M., a Morozowski ani me! 13.04.06, 17:03
          Morozowski ani me, ani be nie powiedział.
          Nie szkodzi, beknie za to później.
    • ele.gancki Re: Lepper przeprosił Morozowskiego 13.04.06, 11:46
      Bo Andrzej to człowiek z kasą więc i z klasą. Bo kasa idzie w parze z klasą.
    • ulubienieclosu Na tym polega prowokacja. Dziennikarzom sie należ 13.04.06, 11:48
      ało. Prowokacja to podstępne działanie mające na celu przynieść ofierze
      prowokacji zgubne konsekwencje. I to sie własnie stało. Nie przynosi to chluby
      dziennikarzom. Podstęp w tym wypadku opierał się na oszustwie. A gdzie podziała
      sie etyka dziennikarska?? Dziwie sie, że Lepper przeprosił. To oznacza, że
      redaktor jest ważniejszy od wicemarszałka. Jesli dziennikarze chca rzadzić, to
      niech sie najpierw zlustruja.
      • niestaly_czytelnik Dziennikarze roszczą sobie prawo do władzy 13.04.06, 14:32
        > Jesli dziennikarze chca rzadzić, to
        > niech sie najpierw zlustruja.

Ale na samym początku niech staną do demokratycznych wyborów. Co to za władza
        (czwarta - pierwsza), która w demokratycznym kraju nie została demokratycznie
        wybrana?
    • zwyczajnyczlowiek Re: Lepper przeprosił Morozowskiego 13.04.06, 11:48
      Buczus, od kiedy to gosc decyduje za gospodarza kogo on ma zaprosic? L. ma byc
      szczesliwy ze go w ogole zaprosili.
      • niestaly_czytelnik Lepper nie powinien przepraszać 13.04.06, 14:36
        > L. ma byc
        > szczesliwy ze go w ogole zaprosili.

Nie, to "dziennikarz" ma być szczęśliwy, że polityk przychodzi do niego dając
        mu pracę. A w Polsce panuje zasada gościnności i nie przystoi tak traktować
        gościa, tym bardziej łamiąc wcześniejsze umowy z nim.
    • wrojoz Re: Lepper przeprosił Morozowskiego 13.04.06, 11:49
      To nic nie pomoże, Lepper musi odejść. Jak tacy ludzie mogą chcieć rządzić.
      • allthatjazz Re: Lepper przeprosił Morozowskiego 13.04.06, 12:43
        "ja i tak jestem cierpliwy, wytrzymałem tam wczoraj i Morozowski nie dostał w papę, za to co zrobił"

BUHAHAHA ;)))))) Lepper poprawił mi dzisiaj humor :)

niech ma tego vicepremiera (zasłużył tą gadką), a Polski i tak nie zepsuje, przecież oświeceni morozowski i sekielski czuwają

• basia Ring wolny 13.04.06, 12:44
      to byl pogrom leppera - prawo mediow? wolnosc mediow? - ok
      Lepper powiedzial o checi spoliczkowania, Teraz My spoliczkowali w inny sposob. Moim zdaniem remis.
      Tylko, moze Pan Morozowski z Sekielskim zmienili by nazwe swojego programu na ring wolny, lub wolna amerykanke - bylo by wszystko jasne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka