allspice A Siemka? 12.05.06, 17:39 No to do zagospodarowania został jeszcze Siemka... Odpowiedz Link Zgłoś
eexmd2 Re: A Siemka? 12.05.06, 17:46 wierzbicki by sie zmiescil i wolek moze nawet, co prawda ostatnio chalturzyl w gw ale przeciez mial czays swej chwaly gdy tak pieknie walil w kwacha Odpowiedz Link Zgłoś
december70 Re: A Siemka? 12.05.06, 19:29 Semka by się nadał,wargi wydyma jak prezes,ale Wołek już nie ma szans,ostatnio nadaje w TOK FM na Kaczyńskich i pożal się Boże koalicję.Tokfm to zdaje się radio Agory? Odpowiedz Link Zgłoś
buj_w_chutach Mordą będzie pasował do koalicji 12.05.06, 23:29 Tę gęby o urodzie dołów społecznych PiSoLPRoSamobrony będą wkrótce spoglądały na nas z ramek w urzędach i będą nawracać nas z telewizorów zamiast na wisieć w komendach policji gdzie bardziej by pasowały. Odpowiedz Link Zgłoś
sfaczim Re: Mordą będzie pasował do koalicji 12.05.06, 23:32 buj_w_chutach napisał: > Tę gęby o urodzie dołów społecznych PiSoLPRoSamobrony będą wkrótce spoglądały n > a > nas z ramek w urzędach i będą nawracać nas z telewizorów zamiast na wisieć w > komendach policji gdzie bardziej by pasowały. A jakie masz buty, podobne jak gębę na 3 litery ? Odpowiedz Link Zgłoś
uzurpator Re: A Semka? 12.05.06, 17:54 Wlasnie o tym samym pomyslalem. Co z tym biednym Semka? Moze dostanie WOT albo TVP Kultura? Ehh... Odpowiedz Link Zgłoś
sekuritate Re: Pospieszalski zostanie szefem TVP 2? 12.05.06, 17:39 Ale ekipa objęła publiczną. Boże pożal się! Już mi tylko w tym zespole brakuje Gosiewskiego tudzież Kurskiego (tego z PiS'u) jako szefa oddziałów regionalnych. Odpowiedz Link Zgłoś
lupus71 Hurrrrra! 12.05.06, 17:40 Nareszcie!!! Wreszcie będzie jakaś TV, którą da się oglądać!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
eexmd2 Re: Hurrrrra! 12.05.06, 17:47 przeciez juz miales tv trwam kto ci ja zabronil ogladac? i czemu chcesz wszystkich zmuszac do ogladania tego? Odpowiedz Link Zgłoś
unamatita Ja za Ninunią płakał nie będę:)) A dokładnie za 12.05.06, 17:40 nią i jej przygłupawą "Bezludną Wyspą". Zarówno program, jak i ona sama wymagaja głębokiego remonciku. u. A co z Młynarską i Dowbórką??? No i co z Kraśką tandetnie udającego Maxa? Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa Ale panika w wybiórczej i klanach rodzinnych 12.05.06, 17:43 które opanowały TVP. Oby tak dalej. Wcześniej próbowaliście spalić kandydata PISu na prezesa i w prezencie dostaliście jeszcze bardziej znienawidzonego przez was Wildsteina. Teraz próbujecie spalić Pospieszalskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: Ale panika w wybiórczej i klanach rodzinnych 12.05.06, 21:18 Jaka panika? Oglądajcie sobie Pospieszalskiego, ile wlezie. Może powtórzą ten interesujący program, nadawany jeszcze w Pulsie, z którego dowiedziałam się od zakonnicy, że celibat jest formą macierzyństwa. Sa naprawdę inne stacje, radio, dvd, video... A po wynikach oglądalności zobaczymy, ilu też jest prawdziwych entuzjastów TVP- Trwam. Odpowiedz Link Zgłoś
prozac.pl [...] 12.05.06, 17:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk31 Re: Pospieszalski zostanie szefem TVP 2? 12.05.06, 17:42 Na szczęście na razie nie ma przymusu oglądania tego badziewia. Teraz będziemy miec permanentne "warto rozmawiać z Jarosławem Kaczyńskim". Odpowiedz Link Zgłoś
eexmd2 Re: Pospieszalski zostanie szefem TVP 2? 12.05.06, 17:49 niestety nie z lechem bo on sie nie umie wypowiedziec nawet po prawdzie nie ma w zasadzie po co, bedac zaledwie bratem Prezesa Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa prawie mi was żal liberały i lewaki 12.05.06, 17:44 m824 napisała: > no chyba jakieś żarty? Ten idiota prezesem TVP2... taaaak, to będziemy mieć > wirtualną ambonę w domu! > > ten koleś to od razu arcybiskupem zostać powinien a nie dziennikarzem... no > chyba, że w TV trwam. > > Pospieszalski to nietolerancyjny ortodoksyjny prawicowiec. Nie znoszę go! > (A kiedyś nazwisko Pospieszalski tak dobrze się kojarzyło.... a wielki pan > dziennikarz spowodował, że większośc młodych ludzi po usłyszeniu tego nazwiska > zamiast wspominać świetną muzę, krzywi się na samo wspomnienie o nim). Odpowiedz Link Zgłoś
dr_avalanche Re: prawie mi was żal liberały i lewaki 12.05.06, 17:54 Ale o co ci chodzi? To jest telewizja publiczna, powinna być bezstronna, tymczasem zamiast tej bezstronności po latach - być może i nieco zbyt wyraźnego - lewicowego skrzywienia otrzymamy totalnie prawicowe przegięcie. Może ja jestem naiwny, ale to chyba Kaczory mówili coś o moralności i naprawie RP. Tymczaem tak to ma wyglądać że publiczna TV utrzymywana ze składek WSZYSTKICH Polaków, także tych o liberalnych i lewicowych poglądach, będzie teraz tubą propagandową jednej tylko opcji. To nie jest naprawianie RP w imię moralności, to jest prymitywny rewanżyzm. Odpowiedz Link Zgłoś
breadcrumbs Hmm... 12.05.06, 17:49 Jak był poprzedni artykuł o Wildsteinie to tak sobie pisałem, że w sumie czemu nie? Ale Pospieszalski to chyba nie jest dobry pomysł. Cieszę się, że w końcu poleci Wieczna Dziennikarka z wadą wymowy, ale Janek? Hmm... No nie wiem. Facet z TV ma sporo wspólnego od dawna i pewnie zna się na fachu, ale jak zdarzyło mi się obejrzeć parę razy Jego program to odniosłem wrażenie, że koles trochę nie ma dystansu do siebie. Ale się TV2 zmieni. Drżę z ciekawości. breadcrumbs.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
cookies3 Re: Hmm... 12.05.06, 18:58 Może się zmieni,ale czy da się oglądać? Też drżę z niepokoju... Odpowiedz Link Zgłoś
yarpen1 Re: Pospieszalski zostanie szefem TVP 2? 12.05.06, 17:51 Piernicze!!! Nie wracam do tego chorego kraju... Pozdrowienia z poludnia Francji Odpowiedz Link Zgłoś
koniecdemokracji Re: Pospieszalski zostanie szefem TVP 2? 12.05.06, 21:00 czas na dobrą ksiązkę Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Re: Pospieszalski zostanie szefem TVP 2? 12.05.06, 21:09 koniecdemokracji napisał: > czas na dobrą ksiązkę Bardzo słuszna uwaga :-)). Do tej pory zresztą też był czas na dobrą książkę - oglądanie publicznych mediów miało sens tylko wtedy, jeśli się lubi kabarety... Odpowiedz Link Zgłoś
swoboda_t :| 12.05.06, 17:52 Od rana do wieczora, od wieczora do rana - Telewizja Polska jak Radio Tirana. Odpowiedz Link Zgłoś
obcy444 Re: Pospieszalski zostanie szefem TVP 2? 12.05.06, 17:53 Od takich Zydow jak Wildstein roilo sie na szczytach za stalinizmu. Ale Borejszy czy Bermanowi do piet nie dorasta, gdy chodzi o przewrotnosc i inteligencje... Odpowiedz Link Zgłoś
dzimbim Dobrze,ze nie dorasta... 12.05.06, 19:46 bo znajac osiągnięcia p.Bermana w zakresie przewrotnosci i nie tylko,cieszmy się,że nowi w TVP nie dorastają jemu do pięt... Odpowiedz Link Zgłoś
jb93 Re: Ręce opadają 12.05.06, 19:01 Mowi sie reke w nocniku i rozumiem, ze twoje rozczarowanie wynika z ciaglej obecnosci Durczoka w mediach. No coz, fekalia ciezko tona. Jednak uszy do gory - Nina wlasnie zatonela :) Odpowiedz Link Zgłoś
slavik222 Pospieszalski szefem TVP 2? Wreszcie normalnieje. 12.05.06, 17:55 Po tylu latach czerwonych,szczególnie różowych przychodzi czas na normalność.Jako Polak czułem się obywatelem II kat. Wysmiewany PATRITYZM(nacjonalizm)opluwna i zniekształcana historia,rwetes w mediach na żądanie normalnosci(najpierw co powie Zwizek Radziecki,a teraz codzienne straszenie Brukselą).A ja szukam odpowiedzi tylko na jedno pytanie : Co Powiem ja,moja rodzina, moi sąsidzi i wiekszosc zainteresowanych kazda życiowa decyzja? Odpowiedz Link Zgłoś
murakami2 Re: Pospieszalski szefem TVP 2? Wreszcie normalni 12.05.06, 18:04 Ale o co Ci chodzi? Masz jakies kompleksy - idź do psychoanalityka, nie wypowaidaj się na forum. I, na litość boską, popraw ortografię! Niechlujstwo jest irytujące. Odpowiedz Link Zgłoś
wodzo77 Re: Pospieszalski szefem TVP 2? Wreszcie normalni 12.05.06, 18:21 Nie wiesz przypadkiem o co slawikowi chodzi?. Odpowiedz Link Zgłoś
lesew Re: Pospieszalski szefem TVP 2? Wreszcie normalni 12.05.06, 20:05 Sugerujesz,że telewizja utrudnia ci kontakt z rodziną? - Wyrzuć telewizor! To znacznie prostszy i skuteczniejszy sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
allspice A skąd ty, slavik222 nadajesz? 13.05.06, 16:13 bo,twoja polszczyzna jest przedziwna... Odpowiedz Link Zgłoś
premier_pacynka A ksiadz Tadeusz Rydzyk co dostanie??? 12.05.06, 18:01 PIS kroczy droga tylko i wylacznie konfliktu, powoluje na stanowiska osoby bardzo kontrowersyjne a na zarzuty braku obiektywnosci mowi - winny Uklad albo PO PAMIETAMY!! Odpowiedz Link Zgłoś
msr78 Rydzyk juz ma wszystko! 12.05.06, 18:08 jak czytam informacje z kraju to zazenowanie i oburznie mnie nie opuszcza. to nasza lekcja hitorii. zastanawialiscie sie jak to dziala, jak do takich rzeczy moze dojsc? to teraz juz wszyscy wiemy. ee.. nie nie wszyscy. niektorzy mysla ze jest spoko. Odpowiedz Link Zgłoś
m824 no a może jeszcze..... 12.05.06, 18:01 no pięknie! Pospieszalski na prezesa kanału publicznej telewizji? To może od razu papież na prezydenta tego durnego kraju!!! kretyni, idioci, idioci, kretyni... - oto Polska właśnie! Odpowiedz Link Zgłoś
century211 Bedzie ostra rywalizacja o tego samego widza 12.05.06, 18:05 TVP contra TV Trwam. Ja mysle, ze TVP wygra. I to bedzie powodem jej kleski. Nastepnym etapem bedzie oddanie czasu antenowego TV Trwam na czestotliwosciach TVP. o. Rydzyk nie pozwoli, zeby jakis Pospieszalski przebil ich w ostrosci programow polityczno- spolecznych. Obie sieci sa apolityczne. Teraz obie beda tak samo apolityczne. o. Wildstein bedzie musial ostro walczyc o utrzymanie widza z moherowa antena, bo o. Rydzyk, ma juz doswiadczenie. Zapowiada sie super zabawa na TVN...komentarze o TVP i TV Trwan :-) Odpowiedz Link Zgłoś
m824 n/t mojego skasowanego posta 12.05.06, 18:08 no i ciekawe dlaczego skasowali jeden z moich postów? może dlatego, że napisałam, że będziemy mieć wirtualną ambonę zamiast normalnej TV? a może dlatego, że napisała, że Pospieszalski powienien od razu zostać biskupem a nie prezesem TVP? panie Pospieszalski - kiedyś pana nazwisko kojaryło się z dobrą muzyką, teraz niestety budzi niesmak i niechęć n samo jego wspomnienie. szkoda, rodzina chyba nie jest szczęśliwa z takiej przysługi! Odpowiedz Link Zgłoś
jabbur Re: n/t mojego skasowanego posta 12.05.06, 18:14 Nie przeklinaj. Będziesz przestrzegać netykiety i będzie OK :-) forum.gazeta.pl/forum/1904849,62605,1617503.html Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 [...] 12.05.06, 18:14 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
m824 Pospieszalkie to katolicki oszo...łom 12.05.06, 21:17 medialną papką? o czym ty piszesz. guzik mnie medialna papka obchodzi. nie mam tylko ochoty aby za moją kasę na stołku siedział koleś, który powinien co najwyżej pracowac w telewizji trwam. jak może prezesem zostać koleś, któremu mieli odebrać prowadzenie programu, bo sobie ambonę zrobił. JA CHCĘ ŚWIECKIEGO PAŃSTWA, a nie takiego Pospieszalskiego - KATOLICKIEGO OSZOŁOMA! Odpowiedz Link Zgłoś
checkm8 Re: Pospieszalski zostanie szefem TVP 2? 12.05.06, 18:09 @gss87 A kogo to obchodzi co ty oglądasz? Odpowiedz Link Zgłoś
kryszar Re: Pospieszalski zostanie szefem TVP 2? 12.05.06, 18:10 Przecież już mamy jedną telewizję Trwam,po co nam druga? Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Pytanie! Kogo weźmie Terentiew na bezludną wyspę? 12.05.06, 18:10 Dworaka na pewno, ale czy i Dorotkę Gawryluk? Odpowiedz Link Zgłoś
brynk Re: Pytanie! Kogo weźmie Terentiew na bezludną wy 12.05.06, 18:14 tales1 napisał: > Dworaka na pewno, ale czy i Dorotkę Gawryluk? ...GTW ! - to sa jej przyjaciele! Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Re: Pytanie! Kogo weźmie Terentiew na bezludną wy 12.05.06, 18:17 Lew (Rywin) już siedzi, Lesio (Miller) pewnie niedługo go zmieni, a o Olo (prezio) dołączy! Odpowiedz Link Zgłoś
brynk Re: Pytanie! Kogo weźmie Terentiew na bezludną wy 12.05.06, 18:22 tales1 napisał: > Lew (Rywin) już siedzi, Lesio (Miller) pewnie niedługo go zmieni, a o Olo > (prezio) dołączy! ....zapomniałes o Oli Jakubowskiej i Adasiu Michniku Odpowiedz Link Zgłoś
century211 Re: Pytanie! Kogo weźmie Terentiew na bezludną wy 12.05.06, 18:23 tales1 napisał: > Dworaka na pewno, ale czy i Dorotkę Gawryluk? Watpie, zeby za friko z nia gdziekolwiek pojechali, poszli, polecieli czy poplyneli. W tym wieku za taka usluge sie placi. Hmm, smutne. Tak blisko do emerytury. Jedynie renta te pania ratuje. Pani Nino, moze TVN. Tam juz jest Miecugow. Teraz bedzie Terentiew. Moze dolaczy Rywin. Bedzie fajnie i panslowiansko :-) Na zakonczenie: Ludzie telewizja to tak samo jak zycie polityczne. Jest mala grupka ludzi, ktorzy w zaleznosci od wiatru historii przeszeregowuja sie. Raz tworza lewice, raz centrum, raz prawice. Zmieniaja szyldy, poglady, sympatie, koalizje...zostaja tylko ci sami ludzie. W telewizji raz sa w TVP pozniej w Polsacie, a jeszcze pozniej w TVN. Wszedzie gdzie sa glosza poglady aktualnie obowiazujace. Przy tym sa bardzo przekonujacy,ze to sa ich poglady. Usmiechaja sie do wszystkich swoich bosow, poprzednich bosow i do nas. A tak samo jak politycy, maja nas wsystkich w tej czesci ciala, gdzie nawet latarka nie da sie zaswiecic i panuje wieczny mrok. Kazdy na swoj sposob jest arogancki i do ostatniej krwi broniacy swojego zdania, ze to on ma to najprawdziwsze i najlepsze. Kazdy...a my im ufamy, wierzymy i ciagle mamy nadzieje, ze teraz mowia prawde. A prawda jest taka: pies bedzie wierny temu kto mu postawi pelna miske. Ot i caly patriotyzm. Najmniej go jest w polityce, telewizji i niestety w naszych domach. Odpowiedz Link Zgłoś
push.sp Re: Pytanie! Kogo weźmie Terentiew na bezludną wy 12.05.06, 18:46 Terentiew to bolszwieckie resztki ... Odpowiedz Link Zgłoś
wgj8515 Wahadło 12.05.06, 18:13 Wahadło się przesunęło na prawą stronę. Wreszcie po ponad 15 latach. Zarówno Wildstein jak i Pospieszalski mają poglądy prawicowe i dosyć wyraziscie je przedstawiają. Czy jako szefowie będą obiektywni to się dopiero okaże. Na razie można powiedzieć tyle, że lewactwo zostało lekko usadzone, czy coś pozytywnego z tego wyniknie to kwestia przyszłości, a więc niewiadoma. Odpowiedz Link Zgłoś
settembrini Re: Pospieszalski zostanie szefem TVP 2? 12.05.06, 18:15 jakie te wszystkie nominacje sa przewidywalne... zle sie dzieje w panstwie polskim, w ktorym zle pojeta lojalnosc i uleglosc jest nagradzana prestizowymi posadami. Odpowiedz Link Zgłoś
iczi-iczi Re: Pospieszalski zostanie szefem TVP 2? 12.05.06, 18:15 bardzo się z tego ciesze.Teraz nawał obowiązków nie pozwoli Panu Dyrektorowi Pospieszalskiemu na występy na wizji,z czego "bardzo" ubolewam i odczuwam bezzmierny smutek. Odpowiedz Link Zgłoś
robertrobert2 Re:Celejowski zostanie szefem TVP 1? 12.05.06, 18:18 I tak wole radio Odpowiedz Link Zgłoś
herr7 no i nastał czas politruków 12.05.06, 18:19 a Żyd Wildstein zostaje szefem propagandy. Całkiem jak za Stalina. To nie oznacza, że tęsknię za preziem Kwiatkowskim i jego następcą Dworakiem. Zyczyłbym mediom większego dystansu a także szacunku dla swoich odbiorców, ale sądząc po zmianach chyba się nieprędko doczekam. PS A może należy Wildsteinowi po prostu współczuć. Ponoć tam na Woronicza jest straszny syf. Odpowiedz Link Zgłoś