Dodaj do ulubionych

PO: Stop kłamcom z PiS

• trzeci_blizniak czy to ten sam Ziobro od bilbordów u Lecha K? 20.06.06, 21:59
      teraz jako minister-prokurator generalny z pewnością będzie 100% bezstronny. w
      to wierzę, tak samo jak w tezę jednego z jego prokuratorów, że śledztwo jest 'w
      sprawie", w którą jest zamieszana jedna partia, a wiadomo, że nazywa się ona
      PO. tak czymać, a może pan minister potrzebuje jakiegoś nazistę do pomocy, bo
      wildstein już się podobno dorobił, a przecież chłopina dopiero co objął stołek
    • tales1 LUDZIE z PO dlaczego jesteście takimi kłamcami? 20.06.06, 22:02
      Kombinujecie, psujecie, szkalujecie, przeinaczacie!
      • momy Re: LUDZIE z PO dlaczego jesteście takimi kłamcam 20.06.06, 22:03
        a konkrety?
        • tales1 Kombinowaliście z bilbordami Donka, że hej! 20.06.06, 22:05
          Całą Polskę oplakatowaliście i...nic wam to nie dało!
          • momy Re: Kombinowaliście z bilbordami Donka, że hej! 20.06.06, 22:11
            Pis bardziej oplakatował i Polsce to nic dobrego nie dało, a to gorsza sprawa
            • tales1 Re: Kombinowaliście z bilbordami Donka, że hej! 20.06.06, 22:13
              Jak to nie dało? Dało! Dwukrotna wygrana to mało? Minimalista jakiś jesteś, ale
              to charakterystyczne dla sparzonych wyborców PO!
              • ga1ba Tales1 to klon i prowokator!!!! 20.06.06, 22:16
                Wypisuje brednie na forum, żeby ludzie myśleli, że zwolennicy PiSu to kretyni.

P.S. Ostrzegałem
                • tales1 Jasne! Ale ...prokreator, ha, ha! 20.06.06, 22:19
                  • ga1ba Tales1 to żaden prokreator 20.06.06, 22:22
                    Brak mu potencji więc szaleje na forum GW
                    • tales1 Uwaga, to znerwicowany fąfel z młodzieżówki SLD! 20.06.06, 22:26
                      • ga1ba Racja! Tales to fąfel z młodzieżówki, uważajcie! 20.06.06, 22:30
                        Wypisuje brednie na forum, żeby ludzie myśleli, że zwolennicy PiSu to kretyni...
              • momy Re: Kombinowaliście z bilbordami Donka, że hej! 20.06.06, 22:20
                No i dałeś dowód na ciasnotę umysłową wyborców PiSu. Mnie nie chodzi o wynik
                wyborów, ale o wyniki działalności Kaczyńskiego. Ale co was to obchodzi. Dla was
                wybory sa po to, zeby je wygrać i na tym koniec. A nie po to, żeby ten, co je
                wygrywa, lepiej służył Polsce.
          • epime goń się 20.06.06, 22:23
        • atheix_mail Re: LUDZIE z PO dlaczego jesteście takimi kłamcam 20.06.06, 22:08
          A konkrety to są takie na przykład że światu grozi zagłada z powodu podnoszącego
          się poziomu oceanów, spowodowanego ocieplaniem się klimatu na świecie,
          spowodowanym emisjami CO2. Oto przykładowe zagadnienie polityczne. Niech się
          teraz ta banda sędziów od siedmiu boleści tym teraz zajmie.
          • momy Re: LUDZIE z PO dlaczego jesteście takimi kłamcam 20.06.06, 22:13
            racja, tylko dlaczego zamiast tym, politycy, dziennikarze i tzw. opinia muszą
            tracić czas na wyjaśnienie kolejnych wybryków Kurskiego?
            • tales1 Re: LUDZIE z PO dlaczego jesteście takimi kłamcam 20.06.06, 22:15
              Chyba wybryków ekipy Tuska! Ludzie przejrzeli jego intencje, dlatego dwukrotnie
              dostał od demokracji kopa w d...!
              • ga1ba Tales1 to klon i prowokator!!! 20.06.06, 22:17
                Wypisuje brednie na forum, żeby ludzie myśleli, że zwolennicy PiSu to kretyni...
                • nikita.nika Re: Tales1 to klon i prowokator!!! 20.06.06, 22:52
                  Klon?:))) Tak chciales udowodnic ze zwolennicy PIS-u to inteligentni ludzie?!
                  Nie wyszlo Ci co;)
                  Ps.. Posluchaj tego:)))
                  www.youtube.com/v/84KM--LyQL0
              • atheix_mail Re: LUDZIE z PO dlaczego jesteście takimi kłamcam 20.06.06, 22:23
                I znowu się zaczęła dyskuska na temat tego kto kłamie. Bo wy forumowicze nic
                innego nie potraficie.
                • tales1 Re: LUDZIE z PO dlaczego jesteście takimi kłamcam 20.06.06, 22:31
                  Przecież ty też zabierasz głos na forum egzaltowany megalomanie! Inteligencja
                  cię uwiera? Za dużo jej masz? Upuść trochę!
                  • ga1ba Tales udaje bezpretensjonalnego, podszywacz!!!! 20.06.06, 22:54
                    tales1 napisał:

> Przecież ty też zabierasz głos na forum egzaltowany megalomanie! Inteligencja
                    > cię uwiera? Za dużo jej masz? Upuść trochę!
      • tales1 Czy to z powodu słabego przewodniczącego? Współczu 20.06.06, 22:03
        ję wam bardzo!
        • atheix_mail Re: Czy to z powodu słabego przewodniczącego? Wsp 20.06.06, 22:12
          A może dlatego, że to z powodu natury tej partii? Ale nie to jest teraz ważne.

Ważne jest, jaka będzie Polska w przyszłości.
      • ga1ba Tales, przestań bo im powiem.... 20.06.06, 22:09
        • tales1 Przestańcie wreszcie kłamać LUDZIE z PO! 20.06.06, 22:20
          • ga1ba Tales1 to klon i prowokator!!!!!!!!! 20.06.06, 22:24
            Ostrzegałem, sam się prosiłeś.
      • michalng Re: LUDZIE z PO dlaczego jesteście takimi kłamcam 20.06.06, 22:40
        To Kurski jest kłamcą.
    • wmp1234 To tylko mecz: Kurski - Platforma Ob. 20.06.06, 22:14
      Wbrew checiom PO, przeciwnikiem w tym starciu nie jest PiS.
      Nie pomoga zadne konferencje prasowe.
      Jezeli klamie Kurski, to moze to byc jego ostatnie liczace sie wystapienie
      publiczne.
      Jezeli klamie PO, to bedzie to poczatek konca tej partii.
      Jest wiec o co walczyc. Jest to walka o zycie.
      Powolywanie sie przez PO na arbitra, jakim ma byc fundacja Batorego, ktora nie
      kryje sie ze swoimi sympatiami politycznymi to taki sam zart jakby Kurski
      powolal sie na dane fundacji Hojarskiej lub Bergerowej z Samoobrony.
      Wyglada na to, ze zamiast mistrzostw swiata w piłce noznej bedziemy kibicowac w
      meczu Kurski - PO. Moze na bezrybiu i Kurski moze byc ryba.
      • atheix_mail Re: To tylko mecz: Kurski - Platforma Ob. 20.06.06, 22:16
        Jeżeli rząd się nie weźmie do rządzenia, to nie będzie można i ryby nawet zjeść,
        bo Polska upadnie.
        • momy Re: To tylko mecz: Kurski - Platforma Ob. 20.06.06, 22:24
          najpierw musi umieć rządzić. Niestety jasna myśl wodza sięga tylko wyborów.
          Dalej jest czarna dziura
      • tales1 A wynik 2:0 dla Kurskiego, ha, ha!On sam obali PO? 20.06.06, 22:17
        • ga1ba Tales1 to klon i prowokator!!!!!!!!! 20.06.06, 22:20
          • tales1 Wyobrażacie sobie prezydenta Tuska? To śmieszne! 20.06.06, 22:21
            • ga1ba Tales1 to klon i prowokator bez wyobraźni!!!! 20.06.06, 22:26
              • tales1 No, nie przesadzaj!Wyobraźnię to ja mam wielką jak 20.06.06, 22:28
                • tales1 jak billboardy Tuska!Tylko cenię się wyżej niż 3%! 20.06.06, 22:29
                  • ga1ba Tales1 udaje, że nie wie kto zapłacił taniej!!!! 20.06.06, 22:35
            • remeq Z tą śmiesznością to lepiej się wypowiadaj 20.06.06, 23:08
              człeku ze wschodniej Polski. Daj spokój Tuskowi i popatrz sobie na dowolne
              zdjęcie swego cara Kaczora z małżonką, jego braciszka, czy Edgara albo
              któregokolwiek z tych małych grubych mongołów z otoczenia Jareczka. To jest
              dopiero śmieszne, powinni ich w cyrku za pieniądze pokazywać, jak jeszcze przed
              wojną robili z różnymi karłami i odmieńcami. A jak Ci mało to posłuchaj jeszcze
              hymnu w wykonaniu Małego Wodza, dopiero boki można zrywać. Trudno mi zrozumieć,
              jak mogliście głosować na takie pokraki pokrzywdzone przez Matkę Naturę.
        • atheix_mail Re: A wynik 2:0 dla Kurskiego, ha, ha!On sam obal 20.06.06, 22:20
          Twoja głupota nie zna granic, i jest to powód, dla którego nie zrozumiałeś
          mojego postu. Guzik mnie obchodzi, kto kłamie. Ja chcę, żeby PiS zaczął rządzić
          i zmienił Polskę, tak jak obiecał podczas kampanii wyborczej. W Polsce konieczne
          są reformy.
          • tales1 Re: A wynik 2:0 dla Kurskiego, ha, ha!On sam obal 20.06.06, 22:24
            Twoje chcenie mam w ...nosie! A mnie interesuje prawda i nie chcę jej ciągłego
            rozmywania! PiS rządzi dobrze, ale to PO rzuca ciągle kłody pod nogi, zakały
            jedne! Warcholstwem zbliżyli się już do SLD, a może nawet już ich ...przebili!
            • atheix_mail Re: A wynik 2:0 dla Kurskiego, ha, ha!On sam obal 20.06.06, 22:27
              Aha, czyli reformy ciebie nie obchodzą.

Była taka sama sytuacja pod koniec XVIII wieku. I wiesz, co się stało?
              Likwidacja państwa polskiego.
              • tales1 Re: A wynik 2:0 dla Kurskiego, ha, ha!On sam obal 20.06.06, 22:34
                A gdzie to wyczytałeś w moim poście? Nie imputuj mi czegoś, czego nie
                napisałem! Typowa wybiórcza logika pożeracza papki GazetoWybiórczej!
            • ga1ba Mówi że PiS rządzi dobrze, kpiarz jeden... 20.06.06, 22:28
              • tales1 Nie zaszczycę cię odpowiedzią, młodziutki sldowcu! 20.06.06, 22:35
                • ga1ba Nie zaszczyca, a zaszczyca, kłamca jeden!!!!!! 20.06.06, 22:37
                  • realista1000 Ty, chcesz lizaka? Co ty tal 20.06.06, 22:48
                    • ga1ba Tales1 próbuje uwodzić nieletnich lizakiem, zbok 20.06.06, 22:49
                    • realista1000 Re: Ty, chcesz lizaka? Co ty taki głupi jesteś? 20.06.06, 22:49
                      Przepraszam wcisnąłem enter, bo mnie ten szujowaty replikant GALBY wkurzył!
                      • tles10 Zostaw go, on jest niedorozwinięty!Pisze cały czas 20.06.06, 22:51
                        to samo, zaciął się w myśleniu!
                        • ga1ba Tales gada sam do siebie!!!!! 20.06.06, 22:52
                        • tales1 Też to zauważyłem ale nie chciałem go urazić! Cóż! 20.06.06, 22:53
                          Czerwoni zazwyczaj tak kończą!
                          • ga1ba A nie mówiłem? Gada sam ze sobą!!!! 20.06.06, 22:55
                          • realista1000 Re: Też to zauważyłem ale nie chciałem go urazić! 20.06.06, 22:55
                            • ga1ba I używa 3 nicków na raz, kombinator z KPP jeden! 20.06.06, 22:57
                            • tles10 Dajcie mu już spokój - on jest na "środkach" 20.06.06, 22:57
                              głupiutki tuptuś
                              • tales1 dlatego taki bojowy i monotematyczny, grzdyl jeden 20.06.06, 23:00
                                Ale nierozgarnięty to jest-nie da się ukryć
                                • realista1000 i dlatego troi mu się w oczach, synkowi komuszemu 20.06.06, 23:01
                              • ga1ba Tales to tuptuś? Znaczy jeszcze jeden klon? 20.06.06, 23:02
                                tles10 napisała:
                                > głupiutki tuptuś

To ja dziękuję za ostrzeżenie!
                                • realista1000 Już nie wyrabiasz, smarku, co?Trza było nie zaczyn 20.06.06, 23:05
                                  ać!
                                  • ga1ba Ja zacząłem? Lojalnie Talesa ostrzegałem. 20.06.06, 23:08
                                    Ale mnie nie słuchał.
                                    • realista1000 Lojalnie, lojalka - teraz wszystko jasne, ubeku! 20.06.06, 23:11
                                      Talesa ostrzegałeś, mały durniu? Talesa? On cię wciąga nosem!
                                • tles10 co ty ga1ba zdurniałeś naprawdę? taki pacan jesteś 20.06.06, 23:06
                                  • tales1 TALES1 dziękuje wszystkim za poparcie! Dzięki! 20.06.06, 23:16
                                    ten smark był doprawdy denerwujący! Tak mała weszka, a ile złego może narobić!
                                    • ga1ba TALES1 dziękuje TLES10 i vice versa! :))) 20.06.06, 23:22
                                      • tales1 Jeszcze ci mało? Śmieją się z ciebie, synu!Daj luz 20.06.06, 23:30
                                        Szkoda mi ciebie, więc daj sobie spokój, bo nie chcę cię dobijać, gamoniu!
                                        • ga1ba Nie ze mnie, nie ze mnie.... 20.06.06, 23:42
                                          Trzeba być kretynem, żeby odpowiadać na posty które ci wyslałem. Ktoś normalny mógł sprawdzić raz,
                                          może dwa i już by wiedział. Ty odpowiedziałeś prawie na wszystkie...
                                          • tales1 Z ciebie, z ciebie, poczytaj sobie! 20.06.06, 23:49
                                            Ja odpowiadałem, bo jestem kulturalny i chorych staram się traktować z
                                            szacunkiem!
                                            • ga1ba Tales: Ja odpowiadałem, bo jestem kulturalny 20.06.06, 23:56
                                              tales1 napisał:

> Ja odpowiadałem, bo jestem kulturalny i chorych staram się traktować z
                                              > szacunkiem!

To fajnie, jak jeszcze kiedyś będę w nastroju i mi się napatoczysz to jeszcze troszkę
                                              cię PODEMASKUJĘ, a ty mi wtedy będziesz grzeczniutko odpisywal tak? Super. Pa.
                                              • tales1 To jednak ... nieuleczalne?! 21.06.06, 00:04
                                                Podemaskuj, podemaskuj!
                                                • ga1ba Jak tylko ty wyzdrowiejesz, ja wyzdrowieję również 21.06.06, 00:07
                                                  tales1 napisał:

> Podemaskuj, podemaskuj!

Nie, dziś już dość. Ale pamiętaj! Nie znasz dnia i godziny.
          • mark.parker "Lojalka" Kaczyński, "Leninowiec" Kaczyński, 20.06.06, 23:29
            "Dziadek" Kurski, Nasza Szkapa i Burak - oto wiodąca siła IV Rzepy :)))))))))))))
            Lojalka z Rzepichą i Pierwszy Brat Jednojajowy z Pierwszym Kotem Bezjajowym -
            lepsze niż Polish jokes :))))))))))))
    • lion84 PO: Stop kłamcom z PiS 20.06.06, 22:23
      PiS chciał przed wyborami samorządowymi troche brudów wyciągnąć i pobrzucać nimi
      wrogów... A tu kto brudy wyciąga ten sam śmietnikiem śmierdzi :)
    • sopocianin Re: PO: Stop kłamcom z PiS 20.06.06, 22:34
      aturek2005 napisał:

> Klamstwo ma krotkie nozki. A jakie ma Jarek? Przypadek? I think not!
      Arturek!
      Pisz albo po polsku, albo po angielsku, ale poprawnie. Inaczej to wychodzi tzw.
      english-polish co p...olisz
      powinno byc: I do not think so.
      • atheix_mail Re: PO: Stop kłamcom z PiS 20.06.06, 22:37
        Tak jest! Skończyło się na tym forum rozliczanie polityków, to się zaczęło
        rozliczanie forumowiczów z poprawności językowej! Do bani z reformami Polski!
        Zgadzam się! ;)
        • tales1 Re: PiS: Stop kłamcom z PO 20.06.06, 22:45
          No widzicie, nawet wątek się sam zmienił! To PO ma brudne rączki, zwłaszcza
          Grzesio Sch. i Dondzio T.
          • ga1ba Tales1 udaje ze prawda zależy od tytułu wątku... 20.06.06, 22:48
            Wypisuje brednie na forum, żeby ludzie myśleli, że zwolennicy PiSu to kretyni.
            • block_buster Re: Tales1 udaje ze prawda zależy od tytułu wątku 20.06.06, 22:56
              ga1ba napisał:

> Wypisuje brednie na forum, żeby ludzie myśleli, że zwolennicy PiSu to kretyni.
              Powiem ci jasno, jak klon klonowi wypie..j chamie.
              • ga1ba Ale o co chodzi!!! 20.06.06, 22:59
                Wszystkich tylko grzecznie ostrzegam przed prowokatorem, kpiarzem i filutem!!!
                • realista1000 tirli, tirli, bobasku czerwonoróżowiutki! 20.06.06, 23:03
                  Poznają się inni na tobie
            • nikita.nika Re: Tales1 udaje ze prawda zależy od tytułu wątku 20.06.06, 23:01
              ga1ba napisał:

> Wypisuje brednie na forum, żeby ludzie myśleli, że zwolennicy PiSu to kretyni.
              Przynajmniej ma cos do powiedzenia,a Ty tylko belkoczesz;) Juz sie nie
              powtarzaj bo udowodniles ze jestes CYTUJE;KRETYNEM;....
              • ga1ba No, wreszcie się dowiem... 20.06.06, 23:06
                nikita.nika napisała:

> Przynajmniej ma cos do powiedzenia

Co takiego ma do powiedzenia tales1? Proszę o wskazanie mi jednego racjonalnego argumentu,
                strzępu dyskusji z kimkolwiek. Jedyne co on robi to wpada na moment, upstrzy forum paroma krótkimi
                postami składającymi się głównie z inwektyw i znika. Ale może ja coś przeoczyłem?
                • tles10 Nic się nie dowiesz, smarku czerwony!Tales to gość 20.06.06, 23:08
                  a ty taki forumowy służalec, który nic nie kapuje tylko jedno powtarza jak
                  zdarta płyta. Głupi jesteś czy co!
                  • ga1ba Tak jak przypuszczałem. Nie dowiem się. 20.06.06, 23:15
                    Jedyne co umiesz ty, Tales i pary jeszcze innych (choć trudno mi się oprzeć wrażeniu, że jesteście jedną
                    osobą) to desant na forum. Wymiana argumentow w grę nie wchodzi.
                    • tales1 Argumentować to trzeba się wpierw nauczyć, synu! 20.06.06, 23:18
                      Przeczytaj teraz wszystkie swoje posty, a zaczerwienisz się jak Kalisz za
                      plecami Senyszyn na Parodii Różności!
                • realista1000 ga1ba to klon i prowokator! 20.06.06, 23:14
                  A masz, gnojku jeden!
                  • ga1ba Jeśli sam uznałeś, że to boli, to osiągnąłem cel! 20.06.06, 23:17
                    realista1000 napisał:

> A masz, gnojku jeden!

To co, o tobie też puścić parę demaskujących postów? Daj znać!
                    • realista1000 Mnie nie boli tylko...mdli jak czytam twoje wątki 20.06.06, 23:22
                      A puśc, puść to znowu wyjdziesz na palanta!
                      • ga1ba Skoro prosisz... 20.06.06, 23:33
                        realista1000 napisał:
                        > A puśc, puść to znowu wyjdziesz na palanta!

REALISTA1000 TO KLON I PROWOKATOR!!!!!!!!!
                        Skoro prosiłeś, trudno, niech wyjdę na palanta. Jak będziesz chciał jeszcze raz daj znać.
                        • tles10 Ja też chcę, ja też, proszę! 20.06.06, 23:38
                          • ga1ba Dobrze dla ciebie 3 razy, bo ładnie prosisz. 20.06.06, 23:48
                            Tles10 to klon i prowokator. Wypisuje brednie na forum, żeby ludzie myśleli, że zwolennicy PiSu to
                            kretyni...
                          • ga1ba Dobrze dla ciebie 3 razy, bo ładnie prosisz.. 20.06.06, 23:49
                            Tles10 to klon i prowokator. Wypisuje brednie na forum, żeby ludzie myśleli, że zwolennicy PiSu to
                            kretyni...
                            • tales1 Skończ już proszę i nie osmieszaj się, synu! 20.06.06, 23:51
                              Współczuję ci z całego serca ale wiem, że paranoję można leczyć, może nie dońca
                              ale....to zawsze coś!
                          • ga1ba Dobrze dla ciebie 3 razy, bo ładnie prosisz... 20.06.06, 23:49
                            kretyni...
                • nikita.nika Re: No, wreszcie się dowiem... 20.06.06, 23:20
                  To ja chcialam napisac cos co sprowokuje Cie do pisania a nie do belkotu.. Nie
                  jestem zwolenniczka PISu i spolki!! tales1 to taki sam chory czlowiek jak Jola
                  z Dywit,,Wiec albo odpisz mu tak jak na to zasluzyl albo nie pisz jedno i to
                  samo.On prowokuje swoja glupota! A Ty nie umiesz mu napisac nic tylko sie
                  denerwujesz... Olej go niech sam ze soba pisze...
                  pozdrowienia..
                  • tales1 Dzięki za obronę, nikita, ale sam dam sobie radę! 20.06.06, 23:26
                    Mówisz, że jestem chory i...masz rację, bo właśnie teraz ssam Propolki
                    (gardełko boli). Chcesz jednego? Prześlę ci mailem, OK?
                    • nikita.nika Re: Dzięki za obronę, nikita, ale sam dam sobie r 20.06.06, 23:30
                      Dziekuje mam zdrowe gardelko:)A Tobie zycze szybkiego powrotu do zdrowia:)
                      Kuruj sie;))
                      pozdrawiam
                      • tales1 Re: Dzięki za obronę, nikita, ale sam dam sobie r 20.06.06, 23:33
                        Fajna jesteś i zaczynam cię lubić. Działasz kojąco, poważnie! Dobrej nocy życzę!
                  • ga1ba Re: No, wreszcie się dowiem... 20.06.06, 23:29
                    Parę razy Talesa zagadnąłem i nigdy nie wywiązała się z tego dyskusja. On nie jest tu po to by
                    dyskutować tylko coś odreagowywać. A ponieważ mnie tales irytuje więc pomyślałem sobie, czemu nie?
                    Czemu samemu nie spróbować podziałać mu na nerwy i też mojej irytacji nie odreagować? Nic innego
                    nie robię tylko używam jego własnej metody korzystania z forum. Jak mi się znudzi to przestanę. Jeżeli
                    jest to irytujące dla pozostałych proszę dać znać adminowi. Obiecuję, że jak ten nik zostanie
                    zablokowany nie będę probowal więcej ani się nie obrażę. Pozdrawiam.
                    • tales1 Widzisz, poszedłeś po rozum do głowy! I dobrze! 20.06.06, 23:37
                      Piszesz, że mnie zagdnąłeś parę razy? Powtarzam, przeczytaj raz jeszcze swoje
                      posty skierowane do mnie, a może cię oświeci! Byłeś bardzo merytoryczny i
                      rzeczowy ("tales1 to klon i prowokator" - cyt. za tobą), co zanalazło "uznanie"
                      wśród innych forumowiczów, ha, ha!
                      • silesius.monachijski0 Re: Widzisz, poszedłeś po rozum do głowy! I dobrz 20.06.06, 23:43
                        zostaw talesie w spokoju to lewackie badziewie: to ludzie bez kultury i
                        wyksztalcenia: zwyczajne lewackie dupki, szukajace upustu dla wyrazenia swoich
                        frustracji, spowodowanej tym, ze nikt tego komuszo-faszystowskiego badziewia
                        (lewacy to komuchy i faszysci: kazdy - nawet malo rozgarniety - to wie) juz
                        powaznie nie traktuje; taki "jabcok" czyli vinc0: toz tylko boki mozna zrywac

tales1 napisał:

> Piszesz, że mnie zagdnąłeś parę razy? Powtarzam, przeczytaj raz jeszcze swoje
                        > posty skierowane do mnie, a może cię oświeci! Byłeś bardzo merytoryczny i
                        > rzeczowy ("tales1 to klon i prowokator" - cyt. za tobą), co
                        zanalazło "uznanie"
                        >
                        > wśród innych forumowiczów, ha, ha!
                        • tojajurek Re: Widzisz, poszedłeś po rozum do głowy! I dobrz 21.06.06, 00:15
                          silesius.monachijski0 napisał:

> zostaw talesie w spokoju to lewackie badziewie: to ludzie bez kultury i
                          > wyksztalcenia: zwyczajne lewackie dupki, szukajace upustu dla wyrazenia
                          swoich
                          > frustracji, spowodowanej tym, ze nikt tego komuszo-faszystowskiego badziewia
                          > (lewacy to komuchy i faszysci: kazdy - nawet malo rozgarniety - to wie) juz
                          > powaznie nie traktuje; taki "jabcok" czyli vinc0: toz tylko boki mozna zrywac

Rety! Takiego bełkotu to nawet na tym forum dawno nie czytałem.
                          Doradzam czasem jednak zakąszać. Szkoda zdrowia, zwłaszcza, że główka słaba
                          jakaś.
                    • nikita.nika Re: No, wreszcie się dowiem... 20.06.06, 23:39
                      Znam ten bol mam go Z Jolka..Ale teraz z nia nie dyskutuje bo ma stracha przede
                      mna;)) Zrozumialam ze ma klimakterium i skutki tej choroby jeszcze 4 lata dadza
                      znac na forum:))A tales1 no coz..Zyczmy mu szybkiego wytrzezwienia:))A Tobie
                      dystansu do talesa1 i innych jemu podobnych...
                      Dobrej nocki:)
                      • tales1 Re: No, wreszcie się dowiem... 20.06.06, 23:44
                        A ja mam andropauzę, więc rokowania nie są tak radosne- trzeba będzie poczekać
                        dłużej niż 4 lata (jak u Jolki). Dobranoc Nikitko!
                        • nikita.nika Re: No, wreszcie się dowiem... 20.06.06, 23:48
                          hahahahahahhaaha:))) Dobranoc Skarbie:))
                          Proponuje znalezienie dobrej pielegniarki:)
                          • tales1 Re: No, wreszcie się dowiem... 20.06.06, 23:53
                            Już znalazłem! Umyjesz mi plecki, postawisz banieczki i wysmarujesz amolem?
                            Proszę, tylko na ciebie mogę liczyć! Wukuruj mnie, plis(spolszczyłem)!
                            • nikita.nika Re: No, wreszcie się dowiem... 20.06.06, 23:59
                              No juz tak nie pliiisuj:) Zobacze co da sie zrobic:)Ale jutro bo dzis sen mnie
                              wzywa:))Pa...
                              A teraz zmykaj do lozka bo jeszcze zachoruje Ci inna czesc ciala i dopiero
                              bedziesz szalal:))
                              • tales1 Re: No, wreszcie się dowiem... 21.06.06, 00:03
                                Nika, dzięki za troskę! Ta "inna" część ciała jest zdrowa jak... ryba (duża!-
                                taki rekin!) Pa, wesołych i kolorowych snów życzę, karaluch pod poduchy itd.
                                Może się jeszcze kiedyś spotkamy na tym "otwartym" i "tolerancyjnym" forum?
                                Chciałbym bardzo!
                      • ga1ba Re: No, wreszcie się dowiem... 20.06.06, 23:51
                        nikita.nika napisała:

> Dobrej nocki:)

Dobranoc, pozdrawiam.

• silesius.monachijski0 Cios za ciosem: Schetynie pali sie pod tylkiem 20.06.06, 23:17
      Przypadkowo sluchalem wywiadu Durczoka z Schetyna w RMF: widac bylo, ze nie
      jest Schetynie do smiechu; Durczok mu ciagle wypominal a to obiekcje PKW co do
      finansowania wyborow, a to wyprowadzenie kasy przez "mlodych", jak tez i
      przypomnial Schetynie, ze Tusk jeszcze sie nie okreslil w sprawie
      starego/nowego sekretarza generalnego. Stad i Schetyna palnal te swoje brednie,
      choc mozna bylo doslyszec, ze wogole nie jest pewny tego, co mowi; na reakcje
      nie trzeba bylo dlugo czekac:
      .
      wiadomosci.onet.pl/1342665,11,item.html.
      i Kurski i Gosiewski jasno dali do zrozumienia, ze ida "na wojne", kiedys (i
      teraz) wypowiedziana przez PO; jestem raczej pewny, ze PO przegra; tu raczej
      juz nie bedzie odwrotu: to jest stadium "walki na noze"; dla mnie PO coraz
      bardziej tonie; i dobrze: im mniej aferalow tym lepiej
      • vinc0 Re: Cios za ciosem: Schetynie pali sie pod tylkie 20.06.06, 23:33
        Silesius,tam twojego towarzysza broni wywalają z TVP,a ty pie..sz te swoje
        pokręcone bzdety.Wy naziści powinniście się chyba wspierać?
        • silesius.monachijski0 Re: Cios za ciosem: Schetynie pali sie pod tylkie 20.06.06, 23:39
          co ty tutaj za glupoty pie...; falanga nazistow i komuchow, kwintesencja
          forumowego lewactwa i pedalstwa (jednych slowem: komuchowo-faszystowskie
          lewactwo) to forum FAZPiS-u; a tam tylko takie glupki jak ty - smieszny
          forumowy goebbelsie - sie produkuja;

vinc0 napisał:

> Silesius,tam twojego towarzysza broni wywalają z TVP,a ty pie..sz te swoje
          > pokręcone bzdety.Wy naziści powinniście się chyba wspierać?
          • vinc0 Re: Cios za ciosem: Schetynie pali sie pod tylkie 20.06.06, 23:44

Dlaczego sciga sie tylko neofaszystow, zas komunisci (post) spod znaku SLD moga
            dalej dzialac? przeciez w "Czarnej ksiedze komunizmu" udowodniono, ze ofiar
            komunizmu bylo wielokrotnie wiecej niz ofiar faszyzmu; skad ta dwulicowosc? czy
            tylko dlatego, ze wielu komunistycznych zbrodniarzy i lajdakow bylo pochodzenia
            zydowskiego? ale to bylby czysty rasizm!!! usprawiedliwia sie ludzi i system
            tylko dlatego, ze pewna grupa etniczna/religijna odegrala tam znaczaca role;
            ja - a nawet ze wzgledow rodzinnych nie byloby to mozliwe - nigdy nie bylem
            antysemita; potepiam jednak z cala moca atakowanie neofaszyzmu, a pozostawianie
            SLD w Sejmie; to drugie jest dla mnie wiekszym bluznierswtem przeciwko
            demokracji i panstwu prawa

I mnie nazywasz faszystą?Obrońco nazistowskich popłuczyn?
            Jasno się określiłeś w tym tekście powyżej.
            • silesius.monachijski0 Re: Cios za ciosem: Schetynie pali sie pod tylkie 20.06.06, 23:49
              alez oczywiscie, smiesz´ny glupcze: jestem za tym, zeby faszystow traktowac
              podobnie jak komunistow i heterofobow (w koncu A. Hitler byl oberpedalem): kopa
              w d... dla lewackich chamow wszelkiej masci: obojetnie czy faszysci, czy
              komunisci, czy heterofoby; wyplenic to robactwo: raz na zawsze

vinc0 napisał:

> silesius.monachijski0 napisał:
              >
              > Dlaczego sciga sie tylko neofaszystow, zas komunisci (post) spod znaku SLD
              moga
              > dalej dzialac? przeciez w "Czarnej ksiedze komunizmu" udowodniono, ze ofiar
              > komunizmu bylo wielokrotnie wiecej niz ofiar faszyzmu; skad ta dwulicowosc?
              czy
              > tylko dlatego, ze wielu komunistycznych zbrodniarzy i lajdakow bylo
              pochodzenia
              > zydowskiego? ale to bylby czysty rasizm!!! usprawiedliwia sie ludzi i system
              > tylko dlatego, ze pewna grupa etniczna/religijna odegrala tam znaczaca role;
              > ja - a nawet ze wzgledow rodzinnych nie byloby to mozliwe - nigdy nie bylem
              > antysemita; potepiam jednak z cala moca atakowanie neofaszyzmu, a
              pozostawianie
              > SLD w Sejmie; to drugie jest dla mnie wiekszym bluznierswtem przeciwko
              > demokracji i panstwu prawa
              >
              >
              > I mnie nazywasz faszystą?Obrońco nazistowskich popłuczyn?
              > Jasno się określiłeś w tym tekście powyżej.
              • vinc0 Re: Cios za ciosem: Schetynie pali sie pod tylkie 20.06.06, 23:53
                Tak tak
                "potepiam jednak z cala moca atakowanie neofaszyzmu"
                • silesius.monachijski0 Re: Cios za ciosem: Schetynie pali sie pod tylkie 20.06.06, 23:57
                  alez oczywiscie; a dlaczego nie potepiac neo-komunizmu w wydaniu Olejniczaka?
                  dlaczego nie potepiac Michnika, ktory broni oberlotra Jaruzela (wyjatkow wredna
                  swinie) i Kiszczaka? dlaczego tylko neofaszyzm, a nie nich? potepic nalezy -
                  dokumentnie - cale lewactwo - nie tylko neofaszyzm; na pohybel wszelkim lewakom

vinc0 napisał:

> Tak tak
                  > "potepiam jednak z cala moca atakowanie neofaszyzmu"
                  • vinc0 Re: Cios za ciosem: Schetynie pali sie pod tylkie 21.06.06, 00:08
                    To już pisałeś sto razy,wiem już że potępiasz komunistów,Żydów,ale neofaszystów
                    zabraniasz atakować.
                    • silesius.monachijski0 [...] 21.06.06, 00:14
                      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                      • vinc0 Re: Cios za ciosem: Schetynie pali sie pod tylkie 21.06.06, 00:16
                        Czego ty już nie pisałeś?Masz korzenie
                        polskie,żydowskie,arabskie,niemieckie,palestyńskie,i ch.. wie jeszcze jakie.
                        W zależności od potrzeby.
                        • silesius.monachijski0 [...] 21.06.06, 00:21
    • almagus Re: PO: Stop kłamcom z PiS Wspomnienia wyborcze. 20.06.06, 23:25
      Wspomnienia wyborcze.

Co słupek patrzy z bilborda
      pisiorek i kacza morda.
      Patrz Tuska bilborda słupek
      obsikuje PiSu głupek.
      Dali mu na obsikanie
      maławego Lecha w szklanie.
      Jeszcze moheroiny dolali.
      co mu do dzisiaj wali!
      To nie jest naprany Ruski,
      nie wermacht, ale to Kuski!
    • silesius.monachijski0 PO to juz samo dno! resztki szumowin typu Schetyny 20.06.06, 23:27
      i Tuska, paszcze otwieraja; i straszne glupoty gadaja; mysle, ze teraz
      Gosiewski pojdzie za ciosem, i PO zaskarzy do sadu (jak obiecywal: PO od
      tygodnia Kurskiego sadem straszy i nic); platforma tonie; vivat ojciec Rydzyk:
      Alleluja i do przodu !!!!
      • kosa811 tia, tyle pisowi zostało - pozew do sądu na po 21.06.06, 13:32
        albo chłeptanie samognoju w takt werbli fafałowatych
    • mista_onanista czyli jarek to nie tylko same gó.. - to także sam 20.06.06, 23:31
      czyli jarek to nie tylko same gó.. - to także samo kłamstwo
      • vinc0 Re: czyli jarek to nie tylko same gó.. - to także 20.06.06, 23:35
        co obsadzą swojaka ,to afera.W tym PISie to chyba nie ma uczciwych ludzi,Sodoma
        i Gomora.
    • walesa4 Stop zbokom z PO i komuchom!!!!!!!!!!!!!!! 20.06.06, 23:35
    • silesius.monachijski0 Czerowno-rozowe "salony" na wymarciu; 20.06.06, 23:36
      i Olejniczak krecil, i Tusk krecil, i Schetyna: slowem wielka koalicja
      aferalow, prawdziwy koalicyjny gabinet cieniasow; a niech dalej gadaja co chca:
      beda mieli procesy i tyle; zas cala ta czerwono-rozowa lewizna tonie; i dobrze!
      i na zdrowie!
      • vinc0 Re: Czerowno-rozowe "salony" na wymarciu; 20.06.06, 23:40
        To jest jasne nawet dla ciebie Silesiusie,zapłacili sześć razy mnie za dwa razy
        więcej.Do tego ta preferencyjna cena była uzyskana dzięki współpracy z PZU.
        I tyle na ten temat.Oskarżyli PO za swoją przewałkę,to się nazywa korupcja i
        złodziejstwo.
        • silesius.monachijski0 Re: Czerowno-rozowe "salony" na wymarciu; 20.06.06, 23:46
          za duzo jabcokow wypiles, smieszyn i niepowazn lewaku, to ci sie w lbie
          pomieszalo; i zapomniales, ze to forum ogolne, a "towarzystwo wzajemnej
          adoracji" typu FAZPiS: tu mozesz za te swoje przyglupawe komentarze jedynie
          forumowego "kopa" zarobic, napewno nie pisk podnieconych panienek trzeciego
          sortu i jakies tam lewackie "pochwaly"

vinc0 napisał:

> To jest jasne nawet dla ciebie Silesiusie,zapłacili sześć razy mnie za dwa
          razy
          > więcej.Do tego ta preferencyjna cena była uzyskana dzięki współpracy z PZU.
          > I tyle na ten temat.Oskarżyli PO za swoją przewałkę,to się nazywa korupcja i
          > złodziejstwo.
          • vinc0 Re: Czerowno-rozowe "salony" na wymarciu; 20.06.06, 23:50
            Próbujesz mnie obrazić?hehehehe
            Odnieś się do faktów a nie powtarzasz te same pierdoły.
            • silesius.monachijski0 Re: Czerowno-rozowe "salony" na wymarciu; 20.06.06, 23:53
              a jakie fakty ty prezentujesz synku? tylko wytwory twojej chorej wyobrazni:
              poczytaj w koncu troche, to zrozumiesz, ze faszyzm i komunizm maja wspolne
              lewackie korzenie: to ty sie babrzesz w tym lewackim, komucho-faszystowskim
              g...., nie ja

vinc0 napisał:

> Próbujesz mnie obrazić?hehehehe
              > Odnieś się do faktów a nie powtarzasz te same pierdoły.
              • vinc0 Re: Czerowno-rozowe "salony" na wymarciu; 20.06.06, 23:56
                To jest jasne nawet dla ciebie Silesiusie,zapłacili sześć razy mnie za dwa razy
                więcej.Do tego ta preferencyjna cena była uzyskana dzięki współpracy z PZU.
                I tyle na ten temat.Oskarżyli PO za swoją przewałkę,to się nazywa korupcja i
                złodziejstwo.

O te fakty mi chodziło,za ten post mnie zwyzywałeś od meneli.
                To co biuletynu nie przesłali i nie wiesz co pisać?
                • silesius.monachijski0 Re: Czerowno-rozowe "salony" na wymarciu; 21.06.06, 00:01
                  wiadomo,ze PO, a nie PiS, robila przekrety; potwierdzila to nawet PKW (gdzie
                  PiS nie ma wladzy); chcesz bronic te rozowe hieny spod znaku "dziadka Tuska",
                  to twoja sparwa; tylko analizuj fakty, a nie powtarzaj "pobozne zyczenia"
                  Schetyny; i tak wiadomo, ze Tusk go wkrotce wykopie ze stolka sekretarza
                  generalnego, bo przegial chloptas; nie wierzysz? mozemy sie zalozyc; i nie
                  pieprz glupot; to nie forum dla przedszkolakow a la FAZPiS

vinc0 napisał:

> To jest jasne nawet dla ciebie Silesiusie,zapłacili sześć razy mnie za dwa
                  razy
                  > więcej.Do tego ta preferencyjna cena była uzyskana dzięki współpracy z PZU.
                  > I tyle na ten temat.Oskarżyli PO za swoją przewałkę,to się nazywa korupcja i
                  > złodziejstwo.
                  >
                  > O te fakty mi chodziło,za ten post mnie zwyzywałeś od meneli.
                  > To co biuletynu nie przesłali i nie wiesz co pisać?
                  • vinc0 Re: Czerowno-rozowe "salony" na wymarciu; 21.06.06, 00:04
                    Znowu nie na temat.
                    Wytłumacz mi dysproporcję kosztów i powiązania firm reklamowych z PZU.
                    na ten temat się nie zająknąłeś.
                    • silesius.monachijski0 Re: Czerowno-rozowe "salony" na wymarciu; 21.06.06, 00:08
                      léwacki glupcze: nie dostrzegasz dysproporcji pomiedzy tym, czym zajmuje sie w
                      rzeczy samej prokuratura, a tym co "piep...." Schetyna, bo jest zagrozony jego
                      stolec sekr. generalnego PO? az tak jestes zaslepiony? przypomina mi to SA z
                      poczatku lat 30-tych XX wieku

vinc0 napisał:

> Znowu nie na temat.
                      > Wytłumacz mi dysproporcję kosztów i powiązania firm reklamowych z PZU.
                      > na ten temat się nie zająknąłeś.
                      • vinc0 Re: Czerowno-rozowe "salony" na wymarciu; 21.06.06, 00:12
                        Jak Kurski wyjechał z oskarżeniem to uwieżyłeś w ciemno,ale jak PO pokazało
                        dokumenty z PKW to jest ochydne kłamstwo Schetyny?
                        W głowce się tumani?Mój ty malutki naziwszechpolaku?
                        • silesius.monachijski0 Re: Czerowno-rozowe "salony" na wymarciu; 21.06.06, 00:16
                          jakie dokumenty PO pokazalo? zadnyhc dokumentow; to wszystko
                          przypuszczenia;przeciez i tak kazyd zdroworozsadkowo myslacy czlowiek wie, ze
                          Kurski ma dowody i zeznania swiadkow b.mocne, bo stoi za nim "piskorszczyzna",
                          ktora Tusk - jak zwykle glupi - bezmyslnie cala wywalil;

vinc0 napisał:

> Jak Kurski wyjechał z oskarżeniem to uwieżyłeś w ciemno,ale jak PO pokazało
                          > dokumenty z PKW to jest ochydne kłamstwo Schetyny?
                          > W głowce się tumani?Mój ty malutki naziwszechpolaku?
        • wojciech_tomaszewski Re: Czerowno-rozowe "salony" na wymarciu; 21.06.06, 01:47
          Co ty bredzisz... teoria spiskowa jak za Nerona...kto podpalił Rzym? hahahahahah
          P.O ciągle coś miesza i kłamie bo to natura tych imbecyli i złodzieji od
          Piskorskiego co most ukradł w wawie po Schetynę i jego przekręty we Wrocku...
          Ostatni tydzień to okradanie swoich... buhahahahaha i ten śmieszny Tusk z
          syndromem niepamięci wstecznej... co nie wiedział, że dziadek u niemca służył...
          sami krętacze...a on chyba historyk z wykształcenia...
          • sigact1 Re: Czerowno-rozowe "salony" na wymarciu; 21.06.06, 01:54
            wojciech_tomaszewski napisał

Pan pewnie nie dostrzega faktu, iż wszelakie dotąd pozytywnie pojmowane pojęcia
            od momentu przejęcia władzy przez PiS jakoś pejoratywnie raczej sie kojarzą.
    • jaza01 Dobry piesek Jarusia,a co na to koty? 20.06.06, 23:38
      Pytam jeszcze raz KTO urodzil takie byle co jak Kurski i Kaczorki,toz to wstyd
      dla matki.Byle jaka Matka Polka.
      • tales1 Koty pazurkami zrobią porządek z billboardami PO! 20.06.06, 23:39
      • vinc0 Re: Dobry piesek Jarusia,a co na to koty? 20.06.06, 23:46
        jaza01 napisała:

> Pytam jeszcze raz KTO urodzil takie byle co jak Kurski i Kaczorki,toz to wstyd
        > dla matki.Byle jaka Matka Polka.

----

Z tym jest jak z prostytutką,to nie zawód to charakter.
        • silesius.monachijski0 [...] 20.06.06, 23:51
          • vinc0 Re: Dobry piesek Jarusia,a co na to koty? 21.06.06, 00:00

> odezwala sie meska prostytutka, majaca ciagle problemy ze zwieraczami; prawnuk
            > hitlera, tez pedala

---

Co za klasa,jaki styl,prawdziwy eksportowa kopia Kurskiego.
            • silesius.monachijski0 [...] 21.06.06, 00:05
              • wet3 do silesiusa 21.06.06, 00:25
                Jest ladna dyskusja na temat roszczen w dziale "wiadomosci" - 2 art. Czy
                widziales to? Pozdr.
                • silesius.monachijski0 Re: do silesiusa 21.06.06, 00:34
                  wiem, o czym piszesz: o tych wrednych typkach, lajdakach, ktorzy probuja od
                  Polski wyciagnac miliard Euro; Michalkiewicz mowil o wiekszych sumach (o
                  ktorych i ja slyszalem w Polsce, kiedy ostatni raz - 3 lata temu - spotkalem
                  sie z moim bardzo dalekim kuzynem z Hajfy, ktory byl w Krakowie: chodzi o
                  kilkadziesat mld. USD: Michalkiewicz miál niestety racje); wiesz co o tym mysle
                  wet§? zle mi sie robi: to kolejna grupa geszefciarzy, ktorym zalezy tylko na
                  kasie, a nie na odszkodowaniach dla ofiar; to kojelna przyklad na "przemysl
                  holocaustu"; bardzo wredne; chamskie po prostu

wet3 napisał:

> Jest ladna dyskusja na temat roszczen w dziale "wiadomosci" - 2 art. Czy
                  > widziales to? Pozdr.
            • wet3 [...] 21.06.06, 00:22
      • jantar18 Re: Dobry piesek Jarusia,a co na to koty? 21.06.06, 15:22
        ni wszystki koty j.kaczyńskiego przepadają za bullterierami
        - jak widać.
    • bob_l Kurski strzela gola do swojej bramki 21.06.06, 00:11
      Wiara w prawość Prawa i Sprawiedliwości nie pozwoliła Kurskiemu nawet pomyśleć,
      że to PIS może być beneficjentem bilbordów PZU.
      Nie uważam, by PO było święte i z pewnością trochę oszukali w rozliczeniu. Nie
      są jednak idiotami, w przeciwieństwie do prostaków z PIS. Kurski jest wzorcem
      głupoty kaczej.
      • wet3 Re: Kurski strzela gola do swojej bramki 21.06.06, 00:27
        A czy z dziadkiem Donalda tez strzelil samoboja???
        • vinc0 Re: Kurski strzela gola do swojej bramki 21.06.06, 00:37
          Twojej babci strzelił gola,dlatego jesteś taki bezgranicznie ograniczony.
          • silesius.monachijski0 Re: Kurski strzela gola do swojej bramki 21.06.06, 00:48
            twojej zas babci strzelili bramke znaczona pilka, stad tez i caly pozniejszy
            posiew byl g... warty (co widac po takim pederascie jak ty)

vinc0 napisał:

> Twojej babci strzelił gola,dlatego jesteś taki bezgranicznie ograniczony.
            • vinc0 Re: Kurski strzela gola do swojej bramki 21.06.06, 00:53

> twojej zas babci strzelili bramke znaczona pilka, stad tez i caly pozniejszy
              > posiew byl g... warty (co widac po takim pederascie jak ty)
              >
              > vinc0 napisał:
              >
              > > Twojej babci strzelił gola,dlatego jesteś taki bezgranicznie ograniczony.

Proszę bardzo ,kolejny antysemicki atak,faszysta z ciebie wyłazi na każdym kroku.
              • silesius.monachijski0 Re: Kurski strzela gola do swojej bramki 21.06.06, 01:14
                antysemicki? ty filosemita? ty jestes najgorszym bolszewicko-faszystowksim
                pedalem; wiesz, co postanowili ostatnio bogobojni rabini w Izraelu: zeby takie
                pedalskie scierwo eliminowac, bo przeciwstawia sie Jahwe; biorac pod uwage, ze
                waszym guru (do ktorego wy pedaly nie chcecie sie przyznac) jest Hitler,
                rozumiem oburzenie rabinow: kazdy pedal to antysemita; to swieta prawda!!!!

vinc0 napisał:

>
                > > twojej zas babci strzelili bramke znaczona pilka, stad tez i caly pozniej
                > szy
                > > posiew byl g... warty (co widac po takim pederascie jak ty)
                > >
                > > vinc0 napisał:
                > >
                > > > Twojej babci strzelił gola,dlatego jesteś taki bezgranicznie ograni
                > czony.
                >
                >
                >
                > Proszę bardzo ,kolejny antysemicki atak,faszysta z ciebie wyłazi na każdym
                krok
                > u.
                • mark.parker Re: Kurski strzela gola do swojej bramki 21.06.06, 01:19

> antysemicki? ty filosemita? ty jestes najgorszym bolszewicko-faszystowksim
                  > pedalem;

Podobno tylko homoseksualista rozpoznaje homoseksualistę, albo, jak "Leninowiec"
                  Gnom-Kaczyński wypiera się swego pedalstwa i urządza nagonki na innych. Kiedyż
                  masz czas zarabiać na kolanach w dworcowej toalecie, skoro tak tu sobie hasasz?
                  Pewno naziol na kolanach bardzo podoba się starym naziolom z obwisłymi od piwa
                  brzuchami :)))))))))
                  • silesius.monachijski0 Re: Kurski strzela gola do swojej bramki 21.06.06, 01:23
                    po prostu i zwyczajnie:pedaly zawsze beda antysemitami, gdyz religia zydowska
                    odrzuca zdecydowanie (duzo radykalniej niz chrzescijanstwo) heterofobie
                    (inaczej ta choroba jest nazywana - eufemistycznie - "homoseksualizmem");
                    dlatego dla mnie kazdy pedal i kazdy lesbijka to antysemita (wynika to z
                    zalozen judaizmu)

mark.parker napisał:

>
                    > > antysemicki? ty filosemita? ty jestes najgorszym bolszewicko-faszystowksi
                    > m
                    > > pedalem;
                    >
                    > Podobno tylko homoseksualista rozpoznaje homoseksualistę, albo,
                    jak "Leninowiec
                    > "
                    > Gnom-Kaczyński wypiera się swego pedalstwa i urządza nagonki na innych. Kiedyż
                    > masz czas zarabiać na kolanach w dworcowej toalecie, skoro tak tu sobie
                    hasasz?
                    > Pewno naziol na kolanach bardzo podoba się starym naziolom z obwisłymi od piwa
                    > brzuchami :)))))))))
                    >
            • tojajurek Re: Kurski strzela gola do swojej bramki 21.06.06, 00:55

> twojej zas babci strzelili bramke znaczona pilka, stad tez i caly pozniejszy
              > posiew byl g... warty (co widac po takim pederascie jak ty)

A fe! Takie chamskie odzywki? Czy mamusia Cię nie uczyła zasad przyzwoitości?
              Wstydziłbyś się, bo sam sobie wystawiasz paskudne świadectwo.
              • silesius.monachijski0 Re: Kurski strzela gola do swojej bramki 21.06.06, 01:16
                a dlaczego? pedaly to potomkowie hitlera, arcypedala, wiec zagorzali
                antysemici; trzeba zwalczac to badziewie

tojajurek napisał:

>
                > > twojej zas babci strzelili bramke znaczona pilka, stad tez i caly pozniej
                > szy
                > > posiew byl g... warty (co widac po takim pederascie jak ty)
                >
                > A fe! Takie chamskie odzywki? Czy mamusia Cię nie uczyła zasad przyzwoitości?
                > Wstydziłbyś się, bo sam sobie wystawiasz paskudne świadectwo.
                • sigact1 Re: Kurski strzela gola do swojej bramki 21.06.06, 01:17

> a dlaczego? pedaly to potomkowie hitlera, arcypedala, wiec zagorzali
                  > antysemici; trzeba zwalczac to badziewie

Możesz mi wytłumaczyc, jak można być potomkiem "pedała"?
                  • silesius.monachijski0 Re: Kurski strzela gola do swojej bramki 21.06.06, 01:20
                    alez to bardzo proste: pozwolono tym zboczonym hitlerowcom wychowywac dzieci w
                    zwiazkach pedalsko-lesbijskich, wiec wychowali (czesto adoptowane) dzieci
                    na "swoj obraz i podobienstwo"; przy okazji krzywdzac te dzeici

sigact1 napisał:

>
                    > > a dlaczego? pedaly to potomkowie hitlera, arcypedala, wiec zagorzali
                    > > antysemici; trzeba zwalczac to badziewie
                    >
                    > Możesz mi wytłumaczyc, jak można być potomkiem "pedała"?
                    >
                    • mark.parker Re: Kurski strzela gola do swojej bramki 21.06.06, 01:22

> alez to bardzo proste: pozwolono tym zboczonym hitlerowcom wychowywac dzieci w
                      > zwiazkach pedalsko-lesbijskich, wiec wychowali (czesto adoptowane) dzieci
                      > na "swoj obraz i podobienstwo"; przy okazji krzywdzac te dzeici

A myślałem, że jesteś jednak potomkiem - tatusia SS-mana :)))))))))))
                      • silesius.monachijski0 Re: Kurski strzela gola do swojej bramki 21.06.06, 01:24
                        nie, to wy pedaly, jestescie potomkami (duchowymi i nie tylko) a. hitlera oraz
                        ss i sa; pedalstwo to faszyzm i komunizm w jednym: symbioza lewackiego zboczenia

mark.parker napisał:

>
                        > > alez to bardzo proste: pozwolono tym zboczonym hitlerowcom wychowywac dzi
                        > eci w
                        > > zwiazkach pedalsko-lesbijskich, wiec wychowali (czesto adoptowane) dziec
                        > i
                        > > na "swoj obraz i podobienstwo"; przy okazji krzywdzac te dzeici
                        >
                        > A myślałem, że jesteś jednak potomkiem - tatusia SS-mana :)))))))))))
                        >
                        >
                        • mark.parker Sil rzezimieszkiem? 21.06.06, 01:38

> nie, to wy pedaly, jestescie potomkami (duchowymi i nie tylko) a. hitlera oraz
                          > ss i sa; pedalstwo to faszyzm i komunizm w jednym: symbioza lewackiego zboczeni
                          > a

Kiedyś (chyba nieco ponad pół roku temu) pojawiła się następująca wiadomość:
                          "Zdemaskowano chirurga, który wystawiał rzezimieszkom zaświadczenia o...
                          niepoczytalności umysłowej, które następnie przedstawiali w sądzie."
                          Stawiam pytanie, czy Sil skorzystał z takiego zaświadczenia, żeby uchylić się od
                          zarzutu naziolstwa, czy też nie należał do tej grupy i zaświadczenie o
                          niepoczytalności było prawdziwe? Stawiam to pytanie bez uprzedzeń. Odpowiedź
                          znajduje się w postach syna Wehrmachtu :))))))))
                          • silesius.monachijski0 Re: Sil rzezimieszkiem? 21.06.06, 01:44
                            eh, glupi pedale; nie rob sobie zludnych nadziei; ciebie nie nie tkne, bo g...
                            sie zwyczajowo nie tykam; wiec: "rzezimieszkiem"?zebys ty chociaz
                            byl "normalnym rodzajem miesa"; ale nie jestes: jestes - podobnie jak oberpedal
                            hitler -zwyczajnym ludzkim pomiotem i lajnem; nigdy bym sie czegos takiego nie
                            tknal; wystarczy, ze natura pokarala;
                            .
                            Ja ide spac - wprzod sie umywszy po kontakcie z forumowym lajnem; dobranoc

mark.parker napisał:

>
                            > > nie, to wy pedaly, jestescie potomkami (duchowymi i nie tylko) a. hitlera
                            > oraz
                            > > ss i sa; pedalstwo to faszyzm i komunizm w jednym: symbioza lewackiego zb
                            > oczeni
                            > > a
                            >
                            > Kiedyś (chyba nieco ponad pół roku temu) pojawiła się następująca wiadomość:
                            > "Zdemaskowano chirurga, który wystawiał rzezimieszkom zaświadczenia o...
                            > niepoczytalności umysłowej, które następnie przedstawiali w sądzie."
                            > Stawiam pytanie, czy Sil skorzystał z takiego zaświadczenia, żeby uchylić się
                            o
                            > d
                            > zarzutu naziolstwa, czy też nie należał do tej grupy i zaświadczenie o
                            > niepoczytalności było prawdziwe? Stawiam to pytanie bez uprzedzeń. Odpowiedź
                            > znajduje się w postach syna Wehrmachtu :))))))))
                            >
                            >
                            • mark.parker Dobranoc, Silezjuszku! 21.06.06, 01:55
                              Dobranoc, Silezjuszku!
                              Gdy już będziesz w łóżku,
                              trzymaj rączki na kołderce,
                              drogie, "wehrmachtowskie" serce!
                              Dobranoc, dobranoc!
                              pchły na noc!
                              Odegnaj zmory od siebie,
                              A będziesz się czuł, jak w niebie
                              Z Hakenkreutzem na żerdce,
                              "wehrmachtowskie" me serce!
                              Może się przyśni Parteitag
                              i jego główny Hitler-Mag
                              Z takim tycim wąsikiem,
                              Giertychem i PiSikiem :))))))))))
                            • pio41 Re: Silesius zglos sie do psychiatry 21.06.06, 10:09
                              Uspokoi cie, wyglasz na nadzwyczaj sfrustrowanego chama. Kilka prochow i
                              wyjdziesz z tego - mam na mysli frustracje - chamstwo wypija sie z mlekiem
                              matki. Choc mamy wolnosc slowa, mysle ze dla dobra ogolu lepiej byloby, zebys
                              swoje zlote mysli notowal w prywatnym notesiku.
                    • sigact1 Re: Kurski strzela gola do swojej bramki 21.06.06, 01:24

> alez to bardzo proste: pozwolono tym zboczonym hitlerowcom wychowywac dzieci w
                      > na "swoj obraz i podobienstwo"; przy okazji krzywdzac te dzeici.

Rozumiem.
                      A czy ty przypadkowo nie stałes się ofiarą jakiejś pary idiotów, którzy cie
                      wychowywali >na "swoj obraz i podobienstwo"<
                      • silesius.monachijski0 Re: Kurski strzela gola do swojej bramki 21.06.06, 01:26
                        o wrecz przeciwnie: ani pedalem ani lewakiem nie jestem; mialem dobra
                        kindersztube, i znam zasady savoir-vivru: ani nie jestem lewackim ekstermista
                        ani pedalem (jak wy towarzysze)

sigact1 napisał:

>
                        > eci w
                        > > zwiazkach pedalsko-lesbijskich, wiec wychowali (czesto adoptowane) dzieci
                        > > na "swoj obraz i podobienstwo"; przy okazji krzywdzac te dzeici.
                        >
                        > Rozumiem.
                        > A czy ty przypadkowo nie stałes się ofiarą jakiejś pary idiotów, którzy cie
                        > wychowywali >na "swoj obraz i podobienstwo"<
                        >
                        >
                        • vinc0 Re: Kurski strzela gola do swojej bramki 21.06.06, 01:29
                          I ZNAM ZASADY SAVOIR-VIVRU
                          • silesius.monachijski0 Re: Kurski strzela gola do swojej bramki 21.06.06, 01:33
                            alez oczywiscie: lewackich (komucho-faszystowskich) pedziow trzeba kopac w
                            d...; dla dobra ogolu, i zeby zaraza sie nie rozprzestrzeniala; na tym - m.in.
                            polega wspolczesny savoir-vivre: zwalczac pedalstwo wszelkimi srodkami i
                            metodami

vinc0 napisał:

> I ZNAM ZASADY SAVOIR-VIVRU
                        • sigact1 Re: Kurski strzela gola do swojej bramki 21.06.06, 01:31
                          silesius.monachijski0 napisał:mialem dobra
                          > kindersztube

Rozumiem. Ojciec cię prał, czego mu nie możesz wybaczyć. Stąd te emocjonalne
                          dewiacje.
                          • silesius.monachijski0 Re: Kurski strzela gola do swojej bramki 21.06.06, 01:36
                            mnie nikt nie pral nygusie; dlatego jestem normalny, czyli heteroseksulny; to
                            was prali rodzice, stad i "pociag zwieraczy" do dziwnych zwiazkow; ohyda i
                            zenada; mocno musieliscie w dziecinstwie oberwac, nedzne pedzie, jednak troche
                            mi was zal; jezeli nikt nie bedzie sie chcial dobrac do waszych zwieraczy, to
                            zycze "spokojnej nocy"

sigact1 napisał:

> silesius.monachijski0 napisał:mialem dobra
                            > > kindersztube
                            >
                            > Rozumiem. Ojciec cię prał, czego mu nie możesz wybaczyć. Stąd te emocjonalne
                            > dewiacje.
                            • sigact1 Re: Kurski strzela gola do swojej bramki 21.06.06, 01:44

> mnie nikt nie pral nygusie; dlatego jestem normalny, czyli heteroseksulny; to
                              > was prali rodzice, stad i "pociag zwieraczy" do dziwnych zwiazkow; ohyda i
                              > zenada; mocno musieliscie w dziecinstwie oberwac, nedzne pedzie, jednak troche
                              > mi was zal; jezeli nikt nie bedzie sie chcial dobrac do waszych zwieraczy, to
                              > zycze "spokojnej nocy"

Bardzo ciekawe konstatacje. Według ciebie jestem pedziem, lewackim ekstremistą a
                              do tego jeszcze nygusem.
                              Błyskotliwy jesteś ciulu.
                    • vinc0 Re: Kurski strzela gola do swojej bramki 21.06.06, 01:26
                      lesius.monachijski0 napisał:

> na "swoj obraz i podobienstwo"; przy okazji krzywdzac te dzeici

---

Dla ciebie to wszystko jest proste,a piwa nie masz sie z kim napić a za seks
                      musisz płacić .
                      • silesius.monachijski0 Re: Kurski strzela gola do swojej bramki 21.06.06, 01:29
                        chachacha; moi przyjaciele (ostanio w 10 osob bylismy w gorach) mnie znaja i
                        popieraja; mam z kim sie napic piwa; faktem jest, ze w moimotoczeniu nie paleta
                        sie lewackie (faszystowsko-bolszewicko-pedalskie) gowno: wszyscy wiedza, ze
                        moglbym "dac w rylo" gnojkom; a przyjaciol mam wielu
                        vinc0 napisał:

> lesius.monachijski0 napisał:
                        >
                        > eci w
                        > > zwiazkach pedalsko-lesbijskich, wiec wychowali (czesto adoptowane) dzieci
                        > > na "swoj obraz i podobienstwo"; przy okazji krzywdzac te dzeici
                        >
                        > ---
                        >
                        > Dla ciebie to wszystko jest proste,a piwa nie masz sie z kim napić a za seks
                        > musisz płacić .
                        • vinc0 Re: Kurski strzela gola do swojej bramki 21.06.06, 01:37
                          Dałbyś mi w ryło?Czy tylko się przechwalasz?
                          eeeeeeeeeeeetam jesteś tchórzem,po co pytam ?
                  • vinc0 Re: Kurski strzela gola do swojej bramki 21.06.06, 01:21
                    Muszę stanąć w obronie Silesiusa,tak napisali w statucie PISu i to musi być prawda.

:D
                    • silesius.monachijski0 Re: Kurski strzela gola do swojej bramki 21.06.06, 01:31
                      odp..... sie pedale: to nie forum FAZPiS-u; pocaluj sie w d..., smieszny
                      glupcze (bo nie blaznie przeciez: za glupi jestes na blazna)

vinc0 napisał:

> Muszę stanąć w obronie Silesiusa,tak napisali w statucie PISu i to musi być
                      pra
                      > wda.
                      >
                      > :D
                  • vinc0 Re: Kurski strzela gola do swojej bramki 21.06.06, 01:23
                    sigact1 napisał:

>
                    > > a dlaczego? pedaly to potomkowie hitlera, arcypedala, wiec zagorzali
                    > > antysemici; trzeba zwalczac to badziewie
                    >
                    > Możesz mi wytłumaczyc, jak można być potomkiem "pedała"?

--------

W dziewicę z dzieckiem też wierzy.
                    • silesius.monachijski0 Re: Kurski strzela gola do swojej bramki 21.06.06, 01:38
                      Dobranoc pedaly i lewaccy ekstremisci; wygracie "ideologicznie" podobnie jak
                      polska, reprezentacja na niemieckim mundialu; jako pederasci jestescie zeramim
                      i takimi pozostaniecie; zas PO - partyjka lotrow was popierajacych - bierze w
                      d....; przemyslcie sytuacje; "el dorado" pedalskie sie konczy; trza zaczac po
                      ludzku zyc; dobranoc

vinc0 napisał:

> sigact1 napisał:
                      >
                      > > silesius.monachijski0 napisał:
                      > >
                      > > > a dlaczego? pedaly to potomkowie hitlera, arcypedala, wiec zagorzal
                      > i
                      > > > antysemici; trzeba zwalczac to badziewie
                      > >
                      > > Możesz mi wytłumaczyc, jak można być potomkiem "pedała"?
                      >
                      > --------
                      >
                      > W dziewicę z dzieckiem też wierzy.
                      • y.y Re: Kurski strzela gola do swojej bramki 21.06.06, 03:53
                        Skoro pedały to potomkowie Adolfa, to heteroseksualiści to potomkowie Stalina?
                        Weź już nie bredź więcej debilu jeden.
    • zombie84 Drodzy internauci!!! 21.06.06, 00:50
      Abstrahując już od tego, że tematy rozmowy na forum bardzo daleko odbiegają od
      sedna sprawy, zastanawiam się po co na takim forum wypowiadają się takie osoby
      jak m.in. Silesius Monachijski. Niezależnie od tego, jaką opcje polityczną się
      forsuje, przecież to aż wstyd przeczytać później to, co samemu się napisało!
      Ciągle tylko wzajemne wyzwiska, wyśmiewanie i obrażanie. Argumenty oparte na
      wcześniejszych zapiekłych przekonaniach, które determinują nastawienie do
      wszystkiego, co może się wydarzyć i co zostanie tu, czy ówdzie opisane. Zero
      starań o obiektywność i rozważenie sytuacji od "drugiej strony". Świat
      przedstawiony na czarno-biało i radykalne poglądy co zrobić ze stroną
      przeciwną. Czy Wy chcecie kogokolwiek przekonać do swoich argumentów, czy tylko
      powyzywać się nawzajem? Bo jak tylko powyzywać, to czy naprawdę nie szkoda
      czasu na tak jałową "dyskusję". Jak na zasadach relacji międzyludzkich
      prezentowanych na forum można budować wspólną Polskę i dążyć z nadzieją ku
      przyszości? Takie traktowanie się wzajemnie może tylko utopić WSZYSTKICH w
      chaosie i dezorganizacji. Tu nie będzie wyganych, będą tylko przegrani... To
      my, zwykli ludzie współtworzymy świat, w którym żyjemy. Więc nie ma co narzekać
      na otaczającą nas szarość, wulgarność, agresję, znieczulicę, bo to, jak widać
      choćby po tym forum jest zależne od NAS SAMYCH! Trzeba zacząć od siebie- to
      dopier jest sztuka i wyzwanie!!!
      • vinc0 Re: Drodzy internauci!!! 21.06.06, 00:59
        Ja za siebie przepraszam,ale ktoś musi dawać odpór tym popaprańcom.
      • tojajurek Re: Drodzy internauci!!! 21.06.06, 01:24
        Piękny wywód Zombie84. Podpisuję się pod nim bez zastrzeżeń.
        Tylko jak zachęcić co bardziej rozognionych forumowiczów, aby zamiast inwektyw
        pisali i dyskutowali o swoich poglądach? Bo nawet, jeśli z góry wiadomo, że się
        nawzajem nie przekonamy, to warto poznać poglądy i przekonania adwersarza.
        To wzbogaca i pozwala lepiej rozumieć ludzi i świat.
        Tak, czy owak, warto spróbować.
      • wet3 do zombie84 21.06.06, 02:35
        Z pozoru wyglada, ze masz racje i mowisz do rzeczy. Problem polega na tym, ze
        zapomimasz mowic o przyczynach, a mowisz tylko o skutkach. Gdybys mial troche
        obiektywizmu i dokladniej przyjrzal sie wszystkiemu, to z latwoscia zobaczylbys
        gdzie jest pies pogrzebany. Pewnie jednak tego zrobic nie chcesz i wychodzisz
        do nas z gadka-szmatka. Przypatrz sie dokladnie owej grupie zawodowych
        klakierow GW ktorzy, wszystkich forumowiczow majacych opinie rozne od
        fosowanych przez GW, bezpardonowo obrzucaja (przy milczacej zgodzie admina)
        niekonczacymi sie inwektywami lub odsylaja do psychiatry czy tez polecaja
        zazywanie lekow psychoptropowych. Procz tego nagminnie obrazaja uczucia ludzi
        wierzacych i rzucaja inwektywy na KK (znow przy milczacej aprobacie abmina)
        oraz wierzacych katolikow. Ponoc istnieje kodeks dobrego zachowania, ktory ma
        byc przestrzegany. Admin jest dosc szybki w kasowaniu postow przeciwnikow GW.
        Natomiast pozostawia mase postow swoich zwolennikow - i to takich, ktore
        powinny byc skasowane natychmiast. Atakowani zas odplacaja sie pieknym za
        nadobne. Powiem Ci otwarcie, ze byliby glupcami aby ciagle dawali sobie pluc w
        gebe tylko dlatego, ze prezentuja odmienna od GW opinie w jakiejs sprawie!
        Zamiast wspominac silesiusa czy innych, zwroc sie do GW bo to wlasnie postawa
        jej admina powoduje ten caly bajzel. Albo mamy kodeks, ktorego przestrzegamy
        wszyscy, albo bedziemy mieli dalej benadziejnie wypelniomy inwektywami bajzel
        bez rzeczowej dyskusji. Pozdrawiam.
      • atheix_mail Re: Drodzy internauci!!! 21.06.06, 21:41
        Precz z takimi jak ty idiotami
        Którzy się kompromitują sami
    • wojciech_tomaszewski Ale ludzie z P.O mają fantazję... 21.06.06, 01:37
      Jak PiS pokazuje, że P.O jest zamieszane w złodziejstwo to ci swoje... jak
      zwykle dokoła Wojtek... Każdy wie co było we Wrocławiu ze Schetyną i Piskorskim
      w Warszawie(most)... ostatnie dni to kolejne afery z udziałem P.O... Tusk też
      święta krowa, z wyksztalcenia historyk, a nie wiedział że dziadek u niemca
      służył... i tak cały czas z tymi łajzami... a udają Polską inteligencję...
      buhahahaaahhaha.... Zacznijcie coś budować, a nie tylko burzycie... a GW was
      jeszcze wspiera... hahahahahhaahhaha
      • ismael Re: Ale ludzie z P.O mają fantazję... 21.06.06, 01:45
        tak szczerze to mi to jebie... po maxie, niech sie pozagryzaja durnie,wart pac
        pałaca a pisuary platformersów,powinno sie całe towarzycho w piczam z lasu
        pogonic....tylko lesniczego jakos brak...,no cuz Piłsudzki nie zdarza sie 2 razy
        w dziejach narodu....a szkoda, chetnie wziałbym kałacha zeby wesprzec tego kto
        to oszołomstwo z parlamentu RP pogoni na 4 wiatry..-dokopie czarnym pijawkom i
        rozliczy wreszcie czerwone sepy...
      • dado11 Re: Ale ludzie z P.O mają fantazję... 21.06.06, 01:51
        Jesteś czarny lud, który kupuje wszystko jak leci.
        Żal tylko że tacy jak TY wojciech_tomaszewski decydują o moim życiu (prawo głosu wyborczego).
        • wojciech_tomaszewski Re: Ale ludzie z P.O mają fantazję... 21.06.06, 01:59
          dado11 to jest właśnie polemika z poziomu platformersów... demagogia i
          pejoratywne wstawki... jesteś tylko potwierdzeniem tego co ja widzę...
          totalnego braku argumentów... a co może Tusk nie zapomniał o dziadku, a
          piskorski to co? hahahahahahha obudź się Pan...
          • s.flores Re: Ale ludzie z P.O mają fantazję... 21.06.06, 02:16
            wojciech_tomaszewski napisał:

> dado11 to jest właśnie polemika z poziomu platformersów... demagogia i
            > pejoratywne wstawki... jesteś tylko potwierdzeniem tego co ja widzę...
            > totalnego braku argumentów...

Ja przepraszam że taki nachalny jestem ale przedstawiłem argument, a nie
            doczekałem się słówczka pochwały za tak niedemagogiczną postawę. Wątek obok.
          • zgodnik1 wojciech_tomaszewski.. zakłamany jak kaczory.. 21.06.06, 10:14
            pokaż dowody PIS-u...PO przedstawiła!.. co do dziadka Tuska.. okazuje sie że
            był bohaterem.. zdezerterował z Wehrmachtu, przedostał sie do Angli i wstąpił
            do Polskiego Wojska!.. Kurski, łobuz, zarzucił dziadkowi Tuska, że ten zgłosił
            sie do armii hitlerowskiej, na OCHOTNIKA.. CO OKAZALO SIE KŁAMSTWEM!... ciebie
            nie interesuje prawda, ty już wszystko wiesz!...jesteś świnią jak
            Kaczyńscy,JKurski, Rydzyk, Gosiewski..i inni z PIS!.. wasza pożywka to kłamstwo
            i pomówienie...to że Kaczyńscy wchodzą w komitywe z SB-samoobroną i
            kryminalistami... tobie nie przeszkadza!..
        • sigact1 Re: Ale ludzie z P.O mają fantazję... 21.06.06, 02:00
          dado11 napisała:

> Jesteś czarny lud, który kupuje wszystko jak leci.
          > Żal tylko że tacy jak TY wojciech_tomaszewski decydują o moim życiu (prawo głos
          > u wyborczego).

Pozdrawiam kolego!

Dane jakiegośtam biura badania opinii publicznej:
          poparcie dla premiera 63%
          poparcie dla rządu 22%

Nie jestem socjologiem. Wydaje mi sie jednak, że ilustruje to wprost
          intelektualny stan polskiegho społeczeństwa. Premier jest fajny gość a rząd
          niekoniecznie. To znaczy, że premier oczywiście nie odpowiada za rząd. To
          znaczy, że debilizm stał sie w Polsce kolejną normą.
          • michalng Re: Ale ludzie z P.O mają fantazję... 21.06.06, 06:56
            Wysokie notowania premiera wynikaja z tego iz jest to sympatyczny facet :)
            usmiecha sie (co W PIS nie jest regułą) wyjasnia, mówi powoli i powtarza tak ze
            "ciemny lud" jest w stanie zrozumiec Natomiast wiadomo iz skład rzadu to nie
            sprawa premiera tylko koalicji, Fajny premier dostał nie fajnych koalicyjnych
            ministrów. Tak odbieraja to ludzie i dlatego "wyniki" rzadu i premiera tak od
            siebie odbiegaja.
      • s.flores Ja wiem, ale na wszelki wypadek... 21.06.06, 01:55
        wojciech_tomaszewski napisał:

> Jak PiS pokazuje, że P.O jest zamieszane w złodziejstwo to ci swoje... jak
        > zwykle dokoła Wojtek... Każdy wie co było we Wrocławiu ze Schetyną...

Schetyna to oczywiście straszny gość i wszystkie dowody zdołał zniszczyć. Niemniej
        dla pełnego obrazu mały link:
        www.schetyna.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=156&Itemid=1

a jakby ktoś chciał poczytać więcej to tutaj:
        5wladza.blogspot.com/2006/05/newsweek-przeprasza-schety_114787625848927139.html
      • heniozdan Re: Ale ludzie z P.O mają fantazję... 21.06.06, 09:36
        Wojtku nie słyszałem żeby Tusk zaprzeczał że dziadek służył u niemca słyszałem
        jak zaprzeczał że zgłosił się na ochotnika a to wielka różnica
    • barwro5 Re: PO: Stop kłamcom z PiS 21.06.06, 02:15
      Napewno J.Kurski sie nie myli.Przeciez Ci szulerzy z PO wiadomo skad sie
      wywodza i co robili w przeszlosci to jest mafijne ugrupowanie. Na dowod mozna
      przytoczyc kto ich popieral ,Banda prominentow z PZPR z Kwasniewskim na czele,
      a takze Walesa z mafia Wachowskiego i co tu udawadniac.
      • sigact1 Re: PO: Stop kłamcom z PiS 21.06.06, 02:17
        barwro5 napisał:

> Napewno J.Kurski sie nie myli.

Jasne barwro. To ścierwo nie może się mylić.
        Gratuluję ciemny ludu.
      • s.flores Re: PO: Stop kłamcom z PiS 21.06.06, 02:27
        barwro5 napisał:

> Napewno J.Kurski sie nie myli.Przeciez Ci szulerzy z PO wiadomo skad sie
        > wywodza i co robili w przeszlosci to jest mafijne ugrupowanie. Na dowod mozna
        > przytoczyc kto ich popieral ,Banda prominentow z PZPR z Kwasniewskim na czele,

Kaczyńskiego poparł Adam Gierek, Andrzej Lepper - obaj mocno antykomunistyczni,
        jeden dość niekarany.
    • wojtek2784 Re: Stop kłamcom z Platformy - 21.06.06, 04:03
      Schetyna robi z nas kretyna- to hasło dnia.
    • barwro5 Re: PO: Stop kłamcom z PiS 21.06.06, 04:18
      s.flores napisal: " Kaczynskiego poparl A.Gierek " i coz wtym zlego,poparl go
      biernie a nie czynnie jak to robila szuja Kwasniewski i ten wszystko wiedzacy i
      przewidujacy "BOLEK".Pisze z USA iwiemy po co te szuje tutaj jezdza i zkim sie
      zadaja i jak sluza Ojczyznie.
      • taziuta Re: PO: Stop kłamcom z PiS 21.06.06, 07:02
        Popatrzcie, wyemigrowała swołoczy, a dalej psioczy... :-(

barwro5 napisał:

> s.flores napisal: " Kaczynskiego poparl A.Gierek " i coz wtym zlego,poparl go
        > biernie a nie czynnie jak to robila szuja Kwasniewski i ten wszystko wiedzacy
        > i przewidujacy "BOLEK".Pisze z USA iwiemy po co te szuje tutaj jezdza i zkim
        > sie zadaja i jak sluza Ojczyznie.
      • s.flores Re: PO: Stop kłamcom z PiS 21.06.06, 07:47
        barwro5 napisał:

> s.flores napisal: " Kaczynskiego poparl A.Gierek " i coz wtym zlego,poparl go
        > biernie a nie czynnie jak to robila szuja Kwasniewski...

O? Czy mógłbym prosić o jakąś próbę uzasadnienia "bierności" poparcia Gierka vs. "niebierności"
        poparcia Kwaśniewskiego? Mile widziane będzie jakaś notka o "niebierności" poparcia Leppera.
    • apoplaws Z zainteresowaniem poczekam co z tego wyjdzie. 21.06.06, 08:37
      Na razie slowo przeciwko slowu. I pewnie tak zostanie. Bo po prostu przekretu
      pewnie nie bylo ani z jednej ani z drugiej strony. Kurskiego do sadu zaprowadzic
      sie nie da, wiec sobie wygaduje co chce. Wszystko rozmyje sie w szarej breji.
      No, chyba, ze CBA w koncu rozwinie skrzydla. Oni sie takimi drobiazgami jak
      dowody przejmowac na pewno nie beda. Co bowiem znaczy najlepszy chcoby dowod
      wobec slowa genseka, lub jednego z jego siepaczy ?
    • chomikdc Re: PO: Stop kłamcom z PiS 21.06.06, 09:10
      Kurski władował Jarosława na minę, bo gó.. go obchodzą konsekwencje on gra we
      własną grę i nie ogląda się na boki. W Teraz My wypalił jak głupol ale cięgi w
      dłuższej perspektywie czasu zbioerze cały PiS, zacznie się wyciąganie gówna i
      Jarosław też zostanie w nim ubrudzony. Niech się żrą.
    • stopzionism bulterier ugryzł w syjonistyczny POśladek 21.06.06, 09:13
      oj jak boli i będzie bolało.!!
      • s.flores To Jarek też ma syjonistyczny? 21.06.06, 09:16
        Bo że podobne pogłoski krążyły o Kurskim to pamiętam.
        serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34308,3209042.html
    • heniozdan Re: PO: Stop kłamcom z PiS 21.06.06, 09:23
      A Jarek ma krótkie nóżki jak zwykle u kaczuszki
    • zgodnik1 Ziobro zaciera ślady afer PIS-u! 21.06.06, 09:47
      i swojej działalności w kampani LKaczyńskiego!
      • atheix_mail Re: Ziobro zaciera ślady afer PIS-u! 21.06.06, 21:38
        A także ślady lądowania Marsjan na Ziemi.
    • momy Wódz z przyrodzona elegancją i kulturą wypluł 21.06.06, 10:00
      z siebie wczoraj, że to, co mówi PO to "bezczelne kłamstwo". Proszę o
      wyjasnienie, czy wodzowi chodziło o:
      1. Informacje, jakie agencje obsługiwały czyją kampanię, czy
      2. Informacje o relacjach kosztów do ilości billboardów?

To pierwsze jest dość proste do sprawdzenia i szczerze mówiąc nie sądzę, by PO
      wyskakiwała z takimi rewelacjami, gdyby tego nie sprawdzili.
      To drugie, przypominam, pochodzi z materiałów, które PiS sam przesłał do PKW.

To, przepraszam, kto tu kłamie?
      Im bardziej się wódz zapluwa, tym bardziej się miota i tym mniej należy mu wierzyć.
    • wrojoz Re: PO: Stop kłamcom z PiS 21.06.06, 10:15
      Stop tym niewiarygodnym klamcom z PiSu. Kaczynscy maja chyba klamstwo wrodzone.
      Kaczynscy i ich zgraja nie umia mowic prawdy, chocby nawet chcieli.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka