tppiotr 23.05.06, 07:13 Wszystkie Ryśki to porządne chłopaki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
politica_olet rozbił auto,straci mandat 23.05.06, 07:21 ten człowiek kończy już karierę polityczną. Nie kopcie go. Odpowiedz Link Zgłoś
tg28 Re: rozbił auto,straci mandat 23.05.06, 07:42 politica_olet napisał: > ten człowiek kończy już karierę polityczną. Nie kopcie go. Pijak i Samochod Kopac go jak kazdego pijanego kierowce - mogl nie tylko siebie (co by nie bylo wielka strata) ale i innych pozabijac na drodze. Przynaleznosc do parti tu akurat nic nie ma, bo bodajze juz w kazdej mozliwej byly takie przypadki. Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_46 Wpuścić chama do biura to... 23.05.06, 07:28 wypije atrament. Takich mamy polityków a domagamy się dobrobytu. Nauczyciel chemii, ciekawe czy ma maturę? Co to za przykład dla młodzieży, zapijaczony pan "profesor" za kierownicą. Dlaczego jechał samochodem w takim stanie? Jak to dlaczego, spróbujcie wychlać tyle co on i utrzymać się na nogach. Co będzie z tym krajem kiedy takie szmaty decydują za nas. Szkoda gadać, R Z Y G A Ć S I Ę C H C E !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cinek08 Do galby 23.05.06, 07:41 No galba jak podoba ci się odnowa moralna kaczyńskich?? Odpowiedz Link Zgłoś
alkud Odpowiadam za Galbe 23.05.06, 07:48 "Bardzo mi sie podoba. Zostane asystentem rzecznika rzadu" :-) --- religiapokoju.blox.pl/2006/05/Kontrowersje-wokol-hadisow.html Odpowiedz Link Zgłoś
alkud Typowe prawicowe mordy... 23.05.06, 07:47 Nie wiem dlaczego tak jest, ale wiele osob o pogladach ultra-prawicowych przypomina troglodytow... Na lewicy jednak te twarze sa inteligentniejsze --- religiapokoju.blox.pl/2006/05/Kontrowersje-wokol-hadisow.html Odpowiedz Link Zgłoś
el_p Re: Typowe prawicowe mordy... 23.05.06, 09:05 No, np taki Ikonowicz, inteligencja bije na kilometr, albo Miler tez fizjonomia greckiego filozofa. Nie mam nic do ich inteligencji, ale z ta fizjonomia to sie przeliczyles. Generalnie 99% politykow wyglada jakby mieli blizszy kontakt z mlockarnia albo rozpedzonym Zetorem. Odpowiedz Link Zgłoś
labirynt Re: Pijany R.Kaczyński, poseł PiS, rozbił auto 23.05.06, 07:48 "Nie jestem w stanie nic powiedzieć. Jest mi bardzo przykro i wszystkich przepraszam - odpowiada poseł." taka też będzie odpowiedż na pytanie "dlaczego nie dotrzymaliście obietnic wyborczych", której udzielą pis-owcy, podczas oddawania sterów kraju pod koniec kadencji... Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Pijany R.Kaczyński, poseł PiS, rozbił auto 23.05.06, 07:58 Ciekawe, czy Jan Rokita uważa, że Kaczyńskiemu powinien zostać uchylony immunitet? Odpowiedz Link Zgłoś
123zly Re: Pijany R.Kaczyński, poseł PiS, rozbił auto 23.05.06, 08:11 t-800 napisał: > Ciekawe, czy Jan Rokita uważa, że Kaczyńskiemu powinien zostać uchylony immunit > et? nie porównuj gówna z twarogiem bo oba są żadkie. Odpowiedz Link Zgłoś
tang2 Re: Pijany R.Kaczyński, poseł PiS, rozbił auto 23.05.06, 11:17 A gdyby ten posel Kaczynski zabil kogos bliskiego tobie co wtedy bys mowil?Czy mozna porownywac wypowiedzenie slow przez Rokite,a jazda po pijanemu. Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Jako chemik jest wybitnym specjalistą wszystkich 23.05.06, 08:00 dziedzin. Szczególnie finansów. Odpowiedz Link Zgłoś
bavmorda Re: Pijany R.Kaczyński, poseł PiS, rozbił auto 23.05.06, 08:35 Na razie płaci politycznie - wczoraj zrezygnował z członkostwa w klubie PiS, Przeciez to jest nagroda a nie kara! Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Pijany R.Kaczyński, poseł PiS, rozbił auto 23.05.06, 11:33 bavmorda napisała: > Na razie płaci politycznie - wczoraj zrezygnował z członkostwa w klubie PiS, > Przeciez to jest nagroda a nie kara! Tez tak sadzę. Ciekawi mnie jedynie, dlaczego nie zwiał. Czy zaniemógł, czy też liczył, że jakoś to załatwi? Odpowiedz Link Zgłoś
adwo-kat Re: PIS = PIJAńSTWO ### 23.05.06, 11:40 To był jeden przypadek tej partii w przciągu jednego dnia:-) Jutro bedzie więcej, bo w lodówkach się chłodzą flaszki@ Polityk toi też człowiek wypić musi. Tylko niech nie siada za kółko! Niech posiedzi za kratkami#### Za samo prowadzenie po spożyciu alkoholu karać a nie jak kogoś zabije czy spowoduje wypadek! Odpowiedz Link Zgłoś