az100 Niezły handelek 27.04.06, 18:04 Co jak co, ale takiego handelku stołkami to jak sięgam pamięcią to nigdy jeszcze nie było! Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 "nowe ministerstwo gospodarki wodnej" 27.04.06, 18:04 czyli kolejny bezużyteczny urząd z ministerialną pensją, lancią, ochroną, kancelarią. A wszystko w ramach "taniego państwa". Odpowiedz Link Zgłoś
az100 Re: "nowe ministerstwo gospodarki wodnej" 27.04.06, 18:07 adas313 napisał: > czyli kolejny bezużyteczny urząd z ministerialną pensją, lancią, ochroną, > kancelarią. > > A wszystko w ramach "taniego państwa". To wszystko z zemsty na Kaszubach, którzy głosowali na Tuska. Jaruś Niewielki im w nagrodę ekonoma z SO nadał. Odpowiedz Link Zgłoś
math10 Nie uciekajcie !! :) 27.04.06, 18:20 Na jesień wybory (może wcześniej) i wreszcie może będzie normalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
antyswiniopas Re: Nie uciekajcie !! :) 27.04.06, 18:23 co kilka lat ktos mi mowi, ze jeszcze chwilke, za chwilke juz bedzie normalnie... szkoda zycia na czekanie. na pohybel kurduplom! Odpowiedz Link Zgłoś
szymek.jajcarz.z.tvn Grób POkomunie i Esbecji Już Wykopany :))))))) 27.04.06, 18:39 Odpowiedz Link Zgłoś
siostra_tlenu Re: Grób POkomunie i Esbecji Już Wykopany :)) 27.04.06, 18:40 Kto doły kopie, sam do nich wpada... Odpowiedz Link Zgłoś
zupa_wolowa Re: Grób POkomunie i Esbecji Już Wykopany :)) 27.04.06, 18:47 Z tego dołu już nie sposób spaść ni wpaść gdziekolwiek. Odpowiedz Link Zgłoś
obronca.ukladu Re: Grób POkomunie i Esbecji Już Wykopany :)) 27.04.06, 18:48 Popatrzmy na to rozsądnie: Ta koalicja zawiązała się praktycznie tuż po wyborach, tylko PiS nie chciał się do tego przyznać. W dodatku jest ona skromniejsza o kilkunastu posłów LPR. Trudno uwierzyć aby wierni Giertychowi poparli teraz cokolwiek w Sejmie wspólnie z PiS - no chyba, że stanie wniosek o zrobienie Giertycha marszałkiem Sejmu (w ramach przeprosin jak sie jakieś głosowanko nie uda). Teraz wiadamo kto jest kim i kogo popiera - bez ściemy. Tak więc jest lepiej niż było (jakieś 6 miesięcy temu). A bedzie jeszcze lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
siostra_tlenu L-E-P-P-I-E-J juz być nie może..:))) 27.04.06, 18:54 obronca.ukladu napisał: > Popatrzmy na to rozsądnie: > Ta koalicja zawiązała się praktycznie tuż po wyborach, tylko PiS nie chciał się > > do tego przyznać. W dodatku jest ona skromniejsza o kilkunastu posłów LPR. > Trudno uwierzyć aby wierni Giertychowi poparli teraz cokolwiek w Sejmie > wspólnie z PiS - no chyba, że stanie wniosek o zrobienie Giertycha marszałkiem > Sejmu (w ramach przeprosin jak sie jakieś głosowanko nie uda). > Teraz wiadamo kto jest kim i kogo popiera - bez ściemy. > Tak więc jest lepiej niż było (jakieś 6 miesięcy temu). > A bedzie jeszcze lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: "nowe ministerstwo gospodarki wodnej" 27.04.06, 18:24 Jak oni się za to biorą, to trzeba będzie zmienić dietę na mniej rybną. PS. Kiedy wprowadzą kartki na śledzie? ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
math10 Re: "nowe ministerstwo gospodarki wodnej" 27.04.06, 18:28 Kartki to Lepper wprowadziłby chętnie na wszystko :) nawet na swieże powietrze, w końcu to dobro narodowe, z którego kozystają aferzyści i liberałowie :D Odpowiedz Link Zgłoś
airwalk77 Re: Masz rację. Bóg ma nas dość. 27.04.06, 19:02 Józef Piłsudski (1867 - 1935): "Myślałem już nieraz, że umierając przeklnę Polskę. Dziś wiem, że tego nie zrobię. Lecz gdy po śmierci stanę przed Bogiem, będę go prosił, aby nie przysyłał Polsce wielkich ludzi." W rozmowie z Arturem Śliwińskim, 23 listopada 1931 NO FAKT DOSTALISMY KACZYNSKICH I AZ DWA RAZY. BOZE ZLITUJ SIE NAD NAMI!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aturek2005 Nieszczescia chodza parami. Dlatego blizniaki. 27.04.06, 19:03 airwalk77 napisał: > Józef Piłsudski (1867 - 1935): > > "Myślałem już nieraz, że umierając przeklnę Polskę. Dziś wiem, że tego nie > zrobię. Lecz gdy po śmierci stanę przed Bogiem, będę go prosił, aby nie > przysyłał Polsce wielkich ludzi." > > W rozmowie z Arturem Śliwińskim, 23 listopada 1931 > > NO FAKT DOSTALISMY KACZYNSKICH I AZ DWA RAZY. BOZE ZLITUJ SIE NAD NAMI!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
obywatelrp3 Re: Nieszczescia chodza parami. Dlatego blizniak 27.04.06, 19:08 Przeraża mnie determinacja z którą Jednojajowi chcą utrzymać władzę. Odpowiedz Link Zgłoś
aturek2005 Niektorzy zdobywaja piekne kobiety (jednemu z 27.04.06, 19:11 blizniakow sie udalo) i przy nich trwaja. Inni zdobywaja wladze (drugiemu z blizniakow sie udalo) i chca przy niej trwac. A skutki jakie sa - kazdy widzi. obywatelrp3 napisał: > Przeraża mnie determinacja z którą Jednojajowi chcą utrzymać władzę. Odpowiedz Link Zgłoś
obywatelrp3 Re: Niektorzy zdobywaja piekne kobiety (jednemu z 27.04.06, 19:15 Ja mam inne zdanie na temat pieknych kobiet. Jakoś nie widzę ich w otoczeniu Jaśnie Nam Panujacych... Odpowiedz Link Zgłoś
aturek2005 Sarkazm moj drogi... sarkazm. Jaka koalicja taka 27.04.06, 19:39 kobieta ;-) obywatelrp3 napisał: > Ja mam inne zdanie na temat pieknych kobiet. Jakoś nie widzę ich w otoczeniu > Jaśnie Nam Panujacych... Odpowiedz Link Zgłoś
obywatelrp3 Re: Sarkazm moj drogi... sarkazm. Jaka koalicja 27.04.06, 19:42 Inaczej: "jaki pan, - taki kram.." Odpowiedz Link Zgłoś
aturek2005 Kram to oni maja bogaty. Kazdy cos dla siebie 27.04.06, 19:49 znajdzie. A to lizak (z niedotowanych burakow cukrowych), a to domek dla lalek (jedno z 3 milionow obiecanych mieszkan - niewazne, ze kubatura dobra tylko dla lalek), a to wiatraczek (prawdopodobnie produkujacy energie majaca nas uniezaleznic od Rosji), a to obrazek swietego (saint Andrew - co to wicemarszalkiem byl). No roznosci iscie nie z tej ziemi na tym kramie. obywatelrp3 napisał: > Inaczej: "jaki pan, - taki kram.." Odpowiedz Link Zgłoś
aturek2005 Pieknosc (lub nie) kobiety to rzecz gustu. 27.04.06, 19:51 A koalicjanci jacy sa kazdy widzi. rom48 napisał: > > Odpowiedz Link Zgłoś
rom48 Wymien jakis powod. Jestesmy krajem w wiekszosci 27.04.06, 19:36 poganskim bo katolicyzm to czyste poganstwo na motywach chrzescijanskich. Narod czci szatana i bozkow zamiast nawrocic sie do Boga idzie na kolanach do ikony w Czestochowie Licheniu, Gietrzwaldzie, Piekarach Slaskich czy innym podobnym przybytku. Odpowiedz Link Zgłoś
obywatelrp3 Re: Wymien jakis powod. Jestesmy krajem w wiekszo 27.04.06, 19:38 Sport - to zdrowie... Odpowiedz Link Zgłoś
lahdaan Re: "nowe ministerstwo gospodarki wodnej" 27.04.06, 18:25 J.Kaczynski: "Rozpoczęła się droga do tego, by kryzys Rzeczpospolitej, który rozpoczął się wiele lat temu, został przełamany [...]" Czy zwycietwo Polakow na komuna bylo porazka??????? To brzmi jak gloryfikacja i proba powrotu do PRL-u. Panie Kaczynski jest Pan niegodny Polski. ___________________________________ Co sie dzieje w panstwie polskim!? Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: "nowe ministerstwo gospodarki wodnej" 27.04.06, 18:27 > Co sie dzieje w panstwie polskim!? Źle się dzieje w państwie polskim! Odpowiedz Link Zgłoś
math10 Yes, Yes, Yes 27.04.06, 18:09 I co Marecinkiewicz zadowolony, Kaczyński zadowolony, Lepper hiper zadowolony - tylko z czego 218 posłów ale koalicja pełną gębą. Jedno co trzeba przyznac, ze oni zawsze są zadowoleni ze swoich porażek. Jak teraz wyjedzie 2 mln ludzi z karaju to będa się cieszyc, ze bezrobocie zmalało, a ci co wyjechali to pewnie byli w układzie. Płakać, czy śmiać się? A może śmiech przez łzy? Odpowiedz Link Zgłoś
antyswiniopas Re: Yes, Yes, Yes 27.04.06, 18:13 jak powiedzial w tvn 24 ziemkiewicz (ten wrog ludu pracujacego miast i wsi) pis znalazl sie w sytuacji dziwki co "cnote stracila, a rubla na tym nie zarobila". "po czynach ich poznacie": pan jaroslaw malutki widac pojdzie z kazdym, jak to dziwka.... Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Parafrazując Churchilla: 27.04.06, 18:14 Kaczor miał do wyboru: hańbę i klęskę. Wybrał hańbę i poniesie klęskę. Odpowiedz Link Zgłoś
siostra_tlenu Re: Parafrazując Churchilla: 27.04.06, 18:15 adas313 napisał: > Kaczor miał do wyboru: hańbę i klęskę. > Wybrał hańbę i poniesie klęskę. Inaczej: PAT Odpowiedz Link Zgłoś
antyswiniopas Re: Parafrazując Churchilla: 27.04.06, 18:17 siostra_tlenu napisała: > adas313 napisał: > > > Kaczor miał do wyboru: hańbę i klęskę. > > Wybrał hańbę i poniesie klęskę. > Inaczej: PAT raczej PADL... Odpowiedz Link Zgłoś
airwalk77 Re: Yes, Yes, Yes 27.04.06, 18:15 Stary uwazaj co piszesz bo jeszcze ci prokuratora nasla za obraze :-) Odpowiedz Link Zgłoś
antyswiniopas Re: Yes, Yes, Yes 27.04.06, 18:17 a prosze bardzo, niech sla, zawsze jakas przygoda. Odpowiedz Link Zgłoś
siostra_tlenu Re: Yes, Yes, Yes 27.04.06, 18:20 Kaczę blade... Za kazdą cenę, aby tylko rzadzić... Odpowiedz Link Zgłoś
math10 A ja się dzisiaj upiję ;) 27.04.06, 18:33 Nie wiem tylko czy dlatego, że nie mają większości ;), czy dlatego, że zawiązali koalicję przestępców, zdrajców i drobiu ;) ?? Słucham propozycji, może ktos ma lepsze ... :D ?? Odpowiedz Link Zgłoś
siostra_tlenu Re: A ja się dzisiaj upiję ;) 27.04.06, 18:36 Można się upić z powodu dużego przewidywanego zwycięstwa ;) można też z powodu pustego kieliszka... Odpowiedz Link Zgłoś
math10 Re: A ja się dzisiaj upiję ;) 27.04.06, 18:37 Zawsze mozna z okazji braku okazji ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 cudownie, upadek jest blizej :)))))) 27.04.06, 18:04 caly pie..ik sie rozleci ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kipasku Re: PIS: Porozumienie koalicyjne zostanie podpisa 27.04.06, 18:04 ja się modliłem do odbiornika, a tu nic Odpowiedz Link Zgłoś
siostra_tlenu Re: PIS: Porozumienie koalicyjne zostanie podpisa 27.04.06, 18:06 kipasku napisał: > ja się modliłem do odbiornika, > a tu nic Widocznie trzeba było zastosować inne metody... Odpowiedz Link Zgłoś
sabala_1 Re: PIS: Porozumienie koalicyjne zostanie podpisa 27.04.06, 18:06 A gdzie zapewnienia lepera, że ze zdrajcami (odłam lpr) do koalicji nie wejdzie. Wszystko na świńskim gów... stoi. Odpowiedz Link Zgłoś
swoj1112 Re: PISkorski do wziecia!! 27.04.06, 18:09 Jedrek i Jarus.Pawel(PISkorski) jest do wziecia.Nawet nazwisko ma "sluszne" Odpowiedz Link Zgłoś
siostra_tlenu Re: PISkorski do wziecia!! 27.04.06, 18:11 Za ile? Ciekaw jestem, czy ich Jednojajowość będzie stać kupić PISkorskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: PISkorski do wziecia!! 27.04.06, 18:12 Spoko! Zbliżają się wybory samorządowe, a w Warszawie wakat... Odpowiedz Link Zgłoś
siostra_tlenu Re: PISkorski do wziecia!! 27.04.06, 18:14 adas313 napisał: > Spoko! > > Zbliżają się wybory samorządowe, a w Warszawie wakat... W warszawie juz siedział.... Odpowiedz Link Zgłoś
swoj1112 Re: PISkorski do wziecia!! 27.04.06, 18:16 Ale juz widac w nim "zdumiewajaca przemiane".Za pare tygodni bedzie dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek4777 Andrzej już twój koniec się........ 27.04.06, 18:07 Kto teraz jest przy ko.... ? Mieczem ... od miecza ginie Odpowiedz Link Zgłoś
artefutura Re: Andrzej już twój koniec się........ 27.04.06, 18:25 To nie ulega wątpliwości że zbliża się koniec. TO BĘDZIE PIĘKNA KATASTROFA !. Ich następcy będą mieli masę pracy zeby posprzątatać ten bałagan. Odpowiedz Link Zgłoś
mishak Świniopas oderwany od pługa granatem premierem.... 27.04.06, 18:07 i przestepca...brawo brawo brawo!! zaj.e.b.a....e k.u.r...a kaczki, pies was j....ł Odpowiedz Link Zgłoś
swoj1112 Re: Świniopas oderwany od pługa granatem premiere 27.04.06, 18:11 Narod wybral,Narod ma Odpowiedz Link Zgłoś
antyswiniopas Re: Świniopas oderwany od pługa granatem premiere 27.04.06, 18:20 znaczy ja jakims odszczepiencem jestem? co ma zrobic czlowieczek taki jak ja, ktory i endriu nie wybieral (bo nim szczerze gardzi) i na taka hucpe sie nie godzi??? w dupie mam taki narod, ktory takich wyborow dokonuje. Odpowiedz Link Zgłoś
rom48 To mialy byc wybory na POPiS i narod,albo 27.04.06, 18:51 moze duza czesc raczej przejzala na oczy i to sie liczy!! Odpowiedz Link Zgłoś
wodzo77 Re: Trójka 27.04.06, 18:10 Bardzo oryginalnie to wyglądało .W środku jedyne dobro, po prawicy zdrajca, po lewicy przestępca, a trochę z boku najlepszy premier. Tak wygląda przyszłość RP. Takie wartości preferowane są obecnie w Polsce. To jest to na co Polacy długo czekali.Ciekawie co powie poseł Suski;specjalista od genetyki. Nawet śmiać się nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
antyswiniopas Re: Trójka 27.04.06, 18:22 no bo my ciemni ludzie, ktorzy nie rozumieja wielkiego stratega, jaroslawa k., nie widzimy wszystkiego jak trzeba. bo my ciemni ludzie z ukladu jestesmy przeciez Odpowiedz Link Zgłoś
jan011 Re: PIS: Porozumienie koalicyjne zostanie podpisa 27.04.06, 18:13 Daleko mi do PSL ale disiaj przyznaje, ze wykonali calkiem dobre posuniecie. Kiedy ta cala burda troche ucichnie i rozpadnie sie ta smieszna koalicja to po nastepnych wyborach jesli PO nie zdobedzie wiekszosci, PSL bedzie ich naturalnym i niekwestionowanym koalicjantem. (swiat ciagle nas czyms zaskakuje!) Odpowiedz Link Zgłoś
stop_pisuarom Co ten Kaczor chrzani za glupoty? Ocipial??... 27.04.06, 18:17 Chyba juz zupelnie mu sie pod czajnikiem popartolio... Jaki sukces, jake przelamanie kryzysu?? Kryzys to dopiero teraz bedzie jak sie cholota z PISu i awanturnicy z (S) dorwaly do wladzy. Hanba dla Polski, taki rzad, taka wladza, kolejne 4 lata stracone...ehh. Co za dno!!! Glupi narod, prosty, zyczliwy, ale glupi jak budowa cepa... zeby tacy kryminalisci jak Lepper i tacy kretyni jak Zawisza czy Gosiewski rzadzili tym krajem... Wstyd! Niech te PISuary, wraz z tym ich kurduplem prezydentem ida w cholere i nigdy nie wroca! Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek2784 Re: Porozumienie koalicyjne -to sukces i nadzieja 27.04.06, 18:24 Nareszcie, mimo złej woli mediów i oligarchów UE, powstaje nowa koalicja. Media , które w Polsce zwariowały, mają teraz czas na rekonwalescencję. Odpowiedz Link Zgłoś
wodzo77 Re: Porozumienie koalicyjne -to sukces i nadzieja 27.04.06, 18:29 Gdzie ty widzisz sukces?.Koalicja nie ma większości w Sejmie. Gdzie te obietnice edgara.Zaczęło się od większości 280 posłów,potem 260, jeszcze dzisiaj miała być koalicja większościowa i co?. W/g ciebie tak wygląda większość. Odpowiedz Link Zgłoś
rmstemero Sa i tacy 27.04.06, 18:29 a nie ma prawa zabraniajacego byc zwolennikiem takiej koalicji. Jest to przejsciowa miejmy nadzieje slabosc demokracji. Odpowiedz Link Zgłoś
az100 J O L K A !!! płeć zmieniłaś? 27.04.06, 18:31 wojtek2784 napisał: > Nareszcie, mimo złej woli mediów i oligarchów UE, powstaje nowa koalicja. > Media , które w Polsce zwariowały, mają teraz czas na rekonwalescencję. Odpowiedz Link Zgłoś
swoboda_t To już było - przy podpisaniu paktu stabi. 27.04.06, 18:27 Zdaniem prezesa PiS Jarosława Kaczyńskiego, podpisana w czwartek umowa (...) "pozwoli skonstruować trwałą większość i stworzyć zaplecze dla rządu do roku 2009". "Rozpoczęła się droga do tego, by kryzys Rzeczpospolitej, który rozpoczął się wiele lat temu, został przełamany. To droga bardzo trudna, to droga bardzo wielu zmian, na której będzie wiele przeszkód, ale jesteśmy przekonani, że możemy ja przebyć" - oświadczył prezes PiS. Jak poinformował w umowie zapisane są plany legislacyjne. Ehhh, wywróci się to wsyzstko. I dobrze, tlyko dlaczego tak długo i drogo... Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Jola napisz cus ... 27.04.06, 18:30 Galba, silesius i fritz też gdzieś zniknęli. Tekstów na czas im nie naszykowali, czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
az100 Re: Jola napisz cus ... 27.04.06, 18:35 adas313 napisał: > Galba, silesius i fritz też gdzieś zniknęli. > > Tekstów na czas im nie naszykowali, czy co? Oni te teksty dopiero piszą, bo się im arytmetyka nie zgadza. Mieli przygotowaną koalicję 4-rech albo 3-ech a tu wyszło 2 i 1/2. Nie ma się co dziwić prości ludzie z ułamkami mają problemy. A jak im jeszcze przyjdzie udowodnić, że 220>230 to będą sie musieli "fachowców" poradzić jak to się robi. Odpowiedz Link Zgłoś
siostra_tlenu Re: Jola napisz cus ... 27.04.06, 18:32 airwalk77 napisał: > ...bez ciebie to nudno... :-) Mówię, że Jola właśnie podpisała umowę koalicyjna i jest zajeta.(zajęty) Odpowiedz Link Zgłoś
aturek2005 To Jola to on lub ona? Nie moze biedna sie 27.04.06, 18:58 zdecydowac? siostra_tlenu napisała: > airwalk77 napisał: > > > ...bez ciebie to nudno... :-) > > Mówię, że Jola właśnie podpisała umowę koalicyjna i jest zajeta.(zajęty) Odpowiedz Link Zgłoś
wodzo77 Re: To już było - przy podpisaniu paktu stabi. 27.04.06, 18:31 Przyszłośc Polski opiera się na wewnętrznych przekonaniach prezesa PiS-u. A może coś bardziej realistycznego. Odpowiedz Link Zgłoś
nicknack PiS - Pieprz i Sol 27.04.06, 18:31 Sol i Pieprz. Nie ma slodyczy. Gorzka prawda. Jest koalicja jak za Adolfa i tylko maly krok zeby kaczor wypadl z koryta a wowczas nur Adolf ma cala koryto. Koryto dla ryja a nie dla kaczora. Kaczor do stawo. Raj Adolfa do pieniedzy podatnikow. A Polacy patrza na ten smutny teatr przejmowania wladzy przez ludzi z twarza swini. Orwell Odpowiedz Link Zgłoś
aturek2005 W ramach taniego panstwa Jarek tworzy 27.04.06, 18:44 ministerstwa na potrzebe zaspokojenia ego/apetytu koalicjantow. Wazne, ze mozna odtrabic sukces. Dobrze, ze cala LPR nie weszla do koalicji bo mielibysmy jeszcze wiecej ministerstw. Np. Ministerstwo Wspierania Hetero i Ministerstwo Jedynie Slusznej Religii. Proponuje jeszcze powolac Ministerstwo ds. Udawadniania Ze Hipokryzja Nie Jest Hipokryzja Jezeli Wspiera Ja PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
siostra_tlenu Re: W ramach taniego panstwa Jarek tworzy 27.04.06, 18:46 Raczej Ministerstwo Jedynie Słusznych Stosunków. Hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
aturek2005 Jest to ryzykowna propozycja. Ministerstwo 27.04.06, 18:56 mogloby napietnowac prezesa PiS (bo sie leni zamiast demograficznie przyczyniac sie) i dojsc jeszcze do nie daj Boze (to juz inne ministerstwo, to od religii), ze nie jest to spowodowane spowodowane miloscia do "cats" tylko odraza do "pussy" ;-) siostra_tlenu napisała: > Raczej Ministerstwo Jedynie Słusznych Stosunków. Hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
sorapis Re: PIS: Porozumienie koalicyjne zostanie podpisa 27.04.06, 18:46 Ręce opadają. Gratuluje dobrego samopoczucia p. Gilowskiej i p. Mellerowi po szumnych zapowiedziach opuszczenia pokładu, gdy znajdzie się na na nim wicepremier Lepper. Ale porażka... Odpowiedz Link Zgłoś
papayogi Re: PIS: Porozumienie koalicyjne zostanie podpisa 27.04.06, 18:46 phi... Odpowiedz Link Zgłoś
grali1 Re: PIS: Porozumienie koalicyjne zostanie podpisa 27.04.06, 18:47 Popatrzcie na wyniki dzisiejszej giełdy. Przyszli emeryci podadzą w niedalekiej przyszłosci przywódców PiS do sądu o utratę ich oszczędności. Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra991 Re: PIS: Porozumienie koalicyjne zostanie podpisa 27.04.06, 18:47 Hańba! Zgroza! Dno! Odpowiedz Link Zgłoś
sorapis Re: PIS: Porozumienie koalicyjne zostanie podpisa 27.04.06, 18:48 "Mam przekonanie, że to początek, który lada moment zakończy się stworzeniem większości" - dodał premier. I wtedy śśśśśśśśśśświetny rząd będzie jeszcze lepszy. Ja nie wiem, gdzie jest granica udoskonalania tego śśśśśśśśśśświetnego zespołu śśśśśśśśśśswietnych fachowców kierowanych przez tak śśśśśśśśśśświetnego premiera z dobrego rocznika 1959. Minister rolnictwa. Buuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
siostra_tlenu Re: PIS: Porozumienie koalicyjne zostało ........ 27.04.06, 18:50 To jakaś ohydna GROTESKA.... Odpowiedz Link Zgłoś
rmstemero Oj Oj a to bedzie ciekawie. 27.04.06, 18:48 Ciekawe czy rzuca do sklepow czerwono-biale onuce? Odpowiedz Link Zgłoś
gniewek.113 Resocjalizacja po polsku: teka wicepremiera. 27.04.06, 18:55 Jutro dowiemy się, że jakiś "pershing", czy inny "cruise" został wiceministrem, a "morda" , czy inna "japa" dyrektorem departamentu w jakimś ministerstwie. Odpowiedz Link Zgłoś
hen3bor Liberum veto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! 27.04.06, 18:56 Pawlak miałem cię za durnia - przepraszam!!!!!!! kaczki niedługo pora polowań oby i was ustrzelili. Jedno mi się podoba - zrobiliście w odpowiednim momencie zament w tym głupim od stuleci narodzie. Szkoda, że nie mam bliźniaka, spotkałbym się z wami na ubitym placu morda w mordę, siekiera w siekierę lub łuk luk. apsjonataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś