wojtek2784 Re: Min. Sikorski - to zdjęcie złośliwe, okropne 11.05.06, 14:28 To zdjęcie zamieszczone na tej stronie okropne, jak na ministra, to ten pan ma dziwny uśmiech. Czy on jest zrównoważony emocjonalnie? Ciekawie co myślą o tym psychologowie. Czy gazeta specjalnie zamieszcza takie zdjęcia , aby ośmieszać ministrów PiS-u ? Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych To chyba jasne że obserwuje się agenta obcego 11.05.06, 14:31 wywiadu. Zdrajcy maja służby na karku. Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 Re: Min. Sikorski szpiegowany w latach 90' 11.05.06, 14:36 może dlatego, że niedaleko pada jabłko od Applebauma ? Odpowiedz Link Zgłoś
december70 Re: Min. Sikorski szpiegowany w latach 90' 11.05.06, 14:38 Wcale się nie dziwię ,dla mnie Sikorski jest nadal bardzo podejrzany?Te durnowate gatki o Polsce bez Śląska i podejrzane układy w USA ,podwójne obywatelstwo to chyba wystarczający powód do obserwacji a nie szpiegowania,chyba że Sikorski zakłada że Polska należy do innego państwa,USA? Odpowiedz Link Zgłoś
ani_ja_ni_ty Re: to jakaś terapia zajęciowa? 11.05.06, 15:09 Zaciął się :-) A czy ktos wie, kim byli rodzice ministra? Twierdzi, że stan wojenny zastał go w Anglii. Tak po prostu wyjechał za komuny? Zatrzymał się pod mostem i robił na zmywaku? A potem od razu wskoczyl na studia w Oxford...Ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
babariba-babariba sikorske powiedziało, w gazecie napisało... 11.05.06, 15:37 ...i fakt się stało. Radunia nam szpiegowali wieloobywatelskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
babariba-babariba a wiesz dzięciołku, jak brzmi przysięga... 11.05.06, 15:48 ...którą królowej brytyjskiej musiał złozyć p. Radosław Sikorski otrzymując brytyjskie obywatelstwo??? Wyłączność lojalności wobec pani Eli jest tam zastrzeżona i deklaracja, że wszystkie inne lojalności państwowe z chwilą złożenia przysięgi królowej Eli wygasają. I nie bardzo wiadomo, kogo w ch..a robi RADEK Sikorski zarabiając na kolejnej posadzie polskiego ministra... SWOJĄ królową, której wyłączną wierność przysięgał, czy Polaków??? Odpowiedz Link Zgłoś
edwardlucas Re: Min. Sikorski szpiegowany w latach 90' 11.05.06, 16:25 Jestem autorem tego raporta. Caly (10-str.) text bede nastepny dzisiaj wieczorem na www.edwardlucas.blogspot.com ciesze mne na kommentarzy czytelnikow pozdrawiam Edward Lucas Central and East European correspondent, The Economist www.economist.com/mediadirectory/listing.cfm?journalistID=62 Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 Hi, Ed! :-) 11.05.06, 16:38 What can I say? Most people posting here are simply "useful idiots" with homo sovieticus mentality, but some are genuine Lubianka's lackeys paid to smear anybody who attempts to curtail a still significant influence of FSB/GRU in WSI and ABW. So relax and take it easy- whatever comes our way. Remember: sticks and stones... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Hi, Ed! :-) 11.05.06, 16:46 yo, punk! better check out what was that Rev. Tischner meant by "homo sovietikus", then take a deep look in the mirror. you might be surprised. now get a life and get lost, dimwit. Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 Re: Hi, Ed! :-) 11.05.06, 17:01 ready4freddy napisał: > yo, punk! better check out what was that Rev. Tischner meant by "homo > sovietikus", then take a deep look in the mirror. you might be surprised. now > get a life and get lost, dimwit. Why don't ya simply flush yourself down the toilet you FATHERfucking shithead and relieve us of our commie stench? Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Hi, Ed! :-) 11.05.06, 17:17 listen up, you sick fuck, I don't really care what you do with your old man, even if that would explain a lot. got something to tell me? so tell _me_, leave fathers alone. got it, fuckhead? now scram. Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 <ready4fuck> 11.05.06, 17:58 I already told-ya commie asshole! And now back on yo' knees, stick Putka's dick in your mouth and start lickin'! Or he can get mighty mad! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Hi, Ed! :-) 11.05.06, 17:20 zabawnie sie z toba dyskutuje, przyglupku, ale ze zdenerwowania (czy moze z przepicia?) zatrzesly sie lapki... zobacz, cos napisal: "relieve us of our commie stench". a dus sie sam w waszym commie stench, co ja mam do tego? aha, i lepiej nie uzywaj slow typu father/mother/unclefucker w dyskusjach - w internecie jestes bezpieczny, ale IRL ktos moglby ci dac w tzw. pape. spieprzaj, dziadu. Odpowiedz Link Zgłoś
skun2 Re: Min. Sikorski szpiegowany w latach 90' 11.05.06, 16:32 a kto go niby szpiegował? Michnik, Mazowiecki czy Kwaśniewski??? Odpowiedz Link Zgłoś
m_16 Re: I co wy na to PO-SLDupki i i inne szmaty 11.05.06, 16:42 A my na to, że Sikorskiemu mogło odbić (choć może też być coś na rzeczy). W każdym razie idę teraz do redaktora lokalnej gazety powiedziec mu ,że dziś śledzili mnie latający talerz, różowy słoń Pimpuś, Kulfon, Miki Mol ze Strasznym Płaszczydłem, Pan Ropuch oraz krewni i znajomi kjujika(no co, serio sie za mna wlekli). Skoro wierzycie Sikorskiemu, możecie uwierzyć mi. Myślę że pan redaktor gazety będzie jak Mr. Lucas "wstrząśnięty". Odpowiedz Link Zgłoś
phun Powinno sie szpiegowac obcych agentow wywiadu 11.05.06, 16:44 a sikorski byl obcym agentem wywiadu i nadal jest, wiec nie wiem skad te poruszenie Odpowiedz Link Zgłoś
dorsai68 Sikorski - "opozycjonista", w pieluchach... 11.05.06, 17:18 ...bibułę przenosił? Kurka facet urodził się w 1963 roku, a w latach 1981-1989 mieszkał w Wielkiej Brytanii. Mam wierzyć, że WSI szpiegowało gó..arza w krótkich spodenkach? Odpowiedz Link Zgłoś
2560a Re: Min. Sikorski szpiegowany w latach 90'i dobrze 11.05.06, 21:10 Agent USraela powinien byc dokladniej sprawdzony i sprowadzony za ziemie , albo i pod ziemie, zanim dostal wladze. Odpowiedz Link Zgłoś
blyskawica11 Re: Min. Sikorski szpiegowany w latach 90'i dobrz 12.05.06, 05:03 Po co tyle szumu wokolo Sikorskiego i tak CIA usunie tego nadentego nieudacznika z Polski,jak by nie bylo ich kompromituje a ponadto zadna Polka tego palanta nie chciala to polecial na dupe Zydowska. Odpowiedz Link Zgłoś