ciol333 Re: Wiceprezes TVP: Nie tolerujemy tchórzów, konf 20.06.06, 09:55 lepszy on niż komuch. Odpowiedz Link Zgłoś
albacor Re: Wiceprezes TVP: Nie tolerujemy tchórzów, konf 20.06.06, 09:59 Czy lepszy? powiedziałbym jednakowo groźny. Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek.pl Re: Wiceprezes TVP: Nie tolerujemy tchórzów, konf 20.06.06, 10:20 ciol333 napisała: > lepszy on niż komuch. To napisz w czym on jest lepszy. Znasz go z przedszkola czy z uczelni? Starym zgredem chyba nie jesteś, więc dla porównania podaj przynajmniej jak mocno dostałeś w du.. od komuny. Bo obecni, tak chwaleni przez Ciebie biją po jądrach więc ból jest mniejszy? Miej odwagę Odpowiedz Link Zgłoś
dyngos nie za bardzo... jestem dziewczynką 20.06.06, 09:56 Wy na pewno nikomu nie pokazywaliscie, możliwe, że nawet sami ich nigdy nie widzieliście. Katechizm jest wystarczająco duży żeby zakryć grzech. Odpowiedz Link Zgłoś
meritum3 Re: Wiceprezes TVP: Nie tolerujemy tchórzów, konf 20.06.06, 09:57 I to jest laczystan własnie - ludzie przyzwoici i zasłużeni np Mazowiecki są posponowani zaś kacze g.... rośnie w siłę -smutno być obywatelem kaczystanu. Odpowiedz Link Zgłoś
miantur Jak Polak moze byc nazista??? 20.06.06, 09:57 Kto z nas chcial zrobic lud niewolnikow? Nazisci! Dla kogo bylismy nizsza rasa? Dla nazistow! Kto wymordowal miliony Polakow? Nazisci! Kto nam zniszczyl nasze miasta i fabryki? Nazisci! Jak Polak moze byc nazista??? Zdelegalizowac LPR i wszystkie inne organizacje popierajace nazizm i faszyzm w Polsce!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Komunizm wymordowal wiecej Polakow, czy zatem 20.06.06, 10:02 Komunizm wymordowal wiecej Polakow, czy zatem rownie goraco bedziesz popieral delegalizacje partii i partyjek jawnie wywodzacych sie czy nawiazujacych swa ideologia do komunizmu-socjalizmu jak SLD, SDKPiL, Polska Partia Pracy, Unia Lewicy, nie mowiac o calej masie lewicowych przybudowek w rodzaju federacji anarchistycznej czy amnesty international oddzial w Polsce?? Odpowiedz Link Zgłoś
mat25 Re: Komunizm wymordowal wiecej Polakow, czy zatem 20.06.06, 10:12 Widze kolego, ze wszystko zlewa ci sie w jedno. Nie potrafisz odroznic komunizmu od socjalizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Komunizm wymordowal wiecej Polakow, czy zatem 20.06.06, 10:16 mat25 napisał: > Widze kolego, ze wszystko zlewa ci sie w jedno. Nie potrafisz odroznic > komunizmu od socjalizmu. Nic mi sie nie zlewa, bo obydwie te ideologie prowadza do masowych morderstw i upodlenia czlowieka. To wlasciwie jedno i to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Niesamowite :) 20.06.06, 10:19 > Nic mi sie nie zlewa, bo obydwie te ideologie prowadza do masowych morderstw > i upodlenia czlowieka. To wlasciwie jedno i to samo Niezwykle - czyli Kaczynski wzorujac sie na Pilsudskim wzoruje sie na mordercy????? Odpowiedz Link Zgłoś
eexmd2 Re: Niesamowite :) 20.06.06, 10:24 junkier jest chory w swoim mlodym 17-letnim mozgu pomieszal sobie faszyzm z monarchizmem i skrajnym liberalizmem gospodarczym (wrecz feudalizmem) i jeszzce mysli o sobie ze jest 'konserwatysta' ostatnio duzo pisuje na forum, pewnie rada pedagogiczna u niego w szkole juz byla Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Komunizm wymordowal wiecej Polakow, czy zatem 20.06.06, 10:25 Nie jestem fanem Pilsudskiego, ale trzeba przyznać że w pewnym momencie skończył z krzewieniem najgłupszych pomysłów socjalistycznych, chociaż rzecz jasna ekonomicznej szarlatanerii II RP, tych bzdurnych COP-ów i rozbuchanej biurokracji wybaczyć mu nie sposób. I nie sposób postawić go w jednym szeregu z euro-socjalizmem skrawionym milionami istnień ludzkich wymordowanych w ramach zbrodniczej ideologii proaborcyjnej. Odpowiedz Link Zgłoś
eexmd2 Re: Komunizm wymordowal wiecej Polakow, czy zatem 20.06.06, 10:26 'I nie sposób postawić go w jednym szeregu z euro-socjalizmem skrawionym milionami istnień ludzkich wymordowanych w ramach zbrodniczej ideologii proaborcyjnej.' siostro basen dla junkra o matko, to sie nazywa miec mozg wyprany Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Komunizm wymordowal wiecej Polakow, czy zatem 20.06.06, 10:30 Sam sobie basen zamów, oszczerco! Prawda kole w oczy, co? Ale nie da się ukryć tego, że socjalizm-komunizm oparty jest od początku na zbrodni. Odpowiedz Link Zgłoś
eexmd2 Re: Komunizm wymordowal wiecej Polakow, czy zatem 20.06.06, 10:33 lecz sie chlopaczku idz se poczytaj wasz nocnik i poloz sie spac niech ci sie przysni 'aktywna polityka narodowosciowa w polsce' btw farfal w zarzadzie tv jest ok tak? bo nie wiem czy wciaz pamietasz sedno sprawy albo nie odpowiadaj, pionierze czwartej erpe Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Komunizm wymordowal wiecej Polakow, czy zatem 20.06.06, 10:38 Leczyc powinni sie ty i inni pogrobowcy sp. potworka III RP. Wasz raj utracony odchodzi w niebyt. J. KAczynski okreslil jasno srodowiska stojace na strazy ideologii III RP i nie ma tu nic wiecej do dodania. Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: Komunizm wymordowal wiecej Polakow, czy zatem 20.06.06, 10:41 junkier napisał: > Leczyc powinni sie ty i inni pogrobowcy sp. potworka III RP. Wasz raj utracony > odchodzi w niebyt. > > J. KAczynski okreslil jasno srodowiska stojace na strazy ideologii III RP i nie > > ma tu nic wiecej do dodania. Wg JK, przeszliśmy z III RP do IVZW (IV Ziemi Wolski). Kaczyńskim naziści zajmą się zresztą w pierwszej kolejności - i homoseksualista, i karzeł. Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Dziecko drogie.... 20.06.06, 10:35 > I nie sposób postawić go w jednym szeregu z euro-socjalizmem skrawionym > milionami istnień ludzkich wymordowanych w ramach zbrodniczej ideologii > proaborcyjnej. To nie ja napisalem, ze wszystkie odmiany socjalizmu sa jednakie :) Tylko wlasnie Ty! :))) Wystarczyl jeden post, a juz odwracasz kota ogonem :) A gdybys chociaz odrobine znal historie i zyciorysy tak waznych dla Polski postaci, to bys bez zastanowienia napisal mi w odpowiedzi slowa Pilsudskiego: "z tramwaju socjalizm - wysiadłem na przystanku niepodległość". Tylko te historie trzeba znac, a nie pierniczyc jak Giertych czy spiewac hymn jak JK.... Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Bzdura. Socjalistycznych ciagotek Pilsudski i jego 20.06.06, 10:43 Bzdura. Socjalistycznych ciagotek Pilsudski i jego socjal-sanacja nie wyrzekli sie nigdy, glownie gospodarczych. I tego dowodzil moj post. Jednak stawianie Pilsudskiego na jednym gruncie z dzisiejszymi socjalistami jakich znamy z UE jest idiotyczne. Rozumiesz? Zarzut braku tego wyswiechtanego cytatu o tramwaju - nie rozsmieszaj mnie, kazdy to wie i nie ma bynajmniej zadnego obowiazku przytaczania go w kazdym sporze. Pomijajac fakt ze teza ta jest bzdurna - socjalizm to ustroj, a niepodleglosc to niepodleglosc. Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Czlowieku - odrobina logiki i konsekwencji.... 20.06.06, 11:05 Najpierw pitolisz, ze socjalizm w kazdej postaci jest zbrodniczy. Pozniej odwracasz kota ogonem i piszesz, ze nie kazdy. Jeszcze pozniej, ze nie mozna porownywac socjalizmu Pilsudskiego, z socjalizmem UE (od kiedy to UE prowadzi wspolna polityke zagraniczna, czy tez aborcyjna???). > Zarzut braku tego wyswiechtanego cytatu o tramwaju - nie rozsmieszaj mnie, > kazdy to wie i nie ma bynajmniej zadnego obowiazku przytaczania go w kazdym > sporze. Jakie to typowe :) Nie ma dowodow na uklad? Dowody zostaly zniszczone przez uklad hehehehe. > Pomijajac fakt ze teza ta jest bzdurna - socjalizm to ustroj, a > niepodleglosc to niepodleglosc A to nie wiedziales misiu, ze ustroj jest nieodrodna czescia panstwowosci a tym samym niepodleglosci??? Poza tym radze sie zapoznac z teza komunizmu o internacjonalizmie. Do tego dolozyc repete z nazistowskiej teorii "przestrzeni zyciowej". Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Wlasnie, odrobina logiki ! 20.06.06, 11:10 > A to nie wiedziales misiu, ze ustroj jest nieodrodna czescia panstwowosci a tym samym niepodleglosci??? Wypraszam sobie to spoufalanie, "misiu" to mozesz mowic do swoich kolegow z PeDe czy tam z SLD. No to już jest szczyt absurdu. Rozumiem, że Polacy którzy żyli pod zaborem austriackim czy pruskim funkcjonowali w rzeczywistości bezustrojowej. "Czlowieku - odrobina logiki i konsekwencji..." Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Re: Wlasnie, odrobina logiki ! 20.06.06, 11:19 > Wypraszam sobie to spoufalanie, "misiu" to mozesz mowic do swoich kolegow z > PeDe czy tam z SLD. Do dzieci mowie zdrobniale. Nie pasuje? Ok. Szafowanie jakimis PeDe czy SLD tylko Cie osmiesza. > No to już jest szczyt absurdu. Rozumiem, że Polacy którzy żyli pod zaborem > austriackim czy pruskim funkcjonowali w rzeczywistości bezustrojowej. Pierwsze slysze, aby pod tymi zaborami funkcjonowal byt geopolityczny o nazwie Polska.... Znow brak logiki... Polacy pod zaborami byli obywatelami innych panstw, ktore posiadaly byt panstwowy, a tym samym ustroj. Ten ustroj determinowal miedzy innymi status jaki miala wowczas Polska - poniewaz nie dopuszczal, np. luznej federacji, Polski jako bytu niezaleznego - nie bylo. PS Odrobiles juz lekcje z internacjonalizmu i 'przestrzeni zyciowej'? :) Jesli nie - to do ksiazek i nie trac swojego i mojego czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
aptymista Re: Komunizm wymordowal wiecej Polakow,????? 20.06.06, 10:59 Cyfry, JUNKRZE, cyfry podaj!!! Oprócz tego: 1. Pamiętaj, dla Hitlerowca ZAWSZE z definicji jako Polak byłeś podczłowiekiem. Pamiętaj, że gdyby nie sowieci, albo by Cię nie było, albo miałbyś łańcuch na szyji tylko dlatego, że jesteś Polakiem. A tak żyjesz i możesz bzdury na forum wypisywać. Więc co jest groźniejsze? Socjalizm to jednak w warstwie ideologoicznej równość i braterstwo, a nie nienawiść i rasa panów. Oczywiście, jak większość ludzi na forum mylisz socjalizm z jego despotyczną wschodnią rusko - chińska odmianą. Prawdziwy socjalizm zbudowano w Europie Zachodniej - nie mordując nikogo.... ==== PiS = Profaszyści i Socjalkatolicy Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Komunizm wymordowal wiecej Polakow,????? 20.06.06, 11:05 > 1. Pamiętaj, dla Hitlerowca ZAWSZE z definicji jako Polak byłeś podczłowiekiem. Skad wiesz jakie mam pochodzenie, haha! Na serio, czlowieku, przeciez ja narodowego socjalizmu wcale nie popieram, odstrecza mnie on jak kazda inna lewicowo-socjalistyczno-komunistyczna ideologia. Nie moge jeno pojac dlaczego ludzie, ktorzy kiedys tam o te ideologie zahaczyli jak Mr Farfal, sa BEE i powinno sie ich wywalic, a ci ktorzy wyslugiwali sie zbrodniczemu komunizmowi sa cacy. Jedne prawo i jedno traktowanie dla ekstremy! Odpowiedz Link Zgłoś
aptymista Zastanów się, kim naprawdę jesteś. 20.06.06, 11:22 Czy Ty na prawdę nie widzisz, że Twoje argumenty oraz częstokroć styl polemiki korzeniami głęboko tkwią w przez Ciebie odrzucanej lewicowo-socjalistyczno-komunistycznej ideologogii? Że mówisz to samo, co neofaszyści? I jeszcze: Lewicowość zakłada wrażliwość społeczną, faszyzm czyli narodowy socjalizm jest socjalistyczny tylko z nazwy, dodatek narodowy wyjaśnia i definiuje wszystko! Nazizm nie równał się i dalej nie równa się socjalizm. ==== PiS = JEDNA WIELKA OBŁUDA Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Prawdy nie zaklamiesz, narodowy socjalizm to jedna 20.06.06, 11:28 Prawdy nie zaklamiesz, narodowy socjalizm to jedna z odmian socjalizmu, ktora to ideologia dzis takze jest odpowiedzialna za morodowanie milionow niewinnych istnien ludzkich poprzez ludobojstwo zwane dla niepoznaki "aborcja". Zastanawialo cie kiedys, mistrzu logiki, dlaczego funkconuje zakaz publikowania "Mojej Walki" Adolfa? Ano dlatego, ze ludzie przekonaliby sie czytajac te antykapitalistyczne i prorobotnicze dyrdymaly ze narodowy socjalizm nie ma nic wspolnego z prawica, przeciwnie, jest po uszy osadzony w ideologii lewicowej. I ta niewygodna prawda dzisiejszej "postepowej" lewicy nie pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: Prawdy nie zaklamiesz, narodowy socjalizm to 20.06.06, 11:36 junkier napisał: > Prawdy nie zaklamiesz, narodowy socjalizm to jedna z odmian socjalizmu, ktora > to ideologia dzis takze jest odpowiedzialna za morodowanie milionow niewinnych > istnien ludzkich poprzez ludobojstwo zwane dla niepoznaki "aborcja". > > Zastanawialo cie kiedys, mistrzu logiki, dlaczego funkconuje zakaz > publikowania "Mojej Walki" Adolfa? Ano dlatego, ze ludzie przekonaliby sie > czytajac te antykapitalistyczne i prorobotnicze dyrdymaly ze narodowy socjalizm > > nie ma nic wspolnego z prawica, przeciwnie, jest po uszy osadzony w ideologii > lewicowej. I ta niewygodna prawda dzisiejszej "postepowej" lewicy nie pasuje. Narodowy socjalizm ma się tak do socjalizmu, jak demokracja ludowa do demokracji. Odpowiedz Link Zgłoś
aptymista Re: Prawdy nie zaklamiesz, narodowy socjalizm to 20.06.06, 12:16 Różnica między nami jest taka, że ja Mein Kampf czyatałem, a Ty nie, i nie wypisuj bzudr, że to > te antykapitalistyczne i prorobotnicze dyrdymaly ze narodowy socjalizm > > nie ma nic wspolnego z prawica, Jest to pełen nienawiści do Zydów bełkot i prostackie rozważania o roli narodu, wodza etc. Według mnie zakaz publikacji jest bezsensowny, powinno się Mein Kampf przerabiać w podstawówce, jako kliniczny przykład paranoi, histeri, manii wielkości i jej skutków . Żeby dzieci od najmłodszych lat wiedziały, że wariat chodzący wolno może być niebiezpieczny, i nawet ewidentne bzdury znajdą swoich zwolenników - jeżeli się ich wcześniej przeciw głupocie nie zaszczepi. Gdyby Mein Kampf był lektura obowiązkową w szkole, PiS nigdy by nie wygrał wybrów: ani parlamentarnych, ani prezydenckich. Na pewno MK nie jest zakazany dlatego, że propaguje socjalizm. To tak zemsta aliantów. Równie dobrze powinni zakazać Nietzsche, na którego niektórych pomysłach opierał się Hitler. > Prawdy nie zaklamiesz, narodowy socjalizm to jedna z odmian socjalizmu, ktora > to ideologia dzis takze jest odpowiedzialna za morodowanie milionow niewinnych > istnien ludzkich poprzez ludobojstwo zwane dla niepoznaki "aborcja". Nie podejmuję się dyskutować z takimi idiotyzmami. =============== PiS - Pomóżmy im Spakowaćwalizki... Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Prawdy nie zaklamiesz, narodowy socjalizm to 20.06.06, 12:27 To chyba czytales w wersji ocenzurowanej przez jakiegos lewicowego straznika czystosci ideologicznej. > Nie podejmuję się dyskutować z takimi idiotyzmami. Tyle ze mordowanie milionow niewinnych to nie zaden "idiotyzm", tylko codzienna rzeczywistosc socjalistycznej UE. Dodatkowo przygnebiajacy jest fakt, ze rzekoma "chrzescijanska demokracja" w wielu krajach UE przejela program socjalistyczny, przez co mamy uwiad ekonomiczny, dyktature ideologii ateistycznej, cntychrzescijanskiej poprawnosci politycznej i bezkarne mordowanie w postaci aborcji. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: 20.06.06, 12:48 polski przeklad - ekstrakty poskreslone przez jednego z prawicowych publicystow. Odpowiedz Link Zgłoś
sikorka68 Re: Prawdy nie zaklamiesz, narodowy socjalizm to 20.06.06, 12:38 "te antykapitalistyczne i prorobotnicze dyrdymaly ze narodowy socjalizm > > > > nie ma nic wspolnego z prawica," Poczytaj sobie o narodowym socjaliźmie, to zobaczysz, jakie są różnice i jakie są podobieństwa między prawicą, lewicą a tym ns-em (tak w skrócie). Jak dla mnie, to naziści zrobili z dwóch jedno, dołączając do tego przemoc i ludobójstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
jama314 Komunizm wymordowal wiecej Polakow,????? 20.06.06, 11:27 Prawdziwy socjalizm zbudowano w Europie Zachodniej - nie mordując nikogo... Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Komunizm wymordowal wiecej Polakow,????? 20.06.06, 11:29 jama314 napisał: > Prawdziwy socjalizm zbudowano w Europie Zachodniej - nie mordując nikogo... Kpisz czy o droge pytasz? A miliony dzieci zamordowanych w ramach zbrodniczej "aborcji" to co? Muchy czy zajace? Odpowiedz Link Zgłoś
zaciekawiony4 Re: Komunizm wymordowal wiecej Polakow,????? 20.06.06, 11:31 Aborcja jest dozwolona w większości krajów europejskich a nawet jakbyś tego geniuszu nie wiedział w USA. Pewnie w stanach też rządzą komuniści, podobnie w Wielkiej Brytanii? Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Morderstwo jest morderstwem a aborterzy odpowiedza 20.06.06, 11:34 I co z tego ze mordowanie gdzies tam "dozwolone"? Morderstwo jest morderstwem a aborterzy odpowiedza za swoje zbrodnie na Sadzie Ostatecznym. Co do Stanow, mam nadzieje ze po nominowaniu przez Busha nowych sedziow Sadu Najwyzszego ustawodawstwo stanowe zezwalajace na mordowanie niewinnych zostanei uchylone. Co do socjalistycznych krajow UE - te krocza w kierunku samozaglady i nie ma dla nich ratunku. Oto do czego prowadzi "kult oswiecenia". Odpowiedz Link Zgłoś
zaciekawiony4 Re: Morderstwo jest morderstwem a aborterzy odpow 20.06.06, 11:41 A więc zostaw rozstrzyganie kary za aborcję temu największemu z Sędziów a nie wchodź w jego kompetencje. Bush przed wyborami do kongresu tematu aborcji nie poruszy bo się boi ich przerżnięcia i utrary większości. A jak chce żeby następnym prezydentem został republikanin to tematu aborcji nie poruszy, a jeśli prezydentem zostanie McCain na co liczę to wtedy priorytety amerykańskiej polityki się zmienią, bo McCain na pewno się nie oprze na religijnych republikanach. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Morderstwo jest morderstwem a aborterzy odpow 20.06.06, 11:45 No to tu sie roznimy. Ja popieram najbardziej konserwatywne skrzydlo Republikanow i zycze im nie tylko zwyciestwa nad "demokratami", ale tez oczyszczenia szeregow z osob skrycie sympatyzujacych z ideologia demokratow, do ktorych namlezy wlasnie McCain. Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: Komunizm wymordowal wiecej Polakow,????? 20.06.06, 11:40 junkier napisał: > jama314 napisał: > > Prawdziwy socjalizm zbudowano w Europie Zachodniej - nie mordując nikogo. > .. > > Kpisz czy o droge pytasz? A miliony dzieci zamordowanych w ramach > zbrodniczej "aborcji" to co? Muchy czy zajace? Dzieci? Co do tego poglądy są podzielone. Nie popieram aborcji, ale jeśli chcesz ją sobie wykonać, to nie chcę Ci tego zakazać ustawowo, wychodząc z jakichkolwiek przesłanek, a jeśli nie chcesz, to nie chcę Cię do tego zmuszać. Na tym polega różnica między demokracją a demokracją okraszoną jakimś przymiotnikiem. I ja będę zawsze bronił demokracji, czyli wolności jednostki. Odpowiedz Link Zgłoś
jama314 Do czytania najpierw zachęcam 20.06.06, 12:56 Wolność jednostki jako prawo do zamordowania innego człowieka i jako element demokracji? Wolność od Boga, moralności, prawa, odpowiedzialności, od obowiązków, od miłości społecznej. Jutro przegłosujemy czy wolno zabijać czy nie? Taka wolność ma już swoje określenie jako "wolność usprawiedliwiająca zło". Nie ma ona wartości pozytywnych. To mutacja ateizmu a nawet nihilizmu. Zanim zaczniesz dalej opowiadać bzdury i epatować innych swoim nieuctwem radzę przeczytać artykuł ks. Cz. Bartnika w "Naszym Dzienniku" z 17-18 czerwca 2006 r. Odpowiedz Link Zgłoś
jama314 Chochlik nie śpi. Czuj duch! 20.06.06, 12:33 Ani jedno ani drugie. Sorry, to kiks w trakcie redagowania! Podzielam całkowicie Twoją opinię a może i jeszcze dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
jama314 Komunizm wymordowal wiecej Polakow 20.06.06, 11:47 aptymista napisał: "Prawdziwy socjalizm zbudowano w Europie Zachodniej - nie mordując nikogo". Brawo! Aborcja (mordowanie najbardziej bezbronnych), eutanazja to pomysł czyj niby o narkomani nie wspominając. Od Rewolucji Francuskiej przez narodowy socjalizm to społeczeństwo stacza się i jest na drodze "cywilizacji śmierci". Mała też nadzieja na rychłe zejście z tej drogi. Myśleć! Odpowiedz Link Zgłoś
zaciekawiony4 Re: Komunizm wymordowal wiecej Polakow 20.06.06, 11:53 Aborcja jest dozwolona w większości krajów europejskich a nawet jakbyś tego geniuszu nie wiedział w USA. Pewnie w stanach też rządzą komuniści, podobnie w Wielkiej Brytanii? Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: Komunizm wymordowal wiecej Polakow 20.06.06, 11:55 jama314 napisał: > aptymista napisał: "Prawdziwy socjalizm zbudowano w Europie Zachodniej - nie > mordując nikogo". Brawo! Aborcja (mordowanie najbardziej bezbronnych), eutanazj > a > to pomysł czyj niby o narkomani nie wspominając. Od Rewolucji Francuskiej prze > z > narodowy socjalizm to społeczeństwo stacza się i jest na drodze "cywilizacji > śmierci". Mała też nadzieja na rychłe zejście z tej drogi. Myśleć! Albo wygłaszasz kazanie w stylu Glempa, albo uczestniczysz w dyskusji. Narkomania, nawiasem mówiąc, jest chorobą i nie może być oceniana w kategoriych religii. Prawo wyboru śmierci w obliczu cierpienia jest wynikiem własnej filozofii i nie może być poddawane ocenie religijnej, podobnie prawo do aborcji. Nie każdy musi podzielaćTwoje przekonania religijne. Gdyby tak było, znalazłabyś się w obliczu groźby, pże i Tobie ktoś narzuci swoje przekonania - na przykład lekarz, który odmówi Ci usunięcia płodu nawet gdyby miało Ci to uratować życie - to jest właśnie filozofia śmierci i zbrodnia. Pozwól, że Cię zacytuję: Myśleć! Odpowiedz Link Zgłoś
jama314 O bezmyślności 20.06.06, 12:29 Prawo do aborcji = prawo do zamordowania najbardziej niewinnego z niewinnych. Jeśli matka może zabić swoje dziecko, to cóż mi zabroni zabić Ciebie? To jest właśnie cywilizacja śmierci. Na myślenie Twoje już nie liczę. Wiem że głównie cechuje Cię bezmyślność! Odpowiedz Link Zgłoś
aptymista Dyskusja jest o faszyście w TV, a nie o aborcji. 20.06.06, 12:43 Nie wiem, czemu razem z Junkrem zmieniacie temat. > Prawo do aborcji = prawo do zamordowania najbardziej niewinnego z niewinnych. > Jeśli matka może zabić swoje dziecko, to cóż mi zabroni zabić Ciebie? To jest > właśnie cywilizacja śmierci. Ale jeśli juz chcesz - zygota nie jest więcej dzieckiem niż Twój mózg organem, o którym można powiedzieć, że myśli. > To jest właśnie cywilizacja śmierci. Na myślenie Twoje już nie liczę. Wiem że głównie > cechuje Cię bezmyślność! Pójdź nad bajorko, przejrzyj się w wodzie, podkul ogon i schowaj ze wstydem z powrotem w jamie, z której wypełzłeś... Odpowiedz Link Zgłoś
sikorka68 Re: Dyskusja jest o faszyście w TV, a nie o abor 20.06.06, 12:47 > Ale jeśli juz chcesz - zygota nie jest więcej dzieckiem niż Twój mózg organem, > o > którym można powiedzieć, że myśli. Przyjmując twój tok rozumowania, zygota może nie jest dzieckiem (z tym się nie będę spierać), ale z niej powstaje dziecko. Masz więc powód, dla którego aborcja jest zwykłym bandziorstwem. Odpowiedz Link Zgłoś
aptymista Zakaz Aborcji to Faszyzm: dominacja ideologii 20.06.06, 13:11 > Przyjmując twój tok rozumowania, zygota może nie jest dzieckiem (z tym się nie > będę spierać), ale z niej powstaje dziecko. Masz więc powód, dla którego > aborcja jest zwykłym bandziorstwem. Ciągnijmy ten wywód dalej: Do więzienia z onanistami, to też badziory. I dziewczyny, co niedoprowadzają do zapładnionia jajeczka i dopuszczają do miesiączki: to bandziorki. Dzieci powstają bowiem z plemników i jajeczek. > zygota może nie jest dzieckiem (z tym się nie > będę spierać), ale z niej powstaje dziecko. Jeżeli czegoś nie ma, to nie mogę czegoś, czego nie ma, "zamordować". Spór toczy się nie o prawo do mordowania, a o defincję momentu, od kiedy możemy mówić o człowieku. A ponieważ zdefiniowanie takiego punktu jest niemożliwe, powinien zostać zdefiniowany punkt, w którym NA PEWNO jeszcze NIE MOŻEMY mówić o człowieku. I do tego momentu aborcja powinna byc dozwolona (pomijając przypadki szczególne, jak zagrożenie życia matki etc.) Nie chce się kłócić, nie chcę, by w n/kraju znowu ideologia (jakakolwiek) triumfowała nad logiką rzeczywistości. Chcę, by wszyscy czuli sie w Polsce jak u siebie. Niestety, niektórzy tak przywykli do kagańca, że ochotnie zamienili czerwony na czarny. A przecież możemy żyć bez kagańca... Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Wam lewicowym relatywistom i specjalistom od odkre 20.06.06, 13:18 Wam lewicowym relatywistom i specjalistom od odkrecania kota ogonem wydaje sie ze mozna tak jak na zachodzie: straszyc zamykaniem geby miotaniem epitetow w rodzaju; "faszysta" - przeciwnik haniebnych morderstw na bezbronnych dzieciach (nb dlaczego zwolennicy aborcji sami nie odbiora sobie zycia skoro odmawiaja go innym???), "homofob" - zwolennik normalnej rodziny i przeciwnik dewiacji, "fundamentalista" - osoba praktykujaca w zyciu zasady Dekalogu, itp. itd. Problem tylko, ze te etykietki na zachodzie UE moze na kims jeszcze w Polsce robia wrazenie, ale w Polsce nie. Wiec prosze nie osmieszaj sie nazywajac zakaz aborcji "faszyzmem" bo to po prostu zenada i sromota. Odpowiedz Link Zgłoś
aptymista Junkers: język bolszewików i faszystów 20.06.06, 13:29 Do faszystów, PiSowców i innych Junkrów: Byłem pewien, że jeżeli ktoś odniesie się negatywnie do mojego textu, to zatrzyma się na nagłówku, i nawet nie spróbuje odnieść się do meritum sprawy. Tacy właśnie jesteście: krzykliwi i powierzchowni, wystarczą Wam hasła, bo tylko ten język rozumiecie. Oznacza to, że dyskusja z Wami jest niestety skazana na niepowodzenie: nigdy nie zaczniecie myśleć, będziecie powtarzać jak katarynki wrzucone Wam do głowy hasła, nie dążąc do zrozumienia. Typowa klientela populitycznej prawicy. Porównaj ton Twojej i moje wypowiedzi i odpowiedz sobie na pytanie, kto jest Odpowiedz Link Zgłoś
sikorka68 Re: Zakaz Aborcji to Faszyzm: dominacja ideologii 20.06.06, 13:33 Sorki, ale jestem matką i jeśli ktoś pisze np." Jeżeli czegoś nie ma, to nie mogę czegoś, czego nie ma, "zamordować".", to mnie krew zalewa... Stwierdzenie jest w tym kontekście wręcz niedorzeczne. Nawet część naukowców z tobą nie zgodziłaby się. Wiesz, są ludzie, którzy myślą podobnie jak ja i nie mieszają w to KK, a choćby dlatego, że należą do innego Kościoła lub są niewierzącymi. Logika rzeczywistości, jaka? Co dopuścić, a co nie, żeby nie doprowadzić wręcz do anarchii. Nie zamieniałam czeronego na czarny. Ja byłam zawsze antyczerwona. Czerwoni mojej rodzinie niczego nie dali, wręcz zabrali i teraz za to płacę ja. Odpowiedz Link Zgłoś
aptymista Re: Zakaz Aborcji to Faszyzm: dominacja ideologii 20.06.06, 13:57 >>> zygota może nie jest dzieckiem (z tym się nie będę spierać), ale z niej powstaje dziecko. Przecież to Ty napisałaś, nie było moim zamiarem obrażenie czy zdenerwowanie Cię. Rozmawiamy o aborcji, nie o dzieciach. > Logika rzeczywistości, jaka? Co dopuścić, a co nie, żeby nie doprowadzić wręcz > do anarchii. Wszelkie normy społeczne i prawne służą niedopuszczeniu do anarchii i harmonizowaniu współżycia między jednostkami należącymi do społeczności. > Nie zamieniałam czeronego na czarny. Ja byłam zawsze antyczerwona. Czerwoni > mojej rodzinie niczego nie dali, wręcz zabrali i teraz za to płacę ja. Chodzi mi kolor kagańca, który zakłada nam władza, nie o poglądy polityczne. > Wiesz, są ludzie, którzy myślą podobnie jak ja i nie mieszają w to KK, a choćby Nie ja mieszam KK, KK sam "się miesza", to jeden z jego głównych frontów walki ideologicznej (obok eutanzaji i szeroko pojetego klonowania). Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Farfal wycofal sie ze swoich stwierdzen. Nie ma 20.06.06, 12:53 Farfal wycofal sie ze swoich stwierdzen. Nie ma prawa? A komuchy mogly w Polsce przedzierzgnac sie w jeden wieczor ze slugusow zbrodniczej ideologii w socjaldemokratow, i im wolno bo to "lewica" a prawdziwosc tej "metamorfozy" sam Michnik belkotem o "ludziach honoru" afirmowal? Jaruzel nie bym "Prezydentem" (odpieprzcie sie od generala"? Wiatr Ministrem edukacji? Odpowiedz Link Zgłoś
jama314 A to faszyzm właśnie... 20.06.06, 13:04 Pamiętam ze szkoły, dzieckiem staje się dopiero po wydaniu pierwszego okrzyku. Do tego czasu można wszystko prawda? Jak za dotknięciem różdżki, bęc i jest dziecko z zygoty! Bardzo demokratyczne, a jakie nowoczesne! A czy to nie faszyzm właśnie zezwolił pierwszy w Polsce na mordowanie nienarodzonych dzieci? Zdaje się jednak że mówię do czegoś co ciągle jest zygotą i nigdy nie stało się dzieckiem nawet, szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
sikorka68 Re: A to faszyzm właśnie... 20.06.06, 13:13 jama314 napisał: > Pamiętam ze szkoły, dzieckiem staje się dopiero po wydaniu pierwszego okrzyku. > Do tego czasu można wszystko prawda? Jak za dotknięciem różdżki, bęc i jest > dziecko z zygoty! Bardzo demokratyczne, a jakie nowoczesne! A czy to nie faszyz > m > właśnie zezwolił pierwszy w Polsce na mordowanie nienarodzonych dzieci? Zdaje > się jednak że mówię do czegoś co ciągle jest zygotą i nigdy nie stało się > dzieckiem nawet, szkoda. A o życiu prenatalnym słyszałaś. Poza tym, dlaczego sama używasz określenia "nienarodzonych dzieci", przecierz to też dzieci. Jeszcze jedno, dziecko zaraz po urodzeniu, to noworodek, potem niemowlę, potem małe dziecko... Zajżyj do "Encyklopedii zdrowia dziecka"- choćby. Dawno już istnieje inna terminologia... Wiesz, ja czasem czytuję różne rzeczy, żeby wiedzieć więcej, niż w szkole, bo tą kończyłam dawno, a chcę być na bierząco. Odpowiedz Link Zgłoś
jama314 W czym problem? 20.06.06, 15:16 Nie kumam w czym problem. "Nienarodzone dzieci" to też dzieci lecz jeszcze nie urodzone, choć poczęte. Tym bardziej bezbronne i wymagające ochrony szczególnie ze strony matki. Z innych problemów to dostrzegam głównie liczne byki ortograficzne ciężkiego kalibru na które jestem pies. Jak ktoś się tu chce wymądrzać powinien mieć szkołę elementarną w zakresie języka polskiego opanowaną wraz z ortografią, aby się nie kompromitować dramatycznie. W przeciwnym wypadku lepiej nie brać się za "pisany" tylko mówić. Pozdrawiam zatem serdecznie półanalfabetkę. Odpowiedz Link Zgłoś
sikorka68 Re: W czym problem? 20.06.06, 15:50 Może i popełniłam kilka błędów (czasem piszę jedną ręką, bo drugą mi dziecko zajmuje), ale za to ja nie jestem jak pies (inni gorzej piszą), nie szczekam i nie obrażam. Moich błędów nawet nie będę sprawdzać, bo to nie jest meritum sprawy. Tak sorki, bo chyba masz niską samoocenę, i niechcąco pojechałam ci po ambicji. Nie to było moim zamiarem. Wyrażam swoje poglądy, tak jak każdy. To nie moja wina, że nie lubisz ludzi o odmiennych poglądach. Ja natomiast, dla podniesienia twojego ego, nie mogę mówić, że białe to czarne. Ja nie jestem pani Dulska. Odpowiedz Link Zgłoś
jama314 Smutno i nudno 20.06.06, 18:02 A skąd żywe? dziecko na ręku u zwolenniczki mordowania nienarodzonych? Byki ortograficzne są ewidentne i porażające, a i reszta rozumowania na podobnym poziomie. Nie weryfikuj ani jednego ani drugiego, będziesz spać spokojniej a ja bezpieczniej. O mnie się nie martw. Niektórzy nie są w stanie mnie dotknąć w żaden sposób. Za chudzi w uszach, nie tylko bez argumentów ale i bez polotu. Jest więc nie tylko smutno, ale i nudno. Odpowiedz Link Zgłoś
aptymista Do jamy314, Kumy zza płota 20.06.06, 12:34 >>aptymista napisał: "Prawdziwy socjalizm zbudowano w Europie Zachodniej - nie mordując nikogo". Brawo! Aborcja (mordowanie najbardziej bezbronnych), eutanazja to pomysł czyj niby o narkomani nie wspominając. Od Rewolucji Francuskiej przez narodowy socjalizm to społeczeństwo stacza się i jest na drodze "cywilizacji śmierci". A wie Kuma, u Maciejowej krowa trzeci rok już sie nie cieli, Kumo: to te socjalisty winne!!! Kumo: ta Łunia Jeuropejska toż to kołchoz! Mój stary, jakeśmy do tej Europy weszli, to zaczął pić jak nie przymierzając Ruski! Mówie Kumo - ta Unia to kołchoz! Pije mój ślubny i pije, a wszystko przez ten komunizm i erokracje, a może eurokracje, sama nie wiem, nie, na pewno erokracje, bo oni tam pornole ciągiem w tej Brukseli ogladają, tak jak mój szwagier, wie Kuma - on sie zaonanizował na śmierć, ten podjarek, on się i do mnie dobierał, zbok jeden, jasne że mu nie dałam, nie od razu, bo bym pomyslał, że łatwa jestem... Kumo - pomódlmy się, żeby ta cywilizacja śmierci do nas nie doszła, bo ja już sama nie wiem, co wtedy u nas bedzie.... Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: Komunizm wymordowal wiecej Polakow, czy zatem 20.06.06, 23:25 junkier napisał: > I nie sposób postawić go w jednym szeregu z euro-socjalizmem skrawionym > milionami istnień ludzkich wymordowanych w ramach zbrodniczej ideologii > proaborcyjnej. Zbrodnicza ideologia proaborcyjna swieci triumfy na całym swiecie nie tylko w krajach euro-socjalistycznych ale takze w USA, ameryce południowej, afryce i sporej czesci azji. Odpowiedz Link Zgłoś
phun nieprawda endecja wymordowala wiecej niz komunizm 20.06.06, 10:27 zreszta w PL nigdy komunizmu nie bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Mistrzu politpoprawnosci, wiecej scislosci ! 20.06.06, 10:31 No glupkiem jestes, co tu sie rozwodzic, goloslownym glupkiem i pajacem. Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: Mistrzu politpoprawnosci, wiecej scislosci ! 20.06.06, 10:33 junkier napisał: > No glupkiem jestes, co tu sie rozwodzic, goloslownym glupkiem i pajacem. Weź jakiś środek na uspokojenie, naziolu. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Mistrzu politpoprawnosci, wiecej scislosci ! 20.06.06, 10:49 > Weź jakiś środek na uspokojenie, naziolu. Licz sie ze slowami, kalumniarzu. Naziole jako zwolennicy lewicy naleza do twojego obozu ideowego, tego sie nie wyprzesz. Ja z socjalizmem, narodowym czy jakimkolwiek innym, nie mam nic wspolnego. Odpowiedz Link Zgłoś
eexmd2 Re: Mistrzu politpoprawnosci, wiecej scislosci ! 20.06.06, 10:51 jestes nazista i faszysta junkier jestes takze monarchista i zwolennikiem poglownego za to przeciwniekim przedszkoli i powszechnej opieki zdrowotnej a nade wszystko jestes zwyklym glupkiem i twoje 17 lat cie nie moze usprawiedliwiac masz mozg wyprany jak ruscy pionierzy ciekawe czy twoi starzy maja tak samo? Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Mistrzu politpoprawnosci, wiecej scislosci ! 20.06.06, 10:54 Sp... pajacu i oszczerco. Jestes zwyklym gnojem i smeiciem. Wszystkie te twoje wyzwiska do siebie odnies, lewackie scierwo! Odpowiedz Link Zgłoś
eexmd2 Re: Mistrzu politpoprawnosci, wiecej scislosci ! 20.06.06, 10:56 lewackie? czy ty rozumiesz to slowo? czy lewak to dla ciebie kazdy na lewo od was, faszysto? zreszta, nie ma sensu z toba dyskutowac, nie jestes zdolny do samodzielnego myslenia, pionierku powodzenia w prowadzeniu 'aktywnej polityki narodowosciowej' tylko nie wiem czy uda wam sie z kaczynskimi i giertychami przy wladzy, przeciez to zydzi Odpowiedz Link Zgłoś
aptymista To pytanie do Junkra! 20.06.06, 11:08 Ciekawie mnie, jak w polskim domu mógł wyrosnąć ktoś, kto prezentuje faszystowskie poglądy i w dodatku jego nik oznacza niemieckiego posiadacza ziemskiego z Prus Wschodnich.... ===== PiS = Płacz i Strach Odpowiedz Link Zgłoś
eexmd2 Re: To pytanie do Junkra! 20.06.06, 11:10 junkier nie odpowie moze jego rodzice sa zydami? albo murzynami, a jego zlota rybka wyybielila? zreszta, junkier tez jest obrzezany Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Ja sie przed toba tlumaczyl nie bede manipulatorze 20.06.06, 11:19 Ja sie przed toba tlumaczyl nie bede manipulatorze. W tym twoim "pytaniu" zawarta jest znieslawiajaca teza-oszczerstwo. Faszystowskie poglady reprezentujesz zapewne sam jako zwolennik socjalizmu tyle ze nienarodowego. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Jaki punkt? Nie wycofuje sie z zadnej ze swoich op 20.06.06, 11:38 Jaki "czuly punkt"? Nie wycofuje sie z zadnej ze swoich opinii, to chyba jasne! Odpowiedz Link Zgłoś
eexmd2 Re: Jaki punkt? Nie wycofuje sie z zadnej ze swoi 20.06.06, 11:52 a jednak mielismy racje rodzice junkra sa porzadni i normalni biedni ludzie ze im sie takie cos trafilo... Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: Mistrzu politpoprawnosci, wiecej scislosci ! 20.06.06, 11:03 junkier napisał: > > Weź jakiś środek na uspokojenie, naziolu. > > Licz sie ze slowami, kalumniarzu. Naziole jako zwolennicy lewicy naleza do > twojego obozu ideowego, tego sie nie wyprzesz. Ja z socjalizmem, narodowym czy > jakimkolwiek innym, nie mam nic wspolnego. Poczytaj swoje posty, hitlerowski pogrobowcu. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Mistrzu politpoprawnosci, wiecej scislosci ! 20.06.06, 11:05 Wal sie komuchu Odpowiedz Link Zgłoś
miantur UWAGA! Klamstwa nazistowskie! 20.06.06, 10:31 Ten gosc twierdzi, ze zbrodnie komunistyczne liczniejsze byly niz nazistowskie. Chyba nie trzeba tu podkreslac, ze to glupie klamstwo!!! Ale co takie wypowiedzi mowia o naszym spoleczenstwie? Za bardzo dyskutujemy o komuchach i za malo o nazistach??? Czy jest to normalne bo komunizm nie dawno sie skonczyl (lepiej go pamietamy) i jego przedstawiciele nadal wsrod nas zyja, przez co wydaje nam sie okrutniejszy i grozniejszy??? Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Komunizm wymordowal wiecej Polakow, czy zatem 20.06.06, 10:36 Przeczytaj sobie nieuku Czarna KSeige Komunizmu i przestan zaprzeczac oczywistym faktom. Czerwona ideologia - morderstwo za morderstwem www.proszynski.pl/asp/fiszka.asp?ksiazka_id=1107 Odpowiedz Link Zgłoś
zaciekawiony4 Re: Komunizm wymordowal wiecej Polakow, czy zatem 20.06.06, 10:40 Naziści zabili 6 milionów Polaków, komunisci ile junkier, może milion i to przypuszczam za wysoka liczba. Więc nie pieprz za przeproszeniem że komuniści zabili więcej Polaków bo bredzisz chłopie. Odpowiedz Link Zgłoś
jama314 Raczej Twoja ignorancja i niewiedza... 20.06.06, 11:19 Może zaczniesz gościu trochę czytać a może z czasem i myśleć zamiast pluć do gniazda... Szacunkowo komunizm jest odpowiedzialny za śmierć około 120 mln ludzi, podczas gdy Niemcy ze swoim faszyzmem "tylko" 40 mln. Jeszcze długo te "białe plamy" i obszary niewiedzy będziesz musiał weryfikować. Jeśli policzyć jeszcze liczbę zamordowanych "nienarodzonych" to obraz tego zbrodniczego systemu będzie jeszcze bardziej bliski prawdy... Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorzlubomirski To znaczy ilu??????? Geniuszu prawicy 20.06.06, 10:44 Nazizm wymordowal 6 mln obywateli polskich z tego okolo 2.5 polskich katolikow. A ile komunizm? Prosze o jakies dane. Rozumiem ze wiecej niz 6 mln, tzn np 7 mln tak. Prosze podac gdzie i kiedy. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: 20.06.06, 10:52 Liczac z obywatelami polskimi i narodowosci polskiej dotknietymi skutkami komunizmu od 1917 r. z pewnoscia wspomniana cyfra zostanie przekroczona. poza tym proponuje zapoznac sie z obliczeniami w skali makro www.proszynski.pl/asp/fiszka.asp?ksiazka_id=1107 Odpowiedz Link Zgłoś
miantur "Czarna Ksiega Komunizmu",... 20.06.06, 10:55 ...(kontrowersyjna!!!) biblia antykomunistow (ktora junkier tu cytowal) mowi o jednym milionie ofiar w calej(!!!) europie wschodniej (bez ZSSR) przez cale 45lecie panowania komunizmu. A ile milionow nazisci wymordowali w Polsce przez tylko 4,5 lat okupacji???? Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Komunizm wymordowal wiecej Polakow, czy zatem 20.06.06, 10:56 junkier napisał: > Komunizm wymordowal wiecej Polakow, **************************** Pewnie podasz liczby i źródła owej rewelacji. Odpowiedz Link Zgłoś
zaciekawiony4 Re: Komunizm wymordowal wiecej Polakow, czy zatem 20.06.06, 11:02 Nie poda żadnyc źródeł bo ich nie ma, pisze sam nie wie co a jak napotyka kogoś kto coś wie w temacie to później nie kontynuje dyskusji. Swoją drogą znałem na studiach wielu ludzi z UPR, bardzo rozsądnych i inteligentnych. Widać teraz przyjmują kogo popadnie. Odpowiedz Link Zgłoś
emkas76 Re: Jak Polak moze byc nazista??? 20.06.06, 10:35 Zgadzam sie !! LPR won!! Odpowiedz Link Zgłoś
maciej.kot Ziobro i faszyści 20.06.06, 09:59 Panie Ziobro daruj sobie ułatwianie aplikacji adwokackich, a popatrz na przeszłość potencjalnych adwokatów. Przecież ten Farfał to by wszystkich do komory gazowej skierował a nie wybronił. Brawo PiS, jak zwykle się PopiSaliście. NIe widzicie co się dzieje z tym krajem? Upada i to jeszcze niżej upadnie niż nazistowskie Niemcy. Odpowiedz Link Zgłoś
jestem-z-ukladu Re: Wiceprezes TVP: Nie tolerujemy tchórzów, konf 20.06.06, 09:59 galba i t-800 - jak zwykle kompletnie nieprzemakalni. Co tam jakiś nazista w telewizji rządowej opłacany z naszych pieniędzy. Nic się przecież wielkiego nie stało, już nie mozna nawet Żydów do gazu posłać? Jak można napisać takie posty przy tak ewidentnych dowodach (gość się sam podpisał i przyznaje teraz do tego co napisał) - po prostu wstyd i hańba. Akceptowanie nazizmu w naszym kraju to po prostu skandal. Panowie galba i t-800 jak zwykle nie wykazali nawet odrobiny obiektywizmu i przyzwoitości przy jakichkolwiek negatywne informacji o koalicji. A w innych wątkach macie czelność używac wielkich słów, jak np. "patriotyzm". Swoją postawą w tym wątku dowodzicie opacznie rozumiecie to słowo. Polecam więc słowo "antypolski", nie tylko w odniesieniu do wrogów. Odpowiedz Link Zgłoś
johndoe Re: Wiceprezes TVP: Nie tolerujemy tchórzów, konf 20.06.06, 10:32 jestem-z-ukladu napisał: > Panowie galba i t-800 jak zwykle nie wykazali nawet odrobiny obiektywizmu i > przyzwoitości przy jakichkolwiek negatywne informacji o koalicji. A w innych > wątkach macie czelność używac wielkich słów, jak np. "patriotyzm". Swoją > postawą w tym wątku dowodzicie opacznie rozumiecie to słowo. Polecam więc > słowo "antypolski", nie tylko w odniesieniu do wrogów. ktos tu wczesniej mazowieckiego przywolal. to ja tez: "Tuż po skazaniu biskupa Czesława na 12 lat więzienia brutalnie zaatakował ordynariusza kieleckiego Tadeusz Mazowiecki. W artykule "Wnioski" na łamach "WTK" zarzucił mu "błędną postawę polityczną" i "uwikłanie się we współpracę z ośrodkami wywiadu amerykańskiego, które pragnęłyby posługiwać się przedstawicielami duchowieństwa jako narzędziem realizacji swych wrogich Polsce czynów". Mazowiecki wygrażał: "Nie tylko bolejemy, ale i odcinamy się od błędnych poglądów ks. biskupa Kaczmarka, które doprowadziły go do akcji dywersyjnej wobec Polski Ludowej, i kierowały w tej działalności jego postawą". Dopiero po latach w 1990 roku wyraził publicznie ubolewanie, że napisał taki artykuł." no ale mazowiecki piszac o kaczmarku mial tyle lat co ten "17-letni neofaszysta" teraz. do kogo mazowieckiego porownasz? Odpowiedz Link Zgłoś
jestem-z-ukladu Re: Wiceprezes TVP: Nie tolerujemy tchórzów, konf 20.06.06, 11:02 Najgorsze jest to, że ty nawet nie rozumiesz co robisz pisząc taki post. Ofiara pozostaje ofiarą bez względu na to jaki reżim ją zamordował. Różnicowanie męczeńskiej śmierci w jednym totalitaryzmie od innej to brak szacunku wobec zmarłego, sprzeczne z jakimikolwiek zasadami etycznymi. Podobnie jak licytowanie się kto więcej zamordował. Zbrodnia pozostaje zbrodnią. Posuwasz się także do najbardziej aroganckiego sposobu dyskusji. Zarzucasz mi bowiem relatyzwizm w ocenach chociaż o ani komunistach i Mazowieckim nie zająknąłem się ani słowa. Nie możesz więc znać żadnych moich poglądów na ich temat. Zresztą w tym przypadku one nie są istotne. Typowa goebbelsowska metoda - atakować choćby na ślepo, nie dać przeciwnikowi powiedzieć ostatniego słowa. Wstydź się tego co napisałeś. Sam fakt, że polemizujesz z faktem iż koleś który jest/był nazistą został wiceprezesem TVP, jakakolwiek próba łagodzenia negatywnej oceny etycznej takiego wydarzenia jest dla ciebie jako Polaka hańbiąca. Ja wiem, że prawda o faszyzmie wśród swoich bywa bolesna, ale wypieranie się prawdy w imię usprawiedliwiania własnej ideologii prowadzi wprost do chorób psychicznych. Niemcy też w czasie wojny udawali, że nie wiedzą i wmawiali sobie, że Żydzi jadą na Madagaskar. Traumę mają do dzisiaj. Życzę więc zdrowia przede wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
johndoe Re: Wiceprezes TVP: Nie tolerujemy tchórzów, konf 20.06.06, 11:24 jestem-z-ukladu napisał: > Najgorsze jest to, że ty nawet nie rozumiesz co robisz pisząc taki post. no coz nie kazdy jest yntelygentem. > Ofiara pozostaje /..../ zbrodnią. a Ty to co komentujesz? bo chyba nie moj post. > Posuwasz się także do najbardziej aroganckiego sposobu dyskusji. Zarzucasz mi > bowiem relatyzwizm w ocenach chociaż o ani komunistach i Mazowieckim nie > zająknąłem się ani słowa. a coz aroganckeigo jest w oskarzeniu o relatywizm? nie zajaknales sie o mazowieckim, ale potepiasz w czambul 17-latka za jakies bzdurne teksty pisane da 20 czytelnikow. tak, tak i jescze raz tak, zaolozylem sobie /niewiele o Tobie wiedzac/ , ze dajesz prawo mazoweickiemu do zajmowania stanowisk wszelakich i przebywania w "sferze publicznej", co? mimo tego, ze za mlodu splodzil gorsze rzeczy niz ten "faszysta". Nie możesz więc znać żadnych moich poglądów na ich > temat. Zresztą w tym przypadku one nie są istotne. alez sa. "pdaly do gazu" to rasizm, ksenofobia, homofobia... itd. a "giertych do wora, wor do jeziora" to przejaw obywatelskiej troski, nie? Typowa goebbelsowska metoda > - > atakować choćby na ślepo, nie dać przeciwnikowi powiedzieć ostatniego słowa. czyzbys dalej przemawial, mimo iz ja, goebbels forumowy, zabralem Ci prawo do ostatniego slowa? > Wstydź się tego co napisałeś. Sam fakt, że polemizujesz z faktem iż koleś który > wytlumacz mi, ciemnemu ludowi, jak sie polemizuje z faktem. > jest/był nazistą został wiceprezesem TVP, jakakolwiek próba łagodzenia > negatywnej oceny etycznej takiego wydarzenia jest dla ciebie jako Polaka > hańbiąca. nie wystawilem zadnej oceny. podalem jedynie przyklad czlowieka uznanego za autorytet, ktory w mlodosci popelnial gorsze rzeczy. > Ja wiem, że prawda o faszyzmie wśród swoich bywa bolesna, ale wypieranie się > prawdy w imię usprawiedliwiania własnej ideologii prowadzi wprost do chorób > psychicznych. Niemcy też w czasie wojny udawali, że nie wiedzą i wmawiali > sobie, że Żydzi jadą na Madagaskar. Traumę mają do dzisiaj. Życzę więc zdrowia > przede wszystkim. dziekuje, zycze zrozumienia tekstu, ktory chce sie komentowac. oraz logiki i uczciwosci. bo jak rozumiem zostalem faszysta, mimo iz nie znasz moich pogladow i znac ich nie mozesz. ale jezeli ja nie znam Twoich i cos napisze, to jestem goebbelssem, Ty obronca ucisnionych. Odpowiedz Link Zgłoś
jestem-z-ukladu Re: Wiceprezes TVP: Nie tolerujemy tchórzów, konf 20.06.06, 12:45 Krytykuje twój post, bo dopusciłeś się w nim nadużycia. W dyskusji o konkretnym człowieku przywołujesz przykład innego - tylko po to, by dyskusja zeszła na inny tor, bo nie pasuje ci krytyka wobec bohatera artykułu. A przeciez to o nim, a nie o Mazowieckim jest ten artykuł. Natomiast moje zdanie na temat Mazowieckiego jest moją sprawą i nie ma żadnego związku ze sprawą wiceprezesa TVP. Nigdy jednak czyjaś nieprawość nie usprawiedliwia nieprawości własnego postępowania. Jeśli więc nie chcesz być Goebbelsem to przypominam ci, że w PRL też używano podobnego zabiegu - stosując argument "a u was biją Murzynów." Nie mówię, że jesteś faszystą. Nie obchodzi mnie kim jesteś. Uważam takie metody prowadzenia dyskusji za plugawe. I nie są one tylko twoją specjalnością. >ale potepiasz w czambul 17-latka za jakies bzdurne teksty pisane da 20 c zytelnikow. Propagowanie nazizmu jest przestępstwem bez względu na to, do ilu osób do dociera. Zajrzyj zresztą do takiego linka miasta.gazeta.pl/olsztyn/1,35189,766866.html "Już samo publiczne wykonanie gestu "Heil Hitler" lub prezentowanie np. swastyki jest przestępstwem, jeśli się wiąże z zamiarem nakłaniania do faszyzmu - wynika z uchwały Sądu Najwyższego" Odpowiedz Link Zgłoś
johndoe Re: Wiceprezes TVP: Nie tolerujemy tchórzów, konf 20.06.06, 14:26 estem-z-ukladu napisał: > Krytykuje twój post, bo dopusciłeś się w nim nadużycia. W dyskusji o konkretnym > > człowieku przywołujesz przykład innego oczywiscie. jestem za stosowaniem tej samej miary do wszystkich /oczywiscie w granicach rozsadku/. jezeli potepiamy farfala to badzmy konsekwentni i potepiajmy wszystkich tych, ktorzy pisali bzdury podobnego kalibru. jezeli potepiamy wszechpolakow za "pedalow do gazu" to dlaczego nie potepiamy lewakow za "giertycha do wora"? relatywizm moralny? prawo kalego? . Uważam takie metody > prowadzenia dyskusji za plugawe. I nie są one tylko twoją specjalnością. jednym slowem powinnismy flekowac farfala i jemu podobnych i zamiesc pod dywan mazowieckiego? bo to jest wlasnie nie tylko Twoja specjalnosc. farfal byl 10 lat temu idiota /nie mam pojecia jaki jest teraz/, ale jezeli pozwalamy w "przestrzeni publicznej" funkcjonowac taiemu mazoweickiemu, czy miloszowi, ktory chcial miec w polsce radziecka republike, to takie same prawa przysluguja farfalowi. > "Już samo publiczne wykonanie gestu "Heil Hitler" lub prezentowanie np. > swastyki jest przestępstwem, jeśli się wiąże z zamiarem nakłaniania do > faszyzmu - wynika z uchwały Sądu Najwyższego" naklanianie do faszyzmu to bardzo pojemne sforulowanie, niemalze tak pojemne jak artykul konstytucji, na ktory powolywal sie opstatnio tk. btw. nie chce byc madrzejszy od sedziow sadu najwyzszego, ale gest "heil hitler" to gest nazistowski a nie faszystowski, podobnie rzecz ma sie ze swastyka. wypadaloby, zeby te najwieksze autorytety prawnicze widzialy roznice miedzy faszyzmem a nazizmem, bo jest spora. Odpowiedz Link Zgłoś
jestem-z-ukladu Re: Wiceprezes TVP: Nie tolerujemy tchórzów, konf 20.06.06, 16:38 >jednym slowem powinnismy flekowac farfala i jemu podobnych tak > zamiesc pod dywan mazowieckiego? bo to jest wlasnie nie tylko Twoja specjalnosc mógłbyś mi wskazać konkretnie na jakiej podstawie tak twierdzisz? na jakiej podstawie przypisujesz mi tę cechę? wiesz, że urojenia to objaw choroby psychicznej? >farfal byl 10 lat temu idiota no i proszę, nawet do ciebie dotarło. niesamowite. Odpowiedz Link Zgłoś
jozekg Re: Wiceprezes TVP: Nie tolerujemy tchórzów, konf 20.06.06, 10:02 Jak czuje się teraz jego szef ,który jest żydem co widać i słychać jak mogą razem pracować kogoś trzeba z tej telewizji wywalić ale kogo ????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
eexmd2 Re: Wiceprezes TVP: Nie tolerujemy tchórzów, konf 20.06.06, 10:31 a jak sie ma czuc? wazne ze jest szefem, ma wladze i pensje zapewniam cie ze czuje sie swietnie tylko tej przyjazni farfala z giertcyhem nie rozumiem, przeciez giertychy to zydzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
sniegu NIE płać podatku RTV na rasistę !!!!!!!!!!!!!!!! 20.06.06, 10:04 Jak pomyśle, że z pieniędzy które musimy płacić na TĄ CHAŁĘ jaką jest TVP jeszcze takie typki pensje dostają to mnie krew zalewa. Ma to w du…e, ja przestaje płacić dopóki ktoś taki tam pracuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
arek64 To jest właśnie pierwsza myśl, jaka mi przyszła do 20.06.06, 10:21 głowy, po przeczytaniu informacji o tym Wszechpolaku. Nie chcę dorzucać się do pensji neofaszysty. Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: NIE kupuj syjonistycznej Gazety Wyborczej ! 20.06.06, 10:45 To po co tu się, nazistowska gnido, produkujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
zaciekawiony4 Re: NIE kupuj syjonistycznej Gazety Wyborczej ! 20.06.06, 11:29 Nie podoba ci się tutaj to spadaj na forum Naszego Dziennika. Zapomniałem tam nie ma forum, jeszcze jacyś wrogowie chcieliby coś pisać. A tak w ogóle głąbie wiesz że bywając na tym forum generujesz ruch na stronie i pomagasz GW zarabiać kasę, szczerze w to wątpię, bo inaczej by cię tu nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
jhbsk Re: Wiceprezes TVP: Nie tolerujemy tchórzów, konf 20.06.06, 10:05 Znowu w świat pójdzie, że jesteśmy bandą antysemitów. Odpowiedz Link Zgłoś
eexmd2 Re: Wiceprezes TVP: Nie tolerujemy tchórzów, konf 20.06.06, 10:21 poczytaj tu kilka postow junkra, galby, t-800 i innych i powiedz ze nie jestesmy Odpowiedz Link Zgłoś
euromason Giertych przerobi wszystkich na takie farfały 20.06.06, 10:06 nie martwcie sie, niedługo farfałowate wszechpolactwo będzie obowiązkowe -- euromason.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
eexmd2 Re: Giertych przerobi wszystkich na takie farfały 20.06.06, 10:19 poczekajmy na historie polski i wychowanie patriotyczne w wykonaniu giertycha pouczy dzieci ze jedyny wielki polityk to dmowski, a no i stary giertych, piewca wrony, zalgany oportunista zreszta, jak ktos nie wie jaki ma byc produkt finalny niech se poczyta posty junkra gloszacego potrzebe 'aktywnej polityki narodowosciowej' teraz ow junkier duzo pisze bo rada pedagogiczna juz byla i ma wolne Odpowiedz Link Zgłoś
broler Re: Wiceprezes TVP: Nie tolerujemy tchórzów, konf 20.06.06, 10:11 Nieuk zostaje ministrem,kibol zreszta tez,wiec w czym problem ze polski faszysta zostal wicedupkiem szmatlawej telewizji polskiej? Zadziwiajaca jest tylko postawa tego malolata ktory w swoim scierwie ,,Front'' tak atakowal zydow i chwalil sie odwaga ze ONI nie boja sie nikogo a teraz ma strach przyznac sie do tego co robil i na dodatek robi za wicka u bylo nie bylo zyda. Polske juz od dluzszego czasu opanowala homo i zydofobia,podsycana z koscielnych ambon, przez rydzykowskie RM i powielana przez rzesze otepialych mocherowcow i bezrobotnych mlodych ktorzy nie widza w tym kraju zadnej alternatywy na zycie w warunkach godnych czlowieka XXI wieku. Pozostaja tylko 2 wyjscia:albo wyjechac z tego porabanego kraju albo robic rozpierduchy na czesc i chwale Polski Prawnej i Sprawiedliwej i jedynie slusznej i prawdziwej wiary katolickiej.Cala Europa moze polakom naskoczyc bo przeciez Polska jak dluga i szeroka jest mlekiem i miodem plynaca. Polska ukladow i kumplostwa ....... a mialo byc tak SPRAWIEDLIWIE ! W tym calym burdelu najgorsze jest to ze te gnojki beda kasowac ladne pieniazki no bo im sie nalezy bo prezentowali soba kraj. KOMUNO Niech zstapi duch twoj i odmieni oblicze tej ziemi ! Odpowiedz Link Zgłoś
eexmd2 Re: Wiceprezes TVP: Nie tolerujemy tchórzów, konf 20.06.06, 10:21 zobaczymy co na to pis powie pewnie nic jak zwykle, bo teraz juz przystawki nimi rzadza, andrzej z romanem maja kacze sznurki w rekach ale zabawa, jaka smieszna ta rewolucja moralna, ho Odpowiedz Link Zgłoś
toja3003 Najśmieszniejsze i najtragiczniejsze jest to, że c 20.06.06, 10:12 Najśmieszniejsze i najtragiczniejsze jest to, że ci którzy popierają skrajną nacjonalistyczną prawicę w Polsce nie zdają sobie sprawy z tego, że pierwsi padną jej ofiarą. Każda dyktatura zwraca się na początku przede wszystkim przeciw sobie, kiedy wodzowie mają już władzę i rozliczają się sami ze sobą. Tak załatwili swoich towarzyszy stalinek i hitlerek. No a potem nikt już nie może się czuć bezpieczny. Zaczynają szaleć czystki, zabieranie ludzi z domów przed świtem. Sąsiad donosi na sąsiada, bo chce zawładnąć jego majątkiem, żoną czy pozycją. Oczywiście to się nie zacznie w Polsce od razu, bo najpierw trzeba zdemontować wszystko co demokratyczne, wszystko co może bronić człowieka przed samowolą dyktatorów. To jest proces, gdzie najpierw obsadza się stanowiska swoimi ludźmi. A więc najpierw media i edukacja. Wtedy można już zacząć pokazywać jedynie słuszne treści i uczyć historii z jedynie słusznych podręczników. Stopniowo strach i presja ogarnia coraz większe grupy społeczne. Reszta strachliwie milczy, przekonana, że jakoś się uda, że może zło mnie nie dosięgnie, że może mnie akurat nie ruszą. Wreszcie nie ma odwrotu i wszyscy siedzimy w bagnie, nawet i sprawcy stają się też częściowo ofiarami, niepewni dnia i godziny, bo haczyk można znaleźć na każdego. Te proste mechanizmy powtarzały się wielokrotnie w historii, ale jak widać takie jest widocznie nasze przeznaczenie aby co jakiś czas niszczyć to co się zbudowało, zadawać sobie cierpienia, a po katastrofie, ze łzami w oczach, budować w bólach wszystko od nowa. Można tylko pozazdrościć tym, którzy gdzieś z oddali, za granicą mogą na to patrzeć z boku i spać spokojnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kaktusik16 Re: Wiceprezes TVP: Nie tolerujemy tchórzów, konf 20.06.06, 10:16 Żenada....... Odpowiedz Link Zgłoś
maciek9989 Re: Wiceprezes TVP: Nie tolerujemy tchórzów, konf 20.06.06, 10:17 A komu to przeszkadza. Partia rządząca ma zapędy dyktatorskie, to jeden prezio - nazista nie zaszkodzi. Trzeba trzymać linię ideową. Odpowiedz Link Zgłoś
zsunaj23 Re: Wiceprezes TVP: Nie tolerujemy tchórzów, konf 20.06.06, 10:18 i bardzo dobrze ze tak powiedzial bo kto lubi konfodentów tchórzy i Żydów , kazdy ma prawo do swojego zdania, jedni nie lubia Talibów a drudzy Żydów pozd janusz Odpowiedz Link Zgłoś
phun Dlatego inicjatywa uczniowska ma sens 20.06.06, 10:28 oczywiscie sa proby tlamszenia tej organizacji bo faszyzm obawai sie zdrowej reakcji Odpowiedz Link Zgłoś
iala ciekawe co wyszczekiwał michnik gdy miał 17 lat? 20.06.06, 10:20 zresztą jakoś gazeta nie dopier...la się np. do J.fischera zupełnie jej nie przeszkadza że zatrudina esbeków albo jej redaktor naczelny obściskuje się z kiszczakiem.Jeszcze bezczelnie próbują wymusić przeprosiny!!!!ale taka jest właśnie mentalność żydów Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Wiceprezes TVP: Nie tolerujemy tchórzów, konf 20.06.06, 10:21 Bronek un Pietrek wonen myt cuzamen Bronek ojf parter Pietrek w suterenie Bronek spokojny nie wadzi nikomu, Pietrek aj waj! Istny myszygeniec (świr - absz.)! To był sportowiec! Między stoły, stołki latał gulałchen, wywracał koziołki Znosi to Bronek, nareszcie nie może Wchodzi na auben i prosi w pokorze: Kochany Pietrek, poluj ciszej nieco, bo mi na górze szyby z okien lecą. a na to Pietrek lachn zich po kryjomu: Co komu do jemu a jemu do komu? mieszkam u siebie w domu! Nazajutrz Pietrek jeszcze smacznie chrapie, a tu mu coś ad kepełe do sufitu kapie Zerwał się z łóżka i pędzi ku górze Stuk puk! zamknięto! Da oko przy dziurze Gewałtu! co tam! Cały cymer w wodzie a Bronek z Wędką siedzi na komodzie! Wos machstu Bronek? Fiszy sobie łowie... Czyś ty myszygeniec?! Mnie kapie po głowie A na to Bronek lachn zich po kryjomu: Co komu do jemu a jemu do komu? mieszkam u siebie w domu! Z tej opowiastki szic morał się wywleka iż nie rób na odwrót drugiego człowieka Albo i inny morał w tym sposobie: Jak sobie do Ciebie, tak ciebie do tobie! Odpowiedz Link Zgłoś
phun jak dlugo UE bedzie tolerowac to faszystowskie 20.06.06, 10:25 barochlo. Byc moze czas najwyzszy podjac berdziej zdecydowane kroki. Odpowiedz Link Zgłoś
and192 Re: Wiceprezes TVP: Nie tolerujemy tchórzów, konf 20.06.06, 10:22 Nasza tu pisanina nie ma większego znaczenia. Trzeba w najbliższych wyborach samorządowych odmówić poparcia PiS, Samoobrony i LPR. Już jesteśmy na prostej drodze do powtórki z Niemiec w roku 1933. Na wlasne życzenie będziemy mieć tu odpowiednik III Rzeszy z obozami, gestapo, kartkami na wszystko i terrorem. Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Memhos-Wildstein nie za bardzo może "błyskawicznie 20.06.06, 10:23 wywalić tego gościa", bo powoływaniem i odwoływaniem członków zarządu telewizji publicznej zajmuje się jej Rada Nadzorcza, a nawet nawet jakby mógł, to też i nie za bardzo, bo w "środowiskach narodowych" podniósłby się krzyk, że oto żydowski szef TVP prześladuje Prawdziwego Polaka, a Farfał jest przecież z nadania LPR i podlega zasadom parytetu koalicyjnego :-)). Zaś w ramach takiego parytetu trzeba przełknąć każdą żabę, jaką wspólkoalicjant ma chęć wprowadzić :- )) memhos napisał: > To test dla Wildsteina. Jezeli uda mu sie blyskawicznie wywalic > tego goscia i zahamowac ekspansje Leppera w TVP3 to udowodni, > ze jest niezaleznym prezesem. A jak nie to bedzie takim samym popychadlem > jak jego poprzednicy Odpowiedz Link Zgłoś
apropag Re: Wiceprezes TVP: Nie tolerujemy tchórzów, konf 20.06.06, 10:24 Swietna metoda dla identyfikacji i ostrzezenia przed Odpornymi na wiedze i naruszajacymi permanentnie prawa czlowieka przedstawicieli "rasy panow" ktorzy powinni zostac wyeliminowani z zycia publicznego. Odpowiedz Link Zgłoś
arek64 Ciekawe jak czuje się Wildstein 20.06.06, 10:28 mając przy boku antysemitę? Ciekawe jak czuje się Farfał mając za szefa człowieka, o żydowskim pochodzeniu? Pewnie obydwaj są w bardzo komfortowej sytuacji. Nie zazdroszczę Wildsteinowi położenia - każdą decyzję, którą by podjął, możnaby skrytykować. Miejmy nadzieję, że Rada Nadzorcza wykaże trochę przyzwoitości i wywali Farfała. Odpowiedz Link Zgłoś
psewruk Re: Ciekawe jak czuje się Wildstein 20.06.06, 10:34 Giertych nie bedzie musiał wypowiadać traktatu akcesyjnego, Unia sama nas wywali na zbity pysk! ciekawe jak teraz się czują ci co mówili ze poparcie przez niektórych eurodeputowanych reolucji potępiajacej nasz kraj za razism to hańba? fakty niestety są takie że w Polsce ludzie którzy głoszą plugawe poglady nie tylko nie ponoszą za to żadnych konsekwencji ale jeszcze sa wynoszeni na stanowiska... żenada!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
apropag Re: Ciekawe jak czuje się Wildstein 22.06.06, 11:49 psewruk napisał: > Giertych nie bedzie musiał wypowiadać traktatu akcesyjnego, Unia sama nas wywal > i > na zbity pysk! ciekawe jak teraz się czują ci co mówili ze poparcie przez > niektórych eurodeputowanych reolucji potępiajacej nasz kraj za razism to hańba? > > fakty niestety są takie że w Polsce ludzie którzy głoszą plugawe poglady nie > tylko nie ponoszą za to żadnych konsekwencji ale jeszcze sa wynoszeni na > stanowiska... > > żenada!!!! Niee Kochany Unia to nie te ulungi. Unia to zwykli normalni ludzie myslacy i dzialajacy. Cala rzecz sie ma do tego ze teraz nadchodzi czas likwidacji tego teatru. Regan byl aktorem i dobrze odegral role Prezydenta. Kaczynski podobno jest prawnikiem i calkiem dobrze gra role "Blazna" ktorego nikt nie chce brac powaznie. Patrz jak sie teraz tlumaczy dlaczego go nie chca widziec w Londynie. Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek.pl Re: Ciekawe jak czuje się Wildstein 20.06.06, 10:48 arek64 napisał: >Miejmy nadzieję, że Rada Nadzorcza wykaże trochę przyzwoitości i wywali >Farfała. Z informacji napływających z Centrum Dowodzenia wynika,że Rada Nadzorcza nic nie wiedziała o tych "wynaturzeniach", wicepremier i minister Oświaty wiedział tylko, że Vice był grzecznym, dobrym chłopcem,chodził do kościoła, nosił długie włosy jak każdy zbuntowany młodzieniec! Te dwa lata w jego życiorysie to była gra w Teatrze Jednego Aktora. Każdy artysta musi to zaliczyć za czym rozpocznie karierę zawodową! To tyle na tą chwilę! Ważniejsze są nasze Orły i sokoły niż Kruki w gnieżdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
and192 Re: Wiceprezes TVP: Nie tolerujemy tchórzów, konf 20.06.06, 10:29 Poprzednicy nie mieli zamiaru wprowadzać faszystowskiej dyktatury, tylko warunki do przekrętów! Gromy zarówno w Polsce jak w Unii walą dziś w LPR ale z tego samego ducha jest PiS, tylko montuje dyktatorskie rządy prezydenckie i nacjonalizm w bialych rękawiczkach. Odpowiedz Link Zgłoś
wuk4 Bydło wkracza do zarządu TVP 20.06.06, 10:32 niedługo z ekranu zacznie walić gnojowicą... Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: Bydło wygonić z zarządu TVP !!! 20.06.06, 10:37 "Bronek un Pietrek wonen myt cuzamen Bronek ojf parter Pietrek w suterenie Bronek spokojny nie wadzi nikomu, Pietrek aj waj! Istny myszygeniec (świr - absz.)! To był sportowiec! Między stoły, stołki latał gulałchen, wywracał koziołki Znosi to Bronek, nareszcie nie może Wchodzi na auben i prosi w pokorze: Kochany Pietrek, poluj ciszej nieco, bo mi na górze szyby z okien lecą. a na to Pietrek lachn zich po kryjomu: Co komu do jemu a jemu do komu? mieszkam u siebie w domu! Nazajutrz Pietrek jeszcze smacznie chrapie, a tu mu coś ad kepełe do sufitu kapie Zerwał się z łóżka i pędzi ku górze Stuk puk! zamknięto! Da oko przy dziurze Gewałtu! co tam! Cały cymer w wodzie a Bronek z Wędką siedzi na komodzie! Wos machstu Bronek? Fiszy sobie łowie... Czyś ty myszygeniec?! Mnie kapie po głowie A na to Bronek lachn zich po kryjomu: Co komu do jemu a jemu do komu? mieszkam u siebie w domu! Z tej opowiastki szic morał się wywleka iż nie rób na odwrót drugiego człowieka Albo i inny morał w tym sposobie: Jak sobie do Ciebie, tak ciebie do tobie! Odpowiedz Link Zgłoś
trelemorele oj jak sie ciesze... 20.06.06, 10:37 ... ze dwa lata temu zdarzylem na samolot i nie musze juz na to bagno patrzec z bliska. zycze wytrwalosci. Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Cham wielbi demokrację... ale do czasu 20.06.06, 10:41 "Cham wielbi demokrację… ale do czasu Konkretnie do chwili, gdy demokracja da inny niż oczekiwany przez chama wynik – wtedy okazuje się, że demokracja właśnie zagroziła samej sobie i cham musi tej demokracji przed nią bronić. Dzień po przegranych wyborach cham stwierdza, że zasady uległy zmianie i już nie większość decyduje o tym, kto powinien rządzić ale decydujące jest zdanie samego chama – to on, będzie wskazywał kto może, a komu nie wolno być ministrem, premierem czy marszałkiem. Cham polityczny, jak każdy inny rodzaj chama, nie przestrzega reguł gry – wg niego zasada jest tylko jedna: cham musi być górą..." > Trafnie zapisane przez "galbe" Odpowiedz Link Zgłoś
zaciekawiony4 Re: Cham wielbi demokrację... ale do czasu 20.06.06, 10:46 Tu nie chodzi o demokrację tylko o neonazistę, który powinien gnić w więzieniu. Wychwalanie nazistowskiej ideologii i wzywanie do rasistowskich pogromów jest ścigane z urzędu jako przestępstwo. PiS powinien wykazać się szybką reakcją i natychmiast gościa wyautować jeśli chce rościć prawo do swojej nazwy. Odpowiedz Link Zgłoś
eexmd2 Re: Grunt, że nie Syjonista ! To jest ważniejsze 20.06.06, 10:46 a rezolucja parlamentu europejskiego byla bezpodstawna, co nie? popatrz w lustro Odpowiedz Link Zgłoś
vitkabravo vitabravo.. ty SB-cki pomiocie! 20.06.06, 11:31 jesteś śmieciem jak twoi pobratymcy z SB.. Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Niejeden taki smakowal moje glany. 20.06.06, 10:47 A czlowiek sie zastawial gdzie ojki sie podzialy. W LPR sie zaqgniezdzily lysole jedne. Odpowiedz Link Zgłoś