aturek2005 20.06.06, 18:09 Klamstwo ma krotkie nozki. A jakie ma Jarek? Przypadek? I think not! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mozart PO: Stop kłamcom z PiS 20.06.06, 18:10 Jak siedobrze przyjrzec, to obie partie klamia. Odpowiedz Link Zgłoś
prozac.pl Re: PO: Stop kłamcom z PiS 20.06.06, 18:16 Niech tylko Zero teraz nie zapomni zatuszować sprawy... Ktoś ładnie kur..skiego podsumował: czego sie nie dotknie to sie zamienia w g*wno... Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Re: Stop czlowiekowi z "twarza" D. Tuska 20.06.06, 18:24 prozac.pl napisał: > Ktoś ładnie kur..skiego podsumował: czego sie nie dotknie to sie zamienia w g*wno... > Trafiles w dziesiatke! Jak sie dotknal do Tuska przed wyborami, to z Donaldem tak sie stalo. Zamienil sie w g*wno... . Odpowiedz Link Zgłoś
prozac.pl Re: Stop kłamcom z pis 20.06.06, 18:30 > Trafiles w dziesiatke! Wiem, przecież widać z kim sie ten człowiek na codzień obściskuje. Sprawa z dziadkiem tak samo: chciał dla pisu dobrze, w rezultacie ma wśród większości Polaków opinie śmiecia. Odpowiedz Link Zgłoś
maciejtakitam A ja spiewalem "czy te oczy moga klamac" idac 20.06.06, 18:57 kolo billbordow Donalda... hehehehe. jednak z moja intuicja nie jest tak zle bo tylko debilom wydaje sie ze polityk moze byc ... uczciwy A wracajac do spiewu to na konwencji PO niektorzy politycy z rozbawieniem spiewali "nie bedzie Niemiec plul nam w twarz"... hehehehe to tak z innej beczki. Odpowiedz Link Zgłoś
osa332 Re: A ja spiewalem "czy te oczy moga klamac" idac 20.06.06, 19:31 maciejtakitam napisał: > kolo billbordow Donalda... hehehehe. jednak z moja intuicja nie jest tak zle bo > > tylko debilom wydaje sie ze polityk moze byc ... uczciwy > A wracajac do spiewu to na konwencji PO niektorzy politycy z rozbawieniem > spiewali "nie bedzie Niemiec plul nam w twarz"... hehehehe to tak z innej > beczki A jak był zjazd pisu w Łodzi to ci twoi posłowie tak się upili że pięciu policja zabrała do izby wytrzeżwień.Dwóch chodziło i śpiewali piękną piosenkę o kaczorkach nie zacytuję bo wstyd mi za takich polityków.Pamiętaj ty na to też płacisz Odpowiedz Link Zgłoś
maciejtakitam Re: A ja spiewalem "czy te oczy moga klamac" idac 20.06.06, 19:45 a co mnie obchodzi pis. jakas psychoze masz osa czy jak to z toba jest? dla mnie po jest takim samym dziadostwem jak Pis, a tymbardziej SLD ktorego szczerze nienawidze!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Ejże? Nie kłam, pisiorku 20.06.06, 21:05 maciejtakitam napisał: > a co mnie obchodzi pis. jakas psychoze masz osa czy jak to z toba jest? dla > mnie po jest takim samym dziadostwem jak Pis, a tymbardziej SLD ktorego > szczerze nienawidze!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal ze z ciebie pisior, to wiadomo 20.06.06, 22:03 bo sie tego nie wypierasz. Natomiast tamten w zywe oczy sie wypiera. Wiec kto tu lze? Pewnie Kurski. Ten to ma doswiadczenie! Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Pantenol, wyskoczyłeś jak... Tusk z billboarda! 20.06.06, 22:12 Ja jestem z wygranej partii, czyli z PiS, a ty? Pewnie z podwójnie przegranej Platformy Oszołomionej, co? To przykre, ale jak chcesz to zapisz się do Samoobrony, to może choć liźniesz jakiegoś stołeczka w Ministerstwie Rolnictwa! Odpowiedz Link Zgłoś
ga1ba Tales1 to klon i prowokator!!!!!!!! 20.06.06, 22:17 Wypisuje brednie na forum, żeby ludzie myśleli, że zwolennicy PiSu to kretyni... Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Re: Tales1 to klon i prowokator!!!!!!!! 20.06.06, 23:05 i bez Ciebie wiem, ze to kretyni. Widac golym okiem Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywil ******Kurski to szpieg Michnika w PiS******** 21.06.06, 10:30 Przecież brat Kurskiego pisze w Wyborczej, a Wyborcza to Michnik, a Michnik nie znosi Kaczyńskich, a Kaczyńscy to PiS. Odkryłam układ. Odpowiedz Link Zgłoś
galb_a Re: ******Kurski to szpieg Michnika w PiS******** 21.06.06, 10:34 Masz rację. Kurski juz raz chciał skompromitować PiS grzebiąc się w przeszłości dziadka Tuska. Co jeszcze zrobi ten wspólczesny Konrad Wallenrod? Co na to Jarosław z Ziemi Wolskiej? Czy drży już Malowany Kazimierz? Czy zbliża się odsiecz Łże-grubasów z Brukseli? Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywil Re: ******Kurski to szpieg Michnika w PiS******** 21.06.06, 10:38 To tylko kwetsia czasu (i kilku wyroków), a Kurski wyląduje w Samoobronie. Odpowiedz Link Zgłoś
gazetajudasza Ostatnie podrygi zdychajacej PO 21.06.06, 14:52 Tusk juz znika ze sceny. Skompromitowany, przegrany, a teraz nawet umaczany w cuchnaca afere finansowania kampanii wyborczej. Kurski zrobil wielka robote ujawniajac przekrety z pieniedzmi na bilboardy Tuska, jako "polityka z twarza". Teraz pokazuje sie, ze Po juz nie ma twarzy, ma tylko ludzi do zwijania pieniedzy. Podobnie jak SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
roman_bralski W_e_r_m_a_h_t__ Przemienił Się w Gebelsa !!!!!!! 21.06.06, 18:52 gazetajudasza napisał: > Tusk juz znika ze sceny. > Skompromitowany, przegrany, > a teraz nawet umaczany w > cuchnaca afere finansowania > kampanii wyborczej. > > Kurski zrobil wielka robote > ujawniajac przekrety z > pieniedzmi na bilboardy > Tuska, jako "polityka z > twarza". > Teraz pokazuje sie, ze Po > juz nie ma twarzy, ma tylko > ludzi do zwijania pieniedzy. > Podobnie jak SLD. jest wiecej niż pewne, że tuske przeprowadził szwindel na ogromna skalę ! Zadziwia natomiast chamska i bezczelna rekcji przypominjaca kampanie gebelsa ! Odpowiedz Link Zgłoś
babochlop.z.tvn Re: W_e_r_m_a_h_t__ Przemienił Się w Gebelsa !! 21.06.06, 18:57 P O-S L D == qrestwo + złodziejstwo ! PO+ SLD to najwieksze afery, złodziejstwa i oszustwa kosztem 3 milionów głodujących dzieci, 2 miliony wypedzonej z Polski Młodzieży 20 procentowego bezrobocia (afryka!) 40 procentowego bezrobocia Młodzieży 20 milionów Polaków żebraków itp. 16 lat okradali i grabili Polske ! z pomocą kwachów, balcerów, piskorów millerów, oleksych, piskorów, kaczmarkow. belek, gronkowców, bieleckich, borówek, schetyn, tusków itp. !!! Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: Tales1 to klon i prowokator!!!!!!!!Wspomnienia 20.06.06, 23:21 Wspomnienia wyborcze. Co słupek patrzy z bilborda pisiorek i kacza morda. Patrz Tuska bilborda słupek obsikuje PiSu głupek. Dali mu na obsikanie maławego Lecha w szklanie. Jeszcze moheroiny dolali. co mu do dzisiaj wali! To nie jest naprany Ruski, nie wermacht, ale to Kuski! Odpowiedz Link Zgłoś
orcheystra Re: Tales1 to klon i prowokator!!!!!!!!Wspomnieni 21.06.06, 01:24 mam wrażenie, że dokumenty świadczące o tym, że Jacek Kurski oraz J. i L. Kaczyńscy byli sprzedajnymi kur...wami, szpiclami, donosicielami i skorumpowanymi współpracownikami zostały zniszczone. Co zresztą świadczy właśnie o ich winie. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywil Re: Pantenol, wyskoczyłeś jak... Tusk z billboard 21.06.06, 10:44 "Ja jestem z wygranej partii, czyli z PiS, a ty? Pewnie z podwójnie przegranej > Platformy Oszołomionej, co? To przykre, ale jak chcesz to zapisz się do > Samoobrony, to może choć liźniesz jakiegoś stołeczka w Ministerstwie Rolnictwa!" Ale idiotów do tego PiS przyjmują. Nawet nie wie ośla łączka, że Samoobrona to koalicjant PiS (gdzie lojalność wobec koalicjanta) a nie PO. Łże-koalicja na równi pochyłej. Odpowiedz Link Zgłoś
maciejtakitam Re: ze z ciebie pisior, to wiadomo 20.06.06, 22:25 moge i byc pisiorem dla ciebie pantanal czy jak sie tam zwiesz ale ty dla mnie jestes ciemniak prowokator... Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal gdybym byl prowokatorem, udawalbym pisiora 20.06.06, 23:07 chyba nie rozumiesz slowa "prowokator" Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: Pomogę! Wspomnienia wyborcze. 20.06.06, 23:49 Wspomnienia wyborcze. Co słupek patrzy z bilborda pisiorek i kwacza morda. Patrz Tuska bilborda słupek obsikuje Rydza głupek. Dali mu na obsikanie maławego Lecha w szklanie. Jeszcze moheroiny dolali, co mu do dzisiaj wali! To nie jest naprany Ruski, nie wermacht, ale to Kuski! Dopadła mnie Szamboobrona i ambona! W tym Marka Burka i PiSdorna dwururka! Przemykam się miedzą, a niektórzy już siedzą! Odpowiedz Link Zgłoś
eutrapelia Czy te oczy Tuska mogą kłamać? Chyba nie :) 21.06.06, 09:54 Platforma O. złapana, jak kieszonkowiec, za ręke na gorącym uczynku krzyczy - to nie moja ręka. Odpowiedz Link Zgłoś
bardu Re: Czy te oczy Tuska mogą kłamać? Chyba nie :) 21.06.06, 10:06 eutrapelia napisał: > Platforma O. złapana, jak kieszonkowiec, za ręke na gorącym uczynku krzyczy - to nie moja ręka. Bełkot Kurskiego to dla Ciebie dowód? Ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper PIS nie kłamie, jak mówi że weźmie to weźmie 21.06.06, 10:00 Jak mówi że da to mówi.To sprawdzona ideologia, bolszewizm się to nazywało.Zawsze ludzie o małym rozumku się nią próbują interesować. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: PIS nie kłamie, jak mówi że weźmie to weźmie 21.06.06, 10:20 PiS to dno. Ich popieraja tylko ciemniacy. Ale jak Pisiory odejda to was poduczymy. Jestescie troche pokrzywdzeni przez klamstwa PiSu. Odpowiedz Link Zgłoś
meta-kris Re: Stop czlowiekowi z "twarza" D. Tuska 20.06.06, 21:57 pisowcy i peowcy są siebie warci. To ta sama konserwa, a spory między nimi przypominają walki frakcyjne w KC PZPR. Odpowiedz Link Zgłoś
dosik155 Re: Stop czlowiekowi z "twarza" D. Tuska 20.06.06, 23:01 uważaj bo teraz zdaje się niechcący (chyba,że się mylę) dotknął L.Kaczyńskiego Odpowiedz Link Zgłoś
kasia20055 Obrona przez wściekły atak. 20.06.06, 19:16 Obrona przez atak. I to na całość !!!! Komu wcisną to, że tablic z Kaczyńskim było dwa razy więcej ?? Za trzecim Tuskiem w lewo - tak się podawało drogę obcym w danym mieście. A dodatkowo tablice z Tuskiem to były te największe i najdroższe, a plakaty wisiały chyba ze trzy miesiące. Odpowiedz Link Zgłoś
rudy_harnas Re: Obrona przez wściekły atak. 20.06.06, 19:58 kasia20055 napisała: Obrona przez atak. I to na całość !!!! Komu wcisną to, że tablic z Kaczyńskim > było dwa razy więcej ?? --------------------------------------- Widzisz Kasiu!Kto mieczem wojuje od miecza ginie.A Kurski rozgrywa własną zagrywkę,dziecko drogie.To niebezpiecznie ambitny człowiek.A może jednak szczórek? Odpowiedz Link Zgłoś
leszekzi Re: Obrona przez wściekły atak. 20.06.06, 21:40 Wiem, że łątwo pomylić Tuska z Kaczorem (tacy przecież podobni), ale głowę daję, że w Krakowie Tusków było z 10 razy więcej od Kaczorów. Dlaczego właśnie w Krakowie kampania Tuska była tak intensywna??? Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Proste: bilboardy Tuska wisialy dluzej 20.06.06, 21:06 i stad wrazenie, ze bylo ich wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: Obrona przez wściekły atak. 20.06.06, 21:40 > Obrona przez atak. I to na całość !!!! Komu wcisną to, że tablic z Kaczyńskim > było dwa razy więcej ?? Przeciez to sa dane ze sprawozdan składanych do PKW przez oba sztaby wyborcze. Przeczytaj jeszczr raz tekst i postaraj sie go zrozumiec. > A > dodatkowo tablice z Tuskiem to były te największe i najdroższe, a plakaty > wisiały chyba ze trzy miesiące. A to wyjasnienie dlaczego sztab Tuska zapłacił duzo wiecej kasy za duzo mniej plakatów :) Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Czy to Ziobro podpisał umowę o te tablice po PZU? 20.06.06, 21:56 Wszak był szefem sztabu wyborczego L.Kaczyńskiego więc stąd wynika że sam umowę podpisał. A teraz wzywa podwładnych prokuratorów do ścigania złodzieja, który okradł PZU. Odpowiedz Link Zgłoś
rogerwawa Re: Obrona przez wściekły atak. 21.06.06, 09:28 wystarczy przejżec na oczy panowie!!! PiS zarzuciło PO że przejęła bilbordy po kampanii PZU za bezcen. Jak juz wszyscy wiemy to PiS a nie PO przejęły te bilbordy, a także to PiS wydał mniej kasy na bilbordy!!! Niestety ten atak PiSu na PO jest samobójczy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
century211 Kurski cudotworca: ze wszystkiego robi g.wno 20.06.06, 19:29 no i to wszystko. Cudotworca i juz. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: PO: Stop kłamcom z PiS 21.06.06, 10:18 Kaczynski, Zero, Rydzyk i ich wszyscy wasale maja zaszczepione klamstwo. To jest syndrom Kaczynskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywil Re: PO: Stop kłamcom z PiS 21.06.06, 10:39 Jam ci to powiedziała. :) Albo moje alter ego. :) Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Czy w PO sa jeszcze uczciwi ludzie?Partia umaczana 20.06.06, 18:21 Tusk reklamowany jako polityk z twarza, okazal sie z twarza nie tak uczciwa jak obiecywal. Mlodzi dzialacze PO, ktorzy ordynarnie zwijali kase partyjna w czasie wyborow stoja przed prokuratorem. Cala Platforma, ktora kiedys glosila ze jest bez skazy wyglada dzis jak odwrotnosc uczciwosci. A propagandzisci dalej bezczelnie pisza, ze wygrywa w sondazach. Oczywiscie w sondazach w zakladach karnych. Odpowiedz Link Zgłoś
prozac.pl Re: Czy w PO sa jeszcze uczciwi ludzie?Partia uma 20.06.06, 18:23 Podchwytliwe pytanie: co zrozumiełeś z powyższego artykułu (jeśli wogóle cokolwiek zrozumiałeś)? Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Re: Czy w PO sa jeszcze uczciwi ludzie?Partia uma 20.06.06, 18:29 Biedaki. Najwieksza wina spada na J. Kurskiego, ze dotknal brudow Platformy. Cytat: "Schetyna stwierdził natomiast, że cała sprawa nie jest "jednostkowym wybrykiem" Kurskiego, ale "bezprecedensowym atakiem" na największą partię opozycyjną, w celu podważenia wiarygodności Platformy." No i mamy sedno sprawy! NIE RUSZAC PO BO BEDZIE SMIERDZIALO!!!! Kurski, slyszales?! Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: Czy w PO sa jeszcze uczciwi ludzie?Partia uma 20.06.06, 18:34 Kurski to goowno , wiec czy chcesz czy nie to sie upi_____ . Dzieki bogu w te exkrementy wdepl pisuar . Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Re: Czy w PO sa jeszcze uczciwi ludzie?Partia uma 20.06.06, 18:45 indianski napisał: > Kurski to goowno , wiec czy chcesz czy nie to sie upi_____ . > Czego chcesz od J. Kuskiego? Czy zle ze pokazal prawde o falszerstwach w PO? Nawt jesli kochasz te partie, to miej troche obiektywizmu i zrozum ze to sa kryminalisci, ktorzy robili finansowe naduzycia. Uczciwy czlowiek nie bedzie ochranial przestepcow. Prokuratura okresli, kto i jakie dokonal przestepstwa. Dalszy los Tuska i jego kameradens nalezy do wymiaru sprawiedliwosci. Odpowiedz Link Zgłoś
mario.osh te no patrz jaki młotek :] nic nie dociera 20.06.06, 19:20 nawet liczby i suche fakty... jakich to głąbów te pissuary maja za wielbicieli. nic a nic nie kumajom. młoty yhy yhy... :] Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Czy w PO sa jeszcze uczciwi ludzie? Partia umaczan 20.06.06, 20:09 Jacek Kurski dostarczyl prokuraturze nazwiska 13 swiadkow przestepstwa i dostarczyl dowody. Jest to bardzo obciazajaca Platforme sytuacja. Gdyby zalozyc, ze Kurski nie jest uczciwy, to jednego, ba nawet kilku swiadkow moglby za pieniadze znalezc, ale kilkunastu, temu sie nie da nie wierzyc. Najlepszy dowod, ze na tej podstawie prakurator przeprowadzil juz rewizje w PZU i zabezpieczyl dokumenty. Ponizej przyklad yntelygencji wlielbiciela Platformy: mario.osh napisał: > nawet liczby i suche fakty... > > jakich to głąbów te pissuary maja za wielbicieli. > nic a nic nie kumajom. > młoty > > yhy yhy... :] > Odpowiedz Link Zgłoś
aturek2005 Modrzejewski tez byl zatrzymany bo byli "swiadkowi 20.06.06, 20:20 e" (Wieczerzak) i prokuratura postepowala tak jak powinna (Kapusta). O Kluzce nie wspomne, bo nie chce Cie na sile wyciagac z krainy braci Grimm. Co prawda za "czerwonego kapturka" nie bedziesz robil bo to rola Ludwika, za wilka tez nie bo to rola Kurskiego, ale zawsze zostaje Ci rola babci. poszeklu napisał: > Jacek Kurski dostarczyl prokuraturze nazwiska 13 > swiadkow przestepstwa i dostarczyl dowody. Jest to > bardzo obciazajaca Platforme sytuacja. Gdyby zalozyc, > ze Kurski nie jest uczciwy, to jednego, ba nawet kilku > swiadkow moglby za pieniadze znalezc, ale kilkunastu, > temu sie nie da nie wierzyc. Najlepszy dowod, ze na tej > podstawie prakurator przeprowadzil juz rewizje w PZU i > zabezpieczyl dokumenty. > Ponizej przyklad yntelygencji wlielbiciela Platformy: > mario.osh napisał: > > > nawet liczby i suche fakty... > > > > jakich to głąbów te pissuary maja za wielbicieli. > > nic a nic nie kumajom. > > młoty > > > > yhy yhy... :] > > Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: Czy w PO sa jeszcze uczciwi ludzie? Partia um 20.06.06, 21:54 To ze w PZU doszło do nieprawidłowosci (co wyjasnia w tej chwili prokuratura) nie jest w zadnym stopniu obciazające dla platformy. Nie mozesz tego zrozumiec. Odpowiedz Link Zgłoś
rogerwawa Re: Czy w PO sa jeszcze uczciwi ludzie? Partia um 21.06.06, 09:40 poszeklu napisał: > Jacek Kurski dostarczyl prokuraturze nazwiska 13 > swiadkow przestepstwa i dostarczyl dowody. Jest to > bardzo obciazajaca Platforme sytuacja. śmieszne...ponoć żaden świadek wskazany przez samego Kurskiego..no może z wyjątkiem jednego byłego posła nie potwierdził doniesień kurskiego..... > > Odpowiedz Link Zgłoś
trollskog Re: Czy w PO sa jeszcze uczciwi ludzie?Partia uma 20.06.06, 22:34 poszeklu napisał: > Czego chcesz od J. Kuskiego? > Czy zle ze pokazal prawde o falszerstwach w PO? Chodzi o to, co pokazal jak zdjal spodnie ? Bo nie wiem co jeszcze pokazal. > Nawt jesli kochasz te partie, to miej troche obiektywizmu > i zrozum ze to sa kryminalisci, ktorzy robili finansowe > naduzycia. Ciekawa definicja obiektywizmu... > Uczciwy czlowiek nie bedzie ochranial przestepcow. Prokuratura > okresli, kto i jakie dokonal przestepstwa. Co nie szkodzi Ci, by samemu wskazac winnych wczesniej: > Dalszy los Tuska i jego kameradens nalezy do wymiaru sprawiedliwosci. Ale widac, ze Ty tu raczej indoktrynowac niz dyskutowac przyszedles, wiec czego mozna sie bylo spodziewac. TS. ------------------------------------------- Niestety nie ma w Polsce dobrej partii, bo niemozliwe jest polaczenie trzech rzczy: prawdomownosci, sprawnosci rzadzenia i poparcia spolecznego. Odpowiedz Link Zgłoś
rtg Re: Czy w PO sa jeszcze uczciwi ludzie?Partia uma 20.06.06, 23:35 poszeklu napisał: [...] > Uczciwy czlowiek nie bedzie ochranial przestepcow. Prokuratura > okresli, kto i jakie dokonal przestepstwa. Dalszy los Tuska > i jego kameradens nalezy do wymiaru sprawiedliwosci. chwilka, jeszcze nikomu z PO nic nie udowodniono a ty ucz sie czytac ze zrozumieniem. Jak chcesz cos zrozumieć to przestań słuchac ogłupiajacego radia z ryjem bo efekty tego słuchania widac na tym foreum w twoich wypocinach. Odpowiedz Link Zgłoś
grzes991 Poszeklu panu juz dziekujemy. 21.06.06, 11:27 Nie mozesz w stu postach pisac o tym samym. PIS jest swiety a wszyscy inni to zlodzieje. Dziekujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
prozac.pl Re: Czy w PO sa jeszcze uczciwi ludzie?Partia uma 20.06.06, 18:34 Napawde nic a nic nie zrozumiałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
mario.osh ...dobre nie??? kabaret do potegi hihihi... 20.06.06, 19:21 banda klocków ciosanych 100letnim toporem :D Odpowiedz Link Zgłoś
lesew Re: Czy w PO sa jeszcze uczciwi ludzie?Partia uma 20.06.06, 22:16 Śmieszne pytanie, nawet gdyby WSZYSTKO zrozumiał, to i tak pójdzie w zaparte - typowy aparatczyk! Odpowiedz Link Zgłoś
aturek2005 A ja cytuje Prezydenta Wszystkich Polakow... 20.06.06, 18:38 "...bezpardonowe i brutalne ataki na partie rzadzaca...". PiS jest nieomylny. Kurski jest patriota, ktory tylko dobro Ojczyzny ma na wzgledzie. Fala obecnych upalow to wina PO, a gradobicie w Malopolsce bylo wina Tuska. Rusz to - a dopiero zasmierdzi! poszeklu napisał: > Biedaki. Najwieksza wina spada na J. Kurskiego, > ze dotknal brudow Platformy. > Cytat: > "Schetyna stwierdził natomiast, że cała sprawa nie jest "jednostkowym > wybrykiem" Kurskiego, ale "bezprecedensowym atakiem" na największą partię > opozycyjną, w celu podważenia wiarygodności Platformy." > No i mamy sedno sprawy! > NIE RUSZAC PO BO BEDZIE SMIERDZIALO!!!! > Kurski, slyszales?! Odpowiedz Link Zgłoś
atheix_mail Re: A ja cytuje Prezydenta Wszystkich Polakow... 20.06.06, 22:22 A może zacytujesz Prezydenta Wszechpolaków? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Czy w PO sa jeszcze uczciwi ludzie?Partia uma 20.06.06, 18:41 poszeklu napisał: > Biedaki. Najwieksza wina spada na J. Kurskiego, > ze dotknal brudow Platformy. > Cytat: > "Schetyna stwierdził natomiast, że cała sprawa nie jest "jednostkowym > wybrykiem" Kurskiego, ale "bezprecedensowym atakiem" na największą partię > opozycyjną, w celu podważenia wiarygodności Platformy." > No i mamy sedno sprawy! > NIE RUSZAC PO BO BEDZIE SMIERDZIALO!!!! > Kurski, slyszales?! PiSbiedaku, to PiS smierdzi esbecja Kacynskich i PZPR-em Leppera, PiS to samo KLAMSTWO od samego poczatku, na szczescie caly syf jakim jest PiS, zaczyna wychodzic na wierzch i smierdzi przy tym okrutnie, jak myslisz, jak dlugo spoleczenstwo badzie znosic ten smrod PiSu? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
yvesl Re: Czy w PO sa jeszcze uczciwi ludzie?Partia uma 20.06.06, 18:48 kralik111 napisał: > > PiSbiedaku, to PiS smierdzi esbecja Kacynskich i PZPR-em Leppera, PiS to samo > KLAMSTWO od samego poczatku, na szczescie caly syf jakim jest PiS, zaczyna > wychodzic na wierzch i smierdzi przy tym okrutnie, jak myslisz, jak dlugo > spoleczenstwo badzie znosic ten smrod PiSu? > :))) Hahahaa PiS smierdzi , ale tylko dlatego ,ze smierdziele z PO kręca sie w poblizu i działaja na innych jak skunksy - komuchy. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 [...] 20.06.06, 18:54 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
osa332 Re: Czy w PO sa jeszcze uczciwi ludzie?Partia uma 20.06.06, 19:21 Miłośnicy Pisuaru poczytajcie o aferach waszej wspaniałej partii.O Zawiszy o Marcinkiewiczu. To na prawdę kryształowi ludzie.Strona Zbigniewa Nowaka.PiS was oszukał nazwano was ciemnym ludem który wszystko kupi a wy jeszcze wierzycie, Oj na prawdę jesteście ciemnym ludem. Skąd ten PiS bierze przestępców do spółek. Ławka krótka nie ma uczciwych. Odpowiedz Link Zgłoś
aturek2005 Biorac pod uwage ilosc prezesow spolek Skarbu 20.06.06, 18:27 Panstwa mianowanych przez PiS, ktorzy skoncza w pierdlu (oczywiscie za "niewinnosc") to faktycznie brzmi ciekawie. poszeklu napisał: > Tusk reklamowany jako polityk z twarza, okazal sie > z twarza nie tak uczciwa jak obiecywal. > Mlodzi dzialacze PO, ktorzy ordynarnie zwijali > kase partyjna w czasie wyborow stoja przed prokuratorem. > Cala Platforma, ktora kiedys glosila ze jest bez > skazy wyglada dzis jak odwrotnosc uczciwosci. > A propagandzisci dalej bezczelnie pisza, ze wygrywa > w sondazach. Oczywiscie w sondazach w zakladach karnych. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Czy w PO sa jeszcze uczciwi ludzie?Partia uma 20.06.06, 18:37 poszeklu napisał: > Tusk reklamowany jako polityk z twarza, okazal sie > z twarza nie tak uczciwa jak obiecywal. > Mlodzi dzialacze PO, ktorzy ordynarnie zwijali > kase partyjna w czasie wyborow stoja przed prokuratorem. > Cala Platforma, ktora kiedys glosila ze jest bez > skazy wyglada dzis jak odwrotnosc uczciwosci. > A propagandzisci dalej bezczelnie pisza, ze wygrywa > w sondazach. Oczywiscie w sondazach w zakladach karnych. HAaa, smieszny jestes z tym swoim PiS-burosuczeniem :))) wszystko fajnie, ale jak to sie wszystko ma co piszesz, do faktu, ze Kaczynscy donosili na swoich kolegow do SB??? :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aturek2005 Tego nie da sie stwierdzic, bo akurat W TYM 20.06.06, 18:52 przypadku papiery nie tyle, ze "zostaly zmielone", ale zostaly "podrzucone. Welug Jarka. Przypomina mi sie scena z Nikosia Dyzmy, gdy Nikos prosi SB-ka, zeby mu "dorobic legende". kralik111 napisał: > poszeklu napisał: > > > Tusk reklamowany jako polityk z twarza, okazal sie > > z twarza nie tak uczciwa jak obiecywal. > > Mlodzi dzialacze PO, ktorzy ordynarnie zwijali > > kase partyjna w czasie wyborow stoja przed prokuratorem. > > Cala Platforma, ktora kiedys glosila ze jest bez > > skazy wyglada dzis jak odwrotnosc uczciwosci. > > A propagandzisci dalej bezczelnie pisza, ze wygrywa > > w sondazach. Oczywiscie w sondazach w zakladach karnych. > > HAaa, smieszny jestes z tym swoim PiS-burosuczeniem :))) > wszystko fajnie, ale jak to sie wszystko ma co piszesz, do faktu, ze Kaczynscy > donosili na swoich kolegow do SB??? > :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
osa332 Re: Czy w PO sa jeszcze uczciwi ludzie?Partia uma 20.06.06, 19:35 poszeklu napisał: > Tusk reklamowany jako polityk z twarza, okazal sie > z twarza nie tak uczciwa jak obiecywal. > Mlodzi dzialacze PO, ktorzy ordynarnie zwijali > kase partyjna w czasie wyborow stoja przed prokuratorem. > Cala Platforma, ktora kiedys glosila ze jest bez > skazy wyglada dzis jak odwrotnosc uczciwosci. > A propagandzisci dalej bezczelnie pisza, ze wygrywa > w sondazach. Oczywiscie w sondazach w zakladach karnych. Poczytaj o aferach pisuarów. Strona Zbigniewa Nowaka.Tez jest ciekawe skąd biorą takich uczciwych inaczej ludzi do spółek ha ha ha.Poczytaj o Zawiszy i Marcinkiewiczu dowiesz sie ciekawych rzeczy. A leśniczówka gnidy Kurskiego. Ciekawe Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Logika typowo pisowska 20.06.06, 21:08 on ukradl, czy jemu ukradli, ale cos tam bylo Odpowiedz Link Zgłoś
meta-kris Re: Czy w PO sa jeszcze uczciwi ludzie?Partia uma 20.06.06, 21:59 Wszystko proste, jeśli weźmiemy pod uwagę, że skrót PO rozwija się jako Pełna Obłuda... Odpowiedz Link Zgłoś
kfaker Paranoja i Schizofrenia 21.06.06, 09:24 Wszystko proste, jeśli weźmiemy pod uwagę, że skrót PiS rozwija się jako Paranoja i Schizofrenia. Odpowiedz Link Zgłoś
rogerwawa Re: Czy w PiS sa jeszcze uczciwi ludzie? 21.06.06, 09:35 poszeklu napisał: > Tusk reklamowany jako polityk z twarza, okazal sie > z twarza nie tak uczciwa jak obiecywal. > Mlodzi dzialacze PO, ktorzy ordynarnie zwijali > kase partyjna w czasie wyborow stoja przed prokuratorem. > Cala Platforma, ktora kiedys glosila ze jest bez > skazy wyglada dzis jak odwrotnosc uczciwosci. no chyba to pytanie należałoby skierowac w stronę PiSu! PiS zarzuciło PO że przejęła bilbordy po kampanii PZU za bezcen. Jak juz wszyscy wiemy to PiS a nie PO przejęły te bilbordy, a także to PiS wydał mniej kasy na bilbordy!!! Niestety ten atak PiSu na PO jest samobójczy i ukazuje prawdziwe oblicze zarówno PiSu jak i PO.....to jest dowód na to że PiS dąży do pełni władzy stosująć manipulacje kłamstwa i tego typu niegodne partii o nazwie "Prawo i Sprawiedliwość" ciosy poniżej pasa. Niestety > A propagandzisci dalej bezczelnie pisza, ze wygrywa > w sondazach. Oczywiscie w sondazach w zakladach karnych. Odpowiedz Link Zgłoś
maciejtakitam hehehe... Dokladnie 20.06.06, 18:27 Wychodzi szydlo z worka z ramienia PO z bilbordami, z PIS takze, wczoraj okazalo sie ze protegowany prezia pan nieskazitelny olejniczak tez ma brudne raczki bo robil walki na "przyzbie", nie ma nawet co wspominac o samejbronie i lidze polskich rodzin? ;-)... tak sobie pomyslalem ze moze wkoncu przyjdzie czas na UPR Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Nie wystarczy sterczeć, trzeba umieć 20.06.06, 18:56 A swoja drogą PIS zaczyna rzucac największymi swoimi wartosciami, czyli g...m.Mogliby pokazać swoja wielkość, ale co pokażą? zonanizowanego Kurskiego?To onanista polityczny, mógł byc kimś a jest tylko zastępcą członka.Współczuję. Odpowiedz Link Zgłoś
tajmahal2 Re: PO: Stop kłamcom z PiS 21.06.06, 09:33 Czy to nie aby perly miedzy wieprze ten Godel + Odpowiedz Link Zgłoś
aturek2005 PO: Stop kłamcom z PiS 20.06.06, 18:10 Klamstwo ma krotkie nozki. A Jarek jakie? Odpowiedz Link Zgłoś
habdas Kto pod kim dołki kopie 20.06.06, 18:12 ten sam w nie wpada...panie Kurski....idealnie sie do tego odnosi Pana sytuacja...podkopach chciales? i podkopałes :) Odpowiedz Link Zgłoś
xfakt Galba przybywaj! 20.06.06, 18:14 Kosteryka pokonana czas na łżebilbordowców! Odpowiedz Link Zgłoś
zgryzliwyzenek Kurski na Kaczyńskiego.A Ziobro znalazl 20.06.06, 23:29 prawdziwie zniszczone nie-dokumenty, wobec tego afera jest prawdziwa, Nieprawdaz Jareczku? Znowu sie spocisz, zajakniesz, potkniesz o sznurowadlo? Albo hymn zaspiewasz. Odpowiedz Link Zgłoś
renap PO: Stop kłamcom z PiS 20.06.06, 18:18 Może to i jest metoda: sprowadzić działania i obraz PO do ciągłego tłumaczenia się, że nie jest wielbłądem? No, cóż - najlepszą obroną jest atak: atakującemu nikt nie każe się tłumaczyć... A byłoby z czego! Odpowiedz Link Zgłoś
todundliebe Re: PO: Stop kłamcom z PiS 20.06.06, 18:18 Jakby nie patrzec – z pary Tusk – Rokita jak z balona z sykiem uchodzi powietrze. Odpowiedz Link Zgłoś
kfaker Re: PO: Stop kłamcom z PiS 21.06.06, 09:27 Kiedy? Przy spiewaniu hymnu moze? Odpowiedz Link Zgłoś
gg1968 No i o co tyle halasu? 20.06.06, 18:22 Przeciez Jarek powiedzial, ze "dokumenty zostaly zniszczone", wiec nic mu nie udowodnicie :-( Ziobro publicznie jakies papierki mielil, moze to wlasnie z tej afery? Odpowiedz Link Zgłoś
jantar18 Re: No i o co tyle halasu? 21.06.06, 15:09 może o to,ze to pan min Ziobro był przewodniczącym komitetu wyborczego jeśli jakieś dokumenty zostały zniszczone to tak jakby wsadził PIs do niszczarki Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa Polscy dziennikarze to pieski PO 21.06.06, 15:43 Oglądając konferencje zarówno PISu i PO na temat afery bilbordowej dochodze do jednego wniosku. W Polsce nie ma dzennikarzy. Są tylko pieski które z miłości do swojego pana czyli PO wogóle nie wykonują swojego obowiązku i nie przestrzegają etyki oraz warsztatu dziennikarskiego. Ktoś mógłby pomyśleć że jak wybucha afera, to dziennikarze dążą do jej wyjasnienia. Ale nie w Polsce. Ponieważ sprawa dotyczyła ich idola Tuska przez tydzień dziennikarze nie zadawali żadnych pytań PO, tylko w prasie dyskredytowali PIS i Kurskiego, twierdząc iż to on przedstawić dowody, wtedy moze oni to wydrukują. Teraz jak PO oczernia PIS to dziennikarze pomagają Tuskowi i wsciekle atakują na konferencji prasowej PIS, czepiając się każdego słowa. Porównajmy dwie konferencje. Na konferencji PO dziennikarze grzecznie słuchają co ich idole mówią, a gdy skończą nie zadają im żadnych pytań aby czasami nie zaszkodzić. No ewentualnie zapytają się co pan Donald sądzi o złym PIS lub dlaczego dzisiaj wygląda tak ładnie a wczoraj wyglądał jeszcze ładniej. Nie interesuje dziennikarzy czy PO przedstawia prawdę i fakty przecież z góry wiadomo że to co mówi ich partia jest święte i nie wolno tego kwestionować ani podważać. Za to na konferencji PISu Ci sami dziennikarze zachowują się zupełnie inaczej. Teraz już nie są mili, uprzejmi, nie doradzają co mówić aby lepiej brzmiało w TV. Od pierwszej chwili przerywają, a gdy politycy skończą wtedy przechodzą do ataku. Nie zachowują się tak jak wobec PO, w tym przypadku podwazają każde słowo, każdą liczbę, w pytaniach narzucają odpowiedzi. Mimo udzielonych odpowiedzi powtarzają swoje tezy bo przecież nie mogą przyjąc do wiadomości tego co twierdzą posłowie PISu. Pytania zadają na zasadzie a PO twierdzi .... a PO mówi i PO powiedziało, bo przecież PO jest alfą i omegą i wszystko co powie PO jest obowiązujące i z założenia prawdziwe. Niestety fraternizacja Polskiego dziennikarstwa z politykami PO sięgnęła takiego poziomu że jest zagrożeniem dla demokracji. Co to za demokracja gdzie dziennikazre utożsamiają się z jedną partią, nie zadają jej trudnych pytań, wybielają ją w mediach i udją że nie widzą jej nielegalnych, przestępczych działań. Hańba. Odpowiedz Link Zgłoś
pyt99 Re: PO: Stop kłamcom z PiS 20.06.06, 18:22 PO podaje konkretne liczby i fakty z konkretnych dokumentów - z raportu Batorego i ze sprawozdania finansowego sztabu Kaczyńskiego. Co na to czołowi politycy PiS? Gosiewski: Schetyna kłamie! Będzie proces! Kaczyński: PO kłamie, to dowód, że ma coś na sumieniu! Czyli co? Sztab Kaczyńskiego podał PKW nieprawidziwe dane? Całej sprawie pikanterii dodaje jeszcze jeden fakt: w tym samym raporcie fundacji Batorego pada stwierdzenie, że Kaczyński w oficjalnym sprawozdaniu zaniżył swoje wydatki i gdyby podał ich prawdziwą wysokość to grubo przekroczyłby limit. Ciekawe, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
aturek2005 PiS podal prawdziwe papiery. Przez pomylke. 20.06.06, 18:29 pyt99 napisała: > PO podaje konkretne liczby i fakty z konkretnych dokumentów - z raportu Batoreg > o i ze sprawozdania finansowego sztabu Kaczyńskiego. Co na to czołowi politycy > PiS? > > Gosiewski: Schetyna kłamie! Będzie proces! > > Kaczyński: PO kłamie, to dowód, że ma coś na sumieniu! > > Czyli co? Sztab Kaczyńskiego podał PKW nieprawidziwe dane? > > Całej sprawie pikanterii dodaje jeszcze jeden fakt: w tym samym raporcie fundac > ji Batorego pada stwierdzenie, że Kaczyński w oficjalnym sprawozdaniu zaniżył s > woje wydatki i gdyby podał ich prawdziwą wysokość to grubo przekroczyłby limit. > Ciekawe, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
pawel.bijata Re: PO: Stop kłamcom z PiS 20.06.06, 18:40 pyt99 napisała: > PO podaje konkretne liczby i fakty z konkretnych dokumentów - z raportu Batoreg > o i ze sprawozdania finansowego sztabu Kaczyńskiego. Co na to czołowi politycy > PiS? > > Gosiewski: Schetyna kłamie! Będzie proces! > > Kaczyński: PO kłamie, to dowód, że ma coś na sumieniu! > > Czyli co? Sztab Kaczyńskiego podał PKW nieprawidziwe dane? > > Całej sprawie pikanterii dodaje jeszcze jeden fakt: w tym samym raporcie fundac > ji Batorego pada stwierdzenie, że Kaczyński w oficjalnym sprawozdaniu zaniżył s > woje wydatki i gdyby podał ich prawdziwą wysokość to grubo przekroczyłby limit. > Ciekawe, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
szasza7 Kłamstwo ma krótkie nóżki ,jak zwykle u kaczuszki. 20.06.06, 18:23 Imbecyl i ancymonek J.Kurski kopał dołki pod PO a sam z kaczuszkami tam wpada.Na Kurskim Kaczory wyjdą jak Zabłocki na mydle.I dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
hudefak Re: Kłamstwo ma krótkie nóżki ,jak zwykle u kaczu 20.06.06, 22:47 szasza7 napisała: > Imbecyl i ancymonek J.Kurski kopał dołki pod PO a sam z kaczuszkami tam > wpada.Na Kurskim Kaczory wyjdą jak Zabłocki na mydle.I dobrze. Bo chyba brał nauki w Radio Jerewan. Ono też podawało małe sprostowanie: "Nie w Moskwie a w Leningradzie. Nie samochody a rowery. Nie rozdają a kradną". Odpowiedz Link Zgłoś
tzetze1 Kto Kurskim wojuje ten kurskiego ginie 20.06.06, 18:24 Panie Kurski! Idz pan na dno i nie wracaj stamtad bo wymiotuje na sam pana widok! Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Kurski za duzo chleje 20.06.06, 18:28 Literki mu sie pieprza w oczkach , i nie wie juz kogo atakuje . Niedlugo znajdzie kaczynskiemu dziadka ktory bral udzial w potopie . Odpowiedz Link Zgłoś
aturek2005 Kurski nie pije. Etyka mu nie pozwala. 20.06.06, 18:30 indianski napisał: > Literki mu sie pieprza w oczkach , i nie wie juz kogo atakuje . Niedlugo > znajdzie kaczynskiemu dziadka ktory bral udzial w potopie . Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: Kurski nie pije. Etyka mu nie pozwala. 20.06.06, 18:35 Dobre :) Etyka i kurski . Odpowiedz Link Zgłoś
aturek2005 Jezeli on tak na trzezwo widzi rzeczywistosc, to 20.06.06, 18:46 jakby ja widzial "po spozyciu"? 24-o godzinne sady Ziobry musialyby sie zajmowac albo jKurskiego pomowieniami, albo sprawami przeciwko Kurskiemu. I cala reforma wzielaby w leb. Jarek zakazal mu pic. indianski napisał: > Dobre :) Etyka i kurski . Odpowiedz Link Zgłoś
kfaker To nie etyka mu nie pozwala, to esperal. 21.06.06, 09:32 Podobne słowo, może się pomylić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
atheix_mail Re: Kurski za duzo chleje 21.06.06, 21:42 No ale chyba nie przebije tego kolesia z Olsztyna, który miał 10 promili alkoholu we krwi? BTW - w alhokol warto inwestować - bo jest najwyżej oprocentowany! Odpowiedz Link Zgłoś
mark6 Re:jeżeli twórcą PO jest agent bezpieki 20.06.06, 18:31 .. to lepiej Tusk i reszta nic nie mówcie. Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re:jeżeli twórcą PO jest agent bezpieki 20.06.06, 18:40 a niemcy w 45ym . Dziecko obudz sie . Odpowiedz Link Zgłoś
yvesl Re:jeżeli twórcą PO jest agent bezpieki 20.06.06, 18:42 indianski napisał: > a niemcy w 45ym . Dziecko obudz sie . Traz nazywacie się indiański? Wstydzisz sie przyznać żeś zwykly czerwony łotr? Odpowiedz Link Zgłoś
mario.osh miło popatrzeć jak pissuary same odrabały 20.06.06, 19:27 sobie tyłeczek szabelką co to która chciały komu innemu powygrażać :D buahahaha... Odpowiedz Link Zgłoś
brynk Stop PO/Platformie Oszustów/ 20.06.06, 18:32 Jak sie nie ma czego czepiac to sie trzepia co sie wymyśli - to taktyka Platformy Oszustów Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: Stop PO/Platformie Oszustów/ 20.06.06, 18:37 Biedaczku . Ktos zbeszczesci pisuar :( To naprawde nieladnie . Odpowiedz Link Zgłoś
mario.osh a sie pissklaki obruszyły na forum - faktów brak 20.06.06, 19:29 ino piana z dziobów :) Odpowiedz Link Zgłoś
prozac.pl Stop PIS 20.06.06, 18:43 > to sie trzepia co sie wymyśli Co poeta miał na mysli? Odpowiedz Link Zgłoś
lmark Plugastwo i Surealizm 20.06.06, 18:33 aturek2005 napisał: > Klamstwo ma krotkie nozki. A jakie ma Jarek? Przypadek? I think not! Kłamcy oszuści , fałszywcy i surrealiści z fałszem w klapie oszustwem na gębie i lepciem w roztworku z apetytem na wszystko co da się zagarnąć od społeczeństwa. Oszuści i szubrawcy pod szczytnymy hasłami palą świeczkę i ...... kaganek budują za nasze pieniądze sobie IV RP z kurskim w Klapie. Nie chcemy państwa obłudy fałszu i totalnego okradania podatkami obywateli dla Prywaty i Socrealizmu . Odejdźcie sami wstydu oszczędźcie. Odpowiedz Link Zgłoś
todundliebe Re: Plugastwo i Surealizm 20.06.06, 18:34 W Polsce komunizm obalili najbardyiej dowcipni antykomuniści, jakich można sobie wyobrazić: gwarantowanie nietykalności mordercom uważają za najwiąkszą z cnót, odbieranie złodziejom ukradzionego mienia za najwiekszy grzech, a wytykanie winnych palcami za niemoralność. Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: Plugastwo i Surealizm 20.06.06, 18:39 Przymnajmniej obalali , a nie pisajo eseje o Leninie (patrz blizniaki) . Odpowiedz Link Zgłoś
todundliebe Re: Plugastwo i Surealizm 20.06.06, 18:46 Wrocmy do inicjatywie Herr Tuska, o "obywatelskim nieposluszenstwie" Trzeba ukrecic w zarodku proby PiS-u lamania praw obywatelskich, np. Urzad Antykorupcyjny, iscie czekistowski wymysl terorystow. Tusk, Schetyna, Rokita, Komorowski, Niesiolowski a za nimi my wszyscy zaczynamy dawac i brac lapowki, jak Polska dluga i szeroka, a faszysci z PiSu ze swoim urzedem beda bezradni. Taka ogolnonarodowa akcja imienia Lwa Rywina i Adama Michnika. I zmieniamy nazwe partii, PO na PRON (Platworma Radykalnego Obywatelskiego Nieposluszenstwa) Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: Plugastwo i Surealizm 20.06.06, 19:23 jakbym slyszal Goebesla z "polnische banditen" . zasada podobna : kazdy kto przeciw "jedynej wladty" to komuch i terrorysta . Odpowiedz Link Zgłoś
teodorkp Re: Plugastwo i Surealizm 20.06.06, 19:02 do todundliebe - 200% racji - a dla mnie NAJDZIWNIEJSZE, to fakt, że NIKT JAKOŚ NIE ZWRACA UWAGI, ŻE BILBORDÓW TUSKA BYŁO 4 do 5 RAZY W I Ę C E J, NIŻ KACZORA, ALE Z DOKUMENTÓW PLATFORMY WYNIKA, ŻE BYŁO O D W R O T N I E Odpowiedz Link Zgłoś
todundliebe Re: Plugastwo i Surealizm 20.06.06, 19:12 Z zachowania się naczalstwa GW, wspomaganego przez, caly niemal pookraglostolowy układ,wyedukowac można strategie Naszej Partii tj. PO. Tylko ze inteligencji na tych lamach jak na lekarstwo, najpierw zostala drastycznie przetrzebiona przez Hitlera i Stalina, potem 16 lat prania muzgow, bo słusznie uwazali, ze pozostawienie tej warstwy społecznej przy zyciu utrudnia podboj masy narodu polskiego. Szczescie było już blisko, byl premier z Krakowa i prezydent z Gdanska a co robi durny narod, wybiera faszystow z PiSu! Skandal! Odpowiedz Link Zgłoś
slawekkra Re: Plugastwo i Surealizm 20.06.06, 19:16 todundliebe napisał: > Z zachowania się naczalstwa GW, wspomaganego przez, caly niemal pookraglostolow > y > układ,wyedukowac można strategie Naszej Partii tj. PO. Tylko ze inteligencji na > tych lamach jak na lekarstwo, najpierw zostala drastycznie przetrzebiona przez > Hitlera i Stalina, potem 16 lat prania muzgow, bo słusznie uwazali, ze > pozostawienie tej warstwy społecznej przy zyciu utrudnia podboj masy narodu > polskiego. Szczescie było już blisko, byl premier z Krakowa i prezydent z > Gdanska a co robi durny narod, wybiera faszystow z PiSu! Skandal! Masz rację. Właśnie durny naród wybrał faszystľw Odpowiedz Link Zgłoś
todundliebe Re: Plugastwo i Surealizm 20.06.06, 19:29 Jeszcze tylko trzy lata i oszalaly z radości narod obierze Tuska wicekrólem, Rokite arcybiskupem krakowskim i Komorowskiego Miss Polonia. Odpowiedz Link Zgłoś
slawekkra Re: Plugastwo i Surealizm 20.06.06, 19:14 todundliebe napisał: > W Polsce komunizm obalili najbardyiej dowcipni antykomuniści, jakich można sobi > e > wyobrazić: gwarantowanie nietykalności mordercom uważają za najwiąkszą z cnót, > odbieranie złodziejom ukradzionego mienia za najwiekszy grzech, a wytykanie > winnych palcami za niemoralność. To jest sedno sprawy. Małych boli że się nie załapali na stół (pod stół :-)) A le Roman zmieni historię i będzie patriotycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Re: Kurski zmienil Tuska w .... 20.06.06, 18:36 prozac.pl napisał: > Ktoś ładnie kur..skiego podsumował: czego sie nie dotknie to sie zamienia w g*wno... > Trafiles w dziesiatke! Jak sie dotknal do Tuska przed wyborami, to z Donaldem tak sie stalo. Zamienil sie w g*wno... . Wlaciwie to Kurski oswietlil tylko brud, ktory zalega wokol PO i jej ludzi. Wielkie mu za to dzieki, ze uchronil nas od nastepnej kadencji skorumpowanych aferalow. Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: Ryzykowa koalicja, złodziej zawsze dziewica! 20.06.06, 18:39 S_u_k_c_e_SS_Z_A_M_B_00_B_R_0_N_Y i ambony! Cieniasy trzymają się razem. Przecież nic nie zrobili i dalej nic nie robią. Tropią układ! Układ jest zamknięty w sejfie Banku Narodowego. Niech pchają tę ścianę, zawali się na układ! Cieniasy, kto to jest cienias, to taki co nieprzygotowany bierze się za dzieło przerastające jego możliwości intelektualne i zawodowe. Coś dla zdrowia psychicznego. Cieniasa cień! Cienias na skutek braku przesunięcia, jest nazbyt głośny za przyczyną wzdęcia. Ten cienias co jak złodziej łap złodzieja krzyczy do człeka, co w nim jest nadzieja, że tylko da rozum do ziemi swojskiej cienias „z ziemi polskiej do wolskiej”! Ten cienias tak lewo hymn polski śpiewa, że milkną ptaki i schną w deszczu drzewa. Jego marionetkowicz z uśmiechem władzy, czyni naszą przyszłość czarniejszą od sadzy! Fizykę używał on do nauczania, dlaczego nie nauczył jej stosowania? Praca to siła razy przesunięcie, lecz gdy pcha ścianę jest tylko pierdnięcie. Przyczyną tego głośnego pierdnięcia jest wysiłeczek, lecz brak przesunięcia! Nie łap przypadkiem od cieniasa cienia, dostaniesz wzdęcia i jeszcze pierdzenia. Dostał on od Łokity plan rządzenia, niech mu posłuży do ścian rozwalenia! Nauka czy wiara, prawda stara! Mam pytanie. Co zrobi PiSiOR jak zabraknie gotówki, skoczy do basenu czy też do gnojówki? Na pusty basen nie trzeba złotówki, więc może skoczą na te mądre główki? Odpowiedź! Jak już podaliśmy w Radiu Maryja, Platforma z basenem z prawdą się mija. PiSWadza mohera troską otoczy, da mu szpitalny, do pełnego skoczy! Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Kurski zmienil Tuska w .... 20.06.06, 18:50 prozac.pl napisał: > Ktoś ładnie kur..skiego podsumował: czego sie nie dotknie to sie zamienia w g*wno... > Trafiles w dziesiatke! Jak sie dotknal do Tuska przed wyborami, to z Donaldem tak sie stalo. Zamienil sie w g*wno... . Wlaciwie to Kurski oswietlil tylko brud, ktory zalega wokol PO i jej ludzi. Wielkie mu za to dzieki, ze uchronil nas od nastepnej kadencji skorumpowanych aferalow. Czy zle, ze Kurski pokazal prawde o falszerstwach w PO? Teraz Prokuratura okresli, kto i jakie dokonal przestepstwa. Dalszy los Tuska i jego kameradens nalezy do wymiaru sprawiedliwosci. Odpowiedz Link Zgłoś
prozac.pl Re: Kurski zmienil Tuska w .... 20.06.06, 18:56 > Wielkie mu za to dzieki, ze uchronil nas od nastepnej kadencji skorumpowanych > aferalow. I tu sie muszę zgodzić, gdyby nie on to przekręty pisu pewnie by nie wyszły na jaw. > Czy zle, ze Kurski pokazal prawde o falszerstwach w PO? To bardzo dobrze, że kur..ski pokazał prawde o PO i PiS. Przeczytałeś w końcu artykuł? > Teraz Prokuratura okresli, kto i jakie dokonal przestepstwa. A to prokuratura orzeka teraz kto popełnił jakie przestępstwo? No patrzcie, 4RP... Odpowiedz Link Zgłoś
aturek2005 To w ramach "taniego panstwa" - po co sad w to 20.06.06, 18:59 mieszac, jak "ktos" i tak akta czytal. prozac.pl napisał: > > Wielkie mu za to dzieki, ze uchronil nas od nastepnej kadencji skorumpowa > nych > > aferalow. > I tu sie muszę zgodzić, gdyby nie on to przekręty pisu pewnie by nie wyszły na > jaw. > > Czy zle, ze Kurski pokazal prawde o falszerstwach w PO? > To bardzo dobrze, że kur..ski pokazał prawde o PO i PiS. Przeczytałeś w końcu > artykuł? > > Teraz Prokuratura okresli, kto i jakie dokonal przestepstwa. > A to prokuratura orzeka teraz kto popełnił jakie przestępstwo? No patrzcie, 4RP > ... Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Re:U zrodel libertynskiego lewactwa w PO. 20.06.06, 19:12 Wlaciwie to Kurski oswietlil tylko brud, ktory zalega wokol PO i jej ludzi. Wielkie mu za to dzieki, ze uchronil nas od nastepnej kadencji skorumpowanych aferalow. Czy zle, ze Kurski pokazal prawde o falszerstwach w PO? Teraz Prokuratura okresli, kto i jakie dokonal przestepstwa. Dalszy los Tuska i jego kameradens nalezy do wymiaru sprawiedliwosci. Dla Kurskiego przestroga: NIE RUSZAC "PO" BO BEDZIE SMIERDZIALO!!!! Cytat: "Schetyna stwierdził natomiast, że cała sprawa nie jest "jednostkowym wybrykiem" Kurskiego, ale "bezprecedensowym atakiem" na największą partię opozycyjną, w celu podważenia wiarygodności Platformy." Kamerades z Platformy sami sie wkopuja takimi niepowaznymi atakami na Kurskiego. Wyglada na to, ze Kurski przedstawiajac Prokuraturze dowody i swiadkow przestepstwa PO, dokonal bluznierstwa i powinien zostac potepiony. To sie nazywa libertynskie lewactwo. Odpowiedz Link Zgłoś
aturek2005 Jezeli powiem o Tobie, ze jestes zlodziejem, 20.06.06, 19:19 aferalem, bandyta, bijesz zone i w wolnych chwilach dorabiasz sprzedaza narkotykow to "oswietle brud, ktory Cie otacza" czy tez tylko rzuce oskarzenie? poszeklu napisał: > Wlaciwie to Kurski oswietlil tylko brud, ktory zalega wokol PO i jej ludzi. > Wielkie mu za to dzieki, ze uchronil nas od nastepnej kadencji skorumpowanych > aferalow. > Czy zle, ze Kurski pokazal prawde o falszerstwach w PO? > Teraz Prokuratura okresli, kto i jakie dokonal przestepstwa. > Dalszy los Tuska i jego kameradens nalezy do wymiaru sprawiedliwosci. > Dla Kurskiego przestroga: > NIE RUSZAC "PO" BO BEDZIE SMIERDZIALO!!!! > Cytat: > "Schetyna stwierdził natomiast, że cała sprawa nie jest "jednostkowym > wybrykiem" Kurskiego, ale "bezprecedensowym atakiem" na największą partię > opozycyjną, w celu podważenia wiarygodności Platformy." > Odpowiedz Link Zgłoś
kochanka.dorna @@a potem niech PIS wreszcie obnizy obiecany PIT@@ 20.06.06, 19:49 jak juz sie Kaczynscy przyznaja do machlojek w kampanii to niech wreszcie spelnia obietnice wyborcze sprzed 10 m-cy i obniza PIT... Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu U zrodel libertynskiego lewactwa w PO 20.06.06, 20:04 Aturku2005, musisz pamietac, a moze nawet nie wiesz, ze Jacek Kurski dostarczyl prokuraturze nazwiska 13 swiadkow przestepstwa i dostarczyl dowody. Jest to bardzo obciazajaca Platforme sytuacja. Gdyby zalozyc, ze Kurski nie jest uczciwy, to jednego, ba nawet kilku swiadkow moglby za pieniadze znalezc, ale kilkunastu, temu sie nie da nie wierzyc. Najlepszy dowod, ze na tej podstawie prakurator przeprowadzil juz rewizje w PZU i zabezpieczyl dokumenty. Wlaciwie to Kurski oswietlil tylko brud, ktory zalega wokol PO i jej ludzi. Wielkie mu za to dzieki, ze uchronil nas od nastepnej kadencji skorumpowanych aferalow. Czy zle, ze Kurski pokazal prawde o falszerstwach w PO? Teraz Prokuratura okresli, kto i jakie dokonal przestepstwa. Dalszy los Tuska i jego kameradens nalezy do wymiaru sprawiedliwosci. Dla Kurskiego przestroga: NIE RUSZAC "PO" BO BEDZIE SMIERDZIALO!!!! Cytat: "Schetyna stwierdził natomiast, że cała sprawa nie jest "jednostkowym wybrykiem" Kurskiego, ale "bezprecedensowym atakiem" na największą partię opozycyjną, w celu podważenia wiarygodności Platformy." Kamerades z Platformy sami sie wkopuja takimi niepowaznymi atakami na Kurskiego. Wyglada na to, ze Kurski przedstawiajac Prokuraturze dowody i swiadkow przestepstwa PO, dokonal bluznierstwa i powinien zostac potepiony. To sie nazywa libertynskie lewactwo. Odpowiedz Link Zgłoś
eexmd2 Re: U zrodel libertynskiego lewactwa w PO 20.06.06, 20:07 ciezko musi byc isc pod prad faktom: "Komitet Lecha Kaczyńskiego zapłacił dużo mniej za dużo więcej nośników. Donald Tusk - blisko 8 tys. tablic za trochę ponad 6 mln zł. Lech Kaczyński - prawie 13 tys. tablic za niecały 1 mln zł. Nic dodać, nic ująć - sami państwo to wyjaśnijcie" - powiedział poseł PO. niech nawet obydwa komitety ukryly po 2 mln gdzies to i tak cos tu podejrzanie smierdzi gdzie kaczki takie okazje znalazly??? Odpowiedz Link Zgłoś
aturek2005 Nieuku... za plakaty placi sie od metra kwadratowe 20.06.06, 20:11 go. Ty wiesz ile Jarkow zmiesci sie na powierzchni Tuska? Przynajmniej dwoch! No i plakaty nie obejmuja nozek, wiec pewnie wyjdzie 4.5 Jarka na 1.1 Tuska. Dlatego bylo taniej! Odpowiedz Link Zgłoś
waldemar.sotomski Wermaht Przemienia Się w Gebelsa ?:)))))))))))) 20.06.06, 20:34 Odpowiedz Link Zgłoś
dobrasekta Kłamstwo ma także krótkie rączki - patrz:Gosiewski 20.06.06, 20:58 Świetny mamy ten rząd nie ma co --------------- www.moherfucker.com i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: U zrodel libertynskiego lewactwa w PO 20.06.06, 20:12 Zapewne to prowokacja PO, pdsunął Tusk Kaczorom ofertę, aby potem ic skompromitować. Tylko ciekawe czy Kurski to też zakonpirowany prowokator PO, w piórkach PISowskich, bo przecież gdyby nie on, ta afera nie ujżałaby światła dziennego;) Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Re: U zrodel libertynskiego lewactwa w PO 20.06.06, 20:24 Schetyna nie mial odwagi przedstawic swoich rewlacji w prokuraturze, jak zrobil to Kurski. Nie sa to zadne dowody, tylko zonglerka slowna by sie bronic. Najlepszy dowod, ze to Schetyna broni Platformy, a nie jej szef - Donald Tusk, ktory powinien byc odpowiedzialny za swoja partie. Co w tym czasie robi Tusk? Gryzie paznokcie, zalewa sie alkoholem do utraty pamieci, czy lyka srodki uspakajajace? Moze wszystko na raz. Schetyna przejal role obroncy wizerunku Platformy, a i to nie wprost, tylko przez oczernianie PiSu. Pisze swiadomie "oczernianie" bo dowodow jakos nie ma. Sa tylko slowa, slowa, slowa. I na zakonczenie cytat, ktory obrazuje slabosc PO, ktora juz rzuca w Kurskiego wszelkimi odpadkami: "Schetyna stwierdził natomiast, że cała sprawa nie jest "jednostkowym wybrykiem" Kurskiego, ale "bezprecedensowym atakiem" na największą partię opozycyjną, w celu podważenia wiarygodności Platformy." Tak to jest najciezszy zarzut Schetyny wobec Kurskiego. eexmd2 napisał: > ciezko musi byc isc pod prad faktom: > > "Komitet Lecha Kaczyńskiego zapłacił dużo mniej za dużo więcej nośników. Donald > > Tusk - blisko 8 tys. tablic za trochę ponad 6 mln zł. Lech Kaczyński - prawie > 13 tys. tablic za niecały 1 mln zł. Nic dodać, nic ująć - sami państwo to > wyjaśnijcie" - powiedział poseł PO. > Odpowiedz Link Zgłoś
aturek2005 Szkoda slow. 20.06.06, 20:26 poszeklu napisał: > Schetyna nie mial odwagi przedstawic swoich rewlacji w prokuraturze, jak zrobil > > to Kurski. Nie sa to zadne dowody, tylko zonglerka slowna > by sie bronic. Najlepszy dowod, ze to Schetyna broni Platformy, > a nie jej szef - Donald Tusk, ktory powinien byc odpowiedzialny > za swoja partie. Co w tym czasie robi Tusk? Gryzie paznokcie, > zalewa sie alkoholem do utraty pamieci, czy lyka srodki uspakajajace? > Moze wszystko na raz. > Schetyna przejal role obroncy wizerunku Platformy, a i to nie wprost, > tylko przez oczernianie PiSu. Pisze swiadomie "oczernianie" bo dowodow > jakos nie ma. Sa tylko slowa, slowa, slowa. I na zakonczenie cytat, > ktory obrazuje slabosc PO, ktora juz rzuca w Kurskiego wszelkimi Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus [...] 20.06.06, 20:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: U zrodel libertynskiego lewactwa w PO 20.06.06, 22:01 Jestes idealnym przykładem tego co Jacek Kurski okresla mianem "ciemny lud". Odpowiedz Link Zgłoś
boykotka Re: U zrodel libertynskiego lewactwa w PO 21.06.06, 06:20 A nie przyszło ci do główki, że nie każdy jest w stanie babrać się w qpie ala Kurski ??? Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Zapytaj Kurskiego. On wie 20.06.06, 21:12 eexmd2 napisał: > ciezko musi byc isc pod prad faktom: > > "Komitet Lecha Kaczyńskiego zapłacił dużo mniej za dużo więcej nośników. Donald > > Tusk - blisko 8 tys. tablic za trochę ponad 6 mln zł. Lech Kaczyński - prawie > 13 tys. tablic za niecały 1 mln zł. Nic dodać, nic ująć - sami państwo to > wyjaśnijcie" - powiedział poseł PO. > > niech nawet obydwa komitety ukryly po 2 mln gdzies > to i tak cos tu podejrzanie smierdzi > gdzie kaczki takie okazje znalazly??? Odpowiedz Link Zgłoś
aturek2005 Poszeklu - musisz pamietac, ze Kurski zlozyl 20.06.06, 20:08 do tej pory juz 3 (slownie: trzy) zawiadomienia do prokuratury, ktore skonczyly sie umorzeniem sledztwa przez te prokuratury. Na co on liczy? Na Ziobro, czy na to, ze za czwartym razem nawet Klewki w koncu wypala? Co on pali, i dlaczego to jest legalne dla niego, a nielegalne dla mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
aturek2005 Uzyles slow "prawda" i "Kurski" w tym samym 20.06.06, 20:15 zdaniu. No comment. poszeklu napisał: > Aturku2005, musisz pamietac, a moze nawet nie wiesz, > ze Jacek Kurski dostarczyl prokuraturze nazwiska 13 > swiadkow przestepstwa i dostarczyl dowody. Jest to > bardzo obciazajaca Platforme sytuacja. Gdyby zalozyc, > ze Kurski nie jest uczciwy, to jednego, ba nawet kilku > swiadkow moglby za pieniadze znalezc, ale kilkunastu, > temu sie nie da nie wierzyc. Najlepszy dowod, ze na tej > podstawie prakurator przeprowadzil juz rewizje w PZU i > zabezpieczyl dokumenty. > Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: U zrodel libertynskiego lewactwa w PO 20.06.06, 21:50 Nie rozumiesz najprostrzych mechanizmów. Oszczerstwo Kurskiego polegało na tym ze byc moze prawdziwy przypadek niegospodarnosci w PZU (który obecnie bada prokuratura) przypisał sztabowi PO. To tak jak by tobie ktos ukradł samochód a Kurski stwierdził by ze to ukradł Tusk. Czy to ze Prokuratura bada sprawe kradziezy twojego auta to dowód ze Kurski miał racje ? Odpowiedz Link Zgłoś
awruk3 Re: @@a potem niech PIS wreszcie obnizy obiecany 20.06.06, 20:26 Kaczyński prędzej się zesra niż obniży podatki Odpowiedz Link Zgłoś
aturek2005 Prezesow zyczymy dobrego trawienia. 20.06.06, 20:28 awruk3 napisał: > Kaczyński prędzej się zesra niż obniży podatki Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus poszeklu czy pozłotemu ??? 20.06.06, 20:34 poszeklu napisał: > Wlaciwie to Kurski oswietlil tylko brud, ktory zalega wokol PO i jej ludzi. > Wielkie mu za to dzieki, ze uchronil nas od nastepnej kadencji skorumpowanych > aferalow. > Czy zle, ze Kurski pokazal prawde o falszerstwach w PO? > Teraz Prokuratura okresli, kto i jakie dokonal przestepstwa. > Dalszy los Tuska i jego kameradens nalezy do wymiaru sprawiedliwosci. > Dla Kurskiego przestroga: > NIE RUSZAC "PO" BO BEDZIE SMIERDZIALO!!!! > Cytat: > "Schetyna stwierdził natomiast, że cała sprawa nie jest "jednostkowym > wybrykiem" Kurskiego, ale "bezprecedensowym atakiem" na największą partię > opozycyjną, w celu podważenia wiarygodności Platformy." > > Kamerades z Platformy sami sie wkopuja > takimi niepowaznymi atakami na Kurskiego. > Wyglada na to, ze Kurski przedstawiajac > Prokuraturze dowody i swiadkow przestepstwa PO, > dokonal bluznierstwa i powinien zostac potepiony. > To sie nazywa libertynskie lewactwo. Ty masz tak na stałe, czy tylko chwilowo się jąkasz??? Taka metoda Marcinkiewicza: powtarać, powtarzać i jeszcze powtarzać... nie zxawsze gó.. w złoto zamieni.... zbyt często nazwiska Kurski używasz i to w pamięć zapada i owszem ale tylko w połączeniu z jawnym sku..syństwem.... Odpowiedz Link Zgłoś
momy Re:U zrodel libertynskiego lewactwa w PO. 20.06.06, 22:09 Niezbadane są losy wływu Kurskiego na stan umysłu ciemnego ludu. Nawet przestają odróżniac libertynizm od liberalizmu. A to zupelnie dwie różne bajki. Jakoś trudno cię traktowac powaznie, skoro tak proste terminy ci sie mylą Odpowiedz Link Zgłoś
prozac.pl ... 20.06.06, 18:40 Na początek może pytanie z grupy łatwiejszych: Czytałeś artykuł? Jeśli tak to czy jesteś pewny, że zrozumiałeś o czym jest? Odpowiedz Link Zgłoś
aturek2005 Postaw Kurskiemu pomnik. Najlepiej w okolicy 20.06.06, 18:40 jakiejs lesniczowki. Przynajmniej ludzie widzac pomnik beda wiedzieli do kogo te wlosci niedlugo beda naleze. poszeklu napisał: > prozac.pl napisał: > > > Ktoś ładnie kur..skiego podsumował: czego sie nie dotknie to sie zamienia > w > g*wno... > > > Trafiles w dziesiatke! > Jak sie dotknal do Tuska przed wyborami, to z Donaldem tak sie stalo. Zamienil > sie w g*wno... . > > Wlaciwie to Kurski oswietlil tylko brud, ktory zalega wokol PO i jej ludzi. > Wielkie mu za to dzieki, ze uchronil nas od nastepnej kadencji skorumpowanych > aferalow. Odpowiedz Link Zgłoś
osa332 Re: Postaw Kurskiemu pomnik. Najlepiej w okolicy 20.06.06, 19:25 Wyznawcy pisu nie czytają bo mają trudności ze zrozumieniem tekstu, No cóż jaka partia tecy wyborcy.Poczytajcie o Zawiszy i Marcinkiewiczu i o zdolnym pośle Gosiewskim który studiował trzynaście lat. Plecam stronę Zbigniewa Nowaka jest tam też forum Odpowiedz Link Zgłoś
aturek2005 Gdy Nowak rzucal to samo oskarzenie byl "wariatem" 20.06.06, 19:33 Gdy Kurski rzuca to samo oskarzenie jest "jednym z prawdziwie sprawiedliwych". Jaka pomiedzy nimi roznica? Nowak glodowal, a Kurskiemu brzuch (i portfel) rosnie. Dlaczego Edgar (wyksztalcenie prawnicze) nie wiedzial, ze powinien zawiadomic prokurature gdy uslyszal o tych zarzutach? Bo czas nie ten? osa332 napisała: > Wyznawcy pisu nie czytają bo mają trudności ze zrozumieniem tekstu, No cóż jaka > partia tecy wyborcy.Poczytajcie o Zawiszy i Marcinkiewiczu i o zdolnym pośle > Gosiewskim który studiował trzynaście lat. Plecam stronę Zbigniewa Nowaka jest > tam też forum Odpowiedz Link Zgłoś
slawekkra Re: Kurski zmienil Tuska w .... 20.06.06, 19:03 > Wlaciwie to Kurski oswietlil tylko brud, ktory zalega wokol PO i jej ludzi. > Wielkie mu za to dzieki, ze uchronil nas od nastepnej kadencji skorumpowanych > aferalow. Kto to sa aferalowie? Do szkoly gamoniu! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
eat.putsy no może Pan Kurski strzelił sobie w nogę?? 20.06.06, 18:42 na zasadzie "kto mieczem walczy.." Odpowiedz Link Zgłoś
grali1 Re: PO: Stop kłamcom z PiS 20.06.06, 18:45 Na temat tych nośników na konferencji prasowej p. Ziobro sugerował niszczenie dowodów przez PZU wykorzystując niszczarkę dokumentów (zastosował chwyt z z coraz bardziej pustą lodówką z kampanii przed wyborami do parlamentu). Tylko niszcząc jakiś papierek niszczył jednocześnie powagę urzędu Ministra. Takie tanie gierki jeszcze ujdą w nieuczciwej kampanii wyborczej celem kupienia jakiejś sugestii przez "głupi naród" ale nie na stanowisku którego powaga powinna być chroniona. Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: PO: Stop kłamcom z PiS 20.06.06, 19:07 Po tragedii w Katowicach przytargał na konferencję prasową bryłę lodu. Gość ma naje..e we łbie ,i to równo. Odpowiedz Link Zgłoś
mario.osh Re: PO: Stop kłamcom z PiS 20.06.06, 19:35 taka prawda. pasuje do pissu Odpowiedz Link Zgłoś
prozac.pl Re: PO: Stop kłamcom z PiS 20.06.06, 19:44 Na następnej za pomocą miotły pokaże jak ukła ZACIERA ślady. Potem kilka chwytów karate i już ludzie będą wiedzieć jak się układ BRONI. Na sam koniec Zero za pomocą młotka i szklanki pokaże jak ROZBIJA układ... (ma naje..e, nie ulega wątpliwości) Odpowiedz Link Zgłoś
lwowiak5 Re: PO: Stop kłamcom z PiS 20.06.06, 19:59 Ziobro pokazywał jak się niszczarką niszczy makulaturę,Panie ziobro aby zniszczyć faktóre która jest ewidencjowana i numerowana w książce zakupów,nastepnie w ksiażce gdzie się opłaca wat,następnie gdzie się oblicza podatek,następnie w izbie skarbowej w dziale podatków i w dziale watu.Ziobro człowieczku co ty pokazywałeś ludziom małą niszczarke do cięcia papierków.Ziobro ta cała konferencja to zenada i wstyd że takie coś jest ministrem. Odpowiedz Link Zgłoś
laseczka.galby Re: PO: Stop kłamcom z PiS 20.06.06, 18:49 Ooooo! Kurski strzelil sobie i PiS w noge? Mam nadzieje, ze sobie tym wybrykiem strzelil w glowe. Odpowiedz Link Zgłoś
eat.putsy trzeba znowu króla obcokrajowca 20.06.06, 18:50 ponieważ żaden z tubylców sie nie nadaje nalezy powrócić do starej tradycji i wybrać kogos z zewnątrz, ciekawe jakby było z Anglikiem?? Jeszcze nie mielismy;) Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper [...] 20.06.06, 18:57 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Cały ten PIS 20.06.06, 19:02 to jakieś współczesne radio "Erewań" Jak się ku.. nie pomylą ,to prawdy nie powiedzą. Odpowiedz Link Zgłoś
nikita.nika Re: A gdzie Galba i Jola Fasola? U pani Gozdzikow 20.06.06, 19:12 Galba podaje Joli tabletke na klimakterium;) Odpowiedz Link Zgłoś