Dodaj do ulubionych

Podrabiał podpisy z "rozkazu partyjnego"

26.04.06, 14:49
Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • janko9 Re: Podrabiał podpisy z "rozkazu partyjnego" 26.04.06, 15:03
      Czyli Panienka swieto-owsiana na Ministra Rolnictwa! Jest swietna i z koniem
      sie dogara, tez lubi owies!
      • zupa_wolowa Re: Podrabiał podpisy z "rozkazu partyjnego" 26.04.06, 15:48
        >Renacie Beger grozi kara do 5 lat pozbawienia wolności.

Już widzę, jak Sejm cofa jej immunitet...
        • zkyc "za karę" Renatka zostanie wzięta do rządu!;) 26.04.06, 16:21
          zupa_wolowa napisał:

> >Renacie Beger grozi kara do 5 lat pozbawienia wolności.
          >
          > Już widzę, jak Sejm cofa jej immunitet...
          • uchachany Powołają dla niej Ministerstwo Grafologii :-))... 26.04.06, 17:31
            • brat_anzelm Protestuję przeciw atakom na minister Beger 26.04.06, 19:45
              Pani minister jest wspaniałym przykładem realizacji postulatów Prawa i
              Sprawiedliwości
              • bio.mum Re: Protestuję przeciw atakom na minister Beger 26.04.06, 19:50
                brat_anzelm napisał:

> Pani minister jest wspaniałym przykładem realizacji postulatów Prawa i
                > Sprawiedliwości
              • taziuta Re: Protestuję przeciw atakom na łże-PiS! :-) 26.04.06, 19:56
                Jeszcze lepszym przykładem realizacji postulatów Prawa i Sprawiedliwości jest
                sam łże-PiS. Odczepta się od nich, to Was nie przewrócą! :-)

brat_anzelm napisał:

> Pani minister jest wspaniałym przykładem realizacji postulatów Prawa i
                > Sprawiedliwości
                • bio.mum Re: Protestuję przeciw atakom na łże-PiS! :-) 26.04.06, 20:06
                  taziuta napisał:

> Jeszcze lepszym przykładem realizacji postulatów Prawa i Sprawiedliwości jest
                  > sam łże-PiS. Odczepta się od nich, to Was nie przewrócą! :-)

Raczysz żartować. Marcinkiewiecz się jeszcze nie raz przewróci jak Jarosław mu
                  dokopie w sondazach popularności:D:D

Pani Matko Panów Kaczyńskich - szczerze współczuję. Ale pani musi mieć sajgon w
                  domu przy niedzielnych obiadkach, jak sie tak dwaj zejdą i zaczną narzekać.

Szczere wyrazy współczucia...

internautka
                  >
                  • jolka_z_dywit To spisek Balcerowicza 26.04.06, 20:39
                    Mam tu 5 dokumentów i 151 dowodów na to, że to spisek łże-Balcerowicza i
                    łże-lumpen-liberałów. To nie przypadek, że Balcerowicz ogłaszał dziś coś tam o
                    wzroście. Dokładnie w tym samym czasie, kiedy rozpoczął się atak na naszą Renatkę.

GW cały czas kłamie i szczuje na samoobronę. Wszystko żeby skłócić prawdziwych
                    Polaków. I to przez nich rolnicy nie mają pomocy od państwa.

Oddajcie coście nakradli. A wogóle to Balcerowicz napewno nazywał się
                    Buchman...czy Goldman...w każdym razie jest żydem i chce nas okraść...tzn. już
                    nas okradł z naszych bliżej nieokreślonych dóbr i pieniędzy
                    • bio.mum Re: To spisek Balcerowicza 26.04.06, 21:10
                      jolka_z_dywit napisała:

> Mam tu 5 dokumentów i 151 dowodów na to, że to spisek łże-Balcerowicza i
                      > łże-lumpen-liberałów. To nie przypadek, że Balcerowicz ogłaszał dziś coś tam o
                      > wzroście. Dokładnie w tym samym czasie, kiedy rozpoczął się atak na naszą
                      Renat
                      > kę.
                      >
                      > GW cały czas kłamie i szczuje na samoobronę. Wszystko żeby skłócić prawdziwych
                      > Polaków. I to przez nich rolnicy nie mają pomocy od państwa.
                      >
                      > Oddajcie coście nakradli. A wogóle to Balcerowicz napewno nazywał się
                      > Buchman...czy Goldman...w każdym razie jest żydem i chce nas okraść...tzn. już
                      > nas okradł z naszych bliżej nieokreślonych dóbr i pieniędzy

Klon klonowi nierówny;)
                      • rudy_harnas Re: To spisek Balcerowicza 26.04.06, 21:56
                        > jolka_z_dywit napisała:.......
                        -------------------------------------
                        Jolu!!!Pszepraszm Cię za wszystko co o Tobie napisałem!Tylko wróć!
                        Bo to co się pod Ciebie podszywa to chyba jest po lobotomii mózgu!
                        • quosoo Re: To spisek Balcerowicza 28.04.06, 07:51
                          Za słownikiem wyrazów obcych - lobotomia: operacyjne przecięcie połączeń
                          nerwowych płata czołowego z korą mózgową przez nacięcie istoty białej,
                          powodujące przerwanie u chorego ataków szału lub b. silnych nieuleczalnych
                          nerwobólów; leukotomia.

Zatem lobotomia mózgu to masło maślane czyż nie?
                    • dobrasekta taaaa... i wszystkiemu są winni żydzi ... 27.04.06, 00:03
                      nie zapominajmy że w końcu to oni zabili Jezusa :)

renatka nie pęczak - andrzej zamknąć jej nie pozwoli

www.moherfucker.com i tyle

• czarek62 "za karę" w nagrode Renatka zostanie ministrem! 26.04.06, 21:27
            "Już widzę, jak Sejm cofa jej immunitet..." - pewnie, ze nie, takich
            potrzebuja, zeby sie ich pozbyc w odpowiedniej dla siebie chwili. Taktyka
            niegodna chlopa na zagrodzie (nie obrazam chlopow, oni maja swa chlopska
            madrosc), ale godna mentalnosci oszusta i kombinatora.
        • kumak Re: Podrabiał podpisy z "rozkazu partyjnego" 26.04.06, 18:45
          Tylko jakim cudem ona sie w ogole do tego sejmu dostala ???
          Ale u nas wszystko jest mozliwe...
      • piss-on-pis4 O czym my tu rozprawiamy? 26.04.06, 18:56

O tym jak swołocz (to z rosyjskiego) rozpracowuje i rozpieprza
        z takim trudem zrekonstruowaną a jeszcze nie dojrzełą demokrację!

Nasi Dziadowie wzięliby ki9je i to stodo dzukusów rozpędzili.

A nam HAŃBA!!!
      • koniecdemokracji Re: Podrabiał podpisy z "rozkazu partyjnego" 26.04.06, 23:16
        Mamy testy na prawo i sprawiedliwość

Myśmy czyści wszystkiemu winni komuniści
    • holyboy_666 Re: eee tam 26.04.06, 15:03
      przyjdzie prawo i sprawiedliwość i ją ułaskawi, "w ważnym interesie społecznym";-)
      • konread Piękne zdjęcie... 26.04.06, 15:58
        ...ach te koorwiki w jej oczach wołające o owies;)
        • kw55 Re: Piękne zdjęcie... 26.04.06, 16:09
          wyraża tępotę, nieuctwo, prostactwo tej baby
    • signal I co na to minister Ziobro ? 26.04.06, 15:06
      czemu nie działa !
      • el_triste co na to jola? 26.04.06, 15:09
        Ziobro jak Ziobro, co na to jola z dywit?
        • jola_z_dywit ********S__A__M__0__0__B__R__0__N __A********* 26.04.06, 15:31
          Czy równiż z rozkazu partyjnego mosty warszawskie budowano!
          Czy z rozkazu partyjnego,nierozliczono afer,alkoholowej
          ,rublowej,NFI,warszawskiej
          ,poznańskiej,starachowickiej,wrocławskiej,poznańskiej,opolskiej,gliwickiej oraz
          tysięcy prywatyzacyjnych,bankowych i przewłaszczeniowych.
          Czy z rozkazu partyjnego kazano głosować na stary skorumpowany układ.
          Na Mazowszu zwyciężył Łukasz Abgarowicz, kojarzony z "układem warszawskim",
          któremu patronuje Paweł Piskorski. A Hanna Gronkiewicz-Waltz, która z polecenia
          Tuska miała uzdrowić mazowieckie struktury, zawarła ze zwolennikami Piskorskiego
          porozumienie. Poparła aspiracje Abgarowicza, dostając w zamian obietnicę
          wsparcia w wyborach na prezydenta miasta.
          W poniedziałek rozpętała się polityczna burza w szeregach Platformy
          Obywatelskiej po tym, jak wyszło na jaw, że wybory na mazowieckim zjeździe tej
          partii w sobotę przebiegały według rozdanych wcześniej ściągawek

Łukasz Abgarowicz, jeden najbliższych współpracowników Pawła Piskorskiego,
          byłego prezydenta stolicy, szefuje mazowieckiemu regionowi Platformy
          Obywatelskiej. Wczoraj rozpętała się polityczna burza, gdy ujawniliśmy, że
          sobotnie głosowania (Abgarowicz dostał 432 głosy, 156 delegatów było przeciw)
          przebiegały według rozdanych wcześniej ściągawek. Odejściem z partii zagroziła
          warszawska posłanka PO Julia Pitera.

Wybór Abgarowicza był zaskakujący, bo liderzy Platformy przez cały rok mówili o
          potrzebie oczyszczenia szefów z działaczy uwikłanych w niesławny "układ
          warszawski". Chodzi o samorządową koalicję SLD-PO (wcześniej SLD-UW) rządzącą
          Warszawą do 2002 r. Łukasz Abgarowicz jako wpływowy warszawski radny był
          wówczas jednym z głównych rozgrywających. Do dziś szefuje radzie fundacji
          Warszawianka obwinianej o kosztowne i niezgodne z prawem budowanie parku
          wodnego na Mokotowie. O nowym szefie mazowieckiej PO było też głośno, gdy
          ujawniliśmy, że pod koniec lat 90. wraz z Pawłem Piskorskim kupił mieszkania na
          wynajem na osiedlu przy Bartyckiej budowanym przez Dom Development. Zdaniem
          obserwatorów sprawa budziła moralne kontrowersje moralne. Abgarowicz był wtedy
          szefem rady nadzorczej Dom Development i radnym, Piskorski - prezydentem
          Warszawy. Firmie szło jak z płatka - budując przy Bartyckiej, dostawała w
          urzędach, co chciała.

Hanna Gronkiewicz-Waltz, była szefowa warszawskiej PO i niedawna zaciekła
          przeciwniczka "piskorczyków", w zamian za poparcie jej w walce o fotel
          prezydenta stolicy postanowiła poprzeć kandydaturę Abgarowicza.

Dominika Dziobkowska: Przed wyborami ludzie Piskorskiego rozdawali ściągawkę z
          nazwiskami kandydatów na zjazd krajowy, którzy mają wygrać. Dlaczego Pani nie
          zareagowała?

Hanna Gronkiewicz-Waltz: Ja takiej ściągawki nie dostałam, nie odważyli się mi
          jej dać. Słyszałam, że krąży jakaś lista. Ale gdy chodziłam po sali, to musieli
          ją przede mną chować. Jestem przeciwna takim praktykom. To sterowanie
          demokracją i psucie standardów w partii. Nie zgadzam się z wiceszefem
          mazowieckiej PO Sławomirem Potapowiczem, że tworzenie takich list to standard.
          Jeśli nawet władze partii chciałyby kogoś polecić, to takie rekomendacje
          powinny być jawne.

A co Pani sądzi o nowym szefie mazowieckiej Platformy pośle Łukaszu
          Abgarowiczu?

- Nie znam go dobrze, ale z tego, co wiem, wszystkie postępowania w sprawie
          Warszawianki zostały umorzone. Wiem, że jego kandydaturę popierał Bronek
          [Komorowski, wicemarszałek Sejmu]. Dopiero z sobotniej "Gazety Stołecznej"
          dowiedziałam się o mieszkaniach Abgarowicza przy ul. Bartyckiej.

Co Pani na to, że w proteście przeciw wyborowi Abgarowicza z partii chce
          wystąpić posłanka Julia Pitera, była szefowa Transparency International?

- Mam żal do Julii. Mogła przecież wystąpić publicznie na zjeździe i powiedzieć
          głośno o swoich zastrzeżeniach. Gdyby chciała, dopuszczono by ją do głosu.
          Jednak tego nie zrobiła. Za to chętnie opowiadała o tym mediom. Tak się nie
          robi.

Miała Pani zostać wiceszefową mazowieckiego regionu PO. Dlaczego wycofała się
          Pani w ostatniej chwili?

- Doniesienia "Gazety" o Łukaszu Abgarowiczu i spory sprzeciw członków
          Platformy wobec jego kandydatury skłoniły mnie, żeby się nad tym głębiej
          zastanowić. Postanowiłam się więc zdystansować i nie wystartowałam w wyborach.
          • guyritchie Re: ********S__A__M__0__0__B__R__0__N __A******** 26.04.06, 15:36
            nie dobrze jolka,
            duzo słów ale wciaz uzywasz tych samych.
            proponuje dodaj sobie jakas lekturke poza partyjnym biuletynem.
            moze nastepnym razem zdasz ale teraz twoja odpowiadz jest NIE NA TEMAT.
            siadaj niedostateczny!
            • bio.mum Re: ********S__A__M__0__0__B__R__0__N __A******* 26.04.06, 19:43
              guyritchie napisał:

> nie dobrze jolka,
              > duzo słów ale wciaz uzywasz tych samych.
              > proponuje dodaj sobie jakas lekturke poza partyjnym biuletynem.
              > moze nastepnym razem zdasz ale teraz twoja odpowiadz jest NIE NA TEMAT.
              > siadaj niedostateczny!

To nie jest prawdziwa Jola. To jest klon Joli. Naprawdę tego nie widzicie?
              Byłam świadkiem starcia, podczas którego prawdziwa JOLA_DYWITY wyzwała swojego
              klona (czyli Jole_z_Dywit) od szmat. To było zaraz po tym jak dostała się do
              Sejmu.

Ale wy jestescie naiwni..ech;)) Wierzycie w Jolę, jak dzieci w Świętego
              Mikołaja.

:)))))

Klonie Joli_Dywity...Medal ci się nalezy...tyle osób nabrałeś/nabrałas:)))
              • tim7 Re: ********S__A__M__0__0__B__R__0__N __A****** 26.04.06, 20:18
                Wg mnie mylisz się. Miałem przyjemnośc brac udział w dyskusji, w którą
                Jola_Dywity dała się wciągnąc, i podczas której Jola dostała niemałe cięgi. Oto
                jej zapis:
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=30314271&v=2&s=0
                Gorrrąco polecam ! ;)

W tej dyskusji brała udział jeszcze Jola_Dywity. Po tym wieczorze ukazały się
                chyba ledwie ze trzy posty spod tego nick'a, i "włala" (nie znam
                francuskiego...)! Pojawiła się Jola_z_Dywit! Nieźle nas zmyliła tą zmianą,
                co...? Bardziej dociekliwym polecam przyjemne grzebanie w dawnych dyskusjach:
                Jola_Dywity -> Jola_z_Dywit.

Od tamtego czasu Jola jest moją faworytą do podobnego sondażu, w którym wygrał
                dziś jej guru Andrzej L. Jolu! Moje gratulacje z okazji wygranej
                Przewodniczącego! Naprawdę nobilitująca sprawa! ...hehehe...
                • tim7 Re: ********S__A__M__0__0__B__R__0__N __A***** 26.04.06, 20:21
                  Nie zapomnę tego wieczoru, bo zdaje się wtedy był mecz Polska-Anglia na
                  wyjeździe...
                  • bio.mum Re: ********S__A__M__0__0__B__R__0__N __A**** 26.04.06, 20:45
                    tim7 napisał:

> Nie zapomnę tego wieczoru, bo zdaje się wtedy był mecz Polska-Anglia na
                    > wyjeździe...

Ja tez nie zapomnę tego wieczoru, ale z przyczyn oczywistych nie napiszę na
                    głównym, dlaczego.
                • bio.mum Re: ********S__A__M__0__0__B__R__0__N __A***** 26.04.06, 20:44
                  tim7 napisał:

Twoja wiara w oryginalność tej Joli jest tak samo naiwna jak wiara w Boga.

pozdrawiam.

Nie przekonales mnie. Tak jak pisałam wczesniej...chcecie mieć swoją Jolę?
                  Chcecie w nia wierzyć? To wierzcie. Dobrze, ze nie każe wam płacić dziesięciny
                  za możliwość podpisywania sie pod jej postami.

W zyciu nie widzialam tylu podnieconych facetów skupionych wokół jednej gwiazdy
                  socjometrycznej;) Prawdziwa Jola dała nogę po wyborach, które dla niej okazały
                  się klęską. A teraz umiera ze śmiechu jak widzi , że klon robi za nią jej
                  robotę...

Klonie Joli_Dywity. Mylę się?
                  • tim7 Re: ********S__A__M__0__0__B__R__0__N __A**** 26.04.06, 21:02
                    A jakies dowody, poszlaki... Bo chętnie dam się przekonac.. :)
                    • tim7 Re: ********S__A__M__0__0__B__R__0__N __A*** 26.04.06, 21:03
                      Bo jesli tak jest faktycznie, to chylę czoła... :)
                    • bio.mum Re: ********S__A__M__0__0__B__R__0__N __A*** 26.04.06, 21:07
                      tim7 napisał:

> A jakies dowody, poszlaki... Bo chętnie dam się przekonac.. :)

Wpisz sobie w MOIM FORUM w wyszukaj najnowsze - Jola_Z_Dywit i Jola_Dywity i
                      sam się przekonasz, że to dwie rózne osoby.

Jola z Dywit byla duzo bardziej namiętna...a Jola Dywity celowo kompromituje
                      Jole z Dywit kwiatkami typu PONIEKĄT.

Ale rozumiem to wasze do niej przywiązanie. Czym że byłoby forum GW bez Joli.
                      Jedyna przedstawicielka Andrzeja Leppera na forum...i kocha dosawać baty i
                      zbierac cięgi. Skoro dla ciebie to nie jest podejrzane to nie mam więcej pytań.
                      • tim7 Re: ********S__A__M__0__0__B__R__0__N __A** 27.04.06, 10:34
                        Oczywiście, że stosowałem wyszukiwanie w MOIM FORUM, własnie w celu analizy
                        zachowań obydwu "Jol". Po dyskusji, o której wspomniałem nastąpiła krótka
                        cisza, i przemianowanie. Obydwie postacie są beznadziejnie debilne, i to je
                        łączy. Andrzej też kocha "dostawac baty", chociażby dzisiejszy tekst rzucony do
                        dziennikarzy Rzepy: "a napiszcie, że jestem antysemitą". Wspomniałes, że Jola1
                        obrzucała inwektywami Jole2. Przytocz te dyskusje, a spróbuje zmienic opinie...
          • yhy_yhy tu jest Jola...ze swoimi ulubieńcami...: 26.04.06, 15:36
            a) Renata Beger - Zatrudniała w swoim biurze poselskim - córkę Anitę.
            Oskarżona
            o posługiwanie się sfałszowanymi listami z poparciem partii. Sprawa w sądzie
            b) Poseł Andrzej Grzesik oskarżony przez członka Samoobrony o fałszowanie
            list
            z poparciem. Sprawa w prokuraturze.
            c) Poseł Danuta Hojarska zwolniła swoją asystentkę z naruszeniem prawa:
            poinformowała ją o zwolnieniu faxem i to wtedy, gdy ta była na zwolnieniu
            lekarskim. Skazana prawomocnym wyrokiem na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu
            na
            5 lat za przywłaszczenie maszyn rolniczych, wartych ponad 200 tysięcy
            złotych.
            Skazana prawomocnym wyrokiem na rok więzienia, w zawieszeniu na trzy lata
            oraz
            grzywnę i pokrycie kosztów procesu za sfałszowanie przepustki na widzenie z
            przebywającym w areszcie synem Łukaszem.
            d) Poseł Lech Kuropatwiński skazany na 1 rok więzienia w zawieszeniu i 5
            tys.
            zł. grzywny za sfałszowanie kilkunastu podpisów na listach płac swoich
            byłych
            pracowników .
            e) Poseł Stanisław Łyżwiński w 2004 roku skazany na grzywnę za oszustwa
            podatkowe.
            W ciągu czterech lat Stanisław Łyżwiński (52 l.) z kieszeni podatników wydał
            na
            paliwo prawie 175 tys. zł. Jego żona Wanda (53 l.) - 131 tys. zł. Żadne z
            nich
            nie ma ani służbowego, ani prywatnego samochodu. Do tej pory tłumaczyli, że
            pożyczali auta od znajomych i rodziny. Za pieniądze, które Łyżwińscy pobrali
            z
            sejmowej kasy, można by 26 razy okrążyć ziemię!
            f) Tajny współpracownik SB (TW) o pseudonimie "Roman". Figuruje w kartotece
            ogólnoinformacyjnej wydz. II BEiA UOP. zarejestrowany pod nr 46734 lista
            Macierewicza.
            Został oskarżony przez warszawską prokuraturę o poświadczenie nieprawdy w
            protokołach z posiedzeń rady nadzorczej Rolniczego Towarzystwa Gospodarczego
            `Polkar'. Od trzech lat czeka na proces.
            g) Poseł Renata Rochnowska skazana prawomocnie na rok więzienia w
            zawieszeniu
            na trzy lata i karę grzywny w wysokości 2,5 tys. zł. za przywłaszczenie 5
            tysięcy indyków, o wartości 110 tysięcy zł, które były zabezpieczeniem
            płatności za paszę.
            h) Poseł Renata Rochnowska skazana prawomocnie na rok więzienia w
            zawieszeniu
            na trzy lata i karę grzywny w wysokości 2,5 tys. zł. za przywłaszczenie 5
            tysięcy indyków, o wartości 110 tysięcy zł, które były zabezpieczeniem
            płatności za paszę.
            i) Poseł Marek Wojtera. Pierwszy wyrok - nakaz karny z 2001 r. za samowolę
            budowlaną i za pobierania nielegalnie wody krótko mówiąc: kradzież wody.
            Drugi
            wyrok - 2 lata w zawieszeniu na 3 lata za znaczne przekroczenie prędkości na
            terenie zabudowanym i spowodowanie śmierci 15-letniego chłopca.
          • yhy_yhy kopiuj, Jolka kopiuj...mało aktywna dziś jesteś... 26.04.06, 15:39
            ...lepiej żeby się Andrzej o Twoim dzisiejszym lenistwie nie dowiedział
          • asd616 Re: ********S__A__M SPAM 26.04.06, 15:52
            Krowo_z_Dywit co ma to wspólnego z Renią?
          • konread Re: ******S__A__M__0__G__Ł__0__0__P__ 0__T__A***** 26.04.06, 15:57
            Tak Jola ma rację to tylko kolejna prowokacja polityczna wymierzona w byłych
            agentów SB, którzy stworzyli Samooborę. Zapewne podpisy które sie w
            niewuyjaśniony sposób znalazły się na ich listach, były pisane długoPISem
            podrzuconym przez PO.
            Dalej Jolu czekam na wyjaśnienie Waszego związku z instytutem Schillera, i może
            byś wyjaśniła co to w ogóle za ptica?
          • antyswiniopas pamparampam 26.04.06, 16:08
            ile kosztuje ten proces? sad przesluchuje 1700 swiadkow? trzeba przesluchac
            tyle osob, zeby sie przekonac, ze renata b. nie zostala wybrana z woli narodu?
            w normalnym kraju ledwie podejrzenie takiego czynu dyskwalifikuje obywatela w
            staraniach o wejscie do parlamentu. w polsce, dzieki braciom kaczynskim, mmy
            swoje, odmienne standardy. mozna miec wyroki sadowe i mozna byc w rzadzie.
            nawet jesli sad uzna, ze beger falszowala podpisy no to co? wielkie mi mecyje,
            nieprawdaz panstwo z prawa i sprawiedliwosci? szkoda slow i szkoda na was
            energii. dzieki waszej dzialalnosci rusza nowa fala polskiej emigracji. kto ma
            chociaz odrobine oleju w glowie, jakies umiejetnosci do zaoferowania, szuka
            swego miejsca z dala od tego przekletego miejsca. ktos kiedys musial rzucic na
            polske zly urok. no bo jak wytlumaczyc, ze dzieje sie to co sie dzieje?
            przeciez to jakas absurdalna historia. hochsztaplerzy, scierwojady i zlodzieje
            beda teraz nami rzadzic. pieknie ku..., pieknie.
          • kw55 Re: ********S__A__M__E_C_H_A_M_Y***** *** 26.04.06, 16:17

• jerzy.kosecki Re: droga Yolu ! "TO" jeszcze jeden dowód, że 26.04.06, 17:26
            Twoja banda, niczym nie różni się od bandy Piskorskiego.
          • blackmoore Re: ********J O L K A******** 26.04.06, 17:30
            zapomniałaś dopisać że w Stanach to murzynów biją. To tez by było na temat
            artykułu. Cos czytanie ze zrozumieniem Ci nawala. A to tylko poziom I klasy
            szkoły podstawowej
          • uchachany Jola - Twoi dopiero zaczynają, trudno ich 26.04.06, 17:36
            osiągnięcia porównywać z osiągnięciami starych wyjadaczy z "układu
            warszawskiego"!
            Ale poczekaj, niech no się tylko lepiej wyżrą w polityce - wcale nie będą
            gorsi :-))!
          • tricolore Re: ********S__A__M__0__0__B__R__0__N __A******** 26.04.06, 18:14
            No i Piskorski został usunięty z PO, a co będzie z Beger Jolu?
          • bio.mum Re: ********S__A__M__0__0__B__R__0__N __A******** 26.04.06, 19:37
            Wiesz co? Klonie prawdziwej Joli? Gratuluję Samozaparcia;) Tyle osób
            wyprowadzileś w pole;))
          • rudy_harnas Re: ********S__A__M__0__0__B__R__0__N __A******** 26.04.06, 22:13
            jola_z_dywit napisała:Czy równiż z rozkazu partyjnego mosty warszawskie budowano!
            ---------------------------------------
            Ufff!Jolka,ale mi napędziłaś stracha!Już myślałem ,że to Tobie zrobili lobotomię!
        • pulkownik_lesiak jolka odbiór!jolka!jolka z dywit! odbiór! 26.04.06, 15:32
          tu pułkownik lesiak!
          nadaje w kodzie szyfrowanym:

instrukcja nr 0015:
          kaczka ma wygrac
          marcin 3xyes
          bokser premierem
          ku..ki zgasic badz wylupic.

• solidaruch5 Re: co na to jola? 26.04.06, 15:42
          hołota, przestępcy, głupcy i tylko w Ojczyżnie Prawa i Sprawiedliwości brak.
        • corradocatani Re: co na to jola? 26.04.06, 16:02
          Pytałeś i masz. Jola broni, jola radzi, jola nigdy nas nie zdradzi.
        • tadddd von JOLA analizuje badania TNS OBOP 26.04.06, 21:51
          www.e-fakt.pl/
          nr 98
          Najgłupszy polity w Polsce
          1. A. LEPPER - 38%
          w pierwszej piątce przoduje sammOObrona - 3 polityków
      • bronimir Re: I co na to minister Ziobro ? 26.04.06, 20:22
        żartujesz, jasne że żartujesz!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • krwawy.zenek Re: I co na to minister Ziobro ? 26.04.06, 23:30
        Czemu go nie broni?
    • windywinter Re: Podrabiał podpisy z "rozkazu partyjnego" 26.04.06, 15:08
      zawsze moga uznac ja za ... niepoczytalna

...

i sie jej upiecze...

v

• kw55 SO - zbiorowisko prostaków i cwaniaczków, a 26.04.06, 15:14
      przewodniczący tej bandy ma zostać wicepremierem (sic!). To w ramach odnowy
      znakomity przykład dla młodzieży ! No bo po co studiować, męczyć się, stresowac
      sesjami ? Wystarczy głośno krzyczeć, blokawać drogi, robić biednym ludziom wodę
      z mózgu lub podrobić podpisy na listach kandydatów, aby dostąpić zaszczytu
      bycia posłem, senatorem, a nawet wicepremierem !!! Smutne to i przykre !
      • hellex Re: SO - zbiorowisko prostaków i cwaniaczków, a 26.04.06, 15:20
        ej tam... dla Reni też jakaś ciepła posadka w Agencji Rolnej się znajdzie...
        tam niekaralność nie wymagana, a w interesie "dobra Polski" trzeba się
        zdecydować na takie rozwiązanie... :)
      • czarek62 Re: SO - zbiorowisko prostaków i cwaniaczków, a 26.04.06, 21:33
        Masz racje - przyklad dla mlodziezy - demotywacyjny. Faktem jest, ze polska
        mlodziez juz to zauwazyla, ale wspieranie czegos takiego przez partie, ktora
        sie mianuje Prawem i Sprawiedliwoscia. Zadne autorytety, a oni chca powolac
        Instytut Wychowania, pytam sie po co? Dac przyklad wlasnym zyciem, a nie
        epatowac slowami zupelnie bez pokrycia i jeszcze w swietle kamer! Obluda,
        faryzeizm, dulszczyzna i 100 podobnych przymiotnikow.
    • yhy_yhy do celu - IV RP choćby po trupach... 26.04.06, 15:28
      ...a że sfałszował kilka podpisów, nic to...dla dobra Partii to czynił.
      Leper jeszcze mu pomnik postawi biedaczkowi.
      • yhy_yhy taka się właśnie jawi ta IV RP... 26.04.06, 15:30
        ...dlategoteż budujmy od razu siódmą RP, wsak siódemka to szczęśliwa liczba...
    • troyanek Re: Podrabiał podpisy z "rozkazu partyjnego" 26.04.06, 15:39
      To jest komedia, jak można tak długo przeciągać sprawę! A na dodatek wybrać ją
      na drugą kadencję, śmiechu warte. W Pile ciągnie się podobna sprawa ze Skowyrą,
      końca nie widać.
      • justas32 Poczekajcie tylko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.04.06, 15:54
        Poczekajcie tylko jak Pani Danuta z Panią Renatą z Samoobrony zostaną - jedna
        Ministrem Sprawiedliwości, druga - Prokuratorem Generalnym.
        Już one Wam pokażą co to znaczy prawo jak je należy efektywnie stosować ... .
        A za te fora internetowe też się wezmą - albo jesteś prawdziwym polakiem, albo
        morda w kubeł ...
        • antyswiniopas Re: Poczekajcie tylko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.04.06, 16:43
          wole nie czekac. sa przyjemne miejsca na swiecie, gdzie ludzie w ogole nie
          zajmuja sie swoim rzadem, bo rzad robi co trzeba i zycie toczy sie jak nalezy.
          moze bede tam zawsze obcy, ale przynajmniej spokojniejszy. polecam artykul z
          poprzedniego przekroju o emigrantach z polski w irlandii....
    • rchmielo Re: Podrabiał podpisy z "rozkazu partyjnego" 26.04.06, 16:02
      Renia na ministra sprawiedliwości i juz. Proponuje takze wszczynanie procedur
      uniewinnienia z automatu wobec wszystkich, ktorzy zasiedli w rzadzie. w
      przeciwnym razie bedziemy miec rzad kryminalistow.
    • aaronbund IV RP jest cudowna. 26.04.06, 16:14
    • oryganion Re: Podrabiał podpisy z "rozkazu partyjnego" 26.04.06, 16:22
      chyba wiem jakie ministerstwo dla tej pani
    • babaqba Re: Podrabiał podpisy z "rozkazu partyjnego" 26.04.06, 16:23
      Pani Beger z ku..kami w oczach jest kwintesencją polskiego parlamentaryzmu. Osoba będąca
      potencjalną oszustką i przestępcą stanowi prawo, któremu podlegamy my - uczciwi obywatele. Jak
      ktokolwiek śmie żądać poważania dla tak stanowionego prawa, dla Sejmu, władzy? Wstydu nie macie,
      drodzy władcy!
      • antyswiniopas Re: Podrabiał podpisy z "rozkazu partyjnego" 26.04.06, 16:47
        jaka potencjalna? jesli tylko polowa z 1700 swiadkow twierdzi, ze nigdy nie
        podpisywali sie na liscie renaty, to gdzie tu jest domniemanie??? przeciez to
        jest pewne, jak 2x2.... chociaz, moze ja nie mam najswiezszych informacji w tym
        temacie. moze to juz nie jest 4. jesli oszust to nie oszust tylko koalicjant...
    • niewyspany_pawian Re: Podrabiał podpisy z "rozkazu partyjnego" 26.04.06, 16:26
      W więzieniu można ukończyć kurs czytania i pisania, a wtedy będzie można samemu
      fałszować podpisy i nie wyręczać się towarzyszami.
    • incipit Wicekról Andriusza z kaczym błogosławieństwem 26.04.06, 16:33
      nie takie drobne przekręty będzie mógł robić. Dwa tysiące [około] podpisów, to
      poniżej jego poziomu. Doda się do tego PISprawiedliwość i ostre spojrzenie
      zioberka i bedie PRAWO.... uch.
    • a.k.traper wystarczy na niektóre twarzyczki sporzeć 26.04.06, 16:35
    • goldilock Na ministra wieziennictw ja ! 26.04.06, 16:51
      W ten sposob przyslozy sie narodowi i jedoczesnie odsiedzi kare. Zadam 1 mln.
      zl. od Leppera za ten orginalny pomysl.
    • vortex21 Ona juz dawno siedziec powinna ... 26.04.06, 17:03
      za dlugi na przyklad.
    • wariant_b Logika dla prawników 26.04.06, 17:05
      Porażające.
      Jest logika matematyczna i logika dla prawników.
      Po zbadaniu niereprezentatywnej próbki 1700 osób
      konieczne są dalsze badania, bo biegły stwierdził
      1500 fałszerstw, a inne źródła potwierdziły tylko 1200.
      Pewnie sprawa zostanie wycofana do prokuratury
      w związku z błędami formalnymi w akcie oskarżenia.
      Skąd my to znamy.
      • krwawy.zenek Re: Logika dla prawników 26.04.06, 23:29
        wariant_b napisał:

> Porażające.
        > Jest logika matematyczna i logika dla prawników.
        > Po zbadaniu niereprezentatywnej próbki 1700 osób
        > konieczne są dalsze badania, bo biegły stwierdził
        > 1500 fałszerstw, a inne źródła potwierdziły tylko 1200.
        > Pewnie sprawa zostanie wycofana do prokuratury
        > w związku z błędami formalnymi w akcie oskarżenia.
        > Skąd my to znamy.

Z wyobraźni Ziobry.
    • jerzy.kosecki twarz tej "dzewuchy", 26.04.06, 17:11
      mimo wszystko, zmacona jest cieniem myślenia. Natomiast na "twarzy" p.
      Sobeckiej próżno się tego cienia doszukać. A jeszcze Hujarska, i wiele, wiele
      inych pań i panów. Polacy ! "TO" jest sublimacja naszego narodu !
    • mariotrs Beger to Prawo, a Lepper to Sprawiedliwosc 26.04.06, 18:05
      gratuluje panu kaczynskiemu koalicjantow...

swoja droga Prawo i Sprawiedliwosc to chyba najbardziej dowcipna i ironiczna
      nazwa partii w historii....maja braciszkowie poczucie humoru
    • roll chce się tylko wyć z bezsilności 26.04.06, 18:29
    • nurnii i te C H A M Y będą teraz rządzić...oszuści 26.04.06, 18:30
      bracia kaczyńscy mogą być z siebie dumni...
      • o_olgin Re: i te C H A M Y będą teraz rządzić...oszuści 27.04.06, 00:55
        durni czy to literówka?
    • jerzy30 kryminaliści do rządu PiS - oto IV RP !!!! 26.04.06, 18:36
      Prawo i Sprawiedliwość - po bolszewicku
    • bsc1 Nawet bez matury nadałaby się na Ministra Kultury. 26.04.06, 19:02
      R.Beger podpisać się potrafi, więc nadaje się na Ministra Kultury.
      Fałszować podpisy też potrafi. Może jednak lepiej desygnować ją z ramienia
      Samoobrony do powstająceji KRRiT - jako jedną z trzech przedstawicieli tej
      Partii w PiS'owskiej Radzie? Lubi sex i ma ku..ki w oczach.
    • krwawy.zenek na premiera go! 26.04.06, 19:11

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka