zydzinski 19.05.06, 09:09 Won z Europy europejsy! Zlikwidować wszystkie siedziby, agencje, komisje. Zabrać się do pracy, zaorać miejsca siedzib, zasadzić zboża i buraki cukrowe bez limitów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rczarn11 <a href="http://www.oneseat.eu/" target="_blank">www.oneseat.e 19.05.06, 10:48 jezeli jestescie przeciwko to zagłosujcie i przeslijcie link innym zeby tez mogli oddac swoj glos. www.oneseat.eu Strona również w j.polskim Pozdrawiam Carlos Odpowiedz Link Zgłoś
cyntia5 Głos Rzymu. 19.05.06, 11:22 Poparłam to. Ale tak się zromanizowałam, że przy okazji wtrącę swoje zdanie, że Parlament Europejski powinien zostać przeniesiony do Rzymu. To chyba oczywiste. Rzym dla Europy jest fundamentalny. I rozwiązało by to problem odwołania do Boga w Konstytucji, bo politycy ciągle robili by sobie fotki z papieżem więc wpisywanie wartości do konstytucji było by zbędne. A teraz możecie na mnie wylać kubły błota. Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 Re: Głos Rzymu. 19.05.06, 11:29 Rzym tak sie rzadzil (i nierzadem stal) az go Wandale... :-) P.S. Zaczynam przyjmowac zaklady: Jak dlugo utrzyma sie rzad Prodiego? Odpowiedz Link Zgłoś
pozlotemu Zwiazek Socjalistycznych Republik Europejskich ZSR 19.05.06, 14:24 Nie zyje KOMUNA!!!!! Nieh zyje ZWIAZEK SOCJALISTYCZNYCH REPUBLIK EUROPEJSKICH!!!!! NIECH ZYJE WIECZNIE ZYWA MYSL MARKSA I LENINA!!!!!!!!!! KOMUNISCI WSZYSTKICH KRAJOW LACZCIE SIE!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gebels.z.tv24 Nie Żyje ZeSRE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.05.06, 02:02 pozlotemu napisał: > Nie zyje KOMUNA!!!!! > Nieh zyje ZWIAZEK SOCJALISTYCZNYCH REPUBLIK EUROPEJSKICH!!!!! > NIECH ZYJE WIECZNIE ZYWA MYSL MARKSA I LENINA!!!!!!!!!! > KOMUNISCI WSZYSTKICH KRAJOW LACZCIE SIE!!!!!!!!!!!!!! Hurra !!! ZeSRE czyli Zwiazek Socjalistycznych Republik Europejskich to przszłość urzędasów, heterofobów i eutanastów !!!! heterofoby wszystkich krajów łączcie się !!! Odpowiedz Link Zgłoś
parmesan Re: Głos Rzymu. 19.05.06, 15:28 Cyntia, porabalo cie? Do Rzymu? To nasze europosly zapomna po co tam sa, nie wychodzac z Watykanu! Zapomnij! To poroniony pomysl. Odpowiedz Link Zgłoś
cyntia5 Re: Głos Rzymu. 19.05.06, 18:28 Rzym oprócz Watykanu posiada też inne atrakcje, więc z posłami nie powinno być problemu. Jest tam więcej gołych posągów niż w pozostałej części Europy razem wziętej. Ale najlepsze są te bombastyczne Rzymskie budowle. Są boskie! Oczywiście stolica w Rzymie to igranie z ogniem, ale w formie republiki nie powinno to być groźne. Rzym jest najsympatyczniejszym i najromantyczniejszym miejscem na stolicę imperium. A nie jakaś Bruksela, czy Kapusta. Odpowiedz Link Zgłoś
cyntia5 Re: Senatus PopulusQue Europeanus? 19.05.06, 21:19 "Senatus PopulusQue Europeanus" to my mamy teraz. Po przyjęciu Turcji będziemy mieli okrojony "Senatus PopulusQue Romanus". Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 hehe! Buraki u wladzy! 19.05.06, 11:27 "Zabrać się do pracy, zaorać miejsca siedzib, zasadzić zboża i buraki cukrowe bez limitów." No, tylko ze pewnie wtedy zaczna tych unijnych farmerow zara subsydiowac. A rzad UE? "RZAD SIE ZAWSZE WYZYWI!" (proponent stanu wojennego i rzecznik WRONY - Jerzy Urban) Odpowiedz Link Zgłoś
matrioszka25 Gigantyczna maszyna nierobow 20.05.06, 00:11 i dyktatorow, uzurpujaca sobie prawo do kireowania panstwami narodowymi, likwidujaca granice, wlasne wlauty, narzucajaca obce tradycje, kolchoz anglo-franko-germanski, gdzie dla Slwoian wyznaczono role niewolikow pieniadza i globalizacji. Jeszcze jedna ponadnarodowa instytucja, oganiczajaca prawa czlowieka, jeszcze jedna bariera, wyzanczajaca prawa i przepisy, jeszcze jedna chydra swiatowego komunizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
glomek Parlament Europejski będzie miał jedną siedzibę.. 26.09.06, 19:01 podpisuje sie wszystkimi konczynami, natychmiast trzeba zlkwidowac te paranoje ktora niczemu juz nie sluzy poza generowaniem kosztow i budowanie wizerunku UE jako biurokratycznej pomylki. jestem zdecydowanym 'euroentuzjasta', ale parlament nawet z jedna siedziba to porazka, mnie wizyty w jego siedzibie w brukseli draznia - to przerost formy nad trescia jestem za tym by sprawy 'europejskie' zalatwialy parlamenty krajowe. moznaby powolac w kazdym parlamencie komisje ds Unii, moglyby sie owe komisje dogadywac na telekonferencjach, moglyby nawet spotykac od czasu do czasu na sesjach w salach krajowych parlamentow - rotacyjnie. odrebny parlament europejski z jego siedzibami, poslami bioracymi tyle kasy a oderwanymi od rzeczywistosci krajow nie jest potrzebny Odpowiedz Link Zgłoś
kajak75 Re: Parlament Europejski będzie miał jedną siedzi 27.09.06, 00:22 Odkryles Ameryke. wszystkie parlamenty maja komisje ds UE. A przdstwiciele tych komisji spotykja sie regularnie. Ale to nie zastapi PE Odpowiedz Link Zgłoś