Gość: starosta IP: *.mazol.com / *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 01:49 Witam, Ile w Wawce średnio zarabia doradca finansowy np. w Expander lub Open Finance???. Dzieki za info! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slawomir.zawadzki1 Re: Wawa - doradca finansowy 29.05.06, 19:46 Dużo, jeśli intensywnie pracuje. Jeśli interesuje Cie praca doradcy w funduszach inwestycyjnych, napisz. Zarabiam bardzo przyzwoicie i jeszcze na koszt firmy jeżdżę na fajne wycieczki zagraniczne np. Dominikana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: habosem Re: Wawa - doradca finansowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 06:29 Panie Sławomirze jakie studia trzeba skończyć żeby zostać doradcą finansowym? Czy może to byc,np.na akademii ekonomicznej finanase i bankowość albo ekonomia? czy takie studia wystarczą czy jeszcze jakieś są potrzebne? prosze mi to opisac jeśli można. z góry dziękuję,pozdrawaiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: habosem Re: Wawa - doradca finansowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 06:30 o a oto mój e-mail habosem@interia.pl z góry dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
amplicolife Re: Wawa - doradca finansowy 16.06.06, 01:06 nie wiem ile oni zarabiają ale ja w amplico i aig ofe zarabiam ponad 7000 zl zapraszam do naszego zespolu annam@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grek Re: Wawa - doradca finansowy IP: *.chello.pl 18.06.06, 23:26 Dradcy w Open Finance zarabiaja od 10 do 30 tys. miesiecznie. I to nie jest zadna sciema!! Firma pnie sie w gore niesamowicie szybko, rozwija sie, i d latego poszukuja nowych doradcow. Niedlugo odbeda sie rekrutacje i nie tylko na doradcow! pozdro! ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: timmarketing@inter Re: Wawa - doradca finansowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 13:07 Poszukuję ambitnych ,którzy chca dużo zarabiac w firmie finansowej w funduszach inwestycyjnych proszę o kontakt prowadze rekrutacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Wawa - doradca finansowy IP: 194.237.142.* 20.06.06, 13:28 Czy mógłbyś napisać gdzie szukać informacji na temat rekrutacji, o której pisałeś? Na stronach nie ma nic na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Wawa - doradca finansowy IP: 194.237.142.* 20.06.06, 13:42 Ok. Już znalazłam:).Pozdrawiam i zycze powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bamba Re: Wawa - doradca finansowy IP: *.guliwer.org / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 10:02 Please,powiedzcie, czy trzeba byc po ekonomii/ finansach i bankowosci, zeby zostac doradca? Inne studia plus ew. jakies szkolenia nie wchodza w gre? nie wystarczylyby np. podyplomowe finanse? Jestem po studiach humanistycznych, chce sie czegos nowego uczyc, praca wyglada ciekawie, ale chyba jednak nie mam szans. mozecie mnie utwierdzic w tym przekonaniu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Wawa - doradca finansowy IP: *.chello.pl 22.06.06, 12:59 ostanio wyslalam tam C.V ,nie mam nic wspolnego z wyksztalceniem finansowym ani zadnego doswiadczenia zawodowego zwiazanego z finansami ..a mimo to sie odezwali wiec chyba to niekonieczne ,aczkolwiek wiedze na temat finansów sprawdzaja wiec mysle ze bardzo pomoglyby chocby zainteresowania tego typu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja... Re: Wawa - doradca finansowy IP: *.ericsson.net 23.06.06, 14:24 Na jaki adres e-mail'owy wysyłałaś aplikację? Adres znajdujący się na ich stronie jest nieaktualny. Napisz proszę czego można się spodziewać na rozmowie rekrutacyjnej. Pozdrawiam, Ja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Wawa - doradca finansowy IP: *.chello.pl 23.06.06, 15:01 na rozmowe nie poszlam bo dostalam prace w banku :)) ale wiem napewno ze zadają pytania z dziedzin finansowych (napewno nie mozna postawic oczu w słup jak np spytaja co to jest kredyt refinansowany czy np co to WIG 20 z tymże bardziej trzeba wykazac sie kreatywnoscią i duzą komunikatywnością , jak spojrzeć na ich ogłoszenie o pracę naprawdę nie wymagaja wiele grunt to dobrze sie sprzedać ! sprobuj !!! to nic nie kosztuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja... Re: Wawa - doradca finansowy IP: *.ericsson.net 26.06.06, 09:56 Dziekuje za informacje. Napisz jeszcze proszę na jaki adres Open Finance wysyłałaś aplikacje. Pozdrawiam, Ja... Odpowiedz Link Zgłoś
endruuu Re: Wawa - doradca finansowy 22.06.06, 12:48 możesz napisać namiary? ja niestey nie mogę znaleźć Odpowiedz Link Zgłoś