seawolfie seawolfie 26.04.06, 17:05 No, szacunek! Dobra decyzja, choć być może niezbyt rychła. No i przypadkiem eliminuje sie konkurenta, ale wciąz popieram. Ciekawe jak Układ Warszawski odpowie. Odpowiedz Link Zgłoś
gramat3 Paweł Piskorski 26.04.06, 17:07 To jakaś bzdura, może powyrzucać wszystkich którzy się czegoś dorobili i zostawić wszystkich nieudaczników albo tych co dochody ukrywają?Sama zarobiłam spore pieniądze na giełdzie i potem dalej nimi skutecznie obracałam. Odpowiedz Link Zgłoś
colombina Re: Paweł Piskorski 26.04.06, 18:25 Czy jestes politykiem? Jesli tak, to postaraj sie zeby Twoi wyborcy dzieki Twoim dzialniom (w Sejmie, rzadzie, samorzadzie) mogli odniesc taki sam sukces materialny jak Ty. Zapewniam, ze nie spotkasz sie z krytyka ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
rbrbr Telegraf Telegraf Telegraf 26.04.06, 17:07 A co ze spółką Telegraf? Czy Kaczyńscy sami siebie wyrzucą z PiSu? Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Podobno w dobie internetu słowo "Telegraf" ma 26.04.06, 17:09 zostać w Polsce zakazane :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
europea2006 bardzo dobre posunięcie:) 26.04.06, 17:10 najwyższy czas- oby tak dalej:) Odpowiedz Link Zgłoś
lukas12340 pic na wodę kijem pisany... 26.04.06, 17:12 To nie jest kolejna gierka dla idiotów. Odpowiedz Link Zgłoś
ubogacony_w_walce_o_wolnosc eee tam... wielki mi przekręt. Lepiej sprawdzić to 26.04.06, 17:24 Prezesem ENEA w Poznaniu, jednej z największych spółek energetycznych, zatrudniającej 7000 ludzi, został z nadania PiS zaraz jak tylko się dało zakosić kolejny stołek PiSiakom, kumpel Mikosza, znany przewalacz z Banku Staropolskiego. Lasu nasadził wierzbowego też masę za pieniądzę "z nikąd" i też czeka na dopłaty. Kredytów nie płaci. Wielkie mi halo. Oczywiście wspominać nie trzeba, że nigdy niczego związanego z energetyką ani pokrewnymi branżami nie robił. Tylko przewalanie śliskiej kasy. Wykształcenia i doświadczenia w zarządzaniu firmą tej wielkości też zero. Mierny, bierny ale wierny. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.kosecki mam wątpliwości natury formalno-prawnej 26.04.06, 17:20 "zasadności" tej decyzji. Idąc "za ciosem" Samoobrona powinna sama się zdelegalizować. Czego oczekuję. Byłby to wkład tej partii do "rewolucji moralnej" braci Kaczyńskich ! Odpowiedz Link Zgłoś
naiwny_cynik Wreszcie!!!!! 26.04.06, 17:21 Dlaczego tak pozno???? A co z Pitera??? Zostaje??? Odpowiedz Link Zgłoś
vratislaviak widzieliście zdjęcie i dodawanie Pana Posła n1 !! 26.04.06, 17:23 juz na zdjęciu widac ze kręci z rachunku wychodzi 9 a nie 11 Odpowiedz Link Zgłoś
notuski Paweł Piskorski usunięty z PO 26.04.06, 17:24 Brawo!!! Żona Cezara powinna być poza wszelkimi podejrzeniami!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marek10004 Re: I bardzo dobrze. 26.04.06, 17:39 Ja po raz drugi. Pierwszy raz gdy dowiedzialem sie, ze D. Tusk, historyk z zawodu, nic nie wiedzial o historii swojego dziadka. Odpowiedz Link Zgłoś
krytyka.org co sie stalo z domniemaniem niewinnosci? 26.04.06, 17:37 nie jestem fanem piskorskiego, ale z tego co wiem domniemanie niewinnosci w systemie sadowniczym nie wzielo sie znikad... jesli wystarczajacym kryterium do usuniecia posla z partii sa nieudowodnione zarzuty i obnizenie zaufania spolecznego, to najwidoczniej mozna w ten sposob wykonczyc kazdego niewygodnego zawodnika... wczesniej taki los spotka gilowska, teraz piskorskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com Re: co sie stalo z domniemaniem niewinnosci? 26.04.06, 18:16 krytyka.org napisał: > nie jestem fanem piskorskiego, ale z tego co wiem domniemanie niewinnosci w > systemie sadowniczym nie wzielo sie znikad... jesli wystarczajacym kryterium do > usuniecia posla z partii sa nieudowodnione zarzuty i obnizenie zaufania > spolecznego, to najwidoczniej mozna w ten sposob wykonczyc kazdego niewygodnego > zawodnika... wczesniej taki los spotka gilowska, teraz piskorskiego. Nie masz racji kolego. Wobec osób pełniących funkcje publiczne sa wyższe wymagania. I z tym nie ma co dyskutować. Jest to jedna z zasad nie tylko etycznych ale i prawnych. Poseł w tym i europoseł jest osobą zaufania publicznego. Ja ponadto uważam, że pan Piskorski sprzeniewierzył się swoim obowiązkom europoseła. Pełniąc tę funkcje stawiał przede wszystkim na pierwszym miejscu swój prywatny interes. Wyliczył przede wszystkim ile on może zarobić na dopłatach do zalesienia. Czy ktoś słyszał, żeby taki biznes podpowiedział swoim wyborcom? Bo ja nie. Pisałam już zresztą o tym. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=40798047&a=40812032 Odpowiedz Link Zgłoś
pc486 PRzestraszony Tusk 26.04.06, 17:41 Tusk przestraszyl sie ze Piskorski i reszta kumpli wyrzuca go z posady szefa partii to zadzialal wczesniej i wyrzucil konkurenta Odpowiedz Link Zgłoś
evaoko Jak to "dziady zabuskie" dorobiły się milionów 26.04.06, 17:45 na polityce. Na świecie takie fortuny powstają z pracy pokoleń, że też nie ma kto przeliczyć tych majątków Odpowiedz Link Zgłoś
ssik_nwdj Dopiero teraz, to już dawno powinno nastąpić!!! 26.04.06, 17:50 Zytę Gilowską wyrzucili za pomoc rodziny w pracy, za jakieś kieszonkowe (zarzuty były tylko pretekstem). Czyżby przyzwoitość budziła się w platformie? Odpowiedz Link Zgłoś
ecot i juz nieprawda bo zyta uniosła się "honorem" i 26.04.06, 18:11 sama odeszła Odpowiedz Link Zgłoś
magikal Re: i juz nieprawda bo zyta uniosła się "honorem 26.04.06, 18:14 bo przestraszyla sie sadu partyjnego Odpowiedz Link Zgłoś
pannas1 Został Abgarowicz, Schetyna, Potapowicz... 26.04.06, 17:55 ...i mają sie świetnie. Tusk powinien zacząć od swojego przybocznego Schetyny, który jest wrocławskim Piskorskim. Jedna jaskółka wiosny nie czyni, Platformie jeszcze daleko do bycia partią o czystych rękach. Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany To ponoć sprawa jeszcze otwarta, czy Schetyna jest 26.04.06, 18:29 przybocznym Tuska, czy może jednak odwrotnie :-))... pannas1 napisała: > ...i mają sie świetnie. Tusk powinien zacząć od swojego przybocznego Schetyny, > który jest wrocławskim Piskorskim. Jedna jaskółka wiosny nie czyni, Platformie > jeszcze daleko do bycia partią o czystych rękach. Odpowiedz Link Zgłoś
brynk PO oczyszcza sie jak sld teraz zrobia rachunek .. 26.04.06, 17:57 ...sumienia i rozliczą sie z przeszłoscia ..... hahahahaha - jaja jak berety !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski1 Wielki sezon cyrkowy otwarty 26.04.06, 17:58 Clown Tusk podstawil noge clownowi Piskorskiemu; teraz czekamy na odpowiedz clowna z Warszawy; jaka piekna potrafi byc wiosna, kiedy - procz slonca i cieplej pogody - czlowiek staje sie swidkiem POszolomskich i POlszewickich podchodow: jeden blazen "kreci", zas drugi decyduje sie go surowo ukarac, przyznajac jednoczesnie, ze nie ma zadnych dowodow winy; co za piekna vedetta a la PO; Panie Piskorski, jest pan niezlym zbojem: niech pan teraz odpowiednio odpowie glownemu capo tej POsy nostry Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars Tez mam taka opinie patrzac na Rzad i Prezydenta 26.04.06, 18:37 ale ze ty silesiusie tak nagle straciles wiare w poczynania specow od Lewego "Prawa i Sprawiedliwosci" szemranej. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski1 Chcesz umoczyc swoje kwity? Idz do Tuska i Rokity 26.04.06, 19:03 a tak na marginesie: ciekawym bardzo, jakie kwity wyciagnie teraz Piskorski na duo "R + T"; zdaje sie, ze zapowiada sie niezly cyrk; chachacha alterpars napisał: > ale ze ty silesiusie tak nagle straciles wiare w poczynania specow od Lewego > "Prawa i Sprawiedliwosci" szemranej. Odpowiedz Link Zgłoś
brynk a kiedy usuniecie Donalda ,Janka , Hankę, .... 26.04.06, 17:59 Tych w/w trzeba wypedzic z PO jeszcze szybciej niz Piskora Odpowiedz Link Zgłoś
aturek2005 Zaraz po tym jak Jarek przestanie byc wodzem. 26.04.06, 18:04 brynk napisał: > Tych w/w trzeba wypedzic z PO jeszcze szybciej niz Piskora Odpowiedz Link Zgłoś
aturek2005 czy uzycie slowa "wypyerdolic" swiadczy o tym, ze 26.04.06, 18:03 jestes klozetowym gejem? Bo o gustach sie nie dyskutuje.... Odpowiedz Link Zgłoś
dawny_wuuj [...] 26.04.06, 18:10 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
aturek2005 Zmartwie Cie. To nie cenzura. To dobre wychowani 26.04.06, 18:12 e Wkrotce PiS bedzie mial caly Instytut stworzony dla takich jak Ty. Co prawda pewnie nadal bedziesz klnal - ale bedziesz to robil patriotycznie. dawny_wuuj napisała: > na forum Zydorczej cenzura i kazdy omija ja, jak potrafi. lepsze "y" niz > kropki. Pie..sie w dupe sku..aly dworcowy pederasto. Odpowiedz Link Zgłoś
aturek2005 i znow usunieto Twoj komentarz. Naprawde tak 26.04.06, 20:35 ciezko Ci to wytlumaczyc, ze nie jest to wina Zydow, masonow i cyklistow tylko Twojego jezyka? Odpowiedz Link Zgłoś