Dodaj do ulubionych

Farfał zapowiedział, że pozwie "Gazetę Wyborczą...

• uniaeuropejska1 Re: Kto się boi prawdy? 20.06.06, 16:14
      Braki w posługiwaniu się językiem pisanym widać u niejakiego jamy314 {przypadki
      wyleczenie}?
      • jama314 Przyganiał kocioł garnkowi... 20.06.06, 17:15
        Biję się gromko w pierś cherlawą (choć nie gwarantuję czy to będzie moja
        własna). Trafia się i mi naruszyć granice przyzwoitości. Nie byłbym jednak sobą
        aby nie popatrzeć na "wyczyny" pisarskie znakomitości "uniauropejska1", będąc
        tak bardzo zrugany i przytłoczony jej spiżowym wręcz autorytetem. Lustracja o
        dziwo niespodziewanie zaobfitowała ujawnieniem licznych podobnych przejęzyczeń.
        Ponadto widzę duże inne braki podstawowe z których rzuca się wręcz w oczy brak
        wiedzy o spacjowaniu. Szanowny oponent systematycznie i z uporem stale grzeszy w
        tekstach brakiem spacji po kropce na końcu zdania jak też i po przecinkach,
        umacniając nas w przekonaniu że się ich nie należy u niego w tych miejscach
        spodziewać. Sprawia to optycznie fatalne wrażenie ogólne i aż dziw bierze, że
        ktoś może mieć taką manierę. Gratuluję też obrony postawy źyciowej J. Kuronia,
        osoby o której trudno dziś powiedzieć wiele dobrego, jeśli się ma pamięć większą
        od kikunastu bitów oraz wiedzy nieco więcej niż można w 3 minuty wyczytać z GW.
        Krąg jego entuzjastów systematycznie kurczy się znakomicie, no ale podobno każdy
        ma takie autorytety na jakie zasługuje. Polecam jednak mimo wszystko lekturę
        książki Waldemara Łysiaka Rzeczpospolita kłamców - Salon. Za słuszną krytykę
        dziękuję i przepraszam za naruszenie "estetycznych wartości tekstowych". Pozdrawiam.
    • presentation1 A ja sobie mysle.... 20.06.06, 16:16
      lepiej miec poglady(jakies)polityczne niz byc zboczencem.100 procent zbokow ma
      dostep do internetu.Dla niektorych sie powtarzam.Ale prawde nalezy codziennie
      powtarzac.Czy komputer jest im potrzebny do nauki?Moze ale w minimalnym
      stopniu.Badania wykazaly ze Ci ludzie wchodza na strony gdzie moga sie
      slinic.Wiem.Znowu sie powtarzam.Ale przeciez tym ludziom chcemy pomoc?
      Chcemy.Nie beda sie slinic.Zrobimy z pomoca medycyny to samo co np. z chorymi
      na raka.Po prostu pomozemy im-wyleczymy z tej ciezkiej choroby.Mysle ze w akcje
      leczenia z pedofilii powinien zaangazowac sie nie tylko polski rzad ale cale
      normalne spoleczenstwo.Pomozmy chorym.
    • jot58ka Kogo jeszcze brakuje do kompletu? 20.06.06, 16:17
      Budowa IV RP jest już chyba prawie zakończona. Bardziej kadr wzmocnić nie
      można. Co za szambo.
    • tom1003 Po zarzutach ''GW'' wiceprezes TVP oddał się do... 20.06.06, 16:39
      hahahahaha, otacza nas "neonazizm", "faszyzm" Wszechpolaków ...
      Jak narazie gazetka wytropiła pijanego imprezowicza, który po pijaku zrobił
      "Ajlitla!" a dzisiaj przedstawia pisemko jakichś nastolatków z połowy lat 90
      tych od którego sami zainteresowani sie odcięli. A gdzie byli wówczas
      prokuratorzy i policja trzeciej Rzeczypospolitej?
      Najwulgarniejszy antysemityzm rozpowszechniał wówczas Urban w "Nie". Lewica
      przedstawiała go jako bojownika wolności słowa, bo obok antysemityzmu przywalał
      też księżom, co robi do dzisiaj.

A to granie na emocjach pojęciem "faszyzmu"... dość typowe dla pewnych środowisk.
      Pamiętam komunistyczny podręcznik do przysposobienia obronnego, według którego w
      zachodnich Niemczech mieszkali "naziści popierani przez imperialistów
      amerykańskich" a w Niemczech wschodnich mieszkał spokojny "lud roboczy budujący
      socjalizm". Jesli ktoś chce takie bzdury poczytać dzisiaj, niech sobie wejdzie
      na jakieś internetowe strony rezimu Putina lub reżimu Łukaszenki. Poetyka
      podobna do Gazety Wyborczej. Zeszłoroczna parada w Moskwie to też typowy
      przykład "antyfaszyzmu".
    • estera5 Wstyd dla Polski! 20.06.06, 16:43
      To jest skandal,aby neonaziści dochodzili do głosu!Co na to nasz Rząd?Co na to
      nasze PRAWO ?
      Tolerancja w Polsce wyraża się przymykaniem oczu na ataki na mniejszości narodowe,
      i nikt mi nie powie że nie jest to ciche przyzwolenie!
      Farfał chce zaskarżyć Gazetę?A za co,że napisali prawdę?Teraz pokornieje i się
      wybiela?Co najmniej ośmiesza się publicznie.
      Farfał....Farfał....coś mi to nazwisko brzmi znajomo....
      • tom1003 Re: Wstyd dla Polski! 20.06.06, 16:45
        salem aleikum

O jakich atakach na mniejszości narodowe mówisz?
      • wet3 do estery5 20.06.06, 16:50
        estera5 napisała:

> To jest skandal,aby neonaziści dochodzili do głosu!Co na to nasz Rząd?Co na to
        > nasze PRAWO ?
        > Tolerancja w Polsce wyraża się przymykaniem oczu na ataki na mniejszości
        narodo
        > we,
        > i nikt mi nie powie że nie jest to ciche przyzwolenie!
        > Farfał chce zaskarżyć Gazetę?A za co,że napisali prawdę?Teraz pokornieje i się
        > wybiela?Co najmniej ośmiesza się publicznie.
        > Farfał....Farfał....coś mi to nazwisko brzmi znajomo....

Mowisz duzo, ale sensu zupelnie brak!
      • presentation1 Nie slin sie............ 20.06.06, 17:15
        czy nalezysz do mniejszosci narodowej?Wstyd to ze w naszym spoleczenstwie jest
        tylu chorych-jak TY.Zastanow sie .Wyslac wszystkich zbokow na bezludna wyspe i
        wrocic po 50 latach.Co zastaniemy?Napewno nie kwitnace spoleczenstwo ale
        obmierzle zwloki
    • ub_gazetkawybiorcza Kłamstwa żydo-ubeckiej agendy 20.06.06, 16:50
      nikt wam juz towarzysze nie wierzy oczywiscie oprocz PZPR (sld) pedałow i kapusiów.
      • tom1003 Re: Kłamstwa żydo-ubeckiej agendy 20.06.06, 17:02
        zastanawiam się czy taki tekst ("żydoubeckości") nie jest obraźliwy i czy nie
        poczułbym sie dotkniety będąc Żydem. Z drugiej strony jeśli mamy pojęcia typu
        "polskoantysemicki". "weszpolski"...
        Należy chyba wypracowac jednolite standardy, ...jesli chcemy równości...
      • barbara444 Re: Kłamstwa żydo-ubeckiej agendy i rasizm 20.06.06, 18:23
        GW przekraczaja wszelkie limity.
        Ich powinni posadzic za faszyzm (izraelski).
        • aturek2005 Nie przykladaj do tego reki umieszczajac swoje 20.06.06, 18:31
          posty wlasnie tu.
          barbara444 napisał:

> GW przekraczaja wszelkie limity.
          > Ich powinni posadzic za faszyzm (izraelski).
    • tomekk361 ufff, pół biedy że nie komuch......:)))) 20.06.06, 17:03
    • arkaf Tak na marginesie, ten Pan z PLEBSU pochodzi 20.06.06, 17:06
      z takim nazwiskiem, Farfal, trzeba by sie zastanowic czy to polskie nazwisko
      jest, chyba, ze Polak PLEBS znaczy
    • magdateclaw Wstydze się że jestem z Polski 20.06.06, 17:09
      W Londynie prawie nie używam polskiego, bo niestety co by nie mówić czytając na zachodzie o takich historiach z Warszawy, człowiek myśli tylko jednym schematem:
      wiocha, wiocha, katolicka wiocha.

Hej staruchy! Za kilka lat bedziecie jesc brukirew i popijac wodą.
      Nieprzegotowaną, bo Rosjanie od zakręcą wam kurek, za ten szowinizm.

Dziś być Polką to obciach :-(
      • presentation1 Wstyd ze toto ktos urodzil........................ 20.06.06, 17:21
        Czysc kible angielskie.Co ci zostalo?Miliony Polakow robi w Polsce biznes a TY?
        Szorujesz klopy.Jestes nowoczesny
      • tom1003 Re: Wstydze się że jestem z Polski 20.06.06, 17:29
        nalezy zatem pokornie przeprosić za polskośc i podziekować Anglikom za
        konstruktywną postawę w Jałcie
        • doctorkidlerbuldog2 [...] 20.06.06, 18:41
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • magdateclaw Co ma Jałta do tego? 20.06.06, 20:32
          mieszkam w Lonydnie, pracuje całkiem w aagencji PR, wiec o co chodzi ludkowie?
          Przeszkadza Wam, że coraz mniej bedzie musiało tyrać na Wasze koscioly i wasz socjał. No sorry, to już się skończyło. nie ma co sie naburmuszać.

• kelob3 Re: Wstydze się że jestem z Polski 20.06.06, 21:36
        magdateclaw napisała:

> W Londynie prawie nie używam polskiego, bo niestety co by nie mówić czytając na
        > zachodzie o takich historiach z Warszawy, człowiek myśli tylko jednym schemate
        > m:
        > wiocha, wiocha, katolicka wiocha.
        > siedzisz gdzies na wiosce pod Wachockiem,piszesz bzdury i Polska tez sie
        ciebie wstydzi
        > Hej staruchy! Za kilka lat bedziecie jesc brukirew i popijac wodą.
        > Nieprzegotowaną, bo Rosjanie od zakręcą wam kurek, za ten szowinizm.
        >
        > Dziś być Polką to obciach :-(
    • k.a.zakrzewski TAki ładny 20.06.06, 17:09
      pewnie gej ..szkoda chłopaka mógł trochę dobregow tivi zrobic...jakąc wersje
      telewizyjną FRONTu by zapodał i by sie działo
      • blue_boy On jest gejem! I to jest dopiero sensacja! 20.06.06, 17:57
        ukrytych homikow w odziezy wszechpolskiej duzo jak wtenczas. bycie antysemita,
        faszysta i skinem nie wyklucza uprawiania seksu z drugim mezczyna. Gazeto! do
        dziela!
    • absurd Buce na stanowiska! 20.06.06, 17:44
      To hasło programowe obecnej władzy. Im większy kretyn, tym bardziej lansowany.
      To już nie czwarty czy piąty garnitur, to już nie popłuczyny, to kloaka rządzi
      Polską. Ale nie ma co się przejmować. Za niewiele ponad trzy lata przyjdzie
      czas na Wielką Wyborczą Spłuczkę.
      • doctorkidlerbuldog2 Re: Buce na stanowiska! 20.06.06, 18:36
        Przespałeś moment człowieczku. Ta spłuczka już przyszła i spłukuje całe
        ku.restwo tego kraju. Możecie tylko podnosić larum, pokrzykiwać i walić głową w
        mór. Na nic to się zda, stare już się „ne wrati”. Psy szczekają, karawana
        jedzie dalej.
        • soulworm [...] 20.06.06, 19:02
        • taziuta Hehe - głową w mór :-))) 20.06.06, 20:59
          Hehe, spłuczka rzeczywiście... :-)
          Czy raczej popłuczyny, które nawet podstaw ortografii nie opanowały :-(

doctorkidlerbuldog2 napisała:

> Przespałeś moment człowieczku. Ta spłuczka już przyszła i spłukuje całe
          > ku.restwo tego kraju. Możecie tylko podnosić larum, pokrzykiwać i walić głową
          > w mór...
    • markmig Pierdu,, pierdu 20.06.06, 17:51
      Farfałeczku... każde bydlę się tk tłumaczy, a potem robi swoje dalej (vide
      Jaceuś Kur(ew)ski...
    • aturek2005 Dzieki Bogu starsi ludzie sa zwolnieni z placenia 20.06.06, 18:00
      abonamentu. Gdyby bylo inaczej, mogloby sie okazac, ze jakis
      wiezien/wiezniarka obozu koncentracyjnego placilaby posrednio na jego pensje.
    • aturek2005 Romek, ladnie ta Mlodziez Wychowujesz! 20.06.06, 18:02
      • barbara444 GW siedziba faszyzmu 20.06.06, 18:25
        i 5ta kolumna
        • aturek2005 GW nie ma siedziby w Toruniu. 20.06.06, 18:32
          barbara444 napisał:

> i 5ta kolumna
          • doctorkidlerbuldog2 Re: GW nie ma siedziby w Toruniu. 20.06.06, 18:38
            Tylko w Tel Awiwie !!!

i 5ta kolumna też.
            • 12345ja Wściekły atak antypolskiej GW udowadnia, że... 20.06.06, 21:50
              Wsciekły atak antypolskiej szmaty GW każe mi przypuszczać, że
              Piotr Farfał jest dobrym Polakiem. Popieram go.

"Żydowska okupacja choć jeszcze tak silna, już traci swą władzę,
              ku upadkowi chyli się".
              • terence Re: Wściekły atak antypolskiej GW udowadnia, że.. 20.06.06, 23:44
                Kurrr gdyby nie Gazeyta to mam wrażenie że fala oszołomstwa rozlała by się po
                Polsce jak powódź... na szczęście nie wszyscy są tak radykalni i przez to
                popaprani jak Ty 12345ja.
                Na świecie jest pełno małych hitlerków...
    • jasiek.pl Bara, bara w okresie młodości! 20.06.06, 18:42
      Skandaliczna sprawa. A tłumaczenie się z tego jest żenujące! Moją żonę gdy
      dowiedziałem się, że straciła cnotę w wieku 16 lat, współżyła z innymi
      tłumacząc to błędami młodości, błądzeniem, itp. wywaliłem na zbity pysk!.
      Jeszcze do tego wszystkiego otrzymałem błogosławienie od księdza z parafii!
      • tom1003 Re: Bara, bara w okresie młodości! 20.06.06, 18:47
        co to za brednie, o czym to jest
        • jasiek.pl Re: Bara, bara w okresie młodości! 20.06.06, 19:18
          tom1003 napisał:
          > co to za brednie, o czym to jest

Składam wyjaśnienie! Przed napisaniem tego, słyszałem tłumaczenie Vice na
          konferencji: miałem tylko 16-17 lat, błędy młodości,błądziłem, koledzy
          namawiali do firmowania tych wypocin bo sami się bali itp. Itd. Prezes zwykle
          ostry w swych osądach, tym razem bardzo łagodny dla młodości itp. Wcześniej
          dowiaduję się, że przywódcy LPR wiedzieli,że był grzecznym, dobrym chłopcem,
          chodził do kościoła, nosił długie włosy jak każdy zbuntowany młodzieniec!

Czyli jest dobrym i szanowanym Polakiem, te dwa lata w jego życiorysie to była
          gra w Teatrze Jednego Aktora.Każdy artysta musi to zaliczyć za czym rozpocznie
          karierę zawodową!
          Dlatego to wszystko da się porównać do kabaretu. Bo nasze orły i sokoły na
          Mundialu są słabe fizycznie a kruki i wrony w KRiTV są słabe moralnie!
    • duckoff masz juz dość kaczorów?wpisz why duck na allegro! 20.06.06, 18:51
    • qc Krytyka Kaczylandu przez UE 20.06.06, 18:53
      czy Marcinkiewicz protestujac szedl w zaparte czy cierpi na kacza slepote?
      • taziuta Marcinkiewicz protestujac szedl w zaparte... 20.06.06, 21:45
        To pierwsze, szedł w zaparte jak... :-(

qc napisał:
        Krytyka Kaczylandu przez UE
        > czy Marcinkiewicz protestujac szedl w zaparte czy cierpi na kacza slepote?
    • laseczka.galby Znam tego goscia 20.06.06, 19:00
      I pamietam jak wsrod ludzi z naszego ogolniaka afiszowal sie zdjeciami, na
      ktorych wraz z lysymi kolesiami kopali boguducha winnego ("zdrajce bialej rasy")
      czlowieka. Sa rzeczy, ktorych nie wolno wybaczyc.
      • soulworm u nas wierzejski w jape zbieral... i jeszcze 20.06.06, 19:01
        zbierze.
        • todundliebe Re: u nas wierzejski w jape zbieral... i jeszcze 20.06.06, 19:05
          Z zachowania się naczalstwa GW, wspomaganego przez, caly niemal pookraglostolowy
          układ, (co widczne szczególnie w TV, jeszcze ciagle w lapach
          czerwono-rozowych),wyedukowac można strategie Naszej Partii tj. PO. Tylko ze
          inteligencji na tych lamach jak na lekarstwo, najpierw zostala drastycznie
          przetrzebiona przez Hitlera i Stalina, potem 16 lat prania muzgow bo słusznie
          uwazali, ze pozostawienie tej warstwy społecznej przy zyciu utrudnia podboj masy
          narodu polskiego. Szczescie było już blisko, byl premier z Krakowa i prezydent z
          Gdanska a tu durny narod wybral inaczej, wot i caly problem.
          • 12345ja Re: Geremek nie był sekretarzem PZPR ? 20.06.06, 21:13
            Urodził się jako eurodeputowany.
      • kelob3 Re: Znam tego goscia 20.06.06, 21:39
        laseczka.galby napisał:

> I pamietam jak wsrod ludzi z naszego ogolniaka afiszowal sie zdjeciami, na
        > ktorych wraz z lysymi kolesiami kopali boguducha winnego ("zdrajce bialej rasy"
        > )
        > czlowieka. Sa rzeczy, ktorych nie wolno wybaczyc.
        czesc laseczko pamietam jak sie do mnie dobierales i nadal jestes oblesnym
        zboczencem co wymysla brednie aby tylko ktos do ciebie napisal jak sobie nie
        odpuscisz molestowania dzieciaczkow to podam cie w sieci ze zdjeciem
    • konread Re: Michnik nie był w PZPR 20.06.06, 19:00
      Jemu się pomyliło pewnie z Lepperem, który był w PZPR, albo z Jędrzejem
      Giertychem, który chciał abyśmy stanowili jedną zrepublik ZSRR, albo też z
      Maciejem Giertychem, który wspierał jenerała jak tylko mógł we wprowadzaniu
      stanu wojennego;)
      • roman_bralski Michnik, Urban i Kiszczak nie byli w PZPR !!!!!!!! 20.06.06, 19:42
        łżecie jak bure suki !!
        ludzie honoru nie mogli być w PZPR !!!
        • waldemar.sotomski Re: Michnik, Urban i Kiszczak nie byli w PZPR !!! 20.06.06, 19:53
          ..........................................
          Michnik 1968
          Protesty studenckie 1968 nabrały masowego charakteru po wiecu zwołanym 8 marca
          na Uniwersytecie Warszawskim na znak protestu przeciwko usunięciu z uczelni
          dwóch studentów: Adama Michnika i Henryka Szlajfera. Dziś nazwisko Szlajfera
          figuruje na liście Wildsteina a IPN odmawia mu przyznania statusu
          pokrzywdzonego. Z tego, co mi wiadomo, personalne teczki Michnika zostały
          zniszczone, zachowały się jednak teczki obiektowe dotyczące KOR-u i innych,
          podobnych spraw. Zapewne na ich podstawie red. “Gazety Wyborczej” uzyskałby dziś
          status pokrzywdzonego, ale kto wie, o czym przy tej okazji dowiedziałaby się
          opinia publiczna.

Na razie wiadomo tylko, że w okresie pomiędzy 12 kwietnia a 27 czerwca 1990 roku
          Adam Michnik, Andrzej Ajnenkiel, Jerzy Holzer (który dwa miesiące temu przyznał
          się do współpracy z SB) i Bogdan Kroll, jako członkowie działającej poza
          rygorami prawnymi “komisji ds. zbiorów archiwalnych” mieli dostęp do zasobów
          Centralnego Archiwum MSW. Co wówczas robili, nikt poza nimi i gen. Kiszczakiem
          dokładnie nie wie. Jedynym dokumentem, który mówi coś o całej sprawie, jest
          podobno ogólnikowe, dwustronicowe sprawozdanie uzupełnione paroma wnioskami.
          ..............................

www.glos.com.pl/Archiwum_nowe/Rok%202005/037/strona/Michnik.html
          • 12345ja Re: Trzeba wyjaśnić, co zginęło w tajnym archiwum 20.06.06, 21:17
            Trzeba wyjaśnić co zginęło w tajnym archiwum po sławnym buszowaniu
            Michnika po teczkach, na co przyzwolił ówczesny min. Kozłowski.
            A także wyjaśnić, co zostało tam podrzucone w czasie tego bobrowania
            brygady Michnika po tajnych materiałach.
    • binczyk1 Kowalski nie zasługuje na miano dziennikarza 20.06.06, 19:02
      Kowalski nie zasługuje na miano dziennikarza, aczkolwiek nosi polskie nazwisko.
      Jego pseudoatykół to kolejna manipulacja Wybiórczej. Słuchałem konferencji
      prasowej i czytałem te wypociny - paszkwil. Tam muszę nazwać oskarżanie 16
      letniego dzieciaka o nazizm, antysemityzm i nacjonalizm. To jest podłe!!!(Do
      tego na portalu GW manipulują głosowaniem.) Czy ci wszyscy smarkacze, którzy
      przy każdej okazji kogoś obrażają mają być okrzyczani za kilka lat nazistami?!
      Tego pewnie chce GW i już w archiwach trzyma na nich "kwity" na przyszłość.
      Jestem absolutnie przeciko takiej manipulacji zarówno faktami, jak i ludźmi.
      Gazeta ciągle węszy anytysemityzm i nazizm, jej wspólnicy z NYT nagłaśniają
      tzw. antysemickie odkrycia pseudo- dziennikarzy i to w sumie potęguje niechęć
      Polakówdo takich subiektywnych i przekłamanych ocen. W Niemczech obrażają
      polakó - GW milczy, w Ameryce obrażają Polaków - GW milczy! Ale gdy pismakom z
      GW wydaje się, że ktoś nie lubi Żydów, ba - napisze czy powie cokolwiek o
      Żydach - GW podnosi raban, profilaktyczne stając w obronie Izraelitów, czasem
      wbrew ich woli. Oskarżam więc GW o działania szkodzące Żydom, które w efekcie
      prowokują zachowania antysemickie. GW jest wię antysemicka.
      • laseczka.galby 17 latnie biedne dziecko skopalo wraz z kolesiami 20.06.06, 19:05
        bezbronnego czlowieka
        • kelob3 Re: 17 latnie biedne dziecko skopalo wraz z koles 20.06.06, 21:43
          laseczka.galby napisał:

> bezbronnego czlowieka
      • todundliebe Re: Kowalski nie zasługuje na miano dziennikarza 20.06.06, 19:22
        Koalicja strachu (sitwy,siuchty, żydokomuny,lewicy, ludzkiej „gorszości”, byłych
        konfidentow) zasobnych w szmal wlasny i zagraniczny tudzież w media, podkreca
        się wzajemnie, wysuwa do przodu nowych „pożytecznych idiotow”, by zgotowac
        rzadowi PiS taki komiec, jaki zgotowano rzadowi Jana Olszewskiego.
        • 12345ja Re: Kowalski nie zasługuje na miano dziennikarza 20.06.06, 21:26
          todundliebe napisał:

> Koalicja strachu (sitwy,siuchty, żydokomuny,lewicy,
          > byłych konfidentow) zasobnych w szmal własny i zagraniczny
          > tudzież w media, podkreca się wzajemnie, wysuwa do przodu
          > nowych „pożytecznych idiotow”, by zgotować
          > rządowi PiS taki koniec, jaki zgotowano rządowi Jana Olszewskiego.
          >
          "Żydowska okupacja choć jeszcze tak silna, już traci swą władzę, ku upadkowi
          chyli się".
    • halaputek Za to tez pozwie GW? 20.06.06, 19:05
      GŁOGÓW. 27 maja grupa agresywnych nacjonalistów z Młodzieży Wszechpolskiej
      zakłóciła spotkanie z prezydentem RP, Aleksandrem Kwaśniewskim, przemawiającym
      pod ratuszem miejskim. Dwóch najagresywniejszych bojówkarzy MW, P. Farfał i K.
      Kalaciński, zostało zatrzymanych przez służby porządkowe.
      • falanga1 Re: Za to tez pozwie GW? 20.06.06, 21:02
        Gó.Wniana wszędzie widzi nacjonalistów, faszystów, bojówkarzy. Język rodem z
        kloaki, podobnie jak czasopismo. Sfrustrowani pejsaci pismacy średniego lub
        marnego kalibru i banda takich samych popapranych „czytelników”. Co tu
        komentować. Jedyna pociecha w tym, że coraz mniej ludzi to czyta, a jeszcze
        mniej w te wypociny wierzy.
        • terence Re: Za to tez pozwie GW? 20.06.06, 23:57
          Jak się jest "nacjonalistą, faszystą, bojówkarzem" to pewnie i się wydaje, że
          wyborcza ma język jak z kloaki, Normalny człowiek, których takie oszołomy
          nazywają popapranymi (a sami nimi są, widzieliście jaki ma nakład Gazeta?) czyta
          Wyborczą i nie ma takiego wrażenia jakoś... (abstrahując od tego że Wyborcza
          idealna nie jest)
          Sami jestescie oszołomy i tego nie dostrzegacie... Pociecha, że jednak oszołomów
          mniej i tylko plują sobie na tym forum na Gazete, bo mogą, nawet oszołomstwo ma
          głos, w końcu wolność słowa...
      • 12345ja Brawo Piotr Farfał, nie przyglądał się bezczynnie! 20.06.06, 21:30
        halaputek napisał:

> GŁOGÓW. 27 maja grupa ... z Młodzieży Wszechpolskiej zakłóciła
        > spotkanie z prezydentem RP, Aleksandrem Kwaśniewskim, przemawiającym
        > pod ratuszem miejskim. Dwóch najagresywniejszych bojówkarzy MW, P. Farfał i K.
        > Kalaciński, zostało zatrzymanych przez służby porządkowe.
        >
        Potrzeba nam aktywnej, zaangażowanej w społeczne sprawy młodzieży.
    • dzakarta Po zarzutach ''GW'' wiceprezes TVP oddał się do... 20.06.06, 19:13
      Heil Telewizjo Polska!
    • stopzionism dobrze farfal zrobił że podał tych chamów do sądu 20.06.06, 19:14
      jak mozna łamać prawo do wolności wypowiedzi ?
      robity to gazeta w. która sama powołuje sie na to prawo!!
      czy przekonania neofaszystowskie i głoszenie takich polglądów jest w polsce
      karalne?
      w usa i unii europejskiej neofaszyści współuczestnicza w parlamentach państw.
      tylko w polsce jest syjonistyczny zaścianek tzw. demokracji czyli trzech
      głupich może przegłosować dwóch mądrych.
      • laseczka.galby i tak sie stalo w przypadku SO i LPR 20.06.06, 19:15

• borys90 Re: dobrze farfal zrobił że podał tych chamów do 20.06.06, 19:22
        Polska, pisze się z dużej litery, "syjonistyczny zaścianek" może być z małej.
        To bardzo ciekawy pogląd na temat wolności słowa i demokracji, czy kolega ma
        owczArka o wdzięcznym imieniu BLONDIE ?
      • piskoala [...] 20.06.06, 19:36
      • 12345ja Re: dobrze farfal zrobił że podał tych chamów do 20.06.06, 21:36
        stopzionism napisała:

> jak mozna łamać prawo do wolności wypowiedzi ?
        > korzysta z tego GW która sama powołuje sie na to prawo!!
        > czy przekonania neofaszystowskie i głoszenie takich polglądów
        > jest w polsce karalne?
        > W USA i UE neofaszyści współuczestnicza w parlamentach państw.
        > tylko w polsce jest syjonistyczny zaścianek tzw. demokracji inaczej
        > czyli trzech głupich może przegłosować dwóch mądrych.
        >
        "Żydowska okupacja choć jeszcze tak silna, już traci swą władzę,
        ku upadkowi chyli się".
      • mark.parker Re: dobrze farfal zrobił że podał tych chamów do 20.06.06, 21:49
        stopzionism napisała:

> jak mozna łamać prawo do wolności wypowiedzi ?
        > robity to gazeta w. która sama powołuje sie na to prawo!!
        > czy przekonania neofaszystowskie i głoszenie takich polglądów jest w polsce
        > karalne?
        > w usa i unii europejskiej neofaszyści współuczestnicza w parlamentach państw.
        > tylko w polsce jest syjonistyczny zaścianek tzw. demokracji czyli trzech
        > głupich może przegłosować dwóch mądrych.

Prawa określa Konstytucja RP, która w Art. 13. stwierdza:

Zakazane jest istnienie partii politycznych i innych organizacji odwołujących
        się w swoich programach do totalitarnych metod i praktyk działania nazizmu,
        faszyzmu i komunizmu, a także tych, których program lub działalność zakłada lub
        dopuszcza nienawiść rasową i narodowościową,
    • borys90 FARFAŁ 20.06.06, 19:15
      Za matki komuny nie takich prezesów mieliśmy, przeżyliśmy bolszewików ,
      przetrwamy faszystów, tylko czasu szkoda. Jak cholera. Świadomi tego obywatele
      szlifują bruki Dublina, Edynburga, Amsterdamu. Gonią nie tylko za forsą ale
      uciekają przed farfałami, rydzykami i innym ptactwem wodnym
    • piskoala pozdrowienia dla PiSS i spółki 20.06.06, 19:29

Ta koalicja to prawdziwa siła i oby się rozpieprzyła
      sama, bo przyjdzie jakiś PZPR

A metody to mają i niklogo się nie boją
      w szczególności Polaków (ci na nich głosują),
      tchórzy (z tymi poradzi sobie PRL)
      ani Żydów (ci ich zatrudnieją).

----
      viva la koala de la IV RP: PiS/SO/PRL

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka