pis_dolot TV na polu i w oborze - 8 godz/dobę, a pozostałe 19.05.06, 09:29 16 godzin marsze i programy o szkodliwości homoseksualizmu i żydów Odpowiedz Link Zgłoś
demmag Re: Wszechpolak w zarządzie TVP 19.05.06, 09:36 wstyd... wstyd... wstyd... tyle tylko mogę powiedzieć. jedno jeszcze pytanie - gdzie wszyscy byliście, kiedy reszta "moralnie poprawna" społeczeństwa była przy urnach wybierając ludzi, którzy teraz nami rządzą? po prostu łapki opadają... Odpowiedz Link Zgłoś
tom1003 Re: Wszechpolak w zarządzie TVP 19.05.06, 09:43 To jakoś nie przeszkadzało, że telewizją zarządzali byli członkowie bandyckiej komunistycznej organizacji pod nazwą PZPR zakładaną z inspoiracji tow. Stalina? Cóż ci Wszechpolacy takiego zrobili, poza tym że szmatławce na poziomie Trybuny usiłują obwiniać ich o napad zorganizowany przez zupełnie kogoś innego? Czytając Gazetkę Wybiórczą i inne brukowce niechętne obecnemu rządowi i prezydentowi można ulec wrażeniu że znajdujemy sie w obozie koncentracyjnym zarzadzanym przez babcie w moherowych beretach i codziennie jesteśmy po kilka razy rozstrzeliwani. Odpowiedz Link Zgłoś
tierralatina Re: Wszechpolak w zarządzie TVP 19.05.06, 09:56 TVP sie staczala od dawna. Teraz przyspieszyla. Bagno. Odpowiedz Link Zgłoś
zyks Serdeczne gratulacja dla p.Bronka, z p.Farfałem bę 19.05.06, 10:03 dzie miła współpraca. Wart pac pałaca:) Odpowiedz Link Zgłoś
fnoll TVP? nie oglądam... 19.05.06, 10:05 czy różowa, czy też czarna telewizja jest to marna :) Odpowiedz Link Zgłoś
zyks Jako widzz TV Trwam protestuję: TV Bronka+Farfała 19.05.06, 10:18 będzie nieuczciwą (abonament !) konkurencją dla mojej telewizji ! Odpowiedz Link Zgłoś
awersja A takie bzdury o nim piszą...! 19.05.06, 10:26 Piotr Farfał, pełnomocnik wyborczy Ligi Polskich Rodzin w okręgu koszalińskim, prawdopodobnie będzie odpowiadał przed sądem za złamanie ordynacji wyborczej. Straż Miejska zamierza go pozwać za naklejenie plakatów w niedozwolonych miejscach. Farfał, który nie tylko jest pełnomocnikiem wyborczym LPR, ale kandyduje też na posła w okręgu koszalińskim z pierwszego miejsca listy Ligi, ma być w poniedziałek przesłuchany przez strażników. "Celem sporządzenia wniosku do Sądu Grodzkiego za wykroczenie polegające na umieszczeniu w miejscu publicznym do tego nie przeznaczonym plakatów bez zgody zarządzającego tym miejscem" - wyjaśnił PAP Waldemar Kuźmiński, wicekomendat koszalińskiej Straży Miejskiej. Postępowanie w tej sprawie Straż Miejska zaczęła już w zeszłym tygodniu. "Chodzi o złamanie artykułu 90. ordynacji wyborczej, który zakazuje wieszania plakatów na ścianach budynków, latarniach, urządzeniach energetycznych i telekomunikacyjnych bez zgody ich właścicieli" - powiedział PAP Andrzej Krysiak, komendant koszalińskiej Straży Miejskiej. Według Krysiaka, Farfał może za to zapłacić nawet 5000 złotych. Piotr Farfał czuje się niewinny. W przesłanym do koszalińskich mediów oświadczeniu napisał: "Pojawienie się na ulicach Koszalina plakatów z moim wizerunkiem nie było zachęcane, inspirowane i w żaden sposób popierane przez moją osobę. Przypuszczam, że rozklejenie plakatów było oddolną inicjatywą poszczególnych sympatyków Ligi Polskich Rodzin, którzy mają już dość poczynań rządzących regionem władz rządowych (posłów i senatorów) i samorządowych, nie robiących nic w sprawach najistotniejszych dla mieszkańców Koszalina i okolic (postępująca bieda, bezrobocie)". (źródło: PAP) wybory2005.wp.pl/kat,39914,wid,7882231,wiadomosc.html?ticaid=11a1a Odpowiedz Link Zgłoś
zaifi władzą PIS-u,Polska odzierana jest z kultury 19.05.06, 12:07 obyczajów,J.Kaczyński z każdym posunięciem,wykazuje brak przyzwoitości.Polityka tego człowieka karleje z dnia na dzień,wspiera sie ludzmi małymi,funduje nam Polskę na swoją miarę:sklerykalizowaną,populistyczną faszyzującą za władzę odda wszystko ideę i honor,zaprzedał siebie a może taki był i zręcznie skrywał zamiary. Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 Sieg Heil ??? W Polsce potrzebne jest ... 19.05.06, 10:51 .. zwycięstwo nad korupcją i wszelkimi układami niszczącymi społeczeństwo ! Odpowiedz Link Zgłoś
igraszka Re: Sieg Heil ??? W Polsce potrzebne jest ... 19.05.06, 11:29 Dlatego trzeba zatrudniać krystaliczno czystych Wszechpolaków Odpowiedz Link Zgłoś
lejbakogelmogel Pozdrawiam szlachetną Młodzież Wszechpolską ! 19.05.06, 11:46 Nie czytajcie Gazety Wyborczej, nie będziecie ogłupiani. Odpowiedz Link Zgłoś
zaciekawiony4 Re: Pozdrawiam szlachetną Młodzież Wszechpolską ! 19.05.06, 12:05 Ze szlachetnością MW ma tyle wspólnego co ty ze znajomością chińskiego, czyli nic. A jeśli ciebie tak Wyborcza drażni to po ciul tu włazisz i pleciesz 3 po 3. No chyba, że ci za to płacą. Odpowiedz Link Zgłoś
jotes61 Re: Wszechpolak w zarządzie TVP 19.05.06, 11:01 Gratulacje dla pana prezesa TVP.Jak widać będzie stworzona następna dobrana paczka."Nowa władza".Ciekawe jak się "dziki bill Wildstein" będzie dogadywał ze zwolennikiem "czystej rasy"?. Odpowiedz Link Zgłoś
igraszka Mam płacić Abonament na pensje tych warchołów? 19.05.06, 11:06 Ładny skład w teraz TVP mamy: prawciowy żyd (po ojcu komuniście) Wildschwein, Wszechpolak Farfocel, hipokryta Pospieszalski i kretyn Cejrowski - to za co ja niby mam płacić ten Abonament? Może na ich pensyjki? Nie z mojej kieszeni. Dla mnie TVP w tym momencie przestaje istnieć. Program od ponad pół roku jest nie do oglądania - jak już są jakieś fabuły to wyciągnięte z lamusa. Wiadomości i tak wolę oglądać w TVN (bardziej wiarygodne niż w jedynce) Rozrywkę na Polsacie i TV4 Dobre filmy na Ale Kino Modlitwy (gdyby mnie przycisnęło) na TV Trwam W takim razie do czego mi jeszcze potrzebna TVP?? Chyba do oglądania coraz większej liczby głupawych reklam i szmatławych produkcji telewizyjnych w stylu M jak Miłość. Odpowiedz Link Zgłoś
lejbakogelmogel Ty możesz płacić nadal chłopcom Millera 19.05.06, 11:47 Chyba mają jakieś konto w Moskwie. Odpowiedz Link Zgłoś
glaca7 Wszechpolak w zarządzie TVP 19.05.06, 11:11 To ja przetaje płacić abonament. A co? Jak nie mam zamiaru oglądać to i płacic nie będe na Nich Odpowiedz Link Zgłoś
igraszka Bojkot TVP 19.05.06, 11:20 Ja będę bojkotować TVP - nie podoba mi się towar, to dlaczego mam za niego płacić? Tym mediom, które oglądam płacę w formie miesięcznego abonamentu za kablówkę. Odpowiedz Link Zgłoś
albacor Re: Wszechpolak w zarządzie TVP 19.05.06, 11:21 Dokładnie tak, a TVP dawno już nie ogladam bo nie ma co. A jak papiez przyjedzie to już bedzie paranoja programowa. na szczęście jest 40 czy więcej innych programów. TVN 24 - informacyjny, HBO, Ale KIno i inne filmowe + podróżnicze i przyrodnicze. I po cholerę mi upolityczniony TVP? Odpowiedz Link Zgłoś
eryk2 Nowa ramówka 19.05.06, 16:55 Widzowie TVP mogą pożegnać się z myślą o obejrzeniu na tych kanałach "Śmierci w Wenecji" Viscontiego (promocja homoseksualizmu), "Satyriconu" Felliniego (promocja pogańskiej rozwiązłości), "Skrzypka na dachu" (wyraz antypolonizmu środowisk żydowskich w USA). Nawet Bogusław Kaczyński będzie musiał pokazywać co miesiąc TYLKO polskie opery (na zmianę: "Straszny dwór" i "Halkę", bo "Król Roger" jest kosmpolitycznym dzieckiem dwóch homoseksualistów, tj. Szymanowskiego [muzyka] i Iwaszkiewicza [libretto]). Oprócz "Doktora z alpejskiej wioski" da się jeszcze telenowelę "Proboszcz z bawarskiego miasteczka" i reality show "Joseph Ratzinger - wikary wszechświata". Pocieszające jest to, że reklamodawcy znikną z reżymowej telewizji i przepłyną do komercyjnych stacji, co spowoduje obniżenie cen ich usług (kablówki, dekodery itd.). Odpowiedz Link Zgłoś
joniec77 Kompetencje 19.05.06, 11:21 Jakie kompetencje ma pan Fartał ma kompetencje do zarządzania TVP. Takie stanowisko powinno byc obsadzone przez osobę z wieloletnim doświadczeniem (jeśli nie w firmie związanej z mediami, to przynajmniej na równorzędnym stanowisku w dużej firmie). Czy 28 letni człowiek może mieć takie doświadczenie...chyba nie. Nie piszę tu o poglądach pana Fartała ani o opcji politycznej którą popiera, ale o podstawowych wymaganiach przy zatrudnianiu osób na wyższe stanowiska kierownicz. Odpowiedz Link Zgłoś
igraszka Re: Kompetencje 19.05.06, 11:27 Ma doświadczenie jako Wszechpolak - mało ci? Odpowiedz Link Zgłoś
lejbakogelmogel Coś się zmienia, nieagenta powołano do zarzaduTVP! 19.05.06, 11:52 Czekamy na dalsze zmiany ! Odpowiedz Link Zgłoś
pohulanka Re: Wszechpolak w zarządzie TVP 19.05.06, 11:24 zupa_wolowa napisał: > Tośmy się doigrali. Sieg Heil jako oficjalne pozdrowienie na Woronicza? tylko nie sieg heil, oni tylko zamawiali piwo Odpowiedz Link Zgłoś
jazzik41 Re: Wszechpolak w zarządzie TVP 19.05.06, 11:27 Co??????? Prawnik we WSZYPOLSKIEJ????? Czy to nie jakaś podpucha, albo z niego taki prawnik ,jak z koziej d...y Trąba. Facjatę ma debilną i tępą i taki buc ma ludiom dyktować co powinni oglądać. TO ZWYKŁY SYF, RUJA I PORÓBSTWO. TVP - DO LIKWIDACJI I CAŁĄ TĄ SFORĘ NA BRUK. I TAK NIE MA Z NICH ZADNEGO POŻYTKU. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Wszechpolak w zarządzie TVP 19.05.06, 11:35 Z Milewską może być problem, bowiem ABW cofnęło jest tzw. poświadczenie na dostęp do niejawnych informacji w spółce. Bowiem ponad rok temu Milewska wyniosła z TVP niejawne dokumenty i do dziś ich nie oddała, choć wielokrotnie była o to proszona przez pełnomocnika TVP ds. informacji niejawnych. Wybór Milewskiej do zarządu oznacza, że zwolniło się miejsce w radzie TVP. KRRiT będzie musiała wybrać kogoś na jej miejsce, najprawdopodobniej z rekomendacją Samoobrony. Najkrótsza droga do zarządu telewizji publicznej. Należy coś wynieść. Odpowiedz Link Zgłoś
lejbakogelmogel Re: Wszechpolak w zarządzie TVP, nie agent ! 19.05.06, 11:49 Całe to towarzystwo z TVP warte jest lustracji. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Wszechpolak w zarządzie TVP, nie agent ! 19.05.06, 12:01 Zwłaszcza nowy zarząd. Odpowiedz Link Zgłoś
amenominokanoushi Re: Wszechpolak w zarządzie TVP 19.05.06, 11:35 Prześladuje nas chińskie przekleństwo: "obyś żył w ciekawych czasach". Odpowiedz Link Zgłoś
iwwona2 Re: Wszechpolak w zarządzie TVP 19.05.06, 11:39 " DO PRZODU POLSKO:::OOOO"- ludzie trzeba cos z tym zrobic. Zyjemy w demokratycznym kraju, nie moze tak byc, ze paru pajacow wybranych zreszta nie pruzez nas rzadzi naszym krajem - nami!!! Protestuje!!! Wstyd w tych czasach byc Polakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Rezygnuję z telewizji i przestaję płacić. Internet 19.05.06, 11:42 mi wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
lejbakogelmogel Re: Rezygnuj z Gazety Wyborczej i nie płać ! 19.05.06, 11:50 Nie płać za kłamstwa w Gazecie Wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
wynocha_buraki co tu robisz głąbie...? 19.05.06, 12:01 czyżby to nie był portal tej wg Ciebie kłamliwej GW? Odpowiedz Link Zgłoś
ponuractwo Re: Rezygnuję z telewizji i przestaję płacić. Int 19.05.06, 11:56 Ja od paru miesięcy już nie płascę, choć jestem zarwardziałą legalistką. Lecz już mam dość sponsorowania tego śwmiecia, teraz jeszcze większej tuby propagandowej naszej pożal się Boże, koalicji. Tylko nie wiem co dalej? Jak się ew. zachować, by się uchronić przed tym chamskim (nie od dziś) haraczem? Pomijam juz taki drobiazg, że płacę za kablówkę, a ona płaci i tak TVP!!! Do d... z takim porzadkiem, a na dodatek jeszcze faszyzujaca M.W. i paru durni dornowatych, co to twierdzą, że to nieszkodzi, że to dobra organizacja. Ach, słuchac się tego nawet nie chce! Odpowiedz Link Zgłoś
xapur Byle doczołgać się do wyborów i mieć nadzieję 19.05.06, 11:57 że ciemnego ludu jest mniej i drugi raz hołoty nie będzie więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
freelancer_1 WESZpolak w TV: brawo! 19.05.06, 12:12 jest coraz lepiej: triumf sprawiedliwości i prawa ;-((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
rmstemero Czy przypadkiem Wildstein nie mowil 19.05.06, 12:14 przed tygodniem o tym ze telewizja zostanie odpolityczniona i ze przyswieca mu ideal BBC? Paaaaanie Wildstein, dlaczego ja mam jeszcze wierzyc w cokolwiek co pan bedzie opowiadal? Odpowiedz Link Zgłoś
amoremio Re: Wszechpolak w zarządzie TVP 19.05.06, 12:19 Takiego chlopaczka, to ja bym nawet jako sekretarke nie zatrudnil. Co za kraj! - IV.Rzesza......... Odpowiedz Link Zgłoś
futomaki.pl Re: Wszechpolak w zarządzie TVP 19.05.06, 12:33 Ciekaw jestem tylko, czy ta ciężka lekcja da Polakom do myślenia przed kolejnymi wyborami... Odpowiedz Link Zgłoś
mln79 Re: Wszechpolak w zarządzie TVP 19.05.06, 12:37 To straszne ile w Polsce stołków obsadza się z politycznego nadania. Minęło 17 lat, a tylko ludzie się zmienili. System pozostał. Odpowiedz Link Zgłoś
ponuractwo Re: Wszechpolak w zarządzie TVP 19.05.06, 12:46 mln79 napisał: > To straszne ile w Polsce stołków obsadza się z politycznego nadania. Minęło 17 > lat, a tylko ludzie się zmienili. System pozostał. Ludzie się zmienili? Hej, gdyby tak było, to nie obsadzanoby tych stołków, o których piszesz, z klucza jakiegokolwiek, poza konkursem czy tez właściwymi kwalifikacjami!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
minipolak Wszechpolaczek w zarządzie TVP 19.05.06, 14:51 "Andrzej Lepperski ...dodał, że interesują go także posady dla jego ludzi w publicznym radiu" Czy lepperowski i jego gang nie powininni starac sie raczej o posady w publicznych toaletach. Coraz mniej podoba mnie ta koncepcja solidarnego panstwa. Od samego poczatku to smierdzialo mnie jakimis leninowskimi ideami rownosci dla swoich. Odpowiedz Link Zgłoś
dzimbim Apetyt Leppera i Samoobrony 19.05.06, 17:43 Zamiast domagac się coraz to nowych stanowisk,Lepper powinien zająć się spłatą swoich i innych członków Samoobrony ogromnych długów.Wstyd przed Europą,że mamy takich polityków u władzy. Odpowiedz Link Zgłoś