konread 05.05.06, 13:56 Nie jest wcale tak źle, jak sobie uświadomimy, że już gorzej być nie może. Osiągneliśmy już dno. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
galba "to czarne dni" 05.05.06, 13:57 No... Czarne jak noc... Kwas w prokuraturze musi się tłumaczyć ze swoich przekrętów, Jolka już nie święta, Siwiec też u prokuratora, itd... Odpowiedz Link Zgłoś
kfaker Re: "to czarne dni" 05.05.06, 14:04 I nawet galba coraz rzadziej melduje sie pieprzyc brednie. Odpowiedz Link Zgłoś
chamoobrona W niedzi.o 15 na Pl. Piłsudskiego M A N I F E S T 05.05.06, 14:54 MAnifestacja Antyrządowa. Przyjdź i zabierz wszystkich swoich bliskich i znajomych!!! Powiedz N I E dla Leppera i Giertycha w rządzie. Powiedz Nie kompromitacji Polski Odpowiedz Link Zgłoś
maciejtakitam hehehe...dobre mi sobie ale jak to jest powiedzcie 05.05.06, 15:08 ze 60 pare procent polakow liczylo na koalicje po pis do ktorej nie doszlo... no i pare dni temu opozycja z jej jednym z liderow ktory od miesiecy indoktrynuje polakow ze rzad premiera marcinkiewicza jest ZLY nagle mowi ze jest dobry. Mowa tu a panu rokicie... Wiecie co. Udlawcie sie tymi waszymi manifami pajace. Cala!!! ta polityka smierdzi a jak tego nie widzicie to jestescie kolejnymi baranami zrobionymi w trabe. hehehehe...manifujcie sobie ale kto zbierze kapital tego dnia w tv?...hehehehe. nalecz albo jaruga, a moze olek z sld? dajcie sobie spokoj bo to i tak nic nie da a tylko ktos znowu was w trabe zrobi Odpowiedz Link Zgłoś
romciugiertych Re: hehehe...dobre mi sobie ale jak to jest powie 05.05.06, 15:54 Zgadzam się, polska wystarczająco dużo nakompromitowała się panami z SLD i panem Rokitą. Czas na nowe pokolenie? Odpowiedz Link Zgłoś
pozlotemu Re: hehehe...dobre mi sobie ale jak to jest powie 05.05.06, 18:48 Populistyczny, czy pragmatyczny, to nic srulkom do tego. romciugiertych napisał: > Zgadzam się, polska wystarczająco dużo nakompromitowała się panami z SLD i pane > m > Rokitą. Czas na nowe pokolenie? Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: Wspieramy naukę, popieramy technologię, 06.05.06, 00:17 Wspieramy naukę, popieramy technologię, szczególnie rozwijamy tzw. muchologię. Ten owad obraża nasze uczucia religijne, obsrywa przy dzieciach świętości rodzinne. Nie ma zgody na to naszego pasibrzucha., by na biały sztandar srała czarna mucha. I te koszulki z wizerunkiem czarnej muchy, obrażają władzę i stąd prewencyjne ruchy. Nie mają wiary halucynogennej zdolności i ciągle pragną wiedzy i różnorodności. Czysta rydzykomoheroina! „Wystarczy wam tylko religia w szkole, bez biblioteki, bo książkowe mole zbyt racjonalnie nas weryfikują, dziewictwo Maryji wciąż kwestionują.” W unijnej demokracji za przyczyną dewiacji arbuz służy awiacji! Odpowiedz Link Zgłoś
vas-b Re: hehehe...dobre mi sobie ale jak to jest powie 05.05.06, 23:35 Heee Jezeli to nowe pokolonie ma gebe leppera i giertycha to gratuluje dobrego samopoczucia.Ciemnogrod,lenie i wodosmierdzacy buduja poskie.Tak trzymac a zostaniemy za bialoruska respublika Odpowiedz Link Zgłoś
znudzilsiekalboj Re: hehehe...dobre mi sobie ale jak to jest powie 06.05.06, 01:40 dodaj jeszcze słabych politologów, którzy po raz kolejny się mylą, tak jak w przypadku elektoratu twardego SLD (tekst z Rzeczpospolitej jakiś rok temu, może więcej), o który rzekomo miała ta partia zabiegac, jakby z definicji nie był już twardy :) i możesz spokojnie pracować, uczyć się dalej, Rydzyk nie Savonarola, a Kaczyński nie Talleyrand, od kibola jak wcześniej mogłeś dostać kamieniem lub w ryj tak możesz i teraz, a nowe wybory juz całkiem niedługo (ciekawe, czemu cynik Waldek nie wszedł do koalicji?) Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ja maciejtakitam dobierzemy się wam do skóry 05.05.06, 18:05 bedziemy na was polować,od teraz, czas się liczy, nie damy wam ani na chwilę spokoju Pisuary,.A zaczniemy od zlodzieja rydzyka, a skończymy na Kaczyńskich ,za sprzedanie Polski rydzykowi!!!!!!!!!! Pamiętajcie czas już gra na naszą korzysć!! Odpowiedz Link Zgłoś
maciejtakitam tadziu widze ze jestes demokrata ;-). bojownikiem 05.05.06, 18:42 z pod znaku sierpa i mlota. Tylko gdzie napisalem ze reprezntuje poglady PIS. Nigdzie. Polowac to mozesz zaczac na komunistow dzieki ktorym piszesz to co piszesz, reprezentujesz to co reprezentujesz a polska wyglada tak jak wyglada...a jak chcesz mnie przypolowac podaj nazwisko i czas a z checia z toba porozmawiam oczy w oczy tyle ze nie wiem czy jestes na tyle wysoki gdyz wydaje mi sie ze trole sa niskie. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
maciejtakitam Re: maciejtakitam dobierzemy się wam do skóry 05.05.06, 18:49 tadziu tak sobie mysle, mysle to po tym belkocie co przed chwila walnales powinienes zmienic swoj nick na "tadeusz-polski inteligient"... hehehe bawia mnie takie typki co chodza na manify, maja chore idealy tylko nie widza ze ktos ich z gownem miesza i wciaz mysla ze to czekolada... Odpowiedz Link Zgłoś
grzegg6 Re: maciejtakitam dobierzemy się wam do skóry 06.05.06, 01:09 Na was komuszki juz czekaja prokuratorzy, nawet Olek musial przyjechac z hameryki na przuesluchanie. Gdyby nie komuna to ten kraj mial by jakis poziom ale widzimy jak jest. Komuna rozkradla i rozrgrabila kraj a teraz chca manifestowac pajace. Odpowiedz Link Zgłoś
maxtown2 popieram NIe dla Giertycha manifestacja 05.05.06, 20:41 konecznie nie moze nastepca dmowskiego opozycjonisty wobec Pilsudkiego byc w rzadzie i edukacjasie zajmowac Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Przyjdę - i powiem TAK !!! 05.05.06, 15:09 Przyjdę - i powiem TAK !!! chamoobrona napisała: > MAnifestacja Antyrządowa. > Przyjdź i zabierz wszystkich swoich bliskich i znajomych!!! > Powiedz N I E dla Leppera i Giertycha w rządzie. Powiedz Nie kompromitacji > Polski Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit przestępcy idą Manifestować 05.05.06, 16:39 Weżcie Piskorskiego Schedynę Mazowieckiego i tym podobnych W moim niewielkim miasteczku wojewódzkim prezydentem Miasta Opola jest Ryszard Zembaczyński - czołowy działacz PO. Właśnie przed chwilą jako dyrektor BOŚ w Opolu udzielał wilomilionowych "pożyczek" mafii. No i dziś od wielu lat prokuratura w Bielsku-Białej bada cała sprawę i coś nie może się pośpieszyć. Mam prawo być przekonany, że cała sprawa zmierza ku przedawnieniu. Wkrótce wybory samorządowe i znowu pewnie osoba majaca sprawę w prokuraturze zechce kandydować. Czy władze krajowe wiedzą o tym w ogóle???? Czy ta cała uczciwość PO = uczciwości SLD ??? Ryszard Zembaczyńki - czołowy działacz PO w regionie niewyjaśnioną ciemna sprawę w Prokuraturze Bielsko_bialskiej związana z przestępczością zorganizowana i udzielanymi jej kredytami!!! A Stanislaw Jalowiecki, byly marszalek wojewodztwa opolskiego i europosel PO, TW? Zygmunt Frankiewicz - prezydent Gliwic znany z licznych "dziwnych afer"; oczywiscie z PO --Korupcja w Poczcie Polskiej: PO wyjaśni sprawę Sekretarz generalny PO Grzegorz Schetyna powiedział PAP, że władze Platformy "na pewno" wyjaśnią sprawę działacza swojej partii z Żuromina Wiesława Breńskiego. Według sobotniego "Dziennika", Breński miał zawrzeć układ ze związanym z SLD kierownictwem Poczty Polskiej. Za 1,5 mln zł miał im pomóc utrzymać stanowiska po wyborach parlamentarnych w 2005 r. "Na pewno tę sprawę wyjaśnimy i wtedy podejmiemy jakąś decyzję" - powiedział PAP Schetyna. Jego zdaniem, w sprawie Breńskiego "jest wiele znaków zapytania". Te znaki zapytania to ilość społecznych środków sprzeniewierzowych jak zwykle przez PO Mafia zaangażowała się w 2002 r. w wybory samorządowe w Bytomiu. Sześciu gangsterów oskarżono o zorganizowanie i koordynowanie akcji kupowania wódką głosów wyborców. Jednak sąd umorzył sprawę. - Nie złamali przepisów ustawy o prowadzeniu kampanii wyborczej - uznali sędziowie. Prokuratura złożyła zażalenie na tę decyzję. "Stryj" i jego ludzie mieli agitować m.in. na rzecz Marcina S. (brat "Stryja") oraz Piotra K. Obaj mężczyźni byli kandydatami PO i zostali radnymi. Marcin S. jest dzisiaj członkiem miejskich komisji prawa i porządku publicznego oraz komunalnej oraz wiceprzewodniczącym komisji regulaminowej. Z kolei radny Piotr K. zasiada w komisjach edukacji i finansów. To dowód na kolejne mafijne powiązania działaczy PO z światem przestępczym. Odpowiedz Link Zgłoś
john_jasny Re: przestępcy idą Manifestować 05.05.06, 16:44 jola_z_dywit napisała: > Weżcie Piskorskiego Schedynę Mazowieckiego i tym podobnych > W moim niewielkim miasteczku wojewódzkim prezydentem Miasta Opola jest Ryszard > Zembaczyński - czołowy działacz PO. Właśnie przed chwilą jako dyrektor BOŚ w ================================================================= Kryminalistka jola_z_dywit dwa miesiace temu pisala ze mieszka blisko prof Balcerowicza i przez to wie wszystko o nim. Ale co sie mozna spodziewac po osobach skazanych prawomocnym wyrokiem .Tylko klamstwa i obluda Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit Re: przestępcy idą Manifestować 05.05.06, 17:19 Przedruki impos animi. Odpowiedz Link Zgłoś
przemjod J_0_L_A bierze w papę 05.05.06, 19:53 samemu przewodniczącemu. teraz ma jeszcze wicepremiera i prezesa do obskoczenia... Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_polski_katolik Re: przestępcy idą Manifestować 05.05.06, 18:41 > Przedruki impos animi ech, aż tak okropnie nie musisz się określać. Napisz zwyczajnie: "Nie mam co napisać, więc wklejam metodą chybił-trafił" Np.: J.KACZYŃSKI 13 VI 2003 R. W SEJMIE O SAMOOBRONIE: "...rozgarnięci Polacy wiedzą, kto jest w Polsce uczciwy, a kto jest bandą, jak wy". Nic dodać nic, ując prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
ania70w Re: przestępcy idą Manifestować 05.05.06, 17:07 Ty chyba kopiujesz wszystkie Twoje posty i wlepiasz te Twoje nawet nie "Pseudo- madrosci" gdzie popadnie. Jestes zalosna!!! I wiesz co, byloby to nawet smieszne, gdyby nie az tak smutnie i zenujace! Odpowiedz Link Zgłoś
koniecdemokracji Re: przestępcy idą Manifestować 05.05.06, 21:54 Wiesz co JOLA- z .dywid nie chce mi się z tobą gadać Odpowiedz Link Zgłoś
80c51 Re: przestępcy idą Manifestować 05.05.06, 23:55 Lech Kaczyński, czołowy działacz pIs, jako minister sprawiedliwości wiele lat temu przymknął oko na przekręty w oddziale BOŚ w Opolu. Odpowiedz Link Zgłoś
dardeg Re: W niedzi.o 15 na Pl. Piłsudskiego M A N I F E 05.05.06, 16:52 czas najwyzszy! zaprotestujmy jak mądra część Ameryki przeciw Bushowi Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ja Re: W niedzi.o 15 na Pl. Piłsudskiego M A N I F E 05.05.06, 18:01 Przyjdę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
prawie_jak_sprawiedliwosc Re: W niedzi.o 15 na Pl. Piłsudskiego M A N I F E 05.05.06, 18:52 przyjde!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jolka_z_dywit Racja - chodzcie sobie na manify 06.05.06, 02:44 Ale nie uda sie wam przejac NASZEJ wladzy. Teraz kradniemy MY i co nam Pan zrobi??? To nasza metoda, przejac wladze przez zakrzyczenie, wam sie nie uda. Moze i mamy wszyscy wyroki, ale o ile dla PO samo podejrzenie kogos swiadczy ze jest on zly, to dla NAS wyroki sa powodem do dumy. Zobaczcie, mowimy, my tyle na kradlismy a wy gowno nam zrobice! My tez nie chodzilismy nigdy do szkoly tylko na manify rolnicze. Nam wystarczy slownik wyrazow obcych, by blyszczec nasza rolnicza elokwencja, hehehe. My jestesmy SAMOOBRONA i razem z PiS i LPR obrobimy teraz caly wasz majatek tylko SAMOOBRONA! Odpowiedz Link Zgłoś
bikeman Re: "to czarne dni" 05.05.06, 14:05 a wicepremier lepper to za to powod do dumy, prawda galba? poziom macie ten sam wiec na pewno sie cieszysz pozdrawiam i gratuluje samopoczucia Odpowiedz Link Zgłoś
galba Jesli się sprawdzi na tym stanowisku... 05.05.06, 14:48 bikeman napisał: > a wicepremier lepper to za to powod do dumy, prawda galba? ... to tak. Wtedy napiszę - jestem dumny, że m.in. moim głosem powstał rząd w tym składzie. Odpowiedz Link Zgłoś
bikeman Re: Jesli się sprawdzi na tym stanowisku... 05.05.06, 15:01 w takim razie jeszcze raz pragne pogratulowac, tym razem naiwnosci i podejscia do "panstwa prawa" w ktorym na jednym z najwyzszych stolkow zasiada czlowiek z wyrokami za przestepstwa umyslne... Odpowiedz Link Zgłoś
czlowiek_z_blizna Re: Jesli się sprawdzi na tym stanowisku... 05.05.06, 15:45 Ale nie kryminalne:) Odpowiedz Link Zgłoś
simplex A jak sie giertych sprawdzi tez bedziesz dumny? 05.05.06, 15:45 galba.blox.pl/2006/04/Remanenty.html "Ze smutkiem obserwuję jak wdeptany w ziemię wódz LPRu znowu wypełza na powierzchnię. Oświadczam, że jeśli wejdzie on w skład rządu (...) o moim poparciu dla gabinetu będzie można mówić w czasie przeszłym dokonanym. Ligę Giertycha jestem w stanie zaakceptować w koalicji wyłącznie w pozycji klęczącej." - Galba -- Pzdr, Simplex Jestem lumpenużytkownikiem tego łże-forum. Hipokryzja kaczyńskich z cyklu "Jezus Maryja, cytują mnie na blogach!" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
yaroslaff Re: Jesli się sprawdzi na tym stanowisku... 05.05.06, 18:40 Jak może się sprawdzić na stanowisku ministra & v-ce premiera niedokształcony wielokrotny przestępca i aferzysta, w dodatku z ambicjami prezydenckimi? Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: "to czarne dni" „oj durnyj pip jeho chrystił,” 05.05.06, 14:07 Cześć PiS dziołcho, twój PiS dzielny idzie na wajnu z PO i rodinu! Prowadzi ciemnotolubny J13 ( 13 to Pech), cień leppieja już u drzwi. Patrzy pazerny Nareczek na lustereczko, a lustereczkiem jest naszej szkatułki wieczko! Do tej szkatułki szły nasze wszelkie podatki, kombinują ci, jak brać na swoje dostatki. Aby przed Bogiem nie byli bandą złodziei, spełniają fanaberie byle kaznodziei. Jak myślisz Acku mogę już otworzyć wieczko i patrzy, a tu Andriejek pod owsem i sieczką, słyszy, ja tu jezde za niewinną owieczkę, a beło tyle tego, więc zrobilim sieczkę. Co za obraza za taki owczy obrazek, ty lustereczko jesteś jako „łżezarazek”, tyś „łżeredaktor” co mój prawy układ kala, bierze to puzdereczko i w PiSdu rozwala. „Du, du, du, chodyła ja pa wadu”, Du, du, du, a w wadu kaczor w PiSdu. Du, du , du, „oj durnyj pip jeho chrystił,” du du, du „i sztany na jeho spustił”! Nareczek wprowadza nam odnowę moralną, czyli siedem wojenek przez służbę karalną. Do rady wsadził swoich, obiecał zagładę, pewnie nam telewizję zamieni w tyradę. Po co nam dobre prawo dla sprawiedliwości, trybunał nie trzyma się socjalistyczności. Ryzykowny dla państwa jest jakiś samorząd, a służba cywilna toć pijaki i nierząd. Wolne „łżemedia” nie chwalą, choć osiągnięć brak. Jak coś pochwalą to w becik, pozycja na wznak. Te „lumpenliberały” tak bronią seks szopy, jak szturm na banki chcemy robić my i chłopy. Kto kościół nie wspiera tak, no - bez ostentacji, ten się sam wyklucza i nie może mieć racji. Du,du, du i paszoł on na wajnu, Du,du, du, paszoł i prapał w PiSdu. Du, du , du, „oj durnyj pip jeho chrystił”, du du, du „i sztany na jeho spustił”! „ Władzy nie zdobędziecie lumpenliberały”, wrzeszczy do nas z trybuny Napoleonek mały. On taką srogą zimę sprowadził na Ruskie, my we święconej wodzie zatopimy Polskie! Jak dwa metry świętości przybędzie bez mała, to my mowa, a reszta będzie bulgotała! He he, he rechot poślaków biegnie pół sali, jak fajnie będzie, Tuski będą bulgotali. Nawet czarny obrazek we łbach im nie stanie, że ich objęło już to mętne bulgotanie. „Du, du, du, chodyła ja pa wadu”, Du, du, du, a w wadu rydzol PiSsu. Du, du , du, „oj durnyj pip jeho chrystił,” du du, du „i sztany na jeho spustił”! „Wyszedło” po Nareczku takie Acuś Kuski, zabulgotało jak czinownik białoruski! Nada wam Polaczki te naszu konstitucju. Nada wam Polaczki, nu cara restitucju. Wam nada dat ruki w wierch za samodierżawie, Pa to dali wadzu, pasadili tiebia w ławie. Jest u was takaja antykacza Targowica, tolko nie ana, nielzia brat tuskawica. Du, du, du nie chaczu rydzomoheroinu, Du, du, du, eta rydzomoheroina w PiSdu. Du, du , du, „oj umnyj pip mienia chrystił”, du du, du „i sztany na jeho spustił”! Nie pajdiom za cara i czierezwyczajku! Odpowiedz Link Zgłoś
block_buster Re: "to czarne dni" „oj durnyj pip jeho chr 05.05.06, 14:13 almagus napisał: Rymy strasznie gó..ane. Qwa, KGB bierze się za pisanie wierszy?!!! Świat na głowie staje. Odpowiedz Link Zgłoś
bodzanta_pan Re: "to czarne dni" „oj durnyj pip jeho chr 05.05.06, 15:51 Znów ten bełkot, "uzdrawiaczy". Odpowiedz Link Zgłoś
fajka2 Re: "to czarne dni" 05.05.06, 14:07 Jolka i kwach w prokuratora w charakterze świadków, a Rydzyk ze swoimi przekrętami jako podejrzany. I to Galbę cieszy najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
zaciekawiony4 Re: "to czarne dni" 05.05.06, 14:10 Galba a co nam powiesz na temat Giertycha w rządzie. Ostatnio coś go nie lubiałeś i LPR :))) Odpowiedz Link Zgłoś
bikeman Re: "to czarne dni" 05.05.06, 14:15 nic nie powie, on nie potrafi wykrztusic zlego slowa na kaczopartie. przeciez wszystko co robi piss jest rozsadne, madre i w ogole super, prawda galba? Odpowiedz Link Zgłoś
galba Ooooo... 05.05.06, 14:49 zaciekawiony4 napisał: > Galba a co nam powiesz na temat Giertycha w rządzie. Ostatnio coś go nie > lubiałeś i LPR :))) "Lubiałem" czy nie "lubiałem" odpowiedź na to pytanie już padła. Odpowiedz Link Zgłoś
zaciekawiony4 Re: Ooooo... 05.05.06, 15:02 Przykro mi Galba ale nie jestem w stanie śledzić wszystkich tematów na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
pulldog Re: "to czarne dni" 05.05.06, 14:15 A co to bedzie jak Kwach i Jolka okaza sie niewinni.. Uooojjj katastrofa, przeciez ich wina to jeden z aksjomatow dla architektow 4th-RP. Bolki lolki, Kuronia tez mozna opluwac bo juz nie zyje, Mazowiecki tez w komunie umoczony. matka_kurka, ratuj nas.. Tak to wyglada jak dwie kaczki probuja naprawic bagno w ktorym same plywaja przez cale zycie. I kogo biora do pomocy? Jeszcze gorszych glabow. Odpowiedz Link Zgłoś
koprofag4 [...] 05.05.06, 14:22 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
dominik.olsztyn Re: "to czarne dni" 05.05.06, 14:40 galba napisał: > No... Czarne jak noc... > > Kwas w prokuraturze musi się tłumaczyć ze swoich przekrętów, Jolka już nie > święta, Siwiec też u prokuratora, itd... > No Galba. Z jakich przekrętych ? Może mnie oświecisz. Tylko z dowodami na owe przekręty i w punkcikach. Tak jak ja wczoraj na Tobie wyraźne życzenie opisywałem dokonania Kwacha . Odpowiedz Link Zgłoś
dominik.olsztyn Re: errata 05.05.06, 14:43 dominik.olsztyn napisał: > galba napisał: > > > No... Czarne jak noc... > > > > Kwas w prokuraturze musi się tłumaczyć ze swoich przekrętów, Jolka już ni > e > > święta, Siwiec też u prokuratora, itd... > > > > No Galba. Z jakich przekrętów ? Może mnie oświecisz ? Tylko z dowodami na owe > przekręty i w punkcikach. Tak jak ja wczoraj na Twoje wyraźne życzenie > opisywałem dokonania Kwacha. Odpowiedz Link Zgłoś
galba Wstyd mi... 05.05.06, 14:46 > Tak jak ja wczoraj na Tobie wyraźne życzenie > opisywałem dokonania Kwacha . Faktycznie kogoś ostatnio prosiłem o podanie tych wielkich osiągnięć Kwacha. Niestety nie pamiętam gdzie to było i... nie zapoznałem się z odpowiedzią (zresztą jestem strasznie ciekaw cóż tam można było Kwachowi zapisac na plus). Przekręty Kwacha: 1. osocze 2. ministerstwo sportu 3. krzywoprzysięstwo w procesie p-ko Życiu 4. śmierdzące ułaskawienia 5. podejrzane decyzje w następstwach datków dla Jolki To na poczatek. Odpowiedz Link Zgłoś
dominik.olsztyn Re: Wstyd mi... 05.05.06, 14:54 Prosiłem Cię o dowody. Ponieważ jednak ich nie przedstawiłeś oświadczam że jesteś zamieszany w następujące sprawy: 1. Krzywoprzysięstwo. 2. Pedofilia. 3. Dzieciobójstwo. 4. Wyłudzenia zwrotu podatku VAT. 5. Działalność szpiegowska. Oczywiście wszystko powyższe wyssałem sobie z palca. Podobnie jak to robią Twoi polityczni idole z "Wprost", "Gazety Polskiej", "Naszego Dziennika" i innych "opiniotwórczych" mediów. p.s. Jutro będę w Toruniu. Jak chcesz, mogę zalecieć na ul. Żwirki i Wigury po nowe instrukcje dla CIebie. Po co masz się odrywac od swojej radosnej twórczości na tym forum ? Odpowiedz Link Zgłoś
simplex A za giertycha w rządzie ci nie wstyd? 05.05.06, 15:51 Przpomne ci twoje oświadczenie: "Ze smutkiem obserwuję jak wdeptany w ziemię wódz LPRu znowu wypełza na powierzchnię. Oświadczam, że jeśli wejdzie on w skład rządu (...) o moim poparciu dla gabinetu będzie można mówić w czasie przeszłym dokonanym. Ligę Giertycha jestem w stanie zaakceptować w koalicji wyłącznie w pozycji klęczącej." - Galba galba napisał: > Faktycznie kogoś ostatnio prosiłem o podanie tych wielkich osiągnięć Kwacha. > Niestety nie pamiętam gdzie to było i... nie zapoznałem się z odpowiedzią > (zresztą jestem strasznie ciekaw cóż tam można było Kwachowi zapisac na plus). > Jak jesteś tak strasznie ciekaw, no to dlaczego sie nie zapoznałeś? Skleroza w tak młodym wieku? A może brak czasu - w koncu trzeba produkowac nowe posty, bo artykułów na portalu gazety nie ubywa, a wręcz przeciwnie. Zrobię ci tę grzeczność i podlinkuje do odpowiedzi: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=41246987&a=41264938 Nie dziękuj, tylko leć odpowiadać! > Przekręty Kwacha: > > 1. osocze > 2. ministerstwo sportu > 3. krzywoprzysięstwo w procesie p-ko Życiu > 4. śmierdzące ułaskawienia > 5. podejrzane decyzje w następstwach datków dla Jolki > Jezeli choć część z tego to prawda, to miejmy nadzieje ze dosięgnię go każąca ręka sprawiedliwości IV RP. Ja na Kwacha nie głosowałem, pozatym ma u mnie przewalone za uwalenie reformy podatkowej Balcerowicza za rządów AWS-UW :P -- Pzdr, Simplex Jestem lumpenużytkownikiem tego łże-forum. Hipokryzja kaczyńskich z cyklu "Jezus Maryja, cytują mnie na blogach!" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
yaroslaff Re: Lepsze niż PO + SLD... 05.05.06, 18:45 PO do SLD pasuje jak PiS do Samoobrony. Ale z dwojga - wolałbym PO + SLD Odpowiedz Link Zgłoś
norton2005 Re: "to czarne dni" dla PO 05.05.06, 15:54 >>Czarne jak noc... To rzeczywiście czarne dni , ale dla akuszerów tej koalicji: Tuska i Rokity. Odpowiedz Link Zgłoś
vitek25 Re: "to czarne dni" 05.05.06, 19:05 co tak bez przekonania! bez uczucia! bez moralnego, pobożnego i odnowicielskiego żaru rewolucyjnego! :P Dyżurny forumowy sam już jest zniechęcony tym, czego musi bronić? Takie już tylko blade mamlenie o "aferach lewicy" na okrągło... ;PP Odpowiedz Link Zgłoś
kolargolo Re: "to czarne dni" 05.05.06, 22:43 i to jest problem w calej tej socjal-prawicy w Polsce: niewazne co z gospodarka, edukacja i zdrowiem. Najwazniejsze zeby dokopac wrogom! Rozliczyc Kwacha, jego zone najlepiej do pierdla wsadzic - wtedy bedzie super! A ze trzeba sie dogadac z najgorsza swolocza to juz trudno. Taka sama moralnosc widzialem wsrod lokalnych politykow w moim miescie: wszyscy chodzili po kilka razy w tygodniu do kosciola, na pielgrzymi i wszyscy mieli kochanki, a 70% po rozwodach. Odpowiedz Link Zgłoś
marmaris_pl Gratulacje dla GW 06.05.06, 00:50 Gratulacje dla GW za dobór komentatorów, to jest właśnie ten układ którego tak zajadle broni GW, trudno żeby byli zadowoleni :) Odpowiedz Link Zgłoś
dybko2 Re: "to czarne dni" 06.05.06, 05:47 Teraz oni jutro inni.Spokojnie bez podpalania!Historia jak zwykle zatoczy kółeczko.Do korytka idzie się w celu napapusiania.Korytko małe trzeba się rozpychać.Zawsze znajdzie się pokrzywdzony. Odpowiedz Link Zgłoś
evito ten skompromitowany Miller sie wypowiada 06.05.06, 09:40 ten skompromitowany komunista Miller sie wypowiada przeciez to byly SB , i mowi o metodach , jak mozna rozwalic koalicje komunistyczna propaganda , temu sluzy ANTYPOLSKA Gazeta Wyborcza ktora dopuszcza do glosu tych co ta biedna Polske sprzedali, rozlozyli moralnie i finansowo. Widzimy w czyich rekach jest nasz kraj . > No... Czarne jak noc... > > Kwas w prokuraturze musi się tłumaczyć ze swoich przekrętów, Jolka już nie > święta, Siwiec też u prokuratora, itd... > Odpowiedz Link Zgłoś
lucusia3 Strasznie szkoda, że tak się dzieje. 05.05.06, 13:59 Może to trochę przesady, ale czuję się tak jak musieli się czuć Niemcy, którzy w latach 30-tych nie głosowali na Hitlera. Odpowiedz Link Zgłoś
koprofag4 Re: Strasznie szkoda, że tak się dzieje. 05.05.06, 14:10 ale adolf zadbal zeby sie niedlugo czuli:) - tych, ktorych nie zalatwil wczesniej w 41 wyslal na front wschodni i bylo po temacie "niezadowolonych wyborcow":) mysle jednak ze gdyby hitler mial blizniaka to moze skonczyloby sie tak ladnie ze w moim pieknym miescie by mercedesy produkowali;) Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Re: Strasznie szkoda, że tak się dzieje. 05.05.06, 15:11 Strasznie szkoda, że taka głupia jesteś. Lepiej poczytaj kto to był Adolf zanim go porównasz do jakiegokolwiek polskiego polityka dziś. lucusia3 napisała: > Może to trochę przesady, ale czuję się tak jak musieli się czuć Niemcy, którzy > w latach 30-tych nie głosowali na Hitlera. Odpowiedz Link Zgłoś
lucusia3 Re: Strasznie szkoda, że tak się dzieje. 05.05.06, 15:34 No właśnie wiele na ten temat czytałam i dlatego mi szkoda, ale może Ty coś sobie poczytaj poza popularną prasą. Odpowiedz Link Zgłoś
voxipop1 Re: Opozycja o zmianach w rządzie: to czarne dni 05.05.06, 14:06 Oczywiście że źle dla opozycji, jest większość sejmowa. -------------------------------- Choć nie ta obiecana. Odpowiedz Link Zgłoś
zyks Komu smierdzi postkomuna typu Kwaśniewski/Cimoszew 05.05.06, 14:06 icz, temu musi pachnieć postkomuna typu Lepper. Okazuje się, że innego wyjścia nie ma. Odrobinę konsekwencji ! Odpowiedz Link Zgłoś
czat-man Re: Opozycja o zmianach w rządzie: to czarne dni 05.05.06, 14:08 konread napisał: > Nie jest wcale tak źle, jak sobie uświadomimy, że już gorzej > być nie może. Osiągneliśmy już dno. Radujmy sie, teraz juz bedzie tylko lepiej! :) Odpowiedz Link Zgłoś
szasza7 Kaczory zapaskudziły podwórko... 05.05.06, 14:08 Kaczory zapaskudziły podwórko -trzeba będzie długo sprzątać.PiS wyborców ma w kuprze.To może dobrze,bo zmądrzeją.Czarny dzień,pełen odoru.Mam uczucie wstydu za taką koalicję.Zanim się to zmieni zdążą oni dużo popsuć.Kaczyńscy mówiąc o układach zdradzają,że mają żle poukładane w mózgach.Jestem załamany,trudno wykrzesić odrobinę optymizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
voxipop1 Re: Kaczory zapaskudziły podwórko... 05.05.06, 14:15 szasza7 napisała: > Kaczory zapaskudziły podwórko -trzeba będzie długo sprzątać.PiS wyborców ma w > kuprze. [...] > Jestem załamany,trudno wykrzesić odrobinę optymizmu. Rozumiem Twój zawód, ty im głos w wyborach żeby mogli związać się z PO a oni koalicja z Lepperem. Odpowiedz Link Zgłoś
focusek odpowiedzialność kryminalistów za moją ojczyznę 05.05.06, 14:09 stała się faktem...Każdego dnia myślę, że osiągnęliśmy już dno ale nastepnego dnia okazuje się że może być jeszcze gorzej. Prawdę napisał Jacek Fedorowicz, że to co dzisiaj wygląda jak dowcip jutro okazuje się prawdą. Ja nawet nie oglądam od ostatnich wyborów wiadomości bo za jakie grzechy muszę codziennie patrzec na niektóre skompromitowane ryje które "przejmują odpowiedzialność" za mój kraj, moją ojczyznę. Odpowiedz Link Zgłoś
block_buster Sądząc po twoim poście to nie jest twój kraj 05.05.06, 14:15 focusek napisała: > stała się faktem...Każdego dnia myślę, że osiągnęliśmy już dno ale nastepnego > dnia okazuje się że może być jeszcze gorzej. Prawdę napisał Jacek Fedorowicz, > że to co dzisiaj wygląda jak dowcip jutro okazuje się prawdą. Ja nawet nie > oglądam od ostatnich wyborów wiadomości bo za jakie grzechy muszę codziennie > patrzec na niektóre skompromitowane ryje które "przejmują odpowiedzialność" za > mój kraj, moją ojczyznę. Ani twoja ojczyzna. Odpowiedz Link Zgłoś
wieslaw_szu A to niby dlaczego? 05.05.06, 14:20 Czy teraz postfaszystowska-złodziejska sitwa będzie oceniać, kto ma prawo uważać się za Polaka? Koalicja rządząca będzie przyznawała certyfikaty dobrego obywatela? Chyba sobie block_buster żarty stroisz. Oczywiście focusek ma rację. Odpowiedz Link Zgłoś
block_buster Re: A to niby dlaczego? 05.05.06, 14:26 wieslaw_szu napisał: > Czy teraz postfaszystowska-złodziejska sitwa będzie oceniać, kto ma prawo uważa > ć > się za Polaka? Towarzyszu, rozumiem, że uważacie komunistyczną złodziejską sitwę za sitwę właściwą. Odpowiedz Link Zgłoś
ar.co Re: A to niby dlaczego? 05.05.06, 14:54 A co, katolicka złodziejska sitwa jest jedyną właściwą sitwą? Postkomuna przynajmniej nie bredziła o rewolucji moralnej. Odpowiedz Link Zgłoś
yaroslaff Komunistów nie ma! 05.05.06, 18:52 Stary KOMUNISTÓW NIE MA! Oni za chwilę powymierają, zostawmy ich w spokoju! Zajmijmy się tym żeby się w tym kraju coś zaczęło dziać! Obniżmy koszty pracy i podatki! Zbliżmy się do UE! To są WAŻNE problemy, a nie jakieś wasze zasrane rozliczanie i nikomu nie potrzebna rewolucja moralna. Rewolucję moralną to ostatnio nasi chłopcy zrobili w Belgii, w tym zgniłym kraju gdzie geje mają pełnię praw (a fu!). Oni pokazali jak powinna wyglądać prawdziwa moralność. U nas rozpędza się parady a kryminalistów wprowadza do rządu. Możemy być dumni. Mam 22 lata i naprawdę nie chcę emigrować. Jeśli do końca moich studiów nic się nie zmieni - będę zmuszony. Zaraz odezwie się 100 które po chrześcijańsku napiszą "to wyp...dalaj". Tylko ciekawe kto będzie pracował na zasiłki jak większość młodych wykształconych ludzi wyjedzie i zostaną same przechlane i rozmodlone dresy. Odpowiedz Link Zgłoś
rychonyc2 Re: Komunistów nie ma! 05.05.06, 21:08 Jak to nie ma? A Kwasniewski, Miller, Oleksy, Szmajdzinski, Olejniczak i cala masa innych, ktorych wymieniac mi sie nie chce, to kto? To jest ta sama czerwona banda, tyle ze nie sluza juz Moskwie...Kiedy Sowiety trzymali za "morde" to wyslugiwali sie im, dzisiaj komu innemu...Byle kasa sie zgadzala, czerwona arystokracja....Tych ludzi trzeba na zawsze odsunac do lamusa, a gdzie sie nalezy przykladnie ukarac, inaczej nigdy nie bedzie spokoju... Odpowiedz Link Zgłoś
80c51 Re: A to niby dlaczego? 05.05.06, 23:35 block_buster napisał: > Towarzyszu, rozumiem, że uważacie komunistyczną złodziejską sitwę za sitwę > właściwą. O, przyznał się do przynależności. Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l Re: Sądząc po twoim poście to nie jest twój kraj 05.05.06, 14:21 obawiam się że masz rację pod jednym względem: to kraj dla idiotów, gumofilców i pseudopatriotów od rydzyka. Ale nie do końca i nie teraz bo najpierw musicie wyrzucić i wywłaszczyć co najmniej 1/3 obywateli. pozdrawiam w stylu giertycha : hejl, piwo proszę Odpowiedz Link Zgłoś
maly244 Re: Opozycja o zmianach w rządzie: to czarne dni 05.05.06, 14:12 Niedługo wybory i znów czerwoni u władzy. Hura!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pethate Re: Opozycja o zmianach w rządzie: to czarne dni 05.05.06, 14:14 To nie ironia losu lecz agonia Pisu.Partia, ktora na swych sztandarach duzymi i grubymi literami oglasza "prawo i sprawiedliwosc" ueber alles, wchodzi w koalicje z ludzmi o co najmniej podejrzanej przeszlosci i zeby bylo smieszniej, z pokaznym plikiem wyrokow sadowych. A moze ta cala historia z tym prawem i sprawiedliwoscia to po prostu chwyt reklamowy.Szyte grubymi nicmi. Odpowiedz Link Zgłoś
wieslaw_szu kto to jest galba 05.05.06, 14:14 Ja tu nowy i jeszcze niezorientowany. Wytłumaczcie, kto to taki "galba". Straszne głupoty wypisuje i daje link do wyjątkowo oszołomiastej strony. On tak na serio czy to tylko wygłup? Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l Galby do mediamarktu nie puszczają 05.05.06, 14:17 to i frustracje wywala tutaj pewno w pisie go nie chcą bo za wysoki albo mądrzejszy od gosiewskiego: stanowi zagrożenie Odpowiedz Link Zgłoś
block_buster [...] 05.05.06, 14:23 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
block_buster [...] 05.05.06, 14:21 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
block_buster [...] 05.05.06, 14:27 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zaciekawiony4 Re: kto to jest galba 05.05.06, 14:26 Galba to zwykły oszołom ale zabawny. Lubi nie pamiętać tego co mówił kilka dni wcześniej gdy się sytuacja zmienia. A tak apropo block_buster kiedyś mówiłeś z sensem i spokojnie. Teraz widzę za dużo RM się nasłuchałeś i ci testosteron skoczył. Nie podoba ci się tutaj, to nie czytaj i nie karz nam czytać twoich frustrackich postów. Odpowiedz Link Zgłoś
block_buster [...] 05.05.06, 14:31 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
wieslaw_szu A kolega, jak rozumiem, faszysta, tak? 05.05.06, 14:28 Z Narodowego Odrodzenia Polski, Młodzieży Wszechpolskiej czy innego kibolskiego getta dla biednych popaprańców? Jeśli tak, to owszem muszę przyznać: dla Ciebie ja też jestem POjebusem, aktywistą od Biedronia i antypolską swołoczą. I pozdrawiam serdecznie brunatną kanapę. Odpowiedz Link Zgłoś
bikeman Re: A kolega, jak rozumiem, faszysta, tak? 05.05.06, 14:31 wieslaw, daj spokoj, juz wielu probowalo z nimi sie klocic, ale betonu nic nie przebije, musialbys sie do niego osobiscie pofatygowac z mlotem pneumatycznym. Olej go po prostu i tyle. Jak nie bedzie odzewu, to sam ze soba gadac nie bedzie i forum bedzie czystsze i pracy dla moderatorow mniej.. ;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
block_buster A kolega, jak rozumiem, POpapraniec, tak? 05.05.06, 14:33 wieslaw_szu napisał: > Z Narodowego Odrodzenia Polski, Młodzieży Wszechpolskiej czy innego kibolskiego > getta dla biednych popaprańców? Jeśli tak, to owszem muszę przyznać: dla Ciebie > ja też jestem POjebusem, aktywistą od Biedronia i antypolską swołoczą. I > pozdrawiam serdecznie brunatną kanapę. Nic z tego, głosuję na republikanów. Odpowiedz Link Zgłoś
antykagan Re: kto to jest galba 05.05.06, 14:37 block_buster napisał: > Spróbuję wytłumaczyc, widzisz, galba to jeden z nielicznych uczciwych Polaków > na tym polskojęzycznym forum. Na GW-nianym forum pisują głównie sldowskie > szmaty, POjebusy, aktywiści od biedronia i wszelkiej maści antypolska swołocz. To po co szmaciarzu, chamie bez godności i ambicji, prywmitywie plujesz sie na tym polskojęzycznym forum? Won stąd gnoju, nikt ciebie tu nie zaprasza. A jak się chamie wdzierasz do domu gospodarza, to go szanuj. Bez odbioru, tacy jak ty mogą gnój wyrzucać z obory razem z lepperem. Odpowiedz Link Zgłoś
j_mat Re: kto to jest galba 05.05.06, 16:11 wieslaw_szu napisał: > Ja tu nowy i jeszcze niezorientowany. Wytłumaczcie, kto to taki "galba". > Straszne głupoty wypisuje i daje link do wyjątkowo oszołomiastej strony. On tak > na serio czy to tylko wygłup? Galba to jest taki facet (?), który stosunkowo wcześnie (ok. 7 rano) robi inspekcję forów GW i na ogół zaznacza swoją obecność jakąś prowokacyjną, pompatyczną sentencją, albo przynajmniej uszczypliwą uwagą, z reguły pod adresem PO. Z faktu, iż uwagi są śmiertelnie poważne wnoszę, że galba albo jest całkowicie pozbawiony poczucia humoru, albo robi to z obowiązku (albo jedno i drugie). Poza tym chyba boi się polemiki, bo po wygłoszeniu swojej kwestii nie wykazuje na ogół (jawnego) zainteresowania reakcjami na swoje wystąpienie. Może z dystansu obserwuje bezsilną wściekłość swoich adwersarzy i czerpie z tego perwersyjną satysfakcję? A może ma jeszcze kilka innych (pół)etatów? Tym niemniej, niezależnie od swoich pierwotnych intencji, galba zaistniał na forach GW jako trwały element folkloru nie mniej barwny niż jola_z_dywit, a jego pojawienie się jest zawsze niecierpliwie oczekiwane. Czasem nawet udaje się go wywołać do tablicy, co świadczyłoby o tym, że ciągle jest tam gdzieś nieopodal i wykazuje rewolucyjną czujność... Odpowiedz Link Zgłoś
dominik.olsztyn Re: kto to jest galba 05.05.06, 16:31 To jest ambasador PiSu i rodziny Radia Maryja w krainie moralnej, masonsko- zydowsko-komunistycznej zgnilizny jaką jest to forum. My natomiast gramy rolę łże-elit, ubeków i aparatczyków. Odpowiedz Link Zgłoś
simplex Re: kto to jest galba 05.05.06, 16:32 Ta "oszolomiasta strona" jak ją ładnie nazwales to blog jego autorstwa :) Niestety, to nie wygłup - on to robi jak najbardziej na serio... :((( I wlasnie to jest w tym wszystkim najzabawniejsze :DDDDDD wieslaw_szu napisał: > Ja tu nowy i jeszcze niezorientowany. Wytłumaczcie, kto to taki "galba". > Straszne głupoty wypisuje i daje link do wyjątkowo oszołomiastej strony. On tak > na serio czy to tylko wygłup? Odpowiedz Link Zgłoś
jak-szymon Re: Opozycja o zmianach w rządzie: to czarne dni 05.05.06, 14:15 Tak, to czarne dni dla oszustów z uni demonkratycznej i sldi - wreszcie powstał układ narodowo-chłopski i te przekrętactwa rozliczy a tak mna marginesie to Mazowieckiemu słoma z butów wystaje mimo aksamitnego krawata - może leper nie jest dystyngowany na poziomie jaki slony mazowieckie by chciały ale przynajmiej rozliczy wraz Pisem wyprzedaż i zawłaszczanie Polski pod pretekstem prywatyzacji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
alkud Dni chwały Leppera i Gertycha :-))) 05.05.06, 14:18 beheh --- religiapokoju.blox.pl/2006/05/Arabia-Saudyjska-legalne-wzywanie-do-mordowania.html Odpowiedz Link Zgłoś
niewyspany_pawian Re: Opozycja o zmianach w rządzie: to czarne dni 05.05.06, 14:22 Proszę nie obrażać bab, handlujących na targu! Odpowiedz Link Zgłoś
grzx jaka opozycja...? związana z GW...? 05.05.06, 14:23 niecierpię Leppera, ale zdając sobie sprawę, że niestety został vice- życzę mu jak najlepiej. Dlaczego? Poprostu jakby nie patrzeć on jest z zewnątrz, mam nadzieję ze kaczory nie pozwolą mu zbytnio narozrabiać. No i mam już dość złotoustych oszołomów z GW i z Salonu. Odpowiedz Link Zgłoś
wieslaw_szu Re: jaka opozycja...? związana z GW...? 05.05.06, 14:35 A ja cenię sobie salonowe obyczaje. Znacznie bardziej niż nieokrzesane chamstwo i prymitywna żądzę władzy. Salon jest dla mnie symbolem kultury, dobrych obyczajów, umiarkowania, roztropności i elegancji. Nie wiem więc dlaczegóż to słowo "salon" miałoby być negatywnym epitetem. Wolę czas spędzać w salonie niż w chlewie. I nie pojmuję, jak można demokratyczną linię GW określać mianem "oszołomstwa". I co to za zarzut "złotoustości" - że niby są wykształceni i płynnie posługują się dobrą polszczyzną? To chyba dobrze, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
grzx niewiesz co piszesz niestety... 05.05.06, 14:51 ...poczytaj "Rzeczpospolita kłamców. Salon" Waldemara Łysiaka...może dowiesz się choć trochę. Poczytaj......... Odpowiedz Link Zgłoś
zaciekawiony4 Re: niewiesz co piszesz niestety... 05.05.06, 14:59 Łysiak to sobie za komuny nazwisko wyrobił. Jego książki o Napoleonie w setkach tysięcy egzemplarzy drukowano. Gdyby nie ta komuna to by o nim nikt nie słyszał. Odpowiedz Link Zgłoś
grzx taaak...? znasz Łysiaka? nie sadze... 05.05.06, 15:35 jego książki do dzisiaj sprzedają się w ogromnych jak na polskie warunki nakładach...nie pisał tylko o Napoleonie, ale jak widzę masz o tym niewielkie pojęcie. Odpowiedz Link Zgłoś
bikeman Re: taaak...? znasz Łysiaka? nie sadze... 05.05.06, 15:51 Ja za to widze, ze za bardzo bezkrytycznie podchodzisz do lektur. Poczytaj recenzje ksiazki o ktorej mowisz, moze w koncu zrozumiesz, ze "autor przedstawia swoją wizję kłamstw" a nie fakty. Zwracam uwage na slowa "swoją wizję". Kaczynscy tez maja swoja wizje rzeczywistosci, tylko czy aby sluszna... Widze tez, ze jesli ktos potrafi skladac madrzejsze zdania niz ty, to jest na pewno pewnym zrodlem informacji. Niestety tak nie jest, czytaj wiecej, to moze zrozumiesz o czym mowie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
grzx przeceniasz sie... 05.05.06, 16:06 ta lektura daje do myślenia (no właśnie...trzeba myśleć)...ta wizja jest tak inna od powszechniwe obowiązującej, że wydaje się byc nierzeczywista. I to nie jest kwestia składania mniej lub bardziej madrych zdań (nie ceń się zbyt wysoko...bo jak juz spadniesz to mocniej Cię zaboli). Przeceniasz swój intelekt, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
bikeman Re: przeceniasz sie... 05.05.06, 17:23 ani slowa nie powiedzialem o sobie, masz jakies kompleksy? watpie abys je przy mnie wyleczyl to jednak nie temat na to forum tak wiec zegnam i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
luxc Re: taaak...? znasz Łysiaka? nie sadze... 05.05.06, 15:58 ja czytałem trochę Łysiaka i powiem tyle - w książkach pseudohistorycznych miesza fakty ze swoją fantazją - nie mówię że pisarz nie powinien tak robić - jego sprawa, ale opieranie swej ideologi życiowej na cudzych fantazjach jest nieco żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
grzx Re: taaak...? znasz Łysiaka? nie sadze... 05.05.06, 16:07 spójrz na moją odpowiedż bikeman`owi Odpowiedz Link Zgłoś
wieslaw_szu Czytałem Łysiaka 05.05.06, 17:15 Czytałem, przyjacielu. Dzieło ewidentnego psychopaty, być może napisane w ramach terapii zajęciowej. Możliwe też, że pisał to w te dni, kiedy rano zapomniał wziąć lekarstwa. Reasumując: Łysiak jest superoszołomem, arcypsycholem i czubem do kwadratu. Odpowiedz Link Zgłoś
wieslaw_szu Re: Czytałem Łysiaka 05.05.06, 17:22 Uzupełnienie poprzedniego postu: mówiąc, że Łysiak jest arcyczubem mam na myśli jego poglądy na temat dzisiejszej Polski, wyrażone w publicystyce typu "Rzeczpospolita klamców". Nie wypowiadam się na temat jego twórczości historycznej czy literacko-histrorycznej Odpowiedz Link Zgłoś
bikeman Re: jaka opozycja...? związana z GW...? 05.05.06, 15:23 Widzisz, bo teraz dzieki wspanialym pisiorom w cenie nie jest juz swiatlosc, tylko ciemnota. Ludzie ktorzy ksztalcili sie po nascie lat sa nic nie warci, a na pewno mniej niz ci, ktorzy od razu po zawodowce (albo i nie) poszli uprawiac pole. Spojrz chociazby na roznice podejscia do rolnikow i lekarzy. Kto jak na razie wygrywa? Lekarze nie przyjada rozwalac stolicy, blokowac drog itp. Robia strajk i od razu ciemna masa krzyczy "jak tak mozna"? A jak mozna pracowac po klikunastu latach studiow wykonujac jedno z najbardziej odpowiedzialnych zajec i zarabiac tyle co rolnik, albo minimalnie wiecej? Jak sie jest ciemniakiem (nawet ciemniakiem z dyplomem) to pluje sie na wszystkich naookolo, zeby sprawiac wrazenie madrzejszego od reszty. W koncu to dla pisu jedyny sposob, zeby sie wybic ponad ludzi madrych. Stad wlasnie taka a nie inna sytuacja, ze teraz ktos kto cokolwiek osiagnal to na pewno zlodziej, ma czarna przeszlosc, a jak nie on to jego rodzice, dziadkowie... Jak maja sie chlopaki wybic, skoro nie maja potencjalu? Trzeba oczernic wszystkich wokol, zeby byc od nich jasniejszym. Odpowiedz Link Zgłoś
grzx tu nie chodzi o dyplomy, to byłoby zbyt proste... 05.05.06, 15:48 ...gdyby sprowadzało się tylko do wykształcenia (ja mam wyższe); pisiory faktycznie zabrały się do sprawy w niefortunnym towarzystwie, ale niestety oni mają rację. Poczytaj "Rzeczpospolitą kłamców. Salon" łysiaka... N I E S T E T Y... Odpowiedz Link Zgłoś
luxc Re: tu nie chodzi o dyplomy, to byłoby zbyt prost 05.05.06, 16:01 Poczytaj sobie Zajdla - ciekawsze i równie "prawdziwe". Odpowiedz Link Zgłoś
lucusia3 Re: tu nie chodzi o dyplomy, to byłoby zbyt prost 05.05.06, 16:15 Hej chłopaki poczytajcie sobie Terrego Pratcheta. On to przynajmniej pisze prawdę. Anglik, ale wie wszystko o Polsce. Jak Dawies. Odpowiedz Link Zgłoś
yaroslaff Re: tu nie chodzi o dyplomy, to byłoby zbyt prost 05.05.06, 19:00 Stary przeczytałeś jedną książkę i myślisz że ogarniasz całą rzeczywistość? Ciekawe co teraz o swoich książkach sądzi pan premier ROman G... Mein Kampf też była wydrukowana. Dzieła Lenina, dzieła Leppera... Nie każda książka jest warta cytowania Odpowiedz Link Zgłoś
grzx nie oceniaj mnie swą miarą... 05.05.06, 19:33 nie ogarniam całości i przeczytałem więcej niż jedną książkę...i tez mnie diabli biorą gdy widzę w TV usmiechniętą bużkę byłego szefa wszechpolskiej młodziezy. Odpowiedz Link Zgłoś
bombay_saphire Re: to dobra okazja, aby nabrac szacunku .. 05.05.06, 14:27 do naszych sasiadow. lekcewazone pepiki, slowacy, litwini, wszyscy wokol udowodniaja, ze w swojej zbiorowosci są o wiele madrzejszymi narodami niż polacy. polacy w wiekszosci, jak sie okazalo, reprezentują poziom wyborców łukaszenki - zasciankowośc, głupota, ciemnogród, bez pomocy KGB, w demokratycznym głosowaniu doszly do wladzy..i jak fajnie sie z tym obnosimy : jako jedyni w UE mamy prezydenta, który nie mówi w zadnym języku obcym, premier , co prawda, jest prawie poliglotą : wszyscy słyszeli : yes ! yes! yes !, ale teraz doszli do rzadu intelektualisci, którzy nie potrafią nawet poprawnie mówic po polsku - panowie Lepper i Giertych .. co za swiatły naród w tej Polsce ! Odpowiedz Link Zgłoś
grisza14 Tusk,Rokita na kolana i do Canossy, 05.05.06, 14:37 Podobaja mi sie Kaczory, dobrali sie PO do gardla i juz nie puszcza, chyba ,ze z miechem.Ale widac w " wolnych " mediach juz nowy duch, juz niektorzy sie polapali, ze stawianie na papierowego Tuska , to moze byl blad i juz teraz widza, ze Kaczory sa nieustraszone.Podoba mi sie to.A prezydent Tusk z krakowskim premierem mysleli ,ze juz w ogrodku, i juz witali sie z gaska.A tu wala jak Polska cala.Porzucaj ubecjo cieple posadki dzierzone z nadania Kwacha and comp.Nareszcie cos zaczelo sie dziac.Wybory za cztery lata, bo bedzie mozna troche przesunac oddanie wladzy i z Rokity i Tuska na opozycji zrobi sie to, co dzis widzimy u pana Tadzia.Brawooo !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gesperado Re: Tusk,Rokita na kolana i do Canossy, 05.05.06, 14:58 Griszka, ta 14tka to Twoj wiek, czy iloraz inteligencji ? Odpowiedz Link Zgłoś
lucand1 Re: Tusk,Rokita na kolana i do Canossy, 05.05.06, 15:49 Tak trzymać! Czerwoni i sbecja poważnie zaczynaja robić w gacie.Stąd też histeria także wśród tzw."forumowiczów"( część z nich to pewnie podstawieni dziennikarze GW). Mam nadzieje,że po powstaniu wiekszości w Parlamencie,wreszcie będzie można po tylu latach rozliczyć śmieci. Odpowiedz Link Zgłoś
speedy13 Re: Tusk,Rokita na kolana i do Canossy, 05.05.06, 20:02 > Tak trzymać! Czerwoni i sbecja poważnie zaczynaja robić w gacie OO tak z pewnością - PiS-owcy ich powsadzają... ale póki co to do rządu. O esbeckich korzeniach twórców Samoobrony słyszy się pogłoski od dawna, sam Kaczyński też kiedyś twierdził coś takiego (i nawet że ma na to dowody). A co do czerwonych to pani z Samoobrony która została ministrem pracy wywodzi się z SLD. Chociaż gacie faktycznie ma dziwnie obszerne... Odpowiedz Link Zgłoś
antykagan Re: Tusk,Rokita na kolana i do Canossy, 05.05.06, 20:33 grisza14 napisał: > Podobaja mi sie Kaczory, dobrali sie PO do gardla i juz nie puszcza, chyba ,ze > z miechem.Ale widac w " wolnych " mediach juz nowy duch, juz niektorzy sie > polapali, ze stawianie na papierowego Tuska , to moze byl blad i juz teraz > widza, ze Kaczory sa nieustraszone.Podoba mi sie to.A prezydent Tusk z > krakowskim premierem mysleli ,ze juz w ogrodku, i juz witali sie z gaska.A tu > wala jak Polska cala.Porzucaj ubecjo cieple posadki dzierzone z nadania Kwacha > and comp.Nareszcie cos zaczelo sie dziac.Wybory za cztery lata, bo bedzie mozna > > troche przesunac oddanie wladzy i z Rokity i Tuska na opozycji zrobi sie to, co > > dzis widzimy u pana Tadzia.Brawooo !!!! Jesteś głęboko upośledzony umysłowo. Wyrazy współczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
wiebial Giertych ministrem oswiaty ! 05.05.06, 14:28 to juz bardzo, ale bardzo czarno bedzie w szkolach. Na lekcjach bedzie radio maryja i tv trwam ludzie dlaczego ?, za jakie kary i grzechy ? Odpowiedz Link Zgłoś
zyks Mazowiecki:"Nie wróżę długiego trwania". Niby dlac 05.05.06, 14:28 zego? Dla każdego z tych trzech gangsterów nowe wybory to duży kłopot. Będą się żreć, ale zrobią wszystko, żeby do tego nie doszło... Odpowiedz Link Zgłoś
zyks ... dyrdymały p. Śpiewaka...IV RP to przecież on w 05.05.06, 14:30 ymyślił. Tylko Kaczor podwędził mu ten super wynalazek... Odpowiedz Link Zgłoś
janow5 Re: Opozycja o zmianach w rządzie: to czarne dni 05.05.06, 14:30 Ale się czerwono-różowe towarzystwo wystraszyło. A my jesteśmy szczęśliwi. PIS - tak trzymać. Nie przejmujcie się piskiem chamów w białych kołnierzykach. To jest wreszcie wyrazisty rząd, a nie tak jak poprzednie nie wiadomo co. Odpowiedz Link Zgłoś
janow5 Re: Opozycja o zmianach w rządzie: to czarne dni 05.05.06, 14:36 Jestem weterynarzem i widząc dziś Liberałów z PO wysłałbym ich nie do psychoanalityka jak chce Śpiewak ale do mnie. Widzę u nich wściekliznę. To niestety choroba śmiertelna. Nie ma na nią ratunku. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiecien45 Ojciec - nie obrażaj Baby - też Polka i uczciwa 05.05.06, 14:37 Czemu to złotouści z UW tak nienawidzą prostego ludu? Bo na nich nie głosuje tylko na Romcia, Andro i resztę ferajny? Bo lud słucha Ojca Dyrektora? To czemu złotouści z UW nie potrafili pozyskać sobie głosów ludu? Jest demokracja - a więc każdy orze jak umie i jak może. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Opozycja o zmianach w rządzie: to czarne dni 05.05.06, 14:37 konread napisał: > Nie jest wcale tak źle, jak sobie uświadomimy, że już gorzej być nie może. > Osiągneliśmy już dno ... i się od niego odbijemy. Chyba, żeby było zbyt grząskie... Odpowiedz Link Zgłoś
ohne.zucker Skandal!!!!! 05.05.06, 14:39 Tak wlasnie myslala nieboszczka Unia Wolnosci a po czesci PO i SLD, na dobre im to nie wyszlo: wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3325579.html a szczegolnie ten cytat: "Paweł Śpiewak jest zniesmaczony toczącym się obecnie targiem o stołki. "Można udać się z tym do baby, która handluje na targu, bo to jest ten poziom. Można też udać się z tym do psychoanalityka, by zapytać, na ile humory Leppera, Giertycha i Kaczyńskiego wyznaczają kierunek polityki w Polsce" - mówi polityk." - pieprzona wesz zyjaca z pieniedzy tej "baby na targu" placacej podatki na tego, i jemu podobnych, pasozyta!!! butam chamstwo i prwadziwa twarz "yntelygenckich liberalow"... gnidy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
the.bill1 Re: Skandal!!!!! i synonimy 05.05.06, 14:52 Może warto tym destruktorom z PO i obrońcom chorego układu podrzucić jeszcze pare określeń typu Czerne chmury nad Polską, niewymowna klęska, Polska sięgnęła dna, skandal nie do określenie, Oszołom-ione władze IV RP etc... Tak po prostu zamiast 0- kurdę, nakradliśmy, kłamaliśmy, a teraz idziemy na dno. Moralna hołota III RP - won! Odpowiedz Link Zgłoś
sendivigius Re: Skandal!!!!! 05.05.06, 14:59 Popieram. Zabrac Spiewakowi pensje wyplacana z podatkow tej "baby na targu", wtedy sam tam stanie i dowie sie ile jest warty. Odpowiedz Link Zgłoś
babaqba Re: Skandal!!!!! 05.05.06, 20:46 - pieprzona wesz zyjaca z pieniedzy tej "baby na targu" placacej podatki na > tego, i jemu podobnych, pasozyta!!! Hmmm, po pierwsze "baba na targu" płaci podatki suma sumarum wystarczające na pokrycie niewielkiego procenta przeróżnych dotacji, z których korzysta (gdy idzie do lekarza i gdy mieszka w komunalce...). To warstwa średnia i inteligencja wypracowuje większość wartości dodanej. Po drugie Śpiewak pracuje i zarabia sam na siebie, płacąc spore podatki, z których na potęgę korzysta ciemny elektorat kaczyńskich. A więc czapki z głów, chamy i w pokorze słuchać, co ci, którzy was utrzymują, mają do powiedzenia! Odpowiedz Link Zgłoś