Dodaj do ulubionych

Gilowska: dwa razy dziennie myśli o opuszczeniu...

22.05.06, 19:14
A jak kryminalny wicepremier zażąda:

"No, Zyta! Dawaj kasę na dotowanie eksportu żywności na wschód!"
Obserwuj wątek
    • zydzinski [...] 22.05.06, 19:22
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • usiruf ZYTA, ten wstyd zostanie! 22.05.06, 19:24
        I wspolne zdjecia z kryminalista tez.
        • taziuta ZYTA, jestem z Tobą, ZIUTA :-))) 22.05.06, 19:36
          Nie byłaś skazana na PO, i nie jesteś na PiS. Czekamy na Ciebie :-)

usiruf napisał:

> I wspolne zdjecia z kryminalista tez.
          • silesius.monachijski1 Re: ZYTA, jestem z Tobą, ZIUTA :-))) 22.05.06, 19:45
            To SLD w dalszym ciagu mysli, ze jeszcze cos ukrasc? ale to lepiej z Waniek,
            czy z HGW; Z. Gilowska to takich "sztuczek" sie nie nadaje; no wiesz taziuta:
            zeby Gilowskiej takie niemoralne propozycje skladac? przeciez wejsc do SLD to
            tak, jakby wejsc do - nie przymierzajac - Pruszkowa czy innego Wolomina; prosze
            o wiecej szacunku dla pani Zyty

taziuta napisał:

> Nie byłaś skazana na PO, i nie jesteś na PiS. Czekamy na Ciebie :-)
            >
            > usiruf napisał:
            >
            > > I wspolne zdjecia z kryminalista tez.
            >
            >
            • lukasito Re: ZYTA, jestem z Tobą, ZIUTA :-))) 22.05.06, 19:53
              Hihi:)) Jak Taziuta jest w SLD, to Ty jesteś w NSDAP:)))
              A jeśli jest, to Cię przeproszę (jeśli się poczułeś urażony - tak zdaje się
              brzmi formuła nieszczerych przeprosin zaproponowana przez Kazia Marcinkiewicza)
              ;)
              • taziuta Re: ZYTA, jestem z Tobą, ZIUTA :-))) 22.05.06, 20:02
                Jam lewak, ale nie aż taki. Popieram centrolew, ze wskazaniem na demokraci.pl.
                Tak, że nie musisz Sila przepraszać :-)

lukasito napisał:

> Hihi:)) Jak Taziuta jest w SLD, to Ty jesteś w NSDAP:)))
                > A jeśli jest, to Cię przeproszę (jeśli się poczułeś urażony - tak zdaje się
                > brzmi formuła nieszczerych przeprosin zaproponowana przez Kazia
                > Marcinkiewicza)
                > ;)
                • silesius.monachijski1 Re: ZYTA, jestem z Tobą, ZIUTA :-))) 22.05.06, 20:03
                  wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3363020.html.
                  powiedz mi taziuta, dlaczego jestes smutny? i jak Cie pocieszyc?

aziuta napisał:

> Jam lewak, ale nie aż taki. Popieram centrolew, ze wskazaniem na demokraci.pl.
                  > Tak, że nie musisz Sila przepraszać :-)
                  >
                  > lukasito napisał:
                  >
                  > > Hihi:)) Jak Taziuta jest w SLD, to Ty jesteś w NSDAP:)))
                  > > A jeśli jest, to Cię przeproszę (jeśli się poczułeś urażony - tak zdaje s
                  > ię
                  > > brzmi formuła nieszczerych przeprosin zaproponowana przez Kazia
                  > > Marcinkiewicza)
                  > > ;)
                  >
                  >
                  • taziuta Re: ZYTA, jestem z Tobą, ZIUTA :-))) 22.05.06, 20:05
                    Smutno mi, bo podany przez Ciebie link nie działa...
                    Możesz mnie pocieszyc tylko działającym linkiem :-)

silesius.monachijski1 napisał:

> wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3363020.html.
                    > powiedz mi taziuta, dlaczego jestes smutny? i jak Cie pocieszyc?
                    >
                    > aziuta napisał:
                    >
                    > > Jam lewak, ale nie aż taki. Popieram centrolew, ze wskazaniem na demokrac
                    > i.pl.
                    > > Tak, że nie musisz Sila przepraszać :-)
                    > >
                    > > lukasito napisał:
                    > >
                    > > > Hihi:)) Jak Taziuta jest w SLD, to Ty jesteś w NSDAP:)))
                    > > > A jeśli jest, to Cię przeproszę (jeśli się poczułeś urażony - tak z
                    > daje s
                    > > ię
                    > > > brzmi formuła nieszczerych przeprosin zaproponowana przez Kazia
                    > > > Marcinkiewicza)
                    > > > ;)
                    > >
                    > >
                    >
                    >
                    • silesius.monachijski1 Re: ZYTA, jestem z Tobą, ZIUTA :-))) 22.05.06, 20:06
                      wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3363020.html

taziuta napisał:

> Smutno mi, bo podany przez Ciebie link nie działa...
                      > Możesz mnie pocieszyc tylko działającym linkiem :-)
                      >
                      > silesius.monachijski1 napisał:
                      >
                      > > wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3363020.html.
                      > > powiedz mi taziuta, dlaczego jestes smutny? i jak Cie pocieszyc?
                      > >
                      > > aziuta napisał:
                      > >
                      > > > Jam lewak, ale nie aż taki. Popieram centrolew, ze wskazaniem na de
                      > mokrac
                      > > i.pl.
                      > > > Tak, że nie musisz Sila przepraszać :-)
                      • lukasito Re: ZYTA, jestem z Tobą, ZIUTA :-))) 22.05.06, 20:10
                        Ale go zakasowałeś:)) A już myślałem, że PD sie samorozwiązała abo co:)
                        • silesius.monachijski1 Re: ZYTA, jestem z Tobą, ZIUTA :-))) 22.05.06, 20:11
                          nie, czesc zmienila nazwe na FAZPiS
                          lukasito napisał:

> Ale go zakasowałeś:)) A już myślałem, że PD sie samorozwiązała abo co:)
                          • lukasito Re: ZYTA, jestem z Tobą, ZIUTA :-))) 22.05.06, 20:22
                            Tyz ładnie;)) znasz rozwinięcie skrótu?
                            • silesius.monachijski1 Re: ZYTA, jestem z Tobą, ZIUTA :-))) 22.05.06, 20:23
                              poszukaj na forum GW; wiecej nie powiem, bo i tak za duzo powiedzialem

lukasito napisał:

> Tyz ładnie;)) znasz rozwinięcie skrótu?
                              • lukasito Re: ZYTA, jestem z Tobą, ZIUTA :-))) 22.05.06, 20:24
                                Boisz sie o tym mówić? Brzmi intrygująco:))
                                • silesius.monachijski1 Re: ZYTA, jestem z Tobą, ZIUTA :-))) 22.05.06, 20:30
                                  Inni tez wiedza, to niech powiedza;

lukasito napisał:

> Boisz sie o tym mówić? Brzmi intrygująco:))
                                  • lukasito Re: ZYTA, jestem z Tobą, ZIUTA :-))) 22.05.06, 20:32
                                    Wygląda na to, że Ci nie chce przejś przez usta:)) Albo masz tajemnice:))
                                    • silesius.monachijski1 Re: ZYTA, jestem z Tobą, ZIUTA :-))) 22.05.06, 20:34
                                      jak puszcze pare z ust, to znow mnie talibowie i inni muhadzedini napadna; a ja
                                      sie boje;

lukasito napisał:

> Wygląda na to, że Ci nie chce przejś przez usta:)) Albo masz tajemnice:))
                                      • lukasito Re: ZYTA, jestem z Tobą, ZIUTA :-))) 22.05.06, 20:35
                                        Nie lękaj się:)) Prawdziwa cnota itd:))
                                        • silesius.monachijski1 Re: ZYTA, jestem z Tobą, ZIUTA :-))) 22.05.06, 20:36
                                          badz cierpliwy; sami przyjda; jak sie pojawia, to dam Ci dyskretnie znac

lukasito napisał:

> Nie lękaj się:)) Prawdziwa cnota itd:))
                                          • lukasito Re: ZYTA, jestem z Tobą, ZIUTA :-))) 22.05.06, 20:38
                                            Cos czuję, że zobaczę fajerwerki i usłysze odgłos kanonady, bądź co najmniej
                                            palby muszkietowej:))
                                            • silesius.monachijski1 Re: ZYTA, jestem z Tobą, ZIUTA :-))) 22.05.06, 20:41
                                              jak wojna to wojna: Tusk i Jas Marysia wczoraj do boju zatrabili, to i forum
                                              nie moze pozostac obojetnym

lukasito napisał:

> Cos czuję, że zobaczę fajerwerki i usłysze odgłos kanonady, bądź co najmniej
                                              > palby muszkietowej:))
                                              • lukasito Re: ZYTA, jestem z Tobą, ZIUTA :-))) 22.05.06, 20:45
                                                Ja ta mam gdzieś ich "larum". Chłopki sie obudziły, a wojna trwa już ponad pół
                                                roku:)) Narazie tylko małe podjazdy i lekka dywersja, ale jak lutnie, to mam
                                                nadzieję, że warszawskie stolce sie zatrzęsą w posadach:))
                                                • silesius.monachijski1 Re: ZYTA, jestem z Tobą, ZIUTA :-))) 22.05.06, 20:48
                                                  moze i salony pojda wreszcie "w pierdu", te, o ktorych tak pieknie i literacko
                                                  Lysiak wspominal? daj Boze i Archaniele Michale, co to szatanow do piekla
                                                  straciles

lukasito napisał:

> Ja ta mam gdzieś ich "larum". Chłopki sie obudziły, a wojna trwa już ponad
                                                  pół
                                                  > roku:)) Narazie tylko małe podjazdy i lekka dywersja, ale jak lutnie, to mam
                                                  > nadzieję, że warszawskie stolce sie zatrzęsą w posadach:))
                                                  • lukasito Re: ZYTA, jestem z Tobą, ZIUTA :-))) 22.05.06, 20:53
                                                    Nie wyzywaj imienia Pana Boga jednym tchem z Łysiakiem, bo Arch. Michał może
                                                    Cię spiorunować:)) Łysiak ma swoje za brudnymi uszkami. Nie polecam jego
                                                    najnowszych lektur, bo coś czuję, że ma kłopoty z nadciśnieniem;))
                                                    Lekcja rewolucji francuskiej - g... nie znosi próżni: jedne salony odejdą, ich
                                                    miejsce już zajmują nowe, jeszcze bardziej zdeprawowane. Oberwuję taki proces
                                                    we współczesnej Polsce - koalicja TRWAM zajmuje miejsce Millera et consortes i
                                                    doskonali brudne metody postępowania...
                                                  • silesius.monachijski1 Re: ZYTA, jestem z Tobą, ZIUTA :-))) 22.05.06, 20:57
                                                    e tam koalicja TRWAM: toz to pospolite ruszenie; duzo dobrych pomyslow i idei,
                                                    ale brak sily przebicia; Lysiak jest the best; dlatego wiekszosc dziennikarzy -
                                                    kiedy lustracja , prpsze? do ksiezy sie zabieraja, a zurnalisci? chetnie
                                                    poczytam - tak bardzo go nienawidzi; "Salon" jest swietny; mozesz sie smiac,
                                                    ale nie zmienia to mojej oceny tej ksiazki

lukasito napisał:

> Nie wyzywaj imienia Pana Boga jednym tchem z Łysiakiem, bo Arch. Michał może
                                                    > Cię spiorunować:)) Łysiak ma swoje za brudnymi uszkami. Nie polecam jego
                                                    > najnowszych lektur, bo coś czuję, że ma kłopoty z nadciśnieniem;))
                                                    > Lekcja rewolucji francuskiej - g... nie znosi próżni: jedne salony odejdą,
                                                    ich
                                                    > miejsce już zajmują nowe, jeszcze bardziej zdeprawowane. Oberwuję taki proces
                                                    > we współczesnej Polsce - koalicja TRWAM zajmuje miejsce Millera et consortes
                                                    i
                                                    > doskonali brudne metody postępowania...
                                              • czat-man Re: ZYTA, jestem z Tobą, ZIUTA :-))) 22.05.06, 20:48
                                                > jak wojna to wojna: Tusk i Jas Marysia wczoraj do boju zatrabili, to i forum
                                                > nie moze pozostac obojetnym

Ano, wyglada na to, ze chcieli zrobic nalot dywanowy na PiS,
                                                zapikowali i... wpadli w korkociag :)
                                                • silesius.monachijski1 Re: ZYTA, jestem z Tobą, ZIUTA :-))) 22.05.06, 20:49
                                                  zas Tusk pikowal na dachu sw. Katarzyny w Gdansku, i kosciol ladaco podpalil

czat-man napisał:

> > jak wojna to wojna: Tusk i Jas Marysia wczoraj do boju zatrabili, to i fo
                                                  > rum
                                                  > > nie moze pozostac obojetnym
                                                  >
                                                  > Ano, wyglada na to, ze chcieli zrobic nalot dywanowy na PiS,
                                                  > zapikowali i... wpadli w korkociag :)
                                                  • czat-man Re: ZYTA, jestem z Tobą, ZIUTA :-))) 22.05.06, 20:55
                                                    > zas Tusk pikowal na dachu sw. Katarzyny w Gdansku,
                                                    i kosciol ladaco podpalil

Pewnie nawigacja im nawalila i pomylili cel :)
                                                  • silesius.monachijski1 Re: ZYTA, jestem z Tobą, ZIUTA :-))) 22.05.06, 20:58
                                                    po prostu paliwo pomylil; zazwyczaj mial "bak" pelen whiskey, a teraz - w PO
                                                    tez oszczednosci - wodki mu dolali; to i cala nawigacja "siadla"

czat-man napisał:

> > zas Tusk pikowal na dachu sw. Katarzyny w Gdansku,
                                                    > i kosciol ladaco podpalil
                                                    >
                                                    > Pewnie nawigacja im nawalila i pomylili cel :)
                                                • lukasito Re: ZYTA, jestem z Tobą, ZIUTA :-))) 22.05.06, 20:54
                                                  To czemu Gosiewski ma pełne portki? Acha, on tak zawsze:))
                                            • bio.mum Re: ZYTA, jestem z Tobą, ZIUTA :-))) 22.05.06, 21:35
                                              lukasito napisał:

> Cos czuję, że zobaczę fajerwerki i usłysze odgłos kanonady, bądź co najmniej
                                              > palby muszkietowej:))

cześć lukasito. Od dawna Cię czytam i wydajesz mi się sympatyczny.

:D
                                              • lukasito Re: ZYTA, jestem z Tobą, ZIUTA :-))) 22.05.06, 21:41
                                                dziękuję:)) mam wrażenie, że Cię znam od dziecka:))
                                                • bio.mum Re: ZYTA, jestem z Tobą, ZIUTA :-))) 22.05.06, 21:43
                                                  lukasito napisał:

> dziękuję:)) mam wrażenie, że Cię znam od dziecka:))

Masz na imię Kuba? To z Tobą całowałam się za górką w przedszkolu?
                                                  • lukasito Re: ZYTA, jestem z Tobą, ZIUTA :-))) 22.05.06, 21:46
                                                    Niestety nie:)) Ja tego Kubę wykończyłem zupą mleczną i na niego naskarżyłem,
                                                    żeby sie więcej z Tobą nie całował:)) Dlatego go wyrzucili z przedszkola:)) A
                                                    Ty nie zwracałaś na mnie uwagi:((
                                                  • bio.mum Re: ZYTA, jestem z Tobą, ZIUTA :-))) 22.05.06, 21:48
                                                    lukasito napisał:

> Niestety nie:)) Ja tego Kubę wykończyłem zupą mleczną i na niego naskarżyłem,
                                                    > żeby sie więcej z Tobą nie całował:)) Dlatego go wyrzucili z przedszkola:)) A
                                                    > Ty nie zwracałaś na mnie uwagi:((

Kuba wziął mnie siłą...Ty miałeś oryginalne amerykanskie jeansy i piórnik z
                                                    donaldem, ... wstydziłam się zagadać.
                                                  • lukasito Re: ZYTA, jestem z Tobą, ZIUTA :-))) 22.05.06, 21:50
                                                    Ciocia pracowała w Baltonie:)) Trzeba było mówić, pokazałbym Ci moje Lego:))
                                                  • bio.mum Re: ZYTA, jestem z Tobą, ZIUTA :-))) 22.05.06, 21:52
                                                    lukasito napisał:

> Ciocia pracowała w Baltonie:)) Trzeba było mówić, pokazałbym Ci moje Lego:))

Podobała mi się Twoja kolejka. Potem po latach chciałam zostać maszynistką ale
                                                    nie przeszłam badań lekarskich.

Wiesz, że to grupowe zdjęcie z przedszkola nadal wisi nad moim łózkiem?
                                                  • lukasito Re: ZYTA, jestem z Tobą, ZIUTA :-))) 22.05.06, 21:55
                                                    To, na którym pękła klisza akurat na mojej podobiźnie?
                                                    Ja mam Twoje z balu przebierańców - byłaś przebrana za królewnę:)))
                                                  • bio.mum Re: ZYTA, jestem z Tobą, ZIUTA :-))) 22.05.06, 21:56
                                                    lukasito napisał:

> To, na którym pękła klisza akurat na mojej podobiźnie?
                                                    > Ja mam Twoje z balu przebierańców - byłaś przebrana za królewnę:)))

Ale oczywiście mnie natychmiast rozpoznałeś. Jak bawiliśmy się w "Stary
                                                    Niedźwiedź mocno śpi" trzymałeś mnie za rękę...
                                                  • lukasito Re: ZYTA, jestem z Tobą, ZIUTA :-))) 22.05.06, 22:00
                                                    bio.mum napisała:

> Ale oczywiście mnie natychmiast rozpoznałeś. Jak bawiliśmy się w "Stary
                                                    > Niedźwiedź mocno śpi" trzymałeś mnie za rękę...
                                                    Znowu to robisz:)) Jak wtedy w przedszkolu - znowu nie będę mógł spać:)) A tyle
                                                    razy już mówiłem "dobranoc"
                                                    P.S. czemu zawsze zjawiasz się, o Piękna Nieznajoma, kiedy mam właśnie zamiar
                                                    umknąć w odmety pracy? Niweczysz me zamysły i mącisz me zmysły:))
                                                  • bio.mum Re: ZYTA, jestem z Tobą, ZIUTA :-))) 22.05.06, 22:18
                                                    lukasito napisał:

> bio.mum napisała:
                                                    >
                                                    > > Ale oczywiście mnie natychmiast rozpoznałeś. Jak bawiliśmy się w "Stary
                                                    > > Niedźwiedź mocno śpi" trzymałeś mnie za rękę...
                                                    > Znowu to robisz:)) Jak wtedy w przedszkolu - znowu nie będę mógł spać:)) A
                                                    tyle
                                                    >
                                                    > razy już mówiłem "dobranoc"
                                                    > P.S. czemu zawsze zjawiasz się, o Piękna Nieznajoma, kiedy mam właśnie zamiar
                                                    > umknąć w odmety pracy? Niweczysz me zamysły i mącisz me zmysły:))

Nie rób tego publicznie, bo jeszcze ktoś nas do PiSowskiego Instytytu Cnoty i
                                                    Wiecznej Wstrzemięźliwości podkabluje...
                                                  • uu1 Re: ZYTA, jestem z Tobą, ZIUTA :-))) 22.05.06, 21:57
                                                    > Potem po latach chciałam zostać maszynistką ale
                                                    > nie przeszłam badań lekarskich.
                                                    Nie żałuj. Żeby nie stracić posady musiałabyś informować o czym pasazerowie
                                                    rozmawiają, co im się nie podoba, na kogo/co psioczą. Ciężka służba.
                                                  • bio.mum Re: ZYTA, jestem z Tobą, ZIUTA :-))) 22.05.06, 22:01
                                                    uu1 napisała:

> > Potem po latach chciałam zostać maszynistką ale
                                                    > > nie przeszłam badań lekarskich.

> Nie żałuj. Żeby nie stracić posady musiałabyś informować o czym pasazerowie
                                                    > rozmawiają, co im się nie podoba, na kogo/co psioczą. Ciężka służba.

Każdy donos u imię prawdy (tej, którą z uporem maniaka sam sobie powtarzasz) to
                                                    dobry uczynek. Nie sądzisz?
                                              • taziuta Re: ZYTA, jestem z Tobą, ZIUTA :-))) 22.05.06, 21:42
                                                Hehe, mi też. To musi być ona :-)))

bio.mum napisała:

> lukasito napisał:
                                                >
                                                > > Cos czuję, że zobaczę fajerwerki i usłysze odgłos kanonady, bądź co najmn
                                                > iej
                                                > > palby muszkietowej:))
                                                >
                                                >
                                                > cześć lukasito. Od dawna Cię czytam i wydajesz mi się sympatyczny.
                                                >
                                                > :D
                                                >
                                                • silesius.monachijski1 Re: ZYTA, jestem z Tobą, ZIUTA :-))) 22.05.06, 21:44
                                                  to Was zostawiam w tym watku: "trojca" wystarczy; sw. Augustyn o kwartecie nie
                                                  pisal

taziuta napisał:

> Hehe, mi też. To musi być ona :-)))
                                                  >
                                                  > bio.mum napisała:
                                                  >
                                                  > > lukasito napisał:
                                                  > >
                                                  > > > Cos czuję, że zobaczę fajerwerki i usłysze odgłos kanonady, bądź co
                                                  > najmn
                                                  > > iej
                                                  > > > palby muszkietowej:))
                                                  > >
                                                  > >
                                                  > > cześć lukasito. Od dawna Cię czytam i wydajesz mi się sympatyczny.
                                                  > >
                                                  > > :D
                                                  > >
                                                  >
                                                  >
                                                  • lukasito Nie Sil się na skromność:)) 22.05.06, 21:48
                                                    Gdybyś się nadawał na muszkietera, to byś mógł z nami zostać. A tak, gwardzisto
                                                    Richelieu, en garde:))
                                                  • silesius.monachijski1 Re: Nie Sil się na skromność:)) 22.05.06, 21:51
                                                    zal puiszki, zeby z niej wystrzelic; a poza tym: wprawdzie bylem kiedys
                                                    mistrzem Slaska we florecie, ale.... moze nie na tej planszy

lukasito napisał:

> Gdybyś się nadawał na muszkietera, to byś mógł z nami zostać. A tak,
                                                    gwardzisto
                                                    >
                                                    > Richelieu, en garde:))
                                                  • lukasito Re: Nie Sil się na skromność:)) 22.05.06, 21:58
                                                    Tu to może kij by sie nadał? Honorowa broń biała raczej nie przystaje do
                                                    rzeczywistości, kiedy każdy chłop nosi sie jak szlachciura, arystokracja wżenia
                                                    się w Kulczyków, nikt nie jest niczemu winien... za to winni są wszyscy inni...
                                                    Schowajmy florety, niestety:))
                                                  • silesius.monachijski1 Re: Nie Sil się na skromność:)) 22.05.06, 22:09
                                                    zas dowcip zaczyna coraz bardziej ograniczac sie do puszczania bakow na forum i
                                                    rzucania "g...." jak miesem, jak czynia to niejaki kralik11 czy zgodnik, czy
                                                    tez pogromca_gamonia; wazne, ze sa osoby, ktorym taki "g...." dowcip mocno
                                                    przypada do gustu; powiedzielibysmy: "de gustibus non disputandum esse puto";
                                                    tylko wiosny zal

lukasito napisał:

> Tu to może kij by sie nadał? Honorowa broń biała raczej nie przystaje do
                                                    > rzeczywistości, kiedy każdy chłop nosi sie jak szlachciura, arystokracja
                                                    wżenia
                                                    >
                                                    > się w Kulczyków, nikt nie jest niczemu winien... za to winni są wszyscy
                                                    inni...
                                                    > Schowajmy florety, niestety:))
                                                • bio.mum Re: ZYTA, jestem z Tobą, ZIUTA :-))) 22.05.06, 21:46
                                                  taziuta napisał:

> Hehe, mi też. To musi być ona :-)))

Myślisz, że zasługujemy na jego sympatię? Myślisz, że zechce się z nami
                                                  zakolegować? Ja o Tobie też myslalam, że jestes dziewczynką a jednak mi się
                                                  sniłeś. Ucieszyłam się, że jesteś chłopczykiem, ale gdybys był dziewczynką
                                                  zupełnie by mi to nie przeszkadzało...
                                                  :)
                                                  >
                                                  >
                                  • resocjalizacja Ostatnia sprawiedliwa 23.05.06, 19:04
                                    Teraz już tylko płacz i zgrzytanie zębów liberałom w Polsce pozostanie :-/
                    • prosto_w_odbyt-mo HeHe ! Z_a_d_a_n_i_e J_ą P_r_z_e_r_o_s_ł_o !! 22.05.06, 21:47
                      gadulstwo, tupet, umiejętność autoreklamy
                      belferskie stopnie to nie wszystko !!!!

oczyścić stajnię augiasza po komuchach
                      po belkach, millerach, kwachach, hauznerach itp.
                      wymaga kompetencji, wiedzy, umiejetności
                      współpracy i zdolności organizatorskich !

zyta nie daje sobie rady i szuka okazji
                      aby spieprzyć zwalając winę na
                      Bogu ducha winnych
                      Leppera i Giertycha
                      • andrzej_bylicki Re: HeHe ! Z_a_d_a_n_i_e J_ą P_r_z_e_r_o_s_ł 22.05.06, 21:59
                        prosto_w_odbyt-mo napisał:

> gadulstwo, tupet, umiejętność autoreklamy
                        > belferskie stopnie to nie wszystko !!!!
                        >
                        > oczyścić stajnię augiasza po komuchach
                        > po belkach, millerach, kwachach, hauznerach itp.
                        > wymaga kompetencji, wiedzy, umiejetności
                        > współpracy i zdolności organizatorskich !
                        >
                        > zyta nie daje sobie rady i szuka okazji
                        > aby spieprzyć zwalając winę na
                        > Bogu ducha winnych
                        > Leppera i Giertycha

jej przejscie do PIS korzystne było
                        tylko z politycznego punktu widzenia
                        jako demontracyjne opuszczenie partii
                        wodzowskiej, antypolskiej bez perspektyw

objecie przez nią ministerstwa finasów
                        to katastrofa - wodospad niekompetencji
                        i orgia autoreklamy !
                • lukasito Re: ZYTA, jestem z Tobą, ZIUTA :-))) 22.05.06, 20:08
                  Uff:)) Tak coś czułem i dlatego poszedłem w ciemno:))
                  • janek-007 Koncz ZYTA wstydu oszczedz! 22.05.06, 21:07
                    • almagus Okropny orszak IV eRPe, czyli WC 00 Hehe! 23.05.06, 00:03
                      Jakbym był mądry i skończyłbym jakoś KUL
                      to zmądrzałbym i zakończyłbym ten ból!

Okropny orszak IV eRPe, czyli WC 00 Hehe!

Opodal kościoła, pod Durnym Pisiorem
                      nawiedziło leppiej wraz ze swoim dworem.
                      He,he, he,he,he!
                      Przodem za sutannę Renatka i Anetka
                      kręcą proboszczem, że jak awionetka,
                      He,he, he,he,he!
                      jakby na opryskach plantacji orszaku
                      lata i sapie kropię cię buraku!
                      He,he, he,he,he!
                      Dalej hierarchia, że aż dech zapiera,
                      niesie baldachim, choć bierze cholera.
                      He,he, he,he,he!
                      Nadchodzi leppiej i to od zaraz,
                      chcesz, nie chcesz, wszystko dadzą na raz.
                      He,he, he,he,he!
                      Dziesięciu ministrów, dużo dyrektorów
                      wielu czynowników, no i rewizorów.
                      He,he, he,he,he!
                      Oczywiście w orszaku idzie szef SZUSU
                      co ma dać pożyczki i nie ruszać KRUSU.
                      He,he, he,he,he!
                      Idą też prezesi niewydolnych spółek
                      co się przerzucają jak jaja kukułek!
                      He,he, he,he,he!
                      Karnie w orszaku miejscowi notable
                      idą ściśle zwarci, bo zerwą się kable.
                      He,he, he,he,he!
                      Idą na końcu z Andromedy kosmici,
                      to tacy pazerni , tacy niewyżyci!
                      He,he, he,he,he!
                      Ale na kosmitów nie huknie armata,
                      wystarczy Jola , wystarczy Renata.
                      He,he, he,he,he!
                      To już nie rzucają im na plecy brony?
                      Wystarczy głupota, broń Sztamoobrony!
                      He,he, he,he,he!
                      Damy im połapać trochę rybek w płynie,
                      na cacanki, na rydzomoheroinie!
                      He,he, he,he,he!

• silesius.monachijski1 Najarany almagus 23.05.06, 00:13
                        almagus napisał:

> Jakbym był mądry i skończyłbym jakoś KUL
                        > to zmądrzałbym i zakończyłbym ten ból!
                        >
                        >
                        >
              • silesius.monachijski1 Re: ZYTA, jestem z Tobą, ZIUTA :-))) 22.05.06, 20:02
                ales dowalil!!! uuh! pewnie caly dzien nad tym myslales (przyjmujac, ze masz
                organ myslenia miedzy nogami, anie na karku); jestem pod wrazeniem!
                taki "celny" cios; po prostu nokaut

lukasito napisał:

> Hihi:)) Jak Taziuta jest w SLD, to Ty jesteś w NSDAP:)))
                > A jeśli jest, to Cię przeproszę (jeśli się poczułeś urażony - tak zdaje się
                > brzmi formuła nieszczerych przeprosin zaproponowana przez Kazia
                Marcinkiewicza)
                > ;)
                • taziuta Re: ZYTA, jestem z Tobą, ZIUTA :-))) 22.05.06, 20:03
                  Daj se luz, przegapiłeś tryb warunkowy? :-)

> ales dowalil!!! uuh! pewnie caly dzien nad tym myslales (przyjmujac, ze masz
                  > organ myslenia miedzy nogami, anie na karku); jestem pod wrazeniem!
                  > taki "celny" cios; po prostu nokaut
                  >
                  > lukasito napisał:
                  >
                  > > Hihi:)) Jak Taziuta jest w SLD, to Ty jesteś w NSDAP:)))
                  > > A jeśli jest, to Cię przeproszę (jeśli się poczułeś urażony - tak zdaje s
                  > ię
                  > > brzmi formuła nieszczerych przeprosin zaproponowana przez Kazia
                  > Marcinkiewicza)
                  > > ;)
                  >
                  >
                  • silesius.monachijski1 Re: ZYTA, jestem z Tobą, ZIUTA :-))) 22.05.06, 20:06
                    nie przegapilem; ale nie przegapilem tez, ze "forumowa al kaida" dalej szkoli
                    nowych adeptow (to taki moj niewinny zarcik); a teraz ´link do Ciebie -
                    poprzedni sie nie otworzyl: dlaczego jestes smutny?
                    .
                    wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3363020.html

taziuta napisał:

> Daj se luz, przegapiłeś tryb warunkowy? :-)
                    >
                    >
                    > > ales dowalil!!! uuh! pewnie caly dzien nad tym myslales (przyjmujac, ze m
                    > asz
                    > > organ myslenia miedzy nogami, anie na karku); jestem pod wrazeniem!
                    > > taki "celny" cios; po prostu nokaut
                    > >
                    > > lukasito napisał:
                    > >
                    > > > Hihi:)) Jak Taziuta jest w SLD, to Ty jesteś w NSDAP:)))
                    > > > A jeśli jest, to Cię przeproszę (jeśli się poczułeś urażony - tak z
                    > daje s
                    > > ię
                    > > > brzmi formuła nieszczerych przeprosin zaproponowana przez Kazia
                    > > Marcinkiewicza)
                    > > > ;)
                    > >
                    > >
                    >
                    >
                    • usiruf Sil - weteran walki o prawde 22.05.06, 20:08
                      > nie przegapilem; ale nie przegapilem tez, ze "forumowa al kaida" dalej szkoli
                      > nowych adeptow

No coz, kazdy ma taka martyrologie na jaka sobie zasluzyl.

Moze kaczor da ci order Virtutti Militari, ostatnio maja go dawac za kazda "walke", wiec masz spore szanse sie zalapac.
                      • silesius.monachijski1 Re: Sil - weteran walki o prawde 22.05.06, 20:10
                        choc ta akurat "forumowa al kaida" tak moze mnie nastraszyc, jak talibowie w
                        Klewkach.

usiruf napisał:

> > nie przegapilem; ale nie przegapilem tez, ze "forumowa al kaida" dalej sz
                        > koli
                        > > nowych adeptow
                        >
                        > No coz, kazdy ma taka martyrologie na jaka sobie zasluzyl.
                        >
                        > Moze kaczor da ci order Virtutti Militari, ostatnio maja go dawac za
                        kazda "wal
                        > ke", wiec masz spore szanse sie zalapac.
                        • usiruf No, no, no. 22.05.06, 20:11
                          • usiruf No, no, no. 22.05.06, 20:12
                            W klewkach Talibowie byli.

Chcesz powiedziec, ze wzieliscie do rzadu nie tylko kryminaliste, ale i wariata?
                            • silesius.monachijski1 Re: No, no, no. 22.05.06, 20:14
                              wlasnie, ze nie; udalo nam sie przed Rokita obronic

usiruf napisał:

> W klewkach Talibowie byli.
                              >
                              > Chcesz powiedziec, ze wzieliscie do rzadu nie tylko kryminaliste, ale i
                              wariata
                              > ?
                              • usiruf heherehe 22.05.06, 20:17
                                Dobrze wiesz, ze o drogiego premiera Andrzeja z bratniej Samoobrony.

A swoja droga, to Rokita popelnil jakies przestepstwo, czy tylko tobie tak pomarzyles?
                                • silesius.monachijski1 Re: heherehe 22.05.06, 20:19
                                  no jak to: nazwal wicxepremiera Leppera hochsztaplerem i zlopie piwo na Rynku w
                                  Krakowie, lump jeden

usiruf napisał:

> Dobrze wiesz, ze o drogiego premiera Andrzeja z bratniej Samoobrony.
                                  >
                                  > A swoja droga, to Rokita popelnil jakies przestepstwo, czy tylko tobie tak
                                  poma
                                  > rzyles?
                                  • usiruf Re: heherehe 22.05.06, 20:25
                                    > no jak to: nazwal wicxepremiera Leppera hochsztaplerem i zlopie piwo na Rynku w
                                    >
                                    > Krakowie, lump jeden

Sil, ile ty masz lat?
                                    • silesius.monachijski1 Re: heherehe 22.05.06, 20:31
                                      JM Rokita wie, ale on nie wie, ze to ja jestem na forum

usiruf napisał:

> > no jak to: nazwal wicxepremiera Leppera hochsztaplerem i zlopie piwo na R
                                      > ynku w
                                      > >
                                      > > Krakowie, lump jeden
                                      >
                                      > Sil, ile ty masz lat?
                                      • usiruf Re: heherehe 22.05.06, 21:28
                                        A, tak.
                                        Zapomnialem, ze ty sie z nim i z Tuskiem znasz. Ze Tusk do ciebie wpada jak jezdzi do Niemiec po instrukcje, no i ze udalo ci sie przekonac Jaruzelskiego do oddania orderu.

Ok. To na razie.
                              • taziuta Rokita to 3 w jednym :-) 22.05.06, 20:19
                                Jeśli Lepper to 2 w 1, to do Rokity dodaj bęcwał, a będzie 3 w 1 :-)))

> wlasnie, ze nie; udalo nam sie przed Rokita obronic
                                >
                                > usiruf napisał:
                                >
                                > > W klewkach Talibowie byli.
                                > >
                                > > Chcesz powiedziec, ze wzieliscie do rzadu nie tylko kryminaliste, ale i
                                > wariata
                                > > ?
                                >
                                >
                                • silesius.monachijski1 Re: Rokita to 3 w jednym :-) 22.05.06, 20:22
                                  nigdy nie zgadzam sie z lewica, ale tutaj nie sposob Cie taziuta poprzec: jak
                                  to lysy diabelek wczoraj powiedzial? "wszyscy jestesmy przy lozku Macka"; nie
                                  lubie uzywac zbyt ostrych slow, ale to juz zwyczajne chamstwo, porownywalne do
                                  tego, co zrobila hiena cmentarna HGW w hospicjum: jak mozna byc tak chamskim i
                                  bezczelnym, i wykorzystywac cudze nieszczescie w walce politycznej? becwal
                                  brzmi dobrze; brawo taziuta!

taziuta napisał:

> Jeśli Lepper to 2 w 1, to do Rokity dodaj bęcwał, a będzie 3 w 1 :-)))
                                  >
                                  >
                                  > > wlasnie, ze nie; udalo nam sie przed Rokita obronic
                                  > >
                                  > > usiruf napisał:
                                  > >
                                  > > > W klewkach Talibowie byli.
                                  > > >
                                  > > > Chcesz powiedziec, ze wzieliscie do rzadu nie tylko kryminaliste, a
                                  > le i
                                  > > wariata
                                  > > > ?
                                  > >
                                  > >
                                  >
                                  >
                                  • czat-man Re: Rokita to 3 w jednym :-) 22.05.06, 20:29
                                    > nigdy nie zgadzam sie z lewica, ale tutaj nie sposob Cie taziuta poprzec: jak
                                    > to lysy diabelek wczoraj powiedzial? "wszyscy jestesmy przy lozku Macka"; nie
                                    > lubie uzywac zbyt ostrych slow, ale to juz zwyczajne chamstwo, porownywalne do
                                    > tego, co zrobila hiena cmentarna HGW w hospicjum: jak mozna byc tak chamskim i
                                    > bezczelnym, i wykorzystywac cudze nieszczescie w walce politycznej? becwal
                                    > brzmi dobrze; brawo taziuta!

Tak, juz dawno zauwazylem, ze gdy taziuta mowi cos
                                    spontanicznie, z serca, to gada calkiem do rzeczy :)
                                    • silesius.monachijski1 Re: Rokita to 3 w jednym :-) 22.05.06, 20:33
                                      Stawiam flaszke dobrego shiraza dla taziuty; pieknie wyrazil to, co czuje;
                                      prawda czat-manie, ze sie z taziuta zgadzamy; moze nawet i laskawszym okiem na
                                      lewice wejrzymy (od czasu do czasu)?

czat-man napisał:

> > nigdy nie zgadzam sie z lewica, ale tutaj nie sposob Cie taziuta poprzec:
                                      > jak
                                      > > to lysy diabelek wczoraj powiedzial? "wszyscy jestesmy przy lozku Macka";
                                      > nie
                                      > > lubie uzywac zbyt ostrych slow, ale to juz zwyczajne chamstwo, porownywal
                                      > ne do
                                      > > tego, co zrobila hiena cmentarna HGW w hospicjum: jak mozna byc tak chams
                                      > kim i
                                      > > bezczelnym, i wykorzystywac cudze nieszczescie w walce politycznej? becwa
                                      > l
                                      > > brzmi dobrze; brawo taziuta!
                                      >
                                      >
                                      > Tak, juz dawno zauwazylem, ze gdy taziuta mowi cos
                                      > spontanicznie, z serca, to gada calkiem do rzeczy :)
                                      • taziuta Re: Rokita to 3 w jednym :-) 22.05.06, 20:40
                                        Tia, wzruszyłem się. Muszę cholera uważać, bo jeszcze mnie zaczniecie jak
                                        oswojonego niedźwiedzia na swoich konwencjach (czarnych zlotach) pokazywać :-)

> Stawiam flaszke dobrego shiraza dla taziuty; pieknie wyrazil to, co czuje;
                                        > prawda czat-manie, ze sie z taziuta zgadzamy; moze nawet i laskawszym okiem
                                        > na lewice wejrzymy (od czasu do czasu)?
                                        >
                                        • silesius.monachijski1 Re: Rokita to 3 w jednym :-) 22.05.06, 20:42
                                          ale nie postawimy Cie na rozzarzonych weglach, zebys tanczyl

taziuta napisał:

> Tia, wzruszyłem się. Muszę cholera uważać, bo jeszcze mnie zaczniecie jak
                                          > oswojonego niedźwiedzia na swoich konwencjach (czarnych zlotach) pokazywać :-
                                          )
                                          >
                                          >
                                          > > Stawiam flaszke dobrego shiraza dla taziuty; pieknie wyrazil to, co czuje
                                          > ;
                                          > > prawda czat-manie, ze sie z taziuta zgadzamy; moze nawet i laskawszym oki
                                          > em
                                          > > na lewice wejrzymy (od czasu do czasu)?
                                          > >
                                          • taziuta Re: Rokita to 3 w jednym :-) 22.05.06, 20:53
                                            Ty chyba nie znasz swoich. Ja ich codziennie widzę w telewizji. Te pyski są tak
                                            zawzięte, tak nienawidzą czerwonego, że byś ich za nic nie powstrzymał...

> ale nie postawimy Cie na rozzarzonych weglach, zebys tanczyl
                                            >
                                            > taziuta napisał:
                                            >
                                            > > Tia, wzruszyłem się. Muszę cholera uważać, bo jeszcze mnie zaczniecie jak
                                            >
                                            > > oswojonego niedźwiedzia na swoich konwencjach (czarnych zlotach) pokazywa
                                            > ć :-
                                            > )
                                            > >
                                            > > silesius.monachijski1 napisał:
                                            > >
                                            > > > Stawiam flaszke dobrego shiraza dla taziuty; pieknie wyrazil to, co
                                            > czuje
                                            > > ;
                                            > > > prawda czat-manie, ze sie z taziuta zgadzamy; moze nawet i laskawsz
                                            > ym oki
                                            > > em
                                            > > > na lewice wejrzymy (od czasu do czasu)?
                                            > > >
                                            >
                                            >
                                            • czat-man Re: Rokita to 3 w jednym :-) 22.05.06, 20:56
                                              taziuta napisał:
                                              > Ty chyba nie znasz swoich. Ja ich codziennie widzę w telewizji. Te pyski są tak
                                              > zawzięte, tak nienawidzą czerwonego, że byś ich za nic nie powstrzymał...

Kaczynski poparl Kwasniewskiego do ONZ. To o czyms swiadczy.
                                              Prawda?
                                              • lukasito Re: Rokita to 3 w jednym :-) 22.05.06, 21:01
                                                Tak, że jak zwykle mówi jedno, robi drugie, a i tak wszyscy go maja za głupka:))
                                              • silesius.monachijski1 Re: Rokita to 3 w jednym :-) 22.05.06, 21:02
                                                widzisz taziuta? my z czat-manem szukamy porozumienia; bo "boimy sie strasnie"
                                                tych zbojow Tuska i Rokite; my wojny nie chcemy, ale - lapy na nas podniesione -
                                                obetniemy

czat-man napisał:

> taziuta napisał:
                                                > > Ty chyba nie znasz swoich. Ja ich codziennie widzę w telewizji. Te pyski
                                                > są tak
                                                > > zawzięte, tak nienawidzą czerwonego, że byś ich za nic nie powstrzymał...
                                                >
                                                > Kaczynski poparl Kwasniewskiego do ONZ. To o czyms swiadczy.
                                                > Prawda?
                                                • taziuta Re: Rokita to 3 w jednym :-) 22.05.06, 21:23
                                                  Ciągle szukacie, porozumienia, z czat-manem?
                                                  Wydawało mi się, że już się rozumiecie jak łyse konie :-)

> widzisz taziuta? my z czat-manem szukamy porozumienia...
                                                  • silesius.monachijski1 Re: Rokita to 3 w jednym :-) 22.05.06, 22:12
                                                    a wiesz, ze on - geograficznie - mialby wiecej z Toba niz ze mna wspolnego?

taziuta napisał:

> Ciągle szukacie, porozumienia, z czat-manem?
                                                    > Wydawało mi się, że już się rozumiecie jak łyse konie :-)
                                                    >
                                                    >
                                                    >
                                                    > > widzisz taziuta? my z czat-manem szukamy porozumienia...
                                              • taziuta Lech chciał się tylko poradzić mądrzejszego :-))) 22.05.06, 21:04
                                                To był tylko pretekst, żeby zwabić Kwacha do pałacu i poradzić się
                                                mądrzejszego :-)

czat-man napisał:

> Kaczynski poparl Kwasniewskiego do ONZ. To o czyms swiadczy.
                                                > Prawda?
                                                • silesius.monachijski1 Re: Lech chciał się tylko poradzić mądrzejszego : 22.05.06, 21:05
                                                  A ja slyszalem, ze Kaczynski wreczyl Kwachowi "list zelazny", bo wiesz, jak
                                                  sprawa wyglada

taziuta napisał:

> To był tylko pretekst, żeby zwabić Kwacha do pałacu i poradzić się
                                                  > mądrzejszego :-)
                                                  >
                                                  > czat-man napisał:
                                                  >
                                                  > > Kaczynski poparl Kwasniewskiego do ONZ. To o czyms swiadczy.
                                                  > > Prawda?
                                                  >
                                                  >
                                                  • taziuta No bo Lech od myślenia ma brata :-))) 22.05.06, 21:13
                                                    List żelazny? Licząc na wzajemność lewicy, jak już się pogoni kaczystów i
                                                    zacznie wsadzać tych, którzy złamali prawo?
                                                    Lech nie wydaje mi się aż tak daleko myślą naprzód wybiegającym. Po prawdzie,
                                                    to mi się wydaje, że on w ogóle mało myśli. Od tego ma brata :-)))

> A ja slyszalem, ze Kaczynski wreczyl Kwachowi "list zelazny", bo wiesz, jak
                                                    > sprawa wyglada
                                                    >
                                                    > taziuta napisał:
                                                    >
                                                    > > To był tylko pretekst, żeby zwabić Kwacha do pałacu i poradzić się
                                                    > > mądrzejszego :-)
                                                    > >
                                                    > > czat-man napisał:
                                                    > >
                                                    > > > Kaczynski poparl Kwasniewskiego do ONZ. To o czyms swiadczy.
                                                    > > > Prawda?
                                                    > >
                                                    > >
                                                    >
                                                    >
                                                  • lukasito Wiesz jak jest po arabsku "brat"?? 22.05.06, 21:17
                                                    w przybliżonej transkrypcji angielskiej "hooy" :)))
                                                  • silesius.monachijski1 Re: Wiesz jak jest po arabsku "brat"?? 22.05.06, 21:19
                                                    Przypomina mi sie, jak Jaruzelski pojechal kiedys do Anglii (czy Ameryki), a na
                                                    ulicy zaczepia go jakis Murzyn z nozem i mowi "who you"? a Jaruzelski: "O
                                                    kurcze: i tutaj mnie poznali"

lukasito napisał:

> w przybliżonej transkrypcji angielskiej "hooy" :)))
                                                    >
                                                    >
                                                  • lukasito Re: Wiesz jak jest po arabsku "brat"?? 22.05.06, 21:21
                                                    :)))
                                                  • silesius.monachijski1 Re: No bo Lech od myślenia ma brata :-))) 22.05.06, 21:18
                                                    masz racje; Lech nie ma tak "pojemnego" umyslu, jak Olo i jego Wielki
                                                    Przyjaciel Golota; daleko Lechowi do tej "klasy"

taziuta napisał:

> List żelazny? Licząc na wzajemność lewicy, jak już się pogoni kaczystów i
                                                    > zacznie wsadzać tych, którzy złamali prawo?
                                                    > Lech nie wydaje mi się aż tak daleko myślą naprzód wybiegającym. Po prawdzie,
                                                    > to mi się wydaje, że on w ogóle mało myśli. Od tego ma brata :-)))
                                                    >
                                                    >
                                                    > > A ja slyszalem, ze Kaczynski wreczyl Kwachowi "list zelazny", bo wiesz, j
                                                    > ak
                                                    > > sprawa wyglada
                                                    > >
                                                    > > taziuta napisał:
                                                    > >
                                                    > > > To był tylko pretekst, żeby zwabić Kwacha do pałacu i poradzić się
                                                    > > > mądrzejszego :-)
                                                    > > >
                                                    > > > czat-man napisał:
                                                    > > >
                                                    > > > > Kaczynski poparl Kwasniewskiego do ONZ. To o czyms swiadczy.
                                                    > > > > Prawda?
                                                    > > >
                                                    > > >
                                                    > >
                                                    > >
                                                    >
                                                    >
                                                • lukasito Re: Lech chciał się tylko poradzić mądrzejszego : 22.05.06, 21:08
                                                  taziuta napisał:

> To był tylko pretekst, żeby zwabić Kwacha do pałacu i poradzić się
                                                  > mądrzejszego :-)
                                                  >
                                                  W sprawach marksizmu-leninizmu Kwachu mu nie pomoże:)) Kwachu się obijal na
                                                  studiach, a Kaczyński dzielnie wkuwał teorie klasowe i dzieła wszystkie Marksa-
                                                  Lenina:))
                                                  • silesius.monachijski1 Re: Lech chciał się tylko poradzić mądrzejszego : 22.05.06, 21:20
                                                    bo Kaczynski jest madry: zawsze trzeba znac dobrze wroga, zeby go pokonac; i
                                                    prosze: nie sprawdzilo sie?

lukasito napisał:

> taziuta napisał:
                                                    >
                                                    > > To był tylko pretekst, żeby zwabić Kwacha do pałacu i poradzić się
                                                    > > mądrzejszego :-)
                                                    > >
                                                    > W sprawach marksizmu-leninizmu Kwachu mu nie pomoże:)) Kwachu się obijal na
                                                    > studiach, a Kaczyński dzielnie wkuwał teorie klasowe i dzieła wszystkie
                                                    Marksa-
                                                    > Lenina:))
                                                    >
                                                  • lukasito Re: Lech chciał się tylko poradzić mądrzejszego : 22.05.06, 21:22
                                                    Tyle, że chcąc zwalczyć zarazę sam został zainfekowany. a na kwarantannę nie
                                                    było czasu, więc zaraza się szerzy...
                                                  • silesius.monachijski1 Re: Lech chciał się tylko poradzić mądrzejszego : 22.05.06, 21:29
                                                    eee tam szczepionek nie brakuje; ja na ten przyklad "pifkuje" zeby wzmocnic
                                                    uklad immunologiczny; i jeszcze nie poczerwienialem, czyli lewica mnie jeszcze
                                                    nie zainfekowala

lukasito napisał:

> Tyle, że chcąc zwalczyć zarazę sam został zainfekowany. a na kwarantannę nie
                                                    > było czasu, więc zaraza się szerzy...
                                                  • lukasito Za to kaczyńscy się zarumienili i zaokrąglili:)) 22.05.06, 21:32
                                                    Dieta Michała Kamińskiego?
                                                  • silesius.monachijski1 Re: Za to kaczyńscy się zarumienili i zaokrąglili 22.05.06, 21:35
                                                    To nieprawda; oni chcieli tylko pokazac, ze w Polsce nie rzadza juz
                                                    pornogrubasy (wg znanej definicji Gomulki, pardon posla Niesiolowskiego), tylko
                                                    bracia Kaczynscy

lukasito napisał:

> Dieta Michała Kamińskiego?
                                                  • lukasito Re: Za to kaczyńscy się zarumienili i zaokrąglili 22.05.06, 21:51

> To nieprawda; oni chcieli tylko pokazac, ze w Polsce nie rzadza juz
                                                    > pornogrubasy (wg znanej definicji Gomulki, pardon posla Niesiolowskiego),
                                                    tylko

bracia Kaczynscy = grubasy, z którymi nie da się nakręcić porno:)))
                                                  • silesius.monachijski1 Re: Za to kaczyńscy się zarumienili i zaokrąglili 22.05.06, 21:53
                                                    wiesz, ze porno jest tylko dla tych, ktorzy "nie moga inaczej"; a Kaczynscy, i
                                                    ja (Ty pewnie tez) moga

lukasito napisał:

>
                                                    > > To nieprawda; oni chcieli tylko pokazac, ze w Polsce nie rzadza juz
                                                    > > pornogrubasy (wg znanej definicji Gomulki, pardon posla Niesiolowskiego),
                                                    >
                                                    > tylko
                                                    >
                                                    > bracia Kaczynscy = grubasy, z którymi nie da się nakręcić porno:)))
                                                    >
                                                    >
                                            • silesius.monachijski1 Re: Rokita to 3 w jednym :-) 22.05.06, 21:00
                                              przesadzasz; oni tak z luboscia patrza na Ciebie, ze az sie rumienia

taziuta napisał:

> Ty chyba nie znasz swoich. Ja ich codziennie widzę w telewizji. Te pyski są
                                              tak
                                              >
                                              > zawzięte, tak nienawidzą czerwonego, że byś ich za nic nie powstrzymał...
                                              • lukasito Re: Rokita to 3 w jednym :-) 22.05.06, 21:02
                                                Czyli się czerwienią:)) mówisz za siebie? :)
                                                • silesius.monachijski1 Re: Rokita to 3 w jednym :-) 22.05.06, 21:05
                                                  to dla zmylenia opozycji

lukasito napisał:

> Czyli się czerwienią:)) mówisz za siebie? :)
                                                • silesius.monachijski1 Re: Rokita to 3 w jednym :-) 22.05.06, 21:07
                                                  to uklon w strone opozycji

lukasito napisał:

> Czyli się czerwienią:)) mówisz za siebie? :)
                                                  • lukasito Re: Rokita to 3 w jednym :-) 22.05.06, 21:10
                                                    Tam był wyraźny podtekst seksualny:)))
                                                  • silesius.monachijski1 Re: Rokita to 3 w jednym :-) 22.05.06, 21:22
                                                    Moze mam zly ust, ale kalisz mnie nie podnieca

lukasito napisał:

> Tam był wyraźny podtekst seksualny:)))
                                                  • lukasito Re: Rokita to 3 w jednym :-) 22.05.06, 21:23
                                                    Masz rację... Kraków jest lepszy:))
                                                  • silesius.monachijski1 Re: Rokita to 3 w jednym :-) 22.05.06, 21:30
                                                    zawsze mozna Jasia Marie w ogrodeczku "za reke zlapac", i do Ziobro doprowadzic

lukasito napisał:

> Masz rację... Kraków jest lepszy:))
                                                  • lukasito Re: Rokita to 3 w jednym :-) 22.05.06, 21:33
                                                    Tylko, zeby go nie złapali za rękę Ziobry:))
                                                  • silesius.monachijski1 Re: Rokita to 3 w jednym :-) 22.05.06, 21:36
                                                    albo - za przeproszeniem - za aksamitny kapelusz

lukasito napisał:

> Tylko, zeby go nie złapali za rękę Ziobry:))
                                                  • pis_dolot jesteś chory 22.05.06, 23:27
                                                  • pis_dolot jesteś chory... 22.05.06, 23:39
                                                  • silesius.monachijski1 Re: jesteś chory...-> mowisz o sobie debilku? 23.05.06, 00:10

• lukasito Re: Rokita to 3 w jednym :-) 22.05.06, 20:33
                                      czat-man napisał:
                                      >
                                      > Tak, juz dawno zauwazylem, ze gdy taziuta mowi cos
                                      > spontanicznie, z serca, to gada calkiem do rzeczy :)

A że zawsze tak mówi, to wnioski są oczywiste:)) Wy zawsze jesteście w
                                      błędzie:))
                                      • taziuta Re: Rokita to 3 w jednym :-) 22.05.06, 20:46
                                        Hehehe, podnieciły się chłopaki, choć ciut za szybko...

Rokita - brzydal...
                                        Jarosław K. - brzydal...
                                        Dorn - brzydal...
                                        itd...

W skrócie, PO to takie same bęcwały jak PiS, więc czat-man i Sil są oczywiście
                                        w błędzie :-)))

lukasito napisał:

> czat-man napisał:
                                        > >
                                        > > Tak, juz dawno zauwazylem, ze gdy taziuta mowi cos
                                        > > spontanicznie, z serca, to gada calkiem do rzeczy :)
                                        >
                                        > A że zawsze tak mówi, to wnioski są oczywiste:)) Wy zawsze jesteście w
                                        > błędzie:))
                                        • lukasito Re: Rokita to 3 w jednym :-) 22.05.06, 20:49
                                          Znowu mówisz to co myślisz:))
                                        • silesius.monachijski1 Re: Rokita to 3 w jednym :-) 22.05.06, 20:51
                                          wiemy, wiemy, Borowski to "dzejms tel men", i on by napewno Polske
                                          ucywilizowal; narazie jednak niech sobie pogra w kregle; to potrafi najlepiej

taziuta napisał:

> Hehehe, podnieciły się chłopaki, choć ciut za szybko...
                                          >
                                          > Rokita - brzydal...
                                          > Jarosław K. - brzydal...
                                          > Dorn - brzydal...
                                          > itd...
                                          >
                                          > W skrócie, PO to takie same bęcwały jak PiS, więc czat-man i Sil są
                                          oczywiście
                                          > w błędzie :-)))
                                          >
                                          > lukasito napisał:
                                          >
                                          > > czat-man napisał:
                                          > > >
                                          > > > Tak, juz dawno zauwazylem, ze gdy taziuta mowi cos
                                          > > > spontanicznie, z serca, to gada calkiem do rzeczy :)
                                          > >
                                          > > A że zawsze tak mówi, to wnioski są oczywiste:)) Wy zawsze jesteście w
                                          > > błędzie:))
                                          >
                                          >
                                        • czat-man Re: Rokita to 3 w jednym :-) 22.05.06, 20:52
                                          taziuta napisał:
                                          > W skrócie, PO to takie same bęcwały jak PiS, więc czat-man i Sil są oczywiście
                                          > w błędzie :-)))

No widzisz taziuta - z namyslem Ci nie wychodzi, gubisz sie... :)
                                          • lukasito Re: Rokita to 3 w jednym :-) 22.05.06, 20:57
                                            Może nie zrozumiałeś? Pomyśl, przenalizuj, spytaj mamy:)) Może za 10 minut
                                            wróć, przeczytaj to co napisał jeszcze raz, narysuj sobie domek... I może coś
                                            zrozumioesz:)) Albo wiesz co? Zostrań przy rysowaniu domków. Dorysuj czołg,
                                            samolot, to ci się przypomną piękne, niewinne lata:)) II wojny światowej;))
                                            • silesius.monachijski1 Re: Rokita to 3 w jednym :-) 22.05.06, 21:04
                                              no prosze: co za Borejsza sie tutaj znalazl; co za agresywny jezyk? to chyba
                                              propaganda Rokity i Tuska zrobila swoje; ale my sie czat-manie bojowkarzy nie
                                              boimy

lukasito napisał:

> Może nie zrozumiałeś? Pomyśl, przenalizuj, spytaj mamy:)) Może za 10 minut
                                              > wróć, przeczytaj to co napisał jeszcze raz, narysuj sobie domek... I może coś
                                              > zrozumioesz:)) Albo wiesz co? Zostrań przy rysowaniu domków. Dorysuj czołg,
                                              > samolot, to ci się przypomną piękne, niewinne lata:)) II wojny światowej;))
                                              • lukasito Re: Rokita to 3 w jednym :-) 22.05.06, 21:10
                                                To był agresywny język? Ja do niego z macierzyńskim ciepłem, a Ty, że to
                                                agresja? Boże, co za Naród:))
                                          • taziuta Re: Rokita to 3 w jednym :-) 22.05.06, 21:08
                                            Cóż ja bym bez Ciebie zrobił?! Ty jak ksiundz mi drogę wskażesz, gdy pobłądzę...
                                            Bardzo podobny macie styl, a propos, z ksiundzem. A i poglądy takoż :-)))

czat-man napisał:

> taziuta napisał:
                                            > > W skrócie, PO to takie same bęcwały jak PiS, więc czat-man i Sil są
                                            > > oczywiście w błędzie :-)))
                                            >
                                            > No widzisz taziuta - z namyslem Ci nie wychodzi, gubisz sie... :)
                                            • lukasito Re: Rokita to 3 w jednym :-) 22.05.06, 21:11
                                              Wychowankowie Fundacji Schillera?
                                              • uu1 Re: Rokita to 3 w jednym :-) 22.05.06, 21:21
                                                > Wychowankowie Fundacji Schillera?
                                                Raczej Instytutu Wysokich Napięć i Kabli.
                                                • lukasito Re: Rokita to 3 w jednym :-) 22.05.06, 21:24
                                                  Z naciskiem na to drugie;)
                                                  • uu1 Re: Rokita to 3 w jednym :-) 22.05.06, 21:29
                                                    Właściwie to już jest projekt podziału na dwa instytuty. W IPN jest zbyt dużo
                                                    wolnych wybitnych umysłów.
                                                  • lukasito Re: Rokita to 3 w jednym :-) 22.05.06, 21:34
                                                    Wolne to one są:)) Jakby były szybkie, to nie byłoby ich w IPNie:)) Gdybym byl
                                                    historykiem, to bym tam nie chciał pracować. Bałbym sie kompromitacji:))
                                                  • uu1 Re: Rokita to 3 w jednym :-) 22.05.06, 21:38
                                                    A wykłady z "Historii wieczorkiewiczową porą" bardzo ciekawe.
                                                • silesius.monachijski1 Re: Rokita to 3 w jednym :-) 22.05.06, 21:25
                                                  lukasito, pssst (tylko na ucho) - FAZPiS sie pojawil; ja juz sie zaczynam bac

uu1 napisała:

> > Wychowankowie Fundacji Schillera?
                                                  > Raczej Instytutu Wysokich Napięć i Kabli.
                                                  • lukasito Re: Rokita to 3 w jednym :-) 22.05.06, 21:28
                                                    A ja tu nie widzę nic strasznego:)) Daj spokój, opanuj rozdygotane ręce, bo jak
                                                    będą literówki wyglądały?
                                            • czat-man Re: Rokita to 3 w jednym :-) 22.05.06, 21:17
                                              taziuta napisał:
                                              > Cóż ja bym bez Ciebie zrobił?! Ty jak ksiundz mi drogę wskażesz,
                                              > gdy pobłądzę... Bardzo podobny macie styl, a propos, z ksiundzem.
                                              > A i poglądy takoż :-)))

Z ksiundzem? Co masz na mysli?
                                              • silesius.monachijski1 Re: Rokita to 3 w jednym :-) 22.05.06, 21:23
                                                taziuta wybiera sie chyba do Wielkiego Manitou, ze juz o spowiedzi z calego
                                                zycia zaczyna gadac

czat-man napisał:

> taziuta napisał:
                                                > > Cóż ja bym bez Ciebie zrobił?! Ty jak ksiundz mi drogę wskażesz,
                                                > > gdy pobłądzę... Bardzo podobny macie styl, a propos, z ksiundzem.
                                                > > A i poglądy takoż :-)))
                                                >
                                                > Z ksiundzem? Co masz na mysli?
                                              • taziuta Re: Rokita to 3 w jednym :-) 22.05.06, 21:38
                                                Ksiundz to nick internauty. Pisolub tak jak Ty i jak Ty wyjątek potwierdzający
                                                regułę, że prawicowe poglądy nie chodzą w parze z inteligencją :-)

czat-man napisał:

> taziuta napisał:
                                                > > Cóż ja bym bez Ciebie zrobił?! Ty jak ksiundz mi drogę wskażesz,
                                                > > gdy pobłądzę... Bardzo podobny macie styl, a propos, z ksiundzem.
                                                > > A i poglądy takoż :-)))
                                                >
                                                > Z ksiundzem? Co masz na mysli?
                                                • uu1 Re: Rokita to 3 w jednym :-) 22.05.06, 21:43
                                                  > że prawicowe poglądy nie chodzą w parze z inteligencją :-)
                                                  W przyrodzie nie odnotowano takiego zjawiska jak inteligentna prawica. Dowód -
                                                  gdyby była inteligentna nie byłaby prawicą. cbdo
                                                • silesius.monachijski1 Re: Rokita to 3 w jednym :-) 22.05.06, 21:46
                                                  A u lewicy na odwrot: inteligencja nie chodzi w parze z lewicowymi pogladami;
                                                  nieprawdaz, ze to chciales powiedziec?

taziuta napisał:

> Ksiundz to nick internauty. Pisolub tak jak Ty i jak Ty wyjątek
                                                  potwierdzający
                                                  > regułę, że prawicowe poglądy nie chodzą w parze z inteligencją :-)
                                                  >
                                                  > czat-man napisał:
                                                  >
                                                  > > taziuta napisał:
                                                  > > > Cóż ja bym bez Ciebie zrobił?! Ty jak ksiundz mi drogę wskażesz,
                                                  > > > gdy pobłądzę... Bardzo podobny macie styl, a propos, z ksiundzem.
                                                  > > > A i poglądy takoż :-)))
                                                  > >
                                                  > > Z ksiundzem? Co masz na mysli?
                                                  >
                                                  >
                                                • czat-man Re: Rokita to 3 w jednym :-) 22.05.06, 21:47
                                                  taziuta napisał:
                                                  > Ksiundz to nick internauty. Pisolub tak jak Ty i jak Ty wyjątek potwierdzający
                                                  > regułę, że prawicowe poglądy nie chodzą w parze z inteligencją :-)

To juz osobista "wycieczka" do mnie, a nie komplement.
                                                  Co?
                                                  • taziuta Re: Rokita to 3 w jednym :-) 22.05.06, 21:54
                                                    Aleś mi teraz ubliżył! Albo nie, to ja sam z siebie wyszedłem na skończonego
                                                    Rokitę. Ja Cię tu komplementuję za inteligencję, a Ty nie zrozumiałeś... :-(((

To był komplement, szczerze :-)))

czat-man napisał:

> taziuta napisał:
                                                    > > Ksiundz to nick internauty. Pisolub tak jak Ty i jak Ty wyjątek
                                                    > > potwierdzający regułę, że prawicowe poglądy nie chodzą w parze z
                                                    > > inteligencją :-)
                                                    >
                                                    > To juz osobista "wycieczka" do mnie, a nie komplement.
                                                    > Co?
                                                  • silesius.monachijski1 Re: Rokita to 3 w jednym :-) 22.05.06, 21:57
                                                    Ach taziuta: to ten Wasz jezyk egzekutywy, ktory wprowadza zamieszanie; a nie
                                                    mozna sie bylo w ciagu tych 17 lat nauczyc tak wypowiadac, zeby inni rozumieli?
                                                    Ale nie: Wam tylko ta "gruba Berta" w glowie (pardon: kreska; no, ale tam potop
                                                    i tu "potop"); szkoda slow

taziuta napisał:

> Aleś mi teraz ubliżył! Albo nie, to ja sam z siebie wyszedłem na skończonego
                                                    > Rokitę. Ja Cię tu komplementuję za inteligencję, a Ty nie zrozumiałeś... :-(((
                                                    >
                                                    > To był komplement, szczerze :-)))
                                                    >
                                                    >
                                                    > czat-man napisał:
                                                    >
                                                    > > taziuta napisał:
                                                    > > > Ksiundz to nick internauty. Pisolub tak jak Ty i jak Ty wyjątek
                                                    > > > potwierdzający regułę, że prawicowe poglądy nie chodzą w parze z
                                                    > > > inteligencją :-)
                                                    > >
                                                    > > To juz osobista "wycieczka" do mnie, a nie komplement.
                                                    > > Co?
                                                  • czat-man Re: Rokita to 3 w jednym :-) 23.05.06, 07:39
                                                    taziuta napisał:
                                                    > Aleś mi teraz ubliżył! Albo nie, to ja sam z siebie wyszedłem na skończonego
                                                    > Rokitę. Ja Cię tu komplementuję za inteligencję, a Ty nie zrozumiałeś... :-(((
                                                    > To był komplement, szczerze :-)))

Sorki taziuta!
                                                    Przeczytalem Twoj post w wielkim pospiechu i zle zrozumialem,
                                                    a zaraz potem musialem odejsc od komputera i nie moglem Ci
                                                    odpowiedziec od razu.

No tak, rzeczywiscie jestem inteligentny ;)
                                                  • silesius.monachijski1 Re: Rokita to 3 w jednym :-) 23.05.06, 09:58
                                                    Witaj,

taziuta to naprawde madry i mily interlokutor - choc szkoda, ze po
                                                    przeciwnéj "stronie barykady" (penie on tez tak mysli o nas). mysle, ze ejszcze
                                                    nie raz uda nam sie ciekawie pospierac.

Milego dnia

Sil

czat-man napisał:

> taziuta napisał:
                                                    > > Aleś mi teraz ubliżył! Albo nie, to ja sam z siebie wyszedłem na skończon
                                                    > ego
                                                    > > Rokitę. Ja Cię tu komplementuję za inteligencję, a Ty nie zrozumiałeś...
                                                    > :-(((
                                                    > > To był komplement, szczerze :-)))
                                                    >
                                                    > Sorki taziuta!
                                                    > Przeczytalem Twoj post w wielkim pospiechu i zle zrozumialem,
                                                    > a zaraz potem musialem odejsc od komputera i nie moglem Ci
                                                    > odpowiedziec od razu.
                                                    >
                                                    > No tak, rzeczywiscie jestem inteligentny ;)
                                                  • silesius.monachijski1 Re: Rokita to 3 w jednym :-) 22.05.06, 21:55
                                                    czat-manie drogi: musimy u lewicy zawsze wziac poprawke na to, ze sa przegrani;
                                                    badzmy dla nich milosierni, i pochylmy sie nad bieda blizniego;

czat-man napisał:

> taziuta napisał:
                                                    > > Ksiundz to nick internauty. Pisolub tak jak Ty i jak Ty wyjątek potwierdz
                                                    > ający
                                                    > > regułę, że prawicowe poglądy nie chodzą w parze z inteligencją :-)
                                                    >
                                                    > Co?
                                                  • taziuta Re: Rokita to 3 w jednym :-) 22.05.06, 21:58
                                                    A swoją drogą, jaka charakterystyczna reakcja prawiczka - za nic nie uwierzy
                                                    w szczere intencje lewaka :-(

czat-man napisał:

> taziuta napisał:
                                                    > > Ksiundz to nick internauty. Pisolub tak jak Ty i jak Ty wyjątek
                                                    > > potwierdzający regułę, że prawicowe poglądy nie chodzą w parze z
                                                    > > inteligencją :-)
                                                    >
                                                    > Co?
                                                  • silesius.monachijski1 Re: Rokita to 3 w jednym :-) 22.05.06, 22:10
                                                    alez on uwierzyl; czat-man mial tylko inne doswiadczenia na innym watku; jako,
                                                    ze go troche znam, wiec jego reakcje rozumiem

taziuta napisał:

> A swoją drogą, jaka charakterystyczna reakcja prawiczka - za nic nie uwierzy
                                                    > w szczere intencje lewaka :-(
                                                    >
                                                    >
                                                    > czat-man napisał:
                                                    >
                                                    > > taziuta napisał:
                                                    > > > Ksiundz to nick internauty. Pisolub tak jak Ty i jak Ty wyjątek
                                                    > > > potwierdzający regułę, że prawicowe poglądy nie chodzą w parze z
                                                    > > > inteligencją :-)
                                                    > >
                                                    > > To juz osobista "wycieczka" do mnie, a nie komplement.
                                                    > > Co?
                                                  • silesius.monnchijski1 Kaczory i Lepper to jest bagno... tfu! 22.05.06, 22:14
                                                  • silesius.monachijski1 Re: Kaczory i Lepper to jest bagno... tfu!; KLON ! 22.05.06, 22:22
                                                    Nie stac cie, glupi klonie, na podpisywanie sie swoim wlasnym nickiem? pewnie
                                                    jestes zgodnikiem, pogromca_gamonia, czy innym kralikiem; napewno zas forumowym
                                                    glupkiem
                                  • taziuta Re: Rokita to 3 w jednym :-) 22.05.06, 20:36
                                    Sil, nie używaj słów typu hiena cmentarna w stosunku do potencjalnych
                                    koalicjantów! HGW może jutro stać się największym przyjacielem dominującego
                                    brata mniejszego! I jak się wówczas będziesz (z tym) czuł?
                                    Jak Cię znam, to natychmiast ją zaczniesz popierać!
                                    Taki wewnętrznym imperatyw, że przyjaciel mojego wodza jest moim przyjacielem :)

> nigdy nie zgadzam sie z lewica, ale tutaj nie sposob Cie taziuta poprzec: jak
                                    > to lysy diabelek wczoraj powiedzial? "wszyscy jestesmy przy lozku Macka"; nie
                                    > lubie uzywac zbyt ostrych slow, ale to juz zwyczajne chamstwo, porownywalne
                                    do
                                    > tego, co zrobila hiena cmentarna HGW w hospicjum: jak mozna byc tak chamskim
                                    i
                                    > bezczelnym, i wykorzystywac cudze nieszczescie w walce politycznej? becwal
                                    > brzmi dobrze; brawo taziuta!
                                    >
                                    > taziuta napisał:
                                    >
                                    > > Jeśli Lepper to 2 w 1, to do Rokity dodaj bęcwał, a będzie 3 w 1 :-)))
                                    > >
                                    > > silesius.monachijski1 napisał:
                                    > >
                                    > > > wlasnie, ze nie; udalo nam sie przed Rokita obronic
                                    > > >
                                    > > > usiruf napisał:
                                    > > >
                                    > > > > W klewkach Talibowie byli.
                                    > > > >
                                    > > > > Chcesz powiedziec, ze wzieliscie do rzadu nie tylko kryminali
                                    > ste, a
                                    > > le i
                                    > > > wariata
                                    > > > > ?
                                    > > >
                                    > > >
                                    > >
                                    > >
                                    >
                                    >
                                    • silesius.monachijski1 Re: Rokita to 3 w jednym :-) 22.05.06, 20:44
                                      moglbym przetrawic koalicje; moze nawet i Tuska z Rokita do kupy; ale tego
                                      babsztyla, co to mial ok 1% poparcia w wyborach prezydenckich w 1995 roku, a
                                      teraz geniusza udaje, nigdy! jak mnie zlapiesz na tym, ze zmienilem zdanie, to
                                      masz prawo mi "przywalic"

taziuta napisał:

> Sil, nie używaj słów typu hiena cmentarna w stosunku do potencjalnych
                                      > koalicjantów! HGW może jutro stać się największym przyjacielem dominującego
                                      > brata mniejszego! I jak się wówczas będziesz (z tym) czuł?
                                      > Jak Cię znam, to natychmiast ją zaczniesz popierać!
                                      > Taki wewnętrznym imperatyw, że przyjaciel mojego wodza jest moim
                                      przyjacielem :
                                      >
                                • lukasito Re: Rokita to 3 w jednym :-) 22.05.06, 20:26
                                  Jan - imie każdego polskiego everymana
                                  Maria - imię odpowiednie na maj
                                  Władysław - na cześć niskiego króla, który przygotował grunt pod Kazimierza:))
                                  I to wszystko w jednej Rakiecie:)))
                                  • silesius.monachijski1 Re: Rokita to 3 w jednym :-) 22.05.06, 20:35
                                    ze tez jeszcze nikt nie pomyslal nad tym, zeby te rakiete w kosmos wystrzelic;
                                    Polska dolaczylaby wtedy do klubu panstw, ktore organizuja loty kosmiczne

lukasito napisał:

> Jan - imie każdego polskiego everymana
                                    > Maria - imię odpowiednie na maj
                                    > Władysław - na cześć niskiego króla, który przygotował grunt pod Kazimierza:))
                                    > I to wszystko w jednej Rakiecie:)))
                                    • lukasito Re: Rokita to 3 w jednym :-) 22.05.06, 20:39
                                      Ta Rakieta ma odrobine przedwczesny zapłon (premier z Krakowa), więc coś czuję,
                                      że skończyłoby się jak lot Ikara Ikarusem:))
                                      • silesius.monachijski1 Re: Rokita to 3 w jednym :-) 22.05.06, 20:46
                                        wiec trzeba bylo tak od razu: to potencjalna rakieta (podobnie jak potencjalny
                                        premier z Krakowa); ale cos z ta "potencja" u JM Rokity ostatnio nie tak;
                                        troche, jakby sie wystrzeliwywal "do luftu"

lukasito napisał:

> Ta Rakieta ma odrobine przedwczesny zapłon (premier z Krakowa), więc coś
                                        czuję,
                                        >
                                        > że skończyłoby się jak lot Ikara Ikarusem:))
                                        • lukasito Re: Rokita to 3 w jednym :-) 22.05.06, 20:58
                                          I tak lepszy diabełek w garści niż kaczka na dachu:))
                • lukasito Re: ZYTA, jestem z Tobą, ZIUTA :-))) 22.05.06, 20:14
                  Może masz jakieś zakrzywienia czasoprzestrzeni? Jesli Ty musisz myśleć cały
                  dzień nad odpowiedzią na posty sprzed paru minut to niefajnie:)) Ale powiem Ci,
                  że napisałem to, co bylo moim pierwszym skojarzeniem:)))
                  • silesius.monachijski1 Re: ZYTA, jestem z Tobą, ZIUTA :-))) 22.05.06, 20:15
                    nad takim postami wogole nie mysle; po prostu piwo sie skonczylo, i musialem
                    skoczyc do lodowki; dlatego tak dlugo trwalo; sorry

lukasito napisał:

> Może masz jakieś zakrzywienia czasoprzestrzeni? Jesli Ty musisz myśleć cały
                    > dzień nad odpowiedzią na posty sprzed paru minut to niefajnie:)) Ale powiem
                    Ci,
                    >
                    > że napisałem to, co bylo moim pierwszym skojarzeniem:)))
                    • lukasito Re: ZYTA, jestem z Tobą, ZIUTA :-))) 22.05.06, 20:19
                      To Cie w pełni usprawiedliwia:-))
            • taziuta Re: ZYTA, jestem z Tobą, ZIUTA :-))) 22.05.06, 20:09
              Czekamy na Zytę w gronie bezpartyjnych krytyków POPIS-u...
              A zresztą nieważne, ładnie brzmiało - ZYTA i ZIUTA, dowartościowywałam się :-)

> To SLD w dalszym ciagu mysli, ze jeszcze cos ukrasc? ale to lepiej z Waniek,
              > czy z HGW; Z. Gilowska to takich "sztuczek" sie nie nadaje; no wiesz taziuta:
              > zeby Gilowskiej takie niemoralne propozycje skladac? przeciez wejsc do SLD to
              > tak, jakby wejsc do - nie przymierzajac - Pruszkowa czy innego Wolomina;
              prosze
              >
              > o wiecej szacunku dla pani Zyty
              >
              > taziuta napisał:
              >
              > > Nie byłaś skazana na PO, i nie jesteś na PiS. Czekamy na Ciebie :-)
              > >
              > > usiruf napisał:
              > >
              > > > I wspolne zdjecia z kryminalista tez.
              > >
              > >
              >
              >
              • silesius.monachijski1 Re: ZYTA, jestem z Tobą, ZIUTA :-))) 22.05.06, 20:13
                Zyta Ziute o rade pyta? No nie; toz to obciach prawdziwy; zaraz nadam depesze
                do "centrali"

taziuta napisał:

> Czekamy na Zytę w gronie bezpartyjnych krytyków POPIS-u...
                > A zresztą nieważne, ładnie brzmiało - ZYTA i ZIUTA, dowartościowywałam się :-)
                "Tylko prawda nas wyzwoli; obojetnie jaka; wazne, zeby byla gloszona z
                przekonaniem"
              • lukasito Re: ZYTA, jestem z Tobą, ZIUTA :-))) 22.05.06, 20:16
                Miałem nawt skojarzenie:)) Tazyta to jednak byłoby przegięcie:))
                Moja babcia miała na imię Zyta:))
                • taziuta Re: ZYTA, jestem z Tobą, ZIUTA :-))) 22.05.06, 20:24
                  A ja znałem kiedyś Zytę Kruk. Przy całym szacunku do wszystkich innych Zyt,
                  tamta to dopiero była modelka :-)))

lukasito napisał:

> Miałem nawt skojarzenie:)) Tazyta to jednak byłoby przegięcie:))
                  > Moja babcia miała na imię Zyta:))
                  • silesius.monachijski1 Re: ZYTA, jestem z Tobą, ZIUTA :-))) 22.05.06, 20:25
                    a na pierwsze imie nie miala przypadkiem Elzbieta? to laska nieprzecietna;
                    przyznaje Ci racje

taziuta napisał:

> A ja znałem kiedyś Zytę Kruk. Przy całym szacunku do wszystkich innych Zyt,
                    > tamta to dopiero była modelka :-)))
                    >
                    > lukasito napisał:
                    >
                    > > Miałem nawt skojarzenie:)) Tazyta to jednak byłoby przegięcie:))
                    > > Moja babcia miała na imię Zyta:))
                    >
                    >
                  • lukasito Re: ZYTA, jestem z Tobą, ZIUTA :-))) 22.05.06, 20:27
                    Dobrze, ze nie postulowałeś o szacunek do innych Kruków:)))
                  • silesius.monachijski1 Re: ZYTA, jestem z Tobą, ZIUTA :-))) klony sie 22.05.06, 22:14
                    obudzily;
                    .
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=42267136&a=42278314
                    .
                    chyba bedzie "qniec" dyskusji

taziuta napisał:

> A ja znałem kiedyś Zytę Kruk. Przy całym szacunku do wszystkich innych Zyt,
                    > tamta to dopiero była modelka :-)))
                    >
                    > lukasito napisał:
                    >
                    > > Miałem nawt skojarzenie:)) Tazyta to jednak byłoby przegięcie:))
                    > > Moja babcia miała na imię Zyta:))
                    >
                    >
                • silesius.monachijski1 Re: ZYTA, jestem z Tobą, ZIUTA :-))) 22.05.06, 20:24
                  Zona Piechniczka tyz

lukasito napisał:

> Miałem nawt skojarzenie:)) Tazyta to jednak byłoby przegięcie:))
                  > Moja babcia miała na imię Zyta:))
                  • lukasito Re: ZYTA, jestem z Tobą, ZIUTA :-))) 22.05.06, 20:37
                    podobno to po węgiersku tyle co Felicja, czyli Szczęsna:)) Trudno sie nie
                    oprzeć wrażeniu, że Zyta stanowi cos w rodzaju fetysza dla giełdy:)) Jak
                    odejdzie, to pójda za nią pieniądze i szczęście:))
            • m_16 Re: ZYTA, jestem z Tobą, ZIUTA :-))) 22.05.06, 20:26

> To SLD w dalszym ciagu mysli, ze jeszcze cos ukrasc? ale to lepiej z Waniek,
              > czy z HGW; Z. Gilowska to takich "sztuczek" sie nie nadaje; no wiesz taziuta:
              > zeby Gilowskiej takie niemoralne propozycje skladac? przeciez wejsc do SLD to
              > tak, jakby wejsc do - nie przymierzajac - Pruszkowa czy innego Wolomina;
              prosze
              >
              > o wiecej szacunku dla pani Zyty
              >
              > taziuta napisał:
              >
              > > Nie byłaś skazana na PO, i nie jesteś na PiS. Czekamy na Ciebie :-)
              > >
              > > usiruf napisał:
              > >
              > > > I wspolne zdjecia z kryminalista tez.
              > >
              > >
              >
              >

Prymitywny atak ad personam, bardzo większości prawicowych wypowiedzi.
              Obraziłeś forumowicza, nawet nie będąc pewien jakie są jego poglądy polityczne.
              Nie wspominając o tym, że obraziłeś też partię polityczną, która może i wiele
              ma na sumieniu, ale morderstw jej nie udowodniono raczej (w przeciwieństwie do
              polskich mafii). Typowe zachowanie wśród zwolenników prawicy i oczywiście nie
              przyjdzie Ci do głowy żadne "przepraszam" bo kiedy ktoś Ciebie tknie, to to
              jest zamach, a gdy ty kogoś obrazisz, to dajesz dowód swej tzw. "inteligencji".

P.S. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=42143496&a=42200877
              • lukasito On dziś ma spadek samokrytycyzmu:)) 22.05.06, 20:31
                Bo kolejny poseł PiS obalil kolejny mit rewolucji moralnej i po pijaku bąbnął w
                płot swoim samochodem i żoną w nim siedzącą:))) 1,7 we krwi:)) Jak w piosence
                Lombardu "Naprzód na raz, dwa, trzy, JEDEN, SIEDEM" Do tej pory myślałem, że ta
                piosenka jest do bani i bez sensu, a tu proszę:)) antycypacja:)))
                • silesius.monachijski1 Re: On dziś ma spadek samokrytycyzmu:)) 22.05.06, 20:41
                  alez jestem bardzo samokrytyczny, i krytyczny w stosunku do poslow PiS-u; a kto
                  kazal pic z ta Sledzinska-Katarasinska (dala mu chociaz sledzika?) albo
                  inna "lewa" Synyszyn? pop prostu chlopak jest swiezy w polityce, i jeszcze nie
                  ma takiego lba jak te herod-baby

lukasito napisał:

> Bo kolejny poseł PiS obalil kolejny mit rewolucji moralnej i po pijaku bąbnął
                  w
                  >
                  > płot swoim samochodem i żoną w nim siedzącą:))) 1,7 we krwi:)) Jak w piosence
                  > Lombardu "Naprzód na raz, dwa, trzy, JEDEN, SIEDEM" Do tej pory myślałem, że
                  ta
                  >
                  > piosenka jest do bani i bez sensu, a tu proszę:)) antycypacja:)))
                  • lukasito Re: On dziś ma spadek samokrytycyzmu:)) 22.05.06, 20:43
                    po prostu go wybrali ze względu na nazwisko:)) Kaczyńskie, niech mnie babcia
                    laczkiem:)))
                    Ale zwróć proszę uwagę na wstrzemięźliwość dziennikarzy w układaniu nagłówków:
                    zamiast napisać "Posel PiS Kaczyński palnął po pijaku bryką w płot", piszą
                    tylko "poseł PiS wjechał po pijanemu w płot":)) Zastraszeni jacyś:))
                    • silesius.monachijski1 Re: On dziś ma spadek samokrytycyzmu:)) 22.05.06, 20:54
                      Chyba jednak jest tak, ze naklad GW leci na leb na szyje po wpadkach z nagonka
                      na RM i innych, ze w koncu Adasko sie wkurzyl, i kazal im troche przyhamowac

lukasito napisał:

> po prostu go wybrali ze względu na nazwisko:)) Kaczyńskie, niech mnie babcia
                      > laczkiem:)))
                      > Ale zwróć proszę uwagę na wstrzemięźliwość dziennikarzy w układaniu
                      nagłówków:
                      > zamiast napisać "Posel PiS Kaczyński palnął po pijaku bryką w płot", piszą
                      > tylko "poseł PiS wjechał po pijanemu w płot":)) Zastraszeni jacyś:))
                      • lukasito Re: On dziś ma spadek samokrytycyzmu:)) 22.05.06, 21:00
                        Ciekawa teoria:)) Adaś już wrócił z sanatorium?
                        • silesius.monachijski1 Re: On dziś ma spadek samokrytycyzmu:)) 22.05.06, 21:27
                          widzailem go (na zywo w GW- cokolwiek by tzo mialo znaczyc) jak prowadzil
                          dyskusje panelowa - niby o Rosji, a de facto o biznesowej przyszlosci GW;
                          grzecznie sluchalem, zeby wiedziec, jak dlugo GW i formu jeszcze przetrwa

lukasito napisał:

> Ciekawa teoria:)) Adaś już wrócił z sanatorium?
                    • uu1 Re: On dziś ma spadek samokrytycyzmu:)) 22.05.06, 21:17
                      Masz rację. Wiadomość poszła w świat jednak w złej formie. Gdyby tak - "pijany
                      płot czepił się samochodu, którym wybraniec narodu o znanym amerykańskim
                      nazwisku, jechał na kolejną sesję sejmową". Zupełnie inna wymowa. I fakty jakby
                      nie takie.
                      • lukasito Re: On dziś ma spadek samokrytycyzmu:)) 22.05.06, 21:19
                        Ten płot musiał byc podstawiony przez stary stolik brydżowy:))
                        cze:)
                        • uu1 Re: On dziś ma spadek samokrytycyzmu:)) 22.05.06, 21:22
                          A jaki perfidny. T a k i e g o człowieka się czepił. Jak pijany.
                          • lukasito Re: On dziś ma spadek samokrytycyzmu:)) 22.05.06, 21:26
                            Bezczelny sztacheciaż, żeby go tak zamurowało!
                            • uu1 Re: On dziś ma spadek samokrytycyzmu:)) 22.05.06, 21:32
                              > Bezczelny sztacheciaż, żeby go tak zamurowało!
                              Pewnie. Czołgów mógłby się czepiać.
                              • lukasito Re: On dziś ma spadek samokrytycyzmu:)) 22.05.06, 21:43
                                Albo, z podobnych przedmiotów, Gosiewskiego:))
                                • uu1 Re: On dziś ma spadek samokrytycyzmu:)) 22.05.06, 21:46
                                  On jest na baterie ale nie Duracel.
                        • silesius.monachijski1 Re: On dziś ma spadek samokrytycyzmu:)) 22.05.06, 21:33
                          PO Prostu POszolom o pseudonimie "plot" POtoczyl sie na samochod posla
                          Kaczynskiego; dostalk sygnal z POcentrali, ze wojne partyzancka czas zaczac

lukasito napisał:

> Ten płot musiał byc podstawiony przez stary stolik brydżowy:))
                          > cze:)
                          • lukasito Nie Sil się na uszczypliwości:)) 22.05.06, 21:44
                            Ja i tak wiem, że Ty tak myślisz:))
                            • silesius.monachijski1 Dziekuje za komplement 22.05.06, 21:50
                              do tej pory slyszalem od "lewakoiw" i "lumpenliberalow", ze prawica nie mysli;
                              Twoja wypowiedz to jak balsam na moja obolala dusze; stokrotnie dziekuje

lukasito napisał:

> Ja i tak wiem, że Ty tak myślisz:))
                              • silesius.monnchijski1 Tak naprawde to PiS sie okropnie szmaci. To ohyda. 22.05.06, 22:01
                  • pogromca_gamonia Nie pozuj na cynika, szmaciaku obrzydliwy. 22.05.06, 20:44
          • rudy_harnas Re: ZYTA, jestem z Tobą, ZIUTA :-))) 22.05.06, 23:47
            taziuta napisał:

> Nie byłaś skazana na PO, i nie jesteś na PiS. Czekamy na Ciebie :-)
            ----------------------------------------------------------
            Nie kwil tak, ziuta nie kwil !Jak tak dalej pójdzie to jedyny
            plus z tych rządów będzie taki,że dla więkrzego huku,na koniec,
            zdelegalizują was i będzie po sprawie raz na zawsze!
        • taishi1 Re: ZYTA, ten wstyd zostanie! 23.05.06, 02:18
          zdjęcie z kryminalistą pomaga w karierze!!!
          • silesius.monachijski1 ZYTA: bron Boze zdjecie z taishi1 23.05.06, 02:27
            zdjecie z takim glupkiem jeszcze i na trumnie gotowi przylepic

taishi1 napisał:

> zdjęcie z kryminalistą pomaga w karierze!!!
      • 4krzych1 kto tę babę trzyma - "dowartościowany" Kazik"... 22.05.06, 19:57
        ... "Kazik' czuje się juz zupełnie jak Belka ("taka" współpracowniczka służb,
        która nie czuła, że jest nią...)
    • tadeusz1965 Niech spada na bambus. Jesli Lepper jest 22.05.06, 19:24
      przestepca, to kim jest Miller i grupa trzymajaca wladze? Tu przypomne, ze
      ludzie z partii-rodzicielki PO, czyli PD, dzis kumaja sie z komunistami
      • usiruf To chyba nie trudne 22.05.06, 19:29
        Miller tez jest przestepca. Moze byc wiecej niz jeden przestepca na raz (Odwrotnie niz np papiez. Ten musi byc 1 na raz)

> przestepca, to kim jest Miller i grupa trzymajaca wladze?
        • zigzaur Re: To chyba nie trudne 22.05.06, 19:33
          A kim jest grupa OBECNIE trzymajaca władzę?
          • usiruf Re: To chyba nie trudne 22.05.06, 19:42
            Poki co jest niekompetentna i chciwa banda. Przestepstw ktore by wyszly na jaw jeszcze za duzo nie bylo. Z pamieci pamietam 2:

*jazda po pijaku
            *malwersacja publicznych pieniedzy (wysylanie panstwowej limuzyny po Rydzyka)

Niestety, lenistwo (Marcinkiewicz) nie jest przestepstwem.
            • zigzaur Re: To chyba nie trudne 22.05.06, 19:55
              No, chyba że chodzi o nieudzielenie pomocy ofierze katastrofy czy wypadku.
              • usiruf ? 22.05.06, 19:59
                > No, chyba że chodzi o nieudzielenie pomocy ofierze katastrofy czy wypadku.

A o co chodzi?
                Autor mial metaforycznie na mysli PL?
                • zigzaur Re: ? 22.05.06, 20:14
                  Właśnie o to chodzi.
                  Czyż objęcie władzy przez PiS, Leppera i Giertycha nie jest katastrofą?
                  • usiruf Re: ? 22.05.06, 20:23
                    Widzisz zigzaur, ...

Narod tak chcial... i tak dostal.
                    • thorgallpl Re: ? 22.05.06, 20:44
                      Widze, ze Towarzystwo Wzajemnej Adoracji Baranków i Owieczek Polski beczy znowu
                      beeeebebeeee o przestepcy (hihi) Lepperze ( a mial chlop zapewne racje w sprawie
                      o pomowienie Piskorskiego itd.-inne przestepstwa nie obciazaja jego konta-mozna
                      sprawdzic, baranki moje). Taki Lepper w pierwszych dniach swojego urzedowania
                      zalatwil sprawe kar dla rolnikow za nadprodukcje mleka (o ile pamietam), wiec
                      gadanie, ze nic nie robi jest nieprawdą.
                      BTW: obejrzalem wczoraj zjazd PO; minorowe nastroje, Tusk z charakterystycznie
                      zacisnieta szczęką opowiada o Wirtualnej Polsce, wtórował mu nasz diabełek
                      Rokita (sympatyczny skądinąd :)), a zanim przestałem oglądać, dałem szansę
                      zabłąkanemu barankowi - Niesiołowskiemu. On niestety nie mial szacunku dla
                      wlasnej inteligencji ( bo to mądry chłop) i wydawał komiczne (w zamierzeniu
                      smieszne) okrzyki, potępiające PIS i resztę. Czy naprawde nie stac PO na coś wiecej?
                      • usiruf Re: ? 22.05.06, 21:32
                        No, i co ci odpowiedziec?

Lepper jest przestepca, siedzial w wiezieniu za pobicie i ogolnie czlowieka.

Nic nie zalatwil w sprawie limitow producji mleka, nie udawaj (brzydkie slowo). Ewentualnie daj link do zrodla.

Reszty nie chce mi sie komentowac. Zjazdu PO nie ogladalem, bo mi szkoda czasu, aczkolwiek dobrze im zycze, bo sa jedynym ratunkiem przed Piskomuna.
                      • lysy641 Re: ? 22.05.06, 22:17
                        diabelek i debilek to ty jestes i kaczory leppery rydyki i inni
                    • lysy641 Re: ? 22.05.06, 22:15
                      to nie narud tylko cholota tak chciala
      • 123zly nie gań innych ratuj pijanych posłłów Samejbrony 22.05.06, 19:32
        tadeusz1965 napisał:

> przestepca, to kim jest Miller i grupa trzymajaca wladze?
      • lysy641 Re: Niech spada na bambus. Jesli Lepper jest 22.05.06, 22:12
        twoj tata byl w milicji?
    • cat_1 nie ma się co zastanawiać Pani Zyto ! 22.05.06, 19:26
      Współpraca z pis to jak kolaboracja za okupacji ! Hańba !
      Jeśli chce Pani uratować swoje dobre imie, to już dzisiaj trzeba opuścić tonący
      okręt!
      • amhu Re: nie ma się co zastanawiać Pani Zyto ! 22.05.06, 19:41
        Za pozno. A dobre imie postradala, gdy zaczela bawic sie w nepotyzm.
        • roblyn Re: Jaki nepotyzm? 22.05.06, 19:45
          Nie zrobiła nic złego. Ani wtedy, ani teraz.
          Wolę na tym stanowisku ją, niż cezarego Mecha.
          • amhu Re: Jaki nepotyzm? 22.05.06, 19:54
            Doprawdy? Nic zlego? A proba wsadzenia swego syna na pierwsze miejsce na liscie
            PO w Lublinie czym jest? Dzialaniem w imie dobra panstwa? A moze prywata i
            przejawem klasycznego, podrecznikowego nepotyzmu?
            Ja na tym stanowisku wole FACHOWCA nie zas kundla laszacego sie do nowego
            wlasciciela.
            • zigzaur Re: Jaki nepotyzm? 22.05.06, 19:56
              Na stanowisko Ministra Finansów RP proponuję:

Mr. Richarda Mbewe.
            • arek64 Re: Jaki nepotyzm? 22.05.06, 20:00
              > Doprawdy? Nic zlego? A proba wsadzenia swego syna na pierwsze miejsce na
              liscie
              > PO w Lublinie czym jest? Dzialaniem w imie dobra panstwa? A moze prywata i
              > przejawem klasycznego, podrecznikowego nepotyzmu?
              > Ja na tym stanowisku wole FACHOWCA nie zas kundla laszacego sie do nowego
              > wlasciciela.

Zaraz, zaraz. Nie napisałaś nieczego dobrego o Gilowskiej. To dlaczego jedyna
              słuszna i nieomylna partia wzięła ją na ministra finansów? Przecież w tej
              partii sa tylko ludzie idealni. I nikt się tam nie znalazł lepszy od takiej
              złej Gilowskiej?
            • thorgallpl Re: Jaki nepotyzm? 22.05.06, 20:49
              amhu napisała:

> Doprawdy? Nic zlego? A proba wsadzenia swego syna na pierwsze miejsce na liscie
              > PO w Lublinie czym jest? Dzialaniem w imie dobra panstwa? A moze prywata i
              > przejawem klasycznego, podrecznikowego nepotyzmu?
              > Ja na tym stanowisku wole FACHOWCA nie zas kundla laszacego sie do nowego
              > wlasciciela.

No to Baranie POjechałeś z tym kundlem. Beczysz jak reszta BEBEEBEBEEEE bo tak w
              Gazecie.pl pisza- ile ty masz lat? 15? Wtedy jeszcze moglbym ogarnac twoja
              nieposkromiona chec do dzielenia sie takim kałem na forum.
    • marl57 i jakie pożytki z takiego myślenia 22.05.06, 19:26
      i jakie pożytki z takiego myślenia bez działania w tym kierunku ?
      - tak tylko przecież pytam ..
      • gasior1st jesli trojka... 22.05.06, 19:33
        zyta - religa - marionetka beda w komplecie na 1szym posiedzeniu rady ministrow
        w miesiacu lipcu 2006 to zaczne czytac wywody galby i spolka
    • rmstemero Re: Gilowska: dwa razy dziennie myśli o opuszczen 22.05.06, 19:29
      to da mimo powaznych watpliwosci bo przeciez ma misje do spelnienia.
      • amhu Re: Gilowska: dwa razy dziennie myśli o opuszczen 22.05.06, 19:43
        Zawsze sie obawialem osob kierowanych jakowas misja. Bardziej odpowiedzialni i
        pzrewidywalni sa po prostu fachowcy. A Zytka do nich nigdy nie nalezala.
    • poglodek Jak się nie podoba to składać dymisje a nie chodzi 22.05.06, 19:33
      po Judaszówkach i na rząd w którym się jest.
    • magdateclaw Nie mów tylko zrób, cwaniaro. 22.05.06, 19:35
      Następna cwaniara po Mellerze i Relidze.
      Wachajacy się. Czemu przyjełaś te propozycje?
      Kariera? To zrozumiałe, więc nie bredź o honorze.

MT
      • gasior1st i na dodatek pijany posel pis ... 22.05.06, 19:38
        xjechal w PLOT !!!! ( bo plot byl z PO i wyskoczyl na droge )
      • roblyn Re: Bzdura. Niech działa, póki może. 22.05.06, 19:42
        tO cud, że Marcinkiewiczowi do tej pory udało się ją wybronić przed kolegami z
        PiS. Niech siedzi jak najdłużej. Jak ją wywalą, to rozkradną wszystko do końca.

Meller był w innej sytuacji, bo on reprezentował ten rząd za granicą. Zyta ma
        trzymać rękę na państwowej kasie i oby to robiła jak najdłużej.
        • usiruf Bez zartow 22.05.06, 19:46
          Zyta znaczy tam tyle ile laska Jaroslawa. Jak Jarek bedzie mial wazne panstwowe potrzeby to bedzie musiala ustapic.

Poki co nic jej zrobic nie dali (zakladam ze w ogole chce cos tam zmieniac), a jej propozycje zmian w podatkach to smiech.
        • maria333 Re: Bzdura. Niech działa, póki może. 22.05.06, 23:08
          roblyn napisał:

> tO cud, że Marcinkiewiczowi do tej pory udało się ją wybronić przed kolegami z
          > PiS. Niech siedzi jak najdłużej. Jak ją wywalą, to rozkradną wszystko do
          końca.
          >
          > Meller był w innej sytuacji, bo on reprezentował ten rząd za granicą. Zyta ma
          > trzymać rękę na państwowej kasie i oby to robiła jak najdłużej.

Zgadzam się. Teraz to prawie moralny obowiązek na niej spoczywa!
          • silesius.monachijski1 Za to "wojownicy" Tusk I Rokita wykopali ja z PO 22.05.06, 23:46
            bez pardonu; taka jest roznica miedzy PiS-em a chamskim PO

maria333 napisała:

> roblyn napisał:
            >
            > > tO cud, że Marcinkiewiczowi do tej pory udało się ją wybronić przed koleg
            > ami z
            > > PiS. Niech siedzi jak najdłużej. Jak ją wywalą, to rozkradną wszystko do
            > końca.
            > >
            > > Meller był w innej sytuacji, bo on reprezentował ten rząd za granicą. Zyt
            > a ma
            > > trzymać rękę na państwowej kasie i oby to robiła jak najdłużej.
            >
            >
            > Zgadzam się. Teraz to prawie moralny obowiązek na niej spoczywa!
            >
    • palekh Re: Gilowska: dwa razy dziennie myśli o opuszczen 22.05.06, 19:37
      Wydaje się Pani Zyto z całym szacunkiem że myślenie nie jest Pani najmocniejszą
      stroną.I tylko to może tłumaczyć trwanie w hańbiącym Polskę i Polaków
      Rządzie.Myślącyemu nie przyszło by to do głowy.Nie musi się Pani z tego
      tłumaczyć tak Panią wyposażyła matka natura.Nierówno rożdzielała i na Panią
      przypadło mniej.
      • gasior1st to kto nam teraz uzdrowi finanse publiczne ? 22.05.06, 19:41
        przeciez Jaroslaw nie jest ekonomista !!!!
        • mika8111 Re: to kto nam teraz uzdrowi finanse publiczne ? 22.05.06, 19:46
          Pozostaje na tylko mieć nadzieję że chociaż kot Jarosława jest ekonomistą...
          • zigzaur Re: to kto nam teraz uzdrowi finanse publiczne ? 22.05.06, 19:57
            Richard Mbewe!
      • roblyn Re: Lepiej ona niż MECH. 22.05.06, 19:44
        Niech tam siedzi, dopóki pozwolą jej działać. Tu przecież chodzi o nasze
        pieniądze. Każda złotówka, którą wyszarpie socjalistom z Samopisu jest cenna.
        • gasior1st rozumiem rozterki zyty bo na dodatek 22.05.06, 19:48
          w szpunclandzie podnisli vat z 16 do 19%
          ona dokladnie wie co to znaczy
          edgar nie wie
        • usiruf Lepiej Mech niz Beger, lepiej Beger niz...yyyy? 22.05.06, 19:49
          > Niech tam siedzi, dopóki pozwolą jej działać. Tu przecież chodzi o nasze
          > pieniądze. Każda złotówka, którą wyszarpie socjalistom z Samopisu jest cenna.

Stary, dokladnie takie samo zdanie mialem jak ja brali do rzadu. A ja juz w Zyte nie wierze. Jej propozycje zmian w podatkach to - jak wszystko w tym rzadzie - papier i tektura. Na pokaz, nie zeby cos rozwiazac na stale.

Zyta nie ma w tym rzadzie zadnego zaplecza, nie wierze zeby cokolwiek przeforsowala (ale obym sie mylil)
      • amhu Re: Gilowska: dwa razy dziennie myśli o opuszczen 22.05.06, 19:49
        Rzecz nie tylko w umiejetnosci myslenia. Takze w poczuciu smaku, honorze,
        wiernosci wlasnym przekonaniom jakielkowiek by one nie byly.Zadna z tych cech
        Zytka pochwalic sie nie moze. Przewazyla chec pokazania jezora bylym kolegom z
        PO. Poakazalas Zyta. Czujesz sie usatysfakcjonowana? Lepiej sie czujesz?
      • pulldog Barany na forum 22.05.06, 20:39
        Sa na forach takie barany co pisza byle bzdury zeby tylko pojawilo sie mnostwo
        komentarzy. Prostacka rozrywka pseudointelektualna, pyskowka i szczeniactwo.
        Potocznie zwane "troll". Pozdrawiam
    • arek64 Tak się głośno zastanawiam 22.05.06, 19:54
      Czy pozbycie się Gilowskiej z PO było wielkim błędem PO? Czy PO mogłoby zdobyć
      więcej głosów, gdyby Gilowska nie odeszła z tej partii?

Czy możliwy jest powrót Gilowskiej do PO? (szczerze - wolę Gilowską niż
      Gronkiewicz-Walc) A jeżeli tak, to jak by to wytłumaczono?
      • usiruf Mysle ze mozliwy jest. 22.05.06, 19:58
        Tusk ja publicznie prosil aby wrocila dzien po tym jak odeszla (bo wywalili syna z 1szego miejsca na liscie).

Tez wole Gilowska niz HGW (mimo ostatnich propozycji podakowych Zyty)
        • arek64 Re: Mysle ze mozliwy jest. 22.05.06, 20:03
          > Tusk ja publicznie prosil aby wrocila dzien po tym jak odeszla

Doprawdy? Musiałem gdzieś przegapić tę wiadomość. Z drugiej strony aż tak
          dokładnie sceny politycznej nie śledzę...
          • usiruf Re: Mysle ze mozliwy jest. 22.05.06, 20:27
            Sorry, dude. Nie znajde ci linku, to bardzo dawno bylo:)

Wierz, albo nie, ale naprawde tak bylo (szkoda ze sie wtedy uniosla duma...)
            • koloratura1 Re: Mysle ze mozliwy jest. 22.05.06, 22:11
              usiruf napisał:

>
              > Wierz, albo nie, ale naprawde tak bylo (szkoda ze sie wtedy uniosla duma...)

Uniosła się dumą, tralalala!
              Groził jej sąd partyjny za nepotyzm i przed tym wolała zwiać.
    • alejajaniemaco a smrod za ta pania bedzie sie ciagnal do jej konc 22.05.06, 19:54
      i czesc
    • premier_pacynka Swini bardzo trudno odejsc od koryta nawet 22.05.06, 19:57
      wtedy gdy inne knury jada ja na calego
    • wojtek2784 Re:Gilowska:"kobieta zmienną jest "jestem kobietą 22.05.06, 19:58
      Życzmy pani Premier zdrowia i odporności nerwowej. W sytuacji kiedy media
      ogłupiały z nienawiści do PiS, trzeba mieć stalowe nerwy. Nie wszyscy się do
      tego nadają.
      • usiruf Masz racje 22.05.06, 20:01
        > W sytuacji kiedy media
        > ogłupiały z nienawiści do PiS, trzeba mieć stalowe nerwy.

...co do powyzszego np w przypadku GW.

Natomiast ciekawe czy wieksze nerwy trzeba miec do zlosliwych dziennikarzy, czy do kryminalisty z premierowskiej lawki, czy do ekonomicznych imbecyli (Kaczory)
      • diplomatic Re:dziennikarz GW sam sugeruje odpowiedzi !!! 22.05.06, 20:08
        To wredne i paskudne. Cały fałsz i obłuda GW i trzymających władzę w mediach,
        którzy bardzo boją się dochodzeń skąd pochodzą ich pieniądze .
        A więc trzeba koniecznie zniszczyć koalicję PiS- u i cały PiS tak aby dać
        w;ladzę Tuskowi i Rokicie , którzy spokojnie pozwolą robić brudne interesy
        wielkiemu i mrocznemu kapitałowi niewiadomego pochodzenia. Trzeba spieszyć sie z
        dochodzeniami i procesami obnażającymi mafijne powiązanie kapitałowe właścicieli
        mediów.
        • usiruf Re:dziennikarz GW sam sugeruje odpowiedzi !!! 22.05.06, 20:11
          Owszem sugeruja. I zdecydowanie nie sa obiektywni w stosunku do PiS.

Watpie natomiast aby to PO chcialiby dac wladze. Przed wyborami, jak wazyly sie losy PD, codziennie byl artykol jaka to PO jest okropna. A zwlaszcza jak to Rokita nie ma szacunku dla Michnika. PO oslabili, PD nie pomogli i teraz maja.
        • lysy641 Re:dziennikarz GW sam sugeruje odpowiedzi !!! 22.05.06, 22:31
          arydzyk skod ma pieniadze na radio itelewizje i gazete
          okradl narod ty fanatyku religijny muzulmanie a ty to tosamo
    • segun Re: Gilowska: dwa razy dziennie myśli o opuszczen 22.05.06, 20:04
      Pani Zyto, czas juz opuscic to towarzystwo. Nie muysl, lecz szybko to zrob.
      Powodzenia.
      • gasior1st nie daje lajbie zadnych szans 22.05.06, 20:06
        10 w skali boforta
    • kozaczek3 Pani Gilowska widzi jak jest dzielona kasa?? 22.05.06, 20:06
      Tworzy się tysiące nowych stanowisk.
      To co ona wycieła z budżetu wsiąka w czarną dziurę PiS-owskich pomysłów które jeszcze powiększają deficyt.
      Jest pewne, że złoży dymisję.
      Pytanie tylko kiedy.
      Stawiam na wrzesień.
      Amen.
    • tomekp1 Re: Gilowska: dwa razy dziennie myśli o opuszczen 22.05.06, 20:06
      Pani Zyta od początku nie pasowała do tego rządu Ten rząd pracuje na wysokich
      obrotach. Pani Zyta nie nadąża.Pani Zyta jest nie zdecydowana, powolna w działaniu,
      i okazuje się że w myśleniu też /myśli,myśli i nie wie odejśc czy zostac/
      Jeżeli ktoś Leppera nazywa przestępcą /bo został skazany za to że obrażił
      niektórych posłów/to jak nazwie tych którzy narazili skarb państwa na tak
      ogromne straty - a przy okazji okradali i oszukiwali cały naród .
      To są pewnie zasłużeni działacze -no bo kto zaprzeczy że nie działali?
      /Nie mówię że Lepper jest bez skazy też ma swoje "grzeszki"osobiście nawet go
      nie lubię często denerwują mnie jego wypowiedzi ,ale żeby zaraz przestępca
      i to w polskiej gazecie /sr.my w swoje polskie gniazdo/
      no ładnie się dzieje w tym kraju - wicepremierem przestępca

• lysy641 Re: Gilowska: dwa razy dziennie myśli o opuszczen 22.05.06, 22:35
        przestepca i byly komunista a to juz samo mowi za siebie
    • signal Za długo Pani myśli, 22.05.06, 20:07
      już tydzień temu trzeba było odejść !
      • phun Piekna Zyta Pseudoekonomistka z Kulu 22.05.06, 20:16
        wiecie jak nazywano studentki z kulu - jak nie to wam powiem :-)
        • baba-jaga Re: Piekna Zyta Pseudoekonomistka z Kulkuty 22.05.06, 20:36
          ?
        • zgodnik1 phun..jak ciebie nazywano? ach,ty nie masz studiów 22.05.06, 21:23
          ..nazywano cie, brudna phun?
          • phun _ kolejny pseudointelektualista z Kulu 23.05.06, 12:28
    • baba-jaga Re: a moze swieta Zyta z Kulkuty? b/t 22.05.06, 20:38
    • kapitan_stopczyk Zyta - a ja ciągle myśle o Tobie. 22.05.06, 20:39
      Ja sie chyba w Tobie zakochałem.
      • baba-jaga Re: Zyta - a ja ciągle myśle o Tobie. 22.05.06, 20:40
        ja chyba wezme ja na rozno w Miedzyzdroju
    • century211 Powinna Pani miec wiecej wyobrazni 22.05.06, 20:41
      Gdy zaakceptowala Pani stanowisko ... powinna Pani pamietac, ze jest cos
      takiego jak day afer tomorrow.
      Zycie jest krotkie ale trwa lata. Stanowiska niektore dluzej niektore krocej.
      Najdluzej pamieta sie rzeczy o wielkiej wartosci bezwzglednej, te dobre i te
      zle.
      Jesli Pani pokaze co dobrego Pani zrobila, to moze popatrze na Pania inaczej
      jak tylko ze wspolczuciem.
      Gasnie Pani gwiazda obok tak Czarnej dziury jaka jest Lepper a z drugiej strony
      Giertych. Co do tego drugiego mam mieszane zdanie, ale raczej pozytywne.
      Leeprer natomiast jest zero.
      A Pani miedzy tymi osobowosciami stoi i czeka na cos. Na co? Na to co sie nie
      wydarzy?
      Pani odejscie nie bedzie trwac dluzej niz mgnienie oka. Przyjdzie nastepny
      minister. I tyle samo zrobi. Polska jest bankrutem i tylko zdrowa partia moze
      cos zrobic, a nie chorzy mitomani, posrod ktorych Pani miala byc filarem.
      Utopili Pania, obcieli skrzydla, moze i zmarnowali kariere.
      Niech juz Pani zacznie myslec o tym co bedzie day after tomorrow. Whenever
      comes.
      Z taka lista urojen PIS i jemu rowni nic nie zrobia. Tu trzeba zasad i jansj
      wizji gospodarczej Polski a nie zawzietosci w sciganiu bandytow. Od tego ma byc
      kto inny.
      • baba-jaga Re: Powinna Pani miec wiecej wyobrazni 22.05.06, 20:43
        no coz poczac, Giertych rabie z prawa, Lepper z lewa. Trudno sie oprzec....
    • pogromca_gamonia Ustawic alkomat przed sejmem i koniec wiekszosci! 22.05.06, 20:47
      • me-e i bez opozycji... 22.05.06, 20:58
        ...ostalo by sie jeno...pis w sejmie...i b.dobrze...
        • century211 Dlatego trzeba ustawic alkomat i miotle 22.05.06, 22:11
          i wymiesc ten syf poki niezmarnuja Polski do imentu.
          Patrzac na ten sejm, senat, rzad i prezia, wyglada na to ze w tym Kraju sa sami
          niedorobieni ludzie.
          A przeciez to nieprawda.
          Wymiesc te smieci, niech madrzy decyduja kto ma w naszym imieniu prowadzic
          Polske do przodu.
          Pijacy, zlodzieje, cwaniacy, kominatorzy, hipokryci, klamcy, karierowicze,
          broniarze, przestepcy...czy zapomnialem o kims?
          • silesius.monnchijski1 A Lepper pod ktora kategorie podchodzi? 22.05.06, 22:13
          • oczytelnik Re: Dlatego trzeba ustawic alkomat i miotle 22.05.06, 23:48
            Chyba zapomniałeś o nacjonalistach i dewotach
      • stachu44 Sejm to jedyny zaklad pracy gdzie wpuszczaja pijan 22.05.06, 21:16
        ych.
      • silesius.monachijski1 Cala opozycja na bani; SLD "jedzie" tylko na samog 22.05.06, 22:54
        onie
    • me-e czy zycie da sie dogodzic...dwa razy dziennie... 22.05.06, 20:51
      ...mysli o opuszczeniu...a wydawolo mee...sie ze zyta ...to niczym chlop...
      • adamo361 Re: czy zycie da sie dogodzic...dwa razy dzienni 22.05.06, 21:05
        chyba nie lubie życ a nie pierdzielić polityka to maja misja kocham leppera nie
        lubie borowskiego nie ważne jutro bede ok pozdrawiam.
        • me-e Re: czy zycie da sie dogodzic...dwa razy dzienni 22.05.06, 22:03
          ...ty wez mee...nie rozmieszaj...borowski ma duzo wiecej na sumieniu niz
          lepper...pozatym leppera wcisneli pis...tusk z rokita...bo o kaolicji z
          borowskim nawet pis sie nie snilo...z przekretam bolszewickim pis ...mowi
          stanowcze nie...

adamo361 napisał:

> chyba nie lubie życ a nie pierdzielić polityka to maja misja kocham leppera
          nie
          > lubie borowskiego nie ważne jutro bede ok pozdrawiam.
    • signal Profesor na urzędzie z oszołomami i kryminalistami 22.05.06, 21:00
      Pani Zyto, gdzie się podziała Pani godność. Czy straciła Pani poczucie
      rzeczywistości ?
      • me-e jakbym slyszal marysie... 22.05.06, 21:04
        ...wiec sie spytam...kto jest wiekszym kryminalista...czy ten co wysypal zboze
        na tory ze wzgledow politycznych broniac polskiego rolnika przed zalewem
        taniego skazonego, dotowanego zboza z zza granicy...czy ten , kto sprzedal za
        bezcen najlepsze kaski polskiego majatku narodowego razem z bankami...

signal napisał:

> Pani Zyto, gdzie się podziała Pani godność. Czy straciła Pani poczucie
        > rzeczywistości
        • indianski Re: jakbym slyszal marysie... 22.05.06, 21:31
          Pier___nie . Kto byl wiekszym przestepca stalin czy hitler ?
          Czy w PRL-bis rzad bez przestepcow to jakas abstrakcja ?
          • me-e Re: jakbym slyszal marysie... 22.05.06, 21:56
            ...w/g naczelnego ...hitler...bo- wiele drog prowadzilo do bolszewizmu...tak
            jak wiele drog prowadzilo od bolszewizmu do wolnosci...i kogo nazywasz
            przestepca...?

indianski napisał:

> Pier___nie . Kto byl wiekszym przestepca stalin czy hitler ?
            > Czy w PRL-bis rzad bez przestepcow to jakas abstrakcja ?

• weteran3 twemu rozmówcy skończyła się płyta... 22.05.06, 22:00
              albo dowcipu nie stało.....
              • me-e zastap belkot...faktami..... 22.05.06, 22:04
                ...naczelnego nie czytasz...?

weteran3 napisała:

> albo dowcipu nie stało.....

• dzieciatko_o_dyrektora Re: zastap belkot...faktami..... 22.05.06, 22:06
                  Och mee , zaczekaj na dyretywy od partii .
                • weteran3 jakiego naczelnego ? jakiś obowiązek mię minął ? 22.05.06, 22:08
                  słyszałem że naczelny przyjął służbę oficera dyżurnego ogródka jordanowskiego..
                  • me-e ...a slyszales ,ze naczelnego wyrozniono... 22.05.06, 22:21
                    ...za caloksztal...

weteran3 napisała:

> słyszałem że naczelny przyjął służbę oficera dyżurnego ogródka
                    jordanowskiego..
                    • weteran3 a czy ja muszę wszystko wiedzieć, wystarczy że 22.05.06, 22:40
                      sekretarzy na wyrywki od 1944 roku wszystkich wymieniam szybciej niż
                      zdrowaśkę...
    • stachu44 p. Gilowska musi tam zostac - inaczej rozkradna! 22.05.06, 21:12
      Ja pania goraco prosze, zimne poty mi wystepuja na mysl, ze do kasy dorwia
      sie "koalicjanci".
    • talking_head Re: Ignorancie, UE też dotuje żywność, niestety... 22.05.06, 21:16
      Naszej socjalistycznej "prawicy" zarzuca
      się powszechnie to co jest normą w Unii,
      czyli rozrost biurokracji, "kapitalizm"
      państwowy ratowany dotacjami i wreszcie
      dotowanie żywności, w tym także tej wy-
      syłanej do Sowietów. Najśmieszniejsze,
      że krytykują PIS partie które do Unii
      nas zagnały.
      Chcieli EuroSojuza no to mają

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka