patthecat Charakterystyka typowego wyborcy pisdolinów..... 04.06.06, 16:26 Głupek, albo cwaniak. Tych pierwszych zdecydowanie więcej. Wykształcenie podstawowe, średnie jak dobrze poszło, wyższe to cud na ziemi. Nieudacznik. Od pierwszego do pierwszego, oszczędności zero. Ludzie dookoła kształcą się, kupują domy, samochody, zakładają firmy.... A ja nic, stoję jak kołek w miejscu. Ale zaraz, to przecież nie moja wina!!! Okradli mnie! Układ mnie okradł!!!!!! Co mi ukradł? Za bardzo nie wiadomo, ale to oni!!!! To nie ja jestem idiot, tylko ktoś mnie zrobił w bambuko i okradł z przyszłości..... Tak przynajmniej ksiądź kapelan wczoraj mówił..... Odpowiedz Link Zgłoś
block_buster Re: Ostatni w Salonie gasi światło 04.06.06, 16:37 olek_z_dywit napisał: > Tak tak masz rację. Następny czerwony śmiec. Odpowiedz Link Zgłoś
block_buster Re: Charakterystyka typowego obrońcy układu 04.06.06, 16:36 patthecat czyli czerwony bydlak, złodziej i bandyta, czy tylko pożyteczny idiota? Odpowiedz Link Zgłoś
obywatelrp3 Re: Charakterystyka typowego obrońcy układu 04.06.06, 16:40 block_buster napisał: > patthecat czyli czerwony bydlak, złodziej i bandyta, czy tylko pożyteczny > idiota? _________________________________ Coś tam w artykule twój patron groził paluszkiem i obiecywał takich jak ty zwalczyć... nie przeczytałeś biedactwo małointeligentne? Odpowiedz Link Zgłoś
block_buster Re: Charakterystyka typowego obrońcy układu 04.06.06, 16:43 obywatelrp3 napisał: > Coś tam w artykule twój patron groził paluszkiem i obiecywał takich jak ty > zwalczyć... nie przeczytałeś biedactwo małointeligentne? Patron? POjechało kolege? Kaczory olewam ciepłym moczem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
luve Re: Charakterystyka typowego obrońcy układu 04.06.06, 16:45 A więc czemu ich kolega broni z takim poświęceniem? Odpowiedz Link Zgłoś
block_buster Re: Charakterystyka typowego obrońcy układu 04.06.06, 16:52 luve napisała: > A więc czemu ich kolega broni z takim poświęceniem? Staram się tylko zwalczac antypolskie śmieci typu premier_pacynka czy uu1 no i oczywiście aktywistów od biedronia. Odpowiedz Link Zgłoś
patthecat Buster? Przetłumaczcie sobie to na polski..... 04.06.06, 17:02 Ojejku jejku jej, jak nie lubi kaczuszek, to albo czerwony, albo żyd, albo liberał, albo kretyn albo cyklista.... Wszyscy są po(y)ebani, tylko my prawi i słuszni.... Opowiedź o tym lekarzowi, podobno mieszkasz w NY, tam jest dużo wolnych kozetek.... Bo jak to nie jest kwestia choroby, to szkoda szczyny na twój grób oddawać.... Miłego dnia w twoim własnym, pojechanym wonderlandzie..... :) Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: Charakterystyka typowego obrońcy układu 04.06.06, 18:35 block_buster napisał: > patthecat czyli czerwony bydlak, złodziej i bandyta, czy tylko pożyteczny > idiota? Chyba to ostatnie. Odpowiedz Link Zgłoś
autumn_mist Re: Charakterystyka typowego wyborcy pisdolinów.. 04.06.06, 16:53 Glupis, wode z mozgu ci zrobili. Ja znam takiego wyborce PiSu: 50 lat, wyksztalcenie wyzsze, doktorat z nauk technicznych, naukowiec, dyrektor techniczny zakladu przemyslowego w PRL-u, nie nalezal nigdy do PZPR, co bylo wyjatkowo rzadkie, zwazajac na jego stanowisko. W latach 90-tych zaklad rozkradli zlodzieje z dzisiejszej PO. Czlowiek ten prowadzi teraz mala specjalistyczna firme i dalej klnie na bande polskich zlodziei-przedsiebiorcow. Cale szczescie, ze klientow ma z zagranicy, bo Polak-biznesmen wg niego tylko potrafi oszukiwac i krasc. Ma spore oszczednosci, samochodu nie ma, bo nie lubi prowadzic, mieszka w malym domu pod miastem. Facet ten doskonale wie, co to jest uklad, co to byla SB, kto rozkrada Polsce. On to wszystko widzial w PRLu i w latach 90-tych. Dlatego organicznie nienawidzi komuchow i pseudoliberalow. Odpowiedz Link Zgłoś
patthecat To się nazywa mania prześladowcza... 04.06.06, 17:00 ale pociesz kolegę, że to wyleczalne. Miłego dnia! :) Odpowiedz Link Zgłoś
autumn_mist Re: To się nazywa mania prześladowcza... 04.06.06, 17:08 > ale pociesz kolegę, że to wyleczalne. Miłego dnia! :) Po pierwsze: nie kolege, bo moglby byc on moim ojcem, rozmawialem z nim natomiast na pewnej konferencji. Po drugie: kim jestes, zeby miec tu cos do gadania? Zajmowales kierownicze stanowisko w przemysle w PRLu? Miales do czynienia z esbekami? Przezyles na wlasnej skorze zlodziejska prywatyzacje w latach 90-tych? Prowadzisz teraz firme? Jesli nie, to sie zamknij i sluchaj starszych i madrzejszych, jak ten czlowiek, o ktorym pisze. A co do mani przesladowczej, to pogadaj na ten temat z pierwszym lepszym czlowiekiem, ktoremu w PRLu milicja albo SB zrobila sciezke zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
patthecat Słuchaj, misiu.... 04.06.06, 17:34 Jestem człowiekiem żyjącym w tym kraju. Mam równe prawo do wyrażania opinii jak i ty. Wiec w tym temacie skocz sobie na pal. Po drugie, właśnie na tym polega problem. Nie wiem, kto twojemu mózgowi zrobił ścieżkę zdrowia, ale jej nie przeżył. Między uszami masz przeszłość i pajęczynę... Jak się idzie do przodu i patrzy do tyłu, to zawsze się wyrżnie w słup..... Bzówno mnie obchodzi SB, PRL, teczki, akta, czerwoni i co tam jeszcze. Interesuje mnie, że wszystko w tym kraju się wali, a banda idiotów zamiast działać w temacie dzisiaj wali konia w temacie wczoraj. Last but not least, dla twojej informacji, głupota nie przechodzi z wiekiem, czego jesteś ewidentym przykładem. Oby cię pies oszczał na dworze jutro! Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Misiu, Ty chyba nie kochasz ludzi i źle im życzysz 04.06.06, 17:45 I strasznieś nabuzowany... Daj se luz! Albo patthedick, to Cię uspokoi :-))) patthecat napisał: > Jestem człowiekiem żyjącym w tym kraju. Mam równe prawo do wyrażania opinii > jak i ty. Wiec w tym temacie skocz sobie na pal. Po drugie, właśnie na tym > polega problem. Nie wiem, kto twojemu mózgowi zrobił ścieżkę zdrowia, ale jej > nie przeżył. Między uszami masz przeszłość i pajęczynę... Jak się idzie do > przodu i patrzy do tyłu, to zawsze się wyrżnie w słup..... Bzówno mnie > obchodzi SB, PRL, teczki, akta, czerwoni i co tam jeszcze. Interesuje mnie, > że wszystko w tym kraju się wali, a banda idiotów zamiast działać w temacie > dzisiaj wali konia w temacie wczoraj. Last but not least, dla twojej > informacji, głupota nie przechodzi z wiekiem, czego jesteś ewidentym > przykładem. Oby cię pies oszczał na dworze jutro! Odpowiedz Link Zgłoś
autumn_mist [...] 04.06.06, 17:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Słuchaj, misiu.... 04.06.06, 18:01 Fakt, nie rozumie co czyta... Co nie zmienia to faktu, że Ty MASZ manię prześladowczą, a przynajmniej generalizujesz :-) autumn_mist napisał: > Hehe, co za debil, kompletnie nie rozumie co czyta. Kolejny wyborca PO, co do > szkoly mial pod gorke. Odpowiedz Link Zgłoś
autumn_mist Re: Słuchaj, misiu.... 04.06.06, 18:02 > Co nie zmienia to faktu, że Ty MASZ manię prześladowczą, a przynajmniej > generalizujesz :-) Eee... ja mam tylko wolna niedziele. :P Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Od myślenia? 04.06.06, 18:46 Nie bądźmy tacy krytyczni... Niektórzy (po prostu) lubią uogólniać doświadczyńskiego przypadki :-) uu1 napisała: > A może cały organizm odpoczywa? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
vertigo.seb Re: Od myślenia? 04.06.06, 18:49 Po analizie typu osobowości tego pana badacz przeżylby załamanie nerwowe. Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Karły, karły! 04.06.06, 18:57 Cały PiS to karły intelektualne i łże-partia. Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Trele-morele 04.06.06, 19:06 Na zjeździe trele-morele pieprzy kurdupelek, skarlały schizofrenik, głupawy neurastenik. Jarosław I Karzeł będzie się w piekle smażył :))) Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Od myślenia? 04.06.06, 18:50 A co z nim, poza nieuświadomionymi skłonnościami? uu1 napisała: > Dobrze, że nie Wojciecha Wierzejskiego. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
premier_pacynka Zgadzam sie!! Media za malo krytykuja PISSdu!! 04.06.06, 16:36 takiego Gosiewskiego, czy Cymanskiego - tych ludzie, za glupoty jakie gadaja media powinny dawno zatopic. Kolejna sprawa - teczka Jarka - koles byl jak widac kapusiem, donosicielem i co? I nikt nie domaga sie Komisji Sledczej, rezygnacji! Wejscie LPR i Leppera do koalicji?? - dla mediow, coz no zdarzylo sie ale wlasnie co sie zdarzylo? Otoz to ze partia faszystowska wchodzi do rzadu, ze dostaje MEN! Ze Lepper,czlowiek z wyrokami zostaje wicepremierem! Ze prezydent zwraca sie do clzowieka Spieprzaj Dziadu! Ze Prezydent obraza sie n TK ! TAK MEDIA NIE SA OBIEKTYWNE!! Odpowiedz Link Zgłoś
block_buster Re: Zgadzam sie!! Media za malo krytykuja PISSdu! 04.06.06, 16:38 premier_pacynka napisał: > TAK MEDIA NIE SA OBIEKTYWNE!! A ty, śmieciu, jesteś DEBILEM. Odpowiedz Link Zgłoś
scept zmień nick może buldog_buster 04.06.06, 16:51 block_buster napisał: > premier_pacynka napisał: > > > TAK MEDIA NIE SA OBIEKTYWNE!! > A ty, śmieciu, jesteś DEBILEM. Choć po ostatnim tekście bardziej pasuje Bydlak_buster Odpowiedz Link Zgłoś
block_buster [...] 04.06.06, 16:53 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
scept Re: zmień nick może buldog_buster 04.06.06, 17:01 block_buster napisał: > Wal się kmiocie. Podpowiedz mi jak to się robi, ja wolę kobiety Odpowiedz Link Zgłoś
patthecat Male anal cherry Buster.... 04.06.06, 17:04 wysil się, bzównojadzie.... :D block_buster napisał: > Wal się kmiocie. Odpowiedz Link Zgłoś
block_buster Re: Male anal cherry Buster.... 04.06.06, 17:31 patthecat napisał: > wysil się, bzównojadzie.... :D W tej sprawie to zwróc sie do yeellowa. Dogadzacie się w sprawie kaprofilii natychmiast. Smacznego. Odpowiedz Link Zgłoś
patthecat Re: Male anal cherry Buster.... 05.06.06, 00:16 Podszkol angielski, a potem odróżnij na ulicy homoseksualistę od koprofaga, bo kiepso ta nasza reprezentacja w NY wygląda...... A mój statek czteromasztowy jest gdzie indzie, szczynożłopie..... block_buster napisał: > patthecat napisał: > > > wysil się, bzównojadzie.... :D > W tej sprawie to zwróc sie do yeellowa. Dogadzacie się w sprawie kaprofilii > natychmiast. Smacznego. Odpowiedz Link Zgłoś
sigact1 Re: Male anal cherry Buster.... 05.06.06, 00:21 A może tak ogólną kulturę jezyka wartoby podszkolić Panowie? No, ale to jest z gatunku " ma się albo nie". Ale można sie postarać, przynajmniej publicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
olek_z_dywit Re: Zgadzam sie!! Media za malo krytykuja PISSdu! 04.06.06, 16:54 Bracie demokraci.pl ciebie pozdrawiają. Buźka swojaku Odpowiedz Link Zgłoś
cetriolo Re: Zgadzam sie!! Media za malo krytykuja PISSdu! 04.06.06, 17:54 > A ty, śmieciu, jesteś DEBILEM. Lecz sie. Odpowiedz Link Zgłoś
premier_pacynka Stan przed lustrem,zdejmij spodnie a smiecia zobac 04.06.06, 18:43 zysz w rozkroku, ze dodam DEBILU Odpowiedz Link Zgłoś
pajtuny Re: Kaczyński: Media tworzą nieprawdziwy obraz Po 04.06.06, 16:38 Sytuacja jest taka:wszyscy bez wyjątku się mylą i mają klapki na oczach.Tylko Prezes Jarosław wie wszystko dobrze.Mylą się nie tylko polskie media ale renomowane zachodnie gazety też/spisek?/,myli się polska profesura,sędziowie TK,publicyści,wreszcie studenci i uczniowie/Giertych/.Tak oto mamy do czynienia z głupim narodem.Prawda w czsie najbliższych wyborów. Odpowiedz Link Zgłoś
patriotajaipoeta Kaczyński: Media tworzą nieprawdziwy obraz Polski 04.06.06, 16:49 pajtuny napisał: > Sytuacja jest taka:wszyscy bez wyjątku się mylą i mają klapki na oczach.Tylko > Prezes Jarosław wie wszystko dobrze.Mylą się nie tylko polskie media ale > renomowane zachodnie gazety też/spisek?/,myli się polska profesura,sędziowie > TK,publicyści,wreszcie studenci i uczniowie/Giertych/.Tak oto mamy do czynienia > z głupim narodem.Prawda w czsie najbliższych wyborów. europejasy i cieniasy to jeszcze nie cały naród a raczej tego narodu odpad inaczej mówiąc odrzut Odpowiedz Link Zgłoś
vertigo.seb Re: Kaczyński: Media tworzą nieprawdziwy obraz P 04.06.06, 18:38 Wyborcy PiS-u też niezbyt duży procent. Odpowiedz Link Zgłoś
emes-nju Re: Kaczyński: Media tworzą nieprawdziwy obraz Po 04.06.06, 16:56 pajtuny napisał: > Prawda w czsie najbliższych wyborów. Nie prawda, tylko efekt propagandy. Wynik najblizszych wyborow pokaze tylko kto najsprytniej oklamal wyborcow, ktorzy bardzo chca byc oklamywani... Odpowiedz Link Zgłoś
olek_z_dywit block_buster demokraci.pl zapraszają!!! 04.06.06, 16:56 w ostateczności PO Odpowiedz Link Zgłoś
block_buster Re: block_buster demokraci.pl zapraszają!!! 04.06.06, 17:03 Normalny to ty nie jesteś. demokraci.pl??? Gdyby było .com to może> Odpowiedz Link Zgłoś
patthecat Daj spokój, on do tworki.plasticwalls pasuje tylko 04.06.06, 17:06 block_buster napisał: > Normalny to ty nie jesteś. demokraci.pl??? Gdyby było .com to może> Odpowiedz Link Zgłoś
and192 Re: Kaczyński: Media tworzą nieprawdziwy obraz Po 04.06.06, 16:57 Na kongresie zjednoczeniowym tow. pierwszy sekretarz powitał przedstawicieli bratnich partii. W płomiennym wystapieniu wezwał aktyw partyjny do wzmożonej walki z kułakami i innym wrogim elementem socjalistycznej Ojczyzny. Odpowiedz Link Zgłoś
weteran3 200lat władzy okupacyjnej wycisnąło piętno... 04.06.06, 17:26 moi umiłowani rodacy traktują władzę jak okupacyjną zarówno w słowie , piśmie jak i w czynie..smutne to że światli łuceni profesorowie jak również obyci wa wsjech stranach mira dziennikarzyny nie mogą wyzwolić się z walki z władzą... podsuwane za to pieniążki są większą nagrodą niż normalne , wolne od podłości państwo... zaraz jakaś dziecina z młodzieżówki bardzo fajnej coś ciekawego napisze potwierdzając to... Odpowiedz Link Zgłoś
adam81w Oczywiscie Radio Maryja i Tw trwam tworza falszywy 04.06.06, 17:31 obraz Polski zgadzam sie z prezesem . wreszcie powiedzial cos madrego. Odpowiedz Link Zgłoś
vertigo.seb Re: Oczywiscie Radio Maryja i Tw trwam tworza fal 04.06.06, 18:41 Mądrego i przede wszystkim prawdziwego. Co mu się rzadko zdarza, chyba ze się pomyli. Odpowiedz Link Zgłoś
rafaum Re: Kaczyński: Media tworzą nieprawdziwy obraz Po 04.06.06, 17:32 "Rozbijmy ten układ, a będą pieniądze dla ludzi ciężkiej pracy w Polsce" ....ludziom dobrej roboty..... chyba było w Misiu Odpowiedz Link Zgłoś
piskoala rozbijamy układy tworząc nowe układy 04.06.06, 17:39 ... jak np. PiS/SO/PRL A czy Wy wszyscy do kupy razem wzięci nie ciepicie na bolesnego pie..a galopującego. A może wzięlibyście coś na przeczyszczenie? To pomaga i nie szkodzi zarazem na mózg. ---- viva la koala de la IV RP: PiS/SO/PRL Odpowiedz Link Zgłoś
piskoala prawdziwy obraz PiSSOPRLu coraz wyraźniejszy 04.06.06, 17:34 Jutro doniesie o szczegółach galopujących zmian nowy dziennik koalicji Odpowiedz Link Zgłoś
me-e to jest...fakt 04.06.06, 17:36 ...tzw wolnym , mediom...po wygranych wyborach przez pis... jakby sie osunela ziemia spad nog...to nie tak mialo byc...mialo pytc tak jak w mediach... Odpowiedz Link Zgłoś
cetriolo Lumpen-partia 04.06.06, 17:47 Miernoty, mialo byc tak super a wyszlo jak zwykle. Znamienne dla miernot jest to ze winny jest zawsze ktos inny, nigdy PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
neiden jacek kurski i mafia paliwiwa 04.06.06, 17:56 polskie wladze musza sie zajac jak najszybciej mafia paliwowa .jezeli ten problem nie zostanie uregulowany polacy w dalszym ciagu beda przeplacac za paliwa i inne artykuly.wyglada na to ze jedynie rosja umie szybko zamykac "gangsterow poliwowych" .ziobro powinnien uczyc sie od rosjan w tych sprawach. Odpowiedz Link Zgłoś
iaculator Re: Kaczyński: Media tworzą nieprawdziwy obraz Po 04.06.06, 18:00 może i wypowiedzi na tej konwencji były bardziej stonowane, ale Marcinkiewicz przebija Leppera. Ciężko jest gonić wciąż na tym samym koniu. Czas spaść. Odpowiedz Link Zgłoś
jkubica1 Re: Kaczyński: Media tworzą nieprawdziwy obraz Po 04.06.06, 18:04 słowa.....słowa....... słowa, Panie Prezesie i to bardzo piękne. Nie tylko Pan to potrafi ale wielu innych "polityków" (bo tak mówicie o sobie). A tak na marginesie: czy przypadkowo Pańska osobowość ("wyjątkowa i jedyna w swoim rodzaju "), nie jest obarczona kompleksem niższości. Jeżeli tak to dobrze, bo niektórzy twierdzą, że człowiek bez wad i kompleksów jest zwierzęciem, oczywiście nie w znaczeniu pejoratywnym. Odpowiedz Link Zgłoś
planitnyk czyli nie ma co liczyc na zmiany pozytywne... 04.06.06, 18:05 dalej bedzie sie odbywala szopka pt Jaka zla jest PO i jak ostro pracuje rzad zeby dobrobyt wprowadzic ogolny. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e to tez ...zalezy, czego sie slucha... 04.06.06, 18:18 ...w tzw wolne media gdy wladze przechwytywalo kc w trzeciej...po okraglym stole...wrecz pialy z zchwytu...nie pamietacie juz co mowily np...ze za 10 do 15 lat w polsce bedzie dobrobyt...i nie wazne kto...alby z korzyscia dla polski...a dzisiaj prosze...media razem z PO ...atakuja demokracje...czytaj...zwycieski pis...dlaczego zachodzi tu pytanie...nie robily tego wowczas...? planitnyk napisał: > dalej bedzie sie odbywala szopka pt Jaka zla jest PO i jak ostro pracuje rzad z > eby dobrobyt wprowadzic ogolny. Odpowiedz Link Zgłoś
cetriolo Re: to tez ...zalezy, czego sie slucha... 04.06.06, 18:25 Ale jaka demokracje atakuja media? Przeciez demokracja to przede wszystkim wolne media! Takie na ktore wladza nie ma wplywu. To jest wlasnie wyznacznik demokracji:) Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: to tez ...zalezy, czego sie slucha... 04.06.06, 18:36 ...pierwszy raz w historii trzeciej...to nie politycy a media tzw wolne ...robia destukcje...wyznacznikem demokracji jest tych mediow postawa...wanna wassermanna...a sprawa bankow...dajmy nato...kto chce niech kapuje... ...przeciez dalem ci przyklad...jak media sie zachowywaly wowczas a jak zachowujasie teraz...a ty dalej swoje... Odpowiedz Link Zgłoś
cetriolo Re: to tez ...zalezy, czego sie slucha... 04.06.06, 18:53 A skad ludzie dowiedzieli sie o przekretach w SLD? Oglosil je PiS? Czy media? Ta nagonka na media jest odwroceniem uwagi od nieporadnosci PiS, zeby nie powiedziec ich partactwa, a Ty sie na to nabierasz :( Bo gdy ktos ma dobry plan i cos do zrobienia a na dodatek jest silnie zmotywowany, to zabiera sie po prostu do roboty. Bez ogladania sie na tych co krytykuja. Tak jak w normalnym zyciu zrobilbys to Ty czy kazdy inny:) Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: to tez ...zalezy, czego sie slucha... 04.06.06, 19:03 ...mylisz sie kolego, przykladem nam powinien byc obalony rzad olszewskiego...pierwszy polski rzad w trzeciej...i jak on mogl zabrac sie do pracy...jak media byly przeciwko niemu...i tak go dusily...ze przy wpolpracy z politykami ...go zadusily... Odpowiedz Link Zgłoś
cetriolo Re: to tez ...zalezy, czego sie slucha... 04.06.06, 19:06 ale jak go zadusily? fizycznie rekoma za szyje? konkretnie jaki to jest mechanizm? Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: to tez ...zalezy, czego sie slucha... 04.06.06, 19:08 ...zyje, wiec nic sie nie stalo...? o to ci chodzi...? Odpowiedz Link Zgłoś
cetriolo Re: to tez ...zalezy, czego sie slucha... 04.06.06, 19:12 Nie, chodzi mi o to w jaki sposob miedia obalily rzad Olszewskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: to tez ...zalezy, czego sie slucha... 04.06.06, 19:16 ...media razem z politykami...ramie w ramie ...ach, co to byla za zgodnosc wowczas ...nie to co dzisiaj...wyczowasz...juz... Odpowiedz Link Zgłoś
cetriolo Re: to tez ...zalezy, czego sie slucha... 04.06.06, 19:18 sek w tym ze nie wyczuwam, gdybys mogl napisac konkretnie jak media obalily Olszewskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: to tez ...zalezy, czego sie slucha... 04.06.06, 19:20 ...byly przeciwko olszewskiemu...tak jak: wachowski...wlaesa...rokita ...tusk...kwasniewski...geremek...bez obawy naczelnych tu nie bede wymieniac...co za zgrany team ...byl wowczas... Odpowiedz Link Zgłoś
cetriolo Re: to tez ...zalezy, czego sie slucha... 04.06.06, 19:22 a przypomnij mi dlaczego az tylu politykow oraz media byly przeciw Olszewskiemu? Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: to tez ...zalezy, czego sie slucha... 04.06.06, 19:26 ...na to pytanie...to ty mee...opowiedz... Odpowiedz Link Zgłoś
cetriolo Re: to tez ...zalezy, czego sie slucha... 04.06.06, 19:41 ok, rozumiem ze wiesz tylko nie chcesz sie podzielic wiedza. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: to tez ...zalezy, czego sie slucha... 04.06.06, 19:45 ...wlasnie ,ze nie wiem...gospodarka kwitla...bezrobocie bylo nikle...defictu nie bylo...export przewyszal import...wiec co bylo powodem ,ze rzad olszewskiego obalono...wspolnie czytaj: media i... politycy moskiewskiej lewicy wraz z kolesiami... Odpowiedz Link Zgłoś
czat-man Re: to tez ...zalezy, czego sie slucha... 04.06.06, 20:11 me-e napisał: > ...wlasnie ,ze nie wiem...gospodarka kwitla...bezrobocie bylo nikle...defictu > nie bylo...export przewyszal import...wiec co bylo powodem ,ze rzad > olszewskiego obalono...wspolnie czytaj: media i... politycy moskiewskiej lewicy > wraz z kolesiami... Dzisiaj 14. rocznica obalenia rzadu Olszewskiego. Trzeba to przypomniec i wyrazic szacunek dla tego wielkiego Polaka i patrioty, czlowieka zniszczonego przez Uklad. Jeden z niewielu politykow, ktory moze chodzic z podniesiona glowa i patrzyc ludziom prosto w oczy bez wstydu. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: to tez ...zalezy, czego sie slucha... 04.06.06, 20:26 ...wzruszyles mee...man...pamieta te lzy olszewskiego...ta bezradnosc wobec ukladu...i pamietam smiech tryumfu...walesy...calej moskiewskiej lewicy... kolesi...i medii... czat-man napisał: > me-e napisał: > > ...wlasnie ,ze nie wiem...gospodarka kwitla...bezrobocie bylo nikle...def > ictu > > nie bylo...export przewyszal import...wiec co bylo powodem ,ze rzad > > olszewskiego obalono...wspolnie czytaj: media i... politycy moskiewskiej > lewicy > > wraz z kolesiami... > > Dzisiaj 14. rocznica obalenia rzadu Olszewskiego. Trzeba to > przypomniec i wyrazic szacunek dla tego wielkiego Polaka > i patrioty, czlowieka zniszczonego przez Uklad. Jeden z niewielu > politykow, ktory moze chodzic z podniesiona glowa i patrzyc > ludziom prosto w oczy bez wstydu. Odpowiedz Link Zgłoś
stadium-arcadium Re: to tez ...zalezy, czego sie slucha... 05.06.06, 01:24 mediow piesku Odpowiedz Link Zgłoś
patthecat Daj spokój, to meeeeee..... 05.06.06, 00:20 Na transplantacji zapewniali, że będzie mózg człowieka.... A tak, zonk, wyszła szara substancja becznika.... :) cetriolo napisał: > A skad ludzie dowiedzieli sie o przekretach w SLD? Oglosil je PiS? Czy media? > Ta nagonka na media jest odwroceniem uwagi od nieporadnosci PiS, zeby nie > powiedziec ich partactwa, a Ty sie na to nabierasz :( Bo gdy ktos ma dobry plan > i cos do zrobienia a na dodatek jest silnie zmotywowany, to zabiera sie po > prostu do roboty. Bez ogladania sie na tych co krytykuja. Tak jak w normalnym > zyciu zrobilbys to Ty czy kazdy inny:) Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 do cetriolo 04.06.06, 18:41 cetriolo napisał: > Ale jaka demokracje atakuja media? Przeciez demokracja to przede wszystkim woln > e > media! Takie na ktore wladza nie ma wplywu. To jest wlasnie wyznacznik demokrac > ji:) Jakie media?! Przeciez przygniatajaca ich wiekszosc to politycznie poprawne gadzinowki! Odpowiedz Link Zgłoś
cetriolo Re: do cetriolo 04.06.06, 18:57 > Jakie media?! Przeciez przygniatajaca ich wiekszosc to politycznie poprawne > gadzinowki! Nie bardzo rozumiem... Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: do cetriolo 04.06.06, 19:45 cetriolo napisał: > > Jakie media?! Przeciez przygniatajaca ich wiekszosc to politycznie popraw > ne > > gadzinowki! > > Nie bardzo rozumiem... To jeszcze nie nauczyles sie jak nalezy czytac politycznie poprawna prase??? Odpowiedz Link Zgłoś
cetriolo Re: do cetriolo 04.06.06, 19:50 Wyluzuj, po prostu nie rozumiem Twojej mysli. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: do cetriolo 04.06.06, 19:53 cetriolo napisał: > Wyluzuj, po prostu nie rozumiem Twojej mysli. Nie rznij glupa! Daj mi spokoj! Odpowiedz Link Zgłoś
cetriolo Re: do cetriolo 04.06.06, 20:01 > Nie rznij glupa! Daj mi spokoj! Pokoj z Toba. A ja rzne glupa dalej. Pa pa pa Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: do cetriolo 04.06.06, 20:20 cetriolo napisał: > > Nie rznij glupa! Daj mi spokoj! > > Pokoj z Toba. A ja rzne glupa dalej. Pa pa pa Szerokiej drogi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vertigo.seb Re: Kaczyński: Media tworzą nieprawdziwy obraz Po 04.06.06, 18:31 PiS jak zwykle zaserwował stek bzdur, które nijak się mają do rzeczywistości. Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Re: Kaczyński: Media tworzą nieprawdziwy obraz Po 04.06.06, 18:31 No tak.Znaczy że wszystko zrobione, trzeba więc zamówić dwa trony - pierwszy dla naczelnego króla Jarosława, drugi dla wicekróla Lecha. Na główki nałożyć złote korony i niech spijają sukces. U stóp usadzą się paziowe Kazio M, Ludwik D, Marek dwojga imion, Edgar Zbigniew R, Zbigniew Z i pewnie pazica Zyta i inne lokaje. I już nie zachłystujcie się sukcesami, bo naród was rozumie i doceni w niedalekiej przeszłości. Prasę należy zamknąć do pierdla, PO zdelegalizować. Urbanskiego bielana i kurskiego postawić przy bramie wjazdowej i niech szczekają na obcych. I będziecie sobie żyć długo i szczęśliwie. No, gorzej z przebudzeniem będzie - może być koszmarne, ale to już podziękujecie hufcom leppera, który osobiście poprowadzi chłopskich kosynierów i górniczych kopaczy na Belweder. Ale to już wasza sprawa. Bawcie się dobrze. Jedno jest pewne, ten gość od motyli ma świetą rację. Cześć z partyjnym pozdrowieniem "Aby Polska rosła w siłę, a pisiakom się żyło dostatniej. Komuna jest ta sama, tylko właściciele się zmieniają" Odpowiedz Link Zgłoś
jacek230 Kaczyński ma obraz Polski sprzed 30 laty. I kazdy 04.06.06, 18:40 ma wedlug niego widziec tak samo. A na drzewo!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 do jacka 230 04.06.06, 18:44 jacek230 napisał: > Kaczynski ma obraz Polski sprzed 30 laty. I kazdy ma wedlug niego widziec tak samo. A na drzewo!!!!! NONSENS!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 do vertigo.seb 04.06.06, 19:50 vertigo.seb napisał: > Gratuluję elokwencji. Nie wiem czy rozumiesz co to znaczy "polityczna poprawnosc". Moze bys troszke potrudzil sie i znalazl jej definicje? Odpowiedz Link Zgłoś
chris12 Kurski bada układy paliwowe, chłodzenia i hamulców 04.06.06, 18:43 Może okazać się zdolnym mechanikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
lemond Re: Kurski bada układy paliwowe, chłodzenia i ham 04.06.06, 20:30 chris12 napisał: > Może okazać się zdolnym mechanikiem. Niech Kurski opowie o swojej leśniczówce, a potem o innych układach ... Odpowiedz Link Zgłoś
chris12 Kurski jak typowy PiS-owiec ma gębę a nie głowę 04.06.06, 18:45 i nic tu więcej dodać. Odpowiedz Link Zgłoś
vertigo.seb Re: Kurski jak typowy PiS-owiec ma gębę a nie gło 04.06.06, 18:55 Powiada Pan gęba. Trafna ocena. W PiS-ie sami twarzowce. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e motlochu roznej masci...lewacki 04.06.06, 19:11 ...polska to nie tylko lewica moskiewska...i poproslbym o troche kultury...ale skad macie ja miec...czerwonogwarcisci z gena...i dotacji z moskwy... Odpowiedz Link Zgłoś
me-e widze ,ze wojna ciagle u was ...zywa... 04.06.06, 19:29 ...co geny niedaja ...spac... Odpowiedz Link Zgłoś
cetriolo PiS chce odzyskac inteligencje 04.06.06, 19:26 Niewatpliwie najwieksze zaslugi dla odzyskania przez PiS inteligencji ma Minister Dorn. Lekarze go kochaja! Zwlaszcza za inteligentny dialog. Odpowiedz Link Zgłoś
cetriolo Kurski podziekowal za wsparcie 04.06.06, 19:34 Kurski podziekowal J. Kaczyskiemu, Jurkowi oraz Gosiewskiemu za wsparcie, po tym jak wywalili go z PiS za dziadka z Wehrmachtu. To po co go wywalali, jesli go wspierali a potem nawet przyjeli z powrotem??? Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: Kurski podziekowal za wsparcie 04.06.06, 19:49 ...wlasnie przeciez to...tusk, okazal sie klamca...moze dlatego wlasnie...? cetriolo napisał: > Kurski podziekowal J. Kaczyskiemu, Jurkowi oraz Gosiewskiemu za wsparcie, po ty > m > jak wywalili go z PiS za dziadka z Wehrmachtu. To po co go wywalali, jesli go > wspierali a potem nawet przyjeli z powrotem??? Odpowiedz Link Zgłoś
cetriolo Re: Kurski podziekowal za wsparcie 04.06.06, 19:52 Z tym dziadkiem z Wehrmachtu to wiemy ze lipa ale idziemy w to bo ciemny lud to kupi. Powiedzial kiedys Kurski. Wiec nic juz nie wiadomo panie dzieju. kto klamie a kogo oklamuja, olaboga, olaboga. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: Kurski podziekowal za wsparcie 04.06.06, 20:03 ...no, nie...to bylo tak...w/g tuska...dziadek to byl wielki cwaniak...wstapil do wehrmachtu...bo planowal ucieczke... Odpowiedz Link Zgłoś
cetriolo Re: Kurski podziekowal za wsparcie 04.06.06, 20:05 Kupiles ten tekst Kurskiego? Przyznaj sie :) Zmywam sie juz, pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: Kurski podziekowal za wsparcie 04.06.06, 20:10 ...to kurski mowil ustami tuska...z tego wynika...oj, lykasz...texty...lykasz... Odpowiedz Link Zgłoś