ggigus 11.06.06, 02:33 zostal (w wyniku ankiety, w ktorej wzielo udzial ok. 40. tys. uczestnikow) uznany za najseksowniejszego wegetarianina roku. Prince odrzuca wszelkie produkty pochodzenia zwierzecego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chihiro2 Re: Prince 25.06.06, 18:37 O Boze, co za gust... To juz Sting bardziej do mnie przemawia... No i cala masa innych wegetarian :) Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus de gustibus... 25.06.06, 19:28 a ja lubie Prince´a jakie plyty i utwory P. znasz? Odpowiedz Link Zgłoś
chihiro2 Re: de gustibus... 25.06.06, 19:40 Nie chodzi mi o muzyke. Muzyka jest ok, sam Prince nie wyglada, moim zdaniem, seksownie. Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus aha, a momi to de gustibus... 26.06.06, 09:59 dlatego ze to kwestia gustu, NIE napisze, ktory Sting, czy Prince, wyglada lepiej to bez sensu ale ciesze sie, ze muzyka jest dla ciebie oki Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: aha, a momi to de gustibus... 17.07.06, 14:05 nopaczpani! a tego o Prince nie wiedziałem. seksowny? hmmm no tak, słyszałem,że ponoć "płodny" z niego artysta Odpowiedz Link Zgłoś