Dodaj do ulubionych

"Tageszeitung": Polacy nie zrozumieli satyry, k...

• almagus Re:Liberałowie to libertyni i satyrycy to sataniśc 05.07.06, 21:35
      Liberałowie to libertyni i satyrycy to sataniści!

Cała nadzieja w Lepperze,że wykopie kartofle w owoce miękkie z pomocą Ukraińców.
      Oni myślą jak Radio Maryja, zbiorowy Rydzykowy patriotyzm, czyli zbieram
      wszystko co dacie, a dajecie wciąż za mało.
      Mógłby Stefek ( jak mówią starzy koledzy) dać z siebie więcej.
      Niestety przy nadziei to tylko z Lepperem!
      Świadkowie nie potwierdzili jego (Kuśkigo) oszczerstw odnośnie finansowania
      Platformie Obywatelskiej przez PZU kampanii billboardowej Donalda Tuska.
      wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3462656.html
      Wspomnienia wyborcze.

Co słupek patrzy z billboarda
      pisiorek i kwacza morda.
      Patrz Tuska biillboarda słupek
      obsikuje Rydza głupek.
      Dali mu na obsikanie
      maławego Lecha w szklanie.
      Jeszcze moheroiny dolali,
      co mu do dzisiaj wali!
      To nie jest naprany Ruski,
      nie wermacht, ale to Kusrki!

Dopadła mnie Szamboobrona i ambona!
      W tym Marka Burka
      i PiSdorna dwururka!
      Przemykam się miedzą,
      a niektórzy już siedzą!

Kto przygotował ten scenariusz załatwienia Zyty Gilowskiej, podobny do
      szkalowania dziadka wziętego pod groźbą utraty życia do wermachtu?
      Zyta Gilowska i dziadek w wermachcie!
      Dla mnie zrobiła to ta sama ręka, te same ręce.
      Głos użyczany w Radiu Maryja.
      Ohyda.
      www.youtube.com/watch?v=fCPdo2jd84Y&search=donald%20tusk
      Obsrywali, obsrywają, to i sami zostali obsrani przez niemiecką gazetkę.
      Prezydent dostał rozstroju nerwowego odbytnicy i odwołał bardzo ważne spotkanie
      Trójkąta Weimarskiego.
      "Tageszeitung": Nowy polski kartofel. Złodziejaszki, co chcą zawładnąć światem.

Peter Köhler, tłum.bart 04-07-2006, ostatnia aktualizacja 03-07-2006 20:52

Mieliśmy bogaty w wydarzenia tydzień.

Polityku poekstrementuj!

Tak swój talent polubiłem,
      jajca w kwasie rozpuściłem.
      I nie miejcie mnie za głupka,
      rozpuściła się skorupka.
      Pozostała tylko błonka,
      a PiSiORom oddam członka.
      Niech mu potencjometr wkręci,
      niech w „burdelu” tym się kręci.

Tak swój talent pokochałem,
      robię eksperyment z kałem.
      I nie miejcie mnie za głupka,
      to nie mała taka kupka.
      Sięga prawie po podbrzusze,
      dla PiSiORków oddać muszę.
      Niech PiSiORek talent ćwiczy,
      będzie więcej gnojowicy.

Więcej dopisze eSBek niewyżyty z okazji afery Zyty!

W Niemczech dzieci nie mieszkają z rodzicami czy matka J.Kaczyńskiergo, pewnie
      też Kaczyńskier nie ma prawa toczyć swobodnego życia czy to jest tak zwalczany
      przez syna objaw liberalizmu.
      Dlatego dla Niemca jest dziwne, że mieszka z matką, mieszkają razem małżeństwa,
      a taki stary chłop powinien mieszkać oddzielnie.
      Niemiec nie może pojąć dlaczego on mieszka z matką, z biedy, głupoty,
      nieporadności czy aż tak ją uwielbia, ze aż wrednie dopisał "bez ślubu".
    • tomekjeden A co my, skromni satyryzujący forumowicze? 05.07.06, 21:58
      O ile mi wiadomo, na taką satyrę nigdy się oficjalnie nie reaguje, bo też z
      poglądami oficjalnymi władz, w tym przypadku niemieckich, rzadko mają one
      cokolwiek wspólnego. W jakiejś gazecie wydrukowano krótki satyryczny artykuł o
      głowie państwa. Kancelaria Prezydenta zareagowała jak najwyższe organa komusze.
      Za komuny to było tak, że jak, na przykład, BBC coś tam nadała co się władzy
      ludowej nie podobało to PZPR słał skargę do rządu w Londynie. Odpowiedź była
      zawsze taka sama. Rząd brytyjski się do BBC nie wtrąca, (no, czasami się wtrąca,
      ale nie o to teraz tutaj idzie) proszę skargę skierować bezpośrednio do BBC. Już
      sobie wyobrażam coby to było gdyby Kancelaria Prezydenta napisała do
      "Tageszeitung". Żenada jeszcze większa niż dotyczczas. No i co mamy myśleć my,
      skromni i "satyryzujący" sobie, forumowicze? Aż strach człowieka ogarnia. Bo
      przecież przy nas taki "Tageszeitung" to neptek.
    • szprociara Głupota 05.07.06, 22:03
      Nasz prezydent chyba się wychowywał w jakimś więzeniu w którym nikt sienie
      śmiał. A mozę raczej sam w komurce się wychowywał. Bo się ludzi boi.
      • indianski Re: Głupota 05.07.06, 23:36
        Nie sam - z bratem .
    • neiden Re: "Tageszeitung": Polacy nie zrozumieli satyry, 05.07.06, 22:26
      w koncu krawczyk to zrozumial ,ze niemcy nie
      przepraszaja.polscy "dyplomaci "kompromituja polske!przed wypowiedzia powinni
      przeanalizowac sytuacje.nie wiemy co mowimy i nie wiemy co robimy."
    • rmichal2 I jeszcze jedno 05.07.06, 22:30
      Zgadnijcie jaka byłaby reakcja gdyby Niemcy wysmarowali taki artykuł o
      Prezydencie Rosji. Zgaduję że Norwegia nie nadążyła by z dodatkowymi dostawami
      gazu do Niemiec.
      • indianski Re: I jeszcze jedno 05.07.06, 23:33
        Zawsze mozna odciac ich od polskich pieczarek i rzodkiewek .
    • rysiopysio Re: "Tageszeitung": Polacy nie zrozumieli satyry, 05.07.06, 22:30
      Polacy zrozumieli - Kaczyńscy i ich przydupasy nie.
    • chirlider kompromitacja narasta w tempie geometrycznym 05.07.06, 22:39
      w Polsce obecne rządy wywołują już tylko śmiech lub złość. W Europie na razie
      tylko śmiech i politowanie. Pozostała jeszcze reszta świata. Nie opierdzielać
      sie. Kaczki, Edgar, Mulat, Frankenstein - DO BOJU !!!!!!
      • wet3 Re: chirlider 06.07.06, 02:17
        chirlider napisał:

> w Polsce obecne rządy wywołują już tylko śmiech lub złość. W Europie na razie
        > tylko śmiech i politowanie. Pozostała jeszcze reszta świata. Nie opierdzielać
        > sie. Kaczki, Edgar, Mulat, Frankenstein - DO BOJU !!!!!!

Czy cos sie Tobie nie pomylilo??? Nic takiego nie widze. To jest pierwszy rzad,
        ktory reprezentuje nas w miare mozliwosci prawidlowo. Stoja za Polska.
        Dotychczas mielismy tylko manekinow, wasali, lub namietnie lizacych tylny
        aspekt osobowosci Zachodu. Skutki tego sa az za bardzo widoczne - specjalnie w
        naszej gospodarce.
    • laseczka.galby Silny prezydent, rozwolnienia dostal od prostackie 05.07.06, 23:03
      prostackiego artykulu? No tak i jeszcze uczciwa Polska z geba Andrew Leppera...
      • broetje czy wy nie rozumiecie, że niemcy to po prostu 05.07.06, 23:07
        nasz śmiertelny wróg?!
        • pl2512 Rozumiemy! I dlatego wlasnie nie za bardzo ... 05.07.06, 23:18
          rozumiemy dlaczego najwyzszy (rangą nie wzrostem) przedstawiciel naszego narodu
          robi tania reklame glupawemu i trzeciorzednemu pisemku z Berlina. Bardziej
          podobalo mi sie, ze Italia wykopala szwabow z mistrzostw niz jakas bajka o
          sraczce mojego przywodcy.
        • laseczka.galby Nasz? Moj nie. Romek G. juz predzej. 05.07.06, 23:19

• indianski Re: czy wy nie rozumiecie, że niemcy to po prostu 05.07.06, 23:34
          wasz , nie nasz .
          • kaczyjar Re: Do obrońców Kaczorka 05.07.06, 23:55
            Czy byłeś oburzony jak walili w Kwacha jajami???
    • t-800 Re: "Tageszeitung": Polacy nie zrozumieli satyry, 05.07.06, 23:53
      May 27, 2003 (14th anniversary)

The celebration of the 14th anniversary of "Gazeta" was accompanied by a
      conference entitled "the Old Europe - the New Europe - America". Among the
      conference participants were: [...] an editor of German Daily "Die
      Tageszeitung" - Christian Semler, a former Minister of National Defense of
      Poland - Janusz Onyszkiewicz [...].

www.agora.pl/agora_eng/1,67063,2386004.html

Sami swoi...
      • wet3 Re: "Tageszeitung": Polacy nie zrozumieli satyry, 06.07.06, 02:22
        t-800 napisał:

> May 27, 2003 (14th anniversary)
        >
        > The celebration of the 14th anniversary of "Gazeta" was accompanied by a
        > conference entitled "the Old Europe - the New Europe - America". Among the
        > conference participants were: [...] an editor of German Daily "Die
        > Tageszeitung" - Christian Semler, a former Minister of National Defense of
        > Poland - Janusz Onyszkiewicz [...].
        >
        > www.agora.pl/agora_eng/1,67063,2386004.html
        >
        > Sami swoi...

A wyraznie wczesniej napisalem, ze art. w TAZ to robota naszej V kolumny.
    • bim41 Polska stara się być samodzielna 06.07.06, 00:08
      To co irytuje Niemcy i Francję to fakt, iz Polska kraj o bardzo słabej
      gospodarce prubuje prowadzić samodzielną politykę zagraniczną i prubuje
      odgrywać na arenie europejskiej znaczącą rolę, a przy tym bardzo afiszuje się
      swoją wiernością wobec USA. Oni chcieliby abyśmy siedzieli cicho i akceptowali
      wszystko co postanowią kraje starej UE a szczególnie Niemcy i Francja. Bardzo
      im nie na rękę szczególnie Niemcom, że próbujemy zablokować budowę rury po dnie
      bałtyku, tym bardziej ,że wywalczyliśmy, że UE nie dołoży kasy do tego
      projektu.Kaczor nie jadąc na szczyt dał im sygnał, że nie da się ugłaskać a
      cały ten trójkąt to pic na wodę bo i tak Niemcy i Francuzi nie licza się z
      naszym zdaniem. Ta wymówka sraczką jest mało elegancka ale jesteśmy w UE
      pałacimy 200 mln euro składki miesięcznie jesteśmu europejczykami i mamy prawo
      wymawiać się sraczką . Ten ohydny artykuł w niemieckiej gazecie nie mógł być
      powodem nie pojechania na szczyt bo ten wyjazd nie miał jakikolwiek
      sensu.Można szydzić z Kaczora ale on w przeciwieństwie do Kwacha nie liże im
      dupy i z tąd bierze się ten cały antypolski zgiełk.
      • kaczyjar Re: Polska stara się być samodzielna 06.07.06, 00:15
        samodzielnie to my możemy sie zesrac i tak bedzie zawsze.
        • wet3 Re: kaczyjar 06.07.06, 02:25
          kaczyjar napisał:

> samodzielnie to my możemy sie zesrac i tak bedzie zawsze.

Nie wiedzialem, ze masz tylek tak wielki jak cala Polska! nie rob za mnie i
          drugich. Rob za siebie!
    • bim41 aaaaaaaaaaaaaa 06.07.06, 00:13
    • rorbeck Re: "Tageszeitung": Polacy nie zrozumieli satyry, 06.07.06, 00:44
      meezer napisał:

> miałem się już nigdy wiecej nie wstydzić za mojego prezydenta. Pozostaje mi
      > tylko cieszyć sie z tego, ze nie głosowałem za kaczorami..
      >
      > czego by ten cajtung nie napisał watpliwa dla mnie jest choroba kaczora. Jak
      > to wczoraj powiedziano w "szkle kontaktowym" - prezydenci nie choruja na
      > rozwolnieine wywolane brudnymi rekami. Przynajmniej dotychczas takie byly
      > standardy..
      To nie jest rozwolnienie wywołane brudnymi rękami. Słyszałem że jest poważnie
      chory na raka. Mogą być nawet przyśpieszone wybory prezydenckie. Za niedługo
      wypowie się na ten temat napewno Jacek Kurski.
    • kamilomat Re: "Tageszeitung": Polacy nie zrozumieli satyry, 06.07.06, 01:29
      Kilka tygodni nie bylo mnie "w kraju". Czytam Gazete Wyborcza w internecie i
      widze, ze jakis wielki skandal dyplomatyczny. Chcialam zobaczyc, co na ten
      temat pisza Niemcy i Francuzi. Wchodze na portal www.spiegel.de, www.taz.de.
      www.ard.de i inne, i co? ani slowa na ten temat. W kazdym razie nie widac tego
      od razu,na pierwszej stronie, tak jak w gazecie. Zalosne. Naprawde, wielka
      afera w Polsce, a w Niemczech nikt na ten temat sie nie rozwodzi, nikogo to nie
      obchodzi. Jak zwykle, w Polsce sie mysli, ze wszyscy w Niemczech dyskutuja na
      temat stosunkow polsko-niemieckich i odwolanego udzialu Kaczynskiego w
      spotkaniu Trojkata Weimarskiego. A tymczasem wiekszosc, nawet wyksztalconych
      Niemcow i Francuzow nawet nie wie, co to jest takiego, "Trojkat Weimarski".
      (przepraszam za brak polskich znakow, problemy natury technicznej)
      • polonski Re: naiwniak..i glupi. Mam nadzieje,ze nie Polak.. 06.07.06, 03:52
        Tak moze napisac tylko zadowolony z siebie pacan, ktory zarobil pare " markow"
        i mysli, ze zlapal pana boga za nogi.

Zreszta mysle, ze ciagle niewielu w Polsce rozumie jak pracuje machina
        niemiecka wroga wszystkiemu co polskie.
        Pogarda i cynizm jest podstawa polityki tego "demokratycznego" a i perfekcyjnie
        zorganizowanego potwora z nie odrosnietymi jeszcze mackami .

Najwieksze osiagniecie techniczne niemcow po IIWS to zautomatyzowana niemiecka
        maszyna: co dotkniete to zajete i zaczyna szczekac po ichniemu.
    • brukselek Alzheimer Kaczyńskiego? 06.07.06, 08:35
      Chodzą plotki że prezydent ma początki Alzheimera ,czy tak jak u Reagana ?
      • wet3 Re: brukselek 06.07.06, 14:48
        brukselek napisała:

> Chodzą plotki że prezydent ma początki Alzheimera ,czy tak jak u Reagana ?

Najedz sie brukselki, to Alzheimer ci przejdzie i nie bedziesz pisac glupot.
        • trupociarz O jaka afere tutaj chodzi? 06.07.06, 16:48
          Ja nie rozumiem calego problemu: Jezeli prasa europejska miala prawo wysmiewac
          sie z Mahometa, to równoczesnie prasa niemiecka ma prawo wysmiewac sie z
          Prezydenta RP, czy nie!? Ludzie, wypijcie sobie zimne piwko i wyluzujcie...
          • eon3 Re: O jaka afere tutaj chodzi? 06.07.06, 17:52
            Nie będe Was nazywał kretynami.
            Tylko o faktach.
            1)Niemcy potrafią się śmiać z wszystkich nacji i w stopniu nieporównanie
            mniejszym z siebie ale natychmiast wybuchną wściekłością gdyby śmiali się z
            nich
            Polacy.Nie wierzycie to sprawdźcie.
            2)Po tym co Niemcy zrobili nam Polakom z przyzwoitości po prostu mniej im wolno
            i sami tego powinni pilnować.
            3)Niestety ten naród można o wszystko podejrzewać ale nie o przyzwoitość.
            4)Denazyfikacja, pokuta, to było jedno wielkie udawanie którym na szczęście
            ostatnio się już zmęczyli i wychodzi ich prawdziwe oblicze.
            5)Nawet poprzednio gdy nie byli zmęczeni nigdy nie udawali że gardzą Polakami.I
            z czego tu się cieszyć?
            6)Mimo większego niż u nich istniejącego w naszej nacji marginesu złodzieji po
            stokroć wolę dziękuję Bogu że urodziłem się Polakiem a nie Niemcem.
            7)Bo jeśli o jakimkolwiek narodzie można powiedzieć że jest narodem morderców
            to niestety o nich o Niemcach
            8)Gdy wybiorą sobie mordercę na kanclerza zapewniam Was że niemal każdy z nich
            gorliwie będzie wypełniał jego mordercze plany pod warunkiem że w imię
            wielkości Niemiec

I z czego tu się cieszyć? Durnie!

• wet3 do eon3 06.07.06, 18:43
              Masz kompletna racje. Pozdrawiam.
            • gatta5 do eon3 09.07.06, 13:26
              facet jesteś starsznie zaślepiony miłością do kaczek-sraczek. Nie słyszałeś
              nigdy jak w polskiej tv, czy gazetach śmieją się i żartują z Niemców?
              Oczywiście jak jest odwrotnie to jest wielka afera ( na szczęście większość
              Polaków to normalni ludzie,a nadęte osobniki z kompleksami). Czy współcześni
              Niemcy nie mogą sobie żartować z Polaków tylko dlatego, że ich dziadkowie byli
              hitlerowcami? Nie mozna traktować współczesnych Niemców jak potencjalnych
              faszystów. Ty traktujesz ich jak faszytów, więc nic dziwnego, że niemieccy
              odpowiednicy twojej osoby ( czyli myslący stereotypami) uważają nas za
              złodziei, brudasow itp.
              • wet3 Re: gatta5 09.07.06, 15:07
                gatta5 napisała:

> facet jesteś starsznie zaślepiony miłością do kaczek-sraczek. Nie słyszałeś
                > nigdy jak w polskiej tv, czy gazetach śmieją się i żartują z Niemców?
                > Oczywiście jak jest odwrotnie to jest wielka afera ( na szczęście większość
                > Polaków to normalni ludzie,a nadęte osobniki z kompleksami). Czy współcześni
                > Niemcy nie mogą sobie żartować z Polaków tylko dlatego, że ich dziadkowie
                byli
                >
                > hitlerowcami? Nie mozna traktować współczesnych Niemców jak potencjalnych
                > faszystów. Ty traktujesz ich jak faszytów, więc nic dziwnego, że niemieccy
                > odpowiednicy twojej osoby ( czyli myslący stereotypami) uważają nas za
                > złodziei, brudasow itp.

Ales ty naiwne stworzenie. Znasz sie na ludziach jak wilk na gwiazdach.
                Najlepiej znaja szwabow Wielkopolanie i Pomorzanie i zazwyczaj maja o nich
                poprawna opinie. Nie zapominaj, ze istnieje cos takiego jak geny i
                dziedzicznosc ! A teraz lec pokochac zwoich ulubiencow oraz idolow! Pa, pa!
          • eon3 Re: O jaka afere tutaj chodzi? 06.07.06, 17:55
            Nie będe Was nazywał kretynami.
            Tylko o faktach.
            1)Niemcy potrafią się śmiać z wszystkich nacji i w stopniu nieporównanie
            mniejszym z siebie ale natychmiast wybuchną wściekłością gdyby śmiali się z
            nich Polacy.Nie wierzycie to sprawdźcie.
            2)Po tym co Niemcy zrobili nam Polakom z przyzwoitości po prostu mniej im wolno
            i sami tego powinni pilnować.
            3)Niestety ten naród można o wszystko podejrzewać ale nie o przyzwoitość.
            4)Denazyfikacja, pokuta, to było jedno wielkie udawanie którym na szczęście
            ostatnio się już zmęczyli i wychodzi ich prawdziwe oblicze.
            5)Nawet poprzednio gdy nie byli zmęczeni nigdy nie udawali że gardzą Polakami.I
            z czego tu się cieszyć?
            6)Mimo większego niż u nich istniejącego w naszej nacji marginesu złodzieji po
            stokroć wolę dziękuję Bogu że urodziłem się Polakiem a nie Niemcem.
            7)Bo jeśli o jakimkolwiek narodzie można powiedzieć że jest narodem morderców
            to niestety o nich o Niemcach
            8)Gdy wybiorą sobie mordercę na kanclerza zapewniam Was że niemal każdy z nich
            gorliwie będzie wypełniał jego mordercze plany pod warunkiem że w imię
            wielkości Niemiec

I z czego tu się cieszyć? Durnie!

• wet3 Re: trupociarz 06.07.06, 18:39
            trupociarz napisał:

> Ja nie rozumiem calego problemu: Jezeli prasa europejska miala prawo wysmiewac
            > sie z Mahometa, to równoczesnie prasa niemiecka ma prawo wysmiewac sie z
            > Prezydenta RP, czy nie!? Ludzie, wypijcie sobie zimne piwko i wyluzujcie...

Przeciez to nie prasa europejska tylko niemieckie libertynskie lewactwo
            poslugujace sie "zarcikami" z epoki Hitlera!
    • rejtann "Tageszeitung": mało aryjski prezydent polaków 06.07.06, 19:32
      The Washimgton Times zilustrował rocznicę masakry kieleckiej fotografią Żydów
      za drutami Auschwitz:
      article.wn.com/view/2006/07/04/Poland_marks_1946_Jewish_massacre/
      Teraz jest jasne co oznaczają "Polskie obozy koncentracyjne" - Der
      Tageszeitung nie jest gorszy - pokazuje, że ludzie dzielą się na: wysokich,
      blond Aryjczyków, o długich czaszkach oraz na małych, o krótkim nosie i
      czaszce podobnej do kartofla w typie człowieka wybranego przez polaków na
      swojego prezydenta.
    • bewup43 Re: "Tageszeitung": Polacy nie zrozumieli satyry, 06.07.06, 19:40
      Satyra -dobre sobie.Niemcy już od dłuższego czasu pozwalają sobie na różne
      niewybredne"żarciki" o nas.
      A to,że na Mundial przyjechaliśmy samochodami które wcześniej im skradlismy, a
      to słynna już reklama MM o Polakach- złodziejach.
      O naszym zacofaniu,głupocie i biedzie.
      Wszystkim tym których śmieszą takie żarciki chciałbym przypomnieć jak to Niemcy
      wyrywali żydom złote ząbki, jak wywozili całe nasze fabryki a mojej babci
      zabrali nawet pierzynkę i stary nocniczek.Zapewne zrobili to również w imie
      satyry i dobrze pojętej,kulturalnej rozrywki.Byc może i muzeum w Oświecimiu
      niedługo bedziemy traktowali jako muzeum satyry i żartu niemieckiego.
      Nie przypominam tego z powodów rweizjonistycznych, lecz dlatego aby uzmysłowić
      niektórym z nas,że to nie my mamy sie wstydzić prezydenta Kaczyńskiego.
      To oni powinni się wstydzic za swoich tatusiów i dziadków. Powinni się wstydzić
      tego,że w ich muzeach wiszą obrazy skradzione i wywiezione z Polski.
      • polonski Re: No nareszcie,, niesmiale glosy na puszczy.. 09.07.06, 13:09
        ale zdziwienie moje nie ma granic, nikt z folksdojczgnid nie rzuca sie z "
        nozami w kieszeniach" na tych (mniej niz) kilku powyzszych autorow.

• gatta5 Re: No nareszcie,, niesmiale glosy na puszczy.. 09.07.06, 13:40
          a może to ty jesteś złodziejem i zacofanym Polakiem, skoro tak się denerwujesz?
          Ja się nie poczuwam i będąc w Niemczech nigdy nie czułam się, żeby ktoś mnie
          źle traktował, tylko dlatego że jestem Polką. Wszyscy się nabijają z
          niemieckiej oszczędności, posłuszeństwa i takich innych cech. I co z tego,
          niemiecka pani kanclerz ma z tego powodu nie przyjeżdżać do Polski? Satyra
          jest tylko satryrą. A tak na marginesie to bardziej niż niemieckie żarty
          denerwują mnie polscy złodzieje i cwaniaczki dzięki którym nasz kraj ma taką
          opinię jaką ma. Nie wzięło się to z kosmosu, niestety.

• polonski Re: ty biedna niewolnica systemu i kilku "markow" 11.07.06, 02:26
            Jak szybko czlowiek moze byc pozbawiony instynktu samozachowawczego i uczucia
            przynaleznosci do rodziny z ktorej sie wywodzi. Ale na szczescie jest was tak
            malo i zbalamuconych, ze lepiej skoncentrowac sie na wysoko oplacanych
            folksdojczgnidach jak np effi15.

A propo jaka masz prawna representacje w tym "psim gownem" zasranym panstwie.
            Czy moze nalezysz do prawnie usankcjonowanej (przez ichnie prawo) mniejszosci
            polskiej.

I przestan uzywac juz bardzo przestarzalych stereotypow bo to juz nie robi
            wrazenia.
            Jeszcze moj pradziadek pamietal jak w 1900 - ch latach jeszcze gorzej germanie
            okreslali Polskich Ludzi. On mial tylko jedno slowo dla nich, co ich
            rozwscieczalo i za co bili go kijami - "Krautkopf"
    • piekna.zosia :fart: :fart: :fart: :fart: :fart: :fart: :fa 11.07.06, 02:53
      :fart: :fart: :fart: :fart:
    • piekna.zosia Polacy zrozumieli 11.07.06, 03:02
      :fart: :fart: :fart: :fart:
      • polonski Re: no i pradziadek mial racje .. z pieknej .. 11.07.06, 07:03
        zrobila sie wycienczona (od niemieckiego fart..fart) czarna wrona na kiju
        w EU(iju).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka