Dodaj do ulubionych

Wojciech Cejrowski wraca do TVP

• ziut_ek Kolejny-po "Dzienniku"bicz na GW-brawo! 3mamKciuki 25.04.06, 10:07
      z
      • chris12 Lubisz bicze czy samogwałt, zdecuduj się? 25.04.06, 10:14
        ziu-tek jeden....
      • krzych.korab Komunisto już raz biczowaliście i nie wyszło. 25.04.06, 11:38
    • chris12 Nowa IV RP potrzebuje takiego Cejrowskiego! 25.04.06, 10:09
      Szumowiny wypływają coraz intensywniej co oznacza czasy Kaczyńskich nadchodzą...
    • skuro Re: Wojciech Cejrowski wraca do TVP 25.04.06, 10:10
      pis wrzuciło wsteczny bieg z pełną mocą-stajemy się skansenem-westy będą tu
      przyjeżdzały na "wsowe" wakacje-czyste powietzre, krówki, ludzie po pogladach
      średniowiecza.

---
      www.buhaha.pl
    • mangold Lepszy Cejrowski niz Pospieszalski...... 25.04.06, 10:30
      o dziwo..nawet się cieszę ;-))
    • yvesl Brawo,nareszcie.Juz mam dosć komunistów z TVN. 25.04.06, 10:46
      Brawo,nareszcie.Juz mam dosć komunistów z TVN.Czerwone szkło kontaktowe odejdzie
      tam gdzie ich miejsce.Tam gdzie są Lenin,Beria i pozostali ich protoplasci.
      • y.y Re: Brawo,nareszcie.Juz mam dosć komunistów z TVN 25.04.06, 11:38
        yvesl napisał:

> Brawo,nareszcie.Juz mam dosć komunistów z TVN.Czerwone szkło kontaktowe odejdzi
        > e
        > tam gdzie ich miejsce.Tam gdzie są Lenin,Beria i pozostali ich protoplasci.

Weź lepiej kretynie poczytaj coś, najelpiej w ekcyklopedii, co to jest komunizm,
        później poczytaj co to znaczy satyra, a później może pisz cokolwiek na forum.
        Mniej będziesz bedzić.
      • czarytka yvesl.. ocho,.. ćwok od rydzyka dał głos! 25.04.06, 12:35
    • jerzyaneszko Re: Wojciech Cejrowski wraca do TVP 25.04.06, 10:49
      I bardzo dobrze! To świetna wiadomość, a jakie oburzenie "Organu" hi,hi. Z
      miejsca poprawia sie humor.
      j.a.
    • cristinka Re: Wojciech Cejrowski wraca do TVP 25.04.06, 10:59
      Boże, znowu ten idiota, płakac mi się chce. Za jakie grzechy..?
      • cefalc Re: Wojciech Cejrowski wraca do TVP 30.12.08, 13:09
        z słuchanie michnika musisz przecież jakoś odpokutować
    • rafikman PIS powolutku przejmuje ster w TVP... 25.04.06, 11:04
      Po pajacach typu Pospieszalski, Semka i Skowroński kolejny "obiektywny i rzetelny" - jak wymienieni wcześniej - dziennikarz któremu po drodze jest z linią "społeczno-polityczną" naszego narodowego "ducze" Jarosława K. Długo się wahałem ale postanowiłem. Koniec z abonamentem. Nie bedę płacił za programy prowadzone przez tych pseudo-intelektualistów...
    • jerzy30 porąbany faszysta jak porąbana czwarta RP 25.04.06, 11:05
    • tersta Przyboczny Wierzejskiego powraca? 25.04.06, 11:21
    • soulworm WC - archetypiczna wesz 25.04.06, 11:26

• czarytka brunatna TV..Pospieszalski na II, Cejrowski na I. 25.04.06, 11:26
      sekta rydzyka otacza nasz kraj..
    • zbirut Chorzy ludzie w chorej telewizji publicznej 25.04.06, 11:35
      • krzych.korab Czy istnieje kablówka nie nadająca TVP ? Nie chcę 25.04.06, 11:40
        płacić haraczu na takie programy.
    • the_cause Banda analfabetów funkcjonalnych! 25.04.06, 11:39
      Umiecie czytać? Cejrowski, owszem, wraca, ale do spółki z Chmielem. To może być
      dobry program, a to daltego, że WC nie będzie w nim sam. Chmiel
    • zgodnik1 Ziobro napluł w twarz ludziom, wierzącym w prawo! 25.04.06, 11:40
      pokazując sie w towarzystwie człowieka, posądzanego o wielomilionowe
      przekręty, dał dowód że za nic ma prawo!.. sam będzie decydował ,kto jest
      porządnym obywatelem, kto nie!...sekta rydzyka, jak mafia,zaczyna przejmować
      prawo w swoje ręce...
    • inkayon Re: Wojciech Cejrowski wraca do TVP 25.04.06, 11:43
      Witam;)

Tak się składa, że miałem ostatnio w ręku książkę Mr. Cejrowskiego "Gringo wśród
      dzikich plemion". I jest świetna, mocno w stylu Fiedlera. I ja już złego słowa
      na Cejrowskiego nie powiem, choć faktycznie kilka lat temu byłem na etapie, jaki
      przedstawia gro wypowiadające się na forum. Słyszałem gdzieś, że demokracja
      polega na tym, żebym ja był gotów oddać życie, żeby ktoś o przeciwnych poglądach
      miał prawo je wygłaszać...;)

Cejrowski nie wstydzi się napisać, że Indianie uważają chrześcijan za ludożerców
      ("byli u nas tacy, co próbowali przekonać nas do jedzenia ciała jakiegoś
      człowieka i picia jego krwi - nosili żelazne trupy na krzyżach na szyi" - cytat
      z pamięci).

Jako faszysta i konserwatysta powinien się wypowiadać trochę inaczej;)

Pozdrawiam i polecam jego książkę - czyta się bardzo dobrze.

Inkayon
      • mikado12 Re: Wojciech Cejrowski wraca do TVP 25.04.06, 16:08
        inkayon napisał:

> Tak się składa, że miałem ostatnio w ręku książkę Mr. Cejrowskiego "Gringo
        > wśród dzikich plemion". I jest świetna, mocno w stylu Fiedlera

Absolutnie się zgadzam. Jako pisarz-podróżnik jest świetny. I gdyby ograniczył
        swoją działalność w mediach do tej dziedziny, to byłoby super.
    • pdb1 Re: Wojciech Cejrowski wraca do TVP 25.04.06, 11:45
      Nic dodac, nic ujac......
    • perro69 bogu/partii dziękować nie ma jeszcze ... 25.04.06, 11:53
      nakazu oglądania tv, nawet publicznej. myślałem, że ten facet jest kompletnie
      skompromitowany w tv i zostanie przy swoich podróżach po am.płd. ale jak widać
      ambicje są silniejsze niż zdrowy rozsądek... żenada, nina terieniew serwuje
      ciemnemu ludowi takie gówna jak ich troje i patrycja markowska a teraz ten
      arcydowcipny faszysta!!!... wzresztą w tvp oglądam tylko mecze piłki nożnej ;)))
      • futomaki.pl Re: bogu/partii dziękować nie ma jeszcze ... 25.04.06, 12:24
        Wszystko w swoim czasie... Będzie potrzeba, znajdzie się i nakaz.
    • walpurg Witajcie w Ciemnogrodzie! 25.04.06, 12:51
      Witajcie w Ciemnogrodzie!

Od dłuższego czasu nie płacę abonamentu i jestem z tego powodu dumny.
      Jeśli telewizja do Pospieszalskiego i Hołowni, chce mi teraz dołożyć
      faszyzujacego Cejrowskeigo, to nie ma powodu, by płacić jakikolwiek abonament.
      • mulla_komar Zlodziej. 25.04.06, 15:23
        Typowy polaczek-zlodziej, kotrego duma rozpiera z jego zlodziejstwa. Bravo!
        Winszuje!
      • reakcjonista1 Witamy! 25.04.06, 15:24
        gdyby tvp była czerwona byś placil? oh ty niewolniku... cale lata 90 byla
        czerwona i rózowa. starczy.
    • bratek40 Re: Wojciech Cejrowski wraca do TVP 25.04.06, 12:53
      TVP1 chyba odbiiło. Jak można zaangażować ponownie prostaka, chama i oszołoma
      do ublizania ludziom. Niech idzie do lasu i tam sie wyzywa a nie do TVP1.
      • mulla_komar A tym kim jestes? 25.04.06, 15:24
        W prostacki sposob ublizyles zarzadowi TVP (albo i calej TVP czyli tysiacom
        osob) oraz Cejrowskiemu. Przyganial kociol garnkowi.
    • kl_audio Frustracja szkodliwa dla wzroku 25.04.06, 14:15
      Ludzie, chyba wyraznie jest napisane ze:

"Cejrowski poprowadzi go z Maciejem Chmielem, dziennikarzem i producentem. - Ten program jest
      zupełnie inny niż "WC Kwadrans". Cejrowski ma konserwatywny ogląd rzeczywistości, a Chmiel -
      liberalny. I dochodzi między nimi do ostrych spięć"

...wiec nie bedzie mial mozliwosci "bezkarnego" prezentowania swych kontrowersyjnych pogladow.
    • ciemnogrodzianka Nareszcie! 25.04.06, 14:27
      Ciekawe tylko o której będą nadawac. Jak znam życie, pewnie w jakiejś porze
      dobrej dla emerytów albo bezrobotnych
    • rmichal2 I znowu wróci tekst 25.04.06, 14:39
      "anonimy trafiają tam gdzie zawsze czyli do kubła gdzie kisi się trybuna
      wyborcza"
      • landaverde Re: I znowu wróci tekst 30.12.08, 15:37
        Świetny tekst. ;-)
    • mulla_komar Na szczescie koncza sie czasy kiedy jakis Goebells 25.04.06, 15:06
      z wyborczej mogl rzucic haslo i wsyscy za nim paplali to samo i drzeli przed
      jego slowem. skonczyly sie czasy, kiedy pomowienie wyborczej pozbawialy ludzi
      pracy. Akcje leca w dol, konkurencja sie was nie boi, autorytet coraz bardziej
      sku..ony. Pora aby wasze ministerstwo propagandy upadlo.
      • dewuer <a href="http://video.google.com/videoplay?docid=8128129627" targe 25.04.06, 15:14
        dobry Wojtek, oby sie nie stepil, ale on w mlodosci nie byl socjalista

video.google.com/videoplay?docid=8128129627893861024&q=wc+kwadrans&pl=true
    • galan12 ..gdy rozum śpi, budzą się upiorki 25.04.06, 15:19

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka