awersja A to Polska własnie... 06.07.06, 13:15 Nie będzie Niemiec puł nam w twarz...!!! A sposób na to...? Prosty - KUPĄ, mości panowie...! Odpowiedz Link Zgłoś
zgodnik1 Ziobro!!...co z aferą bilbordową?, Kurski siedzi? 06.07.06, 13:22 dlaczego ta sprawa jest niedokończona?...dlatego,że wyszło na niekorzyśc prezydenta, że to jego kampania była finansowana nielegalnie?!... gdzie ta słynna niszczarka?...niszczy papiery obciążające PIS? Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Ziobro!!...co z aferą bilbordową?, Kurski si 06.07.06, 13:29 zgodnik1 napisał: > dlaczego ta sprawa jest niedokończona?...dlatego,że wyszło na niekorzyśc > prezydenta, że to jego kampania była finansowana nielegalnie?!... gdzie ta > słynna niszczarka?...niszczy papiery obciążające PIS? Co ty!?!.... Są "rozmowy niedokończone" - muszą być (dla równowagi) "sprawy niedokończone"... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Ziobro!!...co z aferą bilbordową?, Kurski si 06.07.06, 13:40 > Co ty!?!.... Są "rozmowy niedokończone" - muszą być (dla równowagi) "sprawy > niedokończone Dzieci napoczęte i sprawy nierozpoczęte. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: A to Polska własnie... 06.07.06, 13:28 awersja napisał: > > Nie będzie Niemiec puł nam w twarz...!!! > > A sposób na to...? Prosty - KUPĄ, mości panowie...! > > Kaczor już to załatwił... nad podziw dobrze.... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
awersja Re: A to Polska własnie... 06.07.06, 13:30 Pamietajmy tylko: "Kto kupą wojuje, w PiSuarze ginie"... Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus bingo! 06.07.06, 13:32 awersja napisał: > > Pamietajmy tylko: > > "Kto kupą wojuje, w PiSuarze ginie"... > > Odpowiedz Link Zgłoś
awersja Re: bingo! 06.07.06, 13:35 Nic odkrywczego, Sclavusie... ...czy pan Prezydent miał inne wyjście, kiedy obudził się z ręką w nocniku...? Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: bingo! 06.07.06, 14:51 awersja napisał: > > Nic odkrywczego, Sclavusie... > > ...czy pan Prezydent miał inne wyjście, kiedy obudził się z ręką w nocniku...? > > Miał!!! Mógł tak paluszkiem kręcić w nocniczku, zeby na gówienko nie trafić.... Widać jednak, nie miał wytycznych od... prezesa... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
marian391 Na to nie odważyłby się nawet Stalin 06.07.06, 13:16 Niedpowiedzialność, zacietrzewienie i małostkowość Prezydenta, jego brata oraz posłow PiS przekroczyła granice rozsądku. Niestety ale to tylko utwierdza niektóre sformułowania rzeczonego artykólu. Odpowiedz Link Zgłoś
antygo Re: PiS do Zibry: zbadać czy "tag" poniżył prezyd 06.07.06, 13:18 Najlepszym sposobem na zartownisiow,którzy za podstawe swoich żartów biora niezawinione cechy fizyczne jest ich lekceważenie i takie postepowanie na zajmowanym stanowisku,aby udowodnić,że niski wzrost nie stanowi przeszkody w mądrym zarządzaniu państwem.Tylko autentyczne sukcesy zawodowe stanowią doskonałą tarcze przed głupawymi żartami prowincjonalnych pismaków.Warto przypomnieć życie bohatera sienkiewiczowskiej trylogii Michała Jerzego Wołodyjowskiego,ktory mimo nikczemnego wzrostu,swoim szlachetnym postepowaniem i mistrzostwem w szermierce zdobył uznanie nie tylko przyjaciół,ale i wrogów.Na nim powinni wzorować się bracia Kaczyńscy zamiast podnosić lament z powodu jakiegos głupawego pismaka.Nie wypada aby Prezydent duzego europejskiego panstwa zniżał się do polemiki z tego typu banałami.No,chyba że nie dorósł do roli prawdziwego prezydenta i widzi tylko to co "godzi" w jego osobista dumę(czy może raczej pychę?) Odpowiedz Link Zgłoś
patthecat Prezydentowi doskonale idzie poniżanie się 06.07.06, 13:19 Nikt mu nie musi pomagac, wystarczy tylko bić brawo drobiowi jednemu... Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus A jakże !!! 06.07.06, 13:19 Natychmiast "sejmową komisję śledczą" powołać.... Na świadków powołać Merkel i Chiraca i zagrozić wysoką grzywną za "nieprzyjazd przed oblicze".... A cały Tageszeitung - w dupę pocałować.... Odpowiedz Link Zgłoś
awersja Re: A jakże !!! 06.07.06, 13:37 sclavus napisał: > A cały Tageszeitung - w dupę pocałować.... Mam już nawet kandydata do wykonania tego wyroku... nie wiem tylko, czy już wyzdrowiał... Odpowiedz Link Zgłoś
sadusx A Ziobro coraz grubszy za kilka miesiecy bedzie 06.07.06, 13:19 grubszy od Kalisza (najwiekszego sportowca wsrod politykow) AhOi AhOi im w dupe:) Odpowiedz Link Zgłoś
anda8 Re: PiS do Zibry: zbadać czy "tag" poniżył prezyd 06.07.06, 13:22 ale jaja, nasz prezydent to strasznie zakompleksiony człowiek. Normalny powinien zlekceważyc głupoty a nie sie obrażać na całe Niemcy. Gdzie ja zyję Odpowiedz Link Zgłoś
wiezien-cenzury-gw Ten rzad szkodzi PL w UE wraz z Prezydentem PL 06.07.06, 13:22 Odpowiedz Link Zgłoś
prusak.bez.jajec Re: Ten rzad szkodzi PL w UE wraz z Prezydentem P 06.07.06, 13:27 Autor: sadystka_z_tvn24 > Polski Rząd powinien jak najszybciej > podać ten faszystowski brukowiec > razem z jego nacjonalistycznym propagandzistą > do Trybunału Europejskiego ! > > oraz sądownie rządać milionowego odszkodowania > za atak na dobra osobiste Głowy Państwa Polskiego > i podżeganie do nienawiści do innych narodów > w hitlerowskim stylu !! > UOP i Krajowa Prokuratura powinny > W trybie pilnym sprawdzić > ewentualne powiązania PO i SLD > > z tym w perfidny, prowokacyjny w > faszystowskio-gebelsowskim stylu pisany > paszkwilnym atakiem na Polskę i Jej Prezydenta !! może to tajne spotkanie kanclerki Magiel z Tuśkiem w ambasadzie niemieckiej w Warszawie owocuje teraz aktami propagandy antypolskiej godnej hitlera i gebelsa ? Odpowiedz Link Zgłoś
maciekamigo Wypowiedziec wojne Niemcom 06.07.06, 13:47 Może wtedy zrozumieja ze nie maja prawa tak nieladnie pis-ać o naszym superpreziu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wissenwertes Bojkotujmy Mercedesy!!! 06.07.06, 14:21 jak tez BMW, Bosha, Opla, idee Autostrad, Airbusa, Bossa, Porsche, niemieckie Piwo, Kartofle (kupujmy tylko ziemniaki), Volkswageny, Porzadek, Punktualnosc, Niezawodnosc. Tak bojkotujmy wszystko z czym Niemcy moga miec cokolwieg wspolnego - bojkotujmy za to, ze odwazaja sie miec poczucie humoru - a na to, to my mamy tylko licencje! Odpowiedz Link Zgłoś
guantanamero Silni, (ro)Zwarci, Gotowi 06.07.06, 14:27 Pissowcy gotuja sie juz na defilade w zdobytym berlinie. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Silni w gebie, Zwarci przy korycie, Gotowi do 06.07.06, 14:28 kolejnych idiotyzmów amen !! Odpowiedz Link Zgłoś
guantanamero prosze nie obrazac cyrkowcow! 06.07.06, 14:57 i zwierzat wystepujacych w cyrku. one ciezko pracuja. Odpowiedz Link Zgłoś
jimmyjazz Jak można poniżyć gościa 1,5m wzostu? 06.07.06, 15:04 W naszym rzadzie to chyba tylko giertycha można poniżać ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
blue911 Re: Ten rzad szkodzi PL w UE wraz z Prezydentem P 06.07.06, 13:43 Niech Ojciec Dyrektor odda Maybacha:toc to niemiecki wyrob.Nie powinien jezdzic takim bezecenstwem z kraju ,ktory obraza poplecznikow.A,jak nie ,to do sadu producenta:za znieslawienie! Odpowiedz Link Zgłoś
dobrasekta Kaczory do sądu za ośmieszanie Polski ! 06.07.06, 13:23 Tylko po co wytaczać im taką sprawę skoro ziobro to uciszy? --------------- www.moherfucker.com i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
hera9 prezydent sie sam tak poniza,ze juz nic wiecej 06.07.06, 13:23 nie trzeba.robi z siebie posmiewisko.zreszta z lekarzy dbajacych o niego tez,nie potrafili zaradzic sr......,czy jakies niedyspozycji.kobiety maja niedyspozycje co miesiac i nie umieraja z tego powodu.smieszne,ze prokuratura ma sie zajmowac takimi bzdetami. Odpowiedz Link Zgłoś
zgodnik1 ludzie !, w co myśmy wdepneli, z tą PISokomuną! 06.07.06, 13:27 Kaczyńscy, wystawiają nas, społeczeństwo, Polaków...na pośmiewisko świata!.. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: ludzie !, w co myśmy wdepneli, z tą PISokomu 06.07.06, 13:31 zgodnik1 napisał: no... w gó.. przecie.... mało to ostatnio Kaczor po sobie zostawił ???? Odpowiedz Link Zgłoś
hanauma Re: PiS do Zibry: zbadać czy "tag" poniżył prezyd 06.07.06, 13:25 niezly tytul: "PiSdo..." czyzby minister stawal sie zakladnikiem partii? ze niby jak nasz, to niech robi jak kazemy? ciekawe, co zrobia, jak sie delikatnie sprzeciwi... Kabaret. Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: PiS do Zibry: zbadać czy "tag" poniżył prezyd 06.07.06, 13:25 Chyba się coś PiSowcom pomyliło. Pisemko z czasów III Rzeszy nazywało się "Stuermer". Odpowiedz Link Zgłoś
marekkrukowski Na Berlin! Rodacy! Na Berlin! 06.07.06, 13:27 Nie będzie Niemiec szczał nam w dziób! Odpowiedz Link Zgłoś
kato28 Re: PiS do Zibry: zbadać czy "tag" poniżył prezyd 06.07.06, 13:33 "Kaczyński tak jak wielu Polaków jest bardzo nieufny wobec wszystkiego, co nie jest polskie" Autor tekstu napisał bzurę! Kaczyński wozi kuper BMW. Czy to przypadkiem nie niemiecki wóz?? Widać ma zaufanie... "Według klubu PiS, stylistyka tych sformułowań może prowadzić do wniosku, że motywem działania autora artykułu jest "chęć okazania niczym nieuzasadnionej "pogardy" dla Prezydenta Rzeczypospolitej Polskiej Lecha Kaczyńskiego, której prostą konsekwencją może być jego znieważenie lub poniżenie w oczach polskiej i europejskiej opinii publicznej". Mam w nosie ten artykuł. I bez niego mimo że jestem Polakiem i obywatelem RP na widok i głos tego pana robi mi się byle jak. Jestem zły że siłą rzeczy reprezentuje i mnie poza Polską, że równiez w moim imieniu wygłasza swoje opinie, komentarze itp. Jako obywatel RP odciąć się od tego nie mogę. Moi współobywatele właśnie jego wybrali by nas reprezentował. W światowej prasie od czasu do czasu pojawiają się głupie artykuły na temat Polski i Polaków. Czasami podchodzę do nich neutralnie, czasami jestem na nie zły. Wyjątkowo w tym przypadku traktuje to neutralnie z lekką nutą "a dobrze mu tak". Odpowiedz Link Zgłoś
wiezien-cenzury-gw Za co rzad dostaje pensje?przysparzanie wrogow PL? 06.07.06, 13:36 Odpowiedz Link Zgłoś
sekwana2005 zbadać PiS 06.07.06, 17:30 motywem działania autora artykułu jest "chęć okazania niczym nieuzasadnionej "pogardy" dla Prezydenta Rzeczypospolitej Polskiej Lecha Kaczyńskiego - bez przesady, może ta pogarda jest uzasadniona... Odpowiedz Link Zgłoś
wojtekws Re: PiS do Zibry: zbadać czy "tag" poniżył prezyd 06.07.06, 13:35 Znaczy chyba, ze autor artykulu sie nie mylil. Odpowiedz Link Zgłoś
antygo Re: PiS do Zibry: zbadać czy "tag" poniżył prezyd 06.07.06, 13:35 Jak widać, według PiS minister Ziobro i cały rząd nie mają nic lepszego do roboty tylko zajmować sie pierdołami.Prezydent Kaczynski najlepiej utarłby nosa "Tageszeitung"dobrze sprawując swoj prezydencki urząd.W ten sposob udowodniłby,że niski wzrost i delikatny żołądek nie stanowią przeszkody w pracy na stanowisku głowy państwa. Odpowiedz Link Zgłoś
wredna2 Do Ziobry:zbadać dopuszczalny próg poniżenia głowy 06.07.06, 13:35 Okazało się, że Pan Prezydent jest nie tylko słabego zdrowia, ale ma bardzo zawyżony poziom ego i jednocześniebardzo zaniżony próg wrażliwości emocjonalnej na własny temat. Myślę, że ktoś o takich cechach powinien raczej uprawiać kwiatki na działce przydomiowej i eksperymentować krzyżowanie jabłonek, zamiast udawać przed blisko 40 milionową "publicznością", że ma im coś /poza bukietem niezapominajek!/ do zaoferowania! Nie wiem jak inni /eee...wiem!/ ale ja nie chcę takiego Prezydenta. Panie Prezydencie! Pobawił się Pan nami i chyba już czas zrobić w tył zwrot! Ciepłe "pa" na droge powrotną! ------------- Uważaj na swoje marzenia, bo moga się spełnić! Odpowiedz Link Zgłoś
patthecat Tak, trzymać PiSS! Tak trzymać! 06.07.06, 13:36 Jeszcze niech Zwei Kaczoren podadzą do sądu siłę wyższą, że wyglądają jak wyglądają i mają między uszami to co mają..... :D Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Tak, trzymać PiSS! Tak trzymać! 06.07.06, 14:23 patthecat napisał: > Jeszcze niech Zwei Kaczoren podadzą do sądu siłę wyższą, ************************************** To chyba każdego, kto ma więcej, niż 160 cm wzrostu. Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Gazeto, skończ przekłamywać 06.07.06, 13:37 Zdanie "Złodziejaszkowie, którzy chcą zawładnąć światem" nie jest tytułem artykułu o Kaczyńskich. To tytuł całej serii artytukułów publikowanychg w TAZ, w których w podobnym tonie, jak o Kaczyńskich ten sam autor pisał m. in. o kanclerz Merkel, pani minister sprawiedliwości, Łukaszence. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Gazeto, skończ przekłamywać 06.07.06, 13:44 Ciekawa informacja. Dzięki. pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
etylkapl Re: Gazeto, skończ przekłamywać 06.07.06, 14:29 JA TEŻ DZIĘKI ZA INFORMACJĘ, gdzie soldność dziennikarska GW ???!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Gazeto, skończ przekłamywać 06.07.06, 14:54 etylkapl napisała: > JA TEŻ DZIĘKI ZA INFORMACJĘ, gdzie soldność dziennikarska GW ???!!!! Nie wolałbyś się zapytać, gdzie mądrość polityczna PiSiORa ??? Przepraszam - abstrahowałem.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
apparent Re: PiS do Zibry: zbadać czy "tag" poniżył prezyd 06.07.06, 13:37 Ta inicjatywa jest wyjątkowym idiotyzmem.Trudno o lepszą reklamę dla tej durnowatej gazetki. Wrogowie Polski bardzo się cieszą. Odpowiedz Link Zgłoś
emes-nju A co bedzie... 06.07.06, 13:38 ...jezeli Ziobro wysle szwadrony smierci za niemieckim dziennikarzyna? Odpowiedz Link Zgłoś
travel_wawa Czy w tym kraju minister sprawiedliwości... 06.07.06, 13:38 ...nie ma przypadkiem ważniejszych zadań niż dzielenie włosa na czworo i analizowanie wypocin jakiegos brukowca, w którym generalnie pisze się w ten sposób o politykach? Zajmowanie się takimi rzeczami przez urzędników wysokiego szczebla jest ośmieszaniem powagi tychże urzędów przez ludzi je sprawujących. W UE jest wolność słowa. Jeśli panowie K czują się obrażeni - mogą dochodzić swoich racji przed niemieckim sądem na drodze postępowania cywilnego. Angażowanie do tego instytucji rzadowych jest żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś