buszek3 13.04.06, 10:49 Lepper powinien dzienikarzom wytoczyc proces za oszustwo.. Nie dotrzymali warunkow i zlamali slowo, probujac osmieszyc polityka ( i obojetne czy sie on mass-mediom podoba czy nie..) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mangold nie da się ukryć, ze się uniósł..politykowi to nie 13.04.06, 10:51 przystoi, ale w przeciwieństwie do swoich prawie koalicjantów przeprosił...Panie dorn, panie Kaczyński itp bierzcie przykład z Leppera!! Odpowiedz Link Zgłoś
m15 broń panie boże ,by z leppera przykład brali 13.04.06, 11:03 mangold napisał: > przystoi, ale w przeciwieństwie do swoich prawie koalicjantów przeprosił...Pani > e > dorn, panie Kaczyński itp bierzcie przykład z Leppera!! Odpowiedz Link Zgłoś
konread ********** S_A_M_0_G_Ł_U_P_0_T_A ********** 13.04.06, 11:11 Jolu czekamy na twe ustosunkowanie się do przeprosin!!! W ostatnich postach pisałaś że popierasz stanowczą postawę swego Wielkiego Czerwonego Wodza w gnojeniu dziennikarzy. Nawet byś nie miała nic przeciwko cenzurze. No i co teraz nam powie dziewczę z Mazur??? Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_rakieta Re: ********** S_A_M_0_G_Ł_U_P_0_T_A ********** 13.04.06, 11:54 Czerwony wodz lub polski mulat numero 1 -- www.euromason.blox.pl Nieregularnik masońsko-pogański. Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_mrowek "By wygrać zrobie wszystko" 13.04.06, 13:43 Wassermann też przepraszał Kwaśniewską... Odpowiedz Link Zgłoś
szymek.jajcarz.z.tvn Za Co ? Przecierz Nie Dał Mu w P-A-P-Ę ! ! ! ! ! 13.04.06, 14:39 Lepper nie powinien przepraszać !!!!!!!!!!! bo miał rację !!!!!!! Co najwyżej powinien tym chamskim jołopom z gadzinówki tvn dać w papę i wtedy przeprosić !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
szymek.jajcarz.z.tvn Łżedziennikarze Powinni Dostawać w P-A-P-Ę ! ! 13.04.06, 14:47 ..... "ja i tak jestem cierpliwy, wytrzymałem tam wczoraj i Morozowski nie dostał w papę, za to co zrobił". Lepper ocenił, że zachowanie dziennikarzy było "chamskie". ........ wobec skorumpowania jeszcze nie oczyszczonych z esbecji sądów jedyną radą na perfidnych i chamskich dziennikarskich piesków jest dawać im w PAPĘ !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gdzies_czyli_wewpolsce Lpper - to wlasnie człowiek nowych czasów! 13.04.06, 16:43 Misiu, oczywiscie, masz racje! Tam, skad Lepjerenko sie wywodzi - tam sie leje w pape oraz okrada banki. Tyle, tylko, ze obecnie ten burak jest wicepremierem in spe oraz wicemarszałkiem sejmu. Tego sie nie czyni. Ten burak jest polskim politykiem, a nie jakims jełopem. Osobiscie, dla mnie jest kanalia. Obraził mnie, obraził swoim zachowaniem godło tego kraju i jego honor. Ale w Polsce wlasnie burakow wybiera sie na premierow, poniewaz takim jestesmy narodkiem! Odpowiedz Link Zgłoś
gsmkomis NIE kupujcie gazet one kłamią zwłaszcz GW!!!!! 13.04.06, 14:28 KOLEJNY TENDENCYJNY ARTYKUŁ Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Tylko w tym przypadku baranku.... 13.04.06, 11:54 miało byc "baranie" ale swięta idą.....kolorowych PiSanek!! "Zgaś światło, flecie, bo szyby polecą" - nadgorliwi żałobnicy, kwiecień 2005,akcja wyłączania światła o 21.37 Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit Wspólny FR0NT walki z SAM00Br0NĄ 13.04.06, 14:33 Antypolskie media których korzenie wiodą w kierunku działań wasalnych na rzecz ZSRR. Zarówno antypolska Gw organ pogrobowców KPP jak i TVN Mariusza Waltera wiernego sługi komunistycznych mediów to koncerny medialne założone w dość niejasnych warunkach a źródła ich finnasowania budzą zastrzeżenia.Nadto należy również wspomnieć że prawdziwe nazwiska tych ludzi brzmią inaczej. Szpigelbaum i Szechter i cała maszyna dezinformująco propagandowa założona i zasilana w okolicznościach upadku gospodarczego politycznego i moralnego Ojczyzny,oraz dokonujących się przewłaszczeń na rzecz owych Ludzi.Proszę sprawdzić na jakich pozycjach na listach najbogatszych są owi ludzie ogłupiający Polaków i jakie apanaże za tę wrogą działalność zawłaszczyli. Samoobrona jako patriotyczny ruch Polski który kieruje się racją stanu Ojczyzny , walczy z patologicznym zwiewoleniem gospodarczym i medialnym podając ukrywane informacje , jest za tą działalność dyskredytowana w każdy sposób,by w Polsce nie przewrócić poszanowania prawa a rzeczywista władza by nie służyła Narodowemu interesowi Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
protoplex Re: Wspólny FR0NT walki z SAM00Br0NĄ 13.04.06, 14:58 Przepraszam Panią bardzo za moją seksistowską uwagę, ale jak tak panią słucham to mam silne i nieodparte wrażenie, że pani to już dawno chłopa nie miała i hormony pani źle pracują. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit Re: Wspólny FR0NT walki z SAM00Br0NĄ 13.04.06, 16:38 Przepraszam Panią bardzo za moją seksistowską uwagę, ale jak tak panią słucham > to mam silne i nieodparte wrażenie, że pani to już dawno chłopa nie miała i > hormony pani źle pracują. Przepraszam bardzo również ,jeśli jak Pan zapewnia słyszy jakieś głosy?,czytając moje wypowiedzi ? To rzeczywiście ma znamiona uszkodzenia CUN. Odpowiedz Link Zgłoś
marianblacklord Re: Wspólny FR0NT walki z SAM00Br0NĄ 13.04.06, 15:09 Jola błagam Cie.... nie pogrążaj polskich obywateli - Twoja pomsta do nieba jest porównywalna z LPR - jest was DUŻO ZA MAŁO - i zawsze będziecie fanatykami... nie zdziwie się jak zaczniecie zabijać takich jak ja np - grających w kapelach metalowych i plujących na wasze postępowanie ! Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit Re: Wspólny FR0NT walki z SAM00Br0NĄ 13.04.06, 16:40 Jola błagam Cie.... nie pogrążaj polskich obywateli - Twoja pomsta do nieba jes > t > porównywalna z LPR - jest was DUŻO ZA MAŁO - i zawsze będziecie fanatykami... > nie zdziwie się jak zaczniecie zabijać takich jak ja np - grających w kapelach > metalowych i plujących na wasze postępowanie ! Fanatykami ??? Czego????? Odpowiedz Link Zgłoś
kw55 Re: Wspólny FR0NT walki z SAM00Br0NĄ 13.04.06, 16:49 fanatykami GŁUPOTY ! Dotarło czy trzeba jaśniej ? Odpowiedz Link Zgłoś
tim7 Re: Wspólny FR0NT walki z SAM00Br0NĄ 13.04.06, 15:33 Debilizm tej kobiety przekracza wszelkie granice. Można by rzec, że jest obywatelką świata... Odpowiedz Link Zgłoś
tadluzny Re: Wspólny FR0NT walki z SAM00Br0NĄ 13.04.06, 16:33 Przeciez Lepper to byly PZPRowiec i komunista, a SamoZaglada zostala zalozona - przynajmniej wedlug Kaczynskich - przez bylych SBekow? Wiec... Odpowiedz Link Zgłoś
gdzies_czyli_wewpolsce Re: Wspólny FR0NT walki z SAM00Br0NĄ 13.04.06, 16:35 Po takim tekscie Joluniu, widac, ze cie przewiałoi! Zakładaj barchany oraz pij herbatkie lipowe - to pomaga. A twoj idol - coz a to Polska wlasnie - przewalacze do koryta, porzadni na emigracje! Ciekawi mnie, czy tovarisc Ljeppjerenko nie zacznie budowac zapor drogowych (w tym jest mistrzuniem swiata!) - dobry sposob na robienie kasy. Swojaki - przejezdzajom, a łobce muszom bezalowac! Targowica tez była patriotycznym ruchem wynikajacymi z checi obrony wolnosci szlacheckich przeciw wolnomularstwu i innym swinstwom, (he, he, he!!!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
gdzies_czyli_wewpolsce Re: nie da się ukryć, ze się uniósł..politykowi t 13.04.06, 16:30 No to witamy na Białorusi. Juz nam Andrjej Leppierenka pokaze, czym kaczka wode pije! Odpowiedz Link Zgłoś
zymzyk Re: Lepper przeprosił Morozowskiego 13.04.06, 10:52 jak wyzej:) pozdrawiam 13 marca 1956 Represje FBI wobec uczestnika wycieczki doPolski Odpowiedz Link Zgłoś
hh7 Jak uznał że go oszukali mógł się wycofać 13.04.06, 10:59 ale pogoń za poularnością jest silniejsza.Nawet na salonach cham będzie chamem. Odpowiedz Link Zgłoś
dobrasekta Re: a Morozowski go przeprosił ? ... a powinien ?? 13.04.06, 11:01 Czy oglądałeś program skoro mówisz, że Morozowski powinien przeprosic? Wolne żarty , nie było tam nic obraźliwego dla leppera - tylko raczej coś co nie dało mu uciec od pewnych odpowiedzi ( inna sprawa ze szczwany lis sie wykrecał jak to on juz potrafi ) , ale nie bylo najmniejszego powodu by prowadzacy mieliby tego dreso-polityka przepraszać Odpowiedz Link Zgłoś
dobrasekta Re: a Morozowski go przeprosił ? ... a powinien ? 13.04.06, 11:06 i jeszcze jedno - po programie jakoś nie miał tych chęci "bicia w pape" - to co , dopiero nastepnego dnia po obejrzeniu programu zobaczył jak nędznie wyszedł ? ---------------------------- moherfucker.com i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
voodeen dziennikarze nie przepraszają 13.04.06, 11:21 to taka niepisana zasada tej profesji. Oto pojawiła się w Polsce grupa prawdziwych "nietykalnych". Ale do czasu panie i panowie, do czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
4g63 Re: dziennikarze nie przepraszają 13.04.06, 11:35 co poślesz ich w kamasze? dziennikarz ma właśnie takie zadanie w społeczeństwie, i bardzo dobrze, że chociaż oni to robią, a Ty jedź do rosji, póki jeszcze tam, rozumują podobnie jak ty Odpowiedz Link Zgłoś
neimi Re: dziennikarze nie przepraszają 13.04.06, 12:51 Na Białoruś będzie bliżej, a sytuacja ta sama... Jedna prawda bije po oczach: prawdziwa cnota krytyk się nie boi, a Lepper na sam widok oponentów poczuł że mu się zapaliło gdzie-niegdzie... To chyba o czymś świadczy??? Odpowiedz Link Zgłoś
voodeen Re: dziennikarze nie przepraszają 13.04.06, 13:30 Ludzie, ale o czy wy mówicie? Ja mówię o dziennikarzynach, którzy stoją ponad prawem, a wy o Białorusi i Lepperze .... Ja sprzeciwiam się, żeby ktokolwiek stał ponad prawem, czy to Lepper, czy Kwaśniewski, czy Morozowski z Sekielskim. I to miałem na myśli pisząc, że pora to skończyć. Problem w tym, że połowa tzw dziennikarzy to ludzie przypadkowi, którzy na oczy nie widzieli ustawy prawo prasowe i w związku z tym plotą co im ślina na język lub inni informatorzy przyniosą. A odpowiedzialności za słowo ZERO ! Do tego wydaje się im, że tak wolno, bo przecież są dziennikarzami ! A ja mówię nie. Odpowiedz Link Zgłoś
neimi Re: dziennikarze nie przepraszają 13.04.06, 13:54 No tak, ale tutaj Lepperowi nie chodziło o to, co Morozowski z Sekielskim POWIEDZIELI, ale kogo ZAPROSILI. Natomiast owszem, zgadzam się z tym, że absolutnie NIKT nie powinien stać ponad prawem, łącznie z dziennikarzami i rządzącymi - tylko czy zapraszanie kogoś-tam przez gospodarza programu oznacza, że stoi ponad prawem?? Odpowiedz Link Zgłoś
voodeen Re: dziennikarze nie przepraszają 13.04.06, 15:07 Nie wiem czyś chłopak czy dziewczyna, ale dla przykładu: jeśli ja zaprosiłbym jakiegoś gościa który publicznie na oczach wielusettysiecznej widowni powiedział, że się prostytuujesz, a twój ojciec to złodziej to mnie mogłabyś pozwać do sądu zarzucając, że współuczestniczyłem, pomagałem osobie 3 szkalować ciebie i Twoją rodzinę. Ale jeśli S&M zapraszają kogoś to jeśli nawet ktoś oskarża kogoś to nie wyobrażam sobie pociągnięcia ich do jakiejkolwiek odpowiedzialności, bo przecież są dziennikażami a program był emitowany na żywo i nie mieli wpływu na treść wypowiedzi. A ja twierdzę, że z całą pewnością wiedzieli co zaproszeni mają do powiedzenia. I raz jeszcze podkreślam, że czekam na postępowanie prokuratorskie, które wyjaśni wszystkie te twierdzenia które padły w programie, ale fakt pozostaje faktem i mam nadzieję, że choć w części uznasz moją argumentację. Odpowiedz Link Zgłoś
neimi Re: dziennikarze nie przepraszają 13.04.06, 15:31 W części uznam, ale... Polityk, nawet zaskoczony taką sytuacją, powinien umieć z tego wybrnąć, wyjść z tego z twarzą. Jeśli pan Andrzej L. nie ma sobie nic do zarzucenia, powinien spokojnie odpierać argumenty adwersarzy swoimi kontrargumentami, a nie obrażać się jak stara panna jak jej wytkną brak cnoty... Szczucie jednych na drugich nie jest ładne, to fakt, ale od polityków należy wymagać jakiegoś poziomu kultury. Andrzej Lepper w pierwszym momencie nie błysnął kulturą, w drugim momencie przeprosił. Chwała mu za to - dorosły człowiek podobno potrafi przyznać się do błędu. (zmykam, dzięki za spór na poziomie :o) ) Odpowiedz Link Zgłoś
voodeen Re: dziennikarze nie przepraszają 13.04.06, 16:10 I ja również dziękuję! Skoro politycy nie trzymają poziomu, to chociaż my "na dołach" powinniśmy :) Odpowiedz Link Zgłoś
grali1 Re: Lepper przeprosił Morozowskiego 13.04.06, 10:58 Czego to się nie robi aby tylko dostać stołek. No, no, no! PS. kiedy, gdzie, w jakich okolicznościach i jakimi słowami te przeprosiny były wyrażone. Może w stylu o. Rydzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
alkud ^^^^^^^^^Niech Lepper przeprosi... za Łyżwińskiego 13.04.06, 10:58 To, że ktoś ponoć brał kase bez wiedzy Leppera jest tak prawdopodobne jak to, że Rydzyk nnie wiedział, że Radio Maryja zbierało kasę na Stocznie Gdańską --- religiapokoju.blox.pl/2006/04/Jedzenie-w-nikabie.html Odpowiedz Link Zgłoś
m15 czuć komuchem na kilometr,śwynska entelegencja 13.04.06, 11:02 antykagan napisał: > buszek3 napisał: > > > Lepper powinien dzienikarzom wytoczyc proces za oszustwo.. Nie dotrzymali > > > warunkow i zlamali slowo, probujac osmieszyc polityka ( i obojetne czy si > e on > > mass-mediom podoba czy nie..) > > > > Buszek, w jakim kraju mieszkasz, przyznaj się? Dlaczego się wstydzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
zgodnik1 były sobie świnki trzy,,Leper,Kurski i JKaczyński 13.04.06, 13:13 i jeszcze mają dużo rodzeństwa! Odpowiedz Link Zgłoś
carwszechrusi I zstąpił duch twój! I odnowił oblicze ziemi... 13.04.06, 11:03 No i masz narodzie. Chciałeś to masz. Buractwo na salonach. Buractwo ustanawia prawo... i zstąpił duch twój, odnowił oblicze ziemi.. tej ziemi... Z CHŁOPA KRÓL! Odpowiedz Link Zgłoś
m15 było tak wspaniale,na salonach buractwo,ale czerwo 13.04.06, 11:05 carwszechrusi napisał: > No i masz narodzie. Chciałeś to masz. Buractwo na salonach. Buractwo ustanawia > prawo... i zstąpił duch twój, odnowił oblicze ziemi.. tej ziemi... Z CHŁOPA > KRÓL! ne,granetem od pługa oderwane i za zasługi w utrwalaniu władzy na salony przeniesione Odpowiedz Link Zgłoś
pinia1a Na salonach buractwo, od pługa... 13.04.06, 12:45 Fakt jest taki, że przedwojenna inteligencja ziemię już gryzie. 80% powojennej tzw."inteligencji " tak naprawdę pochodzi ze wsi i małych miasteczek.Teraz sie wstydza swego pochodzenia. Na studia poprzyjeżdżali do Warszawy, Poznania czy Krakowa... i zostali a teraz grają inteligentów. Potomków starej przeddwojennej inteligencji jest mało i giną w tej bezbarwnej masie. TAKA PRAWDA NIESTETY... Odpowiedz Link Zgłoś
niewyspany_pawian Re: Lepper przeprosił Morozowskiego 13.04.06, 11:05 W kręgach polskich wieśniaków mordobicie jest popularnym sportem i chyba nie należy im mieć tego za złe, ponieważ jest to chyba element autentycznego folkloru. Za komuny była nawet taka piosenka ze słowami: "Spotkasz chłopa - gęba sina, Oj, nie wraca ci on z kina, Taka gmina!" Odpowiedz Link Zgłoś
zuckerman Na "antysemite" i "język przemocy" 13.04.06, 11:06 Tak można każdego złamać. Odpowiedz Link Zgłoś
bjkor Re: Lepper przeprosił Morozowskiego 13.04.06, 11:07 no i jak wam w pyszczku widzicie jaki to porządny facet przynajmniej teraz ale poczekajci da wam popalić Odpowiedz Link Zgłoś
palekh Re: Lepper przeprosił Morozowskiego 13.04.06, 11:13 Znasz formułe programu czy nie? Obejżyj mastępny program Teraz my to może się połapiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek230 Oczywiscie, Lepper jest czysty jak krysztal. 13.04.06, 11:16 Nigdy nie wymawia brzydkich slow, nikogo nigdy nie uderzyl (nawet dziecka sciera przez plecy), nigdy nie wywalil ani ziarenka na ulice, nigdy nie zablokowal zadnej drogi. Bedzie ci z niego swietny wicepremier. Ot, jak wizja wladzy lagodzi obyczaje. I tylko POLSKI zal. Odpowiedz Link Zgłoś
london13 No cale szczescie ze Andrzej ochlonal 13.04.06, 11:18 bo jakby sie serio wsciekl to by ich wszystkich pozamykal w prekuratuże! Odpowiedz Link Zgłoś
trzyczwartelitra Re: No cale szczescie ze Andrzej ochlonal 13.04.06, 14:42 nowe hasło ENDRJU to: MOROZOWSKI MUSI ODEJŚĆ !!!!!!!!!!!!!! i zabrać ze soba Sekielskiego:) Potwornie żałuję, że nie oglądałem niepowetowana strata ale wiadomo... mój pech :) Odpowiedz Link Zgłoś
himhith Re: Lepper przeprosił Morozowskiego 13.04.06, 11:19 buszek3 napisał: > Lepper powinien dzienikarzom wytoczyc proces za oszustwo.. Nie dotrzymali > warunkow i zlamali slowo, probujac osmieszyc polityka ( i obojetne czy sie on > mass-mediom podoba czy nie..) Buahaha. Dla zaistnienia przestepstwa "oszustwa" potrzebne jest doprowadzenie pokrzywdzonego do niekorzystnego rozporzadzenia mieniem. Z taka wiedza nadajesz na ministra sprawiedliwosci z rzadzie Sami-Pis. :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
abstracto Re: Lepper przeprosił Morozowskiego 13.04.06, 11:20 He,he Ja tam oczekują od dziennikarzy, że będą walić w politykierskie łby jak bębny. Nikt ich nie zmuszał by bawić się w politykę, to niech się z tym liczą. Jak się nie podoba - to zawsze można wrócić do swojego PGR-u. Odpowiedz Link Zgłoś
piss-on-pis4 Nowy styl RM+SO+PiS przeproszamy i robimy to samo 13.04.06, 11:30 buszek3 napisał: > Lepper powinien dzienikarzom wytoczyc proces za oszustwo.. Nie dotrzymali > warunkow i zlamali slowo, probujac osmieszyc polityka ( i obojetne czy sie on > mass-mediom podoba czy nie..) Idiotów o nic oskarżyć się nie da podobnie jak i nieudaczników. Odpowiedz Link Zgłoś
4g63 Re: Lepper przeprosił Morozowskiego 13.04.06, 11:32 >Lepper powinien dzienikarzom wytoczyc proces za oszustwo.. Nie dotrzymali >warunkow i zlamali slowo, probujac osmieszyc polityka ( i obojetne czy sie on >mass-mediom podoba czy nie..) Co?... jakie oszustwo ?? ma coś do ukrycia to mu wstyd i pyskuje - normalne ... Odpowiedz Link Zgłoś
lpatezag Re: Lepper przeprosił Morozowskiego 13.04.06, 11:44 lepper powienien dawno odejsc-wstyd dla Polski.Dawac w pape moze chlop po budka z piwem a nie vicemarszalek sejmu,przyszly vicepremier,hanba! Jesli brakuje argumentow to trzeba dawac w pape,brawo!4RP..... Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: Lepper przeprosił M., a Morozowski ani me! 13.04.06, 17:03 Morozowski ani me, ani be nie powiedział. Nie szkodzi, beknie za to później. Odpowiedz Link Zgłoś
ele.gancki Re: Lepper przeprosił Morozowskiego 13.04.06, 11:46 Bo Andrzej to człowiek z kasą więc i z klasą. Bo kasa idzie w parze z klasą. Odpowiedz Link Zgłoś
ulubienieclosu Na tym polega prowokacja. Dziennikarzom sie należ 13.04.06, 11:48 ało. Prowokacja to podstępne działanie mające na celu przynieść ofierze prowokacji zgubne konsekwencje. I to sie własnie stało. Nie przynosi to chluby dziennikarzom. Podstęp w tym wypadku opierał się na oszustwie. A gdzie podziała sie etyka dziennikarska?? Dziwie sie, że Lepper przeprosił. To oznacza, że redaktor jest ważniejszy od wicemarszałka. Jesli dziennikarze chca rzadzić, to niech sie najpierw zlustruja. Odpowiedz Link Zgłoś
niestaly_czytelnik Dziennikarze roszczą sobie prawo do władzy 13.04.06, 14:32 > Jesli dziennikarze chca rzadzić, to > niech sie najpierw zlustruja. Ale na samym początku niech staną do demokratycznych wyborów. Co to za władza (czwarta - pierwsza), która w demokratycznym kraju nie została demokratycznie wybrana? Odpowiedz Link Zgłoś
zwyczajnyczlowiek Re: Lepper przeprosił Morozowskiego 13.04.06, 11:48 Buczus, od kiedy to gosc decyduje za gospodarza kogo on ma zaprosic? L. ma byc szczesliwy ze go w ogole zaprosili. Odpowiedz Link Zgłoś
niestaly_czytelnik Lepper nie powinien przepraszać 13.04.06, 14:36 > L. ma byc > szczesliwy ze go w ogole zaprosili. Nie, to "dziennikarz" ma być szczęśliwy, że polityk przychodzi do niego dając mu pracę. A w Polsce panuje zasada gościnności i nie przystoi tak traktować gościa, tym bardziej łamiąc wcześniejsze umowy z nim. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Lepper przeprosił Morozowskiego 13.04.06, 11:49 To nic nie pomoże, Lepper musi odejść. Jak tacy ludzie mogą chcieć rządzić. Odpowiedz Link Zgłoś
allthatjazz Re: Lepper przeprosił Morozowskiego 13.04.06, 12:43 "ja i tak jestem cierpliwy, wytrzymałem tam wczoraj i Morozowski nie dostał w papę, za to co zrobił" BUHAHAHA ;)))))) Lepper poprawił mi dzisiaj humor :) niech ma tego vicepremiera (zasłużył tą gadką), a Polski i tak nie zepsuje, przecież oświeceni morozowski i sekielski czuwają Odpowiedz Link Zgłoś
basia Ring wolny 13.04.06, 12:44 to byl pogrom leppera - prawo mediow? wolnosc mediow? - ok Lepper powiedzial o checi spoliczkowania, Teraz My spoliczkowali w inny sposob. Moim zdaniem remis. Tylko, moze Pan Morozowski z Sekielskim zmienili by nazwe swojego programu na ring wolny, lub wolna amerykanke - bylo by wszystko jasne. Odpowiedz Link Zgłoś