Dodaj do ulubionych

J. Kaczyński: niedługo będzie koalicja większoś...

• szerszen039 Re: J. Kaczyński: niedługo będzie koalicja większ 30.04.06, 21:57
      Stałe posądzanie, internautów, że różne propagandowe Firmy,żydzi,
      lewacy,bolszewicy, robią nam wodę z mózgu zaczyna być męczące, myślicie
      że Polacy ni widzą, nie słyszą, są głupcami których nie stać na
      samodzielne myślenie już same dowcipne i dosadne posty mówią same za siebie
      pisowcy, leperowcy, moherowcy z rydzykiem na czele, nie dorastacie do tej
      kultury.
    • solidaruch5 Anty chrześćjańska postawa Radia Maryja 30.04.06, 21:59
      Około 1993 lub 1994 roku na zaproszenie o. Rydzyka wziąłem udział wraz z 5
      współpracownikami w niemal całonocnej audycji " Rozmowy niedokończone" . Do
      rozgłośni przy ulicy Zwirki i Wigury przyszliśmy znacznie wczesniej. Koledzy w
      niewielkim pokoiku przed studiem popijali kawę i herbatę. Mnie zaiteresowała
      techika. Jak na owe czasy było co podziwiać. Jakiś czas wcześniej byłem w Radiu
      Toruń i Radiu Gra. W porównaniu z tymi stacjami tutaj byłem zszokowany
      nietylko techniką ale przedewszystkim dycypliną poruszania się po budynku,
      wszech obecnym kamerom i ochroniarzom na dyżurce. cały teren na zewnatrz i
      wewnątrz był minitorowany przez kilka - (?) kilkanaście kamer. Do studia
      wprowadził nas osobiście o. Rydzyk otwierając drzwi kartą magnetyczną,
      wyjaśniejąc, że takie karty ma tylko on i najbliżsi współpracownicy. Tak aby
      nigdy nikt przypadkowy nie wszedł do tego pokoju. Wczesniej widząc moje
      zainteresowanie techniką oprowadził mnie po budynku. Budynek był wówczas przed
      przebudową. Zszokowany techniką i olbrzymim majątkiem tam ulokowanym w
      wyposarzeniu ( pierwszy raz na oczy widziałem sprzęt elektroniczny i często nie
      wiedziałem do czego sluży) zadałem wprost pytanie. Skąd ksiądz bieże na to
      pieniądze? O. Rydzyk otworzył się przedemną szczerze: Panie .... Naiwnych nie
      brakuje! I dołażył kilka uwag jak ludziom mydlic oczy. Z wielkim niesmakiem
      wchodziłem do studia. Rozmawiałem w cztery oczy. w czasie całonocnej audycji
      prowadzonej przez o. Rydzyka usiłowałem mimo, że nie było to tematem wieczoru
      nawiązać do naszej rozmowy. Jednak wyczuwszy moje intencje umiejętnie kierował
      dyskusje , udzilając innym głosu albo przerywał włączjąc muzykę. ( programując
      na komputerze). Podczas tej audycji poza anteną bardzo obraźliwie odnosił się
      do radiosłuchaczy mimo ,że bardzo pozytywnie odnosili się do tematy i dyskusji.
      Zniesmaczony około 4 rano opuścilismy studio. Kazdy z nas miał takie samo
      zdanie o gospodarzu i o rozgłośni. Nic wspólnego z wiarą i Ewangelią. Zaręczam
      nikt z nas więcej do tej Rozgłośni nie zajrzał. Dlaczego tego Antychrysta tak
      długo toleruje Episkopat? Torunianin, który się wstydzi.
    • sky1976 Re: J. Kaczyński: niedługo będzie koalicja większ 30.04.06, 22:00
      Wspaniala rzecza jest sluchac Kaczynskiego jego wypowiedzi, wydumanych
      przemyslen skwitowan i w kolko nawijaniu o "ukladzie".Wspaniala jest tez rzecza
      obserwowac jak przez to wszystko stacza sie coraz bardziej.Jak tak dalej
      pojdzie (a pojdzie to jest kwestia czasu) bedzie to rynsztok .Rynsztok w ktorym
      z pewnoscia przebywac bedzie z Andriu gwiazda partyjnego populizmu...chamem
      cwaniakiem bandziorem prostakiem itd. ktory predzej czy pozniej wyladuje w
      kryminale.Mam tez nadzieje ze takze przez wpie..nie sie do polityki ucierpi
      ten fallus ;) z Torunia.Osoba ktora zaslania sie religa i wykorzystuje ja jako
      srodek do wywierania wplywu na ludzi a takze zdobywania olbrzymich pieniedzy
      nie powinna byc na wolnosci.
      • presentation1 Pare minut temu... 30.04.06, 22:28
        pisalem co to za uklad.Zapoznaj sie.Skopiowalem specjalnie dla ciebie.
        Pupilki,zwolennicy i warzeliniarze z PO i SLD zapomieli co to demokracja.Sa
        zdziwieni ze ktos w demokratycznym panstwie moze miec inne zdanie.Sa zdziwieni
        ze nie czytaja jedynie slusznej Trybuny Ludu(GW,Fakt,Dziennik )i nie ogladaja
        jedynie slusznego dziennika(TVN,Polsat)Znalazly sie polskie media.Kazdy mowi o
        ukladzie.A wiecie kto jest w tym ukladzie?Ci co na grzbietach Solidarnosci
        dorwali sie do wladzy.Wtedy spoleczenstwo bylo im potrzebne.Dzisiaj sadzili ze
        wystarczy miec media.I maja .Ale z boku wyrosly tez skromne media ktore
        sluchaja miliony Polakow.To prawdziwa Wolna Europa w swiecie skradzionym
        spoleczenstwu.Wlasnie to jest uklad.To sa Ci co za grosze przejeli majatek
        narodowy,koncesje zalatwiali w kopertach.Dzis drza ze narod pozna kim sa
        naprawde.
    • pw2221 ocena Gazety Wyborczej i sondaży - słuszna 30.04.06, 22:02
      w Wyborczej nie ma wiele poza lewicową i kłamliwą propagandą ... może sport i
      program telewizyjny ha, ha ...
      • presentation1 Nizszych ocen juz nie ma 30.04.06, 22:21
        Oni nie wiedza ze wyrzadzaja przysluge.Dzieki takim mediom ludzie nauczyli sie
        czytac lub powrocili do form jak za komuny.Czyta sie na odwrot to co
        napisali.Media uwazaja ze sa czwarta wladza a przed wyborami sami chcieli
        narzucic spoleczenstwu prezydenta -Tuska i premiera Robite.Dzisiaj pisza jak
        Jasiu ktorego za harcowanie z Malgosia zamkneli do zakladu psychiatrycznego
        • indeed4 Jakim mediom. 30.04.06, 23:05
          O jakich mówisz środkach przekazu - prywatnych czy też państwowych ?
        • indeed4 Jakim mediom. 30.04.06, 23:05
          O jakich mówisz środkach przekazu - prywatnych czy też państwowych ?
    • and_ibn_gel Życie a płaskodziobe 30.04.06, 22:10
      Kwa kwa kwa, a karawana idzie dalej. PS Trucizna najczęściej bywa w małej
      butelce.
    • kipasku to problem dla ornitologów 30.04.06, 22:15
      w tym koszmarnym bestiarium,
      to pierwszy przypadek “anas domestica“, który jest drapieżny

• maciek9940 Re: Niedługo będzie koalicja oszołomów 30.04.06, 22:15
      Jarek K. to malutki człowieczek, zakompleksiony i chory z nienawiści do
      wszystkich ludzi normalnych (czyli myślących inaczej niż on).
      Ale tytuł naczelnego oszołoma IV RP ma zapewniony !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jak długo jeszcze będziemy się musieli wstydzić za jego obraźliwe wypowiedzi i
      nieudolne rządy????????????

Mam nadzieje, że Episkopat nie da się zastraszyć jedynymi słusznymi poglądami
      kaczysty i Rydzyk dostanie bilet w jedną stronę na misję na Madagaskarze.

Pozdrawiam wszystkich , którzy głosowali na PIS, życzę zdrowia, gdy na rozum
      jest za późno.
    • dybko2 Re: J. Kaczyński: niedługo będzie koalicja większ 30.04.06, 22:18
      To nie tak Panie Jarosławie!!Nikt nie chce likwidacji katolockiego radjia w
      kaolickim kraju. Chcę tylko żeby to radjio nadawało na dokładnie takich zasadch
      jak pozostałe.Jego działalność gospodarcza rozliczana na zasadach ogólnych .A
      jego naczelny nie stał ponad prawem.Jednocześnie doskonale Pana rozumię.Długi
      trzeba spłacać.
      • rezydent.klamczynski Re: J. Kaczyński: niedługo będzie koalicja większ 01.05.06, 08:05
        Ano właśnie: długi trzeba spłacać.
    • rosolina Re: J. Kaczyński: niedługo będzie koalicja większ 30.04.06, 22:18
      "Hipokryzja" to chyba bardzo łagodne określenie w tym wypadku, ale hipokryzja
      przechodząca w wyraźnie patologiczną postać. Aż żal człowieka bierze.
    • qube Re: J. Kaczyński: niedługo będzie koalicja większ 30.04.06, 22:29
      cwaniaki w czarnych sukienkach nie beda nami rzadzic. wynocha do kruchty klepac
      paciorki razem z moherowymi beretami. od tego jestescie i tego sie trzymac. od
      polityki precz !!!
    • mrrek z Pruszkowem i Wołominem juz była... 30.04.06, 22:36
      to służby specjalne PRL i SLD. A Szostkiewicz spłaca dług tow.Rakowskiemu. Cała
      ta czerwona swołocz teraz drży ze strachu
      • premier.z.krakowa jak wybiórcza wywiera nacisk to jest ok. 30.04.06, 22:53
        Śmieszne są te nasze "wolne" media.
        Manipulują, jątrzą, kłamią, wykazują obsesyjne zapędy w likwidowaniu innych mediów i nieodpowiadających im polityków.
        Jak od kilku tygodni ukazują się w wybiórczej, rzepie i innych szmatławcach stronnicze i napastliwe artykuły o RM i Rydzyku to wszystko ok.
        Jak liberałowie i lewicowi politycy krytykują to też wszystko ok. Jak TVN atakuje to też ok.
        Ale jak raz wypowie się J.Kaczyński i to jeszcze w obronie RM to jest koniec świata.
        Natychmiast trzeba napisać tuzin polemizujących, dyskredytujących i demaskujących niecne zamiary Kaczyńskiego panfletów.
        Aj kiepsko jest z tą wolnością słowa, przekonań politycznych i pluralizmem w Polsce.
        Najgorszą cechą liberałów i lewaków jest to że są nietolerancyjni.
        Liberalno-lewackie media w Polsce nie tolerują odmiennych poglądów lub opini. Jeżeli jakiś dziennikarz ośmieli się mówić coś innego niż nakazują tuzowie naszego dziennikarstwa to trzeba ich napiętnować, nazwać włazidupami, oszołomami, ultra....
        Prawda jest taka władca korumpuje, a władza absolutna korumpuje absolutnie.
        Zwłaszcza jak to jest IV władza panie i panowie dziennikarze.
      • qbel2 Re: z Pruszkowem i Wołominem juz była... 30.04.06, 22:54
        mrrek napisał:
        > ta czerwona swołocz teraz drży ze strachu

raczej trzęsie się ze smiechu patrząc na poczynania PiS-gniętych
    • konrad31345 Ale się GW boi 30.04.06, 22:47
      Nasze pseudoelity tak naprawdę nie boją się rządów leppera, lecz tego, że PiS
      wreszcie będzie mógł rządzić. I na nic zdadzą się nawoływania naszych
      "autorytetów moralnych". Nie uda im się osiągnąć swojego strategicznego celu -
      odwrócenia wyników wyborów.
      • liberau Re: Ale się GW boi 30.04.06, 23:19
        > Nasze pseudoelity tak naprawdę nie boją się rządów leppera, lecz tego, że PiS
        > wreszcie będzie mógł rządzić.

Tego to się akurat najbardziej boi sam PiS. Ale może Rydzyk z Lepperem wyręczą
        nieudacznika Kłamczyńskiego i wezmą sprawy w swoje brudne ręce.
      • czarek62 Ciesz sie, jutro zdasz sprawozdanie Ciulowi! 30.04.06, 23:29
        konrad31345 napisał:

> Nasze pseudoelity tak naprawdę nie boją się rządów leppera, lecz tego, że PiS
        > wreszcie będzie mógł rządzić. I na nic zdadzą się nawoływania naszych
        > "autorytetów moralnych". Nie uda im się osiągnąć swojego strategicznego celu -
        > odwrócenia wyników wyborów.
        Chory Konradzie, szkoda, ze plugawisz tak zacne imie, jestes przemielony, jak
        ta cala banda PiS-owska.
      • indeed4 PiS już przegrał. 30.04.06, 23:30
        Po siedmiu miesiącach zmagań jest w tym samym miejscu.
        Sprzedał zaufanie za poparcie Leppera dla Lecha Kaczyńskiego, zaś cała reszta
        jest tylko prostą konsekwencją politycznej głupoty jego brata - Jarosława K.
      • czytaj_nasz_dziennik [...] 30.04.06, 23:34
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • zima0001 GW się boi bo RM i Springer atakują 01.05.06, 00:28
        Bolesne jest to że Kaczyński nie dał sie nabrac na PO-wskie gadanie
        o "popieraniu rządu mniejszościowego w sprawach dobrych dla Polski". Jeszcze
        kilkanaście głosów w Sejmie i PO-wsko SLD-wskiemu kółku wzajemnej adoracji
        pozostanie kwik odrywanych od koryta.
        • indeed4 To jest koniec PiS. 01.05.06, 00:36
          I o. Rydzyka - obudź się kolego.
    • famous.rapper Re: J. Kaczyński: niedługo będzie koalicja większ 30.04.06, 22:49
      i pewnie też wtedy powie, że kto jest temu przeciwny jest przeciwny naprawie
      Rzeczpoospolitej, biedna Ona :(
    • zyks A w oczach Kaczorka strach,rozpacz i desperacja:) 30.04.06, 23:26

• czarek62 Szczyt glupoty, ograniczenia i poje..ia! 30.04.06, 23:26
      Wiem, ze slowo. ktore napisalem jest niecenzuralne, ale nie moge sie
      powstrzymac. Czy ten facet jest naprawde uposledzony i na miekko przejabany?Od
      dzis trace nadzieje na jakakolwiek zmiane w pieknym kraju rzadzonym przez
      chorych Kaczynskich!Ciao!
    • xk dwóch Kaczorów w polskiej polityce to za dużo..... 30.04.06, 23:27

• indeed4 Dwie partie konserwatywne za dużo. 30.04.06, 23:36
        Zamiast ścigać się na konserwatyzm z PiS'em Platforma powinna pójść w stronę
        umiarkowanej demokratycznej liberalnej partii.
    • zyks A w oczach: rozpacz,strach, desperacja. A tak fajn 30.04.06, 23:28
      ie sie zapowiadało...
    • czlonekukladu Re: J. Kaczyński: niedługo będzie koalicja większ 30.04.06, 23:30
      Klasyczna nerwica natręctw. Wściekłe, zaciekłe ataki. Wojna całkowita i na
      noże. Kapitan Lesiak. Bogurodzica. Korporacje i układy. A z drugiej strony ko-
      alicja z krainy czarów, z bagnem gorszym niż czerwone, bo brunatnym. Kiedy oni
      przestaną bredzić?
      Wczoraj musiałem dorzucić ponad dziesięć tysięcy do PITu, choć nie jestem
      krezusem. Słyszę, że za rok zapłacę jeszcze więcej. Na takich gamoni. Na
      becikowe, na świątynię, na nowe ministerstwa taniego państwa, na wizytę B16, na
      limuzyny...
      Good night and good duck
    • ouele Re: J. Kaczyński: niedługo będzie koalicja większ 30.04.06, 23:32
      Co za brednie,tylko desperat albo psychol może wypowiadać się w ten sposób.
    • zyks W oczkach: strach i desperacja.Ale się urządził... 30.04.06, 23:34

• kozaczek3 Dziekuję ci Jarek właśnie się określiłeś!!!!! 30.04.06, 23:34
      W czasie wyborów wykorzystałeś ten margines.
      Teraz jesteś marginesem.
      Amen.
    • agnieszka_st Re: J. Kaczyński: niedługo będzie koalicja większ 30.04.06, 23:38
      Brak mi słów. Jestem po prostu załamana.
    • nefil Re: J. Kaczyński: niedługo będzie koalicja większ 30.04.06, 23:39
      Panie Jarosławie, myślałem, że są granice śmieszności. Jak widać — kabaret Mumio
      jest przy PiSie cieniutki. Hehe
    • bravocharlie A czy B16 jest przeciwko naprawie RP? 30.04.06, 23:44
      Wiadomo że mediami rządzi układ. Jarosław Wielki Brat Kaczyński za chwil
      kilka, jako że B16 wypowiedział się w sprawie RM, zobaczy zapewne, że układ
      istnieje także w kościele katolickim;) Niemiecki biskup, który służył w
      hitlerowskim wojsku, zostaje papieżem - to już musi budzić jakies
      wątpliwości... A teraz ten papież dyktuje nam co mamy robić z "naszym" radiem
      katolickim...;) Ergo wtrąca się w sprawy naprawy państwa...

• ecco1234 Re: A czy B16 jest przeciwko naprawie RP? 01.05.06, 00:05
        bravocharlie napisał:

> Niemiecki biskup, który służył w
        > hitlerowskim wojsku, zostaje papieżem - to już musi budzić jakies
        > wątpliwości...

Przecież to jasne! B16 służył w Wehrmachcie, więc mógł znać dziadka Tuska!
        Układ jest wszędzie, Papież też jest w Układzie !
      • ecco1234 Re: A czy B16 jest przeciwko naprawie RP? 01.05.06, 00:07
        bravocharlie napisał:

> Wiadomo że mediami rządzi układ. Jarosław Wielki Brat Kaczyński za chwil
        > kilka, jako że B16 wypowiedział się w sprawie RM, zobaczy zapewne, że układ
        > istnieje także w kościele katolickim;)

Przecież to jasne. B16 służył w Wehrmachcie, więc mógł znać dziadka Tuska.
        Układ jest wszędzie. Papież też jest w Układzie.
      • findzia Re: A czy B16 jest przeciwko naprawie RP? 01.05.06, 06:02
        Bravo,popieram.Ja tez uwazam ,ze niemiecki papiez powinien sie nie wtracac w
        sprawie polskiej rozglosni.Niemcy tez maja nasz narod na sumieniu nie tyko
        zydowski.
    • bravocharlie Paranoik 30.04.06, 23:52
      Czy ktoś go wziął na badania? To nie jest jakaś choroba? Może on nie czuje się
      dowartościowany? Wydaje mi się że to mały zakompleksiony człowieczek, pełen
      obaw i paranoi...który nagle dorywa się do władzy. A do tego hipokryta... Mówi,
      że wpływa się na decyzje biskupów - ciekawe czy postawę Watykanu także można
      potraktować jako wpływanie na "suwerenne" radio...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka