travel_wawa Rozumiem, że chodzi o prawo wyboru. 30.06.06, 13:24 Jeśli tak, to OK. Też jestem za tym, aby można było WYBRAĆ między flagą polską a unijną na tablicy rejestracyjnej. Natomiast jeśli LPR chce NA SIŁĘ ZMUSZAĆ do starych tablic to jest to sprzeczne z prawem UE. W większości krajów UE można WYBRAĆ stary wzór, nowy wzór, nalepkę z gwiazdkami na stara tablicę. Odpowiedz Link Zgłoś
terence Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 13:27 Jak sobie przypomne jakie bzdury te cioły z LPR wygadywały przed wejściem Polski do Unii to mi się ręka w pięść zaciska. Same kłamstwa i straszenie. Nie chcieli integracji z Unią i do tego łgali a teraz siedzą w rządzie! RATUNKU! Odpowiedz Link Zgłoś
adamx79 Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 13:30 Nie tylko w rządzie, ale i w Komisji Europejskiej, są posłami z europarlamentu...i kasiorkę pobierają...a tak narzekali, że zło i nędza...no, ale jak się jest populistą i demagogiem z LPR - pluń mu w twarz, a powie że deszcz pada. Odpowiedz Link Zgłoś
travel_wawa Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 13:31 Byli przeciwni wejściu do UE, bo UE gwarantuje swobodę podróżowania i emigracji. Poza tym członkostwo w UE chroni nas przed debilizmami rodzimego chowu. Co do prawa wyboru "czy gwiazdki czy dotychczasowy wzór" beda jaja, jak sie okaże, że większość rejestrujących samochody będzie wybierała gwiazdki. Ja sam wymieniam stara tablicę na "gwiazdkową" na własny koszt i zyczenie:))))) BO MAM PRAWO WYBORU! i z niego korzystam. Odpowiedz Link Zgłoś
maqoofka Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 13:36 ja już wymieniłam... :) i jest super Odpowiedz Link Zgłoś
travel_wawa Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 13:41 A ja w przyszłym tygodniu idę wymienić:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
olex5 nalezaloby zdelegalizowac LPR 30.06.06, 13:29 nalezaloby zdelegalizowac LPR.Ta sekta dziala na szkode kraju i wymysla coraz to nowe glupoty.Widac ze tych ludzi nie stac na nic normalnego. Odpowiedz Link Zgłoś
codegen Re: nalezaloby zdelegalizowac LPR 30.06.06, 14:16 olex5 napisał: > nalezaloby zdelegalizowac LPR.Ta sekta dziala na szkode kraju i wymysla coraz > to nowe glupoty.Widac ze tych ludzi nie stac na nic normalnego. a tam delegalizowac...2 kompanie w szyku zwartym i duzo worków z piaskiem....:P Odpowiedz Link Zgłoś
doardo Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 13:34 przeciez nalezymy do uni,to trzeba okazac.stanislaw Odpowiedz Link Zgłoś
s0ber Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 13:35 W naszym prawie idealnym kraju większych problemów nie ma. I dlatego własnie pan Ślusarczyk ze spokojnym sumieniem postanowił zająć się tą niepokojącą sprawą. Cieszymy się wszyscy bardzo ;) A jak ktoś sobie kopi bluzę z napisem 'Germany'lub 'England', broń Boże jedyny 'Israel' - to też zostanie zorganizowana akcja na rzecz zakazu noszenia takowych? Odpowiedz Link Zgłoś
soach niech będzie widać, jacy są Polacy za granicą 30.06.06, 13:43 i niech zostaną polskie oznaczenia na samochodach, aby kulturalni Polacy mogli unikać polskich buraków na zachodzie i nie musieli ich się wstydzić. Odpowiedz Link Zgłoś
marekmarek44 Re: patrioci nie wstydzą się swojej flagi 30.06.06, 13:50 I nie chcą jej zastępować inną-obcą. Gdyby zadać podobne pyt. np. Amerykanom,myślę,że wynik byłby w granicach 95%,unas w gazecie-17%. Zatem w naszym społeczeństwie mamy ok. 17% patriotów i resztę idiotów-dlatego jest jak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
cetriolo A ja chce flage unijna na rejestracji. 30.06.06, 14:26 Przeciez flaga unijna nie jest "zamiast" flagi polskiej. Jest jej dopelnieniem. A poniewaz nalezymy do Uni Europejskiej jest to nasza druga flaga. I nie ma co dyskutowac z idiotami ktorzy sie uwazaja za patriotow, a ponad 80% spoleczenstwa nazywaja idiotami. Odpowiedz Link Zgłoś
phun Re: patrioci nie wstydzą się swojej flagi 30.06.06, 14:37 najpierw jestem Europejczykiem potem Polakiem, zawsze pozostane Europejczykiem obywatelstwo moge miec zawsze inne. Odpowiedz Link Zgłoś
miaow.miaow a ja proponuję 30.06.06, 13:47 ...symbol MW - szczerbiec, albo jeszcze lepiej - zdjęcie pana Romana wrzucić na rejestracje. powinny być jeszcze opcje z ojcem rydzykiem, albo żółtą kaczuszką :D Odpowiedz Link Zgłoś
sniffsnoopy Re: a ja proponuję 30.06.06, 13:53 Powinna być zarówno flaga Unii jak i Polski na rejestracji. Kolorystycznie bedzie wygladalo niezle i wszyscy beda zadowoleni... Odpowiedz Link Zgłoś
awersja Re: a ja proponuję 30.06.06, 13:57 sniffsnoopy napisał: > Powinna być zarówno flaga Unii jak i Polski na rejestracji. Kolorystycznie > bedzie wygladalo niezle i wszyscy beda zadowoleni... A czy filateliści będą mogli dołączyć znaczek PTF...? Jest także ładny graficznie... Odpowiedz Link Zgłoś
medalik9 Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 13:54 puknijcie sie w głowe Panowie z lpr-u!!!!Nie macie większych problemów???Koniecznie na siłe,chcecie zrobić ze wszystkich nacjonalistów,którymi jesteście Wy!!Bo takie bzdury jak ta z tymi tablicami,po trochu prowadzą do nazizmu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
phun Auta ze zwolennikami LPRu i PISU nie powinny uzywa 30.06.06, 13:58 uzywac drog i autostrad finnasowanych z UE a takze za calej przestrzeni publicznej za ktore pieniadze powstaly. Odpowiedz Link Zgłoś
codegen Re: Ja proponuje gwiazde Dawida iorazsiep i mlot 30.06.06, 14:13 najchetniej bym ci to bucu na czole przykleił pajacu pisuarowsko lagowski, swinio spasiona!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lobo78 Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 14:12 Czy naprawde w tym kraju nie ma większych problemow? Polska... mieszkam w Polsce... Odpowiedz Link Zgłoś
codegen Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 14:12 laga polskich dekli to by najchetniej zafundowała nam na tablicach flage vatykanu, ew.krzyz albo fotke dżipi2. Zgadzam sie tylko w formie ekonomicznej ze to bzdura wyciagac nam kase z kieszeni na nowe tablice,powinny byc naklejki z flaga unii które kazdy bedzie mogł własnorecznie nakleic w miejsce dotychczasowej polskiej flagi .I finito ,a nie ciagły qwa drenaz kieszeni kierowców przez to złodziejskie państwo !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
codegen Re: 2 skrzyzowane penisy takie powiniej byc symbo 30.06.06, 14:15 jeden w twoim ryju knurze a drugi w twoim tyłku spaślaku kuriewny. Odpowiedz Link Zgłoś
codegen Re: jak to dobrze ze jestem szczuply :DDDDD 30.06.06, 14:21 za to durny jak cep> cała europa uzywa tablic rej. z flaga zjednoczonej unii i nie widze elementarnychpodstaw do tego zeby w polsce miało byc inaczej, przeszkadza mi tylko aspekt finansowy sprawy tj.koszt wymiany tablic w autach rejestrowanych na biezaco (bo konia z rzedem temu kto odebrał w swiezo rej.samochodzie tablice z flaga unijna.) jak zwykle chca okradac polaków jeb..e biurwy rządowe, Odpowiedz Link Zgłoś
bekon6 aaaaaaaaa hu....... mnie obchodzi co chce Europa 30.06.06, 14:24 jestem u siebie wiec robie pod siebie mozgu Odpowiedz Link Zgłoś
lucky7pl Re: 2 skrzyzowane penisy takie powiniej byc symbo 30.06.06, 14:18 aaaaaaaaaaaaaaa ....................... oto efekty zniesienia przymusowego leczenia w psychiatryku Odpowiedz Link Zgłoś
hektor_wektor Aaaa! ;] 30.06.06, 14:15 Wiedziałem, że LPR pokusi się o coś takiego! Jestem jasnowidzem! Ogólnie zwał jakich mało ;] h_w Odpowiedz Link Zgłoś
ladna_pupa Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 14:17 a moze da sie pojsc na kompromis z geniuszami z ligii? moze zamiast polskich kolorkow na rejestracji umiescimy je np. na oponach, albo na dachach samochodow. na lusterkach albo chociaz na swiatlach. zostawmy tej biednej unii rejestracje, niech sie nimi cieszy, niech cos ma... mamy przeciez tyle innych miejsc dla siebie i naszych narodowych kolorkow do wyboru. kompletna paranoja. zyje w chorym kraju z chorymi ludzmi dookola. oszolomy z wiejskiej warszawie zajmuja sie tylko nieistotnymi rzeczami. rzeczy wazne dla ludzi sa dla nich za trudne. kolorki narodowe sa latwe... Odpowiedz Link Zgłoś
ladna_pupa Re: marchew owocem to dopiero logika co? :DDDD 30.06.06, 14:29 moze to i nielogiczne, ale nie na temat. Odpowiedz Link Zgłoś
bekon6 Re: marchew owocem to dopiero logika co? :DDDD 30.06.06, 14:30 Ja nie logiczne oskarzasz nasz sejm a brukselki nie widzisz?:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
ladna_pupa Re: marchew owocem to dopiero logika co? :DDDD 30.06.06, 14:31 aha, badzmy idiotami bo inni sa... spoko, typowo po polskiemu. Odpowiedz Link Zgłoś
bekon6 hahaaahahaahaha nie moge 30.06.06, 14:34 aha jak ktos ma flage bialo- czerona na tablicy to idiota ? zastanow sie co mowisz Odpowiedz Link Zgłoś
ladna_pupa Re: hahaaahahaahaha nie moge 30.06.06, 14:46 nie lapiesz istoty rzeczy. dzieki ale dalsza dyskusja jest bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanka1 Zaścianek 30.06.06, 14:22 Tym właśnie: byliśmy, jesteśmy i jeśli tak dalej pójdzie - będziemy w przyszłości jedynie zabitym dechami, zacofanym umysłowo zaściankiem Europy, bełkoczącym wciąż o naszych narodowych symbolach i tracącym czas na nieważne drobiazgi, zamiast profesjonalnie zająć się kwestiami, które są naprawdę ważne dla rozwoju i promocji kraju. Jest mi wyjątkowo wstyd, kiedy słyszę, jakie nowe pomysły próbuje wcielić w życie LPR z panem wicepremierem (litości...) Giertychem na czele. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Znasz powiedzenie o babie i wozie? 30.06.06, 14:27 Zawsze mozesz z tego zascianka wyjechac. Znasz powiedzenie o babie i wozie? Odpowiedz Link Zgłoś
lucky7pl Re: Znasz powiedzenie o babie i wozie? 30.06.06, 14:30 junkier napisał: > Zawsze mozesz z tego zascianka wyjechac. Znasz powiedzenie o babie i wozie? zwiało już z tego zaściankowego wozu 2 mln podatników. za rok zrobię to też ja i wielu innych w międzyczasie. ciekawe kto na resztę będzie zasuwał, ale to już nie nasz problem. i odczep się od dziewczyny, tylko przeczytaj uważnie co napisała. bo mądre to słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
mathiews Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 14:26 No to są jaja co tutaj sie dzieje, mam szczere nadzieje że kiedyś to się skończy, ten kabaret, a jak nie to dobrze że juz mam spakowane walizki :) Odpowiedz Link Zgłoś
areopag Pomalować samochody na biało-czerwono 30.06.06, 14:27 i umieścić logo LPR z podobizną Giertycha żeby świat widział jakiego Polska ma DEBILA Odpowiedz Link Zgłoś
mat25 Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 14:29 Ciekawe, kiedy LPR wystąpi przeciwko gwiazdkom na niebie... Odpowiedz Link Zgłoś
mat25 Re: pedalku o gwiazdki sie nie martw 30.06.06, 14:33 To bylo do Wierzejskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
mat25 Swinska du..po 30.06.06, 14:36 takie pieszczoty to sobie uprawiaj z gekonem. Odpowiedz Link Zgłoś
mat25 Re: "pieszczoty" - widac ze z ciebie od razu peda 30.06.06, 14:40 Jasne. Ty swoja stara walisz po pysku na dzien dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 tu z tego forum, nawoluje wszystkie panstwa ktore 30.06.06, 14:35 posiadaja bron atomowa zeby wystrzelily wszystko co maja z tego arsenalo, na slepo!!!!! niech sie zacznie nowa era!! hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
tom1003 Re: LPR nie chce symbolu Unii na rejestracjach 30.06.06, 14:52 Debilizm to oflagowywanie sie flagą Unii. Dlaczego nie wieszac wszędzie flag Nato albo trójkąta Wyszechradzkiego, tudzież wszystkich organizacji międzynarodowych do jakich należymy... Ale może faktycznie flaga Unii - o tyle lepsza, że "tolerancyjni obywatele unii" może tak łatwo nie zaatakują ciemnych Polaczków. Odpowiedz Link Zgłoś
trzynasty A ja nie chcę LPR w tym kraju 30.06.06, 15:08 Ani MW, zabierzcie ministra i stwórzcie enklawę, taki Elperland i żyjcie tam sobie długo i szczęśliwie. We własnym gronie. Odpowiedz Link Zgłoś