prezydent.4.rp Re: Posłowie bojkotują projekty PiS, Jurek zmieni 21.07.06, 13:22 człowieczku, czy Twoim zdaniem praca posła polega na wciskaniu raz lewego, a raz prawego guziczka? Czasem trzeba jeszcze coś zaplanować, jak np. niedopuszczenie do głosowania na tymi niekorzystnymi dla państwa obywatelskiego i odpolitycznionego. PiS do partia dużo bardziej drapieżna niż myślałem. Ma większy ciąg na władzę niż Rooney na bramkę! Odpowiedz Link Zgłoś
prezydent.4.rp chyba nie przesadzę, jeśli 21.07.06, 13:25 się zgodzę, że oni faktycznie najlepiej powinni się zajmować modlitwami o deszcz! Odpowiedz Link Zgłoś
tles01 Jarosław się żeni!.. co chce ukryć? 21.07.06, 13:26 koń jaki jest, każdy widzi... Odpowiedz Link Zgłoś
m7i7k7i galba 100% racji 21.07.06, 13:25 talatajstwo zalatwilo sobie / fakt - naszymi głosami / cieple posadki i 4 lata maja zapewnione Odpowiedz Link Zgłoś
wasyyl tałatajstwo - pis/so/lpr 21.07.06, 13:33 masz rację obecna koalicja to tałatajstwo - i jeszcze chcą załatwić posadki dla swoich towarzyszy w słuzbie cywilnej i samorządach za pomocą nocnych (jakaś nowa nocna zmiana?) głosowań - żenada kaczory! Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars Moze tak laskawie inteligencja sie ruszy do wyboro 21.07.06, 15:34 w i wreszcie pokaze gdzie jest miejsce motlochu. Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra991 Re: Moze tak laskawie inteligencja sie ruszy do w 21.07.06, 16:23 Przecież chyba wiesz jaki procent społeczeństwa stanowi inteligencja? Babć rydzykowych jest znacznie więcej! Odpowiedz Link Zgłoś
tomassi.rollo Re: galba 100% racji 21.07.06, 13:42 Mówisz o kolesiach bulteriera? Odpowiedz Link Zgłoś
ivulspirit Galba a gdzie są posłowie koalicji? 21.07.06, 13:26 galba napisał: > Jeśli poseł uchyla się od pracy (jest w Sejmie ale nie chce brać udziału w > głosowaniach) to nalezy mu odebrać mandat i przekazac go komuś, kto będzie > umiał uszanować Rzeczpospolitą. "Teraz kluby koalicji ściągają do Sejmu swoich posłów, którzy są poza Wiejską." Odpowiedz Link Zgłoś
geralt9 Polska nierzadem stoi, 21.07.06, 13:28 Poslowie wola budowac Targowice II niez IV RP... Odpowiedz Link Zgłoś
prezydent.4.rp niech się Jarek szybciej ożeni, to 21.07.06, 13:34 mu może trochę przejdzie. chłopak ma za dużo złej energii. potrzeba mu kobiety, która ją trochę rozładuje. ciekawe, czym go mamusia karmi??? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: niech się Jarek szybciej ożeni, to 21.07.06, 13:57 prezydent.4.rp napisał: > mu może trochę przejdzie. chłopak ma za dużo złej energii. potrzeba mu kobiety, > > która ją trochę rozładuje. ciekawe, czym go mamusia karmi??? Okruchami polskiego chleba i mieszanka glonowa... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
maciek9940 Posłowie bojkotują projekty PiS - tak trzymać!!! 21.07.06, 13:32 Jeżeli oszołomy , które zdobyły raptem o 2 % glosów więcej (obiecując "ciemnemu narodowi" (to cytat z klasyka - szubrawca z PIS) różne niestworzone rzeczy) różnymi manipulacjami i oszustwami chcą bezprawnie tą władzę pomnażać to obowiązkiem ludzi normalnych (galba na pewno do nich nie należy!!!) jest się temu przeciwstawiać. Niestety minęły czasy, kiedy szkodników można było po prostu odstrzelić!!! Teraz trzeba ich tępić bardzeij humanitarnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszet Re: Posłowie bojkotują projekty PiS, Jurek zmieni 21.07.06, 13:34 Jestem pewien, że ustawy które PiS z pzrstawkami uchwala pod siebie za kilka lat obrrócą się przeciw nim. Przyszli zwycięzcy wyborów będą mogli tak samo zawłaszczyć państwo jak to robi koalicja i skorzystają z tego, najpierw wycinając w pień wszystkich zwolenników PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: znowu pissdiota galba zagościł na forum 21.07.06, 13:45 Tej pisowskiej, nawalonej po imprezie swołoczy nawet nie chce się głosować własnych ustaw. Odpowiedz Link Zgłoś
mamara Re: Podoba mi sie to co pisze... 21.07.06, 13:42 galba. Lepper jako wzorzec szacunku dla Rzeczypospolitej. Łachcachachachacha. Przecież wy sami nie wierzycie w to, co piszecie. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin.kondera Re: Posłowie bojkotują projekty PiS, Jurek zmieni 21.07.06, 13:59 Ty to chyba masz literowke w nicku Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
szasza7 M.Jurek jest jak kiedyś C.Wycech,który 21.07.06, 14:01 taki"zielony"ZSL Czesław Wycech,który też był taki pyszałkowaty ja obecny.On nawet na salę obrad nie patrzył,mówił kto się wstrzymał,kto za,kto przeciw nie widzę /i nie patrzył się na salę obrad/.M.Jurek jest na granicy dewocji/nie mam nic przeciwko praktykującym/wali się na kolana,liże biskupom pierścienie-co jednak nie przeszkadza mu,że w Sejmie jest skrajnie stronniczy,obłudny i w ogóle nie sympatyczny.Lamie regulaminy,przepisy prawne ,liczy się tylko interes PiS.A PiS teraz "po trupach"chce wygrać wybory samorządowe.I niech szacowni i uczeni socjologowie nie wmawiają nam,że zmienił się duży Kaczor /w expose/.Należy tu przywołać mądre przysłówie-wilk zmienia skórę,nie naturę. Odpowiedz Link Zgłoś
cabernet.merlot Re: M.Jurek jest jak kiedyś C.Wycech,który 22.07.06, 00:26 szasza7 napisała: > taki"zielony"ZSL Czesław Wycech,który też był taki pyszałkowaty ja obecny.On > nawet na salę obrad nie patrzył,mówił kto się wstrzymał,kto za,kto przeciw nie Sejm kalek. A marszalkiem zostal slepy z marszalkowska biala laga. > > widzę /i nie patrzył się na salę obrad/.M.Jurek jest na granicy dewocji/nie mam > > nic przeciwko praktykującym/wali się na kolana,liże biskupom pierścienie-co > jednak nie przeszkadza mu,że w Sejmie jest skrajnie stronniczy,obłudny i w > ogóle nie sympatyczny.Lamie regulaminy,przepisy prawne ,liczy się tylko interes > > PiS.A PiS teraz "po trupach"chce wygrać wybory samorządowe.I niech szacowni i > uczeni socjologowie nie wmawiają nam,że zmienił się duży Kaczor /w > expose/.Należy tu przywołać mądre przysłówie-wilk zmienia skórę,nie naturę. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Posłowie bojkotują projekty PiS, Jurek zmieni 21.07.06, 14:02 galba napisał: > Jeśli poseł uchyla się od pracy (jest w Sejmie ale nie chce brać udziału w > głosowaniach) to nalezy mu odebrać mandat i przekazac go komuś, kto będzie > umiał uszanować Rzeczpospolitą. > Masz pomysły zgodne z pomysłami ... PiSiORowym... Co i nie dziwota.... tylko dlaczego równie głupie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
sztuk6mistrz A poseł głosujący za pomysłami PIS 21.07.06, 14:02 powinien być deportowany na Białoruś, bo tam najbardziej pasuje. Galba zmień nicka na głąb, bo Galba się w grobie przewraca. Odpowiedz Link Zgłoś
rtg Re: Posłowie bojkotują projekty PiS, Jurek zmieni 21.07.06, 14:03 galba napisał: > Jeśli poseł uchyla się od pracy (jest w Sejmie ale nie chce brać udziału w > głosowaniach) to nalezy mu odebrać mandat i przekazac go komuś, kto będzie > umiał uszanować Rzeczpospolitą. > do rajchu masz blizej z tymi pomysłami, gamoniu! Odpowiedz Link Zgłoś
miya_ke Re: Posłowie bojkotują projekty PiS, Jurek zmieni 21.07.06, 14:05 a co Kurski bedzie w SSejmie sciagac gacie, ze az z Gdanska go przywoza, bo w ty to on jest najlepszy Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra991 Re: Posłowie bojkotują projekty PiS, Jurek zmieni 21.07.06, 14:04 Nie wiem, galba, skąd ty sie urwałeś - zaniechanie udziału w głosowaniu jest także wyrazem przekonań. A może ty jesteś ksiądz Rydzyk, bo stale pouczasz nas w nachalny sposób? Odpowiedz Link Zgłoś
marych BRAWO!! to jedyna metoda na pisuarów ! ! ! ! 21.07.06, 14:04 niestety naginanie prawa stało sie jedyna metoda na powstrzymanie faszystowsko- totalitarnych zakusów pisuarowców, bo dla nich prawo i sprawiedliwosc jest tylko w nazwie. Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra991 Re: BRAWO!! to jedyna metoda na pisuarów ! ! ! ! 21.07.06, 14:05 brawo, marych! Odpowiedz Link Zgłoś
1europejczyk "przegrywac to jest ludzka rzecz" ale jak 21.07.06, 14:10 wszystko trzeba jeszcze umiec to robic tak by do siebie nie zrazac! PO i Tusk tego po prostu nie potrafia: zachowuja sie jak przedszkolaki na klasowce z rachunkow czym zaprzepaszczaja ewntualna zmiane wladzy: Odpowiedz Link Zgłoś
zzamiedzy Re: Posłowie bojkotują projekty PiS, Jurek zmieni 21.07.06, 14:14 "galba" ty pacjencie z Tworek: czy wiesz, ze ordynacja przewiduje iz po odejsciu posla wchodzi nastepny ale z tej samej listy? Czyli pisiora moze zastapic tylko pisior, samego z brona tylko drugi taki sam. W ubieglej kadencji zastapila tak slazaczka kogos kto odszedl, pamietasz jakie bzdury wygadywala? Cala Polska rechotala. Zamiast dyscyplinowac poslow, zdyscyplinuj siebie baranie, zebys kolejnego barana nie wybieral! Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Posłowie bojkotują projekty PiS, Jurek zmieni 21.07.06, 14:19 Zdaniem opozycji, a także części ekspertów proponowane przez PiS zmiany w służbie cywilnej są niezgodne z konstytucją. pis ma wprawę w tworzeniu kiepskiego prawa... a wszystko w imię swoiście pojętej sprawiedliwości...;) galba napisał: > Jeśli poseł uchyla się od pracy (jest w Sejmie ale nie chce brać udziału w > głosowaniach) to nalezy mu odebrać mandat i przekazac go komuś, kto będzie > umiał uszanować Rzeczpospolitą. Galba stosując Twoja analogię... odbieram Ci prawo głosu na forum...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
zzamiedzy Re: Posłowie bojkotują projekty PiS, Jurek zmieni 21.07.06, 14:24 A z czego "galba" bedzie zyl jak mu zabronisz szczekania? Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Posłowie bojkotują projekty PiS, Jurek zmieni 21.07.06, 14:41 jakby to ujął Edgar... pan nadpremier znajdzie dla galby inny odcinek, na którym równie dobrze się sprawdzi...;) Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Posłowie bojkotują projekty PiS, Jurek zmieni 21.07.06, 16:46 isa.stern napisała: > jakby to ujął Edgar... pan nadpremier znajdzie dla galby inny odcinek, na > którym równie dobrze się sprawdzi...;) A poza tym... znalazło się dla Macierewicza (jawnego psychopaty)... znalazłoby się i dla galby.... A ta zmiana ordynacji to nic innego, jak wprowadzanie do samorządów ugrupowań spod progu wyborczego.... W ten sposób i Ruch Patryjotyczny Macierewicza wejdzie do samorządów jak i giertychowskie LPR nie mówiąc o kilku innych "prawicowych kanapach".... Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Posłowie bojkotują projekty PiS, Jurek zmieni 21.07.06, 16:51 Ja jestem ciekaw, czy jest możliwe żeby PiS (jako PiS, nie jako koalicja) na blokach więcej stracił niż zyskał. Krótko mówiąc: czy dzięki wciągnięciu koalicjantów do samorządu sami nie uzyskają przez to władzy, bo powstaną koalicje PSL-SO-LPR, SLD-PSL-SO itd. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Posłowie bojkotują projekty PiS, Jurek zmieni 21.07.06, 21:26 adas313 napisał: > Ja jestem ciekaw, czy jest możliwe żeby PiS (jako PiS, nie jako koalicja) na > blokach więcej stracił niż zyskał. > > Krótko mówiąc: czy dzięki wciągnięciu koalicjantów do samorządu sami nie > uzyskają przez to władzy, bo powstaną koalicje PSL-SO-LPR, SLD-PSL-SO itd. Myślę, że zyska!! Jak zacznie dzielić "proporcjonalnie" - wyjdzie na swoje.. koalicjanci też bo bez bloku, nigdy na próg wyborczy by się nie wdrapali... Znaczy się: i wilk będzie syty(nasycony) i owca nie będzie beczała... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
honeyr = Potrzebna MSZA w intencji quorum! = 21.07.06, 14:20 Każdy kartofel będzie miał wymarzony pretekst, co by znów z ekstatyczną lubością lizac pierścienie na spoconych łapach! Odpowiedz Link Zgłoś
qc Demokracja w sluzbie lachudrow i metow. 21.07.06, 14:21 Perfekcyjna metoda sprawowania wladzy. Dac sie wybrac do wladzy ciemnemu ludowi nieprzebierajac w srodkach. Utrzymac sie przy wladzy do woli, Wykorzystujac wszystkie 4 asy: apatycznosc, ignorancje, biede oraz niskie instynkty elektoratu. Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Partia walczy z Narodem o lepsze jutro! 21.07.06, 15:39 Cała władza w ręce Partii! Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: POstkomunie nie uda się zatrzymac normalności 21.07.06, 16:48 Gwałt na konstytucji, to rzeczywiście normalność.... PiSiORowa normalność jako pochodna PiSiORowej moralności... :(( Odpowiedz Link Zgłoś
peraspera Re: ****Piąta kolumna PO SLD obala denokrację**** 21.07.06, 14:37 Nie wiem, co to jest ta DENOkracja (może coś od obecnie osiągniętego dna), ale chyba to samo, co reszta wypowiedzi Joli z...D... Pusty zapchany hasłami bełkot!!!!-nic więcej! Odpowiedz Link Zgłoś
jola_dywity1 Re: ****Piąta kolumna PO SLD obala denokrację**** 21.07.06, 14:49 > To po co to czytasz? Popieram GW, a jestem Polką. Takich ludzi jest więcej. Mędrzec? etymologicznie może od mędy? Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra991 Re: ****Piąta kolumna PO SLD obala denokrację**** 21.07.06, 16:17 Nie "mędy", a "mendy", jeżeli chcesz sie wyrazić, Jolka, ty nieuku Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: ****Piąta kolumna PO SLD obala denokrację**** 21.07.06, 16:53 jola_dywity1 napisała: > > To po co to czytasz? Popieram GW, a jestem Polką. Takich ludzi jest więce > j. > Mędrzec? > etymologicznie może od mędy? A ty menda pospolita... czyli mendoweszka.... Niedawno pisali, że jakieś tam szkoły kończyłaś - chyba systemem wstępnym według świętego Giertycha: ortografii w tobie za grosz... :(( Odpowiedz Link Zgłoś