patriotajaipoeta Tusk: PO gotowa do współpracy z wermachtem? 09.05.06, 21:42 ale ten Tusek to faryzeuszek Odpowiedz Link Zgłoś
sara962 Re: Tusk: PO gotowa do współpracy z wermachtem? 09.05.06, 21:56 Tusk to bardzo sensowny facet.Szkoda, że Polska nie będzie rządzona przez ludzi tego pokroju. Ale jednej rzeczy wybaczyć mu nie mogę: brzydko postąpił z Unią Wolności,jedyną partią , która odpowiadała mi bardzo / niestety, nigdy sama nie rządziła,skazana na kretyński AWS!/ i UW skazało mądre społeczeństwo na niebyt, przedkładając mędrca Leppera! W fajnym kraju żyję! Same elity intelektualne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
patriotajaipoeta Re: Tusk: PO gotowa do współpracy z wermachtem? 09.05.06, 22:04 sara962 napisała: >Tusk to bardzo sensowny facet.Szkoda, że Polska nie będzie rządzona przez ludzi > tego pokroju. ludzie tego pokroju nadają się do gnoju unia pseudowolności zniszczyła ten kraj aż do szpiku kości! Odpowiedz Link Zgłoś
sara962 Re: Tusk: PO gotowa do współpracy z wermachtem? 09.05.06, 22:13 Ale fajny z ciebie patriota??!! Pojęcia nie masz o UWE, o powtarzasz brednie rodem z Ciemnogrodu! Adam Michnik to pewnie też wg ciebie nikt godny uwagi...???? Jasne, raczej wiem, co reprezentujesz.... / Poetą też jesteś marnym, ale przecież zawsze można wiedzę zdobywać, więc może jeszcze nie wszystko stracone.../ Odpowiedz Link Zgłoś
patriotajaipoeta Re: Tusk: PO gotowa do współpracy z wermachtem? 09.05.06, 22:25 sara962 napisała: > Ale fajny z ciebie patriota??!! Pojęcia nie masz o UWE, o powtarzasz brednie > rodem z Ciemnogrodu! Adam Michnik to pewnie też wg ciebie nikt godny > uwagi...???? Jasne, raczej wiem, co reprezentujesz.... / Poetą też jesteś > marnym, ale przecież zawsze można wiedzę zdobywać, więc może jeszcze nie > wszystko stracone.../ w jednym jestem z tobą zgodny, że Michnik uwagi nie jest godny Odpowiedz Link Zgłoś
wieslaw_szu Re: Tusk: PO gotowa do współpracy z wermachtem? 09.05.06, 22:08 Podzielam twoje odczucia i sympatie dla Unii Wolności, ale myślę, że nie masz racji. Polska będzie rządzona przez ludzi tego pokroju. Rządy autorytarnej i nacjonalistycznej ciemnoty nie mają szans. Oni jeszcze tego nie wiedzą - ale będą musieli się przekonać, że polskie elity, młodzież, bardziej wykształcona część społeczeństwa nigdy ich nie zaakceptują. A nie da się rządzić Polską przeciwko tym środowiskom, opierając się tylko na niewykształconej części "ludu". W Unii Europejskiej na początku XXI wieku to po prostu niemożliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
sara962 Re: Tusk: PO gotowa do współpracy z wermachtem? 09.05.06, 22:21 Wiesław, otóż wydaje mi się, że rządy ksenofobicznego, prymitywnego Ciemnogrodu mogą sobie potrwać długo, a w każdym razie o wiele dłużej niż życzylibyśmy tego sobie! To koalicja z mocnym oparciem, mimo wszystko, sporej części społeczenstwa; a że nie jest to Parnas mentalny, oni to akurat mają głęboko... Cieszę się, że UW ma jeszcze zwolenników / zadziwiającym jest dla mnie, że naprawdę jedyna sensowna partia, prawdziwie europejska, została przez "swiatłych" naszych rodaków rzucona na outside, a wyniesieni Lepper i Giertych!!!/ No więc nie wiem, czy w takim społeczeństwie aktualne rządy nie porządzą sobie długo..... P.S. Czym się zajmujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
wieslaw_szu Re: Tusk: PO gotowa do współpracy z wermachtem? 09.05.06, 23:14 Mimo wszystko myślę, że długo nie pociągną. Bo poza wszystkim są najzwyczajniej w świecie niekompetentni. Na niczym się nie znają, a wszystkie ich pomysły ustawodawcze wołają o pomstę do nieba. Będą brnąć od kryzysu do kryzysu i od awantury do awantury - produkowanie konfliktów to jedyna rzecz, którą potrafią. Sam nie wiem, czy to efekt pieniackiego usposobienia czy raczej świadoma taktyka polityczna, żeby odwrócić uwagę opinii publicznej od swoich słabości. Może jedno i drugie. Jeśli chodzi o Unię Wolności, to myślę, że najzwyczajniej w świecie jej zwolenicy przerzucili się na PO, widząc, że UW nie pokonuje progu wyborczego. To prosta kalkulacja - co lepsze: zagłosowac zgodnie z sympatiami, ale ryzykując, że głos się zmarnuje, czy wybrać PO, która nie jest największą miłością mojego życia, ale przynajmniej ma szansę powstrzymać oszołomów? O swoim zawodzie nei chcę publicznie opowiadać, w każdym razie jest to tradycyjna inteligencka profesja, jedna z tych, co to ich Kaczyński szczerze nienawidzi - i boi się. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiewski.monachijski PO gotowa do współpracy z wermachtem? 10.05.06, 04:11 Patriotajaipoeta - przez pomyłkę czy umyślnie tak trafnie określiłeś PiS? Nie wiem czy przed jakimś trybunałem nie staniesz za przyrównywanie partii Kwaczyńskich do Wehrmachtu. Odpowiedz Link Zgłoś
anita53 Tak samo gotowi jak do koalicji z PiS? 09.05.06, 21:51 Obiecują gotowość współpracy i stworzenia koalicji, później się wycofują... teraz znowu gotowi... do czego? Odpowiedz Link Zgłoś
premier_pacynka PO powinna sie zastanowic co chce! MIALA szanse 09.05.06, 22:08 rzadzic z PIS nie chciala, miala szanse poprzez nowe wybory nie chciala to co wy kurFa chcecie!? Nie ma PO podobnie zreszta jak PIS zadnego sposobu na rzadzenie procz jakis frazesow ! Odpowiedz Link Zgłoś
sara962 Re: PO powinna sie zastanowic co chce! MIALA szan 09.05.06, 22:26 Pacynko, nie bardzo się orientujesz w polityce PO, w odróżnieniu od PIS, naprawdę wiadomo o co tam chodzi. A nie mozna wchodzić w koalicję z kimś, kto traktuje partnera poniżej wszelkich standardów przyzwoitości...PIS zachowywał się wobec PO skandalicznie! Odpowiedz Link Zgłoś
premier_pacynka Ja bardzo dobrze wiem co mogla zrobic PO bo sie 09.05.06, 23:09 uwaznie przysluchuje kazdemu z politykow, co mowi i sobie zapamietuje co mowia dosc dokladnie. Otoz problem polega na tym ze PO idac do wyborow byla tak przekonana ze wygra ze z gory zalozyla (i o tym mowil miedzy innym Jan Maria Wladyslaw Rokita) ze tylko koalicja PO/PIS albo jak mowil PIS/PO. Kiedy zas wygral PIS, PO nagle zaczela mowic ze tak koalicja ale na rownych zasadach itp. co z gory bylo wiadome ze jest niemozliwe. Tylko osoba nie zorietowana politczynie nie wie ze Kaczka nigdy nikogo do zadnego wspolrzadzenia na warunkach partnerskich nie dopusci. PO to dobrze wiedzialo, PISSduarow znaja nie od dzis. Potem PO mialo szanse poprzez rzad mniejszosciowy PIS ale tego nie zrobilo bo bredzili cos o zaufaniu itp.Jan Maria i inni POwcy lansowali sie w TV,mowili ladnymi zdaniami bez zadnych konretow Potem PO nie poparlo wniosku o rozwiazanie parlamentu z prostego powodu - PO chce (tak jak chcial PISSdu) dostac wiekszosc i wie ze tylko rzady PISdu do tego doprowadza a tak, ryzyko - moze znow przegramy, moze dostaniemy mniej, moze nic sie nie zmieni - ZWYKLE POLITYKIERSTWO przedstawione przed TV jako troska o kraj BZDURY A to co dzis Tusk powiedzial to jakas zenada i smiesznosc tej osoby - ale w sumie Tusk nigdy nie gral pierwszyc skrzypiec w zadnej liczacej sie partii wiec nie ma sie co dziwic ze takie pierdoly gada PO powinno albo wejsc w koalicji z PISem biorac co do PIS + cos sie wywalczy w trakcie (ale to z gory bylo wiadome ze jest niemozliwe) Albo powinno byc twarda opozycja punktujaca celnie,bolesnie rzadzacych tak jak bylo SLD za Millera w opozycji do AWS Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Mały Donaldek odkrywa Amerykę...)) 09.05.06, 22:33 Nasz kochany Donaldzik właśnie zrozumiał, że CAŁY Parlament ma OBOWIĄZEK popierać rząd - jeśli tego wymaga interes Polski. Donaldzik szybko się uczy, za 20 lat będzie z niego dobry polityk...)) Odpowiedz Link Zgłoś
gosiewski.monachijski MG2005 odkrywa Amerykę...)) 10.05.06, 04:29 mg2005 napisał: > Nasz kochany Donaldzik właśnie zrozumiał, że CAŁY Parlament ma OBOWIĄZEK > popierać rząd - jeśli tego wymaga interes Polski. > > Donaldzik szybko się uczy, za 20 lat będzie z niego dobry polityk...)) MG2005 jeszcze nie pojął że nie ma obowiązku popierania marionetkowego i niekompetentnego rządu. Nie jest potrzebna kolejna po PiS SO i LPR partia z dykatatorem oszołomem. Niestety troska o Polskę zmusza czasami do pozornie chaotycznych ruchów - które jednak mogą być czytelne i zrozumiałe dla średnio rozgarniętego człowieka. PO przejmując styl i retorykę rządzącej koalicji natychmiast straciłoby poparcie wszelkich światłych ludzi - czyli podstawy swego elektoratu. Teraz Platforma stanowi jedyną alternatywę dla kompromitującego się rządu. Prędzej czy później zbierze tego plony i jestem przekonany że lepiej wykorzysta swój czas niż tylko na promowanie rzekomych sukcesów w stylu Marcinkiewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
t324911 Re: Tusk: PO gotowa do współpracy z członkami rzą 09.05.06, 22:31 Jedyne co mozna powiedziec to "spieprzaj dziadu ". Frustracja PO brakiem koryta osiagnela zenit . Odpowiedz Link Zgłoś
gosiewski.monachijski Re: Tusk: PO gotowa do współpracy z członkami rzą 10.05.06, 04:32 t324911 napisał: > Jedyne co mozna powiedziec to "spieprzaj dziadu ". Frustracja PO brakiem koryta > > osiagnela zenit . Nie wpadło Ci do tego pustaka który zwieńcza Twoją szyję że polityk może przedkładać interes kraju nad własne ambicje? Faktycznie mając za na przykłady liderów PiS można zdurnieć i tego nie ogarnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
yann63 Re: Tusk: PO gotowa do współpracy z członkami rzą 09.05.06, 22:44 Tusk ze swoimi przerostami ambicji wyraznie spoznia sie z reakcjami. Panie tusk, nie wystarczy chciec, bo dobrymi checiami pieklo wybrukowane. A oprocz tego Panie tusk, nieudacznie ciagnie Pan ten kawalek sukna by skroic sobie plaszcz krolewski! Odpowiedz Link Zgłoś
ssik_nwdj ?:) A tak pięknie miało być, PiS miał się pogrążyć 09.05.06, 22:54 sam. Ja tych plat-wormy to już przestałem kumać jakieś 3 miechy temu. Teraz to ma być: będziemy współpracować, aby pokazać, że bronimy Polski przed jakąś zdradą możliwą, czy rozpadem od góry. Gorzej niż było całkiem niedawno z SLD być nie może, chyba że plat-robaczki płaszczące się przed swiomi sponsorami dalej będą dupy sobie nawzajem lizać. Odpowiedz Link Zgłoś
johnny_p O odpowiedzialności - nagłe odkrycie :-) 09.05.06, 23:13 "Dzisiaj odpowiedzialność za władzę polityczną, za polityczne łupy spada na twórców koalicji, która niepokoi miliony Polaków. Ale nic nie zwalnia nas wszystkich z odpowiedzialności za te cztery dziedziny życia, które nie powinny być wyłącznie frontem politycznej walki między partiami politycznymi - oświadczył Tusk." A inne dziedziny - niech sobie leżą i czekają na lepsze czasy? Będziemy tak głosować, jak za becikowym, by się sprofilować (negatywnie) i dać poczuć Marcinkiewiczowi trudy rządzenia? A te 40 mln ludzi, to g..o? Odpowiedz Link Zgłoś
the.bill1 Ale z Tuska cyniczna szuja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.05.06, 23:18 Złodzieje i oszuści z PO wystraszyli się Centralnego Biura Antykorupcyyjnego.... Żenada do sześcianu w wykonaniu PO. Czy wy nie widzicie,że 1) jesteście śmieszni i 2) wasz czas się skończył?? Terazm ma być normalne państwo. Odwalcie się od rządu! Odpowiedz Link Zgłoś
gosiewski.monachijski Tym ruchem PiSdzielec dowiódł... 10.05.06, 04:36 ... bezmyślności - niestety to nie jest niespodzianka. Od wyborów to już przynajmniej drugi raz... Odpowiedz Link Zgłoś
realnik Donald, teraz to Ty mozesz co najwyzej w 09.05.06, 23:51 kreskowkach wystepowac - moze smieszniej bedzie... ONI juz maja wiekszosc i Ciebie z Twoimi glosami nie potrzebuja.... Trzeba bylomyslec wczesniej, a nie marnowac glosy swoich wyborcow... wkurzony realiste, ktorego glos Donaldzie z JMR i HGW zmarnowaliscie.... Odpowiedz Link Zgłoś
gosiewski.monachijski Re: Donald, teraz to Ty mozesz co najwyzej w 10.05.06, 04:40 realnik napisał: > ONI juz maja wiekszosc i Ciebie z Twoimi glosami nie potrzebuja.... > Trzeba bylomyslec wczesniej, a nie marnowac glosy swoich wyborcow... > wkurzony realiste, ktorego glos Donaldzie z JMR i HGW zmarnowaliscie.... Realiste - jakoś nie wierzę że taki półgłówek jak Ty na PO głosował. Moze Ci się kratki albo skróty nazw pomyliły? Bezmyślność i krótkowzroczność podobna Twojej jest znakiem rozpoznawczym PiSdzielców. Odpowiedz Link Zgłoś
trauma_powalonych1 Tego Tuska to już pogięło razem z tymi wszystkimi. 10.05.06, 00:02 ...proPOwalonymi mediami typu Gazeta Wybiórcza & Company typu Dziennik, Fakt,Wprost, Rzeczpospolita,TVN,TVP,Polsat, taką nagonke na PiS urządzili począwszy od wyborów i gó.. to dało, Gnojki celowo PiS w objęcia Leppera i Giertycha wpuścili a teraz LARUM podnoszą, Szuje niemyte z guru Michnikiem na czele, pieprzone czerwone komuchoeuropejczyki Odpowiedz Link Zgłoś
natural7 Re: Tego Tuska to już pogięło razem z tymi wszyst 10.05.06, 00:50 Jak widzę indoktrynacja PiS-u robi swoje. Samodzielne myślenie naprawdę jest w cenie. Można zarzucić gazecie centrolewicowść bo tak w istocie jest ale lewicowość zarzucić dla Wprost to trzeba być idiotą. "Budowa solidarnego raju trwa towarzysze" Odpowiedz Link Zgłoś
awz3 Tusk Ty Błaźnie, polityczne łupy PO poszły z dymem 10.05.06, 00:20 Nie kompromituj się błaźnie wypowiadając słowo łupy, masz starczą sklerozę Odpowiedz Link Zgłoś
wysokiktos platforma to schizofrenicy :)))))) 10.05.06, 00:32 prze moment wydawalo mi sie, ze ta partie juz nie istnieje, a tu nagle dDonald wyskoczyl z tekstem sprzed roku :)))))))) Cos mi sie wydaje, ze facet zaczal bac sie o stolek w PO :))))))) Wkrotce przeciez zapadna decyzje. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiewski.monachijski Re: platforma to schizofrenicy :)))))) 10.05.06, 04:46 wysokiktos napisał: > prze moment wydawalo mi sie, ze ta partie juz nie istnieje, a tu nagle dDonald > wyskoczyl z tekstem sprzed roku :)))))))) Cos mi sie wydaje, ze facet zaczal ba > c sie o stolek w PO :))))))) Wkrotce przeciez zapadna decyzje. Chłopie - martw się o swojego wodza Kwaczyńskiego. Dni jego kariery są policzone. Odpowiedz Link Zgłoś
kbamm Panowie "dyplomaci" z PO próbujcie się dogadać,... 10.05.06, 00:42 ......bo za ten stan rzeczy, za tę egzotyczną koalicję też jesteście odpowiedzialni. W swoich obietnicach przedwyborczych obiecywaliście wszystkim koalicję z Pis-em. Co z tego wyszło - każdy widzi. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiewski.monachijski Re: Panowie "dyplomaci" z PO próbujcie się dogada 10.05.06, 04:52 kbamm napisał: > ......bo za ten stan rzeczy, za tę egzotyczną koalicję też jesteście > odpowiedzialni. W swoich obietnicach przedwyborczych obiecywaliście wszystkim > koalicję z Pis-em. Co z tego wyszło - każdy widzi. Kbamm, gadasz jak naiwne dziecko. W koalicję z PiS można by od biedy wchodzić mając sporą przewagę, a i to też z potężnym ryzykiem. Gdyby PO miało aż taką marną pozycję jak Giertych albo było tak ogłupiałe jak Lepper to byłoby pewnie teraz w ich sytuacji - w koalicji trupów. Na szczęscie Kwaczyńscy wykańczają teraz kogo innego. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiewski.monachijski Re: Po co komu Tusk, Rokita... 10.05.06, 04:53 Gdybyś myślał to byś wiedział. Odpowiedz Link Zgłoś
d3b3 albo rybki albo pipki 10.05.06, 00:53 Tu słowa nienadające sie do publikacji. Czy wiecie że Miodowicz jest w pl.wikipedia.org/wiki/Instytut_Lecha_Wa%C5%82%C4%99sy Odpowiedz Link Zgłoś
genyo Re: Tusk: PO gotowa do współpracy z członkami rzą 10.05.06, 01:07 Donald dalej skamle o "współpracę".Ale z cieniasami nie współpracuja. Mam dość > tego donaldowego skamlania... tez mam dosc, bo wspolpraca z tym rzadem to hanba. Jesli tak dalej, to zaczne glosowac na SLD Odpowiedz Link Zgłoś
gosiewski.monachijski Re: Widocznie Hitler jest Tobie bliższy... 10.05.06, 04:56 ... skoro weszpolska i kryminalista w rządzie Ci nie przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś
ak813 R:WidoczHitler: Z Monachium jest blizej do Hitlera 10.05.06, 06:12 gosiewski.monachijski napisał: > ... skoro weszpolska i kryminalista w rządzie Ci nie przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiewski.monachijski Re: Z Monachium jest blizej do Hitlera 10.05.06, 11:58 Zapewne - ale najlepiej zapytaj o to Silesiusa :D Odpowiedz Link Zgłoś
xwiktorx Do zyksa pauy i innych pajaców.... 10.05.06, 01:08 Nie wiem kim jesteście i co robicie, ale jak na Polaków to standard że macie kapuściane głowy. Dobrze wam w tym państwie mongoły? bo mi raczej nie. nie ze względu na to, że żle mi się dzieje. Tylko dlatego, że Polacy, w sumie ludzie mi najbliżsi, dostają w dupę - niestety kolejny raz - niestety od ludzi, których wybrali.. A Wy którzy podobnie jak zyks śmieć komentujecie artykuł, niewykształcone parobasy, psie wentyle z dwoma zwojami zamiast mózgu, krytykujecie bez sensu teksty jednego z najinteligentniejszych polskich polityków ostatnich czasów. Wstyd mi za Was, z takimi wypowiedziami lepiej by było, jakbyście zamiast tego wąchali bagaże na lotnisku.....żal mi Was.. Odpowiedz Link Zgłoś
ak813 Re:Zyks jest OK ale ty nie. Zyks rozmumie co jest 10.05.06, 01:15 'loser' a co jest 'winner'. Ty i Tusk = losers. Dla ciebie jest jesze jedna szansa - zacznij glosowac na SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiewski.monachijski Re:Zyks jest OK ale ty nie. Zyks rozmumie co jest 10.05.06, 05:00 ak813 napisał: > 'loser' a co jest 'winner'. Ty i Tusk = losers. Dla ciebie jest jesze jedna > szansa - zacznij glosowac na SLD. A czy znane Ci są pojęcie uczciwości, honoru, patriotyzmu, dumy... To pytanie retoryczne bo obaj wiemy że nie. Niestety z nas dwóch chyba tylko mnie to smuci. Odpowiedz Link Zgłoś
leszek121 Re: Do zyksa pauy i innych pajaców.... 10.05.06, 02:32 Warszawa protestuje przeciwko obecnemu rządowi, duża część Polski przejmuje się antyeuropejskością i brakiem chęci rozwiązania wielu problemów gospodarczych przez rząd i Jarosława. Cieszymy się tylko z rzeki pieniędzy płynących z UE. Sam Lepper zainkasował już chyba kilkaset tysięcy. Dzięki tym pieniądzom wiele się w Polsce buduje i będzie budowało. Nas samych nie stać na to, ale my PLUJEMY na polityka i tym samym na politykę proeuropejską. Może ten rząd zadbałby trochę o lepszy wizerunek Polski? Nie rozumiem skąd w piszących taka agresja, cokolwiek się tutaj dzieje to zasługa rządu i partii rządzącej, a nie opozycji. Opozycja może najwyżej pomóc w budowie lepszego wizerunku naszego kraju, przeszkodzić albo zepsuć raczej nie może. Odpowiedz Link Zgłoś
zenutek Re: Tusk: PO gotowa do współpracy z członkami rzą 10.05.06, 01:57 Drogi Panie Tusk. Rozumiem, że chce pan podać rękę kolegom z PiSu, którzy do końca jeszcze nie zrozumieli w co wciąga ich przywództwo partii. Jednak minęło już wiele tygodni i trzeba zapomnieć o kolegach z PiSu. Mieli czas do namysłu przez wiele miesięcy, nie musieli poddawać się wodzowskim rządom swojego przywódcy, jednak chęć parcia do władzy i splendor z tego płynący nie kwalifikuje tych kolegów do udzielania im jakiegokolwiek wsparcia. Pan, panie Tusk, powinien zadbać obecnie o wizerunek swojej partii, o zdecydowany sprzeciw występujących zjawisk politycznych w kraju. Tylko konkretne działania pozwolą na zachowanie wysokiego poparcia wśród społeczeństwa niezadowolonego z obecnych rządów "ludzi prawych i sprawiedliwych inaczej". Polska polityka, polskie elity rządzące osiągnęły już dno kompletne, degrengolada etyki ludzkiej, kpienie z prawa, uczciwość zawieszona na kołku, to dzisiejsza propozycja dla dorastającej młodzieży, to wzór do naśladowania dla młodego pokolenia, ale i nie tylko.... To pokazanie, że oszust, kłamca, wyłudzacz kredytów, skrajny nacjonalista ma się o wiele lepiej w kraju "solidarności społecznej", niż uczciwy, pracowity człowiek, którego często w wypowiedziach wysyła się na emigrację.... Czy o to walczyła Solidarność w latach '80????? Odpowiedz Link Zgłoś
odysik Re: Tusk: PO gotowa do współpracy z członkami rzą 10.05.06, 03:01 ehh.... Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Wyluzuj sie czlowieku bo zaciaga od ciebie pzpr-em 10.05.06, 03:30 Tusk nie wie , co ma czynic, chcial rzadzic ,a nie rzadzi ...i ciagle nie wie dlaczego. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiewski.monachijski Re: Wyluzuj sie człowieku bo zaciąga od Ciebie... 10.05.06, 05:09 ... piaskownicą. edek47 napisał: > Tusk nie wie , co ma czynic, chcial rzadzic ,a nie rzadzi ...i ciagle nie wie > dlaczego. Myślisz że jesteś od Tuska mądrzejszy? Weź grabki, wiaderko, łopatkę i wracaj na dobranockę. Tusk nie rządzi bo nie zniżył się do poziomu Kwaczyńskich i Leppera. Jest odpowiedzialnym politykiem i nie błaźni się nierealnymi obietnicami np. 4 milionów mieszkań - ot cała filozofia. Prawda że proste? Odpowiedz Link Zgłoś
abyss Tusk błażni sie mówiąc że Religa był dobrym 10.05.06, 06:50 ministrem. Błazni się też przywielu innych okazjach. Czy ten gość nie może się wziąć znowu za malowanie kominów? Odpowiedz Link Zgłoś
gosiewski.monachijski Abyss się błaźni 10.05.06, 12:00 abyss napisał: > ministrem. > Błazni się też przywielu innych okazjach. > Czy ten gość nie może się wziąć znowu za malowanie kominów? A co, nie dajesz sam rady i potrzebujesz pomocy? Odpowiedz Link Zgłoś
ak813 PO 16-letnim szambie (oszust..oops mgr Kwasniewski 10.05.06, 06:05 manipulanctwie GWna i pauperyzacji spoleczenstwa - Kaczynscy to dla mnie BOGOWIE a Lepper najuczciwszym czlowiekiem pod sloncem. Skazanie kogos na wiezienie za slowa wypowiedziane z mownicy parlamentarnej - jasno okresla ze SBecja wciaz w Polsce zyje. Dobrze jej sie dzieje pod przkrywka propangandowa GWna. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiewski.monachijski Kaczyzm w czystej postaci 10.05.06, 12:07 ak813 napisał: > manipulanctwie GWna i pauperyzacji spoleczenstwa - Kaczynscy to dla mnie > BOGOWIE a Lepper najuczciwszym czlowiekiem pod sloncem. Skazanie kogos na > wiezienie za slowa wypowiedziane z mownicy parlamentarnej - jasno okresla ze > SBecja wciaz w Polsce zyje. Dobrze jej sie dzieje pod przkrywka propangandowa > GWna. Widać od razu że dla Ciebie, jak dla Twoich bogów słowa nie mają żadnego znaczenia a uczciwość i odpowiedzialność to zbyteczny balast zawadzający w marszu po władzę. Odpowiedz Link Zgłoś
bekon6 Tusk i "lupy" teraz widac jak na dloni ze PO 10.05.06, 07:10 chcialo nie Ojczyzny ale co krasc. Złodzieje pod plaszczykiem inteligencji. Oj dobrze sie stalo ze mamy taki rzad. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiewski.monachijski Re: Tusk i "lupy" teraz widac jak na dloni ze PO 10.05.06, 12:09 bekon6 napisał: > chcialo nie Ojczyzny ale co krasc. Złodzieje pod plaszczykiem inteligencji. Oj > dobrze sie stalo ze mamy taki rzad. Źle się stało, ale mamy taki na jaki zasłużyliśmy - bezmyślność została odpowiednio "nagrodzona". Odpowiedz Link Zgłoś