czaromir 08.06.06, 18:55 Ja juz nie moge. Niech go ktos zabierze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rilian Re: Giertych za lustracją w oświacie 08.06.06, 19:00 to dopiero początek... Odpowiedz Link Zgłoś
rilian Re: Giertych za lustracją w oświacie 08.06.06, 19:00 potem będzie obowiązkowe sprawdzanie napletków nauczycieli historii. Odpowiedz Link Zgłoś
kazek100 Re: Giertych chyba powinien zaczac od tego forum 08.06.06, 20:49 jakby zaczął od tego forum, to powinien abdykować, ale raczej nam to niestety nie grozi :-(( Najbardziej mnie bawi, jak ten wielki lustrator mówi "naprawdę otwórzmy teczki i wreszcie będzie spokój". Przecież spokoju nigdy nie będzie, bo tym ludziom o to nie chodzi. Jakby teraz zlustrowano dyrektorów szkół, to za rok pojawi się chęc lustrowania wszystkich nauczycieli. Potem lustrowania przewodnicących klas. Potem lustrowania szkolnych sprzątaczek. potem lustrowania woźnych. Potem lustrowania kierowców gimbusów. Ktoś do lustrowania zawsze się znajdzie, bo jak ktoś nie ma się czym zajmowac zawodowo (taki minister np., który o oświacie nie ma pojęcia), to wokół czegoś musi zamieszanie robić. Ja mam 35 lat i mnie lustracja żadna nie dotyczy. Ale czytam o tym z zażenowaniem. Acha, rzadko oglądam wiadomość tvp, ale obejrzalem ze 3 dni temu i wymiękłem. Przez 20 minut nie usłyszałem o jednej aktualnej sprawie, o jednej kwestii ekonomicznej, o niczym dotyczącym przyszłości. Było tylko o rozliczeniach, lustracji i historycznej polityce. Mam dość. Kiedyś nie byłem pewien, czy Mazowiecki ze swą grubą kreską miał rację, ale już teraz nabrałem tej pewności. Miał rację. Odpowiedz Link Zgłoś
nezpers Re: Giertych chyba powinien zaczac od tego forum 09.06.06, 00:14 LUSTROWAC?! Kogo?! Nauczycieli?! tylko ze w mojej szkole 99,9% nauczycieli w latach 70 schodzilo jeszcze po drabinie z dywanu na podloge albo skakalo ojcu z jajka na jajko a dyrektorka ma 35 lat, i co? Ja lustrowac?przeciez to jest niezabawne...Ten minister sie nawet do przedszkola nie nadaje ze swoimi pomyslami. Odpowiedz Link Zgłoś
ismael Re: Giertych chyba powinien zaczac od tego forum 09.06.06, 00:53 nezpers napisał: Ten minister sie nawet do przedszkola nie nadaje ze swoimi pomysla > mi. Błądzisz synu... jasnie oswiecony przez maryje dziewice (wieczną)analna i oćca tadeusza nigdy sie nie myli w sądach ...lustrowani zostana poddaniocenie boskiej tj.pławieniu czarownicy(Maleus maleficium)wypłynie taki qwa kalisz wrzucony z mostu łazienkowskiego do wisły....znaczy czarnoksieznik i komuch... ,utopił sie???pan tak chciał i jego niesmiertelna dusza zazywa rozkoszy na polach elizejskich raju niebiańskiego..., zimowe problemy grzewcze zwiazane z chybotliwoscia dostaw kacapskiego gazu równiez zostana rozwiazane: DARMOWE CIEPłO DLA WSZYSTKICH PRAWDZIWYCH POLAKóW płynace ze STOSÓW do PALENIA CZAROWNIC popłynie gratisowo do waszych kaloryferów :PAMIETAJ :GLOSUJ NA NAS -LIGA POLSKICH RODZIN-POLSKI STOS NASZYM DOBREM. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia20055 Giertych chyba powinien zaczac od tego forum 08.06.06, 20:51 Gorąco popieram. Trzeba koniecznie przewietrzyć oświatę i jej poskomunistyczne kadry. Odpowiedz Link Zgłoś
obywatelrp3 Re: Giertych chyba powinien zaczac od tego forum 08.06.06, 20:55 kasia20055 napisała: > Gorąco popieram. Trzeba koniecznie przewietrzyć oświatę i jej poskomunistyczne > kadry. ----------------------------------- Postkomunistyczne to są jakie? z naboru 2006 roku? Bo przed tym były rządy komunistów, nie postkomunistów... Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: Giertych chyba powinien zaczac od tego forum 08.06.06, 22:12 A co z dziadkiem i ojcem Romusia, którzy chcieli aby Polska była jedną z republik ZSRR? Czy to też już na dzień dzisiejszy było patriotyzmem czy zdradą? Może Giertych zacząłby wyjaśnienia zaczynjąc od swej rodzinki, a potem brał się za lustrację innych! Odpowiedz Link Zgłoś
psychiatra_romana Re: Giertych chyba powinien zaczac od tego forum 08.06.06, 22:16 konread napisał: > A co z dziadkiem i ojcem Romusia, którzy chcieli aby Polska była jedną z > republik ZSRR? Czy to też już na dzień dzisiejszy było patriotyzmem czy zdradą? > Może Giertych zacząłby wyjaśnienia zaczynjąc od swej rodzinki, a potem brał się > za lustrację innych! nie wiesz ze najlepsza bronią jest atak?? ten kremlowski sługus wmowi deklom o łysych glacach ze jest zbawca narodu i prawdziwym polakiem...rotflll Tuskowi wyciagneli z szafy dziadka z wermachtu ,ale "swietemu" romusiowi tatusia sie nie rusza...chocia to fucking bydle i szuja bolszewicka 1 wody. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_ddywity *********B___R___A___W___O ---Giertych********** 08.06.06, 23:21 Pogrobowców Lenina niełatwo przyjdzie wychować! Fani Papki Morozowa jeszcze długo będą bruździć,manifestacjami pod pretekstami wolności,petycjami w sprawach roztrajbowanych odbytów itp. Bo nie o te rzeczy wszak chodzi lecz o rozgardiasz polityczny by nie przywrócić ładu i rozliczyć za PRL i 17letnie po Perelowskie uwłaszcenie. Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Jolka, Ty się trzymaj Jondrusia, bo jak się pożrą 08.06.06, 23:28 z Romkiem to Cię z Samoobory wywali za te obcopartyjne uwielbienia ! Odpowiedz Link Zgłoś
jola_ddywity Re: urąbany, Ty się trzymaj konsewowanego Lenina 08.06.06, 23:41 Staram się zrozumieć twój ból,kurczącego się idola. Odpowiedz Link Zgłoś
ismael Re: *********B___R___A___W___O ---Giertych******* 08.06.06, 23:51 przejrzałem na oczy...JOOOOOLAAAAAAA chce cie pieprzyc...chce twe blond loki w mojej dłoni a usta wystawione na zastrzyk proteinek......oooo tak..sśij głębiej...ooooo, połknełas?? cool:)) połknełas własnie najnowszy nadajnik CIA moderujący terrorystów all world....:PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
psychiatra_romana Re: Giertych chyba powinien zaczac od tego forum 08.06.06, 22:23 on to se moze zaczac od swojego małego..... Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Kuratorzy to pryszcz, ale trzeba zweryfikować 08.06.06, 20:31 całą kadrę nauczycielską pod kątem patriotyzmu genetycznego (pozytywny wynik kontroli napletków będzie tu tylko warunkiem wstępnym). rilian napisał: > potem będzie obowiązkowe sprawdzanie napletków nauczycieli historii. Odpowiedz Link Zgłoś
ismael Re: Giertych za lustracją w oświacie 09.06.06, 00:56 rilian napisał: > potem będzie obowiązkowe sprawdzanie napletków nauczycieli historii. > ja moge sprawdzac młode nauczycielki...czy nie maja poprzecznych kuciapek :))) metoda organoleptyczna...lizu lizu...:PPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
ismael Re: Giertych za lustracją w oświacie 09.06.06, 00:45 rilian napisał: > to dopiero początek... > no...na koniec beda lustrowane babcie klozetowe i szatniarze..wiadomo-emerytowana ubecja i jaczejka esbecji...[pfh..rotflll...sorka ale parskłem smiechem zapluwajac monitor] Odpowiedz Link Zgłoś
david_silbermann Giertych ty poczwaro RZYGAM toba i lustracja !!!!! 08.06.06, 19:03 !¬!`^ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
eurobiskup Re: Giertych ty poczwaro RZYGAM toba i lustracja 08.06.06, 22:01 Nie stac cie na wiecej.... ty wszechmadralo karmiony zwiblem david_silbermann napisał: > !¬!`^ > > !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
psychiatra_romana Re: Giertych ty poczwaro RZYGAM toba i lustracja 08.06.06, 22:23 david_silbermann napisał: > !¬!`^ > > !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! szalom madafaka :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Puszka Pandory, 08.06.06, 19:10 no to otwieramy puszkę Pandory - adwokaci,naukowcy,teraz nauczyciele.Ciekawe, czy Sąd lustracyjny poradzi sobie ? Odpowiedz Link Zgłoś
trudny99 Re: Puszka Pandory, 08.06.06, 19:37 allspice napisała: > no to otwieramy puszkę Pandory - adwokaci,naukowcy,teraz nauczyciele.Ciekawe, > czy Sąd lustracyjny poradzi sobie ? Przy okazji ,,dyskusji'' o lustracji księży ośmieliłem się wyrazić pogląd, że tę całą ,,lustrację'' należy zakończyć zbierając wszystkie g..no obecnie warte teczki w jedno miejsce i spokojnie je podpalając !!.. No a jeśli upieramy się przy lustracji, to nauczycieli chyba w pierwszej kolejności ?!.. No bo kto życzyłby sobie aby jego dziecko było uczone przez ubeckiego kapusia ?!...Może jeszcze etyki ??!!.. Dziwię się, że nadal czynicie żałosny rejwach wokół spraw tak oczywistych !!.. ---- Prawda wymaga czasem odwagi, kłamstwo natomiast..zawsze inteligencji !.. t. Odpowiedz Link Zgłoś
delfina77 Re: Puszka Pandory, 08.06.06, 19:57 Hm, szkoda tylko, że nauczyciele nie mają za sobą takiego Dziwisza, który zakaże ujawniania danych. Jak lustrować, to wszystkich. I znów są równi i równiejsi... Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 do allspice 08.06.06, 20:12 allspice napisała: > no to otwieramy puszkę Pandory - adwokaci,naukowcy,teraz nauczyciele.Ciekawe, > czy Sąd lustracyjny poradzi sobie ? Nie wspominajac czasow komunizmu, puszka Pandory jest szeroko otwarta od czasu powstania IIIRP! Wiec o co Ci chodzi??? Odpowiedz Link Zgłoś
allspice do wet3 08.06.06, 20:41 Ta puszka nie była otwierana,tylko o tym od czasu do czasu mówimy.A jak konsekwencje "otwierania" ew.teczek mogą wygladać,widzimy na przykładzie informacji o politykach,dziennikarzach i księżach. Jest dużo cierpienia i bólu. Odpowiedz Link Zgłoś
arius5 Zlustrowac ksiezy w szkolach 08.06.06, 22:25 pod katem pedofilii Rozumiem, ze Giertych popiera pedofilie, ale ja nie chce, zeby ta pedofilska mafia zblizala sie do dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
jazg1 Po co sąd lustracyjny? 08.06.06, 20:34 Wystarczy ujawnić archiwa dot. danej osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Re: Po co sąd lustracyjny? 08.06.06, 20:43 jazg1 napisał: > Wystarczy ujawnić archiwa dot. danej osoby. ------------------------------------------------------------------------------- ale kazdy obwiniony ma prawo odwołac się do takiego sądu Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Po co sąd lustracyjny? 08.06.06, 23:09 jazg1 napisał: > Wystarczy ujawnić archiwa dot. danej osoby. ************************************** Jarosława Kaczyńskiego na przykład? Bez Ziobry w charakterze adwokata-wazeliniarza? Odpowiedz Link Zgłoś
ismael Re: Puszka Pandory, 09.06.06, 00:10 allspice napisała: > no to otwieramy puszkę Pandory - adwokaci,naukowcy,teraz nauczyciele.Ciekawe, > czy Sąd lustracyjny poradzi sobie ? mam bywszego sasiada pracujacego w branzy utylizacyjnej...rotfllllll... ma klimatyzowane auto z turbodoładowaniem, dostęp do danych tajnych wywalanych z róznych instytucji państwowych...kiedys to prasowali i wywalali na wysypisko.... ostatnio stwierdzili chłopcy z załogi GI ze lepsza kase niz ich bajadera obładowana złomem i makulaturą mozna skosic na kontakcie z redakcjami i puszczaniem po pare stówek 1 stronki A-4 naszych ministeriałow faszystów....,chyba ich w tym utwierdze..... Odpowiedz Link Zgłoś
pulldog Re: Koń jaki jest, każdy widzi 08.06.06, 20:37 No wlasnie widze, ze Romek nie taki glupi jesli ma sie czym zajac. Walesa powiedzial kiedys cos bardzo madrego o Romku. Powiedzial, ze Romek robi z siebie blazna bo nie ma innego wyjscia. No i faktycznie, bo co pozostawalo robic biedakowi zepchnietemu na margines. Mysle, ze jesli dac Romkowi jakies odpowiedzialne zadania to bedzie z nim coraz lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Koń jaki jest, każdy widzi 08.06.06, 23:07 pulldog napisał: Mysle, ze jesli dac Romkowi jakies odpowiedzialne zadania to bedzie z nim coraz lepiej. *********************************** Kopanie i zasypywanie rowów? Odpowiedz Link Zgłoś
valhala Re: Giertych za lustracją w oświacie 08.06.06, 19:08 Może jednak zacząć od borowików i czarnych sukienek - nietykalnych zresztą. Odpowiedz Link Zgłoś
conrads Re: Giertych za lustracją w oświacie 08.06.06, 19:26 W działaniach rządu mam dość symboliki i wartości, cierpię na deficyt realności. Marzę o czasach w których historia zajmą się historycy, a gospodarką ekonomiści-politycy. Lustrujemy się od 17 lat i zmarnowaliśmy kupe czasu. No ale lustrujmy się dalej. Czekam tylko na swoją kolejkę. Jako dziecko chodziłem w obowiązkowych pochodach pierwszomajowych. Chyba powinienem czekać na swoją kolejkę i poważne konsekwencje podjętych w dziecińswie politycznych decyzji. Żarty żartami. Wydaje mi się, że politycy powinni się bieżącymi sprawami kraju. Do tej pory mieli wiele pięknych, acz mało praktycznych momentów (poza dzisiejszym stwierdzeniem prezydenta). pozdrawiam wszystkich, bez względu na opxję i sympatie polityczne Odpowiedz Link Zgłoś
siostra_tlenu Czyści, jak sam ROMUŚ 08.06.06, 20:23 nie mieli by być czyści? A DO TEJ PORY BYLI BRUDNI? Nauczycielom nie wolno kłamać, jak pan, panie ministrze... Odpowiedz Link Zgłoś
ratajpeter Re: Giertych za lustracją w oświacie 08.06.06, 19:08 Tylko straszyc-bo naprawde nie wie, co robic w swoim ministerstwie.Straszne! Odpowiedz Link Zgłoś
joemama Re: Giertych za lustracją w oświacie 08.06.06, 19:19 Stu procentowo pewni niewspółpracownicy SB mają dziś 35 lat. Za co najwyżej 20 lat, sprawa lustracji będzie już mogła dotyczyć tylko emerytów. Lewicy SLDowskiej też już nie będzie wśród żywych. Jakich argumentów będą wtedy używać prawicowe oszołomy ? Aż się boję pomyśleć. A jakiegoś wroga muszą sobie znaleźć, bo bez niego ich działalność polityczna traci sens. Odpowiedz Link Zgłoś
rmstemero Czy naprawde ten czlowiek 08.06.06, 19:30 nie ma innego pomyslu na rzeczywistosc niz teczkoanie, lustrowanie, komisjonowanie, zabranianie i wyrzucanie?. Jak ma dojsc do powstania spoleczenstwa opartego na kompetencji i zaufaniu? Chce tego jeszcze ktos? I czy lustracja znow bedzie polegac na wertowaniu teczek niewygodnych i niezgadzajacych sie z panem Giertychem w celu zwolnienia stanowisk dla kadr LPR-u? Bo ja bym sobie zyczyl osobiscie raczej weryfikacji ktora usunela by z oswiaty ludzi bez odpowiednich kwalifikacji do wykonywania zawodu. Takich jak np. pan Minister. Odpowiedz Link Zgłoś
kum.z.antalowki A dzieci niezlustrowanych rodziców? Też won? 08.06.06, 19:35 Szkoła tylko dla "Prawdziwych Polaków, genetycznych patriotów", a reszta niech emigruje? Odpowiedz Link Zgłoś
siostra_tlenu Re: A dzieci niezlustrowanych rodziców? Też won? 08.06.06, 20:05 Wg Jaśnie panującego nam w Edukacji Ministra w krótkim czasie powinno się ukazać rozporządzenie mówiące o tym, że: "W szkołach przy wejściu należy ustawić "sprawdzonych i lojalnych woźnych", którzy to będą decydować kogo wpuścić do szkoły, a komu dać kopniaka... Odpowiedz Link Zgłoś
trudny99 Re: A dzieci niezlustrowanych rodziców? Też won? 08.06.06, 20:55 siostra_tlenu napisała: > Wg Jaśnie panującego nam w Edukacji Ministra w krótkim czasie powinno się > ukazać rozporządzenie mówiące o tym, że: "W szkołach przy wejściu należy > ustawić "sprawdzonych i lojalnych woźnych"... Nie.., to jest niedopuszczalne !!.. Należy zachować obecną ,,polską tradycję'', zgodnie z którą w szkole, tak jak w jednej na Śląsku na centralnym miejscu przez długi czas stało popiersie Żyda !!.. Nie kogoś ważnego, znanego..,tak po prostu..niech się młodzież oswaja !!.. ---- Nie lękajcie się prawdy(!).., tylko ona może Was wyzwolić !!.. t. Odpowiedz Link Zgłoś
rs_gazeta_forum Re: A dzieci niezlustrowanych rodziców? Też won? 08.06.06, 21:20 trudny99 napisał: > Należy zachować obecną ,,polską tradycję'', zgodnie z którą w szkole, > tak jak w jednej na Śląsku na centralnym miejscu przez długi czas > stało popiersie Żyda !!.. Teraz Żyd wisi w każdej klasie szkolnej, więc masz przerąbane, już nawet poza Śląskiem do szkoły spokojnie nie wejdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
trudny99 Re: A dzieci niezlustrowanych rodziców? Też won? 08.06.06, 21:37 rs_gazeta_forum napisał: > > Teraz Żyd wisi w każdej klasie szkolnej, więc masz przerąbane, już nawet poza > Śląskiem do szkoły spokojnie nie wejdziesz. O mnie się nie martw !.. Skończyłem odpowiednią ilość prawdziwie polskich szkół, nauczycieli miałem równie wspaniałych, których ja i moi koledzy ,,z ławy'' wspominamy z dumą !!.. Tego szczerze zazdroszczą mi moje dzieci, które kończyły szkoły nie tak dawno i niestety nie mogą powiedzieć tego samego o swoich pożal się pedagogach, którzy sprawiali wrażenie jakby bali się własnego cienia i ze strachem w oczach starali się ,,wpoić'' młodzieży miłość do...Unii zamiast do Polski !!.. ---- Nie lękajcie się prawdy.. tylko ona może Was wyzwolić !!.. t. Odpowiedz Link Zgłoś
rs_gazeta_forum Re: A dzieci niezlustrowanych rodziców? Też won? 09.06.06, 00:41 To musiały być bardzo "polskie" szkoły, że sam konterfekt Żyda ci przeszkadza. A nauczyciele twoich dzieci są wspaniali, pomyśl, czują strach, wiedzą, że może się to dla nich po twoim lub twoich dzieci donosie skończyć wyrzuceniem z pracy, ale jednak go pokonują i ryzykując uczą dzieci, że świat na Polsce się nie kończy, a gdzie indziej ludzie jakby mądrzejsi. Odpowiedz Link Zgłoś
siostra_tlenu S.Y.N.D.R.O.M Giertycha 08.06.06, 20:15 Wszystkie dzieciaki, chodzące teraz do szkół będą miały syndrom Giertycha. Czy to się da wyleczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
obywatelrp3 Re: S.Y.N.D.R.O.M Giertycha 08.06.06, 20:57 Giertych! Minąłeś się z powołaniem. Powinienieś zająć miejsce Wasserwanny... Odpowiedz Link Zgłoś
psychiatra_romana Re: S.Y.N.D.R.O.M Giertycha 08.06.06, 22:10 siostra_tlenu napisała: > Wszystkie dzieciaki, chodzące teraz do szkół będą miały syndrom Giertycha. Czy > to się da wyleczyć? TAK!!!! pokąsanych przez wampira leczymy ucinajac głowe wampirowi i przebijajac mu serce osikowym kołkiem.Nie wiem czy to zadziała w przypadku otumanionych przez konioze weszpolska ale warto sprobowac. :PPPPPP romus...uwazaj van Helsing nadciaga....rotflllllll Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Cztery klasy mogą skończyć - i do łopaty! 08.06.06, 21:27 kum.z.antalowki napisał: > > Szkoła tylko dla "Prawdziwych Polaków, genetycznych patriotów", a reszta niech > emigruje? > Odpowiedz Link Zgłoś
xxx82xxx Lustrować!!! 08.06.06, 19:38 wtedy się okaże kto stoi za różnego rodzaju marszmi antygiertychowymi Odpowiedz Link Zgłoś
joakania Re: Giertych za lustracją w oświacie 08.06.06, 19:38 Boże, już mi rzygać się chce jak go widzę i słyszę. A to mój minister :/. Nie mogę. A może zlustrujmy samą lustracje, bo wydaje mi się podejrzana .... Weźcie go, proooooszę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
xxx82xxx NIe martw się, ja oglądałem bolszewickich oszołomó 08.06.06, 19:40 dłużej niż ty oglądasz Gietycha. Więc nie pieprz dziecino Odpowiedz Link Zgłoś
siostra_tlenu Re: NIe martw się, ja oglądałem bolszewickich osz 08.06.06, 20:08 xxx82xxx napisał: > dłużej niż ty oglądasz Gietycha. Więc nie pieprz dziecino __________________________________________________________________ Giertycha wystarczy obejrzeć tylko raz, a i ten odbije się czkawką na całą Polskę... Odpowiedz Link Zgłoś
psychiatra_romana Re: NIe martw się, ja oglądałem bolszewickich osz 08.06.06, 22:12 siostra_tlenu napisała: > xxx82xxx napisał: > > > dłużej niż ty oglądasz Gietycha. Więc nie pieprz dziecino > __________________________________________________________________ > Giertycha wystarczy obejrzeć tylko raz, a i ten odbije się czkawką na całą > Polskę... chyba pawiem na 666 rzedów..:PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
stobczak Re: Giertych za lustracją w oświacie 08.06.06, 19:40 Nie przypuszczalem ze jestesmi tacy slabi zeby nie poradzic sobie z taka miernota Odpowiedz Link Zgłoś
radiomaryja1 taaaak.... 08.06.06, 19:51 każdy nauczyciel donosił....rodzicom, koń który mówi jest nie do przebicia Odpowiedz Link Zgłoś
dzakarta Re: Giertych za lustracją w oświacie 08.06.06, 19:57 Wszystkim, którzy mają zatwardzenia (zaparcie) proponuję przeczytanie wypowiedzi Giertycha, sraczka murowana! Czy ktoś wezwie wreszcie psychiatrę do Giertycha? Odpowiedz Link Zgłoś
siostra_tlenu Re: Giertych za lustracją w oświacie 08.06.06, 20:10 Tam wszyscy wokół tacy sami. Wiadomo nie od dziś, że chorzy psychicznie nigdy nie przyznaja się do własnej choroby... Odpowiedz Link Zgłoś
trudny99 Re: Giertych za lustracją w oświacie 08.06.06, 20:46 > Czy ktoś wezwie wreszcie psychiatrę do Giertycha? Dlaczego tylko psychiatrę ?! Proponuję zabrać przynajmniej po jednym przedstawicielu tzw. ,,wolnych''-czyt. pejsatych(!)-zawodów !.. Może w końcu usłyszeliby jak powinna wyglądać ich postawa obywatelska i patriotyczna !!.. ---- Nie lękajcie się prawdy(!).., tylko ona może Was wyzwolić !.. t. Odpowiedz Link Zgłoś
ismael Re: Giertych za lustracją w oświacie 09.06.06, 01:09 trudny99 napisał: > > Proponuję zabrać przynajmniej po jednym przedstawicielu > tzw. ,,wolnych''-czyt. pejsatych(!)-zawodów !.. > > Może w końcu usłyszeliby jak powinna wyglądać ich postawa > obywatelska i patriotyczna !!.. ile ty masz lat oxy zelu??? 18 ? 20 pare??/ jestes śmieciem i wrzodem na ciele tego społeczeństwa.. takim jak ty aplikowałbym 5,6mm nato standard miedzy oczy i płytki dół z niegaszonym wapnem... katolsko-endeckie scierwa... komuny wam za mało było..załadowac na statki w ramach exportu miesa dla głodujacej korei płn i oznaczyc jako trzode chlewna...one by one... Odpowiedz Link Zgłoś
trudny99 Re: Giertych za lustracją w oświacie 09.06.06, 14:58 ismael napisał: > > ile ty masz lat oxy zelu??? 18 ? 20 pare??/ jestes śmieciem i wrzodem na ciele > tego społeczeństwa.. takim jak ty aplikowałbym 5,6mm nato standard miedzy oczy > i płytki dół z niegaszonym wapnem... katolsko-endeckie scierwa... komuny wam za > mało było..załadowac na statki w ramach exportu miesa dla głodujacej korei płn > i > oznaczyc jako trzode chlewna...one by one... > Do kogo piszesz po 1-szej w nocy ty żydowski wypierdku ?!.. O tej porze to porządni ludzie śpią ! Chyba, że nie masz odwagi ,,trącać'' mnie gdy siedzę przy komputerze ?.. Właściwie to nie wiem dlaczego podejmuję dyskusję z przygłupem, który bredzi z nadmiaru czosnku lub dlatego, że mu się pejsy w klawiaturę wkręciły ?!.. Na dobrą sprawę, to twoje ,,wypociny'' ograniczają się wyłącznie do kundlego ujadania i obrażania innych !.. Zero merytorycznych argumentów, które mogłyby przekonać kogoś choć trochę inteligentnego! Czy ty naprawdę myślisz ,że wszyscy są takimi debilami jak ty ?!.. A może uważasz, że jesteś mądry z definicji - jako, że jesteś ,,wybrańcem''?!.. Otóż oświadczam ci, że dla mnie(i nie tylko!) nie jesteś żadnym wybrańcem.. lecz zwykłym zasrańcem !!.. Reasumując, doprawdy dziwię się twoim mocodawcom.., - zatrudnianie kogoś tak tępego chwały im raczej nie przynosi !!.. ---- Chcieliście wojny ?.. No to ją macie !!.. Czosnki w chałacie.. ..Karp ! t. Odpowiedz Link Zgłoś
ismael Re: Giertych za lustracją w oświacie 09.06.06, 00:18 dzakarta napisał: > Wszystkim, którzy mają zatwardzenia (zaparcie) proponuję przeczytanie > wypowiedzi Giertycha, sraczka murowana! > Czy ktoś wezwie wreszcie psychiatrę do Giertycha? spokojnie,.jestem cały czas przy naszym błogosławionym romusiu... MAM GRUSZKI DO LEWATYWY ,relanium, dynamo do elektrowstrzasów ,i portret upadłej madonny z wielkim cycem zeby swoje frustracje seksualne rozładowywał biedne chłopie....tak...tak..śśija ja...dalejjjjj ,przepraszam mam konsylium... Odpowiedz Link Zgłoś
siostra_tlenu Re: Giertych za lustracją w oświacie 08.06.06, 20:01 czaromir napisał: > Ja juz nie moge. Niech go ktos zabierze. ------------------------------------------------------- Ja też nie mogę....wytrzymać jego "działań na rzecz normalności" - wyłącznie debilne posunięcia. Postawili kozę do pilnowania kapusty... Odpowiedz Link Zgłoś
aferal.z.partii.demokratycznej Re: Giertych za lustracją w oświacie 08.06.06, 20:10 wywali wszystkich socjalistów i liberałów a ich miejsce zajmą faszyści z Młodziezy Wszechpolskiej... no to doczekamy się własnej wersji faszyzmu Odpowiedz Link Zgłoś
gaika Re: Giertych za lustracją w oświacie 08.06.06, 20:27 Giertych powiedział: "Dlaczego ludzie, którzy mają wpływ na wychowanie młodego pokolenia, nie mieli by być czyści?” Dlaczego minister edukacji nie miałby być zdrowy na umyśle? Odpowiedz Link Zgłoś
siostro_kaczke Re: Giertych za lustracją w oświacie 08.06.06, 20:28 A pewnie, myślisz, że po co to wszystko? Czystki będą, że ha! Wszak trzeba stanowisk dla obsadzenia naziolami z MW ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
psychiatra_romana Re: Giertych za lustracją w oświacie 08.06.06, 22:19 aferal.z.partii.demokratycznej napisał: > wywali wszystkich socjalistów i liberałów a ich miejsce zajmą faszyści z > Młodziezy Wszechpolskiej... no to doczekamy się własnej wersji faszyzmu jak swinie beda latac.... faszyzm i bolszewizm giertychowski nie przejdzie...,był juz raz w tym kraju zamach stanu kiedy Marszałek Piłsudzki przywrocił porzadek w bardaku sejmowym i pogonił scierwa..., historia kołem sie toczy.... Odpowiedz Link Zgłoś
obywatelrp3 S.Y.N.D.R.O.M Giertycha 08.06.06, 20:45 Romeczku, nie martw się, poczekaj, karetka zaraz przyjedzie.... Odpowiedz Link Zgłoś
psychiatra_romana Re: S.Y.N.D.R.O.M Giertycha 08.06.06, 22:06 obywatelrp3 napisał: > Romeczku, nie martw się, poczekaj, karetka zaraz przyjedzie.... a siostra Basen zaordynuje lewatywe... :P chociaz przydałaby sie lewatywa mózgu dla konika...no tia...ale wpierwej trza posiadac ten kawałek ciała...:DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
gaika Re: Giertych za lustracją w oświacie 08.06.06, 21:05 pulldog napisał: >Mysle, ze jesli dac Romkowi jakies >odpowiedzialne zadania to bedzie z nim coraz lepiej. To może by został szkolnym higienistą. Pozostałby w resorcie, a jednocześnie miałby się okazję wykazać osobiście sprawdzając czystość. Odpowiedz Link Zgłoś
psychiatra_romana Re: Giertych za lustracją w oświacie 08.06.06, 22:07 gaika napisała: > To może by został szkolnym higienistą. Pozostałby w resorcie, a jednocześnie > miałby się okazję wykazać osobiście sprawdzając czystość. chyba penisów młodych gejpolaków buhahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Tego kunia nie warto nawet 08.06.06, 23:07 na żarcie dla psów przerobić, bo dostałyby wścieklizny :)))))))))))) Giertych spadł z PRON-cia swego tatusia zdrajcy i kolaboranta. Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: Giertych za lustracją w oświacie 08.06.06, 23:00 A kiedy synek zlustruje własnego tatusia-Giertycha, kolaboranta stanu wojennego? Odpowiedz Link Zgłoś
wojakszwejk Zdjęcia, komiksy, qlutura obrazkowa 08.06.06, 21:04 Nie trzeba nawet zagłębiać się w treści artykułów publikowanych w GW, wystarczy spojrzeć na zdjęcia dołączane do tych "artykułów" przez "dziennikarzy" GW. Tu np. widzimy: wiadomosci.gazeta.pl/aliasy/mod/zoom.jsp?xx=3336182 więc ten co na zdjęciu (tu Giertych) mówi coś, co jest be. A tu np: serwisy.gazeta.pl/aliasy/mod/zoom.jsp?xx=3402231 Widać, że ten facet na zdjęciu (pięknie, inteligencko, wielkomiejsko zazmyślony) mówi coś poważnego (tu: podejrzewa USA o torturowanie biednych terrorystów). GW zaadaptowała metodę walki obrazkowej, jak widać. Odpowiedz Link Zgłoś
trudny99 Re: Zdjęcia, komiksy, qlutura obrazkowa 08.06.06, 21:18 wojakszwejk napisał: > Nie trzeba nawet zagłębiać się w treści artykułów publikowanych w GW, wystarczy > spojrzeć na zdjęcia dołączane do tych "artykułów" przez "dziennikarzy" GW. Tu > np. widzimy: > wiadomosci.gazeta.pl/aliasy/mod/zoom.jsp?xx=3336182 > więc ten co na zdjęciu (tu Giertych) mówi coś, co jest be. > A tu np: > serwisy.gazeta.pl/aliasy/mod/zoom.jsp?xx=3402231 > Widać, że ten facet na zdjęciu (pięknie, inteligencko, wielkomiejsko zazmyślony > ) mówi coś poważnego (tu: podejrzewa USA o torturowanie biednych terrorystów). > GW zaadaptowała metodę walki obrazkowej, jak widać. Są to prymitywne chwyty pejsatych mediów, obliczone na prymitywnego odbiorcę ! Kolejnym przykładem tendencyjnej propagandy na podobnym poziomie jest traktowanie poszczególnych gości w programach typu ,,Forum''!.. Niby nikogo się wprost nie obraża, jedynie(!?) niektórych słucha się z nabożną wręcz uwagą, a innym nie pozwala się na wypowiedzenie jednego pełnego zdania !!.. ---- Nie lękajcie się prawdy.., tylko ona może Was wyzwolić !!.. t. Odpowiedz Link Zgłoś
eurobiskup Re: Giertych za lustracją w oświacie 08.06.06, 21:07 Boiscz sie sam siebie? To dziwne....... Odpowiedz Link Zgłoś
psychiatra_romana Re: Popieram premiera Giertycha. 08.06.06, 21:43 popierasz??? a ja myslałem ze popychasz padlino pedrylska gejpolska...> Odpowiedz Link Zgłoś
orzeszko55 Re: lustracja-jestem za 08.06.06, 21:15 Chyba nie wiecie co piszecie! I pewnie nie znacie faktów. Znam takiego kapusia, który dyrektoruje od wielu lat i do tej pory byl nie do ruszenia. Stworzyl taki uklad i bez wzgledu na partię rządzącą przechodzil bez konkursu na nastepna kadencje. Cieszę się, że wreszcie to sie zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: lustracja-jestem za 08.06.06, 23:10 orzeszko55 napisał: > Chyba nie wiecie co piszecie! I pewnie nie znacie faktów. > Znam takiego kapusia, który dyrektoruje od wielu lat i do tej > pory byl nie do ruszenia. Stworzyl taki uklad i bez wzgledu > na partię rządzącą przechodzil bez konkursu na nastepna kadencje. > Cieszę się, że wreszcie to sie zmieni. *************************** Jeżeli juz podpisał pisowska lojalkę, to nic sie nie zmieni. Tak, jak w przypadku Wassermanna i Kryże. Odpowiedz Link Zgłoś
ukropek Re: Giertych za lustracją w oświacie........... 08.06.06, 21:15 No wreszcie..przegonić czerwone bydło..batogiem nago po sniegu dookoła Kremla.. po bizantyjsku...rusofile.. Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany No dyć Pan Giertych jako endek Kreml musi kochać! 08.06.06, 21:31 ukropek napisał: > No wreszcie..przegonić czerwone bydło..batogiem nago po sniegu dookoła Kremla.. > po bizantyjsku...rusofile.. Odpowiedz Link Zgłoś
ismael Re: Giertych za lustracją w oświacie 08.06.06, 21:31 romus ....niech ciebie ktos wreszcie weżmie i zlustruje z celownika laserowego.... Odpowiedz Link Zgłoś