Dodaj do ulubionych

PIS: Porozumienie koalicyjne zostanie podpisane...

• gilu33 Nii ma wiynksosci, ni ma bitki ! 27.04.06, 20:23
      Cóz to za kalicyjo kiej mniej niż połowa ze syckich chłopoków w karcmie ? Kiejsi
      my puosli z Ftaskiem z Dziołu do Jankla, znacy się do karcmy. Jego kobita –
      Jolente Dewidzianka pedziała,co nic nom nie naleje, bo momy jakisik debet. No
      to my jom praśli w gembe.Hej co się potem dzioło ! Syćkie pociotki Jankla i
      Jolente chibneły na nos, a było ik ze dziesiynciu, i tak nos poturbowały,co az
      dochtory nos opatrowały. Tak ze jak ni ma wiynksości to ni ma co prać po
      gymbach,hej!
    • m_lex Brunatny pochód żałości, a nie "koalicja" 27.04.06, 20:28
    • piss-on-pis4 Re: PIS: Porozumienie koalicyjne zostanie podpisa 27.04.06, 20:31
      p.i.s napisał:
      > na zdradzie zbudujemy IV RP

Zbujdujemy kolejne ministerstwa dla kolejnych koalicjantów.
      Jednak jesteśmy buszmenami.
    • dzieciatko_o_dyrektora Umowa podpisana; Lepper ministrem rolnictwa 27.04.06, 20:34
      Kupuje hektary . Rolnik to mo klawe zycie .
      • aturek2005 A ja inwestuje w solaria i kancelarie prawne. 27.04.06, 20:37
        dzieciatko_o_dyrektora napisała:

> Kupuje hektary . Rolnik to mo klawe zycie .
        • dzieciatko_o_dyrektora Re: A ja inwestuje w solaria i kancelarie prawne. 27.04.06, 20:48
          Nie ma sprawy . W solarium beziemy omawiali unijne dotacje do moich strat po
          gradobiciu , suszy , powodzi i najazdach tatarskich .
          • aturek2005 Re: A ja inwestuje w solaria i kancelarie prawne. 27.04.06, 20:52
            A w kancelarii prawnej omowimy jak sie procesowac, zeby dostac odszkodowanie od
            Unii za nasze zboze, ktore wywalismy na tory, zeby protestowac przeciw temu, ze
            Unia za male doplaty daje. Po czym pojdziemy do solarium gdzie omowimy unijne
            dotacje do naszych strat za wysyp zboza na tory.

> Nie ma sprawy . W solarium beziemy omawiali unijne dotacje do moich strat po
            > gradobiciu , suszy , powodzi i najazdach tatarskich .
            • dzieciatko_o_dyrektora Re: A ja inwestuje w solaria i kancelarie prawne. 27.04.06, 21:01
              Ale zboze przedtem pozbieramy i sprzedamy do Kube w zamian za banany . Banany
              po drodze zgnija i dostaniemy dotacje za zgnile banany i ordery za pomoc
              humanitarna dla glodujacego rzadu Fidela .
              Potem kupimy FC Barcelona i przeniesiemy do Malkini .
              • aturek2005 Ordery wezmiemy. Zgnile banany odpiszemy od 27.04.06, 21:04
                podatku, a same banany przerobimy na samogon. Samogon zmieszamy z paliwem, a
                to juz bedzie biopaliwo. Tak za jednym zamachem my zarobimy, a "ludowi"
                powiemy, ze uniezalezniamy sie energetycznie, biednym pomagamy, wspomagamy
                przydomowe przedsiebiorstwa.... Ech. Dobry plan sobie umysliles!

> Ale zboze przedtem pozbieramy i sprzedamy do Kube w zamian za banany . Banany
                > po drodze zgnija i dostaniemy dotacje za zgnile banany i ordery za pomoc
                > humanitarna dla glodujacego rzadu Fidela .
                > Potem kupimy FC Barcelona i przeniesiemy do Malkini .
    • tomekjeden Rząd Rzeczypospolitej zyskał warcholską twarz. 27.04.06, 20:37
      Pan Lepper powiedział wczoraj, mówiąc o resortach ministerialnych dla
      Samoobrony, że Samoobrony "nie interesują śmieci". Według Pana Leppera więc,
      niektórzy ministrowie Rządu Rzeczypospolitej to "śmieci". Jest to wypowiedź
      skandaliczna, i na wskroś, absolutnie, i niezaprzeczalnie chamska. Pan Lepper
      nigdy nie będzie potrafił zachować się na poziomie. Polska jest narażona na
      dalsze pośmiewisko. Szkoda, że wicepremierem RP zostanie przestępca i warchoł,
      który potencjalnie może przynieść wiele szkód. Nic dziwnego, że PSL nie chce
      wejść do takiego rządu, chyba się tu nie mylę. Może, miejmy nadzieję, decyzją tą
      powodują też względy związane z historią Witosa, Mikołajczyka i z historią
      innych, wcześniejszych, przedstawicieli chłopskich polityków, którzy odegrali
      tak wspaniałą rolę w historii naszego kraju. A z czasów ostatnich wystarczy
      wymienić Pana Marszałka Zycha, by skonstatować jaką przepaść kulturową
      przygotowali dla Polaków bracia Kaczyńscy, tworząc koalicję z Samoobroną.
      Smutek, wielki smutek.
      • aturek2005 Zeby kazda warcholska twarz byla tak opalona..... 27.04.06, 20:40
        tomekjeden napisał:

> Pan Lepper powiedział wczoraj, mówiąc o resortach ministerialnych dla
        > Samoobrony, że Samoobrony "nie interesują śmieci". Według Pana Leppera więc,
        > niektórzy ministrowie Rządu Rzeczypospolitej to "śmieci". Jest to wypowiedź
        > skandaliczna, i na wskroś, absolutnie, i niezaprzeczalnie chamska. Pan Lepper
        > nigdy nie będzie potrafił zachować się na poziomie. Polska jest narażona na
        > dalsze pośmiewisko. Szkoda, że wicepremierem RP zostanie przestępca i warchoł,
        > który potencjalnie może przynieść wiele szkód. Nic dziwnego, że PSL nie chce
        > wejść do takiego rządu, chyba się tu nie mylę. Może, miejmy nadzieję, decyzją
        t
        > ą
        > powodują też względy związane z historią Witosa, Mikołajczyka i z historią
        > innych, wcześniejszych, przedstawicieli chłopskich polityków, którzy odegrali
        > tak wspaniałą rolę w historii naszego kraju. A z czasów ostatnich wystarczy
        > wymienić Pana Marszałka Zycha, by skonstatować jaką przepaść kulturową
        > przygotowali dla Polaków bracia Kaczyńscy, tworząc koalicję z Samoobroną.
        > Smutek, wielki smutek.
      • sfaczim Re: Rząd Rzeczypospolitej zyskał warcholską twarz 27.04.06, 20:45
        tomekjeden napisał:

> Pan Lepper powiedział wczoraj, mówiąc o resortach ministerialnych dla
        > Samoobrony, że Samoobrony "nie interesują śmieci". Według Pana Leppera więc,
        > niektórzy ministrowie Rządu Rzeczypospolitej to "śmieci". Jest to wypowiedź
        > skandaliczna, i na wskroś, absolutnie, i niezaprzeczalnie chamska. Pan Lepper
        > nigdy nie będzie potrafił zachować się na poziomie. Polska jest narażona na
        > dalsze pośmiewisko. Szkoda, że wicepremierem RP zostanie przestępca i warchoł,
        > który potencjalnie może przynieść wiele szkód. Nic dziwnego, że PSL nie chce
        > wejść do takiego rządu, chyba się tu nie mylę. Może, miejmy nadzieję, decyzją t
        > ą
        > powodują też względy związane z historią Witosa, Mikołajczyka i z historią
        > innych, wcześniejszych, przedstawicieli chłopskich polityków, którzy odegrali
        > tak wspaniałą rolę w historii naszego kraju. A z czasów ostatnich wystarczy
        > wymienić Pana Marszałka Zycha, by skonstatować jaką przepaść kulturową
        > przygotowali dla Polaków bracia Kaczyńscy, tworząc koalicję z Samoobroną.
        > Smutek, wielki smutek.

Czy Ty dzisiaj z tyłka wylazłeś? Przypomnij sobie zachowanie i Kwaśniewskiego, wiele tekstów Wałęsy, a z innego podwórka np. zachowania Berlusconiego. dawali ciała na każdym kroku i nic sie nie stało.

A propos PSL-u to obejrzyj ocna zmiane i będziesz wiedzial kim jest Pawlak i PSL. Oni 2 razy rządzili - zielone komuchy.
        • chateau Re: Rząd Rzeczypospolitej zyskał warcholską twarz 27.04.06, 20:56
          I dlatego PiS z nimi negocjował? Pajacu...

--
          pierre d'hole pera wicepremiera
          • sfaczim Re: Rząd Rzeczypospolitej zyskał warcholską twarz 27.04.06, 21:01
            chateau napisał:

> I dlatego PiS z nimi negocjował? Pajacu...
            >
            > --
            > pierre d'hole pera wicepremiera

mam kolege, co przy szosie lubi z Tir-ówkami negocjować, a nigdy nie korzysta. Czasami sie negocjuje, zeby zdobyć coś innego, jołopie. Dał pawlakowi kaczor szanse rehabilitacji za występ przy obalaniu Olszewskiego. A ten gamoń chciał na wyłącznośc 2 ministerstwa gospodarki i budownictwa. Olać PS. niczego sie nie nauczyli, zielone komuchy. A propos jestes z PSL, czy z PO?
        • momy Re: Rząd Rzeczypospolitej zyskał warcholską twarz 27.04.06, 21:45
          Pragne zauważyć, że "Nocna zmiania" ma tyle wspólnego z prawdą, ile działaność
          Urbana w PRL-u. Ten produkt to jedna wielka propaganda i manipulacja - zlepek
          powicinaych z kontekstu fragmentów filmów. Pogadaj z tymi, co go montowali, to
          się więcej dowiesz. Samo nazwisko autora dyskredytuje N.Z. z definicji.
          • adas313 Re: Rząd Rzeczypospolitej zyskał warcholską twarz 27.04.06, 22:06
            Do tego w "Nocnej Zmianie" pojawia się potwierdzenie, że w rządzie Olszewskiego
            byli SBecy.

Tym bardziej nie ma czego żałować.
        • tomekjeden Re: Rząd Rzeczypospolitej zyskał warcholską twarz 28.04.06, 00:01
          Są motywacje doraźne. Są też i motywacje oparte na przesłankach dobrych. I o te
          dobre przesłanki mi chodziło. A chamskie argumentowanie nic tu nie da.
      • carlitos35 Re: Rząd Rzeczypospolitej zyskał warcholską twarz 27.04.06, 21:17

Deep in sadness...too.
    • halfliner A gdzie ministerstwo gospodarki rzecznej? 27.04.06, 20:43
      • halfliner A gdzie gospodarki stawowej i kałużowej? 27.04.06, 20:44
        • aturek2005 Od "Stawowej" jest Jurgiel (niezle bagno - czyli 27.04.06, 20:47
          staw). A "Kaluze" to juz kaczkom zostaw - w czyms i one musza sie taplac.
          • dzieciatko_o_dyrektora Re: Od "Stawowej" jest Jurgiel (niezle bagno - cz 27.04.06, 20:52
            To jeszcze musza zrobic ministertwo odchodow , bo wlasnie wpadlismy w takie
            gowno , z ktorego nie wygrzebiemy sie przez nastepne pokolenie .
            • aturek2005 od szamba tez jest specjalista. Kazda rure polozy 27.04.06, 20:55
              (co prawda ta rura to byl prywatny gazociag, ale zawsze to rura - moze da sie
              pchac szambo w druga strone). A jak sie czlowiek ubrudzi (koalicja?) lub nie
              daj Boze spoci, to gosc ma dostep do jacuzzi i do sluzb co to wszystko potrafia
              wyczyscic.

> To jeszcze musza zrobic ministertwo odchodow , bo wlasnie wpadlismy w takie
              > gowno , z ktorego nie wygrzebiemy sie przez nastepne pokolenie .
              • dzieciatko_o_dyrektora Re: od szamba tez jest specjalista. Kazda rure p 27.04.06, 21:08
                teraz to juz tak wszystko wyczyszcza ze nawet gowna zabraknie . Bedziemy
                tesknic za czasami gdy na polkach byly musztarda i ocet .
                Az zal ze nie wykozystalem szansy . Lepper to byl moj sasiad , a ja nie
                wyczulem sprawy . Moglem byc wojewoda , albo innym czlonkiem :(
      • aturek2005 "Rzeczn"ika Praw Obywatelskich juz maja. W ramach 27.04.06, 20:45
        taniego panstwa nie beda dublowac stanowisk.
    • obywatel17 a Zyta robi czystkę w MF 27.04.06, 20:46
      Pod rządami Zyty rozpoczyna się właśnie czystka w Ministerstwie Finansów. Nowy
      projekt statutu zakłada zredukowanie liczby komorek organizacyjnych o 50%
      Oczywiście po to by zwolnić dyrektorów, naczelników i niewygodnych
      pracowników . Trzeba przecież przygotować stołki dla Samoobraony , LPR i nowej
      elity Pisiaków
      Z końcem ubiegłego roku połączono już dwa departmenty organizacji służb
      podatkowych i podzielono departament kontroli skarbowej na dwa. Spowodowało to
      prawie paraliż służb skarbowych, a nowi decydenci w tych komórkach nie znają
      podstawowych przepisów prawa. Nie będą więc odstawać od nowych kolegów z
      Samoobrony. Powyrzucali ludzi z doktoratami, zostawiając niedokończonych
      studentow. Ci z pewnością będą się słuchać i ślepo wykonywać najgłupsze
      pomysły.
      W ten sposób nawet na sławetne becikowe nie wystarczy Panie Jaroslawie K
      • halfliner Dal naszej Pigi-Renatki? 27.04.06, 20:48
    • pan_frodo Wolne Państwo Kaszubskie! 27.04.06, 20:52
      Mamy W A S już serdecznie dosyć.

Blós Kaszebe! Samostójnota!

Pan Frodo
      • sfaczim Re: Wolne Państwo Kaszubskie! 27.04.06, 20:55
        pan_frodo napisał:

> Mamy W A S już serdecznie dosyć.
        >
        > Blós Kaszebe! Samostójnota!
        >
        > Pan Frodo

A Ty co Tuska książek za dużo się naczytałeś ?
    • zenek2011 nowe ministerstwo? 27.04.06, 20:56
      Juz kiedys bylo ministerstwo morskie i co? Polska flota zostala utopiona!Czyzby
      samoobrona chciala sadzic buraki na morskich falach? I kto ma odbudowac polska
      flote na przyklad? Znowu ciepla posadki dla dyletantow? Nie denerwujcie Neptuna
      tam na Wiejskiej!!!!!
      • aturek2005 O. Dyrektor ma kase na stocznie (i flote). Nie 27.04.06, 20:59
        bedzie potrzeby korzystac z naszych rezerw walutowych. Wystarczy skorzystac z
        waluty z rezerwy o. Dyrektora.

zenek2011 napisał:

> Juz kiedys bylo ministerstwo morskie i co? Polska flota zostala utopiona!
        Czyzby
        > samoobrona chciala sadzic buraki na morskich falach? I kto ma odbudowac polska
        > flote na przyklad? Znowu ciepla posadki dla dyletantow? Nie denerwujcie
        Neptuna
        > tam na Wiejskiej!!!!!
      • chateau Re: nowe ministerstwo? 27.04.06, 20:59
        Nie bój nic, będzie Liga Morska i Kolonialna :))

--
        pierre d'hole pera wicepremiera
        • aturek2005 PO na Madagaskar? Bo jak PO zabraknie to PiS 27.04.06, 21:10
          w koncu bedzie mial wiekszosc, i wbrew etycznym zalozeniom prezesa Jaroslawa
          nie bedzie musial siedziec przy tym samym (czworokatnym?) stole z Samoobrona.
          Czego nie da sie zalatwic wyborami da sie zalatwic administracyjnie. IV RP w
          calej okazalosci.

chateau napisał:

> Nie bój nic, będzie Liga Morska i Kolonialna :))
          >
          > --
          > pierre d'hole pera wicepremiera
    • niknik Re: PIS: Porozumienie koalicyjne zostanie podpisa 27.04.06, 20:59
      To jest k*rwa kradzież stulecia
    • profes0r Re: PIS: Porozumienie koalicyjne zostanie podpisa 27.04.06, 21:02
      Cytaty z klasyków:

#1 Zbigniew Ziobro A.D. 2004 (www.pis.org.pl/article.php?id=3526)

Cytat:
      Tomasz Marciniuk: Panie pośle a spodziewał się pan, że to nie SDPL a Samoobrona
      będzie wiernym sojusznikiem SLD w kryciu prawdy o aferze Rywina?

Zbigniew Ziobro: Nie tylko w kryciu prawdy ale w ochronie skorumpowanych i
      podejrzanych o przestępcze manipulacje i fałszerstwa urzędników państwowych. Aż
      tak się nie spodziewałem. Zakładałem raczej wstrzymanie się od głosu ale nie tak
      bezczelnego wspierania grupy trzymającej władzę przez Andrzeja Leppera i
      Samoobronę. Zaskoczyło mnie to. Szczerze mówiąc nie sądziłem, że jest aż taki
      poziom tych uwikłań pomiędzy Samoobroną i Millerem. Lepper zwodzi opinię
      publiczną hasłami "ścigaj złodziei" a z drugiej strony, kiedy jest możliwość
      tego rozliczania i była realna szansa postawienia przed Trybunałem Stanu Lepper
      staje w ich obronie de facto i jest gwarantem tego, że ci ludzie nie będą
      pociągnięci do odpowiedzialności karnej. To pokazuje prawdę o Lepperze i myślę,
      że może trafi do tych wszystkich którzy dali się nabrać i zwieść jego sprawnej
      retoryce i tym słowom, którymi się zręcznie posługuje. Jakże one odbiegają od
      prawdy kiedy przychodzi podejmowanie decyzji. Ta sprawa to pokazała i to jest
      jej wartość.

Tomasz Marciniuk: Czy teraz pańskim zdaniem Samoobrona straci w oczach wyborców?

Zbigniew Ziobro: Trudno mi tutaj spekulować. Nie jestem socjologiem czy
      analitykiem, który rozważałby jak taka decyzja przełoży się na poparcie dla
      Samoobrony. Ja wiem jedno, że jeżeli Polacy nie chcą być oszukiwani i chcą czuć
      się ludźmi, którzy mają wpływ na rzeczywistość to nie mogą popierać tych, którzy
      ich oszukują bezczelnie. Jeżeli ktoś mówi, że chce ścigać korupcję, przestępstwa
      wysokich urzędników a następnie broni tych urzędników to ludzi okłamuje. Pytanie
      czy wyborcy są w stanie wyciągnąć dla siebie wnioski? Ta sprawa obnażyła prawdę
      o Andrzeju Lepperze o którym od dawna mówiłem i wskazywałem na jego ścisłe
      związki, zakulisowe kontakty z Leszkiem Millerem i środowiskiem dawnych służb
      specjalnych PRL-u, które mają wpływ niebagatelny na działanie ludzi związanych z
      tym ugrupowaniem. Więc niestety prawdziwe oblicze Samoobrony pod przywództwem
      Andrzeja Leppera to jest takie oblicze, jakie ujawniło się w czasie dzisiejszej
      decyzji.

#2 Jarosław Kaczyński A.D. 2004 (www.pis.org.pl/article.php?id=3562):

Cytat:
      prezes#: Czy jest Pan gotów założyć koalicję z Samoobroną?

Nie. My byliśmy głównym wrogiem Samooobrony do niedawna.

(...)

Kasia#: Czy jakakolwiek inna koalicja wchodzi w grę?

Ja jestem przeciwnikiem mówienia o koalicjach przed wynikiem wyborów. Mamy dwa
      wyraźne zakazy, które dziś obowiązują w samorządach, a będą też obowiązywać w
      nowym parlamencie - SLD i Samoobrona. A dziś powinno się powiedzieć odwrotnie -
      Samoobrona i SLD.

dougholl#: Jaka jest Pana metoda w walce z Samoobroną o elektorat? Czy zamierza
      Pan działać równie agresywnie jak PO?

Ja sądzę, że to, co robi PO, to wielki błąd. To pomaga Samoobronie, eksponuje
      ją. My mówimy o Samoobronie prawdę, mam z tego powodu nawet proces karny
      wytoczony przez Pana Leppera, ale nie widzimy powodów, żeby Samoobronie pomagać,
      przez jej nadmierne eksponowanie.
      • sfaczim Do profes0ra 27.04.06, 21:16
        Super. ze Pan to zacytował. ja co prawda teraz jestem zwolennikiem Kaczorów, ale tylko dlatego, że wszyscy inni juz są za bardzo umoczeni. Nie będę przytaczał podobnych wypowiedzi ludzi z UW czy PO. Bo i tak wszyscy wiemy, że mało jest polityków, którym zależy na dobru Państwa. Wystarczy popatrzeć na wczorajszą rozmowę Pitery i Piskorskiego. Kupa śmieci nigdy nie ujrzała światła dziennego.
        Wole jak któś obnaża PIS takimi cytatami, niż wyzywa zwolenników PIS-u od mocherów i ciemnogrodu.

Szacuneczek
        • gacekemdk Re: sfaczim 27.04.06, 23:22
          A masz kolego pracę? Płacisz podatki? Lubisz jak piniądze z nich idą na "swoich"
          urzędników, nowe ministerstwa, becikowe, senioralne i inne? Tak? To gratuluję,
          popieraj dalej PiS.
    • bsc1 Przeważyły "Judaszowe" srebniki ? 27.04.06, 21:02
      Przeważyły "Judaszowe" srebniki za ciepłe posadki. To Pyrrusowe "zwycięstwo"
      bezprawia i niesprawiedliwości. Koalicyjny Lumpenproletariusz pokaże jeszcze
      swoje pazurki i gdzie "raki zimują" oraz inne ptactwo zarażone żądzą władzy.
      • jan011 wyslac 27.04.06, 21:25
      • jan011 wyslac Lepper do Belgii 27.04.06, 21:28
        A co powiecie na to zeby wyslac Leppera do Belgii zamiast tego 17 -letniego
        chlopaka. Belgowie moze sie nie polapia a my mamy jeden problem z glowy :)
    • bolekzaja Re: PIS: Porozumienie koalicyjne zostanie podpisa 27.04.06, 21:04
      młodzieży spieprzać - uduchowiony czerownogębny - nic tylko wiać
    • zgodnik1 tales1 i galba.. wygrali !...najgłupsi na forum GW 27.04.06, 21:07
      gonią Lepera, najdurniejszego polityka!
      • yhy_yhy nie wymagaj zbyt wiele od elektoratu PiS`u 27.04.06, 21:51
    • marslaw1 Re: PIS: Porozumienie koalicyjne zostanie podpisa 27.04.06, 21:08
      Na pohybel niedoukom, paranoikom, debilom.... Niech Zyje PSL !!
    • zgodnik1 PZPR, przy komuchach z PIS i SB Samoobrony, to 27.04.06, 21:11
      niewinny baranek, teraz durnota Lepera pomieszana z fanatyzmem Kaczyńskich i
      sekta rydzyka....to bomba atomowa!
    • momy Na to Polacy czekalI 16 lat 27.04.06, 21:11
      Wielki Wódz Jarosław tak mówi. On zawsze wie, co mówi....
      • siostra_tlenu Re: Na to Polacy czekalI 16 lat 27.04.06, 21:13
        Ale nie zawsze wie, co robi....
      • swoj1112 Re: Na to Polacy czekalI 16 lat 27.04.06, 21:14
        Ale szybko zapomina,no chyba ze ktos go nazwie karzelkiem ,kurduplem albo inne
        takie swinstwa wygaduje.
      • ecco1234 Re: Na to Polacy czekalI 16 lat 27.04.06, 21:17
        Szesnaście lat? Takich idiotów przy władzy nie było chyba jeszcze w całej
        historii Polski!
        • momy Re: Na to Polacy czekalI 16 lat 27.04.06, 21:20
          Oj, niedopatrzenie goebbelsika Kurskiego, niedopatrzenie, ale myślę, że lada
          dzień to nadrobi.
          • aturek2005 Porownanie Kurskiego z Geobelsem jest obrazliwe. 27.04.06, 21:25
            Po pierwsze Geobels byl niski jak jeden z braci, ktorego mozna obrazac bo nie
            rezyduje w Palacu Namiestnikowskim. Po drugie.... mhm.... zastanowie sie.

momy napisała:

> Oj, niedopatrzenie goebbelsika Kurskiego, niedopatrzenie, ale myślę, że lada
            > dzień to nadrobi.
    • tomek_komunista Za 4 lata Lepper prezydentem 27.04.06, 21:12
      Trochę wcześniej obrazi się na PiS (że z nimi się nie da rządzić), zabierze
      zabawki i odejdzie. PiS rozpieprzy gospodarkę, Lepper (poniekąd słusznie)
      obarczy PiS i resztę odpowiedzialnością i za 4 lata wygra wybory prezydenckie.
      Nikt tak dziś nie pracuję na sukces Leppera jak PiS.
    • apoplaws Hyyy hyyy hyyy - ze zacytuje nowego pana ministra 27.04.06, 21:18
    • mariotrs K....a jakie to smutne..... 27.04.06, 21:20
      za to czerwona twarz andrzeja promienieje z radosci...tyle stanowisk do
      rozdzielenia...tyle naszej kasy do ukradzenia...taki dostep do ukladow no i na
      dodatek teraz to juz napewno nikt nigdy dlugow z niego nie sciagnie....
      • aturek2005 Juz to widze jak komornika BOR pogoni..... 27.04.06, 21:23
        mariotrs napisał:

> za to czerwona twarz andrzeja promienieje z radosci...tyle stanowisk do
        > rozdzielenia...tyle naszej kasy do ukradzenia...taki dostep do ukladow no i
        na
        > dodatek teraz to juz napewno nikt nigdy dlugow z niego nie sciagnie....
    • zgodnik1 PIS, koalicja z najgłupszym politykiem Leperem 27.04.06, 21:26
      nowa koalicja PISOGŁUPOTA
    • momy Jarosław jest na pewno z siebie dumny 27.04.06, 21:26
      Mamusia Jarosława na pewno też. Takiego syna urodziła!
      • marslaw1 Re: Jarosław jest na pewno z siebie dumny 27.04.06, 21:28
        NIEDOJEBY !!!!
    • belial13 Re: PIS: Porozumienie koalicyjne zostanie podpisa 27.04.06, 21:28
      Dzisiaj po siedemnastej we wszystkich oborach na mojej wiosce rozlegl się kwik
      sierściuchów czyli cosik w tym jest,pewnie sie cieszyły ,że Endrju ich szefem
      został.
    • radoslawdobry Kaczyński ty żałosny hipokryto 27.04.06, 21:29
      Dzieli ministerstwa (stworzył ministerstwo żeglugi) by tworzyć stołki dla
      kolejnych kolesi. Oszczędne państwo - kłamiecie Kaczyński z Marcinkiewiczem i
      jeszcze wam pomaga prezydent w tym żałosnym przedstawieniu.
      Mam dość ptactwa (kaczki, kruki, ...)
      • tomek_komunista rozdziobią nas kruki, kaczki 27.04.06, 21:33
        to co zostanie zajmie grzybica rydza i już nawet rozbierać nikt nas nie zechce
    • mariotrs Na szczescie Hiszpania otworzyla rynek pracy.... 27.04.06, 21:30
      jedno wiecej panstwo gdzie mozna uciec z tego koszmaru....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka