a.gajewski1 21.05.06, 22:44 Oczywiscie winna Platforma! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zbyszczek Za to też odpowiada PO?? 21.05.06, 22:48 inspirują je "siły liberalne" - a co to niby mam znaczyć? Michnik za spółkę z Tuskiem czy niby kto? Odpowiedz Link Zgłoś
silezius.monachijski wszystko to spisek wiadomych środowisk 21.05.06, 23:11 To woda na młyn liberalnych wichrzycieli i odwetowców spod wiadomego znaku. To krecia robota sił internacjonalistycznego syjonizmu i globalistycznych łże-elit. Ale jeszcze spokojna chłopsko-robotnicza woda pogruchoce kości podburzaczom i liberałom. Ręka podniesiona na władzę ludową zostanie przez tę władzę odrąbana!! Program PiS programem Narodu!! Niech żyje Naród Polski i jego Wielki Przywódca Jarosław Kaczyński! Sojusz PiS-Samoobrona-LPR fundamentem dynamicznego rozwoju kraju! Odpowiedz Link Zgłoś
linfan Re: wszystko to spisek wiadomych środowisk 21.05.06, 23:53 silezius.monachijski napisał: > Program PiS programem Narodu!! > Niech żyje Naród Polski i jego Wielki Przywódca Jarosław Kaczyński! > Sojusz PiS-Samoobrona-LPR fundamentem dynamicznego rozwoju kraju! jaki program? to ta partia ma program? rany julek! ... aaa no tak - zapomnialem. chodzilo zapewne o program rozliczen poprzednich rzadzacych. no ... brawo pis! tak dalej! juz niedlugo nikt nie bedzie o Was pamietal :D Pozdrawiam, Przemek Odpowiedz Link Zgłoś
sh3yt3n Re: wszystko to spisek wiadomych środowisk 22.05.06, 07:31 Linfan - nie bądź taki pamiętliwy ;) PIS miał program ale tak jakoś te łże-elity i inne "środowiska" i układy to zniszczyły. Brawo PIS, wiwat ciemnogród! Eeeeh - i po cholerę nam ta polityka. Prozmawiajmy o czymś innym. Nie wiem - o pogodzie? Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: wszystko to spisek wiadomych środowisk 22.05.06, 07:47 Program był, leczim sie trochę zminił. np. na co komu tak ilość nowych mieszkań, skoro coraz więcej obywateli chce opuścić ten kraj? Zawsze to tańsze rozwiązanie niż budowanie 3000000 w ramach taniego państwa. Nad resztą programu pracuje zapewne Jola w Dywitach i niebawem pewnie dokładniej nam wytłumaczy o co w nim biega;) Odpowiedz Link Zgłoś
lahdaan Re: Za to też odpowiada PO?? 21.05.06, 23:18 zbyszczek napisał: > inspirują je "siły liberalne" - a co to niby mam znaczyć? Liberalne znaczy wolnosciowe. Odpowiedz Link Zgłoś
fritz.fritz Re: Za to też odpowiada PO?? 21.05.06, 23:33 lahdaan napisał: > zbyszczek napisał: > > > inspirują je "siły liberalne" - a co to niby mam znaczyć? > > Liberalne znaczy wolnosciowe. Nie, liberalne w tym znaczeniu nie ma nic wspolnego z tolerancja (to jest jedno ze znaczen tego slowa) tylko z modelem gospodarczym, ktory PO chce wprowadzic w Polsce. Model ten odpowiada systemowi zblizonemu do wczesnego kapitalizmu i nie istnieje w zadnym rozwinietym kraju kapitalistycznym na swiecie. Mowiac partia liberalna, M. mowil o partii chcacej wprowadzic ten model gospodarczy w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
wiedmak Za to model narodowo-sojalistyczny pisu 22.05.06, 07:51 sprawdza sie w Rosji, Bialorusi, Korei Pn i Chinach. I czyzbym zapomnial, jaki to system istnieje w USA, WB czy Irlandi frycu? Prosze nie siac tu komuszej propagandy rodem z pisuaru. Odpowiedz Link Zgłoś
lech.walesa1 apel 21 maja 2006 roku w siedleckiej „Solidarności 22.05.06, 04:37 Domagamy się bezwzględnego otwarcia zasobów Instytutu Pamięci Narodowej, powszechnego dostępu do archiwów i akt, tak aby stało się to katalizatorem do ujawnienia się ludzi, którzy z różnych pobudek byli wmieszani w tamten zbrodniczy system. Dzisiaj, wzywamy wszystkich, którzy byli tajnymi współpracownikami służb specjalnych, aby ujawnili się i przyznali się do takiej działalności. Takie zachowanie może zostać zrozumiane jako wyraz skruchy. Dajemy czas do końca bieżącego roku na skontaktowanie się z nami bądź ujawnienie swojej działalności w innej formie. W przeciwnym wypadku od 1. stycznia 2007 roku będziemy czuli się upoważnieni do opublikowania danych osobowych i szczegółów dotyczących działalności tych, którzy wspomagali tamten system. ... sowa.beeplog.de/17379_118745.htm Odpowiedz Link Zgłoś
anwb Re: ''Pogłoski o zmianie premiera mają mnie osłab 21.05.06, 22:50 A cyklisci? Przeciez to dranie, ktorzy buduja uklady nie sprzyjajace kaczuszkom! Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r A mnie osłabia łże-praca premiera 21.05.06, 22:51 "Pewnie są takie siły i takie środowiska, które starają się doprowadzić do takiej sytuacji, by pozycje premiera osłabić i żeby odebrać perspektywę działania. Te pytania (dziennikarzy) miałyby spowodować to, żebyśmy ja i mój rząd pracowali na krótką metę, na chwilę, dla publiczności" - uznał premier. ******************************** Cóż w takim razie oznaczają PRL-owskie wizyty gospodarskie, brak zmian w gospodarce (wiemy, wiemy: świstak zawija, a PKB rośnie) i łamanie Konstytucji w kwestii kierowania polityka zagraniczną - przez całkowite przekazanie jej preziowi L. Kaczyńskiemu. Weźcie się Marcinkiewicz do roboty, to dziennikarze nie będa mieli pretensji. Odpowiedz Link Zgłoś
lysy641 Re: A mnie osłabia łże-praca premiera 21.05.06, 23:06 on nic nierobi ani zlego ani dobrego poprostu stagnacja Odpowiedz Link Zgłoś
rakunica Stagnacja 22.05.06, 07:12 lysy641 pocieszyl sie: > on nic nierobi ani zlego ani dobrego poprostu stagnacja Hahahahaha:) Odpowiedz Link Zgłoś
scyg ''Pogłoski o zmianie premiera mają mnie osłabić'' 21.05.06, 22:57 Jak to fajnie że Marionetkiewicz jest z siebie i swojej ekipy zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
zenek_bochenek Marcinkiewicz najbardziej lubianym premierem 21.05.06, 22:59 Jak dowodza badania Marcinkiewicz jest najbardziej cenionym premierem 15-lecia i nawet szczekanie łże-elit na pisowską karawanę wiele tu nie zmieni.. Odpowiedz Link Zgłoś
barbara444 Re: Marcinkiewicz najbardziej lubianym premierem 21.05.06, 23:50 Moze M nie jest swiety ale napewno nie postzydokomuna Odpowiedz Link Zgłoś
silezius.monachijski ale czy to genetyczny patriota? 21.05.06, 23:53 czy to nie jest prezydokomuna? Jak jego przodkowie zachowali się pod Grunwaldem? Ja bym zbadał wszyskim członkom Rządu DNA na obecność genu patriotyzmu. Nadmiar czujności nigdy nie zaszkodzi, zwłaszcza gdy wokół szaleje rewolucja moralna. Odpowiedz Link Zgłoś
krotki rozbrajający facet 21.05.06, 22:59 on na prawdę wierzy że nie jst figurantem - ma problem ot co Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rakunica Re: rozbrajający facet 22.05.06, 07:18 W dodatku, nie jest premierem z Krakowa. Co za niewypal..... Odpowiedz Link Zgłoś
rochoe Niestety nie wszyscy sa zainteresowani 21.05.06, 22:59 naprawa Polski. Stare uklady atakuja tych, ktorzy chca zmienic Polske na lepsza. Odpowiedz Link Zgłoś
lahdaan Re: Niestety nie wszyscy sa zainteresowani 21.05.06, 23:25 po II wojnie tesh chcieli stworzyc lepsza Polske.... Odpowiedz Link Zgłoś
fuzzybear koszulka z nr 8 - to coś znaczy ! 21.05.06, 23:04 marionetkiewcz dostał koszulkę z nr 8, a Tusk z nr 1 (i to żółtą !). To spisek tych wstrętych liberałów - ja na jego miejscu (marionetkiewicza) kazałbym sobie przemalować numer na jakiś lepszy. "Ósemka" to jakiś pomocnik czy coś takiego - w kazdym razie na pewno nie "pierwsza linia" ! Odpowiedz Link Zgłoś
rakunica Pierwsi beda ostatni 22.05.06, 07:17 Pierwsi beda ostatnimi wg wszelkich znakow na niebie. Myslalam, ze nr 1 dostal premier z Krakowa. Odpowiedz Link Zgłoś
jovanka22 Re: ''Pogłoski o zmianie premiera mają mnie osłab 21.05.06, 23:06 Marcinkiewicz przestań pieprzyć, już tego słuchać nie można, myślisz że jestem taka głupia jak to twoje towarzystwo wzajemnej adoracji? Odpowiedz Link Zgłoś
fsopolonez Re: ''Pogłoski o zmianie premiera mają mnie osłab 21.05.06, 23:59 Jestes :)))))))))))))))) Pa Odpowiedz Link Zgłoś
jola_bzyku Re: ''Pogłoski o zmianie premiera mają mnie osłab 21.05.06, 23:14 a.gajewski1 napisał: > Oczywiscie winna Platforma! ***A kto winien .... Fidel K.? Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: ''Pogłoski o zmianie premiera mają mnie osłab 21.05.06, 23:17 Prezydent Lech Kaczyński jako "siła liberalna". To chyba mamy liberalizm siłowy. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin1973 Re: ''Pogłoski o zmianie premiera mają mnie osłab 21.05.06, 23:20 to UKŁAD pokazuje pazury, hehehhe Odpowiedz Link Zgłoś
amoremio Re: ''Pogłoski o zmianie premiera mają mnie osłab 21.05.06, 23:30 To napewno znowu ta niedobra Unia ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
evaoko Aż dostał dzisiaj szczególnego skrętu ust 21.05.06, 23:30 jak komentował Tuska. A taki to był dobry premier, chudnie w oczach. Odpowiedz Link Zgłoś
amoremio Re: Aż dostał dzisiaj szczególnego skrętu ust 21.05.06, 23:39 No dobry dobry poczciwy i tego hmm fajny - jakbym byl kobitkom albo tego no jaksietonazywa....nowoczesny:), to mysle, ze naprawde móglby mi sie ten przystojniak podobac. Ale tak i tak - on niestety jest po "innej stronie", politycznie :) Fajny. Ale w zlym towarzystwie. To byl wieeeelki blad, Panie Premierze ! Pozdrawiam + wspól-czuje...... Odpowiedz Link Zgłoś
amoremio Re: ''Pogłoski o zmianie premiera mają mnie osłab 21.05.06, 23:34 Podobno babcia Marczinkowskaya walczyla w obcym mundurze przeciwko >P<olskiej stonce ziemniaczannej....... Kazik ma szczescie, ze Jego prapraprpapra....dziadzio byl >P<olskim kosynierem! :) Odpowiedz Link Zgłoś
uklad_wcielony Re: ''Pogłoski o zmianie premiera mają mnie osłab 21.05.06, 23:35 Kaziu, ciebie sie juz bardziej oslabic nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
fsopolonez Zdesperowane srodowisko G.W., zaczyna jak widac 22.05.06, 00:04 tracic nerwy.PiS GO!!!!!!!!!!!. Az miło się patrzy na wasze zjadliwe komentarze, sa wyrazem desperacji. Tak ,filary III RP sie załamuja , a nic nie mozecie zrobic. hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Zdesperowane srodowisko G.W., zaczyna jak wid 22.05.06, 00:08 zalamuja i drza w posadach, az sie w koncu cala ta konstrukcja kwaczynskim na leb zawali. Odpowiedz Link Zgłoś
fernandorey Osłabić? Z czego? 22.05.06, 01:42 Ty Pacynka myślisz, że coś możesz? Ciebie może osłabić jedno słowo Kłamczyńskiego i żadne mityczne siły nie muszą przeciw tobie spiskować. Co za pajac. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski1 Dobrze dla Marcinkiewicza, ze w rzadzie nie ma PO 22.05.06, 01:46 Przeciez ci nieudacznicy, cieniasy i buraki tylko by bruzdzili. Dzieki Bogu, szczyt mozliwosci PO to gabinet cieni(asow); dlatego gospodarka sie rozwija, i wszystko idzie ku dobremu fernandorey napisał: > Ty Pacynka myślisz, że coś możesz? Ciebie może osłabić jedno słowo > Kłamczyńskiego i żadne mityczne siły nie muszą przeciw tobie spiskować. > Co za pajac. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.2x To Radio Maryja ciagle w polityce? 22.05.06, 01:59 Myslalem ze od teraz zajmuje sie tylko religia. Jesli jednak tak ma byc to ja przypomne moja ulubiona opowiesc (na czasie) o Marcinie Zelaznym, dwoch braciach, dziadzie i Krolu. Ten krol nazywal sie bodajze Kyzdyr. www.bajka.pl/friends/friends01.asp Odpowiedz Link Zgłoś
rakunica Re: To Radio Maryja ciagle w polityce? 22.05.06, 07:29 Ciagle na posterunku. Jak zawsze. I dlatego moc truchleje. W ostatnich dniach slyszalam w RM Marciniewicza, J. Kaczynskiego, Macierewicza i wielu innych. Oczywiscie jak zwykle ludzie modlili sie w roznych intencjach, takze w intencji rzadu Marcinkiewicza i naszego narodu. Bo Polacy to katolicy i co w tym zlego? Anna Kozlowska Odpowiedz Link Zgłoś
seawolfie Re: ''Pogłoski o zmianie premiera mają mnie osłab 22.05.06, 02:30 Oczywiście, że Marcinkiewicz ma rację. Przyzna to każdy, kto ma odrobine uczciwości intelektualnej, niezależnie od sympatiii politycznych. PO i przychylni jej dziennikarze ( wg sondaży jakies 75% dziennikarzy popiera PO i Tuska) ani na jeden dzień nie przerwali kampanii wyborczej z zeszłego roku. A bezmyślna częśc publiczności łyka tę fachowo i umiejętnie dozowaną papkę, co widac choćby na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
krystyna_z_gazowni Rząd coraz lepszy premier coraz wspanialszy 22.05.06, 03:09 koalicjanci coraz cudowniejsi. Polska coraz wspanialsza. Ja coraz szczęśliwsza. Hosanna w klatce mego domu. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
annamarta8 bardzo obiektywna wypowiedz Premiera 22.05.06, 03:35 - bardzo obiektywna i wyposrodkowana. Na pewno ciagla nagonka jest bardzo uciazliwa i bardzo przeszkadza w pracy. Podziwiam jednak spokuj i zdecydowanie. Czytalam gdzies, ze Premier Marcinkiewicz jest bardzo popularnym i lubianym premierem. Mysle, ze slusznie. Bardzo sympatyczny czlowiek. :) Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek2784 Re: Pogłoski rozsiewa sfrustrowana Platforma ? 22.05.06, 03:44 PiS jest nadzieją na złamanie karku "Czajkowskim" w każdym wydaniu. To są kanalie które są bez sumienia. Wpadka konfidenta Czajkowskiego odsłania mechanizm propagandy tych ponurych sił. Odpowiedz Link Zgłoś
eklesia Premierze ratuj procenty spadają!!!!!!!!!!!! 22.05.06, 04:20 Te gospodarcze. Rób coś aby nie spadały. Amen Odpowiedz Link Zgłoś
hehenio "Inspirują to siły liberalne" - skądś to znamy... 22.05.06, 06:01 Za późnej komuny były to tajemnicze "siły antysocjalistyczne". A wogóle to ciekawe, jaki "Reichstag" u nas spłonie niebawem?... Odpowiedz Link Zgłoś
annamarta8 Re: "Inspirują to siły liberalne" - skądś to zna 22.05.06, 15:54 hehenio napisał: > Za późnej komuny były to tajemnicze "siły antysocjalistyczne". - przepraszam bardzo, a czy ich nie bylo???!!! Ha!Ha!Ha! :) Odpowiedz Link Zgłoś
rezydent.klamczynski Wszystko przekręcił 22.05.06, 06:03 Pogłoski o zmianie premiera mają mnie j e s z c z e b a r d z i e j osłabić. Premierek Słabeuszek. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: ''Pogłoski o zmianie premiera mają mnie osłab 22.05.06, 06:14 Oj Kaziu, Kaziu. Jakby nie wiedział, że w partii Kaczyńskich nikt nie ma prawa być bardziej popularny od pana rezydenta. Tyle wyborczego show, tyle PR i Jarkowi odbiło, wyborów nie zrobił. Zrobił za to koalicję rządową, w której nie ma premiera-szefa rzadu, jest tylko premier minister - pierwszy wśród równych. Nadzór nad wszystkim sprawuje Jarek i nie ma co narzekać, widziały gały co brały. Ale pogłoskom nie wierzę, nawet te 40min czekania w przedpokoju u dobrze przecież wychowanego rezydenta to tylko jarkowa obróbka. Kaziu, musisz się całkowicie zeszmacić, żeby Jarek zechciał cię wymienić. Odpowiedz Link Zgłoś