thannatos 05.05.06, 20:41 Aj Waj, to kto teraz wykryje BMR w Iranie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eva15 Re: car jest dobry 05.05.06, 20:48 I tak jest postep, nie zabije i nawet za brody nie wytarga. Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 car jest dobry ale samoloty CIA lepsze? 05.05.06, 20:52 eva15 napisała: > I tak jest postep, nie zabije i nawet za brody nie wytarga. Prawde mowiac nie wiadomo. Moze wsadzi takiego w samolot CIA i wio szlakiem wojennej przygody na ostatnia kontrole, czy system pozbywania sie przeciwnikow sprawnie dziala. Odpowiedz Link Zgłoś
pndzelek na poczatku zamiast cara mial byc stalin 05.05.06, 22:03 ale obawialem sie ze by jakis bushofil dostal zawalu i tego nie chcialem miec na sumieniu Odpowiedz Link Zgłoś
polarbeer Stara gwardia zwyciezyla 06.05.06, 01:40 Gdy Gross zostal szefem CIA weterani uciekali dzwiami i oknami. Widziano go jako polityka i amatora, nie zawodowca... Wyglada na to ze przegral ze starymi lisami. Odpowiedz Link Zgłoś
mis22 Kiedy Bush jr, Rumsfeld & Cheney ustapia? 06.05.06, 01:54 Dla Stanow i swiata byloby lepiej gdyby Bush jr, Rumsfeld i Cheney poddali sie do dymisji. To przez ich brak odpowiedzialnosci, kompetencji, klamstwa i chciwosc mamy wojne w Iraku i olbrzymi deficyt. Amerykascy generalowie, ktorzy nigdy nie wtracali sie do polityki, apeluja o dymisje Rusfelda. Takie bagno w jakie wciagnal Stany ten rzad nie ma precedensu w historii. Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: car jest dobry 06.05.06, 01:20 > nawet za brody nie wytarga raczej odwrotnie... Odpowiedz Link Zgłoś
3m05 Re: przesuwanie krzesel na Tytaniku 05.05.06, 21:55 "No reason was given for Goss' resignation, but the White House has been in the midst of an administration shakeup since Joshua Bolten took over as White House chief of staff".(CNN) Amerykanskie komentarze wiaza odejscie Gossa z porzadkami jakie zaprowadza w administracji nowy szef biura Busha, Joshua Bolten. Jak zartowal sam Bush "udalo mi sie przezyc wstrzas (shake-up) w Bialym Domu". Zobaczymy teraz kto bedzie nastepca Gossa. Napewno ktos, kogo Joshua bedzie darzyl zaufaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
annamarta8 Re: przesuwanie krzesel na Tytaniku 06.05.06, 00:09 Nie. Na Hindenburgu. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zbyniek4914 Re: USA: Bush ogłosił dymisję szefa CIA 05.05.06, 20:49 Ludzie rozsądni uciekają bo ta łajba już tonie. Odpowiedz Link Zgłoś
sofanes Re: USA: Bush ogłosił dymisję szefa CIA 05.05.06, 21:37 > Ludzie rozsądni uciekają bo ta łajba już tonie. Taa, i przyjezdzaja do Polski, gdzie lajba z nowa zaloga pokaze swiatu, co to swiatle rzady... A szef CIA zrezygnowal, bo nie przewidzial, ze Giertych i Lepper beda wicepremierami. Ja tam nie wiem, czemu go wywalili, w koncu kto by przewidzial...?! Odpowiedz Link Zgłoś
miszka90 Chciałbym.. 05.05.06, 22:19 pogadać sobie z EVĄ15 mamy podobne poglądy i prosze o kontakt - moj gg : 5235631 moj mail: michal.wozniak90@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
donald_duk Re: Chciałbym.. 06.05.06, 04:10 a jak eva15 ma ciut rozumu to oszcza twoje konskie zaloty. idz na 'randki' stary osle! Odpowiedz Link Zgłoś
olex5 facet nerwowo nie wytrzymal 05.05.06, 23:25 facet nerwowo nie wytrzymal widzac te klamsta i przekrety bushowskie Odpowiedz Link Zgłoś
plzoltek czy to jest ważne? 05.05.06, 23:38 interesujące jak będzie wiadomość o zmianie wszystkich agentów sieci. a to napewno nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
yorryk Szefie, Pan mnie zwalnia z powodu że nazwałem 06.05.06, 01:17 Pana idiotą? - Nie! Zwalniam Pana ponieważ ujawnił Pan tajemnicę służbową. Odpowiedz Link Zgłoś
donald_duk Re: USA: Bush ogłosił dymisję szefa CIA 06.05.06, 04:12 prawdopodobnie jest to zwiazane ze zmian kierunku z Roja. Nie przewidzial biedaczek ze Rosja sie postawi. Mozliwe tez ze ktos wazny sp..l na wschod. Odpowiedz Link Zgłoś