Dodaj do ulubionych

Weksle Andrzeja Leppera

25.04.06, 03:42
Paniusia O. dobrze wie, że jest furtka w ustawie i Lepper może dostać czasowy
dostęp do informacji niejawnych. Przypomnę tylko, że matka SLD czyli PPR była
zakładana przez NKWD i to nie przeszkadzało dziennikarzom i SLD rządziwo tyle
lat.
Obserwuj wątek
    • simplex A u was to Murzynów biją! 25.04.06, 10:10
      struve napisał:
      > Paniusia O. dobrze wie, że jest furtka w ustawie i Lepper może dostać czasowy
      > dostęp do informacji niejawnych. Przypomnę tylko, że matka SLD czyli PPR była
      > zakładana przez NKWD i to nie przeszkadzało dziennikarzom i SLD rządziwo tyle
      > lat.
      >
      Towarzyszka struve mężnie stoi na posterunku - wysyła posty o 4 nad ranem,
      zdążyła oblecieć wszystkie artykuły bohatersko przypominając łże-elitom o
      niegodziwościach III RP. Gratulujemy towarzyszko, 300% normy osiągnięte!
      Towarzysz Wincenty Pstrowski byłby z was dumny!
    • simplex Prosimy struve o komentarz do cytatu :) 25.04.06, 10:35
      "Samoobrona jest tworem byłych oficerów służb bezpieczeństwa. Mój brat, który
      był ministrem stanu do spraw bezpieczeństwa, dostał raport, z którego wynikało,
      że grupa byłych oficerów SB założyła Związek Zawodowy 'Samoobrona'. To formacja
      używana do osłony tyłów tego całego układu i ochrony tego nieporządku, który
      jest w kraju, i jednocześnie korzystająca z tego nieporządku. To są ludzie,
      którzy nabrali kredytów i chcą żyć jak przedsiębiorcy, a mają kwalifikacje do
      kopania rowów. Cieszę się, że będę na pierwszej linii walki z Samoobroną.
      Uważam, że mam dowody na potwierdzenie moich słów i w odpowiednim momencie je
      przedstawię". J. Kaczyński. Czerwiec 2003.
    • aisug Re: Weksle Andrzeja Leppera 25.04.06, 17:34
      Przecież pani Olejnik powinna najlepiej wiedzieć kto i kiedy zakładał
      organizację Leppera skoro tylu jej znakomitych kolegów dziennikarzy należało i
      nadal należy do esbecji. Nie łatwiej to zapytać przyjaciół zamiast tak judzić i
      judzić ? Tylko z czego by żyła i brała godne wynagrodzenie ???
      • poet Re: Weksle Andrzeja Leppera 25.04.06, 19:54
        Wstyd mi z tego powodu,wstyd,że w ogóle mówi się o takich nominacjach, że taki
        rząd szykują nam tam, na górze, ci, których nie wybierałam. To nie mój rząd
        teraz i nie moje, do końca, te, co były. Nie życzę sobie, aby kazano mi
        szanować takich rządzących, aby kazano uczyć się naszym dzieciom o tak
        rozrabiających, pewnych siebie, małych cwaniakach. Nie życzę sobie, aby ktoś
        taki, jak Lepper, był wzorem dla dzieci, aby kiedyś znalazł się na kartach
        historii. Fe - takiej historii! To obrażające.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka