chris12 Lubisz bicze czy samogwałt, zdecuduj się? 25.04.06, 10:14 ziu-tek jeden.... Odpowiedz Link Zgłoś
chris12 Nowa IV RP potrzebuje takiego Cejrowskiego! 25.04.06, 10:09 Szumowiny wypływają coraz intensywniej co oznacza czasy Kaczyńskich nadchodzą... Odpowiedz Link Zgłoś
skuro Re: Wojciech Cejrowski wraca do TVP 25.04.06, 10:10 pis wrzuciło wsteczny bieg z pełną mocą-stajemy się skansenem-westy będą tu przyjeżdzały na "wsowe" wakacje-czyste powietzre, krówki, ludzie po pogladach średniowiecza. --- www.buhaha.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Lepszy Cejrowski niz Pospieszalski...... 25.04.06, 10:30 o dziwo..nawet się cieszę ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
yvesl Brawo,nareszcie.Juz mam dosć komunistów z TVN. 25.04.06, 10:46 Brawo,nareszcie.Juz mam dosć komunistów z TVN.Czerwone szkło kontaktowe odejdzie tam gdzie ich miejsce.Tam gdzie są Lenin,Beria i pozostali ich protoplasci. Odpowiedz Link Zgłoś
y.y Re: Brawo,nareszcie.Juz mam dosć komunistów z TVN 25.04.06, 11:38 yvesl napisał: > Brawo,nareszcie.Juz mam dosć komunistów z TVN.Czerwone szkło kontaktowe odejdzi > e > tam gdzie ich miejsce.Tam gdzie są Lenin,Beria i pozostali ich protoplasci. Weź lepiej kretynie poczytaj coś, najelpiej w ekcyklopedii, co to jest komunizm, później poczytaj co to znaczy satyra, a później może pisz cokolwiek na forum. Mniej będziesz bedzić. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzyaneszko Re: Wojciech Cejrowski wraca do TVP 25.04.06, 10:49 I bardzo dobrze! To świetna wiadomość, a jakie oburzenie "Organu" hi,hi. Z miejsca poprawia sie humor. j.a. Odpowiedz Link Zgłoś
cristinka Re: Wojciech Cejrowski wraca do TVP 25.04.06, 10:59 Boże, znowu ten idiota, płakac mi się chce. Za jakie grzechy..? Odpowiedz Link Zgłoś
cefalc Re: Wojciech Cejrowski wraca do TVP 30.12.08, 13:09 z słuchanie michnika musisz przecież jakoś odpokutować Odpowiedz Link Zgłoś
rafikman PIS powolutku przejmuje ster w TVP... 25.04.06, 11:04 Po pajacach typu Pospieszalski, Semka i Skowroński kolejny "obiektywny i rzetelny" - jak wymienieni wcześniej - dziennikarz któremu po drodze jest z linią "społeczno-polityczną" naszego narodowego "ducze" Jarosława K. Długo się wahałem ale postanowiłem. Koniec z abonamentem. Nie bedę płacił za programy prowadzone przez tych pseudo-intelektualistów... Odpowiedz Link Zgłoś
czarytka brunatna TV..Pospieszalski na II, Cejrowski na I. 25.04.06, 11:26 sekta rydzyka otacza nasz kraj.. Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Czy istnieje kablówka nie nadająca TVP ? Nie chcę 25.04.06, 11:40 płacić haraczu na takie programy. Odpowiedz Link Zgłoś
the_cause Banda analfabetów funkcjonalnych! 25.04.06, 11:39 Umiecie czytać? Cejrowski, owszem, wraca, ale do spółki z Chmielem. To może być dobry program, a to daltego, że WC nie będzie w nim sam. Chmiel Odpowiedz Link Zgłoś
zgodnik1 Ziobro napluł w twarz ludziom, wierzącym w prawo! 25.04.06, 11:40 pokazując sie w towarzystwie człowieka, posądzanego o wielomilionowe przekręty, dał dowód że za nic ma prawo!.. sam będzie decydował ,kto jest porządnym obywatelem, kto nie!...sekta rydzyka, jak mafia,zaczyna przejmować prawo w swoje ręce... Odpowiedz Link Zgłoś
inkayon Re: Wojciech Cejrowski wraca do TVP 25.04.06, 11:43 Witam;) Tak się składa, że miałem ostatnio w ręku książkę Mr. Cejrowskiego "Gringo wśród dzikich plemion". I jest świetna, mocno w stylu Fiedlera. I ja już złego słowa na Cejrowskiego nie powiem, choć faktycznie kilka lat temu byłem na etapie, jaki przedstawia gro wypowiadające się na forum. Słyszałem gdzieś, że demokracja polega na tym, żebym ja był gotów oddać życie, żeby ktoś o przeciwnych poglądach miał prawo je wygłaszać...;) Cejrowski nie wstydzi się napisać, że Indianie uważają chrześcijan za ludożerców ("byli u nas tacy, co próbowali przekonać nas do jedzenia ciała jakiegoś człowieka i picia jego krwi - nosili żelazne trupy na krzyżach na szyi" - cytat z pamięci). Jako faszysta i konserwatysta powinien się wypowiadać trochę inaczej;) Pozdrawiam i polecam jego książkę - czyta się bardzo dobrze. Inkayon Odpowiedz Link Zgłoś
mikado12 Re: Wojciech Cejrowski wraca do TVP 25.04.06, 16:08 inkayon napisał: > Tak się składa, że miałem ostatnio w ręku książkę Mr. Cejrowskiego "Gringo > wśród dzikich plemion". I jest świetna, mocno w stylu Fiedlera Absolutnie się zgadzam. Jako pisarz-podróżnik jest świetny. I gdyby ograniczył swoją działalność w mediach do tej dziedziny, to byłoby super. Odpowiedz Link Zgłoś
pdb1 Re: Wojciech Cejrowski wraca do TVP 25.04.06, 11:45 Nic dodac, nic ujac...... Odpowiedz Link Zgłoś
perro69 bogu/partii dziękować nie ma jeszcze ... 25.04.06, 11:53 nakazu oglądania tv, nawet publicznej. myślałem, że ten facet jest kompletnie skompromitowany w tv i zostanie przy swoich podróżach po am.płd. ale jak widać ambicje są silniejsze niż zdrowy rozsądek... żenada, nina terieniew serwuje ciemnemu ludowi takie gówna jak ich troje i patrycja markowska a teraz ten arcydowcipny faszysta!!!... wzresztą w tvp oglądam tylko mecze piłki nożnej ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
futomaki.pl Re: bogu/partii dziękować nie ma jeszcze ... 25.04.06, 12:24 Wszystko w swoim czasie... Będzie potrzeba, znajdzie się i nakaz. Odpowiedz Link Zgłoś
walpurg Witajcie w Ciemnogrodzie! 25.04.06, 12:51 Witajcie w Ciemnogrodzie! Od dłuższego czasu nie płacę abonamentu i jestem z tego powodu dumny. Jeśli telewizja do Pospieszalskiego i Hołowni, chce mi teraz dołożyć faszyzujacego Cejrowskeigo, to nie ma powodu, by płacić jakikolwiek abonament. Odpowiedz Link Zgłoś
mulla_komar Zlodziej. 25.04.06, 15:23 Typowy polaczek-zlodziej, kotrego duma rozpiera z jego zlodziejstwa. Bravo! Winszuje! Odpowiedz Link Zgłoś
reakcjonista1 Witamy! 25.04.06, 15:24 gdyby tvp była czerwona byś placil? oh ty niewolniku... cale lata 90 byla czerwona i rózowa. starczy. Odpowiedz Link Zgłoś
bratek40 Re: Wojciech Cejrowski wraca do TVP 25.04.06, 12:53 TVP1 chyba odbiiło. Jak można zaangażować ponownie prostaka, chama i oszołoma do ublizania ludziom. Niech idzie do lasu i tam sie wyzywa a nie do TVP1. Odpowiedz Link Zgłoś
mulla_komar A tym kim jestes? 25.04.06, 15:24 W prostacki sposob ublizyles zarzadowi TVP (albo i calej TVP czyli tysiacom osob) oraz Cejrowskiemu. Przyganial kociol garnkowi. Odpowiedz Link Zgłoś
kl_audio Frustracja szkodliwa dla wzroku 25.04.06, 14:15 Ludzie, chyba wyraznie jest napisane ze: "Cejrowski poprowadzi go z Maciejem Chmielem, dziennikarzem i producentem. - Ten program jest zupełnie inny niż "WC Kwadrans". Cejrowski ma konserwatywny ogląd rzeczywistości, a Chmiel - liberalny. I dochodzi między nimi do ostrych spięć" ...wiec nie bedzie mial mozliwosci "bezkarnego" prezentowania swych kontrowersyjnych pogladow. Odpowiedz Link Zgłoś
ciemnogrodzianka Nareszcie! 25.04.06, 14:27 Ciekawe tylko o której będą nadawac. Jak znam życie, pewnie w jakiejś porze dobrej dla emerytów albo bezrobotnych Odpowiedz Link Zgłoś
rmichal2 I znowu wróci tekst 25.04.06, 14:39 "anonimy trafiają tam gdzie zawsze czyli do kubła gdzie kisi się trybuna wyborcza" Odpowiedz Link Zgłoś
mulla_komar Na szczescie koncza sie czasy kiedy jakis Goebells 25.04.06, 15:06 z wyborczej mogl rzucic haslo i wsyscy za nim paplali to samo i drzeli przed jego slowem. skonczyly sie czasy, kiedy pomowienie wyborczej pozbawialy ludzi pracy. Akcje leca w dol, konkurencja sie was nie boi, autorytet coraz bardziej sku..ony. Pora aby wasze ministerstwo propagandy upadlo. Odpowiedz Link Zgłoś
dewuer <a href="http://video.google.com/videoplay?docid=8128129627" targe 25.04.06, 15:14 dobry Wojtek, oby sie nie stepil, ale on w mlodosci nie byl socjalista video.google.com/videoplay?docid=8128129627893861024&q=wc+kwadrans&pl=true Odpowiedz Link Zgłoś